![]() |
Yigido Bursa'ya Bileniyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.pedramo.jpg[/IMG]
Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor'la karşı karşıya gelecek olan Sivasspor hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında Ankaragücü'nü kendi sahasında 3-0 yenerek çıkışını sürdüren Sivasspor, deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardından başladı. Sivasspor Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde gerçekleşen antrenmanda, futbolcuların neşeli tavırları dikkati çekti. Ankaragücü karşılaşmasının ardından bir gün izin yapan futbolcular, antrenmana düz koşu yaparak başladı. Futbolcular daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Antremana sakatlığı bulunan ve sezonu kapatan Hayrettin Yerlikaya ile ülkesinin milli takımına giden Faty katılmadı. Bu arada Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş ise kulübe iadeyi ziyarette bulunarak, Sivasspor'a Bursasspor karşılaşması öncesi başarılar diledi. Ziyarette Sivasspor Kulüp Başkan Vekili Erdal Sarılar, Yöneticiler Ekrem Munar, Uğur Akkuş, Mehmet Ali Topal ile Faruk Taşseten de hazır bulundu. Ziyaret nedeniyle Erdal Sarılar Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş'a Sivasspor forması hediye etti. |
Cevap: Yigido Bursa'ya Bileniyor
;);););)
Sivassporumuz a giveniyorum Bursa deplasmanından puanla ayrılacaklardır geçen sene kaybettiğim maçta 3 puanı elimizle vermiştik. Sağ bekte sıkıntı yaşayan Bursa da Kamil formunda olursa orayı yol yapar. |
Bu takım Bursa danda puanla döner yeter ki yürekli olalım.
|
bu maç bizim artık tek vücut olduk İNANIYORUZ SİZE alın bu maçı
|
diğer konu içerisinde paylaşmıştım ama arada fazla görünmedi burada tekrar yazayım
Takım bursada muhtemelen diğer kulüpler gibi uludağ üniv. Kampüsünde bulunan holiday inn otelinde dinlenecektir müsait olan maç öncesinden takımı ziyaret etme imkanımız olabilir takıma maçtan once moral için müsait olanlar otele gidebilir özellikle öğrenciler sınavlardan yeni çıkmış olacaktır herkesi takımı desteğe davet ediyorum bursada. özellikle bursa ve ıstanbuldaki taraftarlarımızı (ıstanbuldan feribotla 1,5 saatte stada varabilirsiniz) Bari burda bize ayrılan bölümü dolduralım maç gününe kadar muhtemelen hava da düzelir |
Ziya oynayacak herhalde,Uğur da oynuyor,gerçi Ziya oynamasa bile Rajnoch oynar solbekte.Yine Eneramo tek forvet.Orta saha Grosicki-Nas-Cherny-Erman-Kadir.Defans Murat-Navratil bu kadro oturdu artık 3 puan zor ama imkansız değil.
|
Ben yigidoya yürekten inaniyorum bursadan 3 puanla dönecegiz insallah.
Bizim bursaya karsi bayagi bir üstülügümüz var yanilmiyorsam.Son iki sezondur bursa bizi hep yendi icerde disarda simdi sira bizde. |
bursa sivasspora kontrolsüz saldırırsa rahat galip geliriz sakat ve cezalı oyuncularımız oynayacak uğur ziya raynoch vs ben en kötü berabere kalacağımıza inanıyorum
|
[B]Bursa da taraftar desteğini de unutmayalım lütfen maça ilgi gösterin.[/B]
|
[B][I]Beraberlik banko, 3 puan imkansız değil, mağlubiyetimiz sürpriz olur.[/I][/B]
|
allah yardım eder ınsallah bıze yener gelırız bursayı çok uzulduk son 2 senedır
|
insallah puan ya da puanlarla ayriliriz, su soguk kis gunlerinde biraz icimiz isinsin...
|
Bursaspor'u geçeceğimize inanıyorum...
|
İNŞALLAH bir aksilik olmazsa kazanacağız ancak oyuncularımız çok basit kartlar yiyorlar rıza hoca buna özellikle çözüm bulmalı...
|
[B]Biz,her zaman takım oyunu oynamaya çalışıyoruz.Sivasspor`un en dikkatli olması gereken maçlardan biride bu.Çok zor geçecektir.Takımımızın en kötü 1 puan ile dönmesi lazım.
