![]() |
Büyük Mahkeme Başladı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.sikee.Jpeg[/IMG]
Sabırsızlıkla beklediğimiz gün geldi. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonundaki duruşmaya, tutuklu sanıklar Olgun Peker, Aziz Yıldırım, Mecnun Otyakmaz, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, Tamer Yelkovan, Cemil Turan, Bülent Uygun, Abdullah Eker, Abdullah Karakuz, Ahmet Çelebi, Ali Kıratlı, Çoşkun Çalık, Haldun Şenman, Mehmet Yenice, Ömer Ülkü, Sami Dinç, Selim Kımıl, Talat Emre Koçak, Yusuf Turanlı, Abdullah Başak ve Hakan Karaahmet katıldı. Tutuklu sanık Bülent İşçen ise sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya gelmedi. Duruşmada aralarından Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, Alaatin Yıldırım, Ümit Karan, İskender Alın ve Korcan Çelikay'ın da aralarında bulunduğu 25 tutuksuz sanık da hazır bulundu. Mahkeme heyeti, başkan Mehmet Ekinci ve üye hakimler Hikmet Şen ile Seyfettin Mermerci'den oluştu. Duruşmada özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Ufuk Ermertcan görev aldı. Mecnun Başkan İçin 2.5 ile 7.5 yıl Hapis İstenilen İddianamenin ayrıntıları Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın da "örgüt üyesi olmak" ve "şike" suçlarından 2,5 ile 7,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, sözleşmeleri fesh edilen Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un 5 yıl 3 ay ile 16 yıl 9 ay arasında, sportif direktörü Ümit Karan'ın da 2 yıl 9 ay ile 9 yıl 3 ay arasında hapse çarptırılmaları istendi. Futbolcu İbrahim Akın'ın "şike" ve "teşvik primi" suçlarından 2 yıl 9 ay ile 8 yıl 3 ay arasında hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, futbolcu İskender Alın'ın da benzer suçlamalara ilişkin 1 yıl 9 ay ile 5 yıl 3 ay arasında hapis cezasına çarptırılması öngörüldü. Futbolcu Serdar Kulbilge'nin "dolandırıcılık" suçundan 4 ile 14 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, futbolcular Mahmut Boz ve Murat Şahin'in de aynı suçlamaya ilişkin 2 ile 7 yıl hapis cezasına çarptırılması talep edildi. Emmanuel Emenike, İlhan Çelikay, Korcan Çelikay, Mehmet Yıldız ve Mustafa Ulaş Ortakaya hakkında "şike" suçundan 1 ile 3'şer yıl arasında hapis cezası istenen iddianamede, Gökçek Vederson, Sercan Yıldırım ve Sezer Öztürk'ün de "teşvik primi" suçlamasına ilişkin 9 ay ile 2 yıl 3'er yıl arasında hapis cezasına çarptırılması öngörüldü. İddianamede, diğer sanıkların da benzer suçlamalara ilişkin 1 ile 24 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmaları istendi. YILDIRIM'IN 72 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR Eski Giresunspor Kulübü Başkanı olduğu belirtilen Olgun Peker'in, "haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla silahlı suç örgütü kurup yönetmek", "dolandırıcılık", "yağma", "rüşvet", "şike", "konut dokunulmazlığını ihlal etmek", "mala zarar vermek", "tehdit", "resmi belgede sahtecilik" ve 'özel belgede sahtecilik" suçlarından 48 ile 115 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla suç örgütü kurup yönetmek", "dolandırıcılık", "şike" ve "teşvik primi vermek" suçlarından toplam 22 ile 72 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. MOSTUROĞLU İÇİN 21 YIL 3 AYA KADAR HAPİS Aziz Yıldırım tarafından kurulan örgüte üye olduğu iddia edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun da "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık", "şike" ve "teşvik primi vermek" suçlarından 6 yıl 9 aydan ile 21 yıl 3 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edilen iddianamede, benzer suçlamalara ilişkin olarak Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileri İlhan Ekşioğlu'nun 19,5 yıl ile 65 yıl 3 ay, Alaeddin Yıldırım'ın 5 yıl ile 16 yıl 8 ay, Fenerbahçe Spor Kulübü Mali İşler Müdürü Tamer Yelkovan'ın 16 yıl 2 ay ile 53 yıl 8 ay, Fenerbahçe Spor Kulübü Amatör Şubeler Koordinatörü Cemil Turan'ın 8 yıl ile 26 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. GÜMÜŞDAĞ İÇİN 7,5 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekiliği görevinden istifa eden Göksel Gümüşdağ'ın "haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla kurulan suç örgütüne üye olmak" ve "şike" suçlarından 2,5 yıldan 7,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi. SADRİ ŞENER İÇİN 3,5 YIL HAPİS İSTEMİ Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticisi Serdal Adalı'nın "şike" suçundan 1,5 ile 4,5 yıl arasında, BJK futbol direktörü Tayfur Havutçu'nun aynı suçlamaya ilişkin 1 ile 3 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması öngörülen iddianamede, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in "teşvik primi verme girişiminde bulunmak" suçundan 1 yıl 2 ay ile 3,5 yıl, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın "teşvik primi verme girişiminde bulunmak" ve "tehdit" suçlarından 1 yıl ile 3 yıl 9 ay arasında hapis cezasına çarptırılması talep edildi |
Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Umarım başkanımızın tahliyesiyle sonuçlanır mahkeme adelet yerini bulsun
|
yuce mevlam sabır versın mecnun başkana alnının akıyla bu dava da çıkacak ınsallah
|
[B]4 Gün sürecek olan bu mahkemede bizi zor günler bekliyor. İddianamenin okunması kimlik tespiti derken ilk gün biter. İnşallah Mecnun Başkan ve kulubümüz bu olaydan az hasarla kurtulur.[/B]
|
[B]Her ne olursa olsun Sivaslı ve Sivasspor'lu olmaktan gurur duyuyorum..[/B]
|
Umuyorumki, -inşallah öyle olacak- Başkanımız bu şike davasından alnının akıyla kurtulacak. Bizler inanıyoruz. Çünkü söylemleri o kadar hafi bir insan söylemi değil. Fakat benim en çok ilgimi çeken tarafı yazının son paragrafı. Çünkü kendini sütten çıkma ak kaşık zannedenler bile yargılanacaklar ve inşallah ceza potasına onlarda girecekler.
|
başkanımızın suçsuz olduğuna yürekten inanıyoruz, inşallah en yakın zamanda çıkıcaktır.
|
allah yardimcimiz olsun insallah sivassporuma bir kotuluk dokunmaz
|
inşallah başkanımaz bi an evvel çıkar ve tekrar kulübün başına geçer
|
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına [B]inanıyorum [/B]ancak ikisinin de ceza alacağına [B]inanmıyorum [/B]ama umarım [B]Mecnun Odyakmaz[/B] ve [B]Aziz Yıldırım[/B] gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
|
[QUOTE=eneskeskin;768301]Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına [B]inanıyorum [/B]ancak ikisinin de ceza alacağına [B]inanmıyorum [/B]ama umarım [B]Mecnun Odyakmaz[/B] ve [B]Aziz Yıldırım[/B] gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...[/QUOTE]
eğer yanlış işler yapıyorlarsa herkes çeksin cezasını ama yukarıda yazdıklarının hiç birini doğru bulmuyorum. SİVASLI olunmaz SİVASLI doğulur. fenerbahçeli doğulmaz ama fenerbahçeli olunur aradaki fark budur. gerisine sen karar wer artık... |
[QUOTE=eneskeskin;768301]Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına [B]inanıyorum [/B]ancak ikisinin de ceza alacağına [B]inanmıyorum [/B]ama umarım [B]Mecnun Odyakmaz[/B] ve [B]Aziz Yıldırım[/B] gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...[/QUOTE]
ben bir sivaslı ve sivassporlu olarak sivasspor'un sizin gibi çift karakter gösteren yavşaklardan bir an evvel kurtulmasını temenni ediyorum. ayrıca mecnun odyakmaz ve aziz yıldırım gibi parlak insanların da türk futboluna hizmete devam etmesini temenni ediyorum. sivasspor'a da bu yakışır zaten, yani kendisine hizmet edenlerle yola devam etmek, çift karakterli yavşakları da yanından .iktir etmek.... |
Kardeş bu işler senin inanıp inanmanla yürümüyor. Sen inanıp inanmadığına göre değil bir şeyler görüp görmediğine göre yorum yaparsan daha mantıklı olur. Mahkemenin sonuçlandığı yok, kimsenin ceza aldığı yok, daha ortada bir şey yok sen başkanın şike yaptığına inanıyorum diyorsun. Bunu neye dayandırarak ne bildiğini düşünerek söylüyorsun. Medya diyeceksen onları geç bazı kesimin maşası olmuş talimatla hareket eden insanların söyleyip yazdıklarıyla hareket edilmez. Mahkeme daha karar almadan ve bir ceza verilmeden insanları hemen suçlu ilan ettiler. Başkanımız kendine güvenmese maçı satmakla ilgili o sözleri söyler mi? Bu arada hem Sivaslıymışsın hem de fenerli güzel devam et böyle... |
"Aslanların tarihini hep avcılar yazmıştır !
