SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Erman Kilic uzatiyor!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33680)

münihli_58 15.02.2012 20:23

Erman Kilic uzatiyor!!

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34526&token=36348][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34526&token=36348[/img][/url]

Sivassporumuzun başarılı futbolcusu Erman Kılıç, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesiyle ilgili son noktayı koydu.
Kılıç, “Sivasspor’la yoluma devam edeceğim” dedi.
Sivasspor’un başarılı futbolcusu, attığı gollerle takıma hayat veren Erman Kılıç,transfer söylentilerine son noktayı koydu.
Sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Erman; sezon sonunu beklemeden yönetim kurulu ile bir araya gelerek sözleşmesini yeniledi.
Sivasspor’da geldiği günden beri takımın başarısı için ter döken ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile birlikte hayat bulan başarılı futbolcu Rıza Çalımbay, transfer söylentileri ve yeni sözleşme ile ilgili görüşlerini gazetemize açıkladı.

[B]SİVASSPOR İLE YOLA DEVAM[/B]

Transfer söylentilerine son noktayı koyan ve gazetemiz aracılığı ile taraftarların yüreğine su serpen Erman Kılıç "Sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmem sona eriyor ama, ben sezon sonunu beklemeden yönetim kurulu ile bir araya gelip yeni sözleşmeyi imzalayacağım. Sivas benim memleketim gibi. Ben ve ailem burada çok rahatız. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Erman Kılıç yeni sezonlarda da Sivasspor’un başarısı için ter dökecektir.”dedi

[B]AKILLI STADYUMDA OYNAYACAĞIM[/B]

TOKİ tarafından Sivas’a yapılacak olan akıllı stadyumla ilgili olarak görüşlerini dile getiren Erkan Kılıç “Ekolojik ve akıllı stadyumda kim oynamak istemez. 33 bin Sivasspor sevdalısının karşasında oynamak her futbolcuya nasip olmaz.Akıllı stadyumda Sivasspor’un başarısı için ter dökeceğim zamanı merakla beklemeye başladım.Erman Kılıç Sivasspor’da yoluna devam edecektir “dedi

Facebooktaki ''Yigidolar'' sayfasindan alinti, hakkinizi helal edin :)

engin2609 15.02.2012 20:43

Cevap: Erman Kilic uzatiyor!!

[B]Bekledigimiz haber inşallah bu performansı devamlı olur . Sivaspora hayırlı olsun[/B]

infial§ 15.02.2012 20:47

bugun kı en guzel haberı aldım,varol erman baba senı sevıyoruz

58 SiVaSıM 58 15.02.2012 20:54

ERMAN sen varya sen artık SİVASLISIN BE ERMANIM BENİM !!! GÖNLÜMÜZE GİRDİN FENERE GOLÜNÜDE AT İYİCE BENİMSEYELİM SENİ YİĞİDOOO ERMAAAAN

34orhan58 15.02.2012 21:03

inşallah herşey yolunda gider yalnız riportajında yalnış hatırlamıyorsam büyük kulüplerden teklif gelmesi halinde ayrılabilirim dedi sadece malum büyük takımların haricinde bir takımda oynama sivas hariç dedi zaten öylede olsa sözleşme yenilendikten sonra kendide mutlu olur bizde ayrılırsa büyük takımlara maddi açıdan yani iki tarafta memnun olur ama bana kalırsa bu küçük bir ihtimal hayırlsı olsun diyelim SİVASIMIZI VE ERMANIMIZ İÇİN

poolat58 15.02.2012 23:47

HELAL OLSUN MESSİ SEN ARTIK SİVASLISIN BİR YERE BIRAKMAYIZ....

B.DUMANLI 16.02.2012 07:54

Erman´in bu güne kadar göstermedigi perfonmans futbola yapilan bir kötülüktür.Halbuki kendisi kafasiyla ayagini birlestirdigi zaman onu seyretmeye doyum olmuyor.Bu yeteneklerin vardida ,bize neden aci cektirdin Erman yillardan beri?Futblda hersey morale bagli buda sende var,cünki arkanda seni seven Sivasspor taraftari var.Bundan sonra senin görevin akil dolu futbolunu bize göstermen.SIVASSPOR´da nice basarili yillara.

ardahanlı 16.02.2012 08:03

Erman çok iyi bir futbolcu Sivassporun bu seneki flaş transferi bu bence....

58akif34 16.02.2012 08:10

inşallah futbolu sivasta bırakacak ermanin takımda kalması demek kadir ve cihaninda kalması demektir birde avrupa ligine gider ve gruplarda kalırsak o zaman hiç gitmezler ve mecburen milli takım kadrosuna da alınırlar başarı başarı ardına gelecektir

münihliyigido58 16.02.2012 08:20

habere sevindim, ama....

.... KAYNAK YOK GARDASLAR!

facebook'dan haber almak, tuvalet kagitindan fal okumak gibi birseydir.
herneyse düzgün bir kaynak lazim.

