SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mersin İ.Y 1-5 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33618)

SivasSpor.Com 03.02.2012 10:53

Mersin İ.Y 1-5 Sivasspor

[B][CENTER][IMG]https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/LigBKulupLogolari/mersiniy.jpg[/IMG] [IMG]https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/TSLKulupLogolari/sivas.jpg[/IMG]

Mersin İ.Y-Sivasspor maçının tahmin ve yorumlarınızı bu başlık altında toplayalım.

Tarih : 05.02.2012 Pazar

Saat: 13:00

Stad:TEVFİK SIRRI GÜR - MERSİN

Maçın Hakemi: Tolga Özkalfa[/CENTER] [/B]

58akif34 03.02.2012 11:16

Cevap: Mersin İ.Y - Sivasspor

mersin takımi ayağa pas yapan ve rakip kaleye şapka gitmeye çalışan bir takım önemli eksikleri nobre den yoksunlar son 7 maçta sadece bu hafta bjk karşısında galibiyet aldılar bunun morali ile bizide yenmeye çalışacaklar ilk yarıdaki maçta sayısız gol fırsatından yararlanamamiştik ve maç 1 0 sonuçlanmıştı kupa maçında kalecimiz nihat yıldızlaştı ve 120 dakika oynanan maçta galip gelmiştik rakip takımda morits ve erdala dikkat etmek lazım bu maçtan 3 puan alırız inşallah

Yusuf Çevik 03.02.2012 12:07

[B][I]Çok zor bir maç daha bizi bekliyor hadi bakalım..

inşALLAH kazanan taraf biz olacağız.. :)[/I][/B]

Ferhat06 03.02.2012 12:17

BJK maçı özetini izledim.Çok gol kaçırmışlar,dikkat etmemiz lazım.Mersin iyi takım olmuş.

yerliturkuaz 03.02.2012 12:35

[B]Kupa maçın da yendik yine de yenebiliriz.

Karşımız da çok moralli bir takım olacak. İstanbul'da beşiktaşı yenrek uzun bir aradan sonra galip geldiler ve bir seri yakalamak isteyecekler. Biz ise galibiyet hasretimizi dindirmek isteyeceğiz. Cezalı oyuncularımız takıma geri döndü muhtemelen yeni kalecimiz de saha da olcakdır. Orta saha oyuncularımızın çok dikkatli olmaları gerekir. Bu maç tam Grosicki ve Cerny'nin maçı olabilir. Ben ikisinden de iyi bir maç bekliyorum. Maçı bu iki oyuncumuz çevireceğine inanıyorum. Mersin takımını duran toplar da durdurabilir isek rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.

Takımımız bu maça otobüs ile gidecek. Yorucu bir yolculuk olacak umarım bu yolculuk oyuncularımız üzerinde çok fazla bir etki yapmaz...[/B]

HaKaN 03.02.2012 12:52

[B]Bu bizim için cok zorlu bir mac olacak ama inşALLAH bu macın üstesinden geleceğiz... :)[/B]

58 SiVaSıM 58 03.02.2012 12:56

mersinle 2 maç oynadık 2sinide aldık inşallah bunuda alırız navratil ve seneckyin oynaması çok iyi olacaktır.favori biziz eneramo yine golünü atar bjk maçına moralli çıkarız mersinde nobre yok çok eksikleri var alırız bu maçı rahat olun yiğidolar

Ferhat06 03.02.2012 13:18

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;766033]mersinle 2 maç oynadık 2sinide aldık inşallah bunuda alırız navratil ve seneckyin oynaması çok iyi olacaktır.favori biziz eneramo yine golünü atar bjk maçına moralli çıkarız mersinde nobre yok çok eksikleri var alırız bu maçı rahat olun yiğidolar[/QUOTE]

SENECKY oynayacak mı?

ardahanlı 03.02.2012 13:21

Bizim oyuncular kayseri karşısında öngördüğüm gibi ileri uçta çok savruk ve kazmaca olmasalardı farklı kazanablirdik. Troisi den yenilen gol içler acısıydı. Yani adamı tebrik ediyorum güzel gol attı ama messi yaptı bizim savunma troisiyi.

Mersn moralli ve Nurullah Sağlam takımını ofansif oynatıyor. Bu sebeple mersin takımı güzel ve açık futbol oynamaya çalışan bir ekip. Bizde özellikle bu sene bu kimlikle oynuyoruz. Gerçi çok kaçırıp inanılmaz goller yiyoruz ancak ben çok iyi bir netice alacağımıza inanıyorum.