Aslanlar avcıların tarihini yazdığı gün doğrular ortaya çıkacaktır ! " Mecnun Başkanım, sana inanıyor ve güveniyoruz ! ÖZÜNDE SİVASSPOR OLAN her taraftar seninle birlikte, unutma ! Yolun açık olsun ... |
[B][U][COLOR="Red"][SIZE="6"]Kulübümüz ve büyük başkan bu mahkemeden alnının akıyla çıkacaktır.[/SIZE][/COLOR][/U][/B]
|
buyuk ıhtımalle marta ayında serbest kalıcak başkan
|
Sen ne ayaksin?? Yürü git Fenevium forumuna burda isin yok!! Allah bilir Fenevi yendigimiz macta rakip tribündeydin biraz memleket sevgin olsa benim gibi Maraton'da kale arkasinda olurdun ben Almanyada sirf o mac icin geldim senin gibilerini görünce icim aciyor be yazikkk!!!!:mad::mad: |
Inşallah hayırlısıyla kurtuluruz bu işten yeter aylardır çektiğimiz işkence yalnız başkanımız sadece şike değil suç örgütüne üye olmaktanda yargılanacak alnımızın anlıyla kurtuluruz inşallah
|
[B]kendi gözünle görmedigin olay üzerinde kanaat getirmeye iFTiRA denir, buda büyük günahtir. Dekanli adam yigitdir, mertdir iftira atma. Haa iftira atanada bu yazdiklarimin tam tersi denir...[/B] |
başkan inşallah çıkacak
|
Arkadaşlar yapmayın lütfen böyle provakatif kişilerle polemiğe girip sizde hakaretvari sözler sarfetmeyin.
Bir defa yargıda devam eden bila davalarla ilgili yorum bile yapmak suçtur. Örneğin bendeniz yargılanıyorum, beni suçlu olduğumu ikrar eden/ ler esastan suçla yargılanabilir. Bu sebeple burada kendinizide hakaret ve insan hakları ihlali suçun sevkedenlere mahal vermeyin. Ben iddianamenin 410 sayfasınıda bizzatihi okudum. Bu kadar gerisini benden duyamazsınız. En fazla inşallah aklanırlar'dan başka bir şey söyleyemem. Aksi halde yorum yapmak yargıyı etkileme suçunu doğurur. Doğrusuda budur. Bakmayın siz 8 aydır basın ve yayın organlarında bu konuda kendini savcı,hakim yada avukat zannedip ahkam kesenlere. Aslına bakarsanız bunlarla ilgili yasal cezai işlem yapılması gerekiyor. Diğer taraftan foruma ilk girdiğimde yazdığım gibi bende fenerbahçeliyim vede ardahanlıyım. Ama bazı arkadaşlar o art niyetli provokatif kişiyle herksi aynı kefeye koyun hakaretvari açıklamalar yapmamalılar. Nede olsa biz doğuluyuz, dğulular merttir ve asla arkdan vurmaz. Saygılarımla........ |
Ya sabır,gardas .....bu yazını kınıyorum, |
08:00 Sivassporlu taraftarlar da başkanı Mecnun
Odyakmaz'a destek vermek için Silivri'ye geldi. |
tv den gordum,silivrı cezaevı yerleşkesın de bı kaç sıvasspor taraftarı gordum,bence fenevli taraftarların arasında ne ışınız var gaqdaş :mad:
|
[B][I]Başkanımızın suçsuz olduğuna sonuna kadar inancım tam.
