![]() |
Doğum Günün Kutlu Olsun
[IMG]http://www.sivasspor.com/Dogumgunu_kucuk.jpg[/IMG]
[B]Bugün senin doğum günün! [/B] [B]Sevgili Yiğidolar, Mecnun başkanımız, bundan tam 47 yıl önce, 10 Şubat 1965 tarihinde Sivas'ın Doğanşar ilçesinde dünyaya geldi. 10 Şubat 2012 tarihinde başkanımızın 47'inci doğum gününü kutlayacağız. Takımımızın tekrar şaha kalktığı bu günler her ne kadar sevinçli görünsek de içimiz buruk, kalbimiz kırık. İçimizde bir yerlerde hüzün ve keder var. 4 Eylül'de O'nun koltuğu boş, yokluğu belli! Sivasspor 3 Temmuz'da başlayan süreçle birlikte haksızlığa maruz kalmış mazlum; Yiğido babasını yitirmiş yetim gibi sessiz ve çaresiz. Haksız ithamlara maruz kalmak ve karalanmak ise yaraya tuz döküyor, acıyı derinleştiriyor. İş bu halde, madem bu özel gününde başkanımızın yanında olamayacağız, madem kendisine sesimizi, tebriğimizi ve kutlamamızı tezahüratlarla duyuramayacağız, o halde bir çözüm olmalı dedik! Düşündük ki, özgürlüğüne kastedip O'nu bizden ayıranlar, belki yüzümüzü göremez, sesimizi duyamaz hale getirdiler ama elimizdeki kalemi ve yazma hakkımızı kimse mahkum edemez. Gelin başkanımıza doğum gününde yalnız olmadığını yazılarımızla, mesajlarımızla duyuralım. İçimizden ne geçiyorsa bu foruma dökelim. Ve O'nu terketmediğimizi, unutmadığımızı, yalnız olmadığını ve O'nu sevdiğimizi, doğum gününde yalnız olmadığını, o günü manevi olarak birlikte geçireceğimizi haykıralım. Sevgili Yiğidolar, bu forum altına, başkanımıza hitaben yazacağınız, bir cümle, bir paragraf veya sayfalar dolusu bütün mesajlarınız kullanıcı isimlerinizle (nikiniz) birlikte Mecnun başkanımıza iletilecektir. Hepinizin mesajlarını bekliyoruz.[/B] |
Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun
Herkez sivas li olur Ama Herkez yiğido Olamaz Suçsuzluğun ispat edilecek Yiğitler Gibi görevin başina döneceksin.
|
22 ocakta doğumgününü kutlamamışlarmıydı? Bu işte bi yanlışlık olmasın.
|
Sağlıklı mutlu ve özellikle huzurlu yıllar dileriz başkanım. Sana güveniyoruz, hemde sonuna kadar.
|
[QUOTE=Harput0658;767631]22 ocakta doğumgününü kutlamamışlarmıydı? Bu işte bi yanlışlık olmasın.[/QUOTE]
Başkanımızın doğum günü 10 Şubat'dır... |
Sayın Başkan,
İiyki doğdun iyiki varsın. Her ne kadar önnüe engeller çıkarsalarda ve karama kampanyaları başlatsalarda Seninle bie Sivasspor taraftarı olarak ve bir Sivaslı olarak gurur duyuyorum. Seni 4 duvar arasına kapatabilirler fakat ruhuhn bizimle seni hep yanımızda hissederek seni bizden asla koparamayacakalrını bilmeleri gerekir. Seninle daha nice yıllara ve başarılarla devamlı biz Sivaslılar ve Sivasspor taraftarları olarak her daima hazırız .Sabırsızlıkla yolunu bekliyoruz İyki doğdun başkan doğum günün kutlu oslun |
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34452&token=29808][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34452&token=29808[/img][/url]
[B][I]Doğum Günün Kutlu Olsun Başkanım. 14.Şubat'ta yapılacak ilk duruşmada inşaallah beklediğimiz karar çıkarda sizi tekrar Sivasspor'un başında görürüz.[/I][/B][/CENTER] |
doğum günün kutlu olsun Mecnun Başkan 14 Şubatta karşılıklı sevgilerin yaşandığı, sevgililerin "yiğidolara" kavuşmanı diliyor, bekliyor ve istiyoruz. Mahkeme sürecinde tutuksuz yargılanmanız dileklerimizle. Sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyoruz.