Bol gollü bir karşılaşma ve farklı galibiyet bekliyorum,...

yigido_ersin58 03.02.2012 13:29

Mersin takımı bjk galibiyetiyle moralliler ama anadolu takımlarında sunu gördüm senelerdir bjk gs fb yendikleri zaman ayrı hava olusuyo takımda bi sonraki maç da bocalamaya başlıyolar bizim takımda cok ıyı artık son 10 maç kaldı hiç bi rakip kolay değil kazanmamız gereken bi maç en az beraberlik beklentim var sivassporuma şimdiden bu maçda başarılar inş. allahın izniyle bu maçtan galip geleecez

Salim58 03.02.2012 13:36

[QUOTE=Ferhat06;766039]SENECKY oynayacak mı?[/QUOTE]

[B]Abi daha Sivasa gelmemişki büyük ihtimal Sivasa bugün gelecekmiş,Takım yarın özel uçakla yola çıkacağına göre bu maçta oynaması biraz zor gibi.[/B]

infial§ 03.02.2012 13:59

rahat olun 2-0 yeneriz,ayrıntılar çok onemlı değil onemli olan 3 puan

kiNgSiZe58 03.02.2012 14:19

[QUOTE=infial§;766050]rahat olun 2-0 yeneriz,ayrıntılar çok onemlı değil onemli olan 3 puan[/QUOTE]

Ben Bu Mactan Pekde Umutlu Degilim Acikcasi... Hersey Grosicki Erman ve Eneramonun Elinde, Iyi Oynadiklarinda Kazaniyoruz..

FANATIK YIGIDO 03.02.2012 14:28

bu mac ılk4 hedef ıcın ya evet ya hayır cok kırıtık mac olacak allah yar ve yardımcımız olsun

HALIL 03.02.2012 14:52

açik konusacam bence 3 puan bu gidisle zor malesef takimin dengeleri bozuldu su sike haberleri yuzunden ahhh medya allah belani versin bence maç berabere bitecek gibi :( veya kaybedecez :mad:

ama kazanirsak derin bir oohhhh çekerim :D

baycabbar 03.02.2012 14:56

SİVAS KAZANACAK BAŞKA ALTARNATİF VARMI:rolleyes:

antik58 03.02.2012 15:01

Bu hafta güzel bir sonuç bekliyorum SİVASSPORumuz kazanacaktır...

baycabbar 03.02.2012 15:02

[COLOR="Red"][/COLOR]
:confused:[SIZE="5"][B][/B][/SIZE]BEKLE GELİYORUZ ŞEYTANLAR:mad:

ozledımeskıyı 03.02.2012 15:02

Aldığım bir haberi paylaşıyım:
Mersin in bjk yi yendği maçta tek golün sahibi Erdal sakatlanmış 1 ay yok bizim maçta forma giyemeyecek

Not: Giyse de bize fark etmez.

tykinik58 03.02.2012 15:40

Son iki haftadır kötü gidişimizi inşaallah bu maçla son vereceğiz gibi bir his var içimde. Her ne kadar STY'de beraberlik versem de...

58_Buğra_98 03.02.2012 15:43

Bu maç galibiyet alacağız başka yolu yok.

yiğido58sinan 03.02.2012 16:25

son iki maçtan biraz olsun ders almış isek, ki almamak mümkün değil, kazanırız diyorum. Hedefimizin ilk 4 mü ilk 8 mi olacağı bu maç sonrasında belli olacak çünkü çok kritik bir maç o yüzden.

MeXeS58 03.02.2012 17:01

[B] beraberlık ıyı olur deplasmanda ama 3 pauna da yok demeyız;)[/B]

kertmeli 03.02.2012 17:21

arkadaslar riza hocama iletin kesinlikle kaleci nihat oynasin.....

adres58 03.02.2012 19:34

En çok canımı sıkan şey, alttaki takımların ligin sonuna doğru yaklaşması ve kan değişiklikleri ile (antrenör) aşağıdan baskı yapmaları. Özellikle 2 deplasman ve 4 büyütülmüş dedikleri takımlarla peşpeşe oynayacağımız şu dönemde bizi zorlayacak yegane durum. Takımın şu dönemde kazanamıyorsan kaybetme mantığı ile mücadele etmesi gerekiyor. Aynı Mersin İdman Yurdunun bu mantıkla Beşiktaş karşına çıkması direnç göstermesi sonucunda gelen 3 puan gibi... Keşkelerle ah vahlarla lig geçiriyoruz. Şu şans denen illet bize birkaç maçın haricinde hiç uğradığı yok maşallah. Üstüne üstlük bir de kritik maçlarda kritik oyuncularımızın olmayışıda işin tuzu biberi oldu maalesef.