Salim58 16.02.2012 08:26

[QUOTE=münihliyigido58;768619]habere sevindim, ama....

.... KAYNAK YOK GARDASLAR!

facebook'dan haber almak, tuvalet kagitindan fal okumak gibi birseydir.
herneyse düzgün bir kaynak lazim.[/QUOTE]

[url]http://yeniulke.net/5815/bu_statta_oynayacagim[/url]

Harput0658 16.02.2012 09:04

[COLOR="Blue"]SUP[/COLOR][COLOR="Red"][B]ERMAN[/B][/COLOR] Çok sdevindirici bir haber. İnşallah performansın en kötü böyle olur.

kakikli 16.02.2012 09:18

[QUOTE=B.DUMANLI;768612]Erman´in bu güne kadar göstermedigi perfonmans futbola yapilan bir kötülüktür.Halbuki kendisi kafasiyla ayagini birlestirdigi zaman onu seyretmeye doyum olmuyor.Bu yeteneklerin vardida ,bize neden aci cektirdin Erman yillardan beri?Futblda hersey morale bagli buda sende var,cünki arkanda seni seven Sivasspor taraftari var.Bundan sonra senin görevin akil dolu futbolunu bize göstermen.SIVASSPOR´da nice basarili yillara.[/QUOTE]

[B]emin olunuzki erman'ın gerçek performansını sergileyememesinin tek sebebi takımı çalıştıran antrenörlerdir. eğer rıza hoca olmasaydı erman şuan trabzon ile çoktan anlaşmış ve trabzonda oynuyordu.
transferi yapan b.uygun hiç destek vermedi, kötü olduğumuz maçlarda sonradan oyuna alarak taraftarın önüne attı. aynısını m.bakkalda yaptı ancak rıza hoca güvendi, detsek verdi ve son haftalarda daha fazla oyunda tutuyor ermanda bunun karşılığını veriyor...[/B]

Salim58 16.02.2012 12:24

[B][I][U]Yiğidoların "Messi"Si Milli Takımı Hedefliyor[/U][/I][/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34525&token=32705][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34525&token=32705[/img][/url]

[B][I]Futbol zekası, Oyun stili ve tekniğiyle Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'ye benzetilen Sivassporlu Oyuncu Erman Kılıç, (A) Milli Futbol Takımının forması giymeyi hedefliyor.

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan eski öğrencisi olan Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hedefinin Milli Futbol Takımı'nın formasını giymek olduğunu söyledi.

Gole dönük Oyuncu Erman Kılıç, "Şu anda Sivasspor ile görüşmelerimiz sürüyor, anlaştık da diyebilirim. Şu andaki tek hedefim, düşündüğüm tek şey Milli Takım formasını giymek. İnşallah bu hedefime de çağrılacak ilk aday kadroda ulaşacağım diye düşünüyorum. Bu performansımı da devam ettirirsem hocamız da inşallah görev verecektir diye düşünüyorum" dedi.

[U]Sezon sonunda Sivasspor ile sözleşmesi sona erecek olan Erman, Sivasspor'dan ayrılmayı düşünmediğini belirterek, "Görüşmelerimiz sürüyor, büyük bir ihtimalle anlaştık diyebilirim" ifadelerini kullandı.[/U] [/I][/B]

Yusuf Çevik 16.02.2012 12:31

[B][I]Hadi bakalım Erman sevindirdin bizi.

inşALLAH seni milli takımda görüp gurur duyarız. :) [/I][/B]

hasanim58 16.02.2012 12:32

Ermesss ermesssssss ermesssssss helal olsun sana

sivasliapocan 16.02.2012 13:01

Sivasllı adam yaaaaaaaaaaaaa ..!

Respect58 16.02.2012 13:09

[B]Yerel kanallardan bir tanesine konuk olmuştu geçen gün [COLOR="Blue"]Sup[/COLOR][COLOR="Red"]ERMAN[/COLOR] ve orada yönetimle görüşmelerimiz sürüyor,bugün yarın biter demişti.İnşallah biran önce resmi bir açıklama gelir.Ayrıca Eneramo'yada biran önce imza attırılmalı.[/B]

Çılgın Türk 16.02.2012 13:29

Sivasspor'da gösterdiği performans ve son olarak Beşiktaş maçında attığı golle dikkatleri üzerine toplayan hücuma yönelik orta saha oyuncusu Erman Kılıç, büyük takımların da ilgi alanında yer alıyor.

Erman'ın Galatasaray ve Trabzonspor'un listesinde yer alan futbolculardan bir tanesi olduğu öğrenildi.

[B]ERMAN, SİVASSPOR'DAN SONRA BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAMAYI İSTİYORUM [/B]

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erman, "Önemil olan takımımın başarılı olması; bu hedef için elimden geleni yapıyorum. Bunun yanında kendi hedeflerim de var. Büyük takımlarda oynamak istiyorum. Daha önce Trabzonspor'un teklifi olmuştu, ancak o anki koşullarda transferim gerçekleşmedi. Şu anda da büyük takımların benimle ilgilendiğini biliyorum. Sezon sonunda gelişmeler olabilir" dedi.