|
baskanim dogum gunumuz kutlu olsun bugun benim de dogum gunum ayrica çok gurur verici bir durum ikimiz de 10 subata dogmusuz hayret yeni ogrendim ;)
|
[B][I]Doğum Günün Kutlu Olsun Mecnun Odyakmaz. :)[/I][/B]
|
[QUOTE=YuSuF;767643][B][I]Doğum Günün Kutlu Olsun Mecnun Odyakmaz. :)[/I][/B][/QUOTE]
[B]odyakmaz değil galiba otyakmaz olması lazım [url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Mecnun_Odyakmaz[/url] burada bilgileri var ama garip ya linkde odyakmaz diyor açıklamasında otyakmaz diyor :)[/B] |
istanbuldaki taraftarlar erken kutlama yaptılar kardeş .pazar günü daha yoğun olsun diye diye ...
|
Sağlıklı mutlu ve özellikle huzurlu yıllar dilerim mecnun baba. Sana güveniyoruz, hemde sonuna kadar.. 14 şubatta tekrar aramızda görmek dilegi ile..
|
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÜYÜK BAŞKAN .....
|
[B]Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı, uzun ömür versin.[/B]
|
Büyük başkanın doğum günü kutlu olsun en yakın zamanda suçsuzluğu ispat edilecektir inanıyorum
|
sayın başkanım, sivasspor taraftarı sizin masum olduğunuza sonuna kadar inanıyor. biliyoruz ki sivasspor'un başını önüne eğmesine neden olacak hiçbir eyleminiz olmadı. sivasspor bugünlere geldiyse, gençlerbirliği, antep, bursa gibi süper lig'in köklü kulüperinden biri haline dönüştüyse bunda sizin katkınız büyük, liderliğinizin etkisi çok.
sizin sivas'ta yapacak hala çok işiniz var. sivasspor için koyduğunuz chelsea hedefine en kısa zamanda ulaşmak en büyük dileğimdir. en kısa zamanda bizim size, sizin de yiğidolarınıza kavuşmanız dileğiyle, iyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız. doğum gününüz kutlu olsun! |
doğum günün kutlu olsun BÜYÜK BAŞKAN
|
Kıymetli Başkanım,
İsmim Osman Nuri Darbaz doğum tarihim 10-02-1979 sizinle aynı tarihte doğmuş olmam bana ayrı bir mutluluk verdi.Hatırlarmısınız bilmiyorum ama geçen sene oynanan ve 1-2 kazandığımız İ.B.B maçının devre arasında prokol tribün önünde siz sigara içerken fotoğraf çekinmiştik.Bu seneki İ.B.B maçında da tribündeki yerimi almıştım,ama bir eksiklik vardı siz yoktunuz.Yenge hanımla tanışma şerefim oldu(Mehmet Ali Topal liseden arkadaşım)çocuklarınızla tanıştım çok keyif aldım.İstanbulda yaşayan biri olarak sizi cezaevinde de ziyaret etmek istedim ama gerekli izinleri alamadım. Sivassporun 1967 den bu güne geçen tarihinde hep hayalini kurduğumuz süper lige sizin sayenizde ulaştık.Ben çocukluk yıllarımda Sivasta iken Bafraspor,Arsinspor,Gümüşhanedoğanspor maçlarına giderdim.Ama sizin dönemizde Şampiyonlar Ligi maçı izlemek nasip oldu.Siz zaten Sivassporu Süperlige çıkararak memleketinize olan vefa borcunuzu fazlasıyla ödediniz. 