Ayrıca oyun içinde disiplin eksiğimiz var. Mesela bazı maçlarda 2-0 a getiriyoruz skoru sonra bir laçkalık bir laubalilik peydahlıyor. Sonra bir gol yiyoruz, akabinde öL öL diriL...

Hemen hemen tüm maçlarımızda, özellikle o kadar basit gol pozisyonlarını kaçırıyoruz ki insanın inanası gelmiyor. Buyurun bakın Kayseri maçına bakın ilk yarı 3 yahu, 3 olacak maç 0-0 la bitiyor. Koparıp atacaksın orada sonrasında şuursuz Kayseri baskısında yakalayacaksın kontradan gideceksin farka...

Futbol basit bir oyun, zorlaştıran futbolcular. Bunu yıllar yıllar önce J. Cruyff söylemiş. Biz zorlaştırıyoruz. Orta sahada gereksiz top kayıpları kanatlardan defansa yardımlaşmaya gelinmemesi, oyun içinde küsmeler sonra defansı hataya zorlayan rakip takım mükafatını alıp gidiyor. Ondan sonrada Atilla şu golü nasıl yedin, Navratil senin yüzünden oldu, Uğur şöyle yaptı böyle yaptı. İyi bakın pozisyonlara hemen hemen gereksiz işlerden hatalarla yakalanıyoruz. Kamil oyuna bir küstümü kanat tren oluyor. Sonra yedek kulübesinden veryansınlar başlıyor.

Futbol hatalar oyunu olduğu kadar komplike bir oyun olduğunu koca koca profesyonel oyuncular unutup gidiyor.

Mersin İdman Yurdu takımını son maçta çok beğendim. Akıllıca oynadılar vede rakibi bezdirdiler. Rakip sinirlenince dağıtıp 3 puanı aldılar. Ama bizim oyun yapımız Beşiktaştan çok farklı, buda onlara ters geliyor. Erdal ve Nobre yok, bizde de Navratil ve Kıvanç dönüyor. Özellikle Kıvança çok işler düşüyor. 45 dakika zamanı var takımın yorgun düştüğü anda ideal bir orta saha oyuncusu. Navratile zaten bu sitemizdekiler dahil hiç kimsenin diyecek bir şeyi yok. Senecky tahminime göre antremanlı bir oyuncu, hemen hemen hazır gelecek. 2 maç sonrasında hazır olacaktır. Havanın ve zeminin iyi olması durumunda bu maçtan puan yada puanlar alacağımızı düşünüyorum. Beşiktaşa karşı oynadıkları sitille bize karşı mücadele etmeyecek olan rakip takıma onların mücadelesi şeklinde cevap vererek bu temennimizi gerçekleştirmemiz lazım.

Hadi bakalım Yiğido...

58MUAMMER58 03.02.2012 20:24

:DÖNEMLİ OLAN mersinin nasıl oynayacağı değil SİVASSPORUN nasıl :Doynayacağıdır sivasspor kendi oyununu takım yardımlaşmasını kalitesini sahaya yansıtırsa rakibin kim olduğu önemini yitirir sivasspor kazanır 2 haftadır adeta çamur ve buzlu sahada soğuk havada adeta kendi kendimize golattık rakipler bişey yapmadılar mersinde hava güzel olacaktır mersin maçına navratilde gelecek defansın güvenliği birazdaha artmış olacak rakip bjk maçında pozisyon bulmuş olabilir çünkü bjk gözünde takım yerine koymamış mersinde böyle takıma cezayı kesti sivasspor rakibe öyle çok pozisyon veren takım değil sadece kendi kendimize aleyhimize pozisyon yaratıyoruz dünya kadarda golkaçırıyoruz ben takıma güveniyorum çok zevkli çok gol pozisyonlu üst bitmesi yüksek maç olacaktır sivassporumuzda 1-2 kazanacaktır sadece groseçki eneramo oynasın yeter diğerleride az oyuna ağırlık verseler tmmdır beraberliği kabul etmiyorum :D

Ozan5858585858 03.02.2012 21:07

renktaşlar kızmayın ben mağlubiyet bekliyorum :( inşallah yanılırım..