[B]HÜSEYİN OK: "YENİ SÖZLEŞMEYE BÜYÜK TAKIMLAR MADDESİ KOYDUK"[/B]

Tecrübeli oyuncunun menajeri Hüseyin Ok ise önceki gün Sivas'taydı. Ok, Sivassporlu yöneticilerle yaptığı görüşme sonrasında, Erman'ın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Hüseyin Ok, "Erman Sivasspor'da mutlu, Rıza Çalımbay ve Sivasspor yönetiminin de kendisinden memnun olduğunu düşünüyorum. 1 yıllık daha ek sözleşme yaptık; ancak bu sözleşmede özel bir madde var. Buna göre, eğer 4 büyük takımdan teklif gelirse, Erman'ın bu takımlara transferi gerçekleşecek. Şu an itibariyle net bir durum yok; ancak ilgilenen takımlar var. Sezon sonunda somut teklifler olabilir" diye konuştu.

[url]http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=154605[/url]

ramazan5842 16.02.2012 13:38

ilk geldiğinde gösterdiği performansla çoğumuz "yazıklar olsun size tum gibi adamı verdiniz.karşılığında bunumu aldınız dedik."fakat şimdi 1000 tum a değişmeyiz ermanı.performansı böyle devam ederse ilk hazırlık maçında milli takımda görürüz inşallah.

Poyrazcan 16.02.2012 13:38

BUGÜN SENİ BAĞRINA BASAN BU YORUMCULAR UMARIM DÜŞÜK BİR GRAFİK ÇİZDİĞİNDE ISLIKLAMAZ...
TARAFTAR DEDİĞİN GEREK TAKIMINI GEREKSE FUTBOLCUSUNU PAZARLIKSIZ SEVEN VE DE DESTEKLEYENDİR.

HALIL 16.02.2012 20:30

en dogru karar erman çok sevindim

34orhan58 16.02.2012 22:05

arkadaşlar yabancılardan sözleşmesi bitecek varmı bu sezon sonu

DOGU_BEY 16.02.2012 22:38

[B]Erman ve Kadirde sorun olacağını düşünmüyorum ikisi de büüyk ihtimal takımda kalırlar...Eneramonun sözleşmesinin de bu sene biteceğini unutmayalım ve elimizi çabuk tutalım...Eneramo mutlu olduğunu kalmaktan yana olduğunu daha önce belirtmişti...Benim korktuğum nokta özellikle yurt dışından gelen tekliflerle elimizden kaçırmamız, bu yüzden tez elden sözleşmeyi uzatmalı ve gerekirse kulüp sınırlarını zorlamayacak fedakarlıkları da yapmalıyız...2-3 sene öncesinde yaptığımız şampiyon kadroyu dağıtma iskeleti bozma hatasına ve büyük yanlışına düşmemeliyiz...[/B]

OzkanBaskan 17.02.2012 07:20

[B]Bence sözleşmesi bitecek olan Türk oyuncularla sıkıntı çıkmaz Enaramoya dikkat etmeliyiz sezon sonunu beklememek gerek yöneticilerimiz bu konuda eminim ki çalışıyorlardır inş. kalır bizim için önemli bir oyuncu[/B]

infial§ 17.02.2012 09:19

1 yıllık ek sozleşme yapılmış ama ozel madde gereği 4 buyuk takımdan teklif gelırse gıdebılırmış,bunu dıyen menejari

58hsn58 17.02.2012 10:32

bu iyi oldu... insallah boylece oynamaya devam eder hattaa daha iyi olur...

Sivasspor 3G 17.02.2012 14:02

uzat erman sivas ile sözleşmeni bu takımın simgesi ol seviyoruz seni

Divriği58 18.02.2012 00:33

[B]Erman kılıç keşke bu senekı futbolunu ılk geldıgın senelerede yansıtabılseydın[/B]

Elbeyliliyiz 18.02.2012 11:28

Zaten iyiyisin erman birde Golleri dizdinya iste bu Emeklerinin karsiligi. Sen ve tÜM tAKIM aRKADASLARIN cok iyisiniz, Allah düsmanlarimiza firsat vermesin. Cok sükür bin sükür Sivas´spora hizmet et ve MILLI GURURUMUZ OL ki büyük Erman olasin. Hersey Sivas icin Oley iyiki kaliyorsun ERMAN ve love you

bassguitar 09.04.2012 17:12

insallah sivasta kalır...........................................................................

YİĞİDO EMİR 58 09.04.2012 18:39

erman bizim sembol ismimiz futbolu burda ıbırakacak

tekdoktiri 09.04.2012 19:52

ya bu erman var ya biraz biraz daha cidi olsun samimi söylü yorum bu ülkede tek geçerim mevkinde

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35.