![]() |
Jan Rajnoch Sivasspor'da
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34069&token=55514][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34069&token=55514[/img][/url]
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Ankaragücü ile olan sözleşmesini fesheden Çek oyuncu Jan Rajnoch ile anlaştı.Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Çek stoper Jan Rajnoch ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için harekete geçen Sivasspor'un, transfer çalışmaları kapsamında Çek stoper Jan Rajnoch ile 2-5 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. Stoper, sol bek ve ön libero olarak görev yapabilen tecrübeli oyuncu, alacakları ödenmediği için Ankaragücü ile sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılmıştı. |
Cevap: Jan Rajnoch Sivassporda
hayirli olsun çek polon oyuncuların arasına bu transfer gerçekleşmisse iyi olmuş hayrettin bi müddet yok sakatlığından .
|
Cevap: Jan Rajnoch Sivassporda
[B]Ligimizin elit defans oyuncularından birisiydi, yapılabilecek en iyi transfer. Sol bek ve Liberoda oynatmak performansını düşürüyor, Stoperde çok işimize yarayacak.
Rajnoch herşeyden önce adam gibi adamdır, herkes takımdan kaçmak için can atarken kendisini isteyen yurt içi ve dışından bir çok takım olmasına rağmen 'iyi günde, kötü günde hep beraberiz çünkü biz ankaragüçlüyüz' sözünü benimseyen birisiydi demek ki herkes gidince rajnoch'da ayrılmış. Emeği geçenleri kutlarım çok kaliteli bir oyuncuyu renklerimize bağladık. [/B] |
Cevap: Jan Rajnoch Sivasspor'da
Hadi hayırlısı Allah utandırmasın. Yürü be Yiğidooo
|
hayırlı uğurlu olsun inşallah başarılı maçlar çıkartır ve sivasımızda kalıcı olur sevindirici bir haber namaz öncesi
|
Nokta atışı bir transfer , emeği geçenlere teşekkürler.
|
Navratil Rada Rajnoch Rıza hocaya tesekkur edıyoruz.Sımdı forvet ve orta sahaya bırer oyuncu yeterli.Hayırlı olsun.Bu arada korcan kaleye gececekse yoksa acill kaleci alınmalı.
|
devre arası yapılabilecek en iyi transfer hayretler içerisindeyim :rolleyes:
imza atmadan inanmam, ilk 11 de oynayabilecek birde forvet bulsak ne güzel olur ama |
Bir çek futbolcuyu daha kadromuza kattık. Hayırlı uğurlu olsun .
|
bu futbolcu takımımıza inşallah başarı geticerektir
|
Orta Saha... Orta Saha... Orta Sahaaaaa.....
Kadir ve Kıvanç'ın yanına topa basan seri oynayan ve asist yapabilecek bir Orta Sahaya acil ihtiyacımız var.. Tek olsun elit olsun... Çek bir Orta sahaya, Sivasspor usulü olsunn... |
bence rıza hoca sivasın soğuk iklimine çabuk ayak uydurular diye hep çek düşünüyor malum oralar daha soğuk süper oldu çok sevindim oh be hadi hayırlısı kaça alkndı acaba
|
yakışır sivassporuma helal olsun.
|
bu haber süper oldu diğerlerini bekliyoruz çok yararı olacak
|
[B]Eğer bu haber doğruysa çok sevinirim..Gerçekten takımımıza uygun birisi ve ayrıca ihtiyacımız olan bölgeye kaliteli bir isim..İnşallah haber doğrudur..SİZDEN RİCAM HABER KAYNAĞI NERESİ YAZAR MISINIZ[/B]
|
süper transger helal olsun çok kaliteli defansı toparlayacaktır sırada orta saha ve forvet var
|
Son yılların en iyi transferidir bu !