Ozan5858585858 03.02.2012 21:08

[QUOTE=Ozan5858585858;766145]renktaşlar kızmayın ben mağlubiyet bekliyorum :( inşallah yanılırım..[/QUOTE]

ŞAKA ŞAKA :D Tek Hedef Galibiyet Uygun Adım Marş Marş..

A.Turan Korkmaz 03.02.2012 22:15

Maçın muhtemel oyuncu kadroları ve oyun yapısına bakarsak;
Mersin'in sahaya Sehiç, Erhan Güven, Çağdaş, Boum, Mustafa Keçeli geri dörtlüsü ve önlerinde Zurita'nın yeri garanti gibi. Daha önde ise Tisdell,Bueno,Nduka,Moritz,Beto beşlisinden üçü oynar altı yabancı sınırı nedeniyle.Oynayamayanın yerine ise alternatif Türk oyuncuları var. Sivassporumuzun ise [B]Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Ziya,Kadir, Mehmet Nas(Kıvanç), Grosicki, Erman, Cerny(Pedriel), Eneramo[/B] biçiminde çıkacağını sanıyorum.
Hiç kolay maç olmayacaktır. Öncelikle çok iyi bir kalecileri var ama defansın uyumu zayıf. Grosicki soldan Erhan Güven'i perişan edecektir. Sağdan ise Cerny'den bindirmeler bekliyorum. Eneramo'yu Çağdaş ve Boum ikisi birlikte ancak tutabilirler. Dolayısıyla golümüzü dönen toplardan ya da serbest atıştan buluruz ki Erman veya Cerny diyorum. Sivassporumuzun kanat savunmasında Tisdelle karşı Uğur'un,Ndukaya karşı ise Ziya'nın dikkatli olması gerek. Navratil,santrforlarını döndürmeyecek, Rajnoch ise Moritz'e top yaptırmayacak. Kupa maçında golü,göbekten Zurita,Moritz,Beto işbirliği ve paslaşmalarıyla yemiştik. Kadir ve Mehmet Nas'ın ortayı iyi kapaması lazım.
BJK'yi yenmiş ve sahalarında oynayacak olmaları açık oynamalarını sağlarsa, bu işimize gelir ve kontratak taktiğiyle araya ve defans arkasına hızlı toplarla maçı çözebiliriz. Rakip kontrollü oynarsa çok açılmaya gerek yok bence,yenemiyorsak yenilmeyelim..

58 SiVaSıM 58 03.02.2012 22:23

ya rahat olun mersin takımmı bjkyi yendiler ama bjk çok kötü mersin berbat bi takım nobre,delev,erdal,erman,kaş yok bu maçı en az 2 farkla alırız

engin2609 03.02.2012 22:34

[B]git gide 4.lükten uzaklasıyoruz oyuncular bunun bilincine vardıgını düşünüyorum. ve bu galibiyetle bjk macına motive olucaklardır.[/B]

Metal Gear 03.02.2012 23:21

Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim!

BOUN 03.02.2012 23:41

Antep maçı öncesi

[QUOTE=Metal Gear;764575]Net skor 0-3................[/QUOTE]

Maç sonu: Kayıp üç puan...

Kayseri maçı öncesi

[QUOTE=Metal Gear;764937]38 puanlık maç bence.Gıcık oluyorum bu takıma.evire çevire yenmeli..[/QUOTE]

Maç sonu: Kayıp iki puan...

Mersin maçı öncesi

[QUOTE=Metal Gear;766162]Mersin kendi sahasında iyi bir takım değil.Kadro kalitesi anlamında da onlardan iki gömlek üstünüz.Kötü Beşiktaş'ı yendiklerine bakmayın!Galibiyetten eminim![/QUOTE]

Hocam senin tahminleri okuyup mutlu oluyorum ama sonuç hüsran! Haydi ama bu kez yüzümüz gülsün! :) ;)

Metal Gear 03.02.2012 23:46

[QUOTE=BOUN;766164]Antep maçı öncesi

Maç sonu: Kayıp üç puan...

Kayseri maçı öncesi

Maç sonu: Kayıp iki puan...

Mersin maçı öncesi

Hocam senin tahminleri okuyup mutlu oluyorum ama sonuç hüsran! Haydi ama bu kez yüzümüz gülsün! :) ;)[/QUOTE]

Cerny'e ben mi dedim çizgiden top çıkar diye Antep'te!

Eneramo'yu ben mi tembihledim Kayseri'ye gol atma diye!