" Maç satan, karısını satar" kelimesi biz yiğidolar için büyük bir laftır ve başkanın bu şekilde konuşması benim için yeterlidir. Benim asıl merak ettiğim konu şu Ahmet çelebi konusu. Başımızı ağrırsa bu adam yüzünden ağrır. Ama verilen haberde onunla ilgili isnad edilen suç ve istenilen ceza belirtilmemiş. Bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.[/I][/B] |
mahkeme için keşke taraftarlar fb liler gibi bi organizasyon yapıp büyük başkanımıza destek olsalardı tv den gördüm 3-5 sivassporlu o da fb lilerin içinde çok içim acıdı başkanımıza destek olamadık :((
|
[I][B]SADRİ ŞENER İÇİN 3,5 YIL HAPİS İSTEMİ
Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticisi Serdal Adalı'nın "şike" suçundan 1,5 ile 4,5 yıl arasında, BJK futbol direktörü Tayfur Havutçu'nun aynı suçlamaya ilişkin 1 ile 3 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması öngörülen iddianamede, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in "teşvik primi verme girişiminde bulunmak" suçundan 1 yıl 2 ay ile 3,5 yıl, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın "teşvik primi verme girişiminde bulunmak" ve "tehdit" suçlarından 1 yıl ile 3 yıl 9 ay arasında hapis cezasına çarptırılması talep edildi[/B][/I] [B]Allah başkanımızın yardımcısı olsun, inşallah bir an önce şu mahkeme sonuçlanır ve adalet yerini bulur...Zaten başından beri başkanımızın suçsuzluğuan da inancımız tam.. Yukarıda yazıdan alıntı yaptığım yeri dikkatli okuyun...Sadri Şener ve Nevzat Şakar da suçlanan ve ceza istenen ssanıklar arasında...Ama bugün bakıyoruz ki ne hikmetse bu iki kendini sütten çıkmış ak kaşık zanneden zavallı biz suçsusuz, bizim burda adımız geçmiyor ayakları e oyunlarını yaparak etrafa salyalarını saçmaya devam ediyor ve talandan mal kaçırmaya çalışıyorlar..Ama gün döner hesap döner derler, gerçekler ortaya çıkınca kaç aydır havlayıp salya saçan, kendini çok akıllı ve haklı zanneden şu ingiliz anahtarları ne yapacak merak ediyorum...[/B] |
:mad:BAZI PROVAKÖTÖR kişilerle polemiğe girmek istemiyorum:mad: inşallah bu mahkeme süreci herkes için hayırlı şekilde sonuçlanır hem futbol hemde henüz mahkum olmamış kişiler özgür kalır benim için savcının şunun bunun lafı önemli değil başkanımızın sözü bana yeter ben suçsuz olduğuna inanıyorum vede öyle sonuçlanacaktır şike masada değil sahada olur ben sahada öyle birşey görmedim :mad:
|
[QUOTE=ardahanlı;768338]Arkadaşlar yapmayın lütfen böyle provakatif kişilerle polemiğe girip sizde hakaretvari sözler sarfetmeyin.
Bir defa yargıda devam eden bila davalarla ilgili yorum bile yapmak suçtur. Örneğin bendeniz yargılanıyorum, beni suçlu olduğumu ikrar eden/ ler esastan suçla yargılanabilir. Bu sebeple burada kendinizide hakaret ve insan hakları ihlali suçun sevkedenlere mahal vermeyin. Ben iddianamenin 410 sayfasınıda bizzatihi okudum. Bu kadar gerisini benden duyamazsınız. En fazla inşallah aklanırlar'dan başka bir şey söyleyemem. Aksi halde yorum yapmak yargıyı etkileme suçunu doğurur. Doğrusuda budur. Bakmayın siz 8 aydır basın ve yayın organlarında bu konuda kendini savcı,hakim yada avukat zannedip ahkam kesenlere. Aslına bakarsanız bunlarla ilgili yasal cezai işlem yapılması gerekiyor. Diğer taraftan foruma ilk girdiğimde yazdığım gibi bende fenerbahçeliyim vede ardahanlıyım. Ama bazı arkadaşlar o art niyetli provokatif kişiyle herksi aynı kefeye koyun hakaretvari açıklamalar yapmamalılar. Nede olsa biz doğuluyuz, dğulular merttir ve asla arkdan vurmaz. Saygılarımla........[/QUOTE]Aramıza hoş geldin bende eniştenizim eşim posoflu ankarada yaşıyorum |
[B]Kimseyle polemiğe girmeyeceksin kime ne ceza isteniyor ilgilenmeyeceksin bizim orada delikanlı adam gibi adamımız Değerli Başkanımız var dua edip en kısa zamanda yanımıza gelmesi için Allahtan başka kimseden yardım dilemeyeceksin o kadar.[/B]
|
bir koltukda 2 karpuz taşınır ama bir yürekde 2 takım taşınmaz.