Helal olsun yönetimimize ... Başarılar RAJNOCH ! |
valla savunmada sıkıntımız var inş iyi oyuncudur.kendisini tanımıyorum ama ankaragücünün başarılı stoperi yazıyor ankaragücü ligin en çok gol yiyen takımı değil miydi?
|
Savunma için alınabilecek en iyi adamlardan birini aldık takımla beraber iyi bir form tutar inşallah
|
Hayırlı olsun takımımıza büyük takımlarında listesindeydi bir zamanlar çok faydalı olacağından şuphem yok
|
Size bir kıya geçeyim Murat duruer ve Craw'de yakında imza atacak. :)
|
[QUOTE=mühendisburak58;758770]valla savunmada sıkıntımız var inş iyi oyuncudur.kendisini tanımıyorum ama ankaragücünün başarılı stoperi yazıyor ankaragücü ligin en çok gol yiyen takımı değil miydi?[/QUOTE]
tek başına ne yapsın adam.çok kötü bi kaleci kalede, özden.orta saha yok toplama bi takım.moral yok para yok yönetim karışık. |
çok beğendiğim bir futbolcuydu helal olsun yönetime forvetede bekliyoruz sağlam birisi
|
ımza atılmış mı murat duruer transferıne benzemesin
|
[QUOTE=furkancfc;758773]Size bir kıya geçeyim Murat duruer ve Craw'de yakında imza atacak. :)[/QUOTE]
nasıl yaniiii??????????? |
[QUOTE=furkancfc;758773]Size bir kıya geçeyim Murat duruer ve Craw'de yakında imza atacak. :)[/QUOTE]
murat duruer gençlerbirliği ile anlşatı kampa katıldı bile |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Walla ne yalan soyliyim yonetim sasirtti beni iyi oyuncudur ama sol bek yerine sol stoper oynarsa daha faydali olur gecenlerde burda Cale ile ilgilendigimiz soyleniyordu gelisme varmi?[/FONT][/B]
|
sadece burda yazmış arkadaşlar rajnoch sıvasda dıye tum spor sıtelerıne baktım en ufak bı gelışme yok
|
çok kaliteli bir oyuncu sivassporda marka haline geleceğine %100 inanıyorum çok kaliteli bir oyuncu eğer doğruysa 3 sezonun en iyi transferi olmuş tebrik ediyorum yönetimi & teknik heyeti [B]HELAL OLSUN VALLAHA[/B]
|
Balon Olmasın?. Jan Rajnoch transferinin haber kaynağı kimdir?.
|
[QUOTE=dogan5880;758783]sadece burda yazmış arkadaşlar rajnoch sıvasda dıye tum spor sıtelerıne baktım en ufak bı gelışme yok[/QUOTE]
kardes spor siteleri 3buyuk denilen bizans takimlarinin haberlerini yazmaktan bizim takima zaman ayiramiyolar almisiz satmisiz nebilsinler haberleri yok heralde:D |
defansa bir futbocu daha lazım inş alınır
.inş da faydalı olur. |
hayırlı osun inş fayda verir
|
Bu oyuncu iyi ayrica yanindaki adamda cek navratil iyi bir ikili olusturabilirler
Ama asil sorun bu bolge degil ki forvet sart hic transfer yapmasilar bir forvet alsinlar yeter |
r Rajnoch'u kaptı!
30 Aralık 2011 Cuma 11:26:01 - trtspor.com.tr Alacakları ödenmediği için Ankaragücü'nden ayrılan ilk isim olan Rajnoch, ikinci yarı öncesi Sivasspor'la anlaştı. Alacakları ödenmediği için Ankaragücü'nden ayrılan ilk isim olan Rajnoch, ikinci yarı öncesi Sivasspor'la anlaştı. Haberi Beğen 1 büyüt küçült İkinci yarıda ilk 8 mücadelesi yapmayı hedefleyen Sivasspor, transferde harekete geçti. Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü'nde alacakları ödenmediği için bu kulüple yollarını ayıran ilk futbolcu olan Rajnoch ile anlaşma sağladı. Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın da formasını giyen 30 yaşındaki futbolcu savunmanın göbeğinde görev yapıyor. Güncellenme:30 Aralık 2011 Cuma 11:56:02 Tweet sabah trt tv3de spor heberlerinde rajnoch sivassporla anlastigini dogruladi:) |
[B]imzayı atsın sivasspor formasını bi giysin hayırlı olsun demesi kolay.[/B]
|
yakısır sıvasıma ve sivassporuma inşallah hakkımızda hayırlısı hoşgeldin yiğido sivastan ne yiğitler geldi geçti yiğido oldu inşallah sende öyle olursun Jan Rajnoch ;)
|
işte buu garısı forvete
|
iyi bir transfer olduğu kesin...ankaragücünde son derece başarılı maçlar çıkardı...ancak daha mühim mevkilere acil transfer lazım...özellikle orta saha ve forvete takviye lazım...
|
Çok iyi transfer tebrikler yönetim navratilden bir tık iyi oyuncu uyum sağlarsa...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:59. |