Normal oyunlarını oynasalar tahminler cuk diye oturacak!
Herhalde burdan tahminlerimi okuyup ona göre oynamıyor bizimkiler
:)

fatih585858 04.02.2012 01:13

Grosicki ve Cerny kalitelerine yakışır şekilde oynarsalar, kesinlikle Erhan güven ve M.Keçeli'ye karşı büyük üstünlük kurarlar. Mersin takımı sahasında bilinçsiz bir şekilde, hücum futbolu oynadığından, rakip oyuncular özellikle defansın arkasına koşu yapıp net pozisyonlar yakalıyorlar. Rajnock-Navratil ikilisinin uyumu, orta sahanın ortasında oynayan oyuncuların basit oynamasıyla, Kanatlardan Grosicki ve Cerny'nin kapasitelerine yakın futbolları, Eneramonun son vuruşlarda daha dikkatli olmasıyla ve son olarakta, son paslarda başarı sağlayabilirsek kesinlikle kazanırız.

Kasim58 04.02.2012 01:55

Bu sezon ben türkiye birinciliginde bizim takim kadar gol pozisyonuna giren takim görmedim buldumuz pazisyonlarin ancak 5de birini degerlendire biliyoruz.
Buna bir cözüm bulabilirse Riza hoca Mersinden kesin puanlarla döneriz.Bu cömertlikten vaz gecip daha dikkatli olmaliyiz biliyorsunuz bir kural vardir atamayana atarlar bunun örneklerini Antep ve Kyseride gördük insallah Mersinde gol yemekte cimri atmakta bonker oluruz.

4eylül 04.02.2012 08:02

sivasspor fikstürde çok zor maçlara giriyor inşaallah en az kayıplarla bu zor dönemeci atlatırız tüm islam aleminin mevlit kandilini kutlar nice kandiller dilerim

shang 04.02.2012 08:04

kesinlikle galip gelmemiz bir maç yeniden bir ivme moral yakalayabiliriz

Ferhat06 04.02.2012 08:25

[QUOTE=gdodeğilyiğido;766150]Maçın muhtemel oyuncu kadroları ve oyun yapısına bakarsak;
Mersin'in sahaya Sehiç, Erhan Güven, Çağdaş, Boum, Mustafa Keçeli geri dörtlüsü ve önlerinde Zurita'nın yeri garanti gibi. Daha önde ise Tisdell,Bueno,Nduka,Moritz,Beto beşlisinden üçü oynar altı yabancı sınırı nedeniyle.Oynayamayanın yerine ise alternatif Türk oyuncuları var. Sivassporumuzun ise [B]Nihat,Uğur,Navratil,Rajnoch,Ziya,Kadir, Mehmet Nas(Kıvanç), Grosicki, Erman, Cerny(Pedriel), Eneramo[/B] biçiminde çıkacağını sanıyorum.
Hiç kolay maç olmayacaktır. Öncelikle çok iyi bir kalecileri var ama defansın uyumu zayıf. Grosicki soldan Erhan Güven'i perişan edecektir. Sağdan ise Cerny'den bindirmeler bekliyorum. Eneramo'yu Çağdaş ve Boum ikisi birlikte ancak tutabilirler. Dolayısıyla golümüzü dönen toplardan ya da serbest atıştan buluruz ki Erman veya Cerny diyorum. Sivassporumuzun kanat savunmasında Tisdelle karşı Uğur'un,Ndukaya karşı ise Ziya'nın dikkatli olması gerek. Navratil,santrforlarını döndürmeyecek, Rajnoch ise Moritz'e top yaptırmayacak. Kupa maçında golü,göbekten Zurita,Moritz,Beto işbirliği ve paslaşmalarıyla yemiştik. Kadir ve Mehmet Nas'ın ortayı iyi kapaması lazım.
BJK'yi yenmiş ve sahalarında oynayacak olmaları açık oynamalarını sağlarsa, bu işimize gelir ve kontratak taktiğiyle araya ve defans arkasına hızlı toplarla maçı çözebiliriz. Rakip kontrollü oynarsa çok açılmaya gerek yok bence,yenemiyorsak yenilmeyelim..[/QUOTE]

Mersin'i bu kadar iyi tanımana hayret ettim.Mersinde mi ikamet ediyorsunuz.Çok şahane bir analiz olmuş bence ,teşekkürler.İnşallah yeneriz duamız o yönde bu mübarek kandil aşkına.

Salim58 04.02.2012 08:57

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34376&token=30096][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34376&token=30096[/img][/url]

[B][I]Zor bi deplasman ama ben bu maçta,Erman ve Eneramo'dan gol ve goller bekliyorum.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:03.