Bu taraftar sizlere güveniyor Yiğidolar.Sizde bu taraftarın güvenini boşa çıkarmayın.Göriyim sizi...![/B] |
bu maçtanda en az bir puanla döneriz
|
ınsallah yenerız
|
marmara bolgesınde belki 2 mılyon sivaslı var bıze ayrılan trıbunu dolduralım,bu takım fazlasıyla hak ediyor
|
[FONT="Comic Sans MS"]Aslında bu 1 haftalık ara bizim için eksiklerimizi gidermek ve dinlenmek acısından çok önemliydi ama ağır hava şartları nedeniyle nekadar verimli geçti geçecek bilinmez.Bence bu haftanın en zor maçı olacak.Herkesin gözü bu maçta olacak.Bursanın ilk yarıdaki hezimetinin ardından bu maç onlar için çok anlam ifade ediyor.İlk yarıda Bursayı devirip çıkışa geçmiştik inşallah bu seferde yenip ilk 4 için zorlamaya başlarız.[/FONT]
|
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Takaımımıza başarılar diliyorum.
|
bu maç gollü olur .. 3 sonuçda çıkabilir zor bi maç olacak dikkatli olan maçı alır...
|
iki sezon kabustan sonra bu sezon yiğidoma gerçek yüreklilikle inanıyorum bursa maçındada güvenimiz çok yüksek puanla döneceğiz
|
benc takimimiza olan guvenimi geri kazandim bence kazanabiliriz insallah en kotu ihtimal 1 puan alalim
|
bursayı yenip play offa yaklaşmalıyız
|
[QUOTE=Kasim58;762311]Ben yigidoya yürekten inaniyorum bursadan 3 puanla dönecegiz insallah.
Bizim bursaya karsi bayagi bir üstülügümüz var yanilmiyorsam.Son iki sezondur bursa bizi hep yendi icerde disarda simdi sira bizde.[/QUOTE] kardeşim şimdiye kadar 12 mac oynandı 6 sıvasspor-bursaspor 5 beraberlık 1 kupa macları ıle beraber bursa ustun bızden..rabbımın ıznıyle bu macı da alacagız |
bursadan kesinlikle punla dönecez
takımı ve hocalara olan güven artık çok yüksek kabus dolu seneler geride kaldı |
Bursa ve Antalya maçları bakın bu maçlardan 6 puan çıkarırsak 5. sıraya yükselip yerimizi pekiştirebiliriz. Çok önemli bursa maçı ayrıca bursa taraftarı Grosicki kaçtı diye kendini parçalıyor ;) umarım bu maçtan 3 puanla ayırılırız çok zor maç geçecek ama 3 puan alabilecek gücümüz var.
|
cok zor olacak ama bizde zoru seven bir takim olduk :D
|
bursa deplasmanı zor olacak.takımın taraftar desteğine ciddi ihtiyacı olacak.bursa ilk yarıdaki farklı yenilginin rövanşını almak isteyecek.rıza hoca takımı her şeyi hesap ederek hazırlamıştır.defansta basit hatalar yapmazsak gol atma sorunumuz yok.3 puanla dönmek çok iyi olur.en kötü ihtimal beraberlikle döneriz.yenilmezlik serimizi sürdürmemiz iyi olur.tüm takıma şimdiden başarılar.allah yardımcıları olsun.
|
Bilen yigidom iyi bilen bi kurbanlik daha yakindir kim tutar seniiiiiiii
|
turgay yok ama yeni forvetleri pinto var tanınmadığı için önlem alınmayabilir
dikkat etmek lazım bu oyuncuya ilk maçında fırsat vermemeliyiz |
demek ki takim iyi bilenmis....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:29. |