2 yıl üst üste şampiyonluğa oynayarak Sivasın reklamını fazlasıyla yaptınız. Bugün Sivas'a 33.000 kişilik stad yapılacaksa bu sizin ve ekibinizin başarıları sayesinde olmuştur.Her platforma Sivasın ve Sivassporun hakkını savundunuz. Bizlere sahipsiz olmadığımızı gösterdiniz,ama malasef biz size gereken desteği veremedik bu konuda kendi adıma sizden özür dilerim. Umarım bundan sonraki yaşatınızda özgürlük günlerinizde Sivassporun başında olursunuz.Her ne kadar yönetim kurulumuz elinden geleni yapsada sizin yeriniz ve ağırlığınız ayrıdır.Bu vesile ile yeni yaşınızın size,ailenize ve sevdiklerinize huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ederim. Saygı ve sevgilerimle Osman Nuri Darbaz [email]osman.darbaz@boypas.com.tr[/email] |
sen bize en büyük mutlulukları yaşattın sivas ismi kimsesnin başaramadığı reklamının alasını yapmasına vesile oldun borçsuz bir takım ortaya çıkardın duruşunla kişiliğinle herkese örenek bir insan oldun 14 şubatta aramızda bekliyoruz seni İYİKİ DOĞDUN BÜYÜK BAŞKAN...
|
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÜYÜK BAŞKAN:)<3
|
[B] doğum gunun kutlu olsun büyük başkan[/B]
|
doğum günün kutlu olsun Mecnun Başkan 14 Şubatta karşılıklı sevgilerin yaşandığı, sevgililerin "yiğidolara" kavuşmanı diliyor, bekliyor ve istiyoruz. Mahkeme sürecinde tutuksuz yargılanmanız dileklerimizle. Sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyoruz. svassporu yetım bıraktın senı cok sevıyoruz buyuk baskan
|
Büyük Başkanım doğum günün kutlu olsun biliyorum bu mesajı okuyacaksın bütün kalbimle söylüyorum sen bu memleketin kahramanısın.
|
Sevgili baskanimiz öncelikle sizlere bol sabir diliyorum zira sizler cok büyük bir haksizliga dücar oldunuz ama sunuda unutmaki büyük adamlar büyük belalara ugrar fakat sabirla onu gecistirirmis degilmi ki orasi bir imami azamlar yusuf (as) larin yeridir ben bunda cok hayir oldugunu görür gibiyim zira söyleki siz orada olmasaydiniz belki korcanlar ümit karanlar vede diyer futbolcu arkadaslarimiz su an cok daha kötü bir durumda olabilirlerdi buda bensahsen böyle bir fikirdeyim herseyde bir hayir vardir ama insan bunun farkina varamaz insallah cok yakin bir zamanda aramizda olacaksin simdiden gecmis olsun dileklerimle Allaha emanet olunuz esselamü aleyküm.
|
[QUOTE=Salim58;767638][CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34452&token=29808][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34452&token=29808[/img][/url]
[B][I]Doğum Günün Kutlu Olsun Başkanım. 14.Şubat'ta yapılacak ilk duruşmada inşaallah beklediğimiz karar çıkarda sizi tekrar Sivasspor'un başında görürüz.[/I][/B][/CENTER][/QUOTE] Seni cok ama cooooooooooooooooooooook seviyoruz Bu sene olmadi ama gelecekteki dogumgünlerinde tüm sevdiklerinle ve ailenle beraber olmani yüce rabbimden niyaz eder sana ve ailene sabir dilerim baskanim Allah yar ve yardimcin olsun |
BÜYÜK BAŞKAN, seni aşağıdaki tarihi sözlerle selamlıyor ve doğum gününü canı yürekten kutluyorum !