|
Simdi yazicam diyeceksinizki belli konularda yaziyosun.
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler... Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz. Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor... (dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............) |
[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;768470]Simdi yazicam diyeceksinizki belli konularda yaziyosun.
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler... Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz. Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor... (dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............)[/QUOTE] sonuna kadar katılıyorum sana çok güzel yazmışsın emeğine sağlık. SİVAS halkı olarak bizler tutkun insanlar değiliz. her zaman birbirimizin açığı arayan insanlarız. en basit örnek wereyim SİVASLI bi sürü bürokrat milletvekili iş adamı felan filan war bunların hangisinde bişey gördük. biri düşmüşmü wurun arkadaş düşene sizler de wurun böyle bi anlayışımız war. neyse böyle gelmiş böyle gider tatlı canını hiç boşa sıkma . ALLAH gönlüne göre wersin . |
[QUOTE=yigidolar06;768454]Aramıza hoş geldin bende eniştenizim eşim posoflu ankarada yaşıyorum[/QUOTE]
Rahmetlik anam Posof'ludur. Hoşbulduk. Hanım kızımızla birlikte mutlu ömürler dilerim. |
[QUOTE=Ferhat06;768469]bir koltukda 2 karpuz taşınır ama bir yürekde 2 takım taşınmaz.[/QUOTE]
Kıymetli kardeşim, demek istediğin görceli bir kavramdır, kişisine göre değişir. Ben Sivasspor lu değilim zaten. Fenerbahçeliyim. Bizim doğudan çıkan en sağlam takım sivasspordur. Yıllar önce Erzurumspor vardı ama şimdi içler acısı durumda. Ben daha çoçukluğumda ardahana giderken svasa misafirliğe gitmiştik. Sivası çok sevdim. Kendi memleketim gibi sevdim. Sivasın topraklarınd gezerken içim inanılmaz rahatlıyor. Kanım ısındı açıkçası. Haa isterseniz senin ne işin var burada da diyebilirsin. Gerekirse gidedebilirim. Benimkisi takım ve futbol olduğu kadar yiğidolarla sımsıcak diyaloglar da kurmak. 6 aydır forumdayım, hiç fenerbahçeliliğim ön planda tuttuğum görüldümü. Bu haftaki skor tahmin topicinde fenerbahçe 2-3 Sivasspor şeklinde bile yaptım. Yinede olmaz kardeşim derseniz eyvallah der giderim. Canınız sağolsun....... |
dün mahkeme günüydü ve maalesef bizim taraftarlar sivassporu bugünlere getiren başkanına sahip çıkmadı.yazık, gerçekten yazık.
|
amacın nedir senin, ne işsin sen. |
[QUOTE=ardahanlı;768477]Kıymetli kardeşim, demek istediğin görceli bir kavramdır, kişisine göre değişir. Ben Sivasspor lu değilim zaten. Fenerbahçeliyim. Bizim doğudan çıkan en sağlam takım sivasspordur. Yıllar önce Erzurumspor vardı ama şimdi içler acısı durumda. Ben daha çoçukluğumda ardahana giderken svasa misafirliğe gitmiştik. Sivası çok sevdim. Kendi memleketim gibi sevdim. Sivasın topraklarınd gezerken içim inanılmaz rahatlıyor. Kanım ısındı açıkçası. Haa isterseniz senin ne işin var burada da diyebilirsin. Gerekirse gidedebilirim. Benimkisi takım ve futbol olduğu kadar yiğidolarla sımsıcak diyaloglar da kurmak. 6 aydır forumdayım, hiç fenerbahçeliliğim ön planda tuttuğum görüldümü. Bu haftaki skor tahmin topicinde fenerbahçe 2-3 Sivasspor şeklinde bile yaptım.
Yinede olmaz kardeşim derseniz eyvallah der giderim. Canınız sağolsun.......[/QUOTE] Yok kardeş senin gibi güzel düşüncelere sahip insanlara her zaman açık bu site. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Her zaman bu sitede yorumlarınızla katkı yapmanızı bekleriz. |
[QUOTE=ardahanlı;768477]Kıymetli kardeşim, demek istediğin görceli bir kavramdır, kişisine göre değişir. Ben Sivasspor lu değilim zaten. Fenerbahçeliyim. Bizim doğudan çıkan en sağlam takım sivasspordur. Yıllar önce Erzurumspor vardı ama şimdi içler acısı durumda. Ben daha çoçukluğumda ardahana giderken svasa misafirliğe gitmiştik. Sivası çok sevdim. Kendi memleketim gibi sevdim. Sivasın topraklarınd gezerken içim inanılmaz rahatlıyor. Kanım ısındı açıkçası. Haa isterseniz senin ne işin var burada da diyebilirsin. Gerekirse gidedebilirim. Benimkisi takım ve futbol olduğu kadar yiğidolarla sımsıcak diyaloglar da kurmak. 6 aydır forumdayım, hiç fenerbahçeliliğim ön planda tuttuğum görüldümü. Bu haftaki skor tahmin topicinde fenerbahçe 2-3 Sivasspor şeklinde bile yaptım.
Yinede olmaz kardeşim derseniz eyvallah der giderim. Canınız sağolsun.......[/QUOTE]Bu laf size değil sivaslı olupta iki takım tutanlara Artık sen bizim Ardahanlı yiğidomuzsun |
[QUOTE=KaNgAlLıYiGiDoO;768470]Simdi yazicam diyeceksinizki belli konularda yaziyosun.
Mecnun baskan ne olursa olsun bana gore Aziz Yildirimdan milyarlarca kat degerli bir insan. Birakin kapinin onune taraftar gitmesini yav durusmaya su andaki takimi yoneten yoneticilerden bir tanesi gitmezmi. Gitmediler... Demek ki baskanin bu duruma dusmesini firsat olarak gorenler var. Benim gibi elestiri yapanlara sert cikiyordunuz. Simdi mecnun baskanin bu zor gununde yaninda olmayan bu yonetim denen musvettelere ne diyeceksiniz. Ali Koc gibi turkiyenin 1 numarali ailesinin cocugu aziz yildiRim gibi bir adamin pesinden kosuyoda bu sivasta ki kendini bilmez yonetim boylesi bir gunde baskanin yaninda olmuyor... (dunki mahkeme kapisinda sadece 6 tane taraftar varmis yerel kanallarda soylendi.............)[/QUOTE] [B]İstihbaratınız kuvvetli :) Kangallıyiğidom... Ne söylenebilirki, akşam tv'lerde de gördük, parmakla sayılacak kadar az sayıda özverili taraftarımız kendilerince boy gösterdi. Başarılı da olduklarına inanıyorum. Kaşkolleri ile Sivassporun adını da duyurmaya çalıştı. Yönetim kadrosundan giden olmadı ise, çok yazık demekten başka birşey söylenemez. Bir spor proğramcısı ile görüşürken, "Sivaspor yönetimi neden sessiz, TFF de genel kurul oldu akabinde ne açıklama ne bilgilendirme ne ses ne soluk, kulüpler birliğinde yaşanılanları kamuoyuna bilgilendirme desen o da yok, stad projesi ihale aşamasına geldi memnunlar mı? değiller mi? yine ses yok, kulübün basın sözcüsü var mı? yok mu? henüz bilen yok......" dediğimde çok haklı olduğumu söyleyerek "soruyoruz cevap alamıyoruz" dediğinde ise... Kısaca yönetim var mı? yok mu? belli değil gibi...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:48. |