"Aslanların tarihini hep avcılar yazmıştır ! Aslanlar avcıların tarihini yazdığı gün doğrular ortaya çıkacaktır ! " Saygılarımla. |
Dua larimiz hepseninle sevgili baskanimiz dogum günün kutlu olsun insallah daha nice yillara sihat ve afiyetle bir ömür sürmenizi temenni ve dileklermizle iletib sabir ve sebatte olmanizi istiyakla istiyoruz sevgili baskanim memleketin her yeri ibret alinacak görülecek yasanacak ve bundan insan ders cikaracak bu bir hayat mücadelesi sizler orada eminimki cok seyler ögrendiniz insallah pek yakinda ciktiginizda ordaki hayat sizin icin cok seyler ifade edecek ve hep hatiranizda kalacak buda sizin icin bir ani olarak kalacaktir Gurbetli ve dertli hemsehrin külhandan sana selam olsun.
|
Doğum günün kutlu olsun Başkanım umarım ilk duruşma lehimize sonuçlanacaktır daha nice yıllara Sivasspor başkanlığında ve başarılarda
|
[B]Başkanım doğum gününüz kutlu olsun, Seni sevgililer gününde sevdiklerinle görmek istiyoruz.[/B]
|
Dogum gunun kutlu olsun buyuk baskan keser doner sap doner baskanim yine sivassporun basina gecip aslanlar gibi gorevine devam edeceksin
|
seninleyiz mecnun başkan ...
|
[B]En kısa sürede aklanman dileğiyle nice mutlu yıllara sağlıkla esenlikle başkanım.[/B]
|
[B]Seninle herzaman gurur duyduk başkanım senden hiç bir zaman şüphemiz olmadı ve olmayacakta. En kısa sürede 4 Eylül'de El Salla El Sala Büyük Başkan El Salla tezahüratlarını yeniden duymak dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun.[/B]
|
[B]Dogum günün kutlu olsun Baskanim
sevdiklerinle beraber "hür" olarak saglikli mutlu huzur dolu yillar dilerim insallah en kisa zamanda cikar ve takimimizin basina gecersin[/B] |
mecnun başkanımız'ın doğum gunu kutlu olsun
|
Adamın hası doğum günün kutlu olsun
|
mahkeme kadıya mülk olmaz o koltuk onlara kar kalmaz.sen bizim gönlümüzdeki tahtın sahibisin bırak onlar o koltukla,makamla oyalansın. Adam vardır karı gibi arkadan oynaşır, ADAM VARDIR ADAM GİBİ MERT OLUR SENİN GİBİ YÜREKLİ OLUR. çevirdikleri tezgahları bize yıkmaya çalışanlara sabret ey BAŞKANIM. sen bu çileli yolda bir FATİHSİN bizde ulubatlı hasanların olmak isteriz. Bu günler çektiğin çile değil sevdamızı aşkımızı mecnunlara dönüştüren hasretimiz ayrılığımız içindir. sen bizim mecnunumuz bizde senin sivasınız, yareniniz. İnşallah bu çileli yolda sen bize pusat olacaksın ve anadolunun yıllardır süren sessizliğinin çığlığı olacağız. Canın sağolsun başkanım geçmiş olsun başkanım, Allah hepimize sabır versin ve biranönce bu ayrılığı bitirip aşıkları kavuştursun...İZMİR BORNOVADAN NACİZANE BİR SİVASLI YEĞENİN...
|
Sayın Başkan,
İyi ki doğdun.On dört Şubat'ta ki ilk duruşmada aklanman temennimdir.Birilerinin sportif veya siyasi çıkarları uğruna geçmişte ve şimdi siz ve sizin gibi çok değerli şahsiyetlerimiz içeride bulunmuş ve bulunmaktadırlar.Üzülerek belirtmek isterim ki, eski ile günümüzü karşılaştırırsak her dönemin kendine göre bedbahtları apaçık görülmektedir.Türk milleti her daim bu durumun farkında olmuştur. Velhasıl, sizi yani o büyük başkanı dik duruşuyla, doğru sözüyle her zaman ki gibi Sivas halkı olarak Sivasspor'umuzun başında görmek istiyoruz. [I][B]Saygı ve Sevgilerimle... İbrahim CİN[/B][/I] |
özlüyoruz reis.. seni çok özlüyoruz reis....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |