SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Çalımbay Taraftarı istedi... Ama..! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33715)

Rallim58 23.02.2012 09:25

Çalımbay Taraftarı istedi... Ama..!

[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=29176&token=38522][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29176&token=38522[/img][/url]

Sivasspor teknik direktörü Rıza çalımbay, tesislerde yaptığı açıklamada "Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktörümüz Rıza Çalımbay, zorlu finallere girdiklerini belirterek, "her karşılaşmamız ayrı bir final niteliğindedir. İyi oynayıp kaybetttiğimz Fenerbahçe karşılaşmasını unuttuk, tamamen Gençlerbirliği karşılaşmasına odaklandık. Futbolcularımızın puan yada puanlar alacağına inandığım Gençlerbirliği karşılaşmasında yiğidolarımızı yanımızda görmeyi çok istiyorum. Çok çok önemli bir karşılaşma olacağının herkes farkında, bu karşılaşmada taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.[/B]

Rallim58 23.02.2012 09:30

Cevap: Çalımbay Taraftarı istedi... Ama..!

[B]İyi güzel söylüyorsunuz da hocam, "taraftarın sesini" duyarak destek veren kim var?

İşadamlarımız mı?, sokak aralarına dahi AVM açan "zincir sahipleri" mi? sayın bakan ve vekiller mi?[/B]

ankastre 23.02.2012 12:27

bende tvden izledim taraftara daha çok ihtiyacımız olduğu dönem dedi. destek olunsa otobüs verilse tarftar gidecek ama yardım eden yok heralde. yazık ama bu takıma, esas bu maça taraftar gitmeliydi

Yusuf Çevik 23.02.2012 12:29

[B][I]Hocam,çok güzel diyorsunda bu soğuk havada taraftarın pek geleceğini sanmıyorum.

inşALLAH hava güzel olurda,Yiğidolar`da takımımızı yalnız bırakmazlar.

(Salim emmi toplar bir kaç tane emmi arkadaşlarını giderler inşALLAH.:D)[/I][/B]

ünisivas 23.02.2012 13:40

elimden gelenin hepsini yaptım belediye dahil SİVAS lı 2 vekile msj attım belediye olumsuz vekiller ise daha dönmediler . olumlu döneceklerinide düşünmüyorum pek..

58 SiVaSıM 58 23.02.2012 15:22

yine SİVASLILAR ankarayı fethedecektir

OzkanBaskan 23.02.2012 21:35

[B]Hoca çok haklı bence play off oynamak istiyorsak ne vekil ne belediye biz sahip çıkalım bu takıma kimseden hayr yok arkadaşlar sahipsiz bu memleket o kadar elimizde avucumuzda sadece Sivassporumuz var hep beraber biz sahip çıkalım kendi imkanlarımızla gideceğiz artık ankaraya.[/B]

B.DUMANLI 23.02.2012 21:40

Takimin destege herzamankinden cok daha ihtiyaci var.Ankarada yasayan Sivas´lilar takima gerekli ihtiyaci vereceklerini umarim.

Rallim58 04.01.2013 22:59

[B][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://a1301.hizliresim.com/15/4/hnf6c.jpg[/img][/url]

Bu ne sevgi ah Bu ne ızdırap
Zavallı kalbim ne kadar harap
Nasibim olsun bir yudum şarap
Sun da içeyim yarin elinden...

Sözlerin yer aldığı şarkıyı, yaşları uygun olan kardeşlerimiz Abdullah Yüce'den dinlemiştir.

Bu ne sevgi ah... dedirten ise, teknik direktörümüz Rıza Çalımbay hocamız oldu.

[url]http://www.haber1903.com/Besiktas-7900-calimbay_besiktasa_oyuncusunu_onerdi.html[/url]

Beşiktaş sevginizi bilmeyen de duymayan da kalmadı hocam...[/B]

adres58 05.01.2013 09:06

Seni seviyoruz hocam, ama bu ibreyi lütfen aşağı çekme, çünkü bu yaştan sonra fahrenheit in kaç sanigrat edeceğinin hesaplarını yapacak yaşı çoktan geçtik. Doğru şeylere şapka çıkarmaya alkış tutmaya devam edeceğiz...

Soyözen 05.01.2013 09:35

Rıza Hoca neden böyle yapıyor anlayamıyorum. Adam sanki Sivasspor oldukça uyduruk, 3. ligde oynayan bir takımmış gibi davranıyor. Kendi gençlik yıllarındaki gibi bizi alt liglerde falan mı zannediyor? Ne bir hırs var, ne bir açıklama, farklı bir yorum. İki haftada bir aynı şeyleri söylüyor o kadar. Şu an ligdeki en kötü teknik adamlardan biri olabilir gibi geliyor, aklıma Ankara'daki Gençlerbirliği maçı falan geldikçe... Kötü olmasının sebebi teknik yetersizlikten ziyade takıma "olmayan" sevgisi ve inancı... Özellikle şu Ziya olayı bardağı taşırmadı mı sizce de?

Serdar63972 05.01.2013 09:42

[QUOTE=Rallim58;825338][B][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://a1301.hizliresim.com/15/4/hnf6c.jpg[/img][/url]

Sözlerin yer aldığı şarkıyı, yaşları uygun olan kardeşlerimiz Abdullah Yüce'den dinlemiştir.

[url]http://www.haber1903.com/Besiktas-7900-calimbay_besiktasa_oyuncusunu_onerdi.html[/url]

Beşiktaş sevginizi bilmeyen de duymayan da kalmadı hocam...[/B][/QUOTE]

Bu affedilmemeli...

Sen kimsin...

Kimin oyuncusunu kime hangi vasıfla pazarlıyorsun...

Bu takımın başında emanetçisin bunu unutma...

KOVULDUĞUN halde tekrar dönmek için bir kapısında yatmadığın kaldığı takıma gitmek senin için onurundan gururundan önemli olabilir ama ZİYA SİVASLIDIR. Gidecekse bile bunu SİVASLI gibi yapar. Adam gibi yapar.

SAF ZİHİNLERİ BULANDIRMA...

B.DUMANLI 05.01.2013 11:37

Erkegin kalbine giden yol midesinden gecermis misali,taraftari kazanmak istiyorsaniz bunun iki yolu var Riza hocam.Birincisi takimi genclestireceksiniz,ikincisi ise bu takimi genclestirirken bilhassa forvet hattinda yapacaginiz transfer ses getirecek,taraftari heyecanlandiracak ve bu ugurda o oyuncuyu takima katarken bazi fedakarliklardan kacinilmiyacak.Ancak bu sekilde taraftarla bulusabulirsiniz.Yani sözün kisasi bu taraftar heyecan istiyor,su anda taraftarda heyecan kalmamis ve moralsiz.Yapilacak transferlerle önce taraftarin moralini yüksek tutun gerisi kendiliginden gelir.

Ferhat06 05.01.2013 11:38

[QUOTE=Rallim58;825338][B][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://a1301.hizliresim.com/15/4/hnf6c.jpg[/img][/url]

Beşiktaş sevginizi bilmeyen de duymayan da kalmadı hocam...[/B][/QUOTE]

Hocaya kızmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz Allah etmiye,bari sen yapma Rallim abi.BJK'a giderse hem Ziyanın önündeki bütün duvarlar yıkılır,mesela milli takım duvarı hem de Ziyadan gelen parayla 2-3 transfer yapılır.Hatırlarsınız mutlaka, biz Abdurrahman ile Sedatı ANKARAGÜCÜnden nasıl aldık:CEM CAN ı verdik ve üste para aldık değil mi.

Serdar63972 05.01.2013 11:43

[QUOTE=Ferhat06;825471]Hocaya kızmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyoruz Allah etmiye,bari sen yapma Rallim abi.BJK'a giderse hem Ziyanın önündeki bütün duvarlar yıkılır,mesela milli takım duvarı hem de Ziyadan gelen parayla 2-3 transfer yapılır.Hatırlarsınız mutlaka, biz Abdurrahman ile Sedatı ANKARAGÜCÜnden nasıl aldık:CEM CAN ı verdik ve üste para aldık değil mi.[/QUOTE]

Ziya satılacaksa SATILIR ama bunun bir uslubu vardır. Adamlar gelir isterler sen fiyatını söylersin anlaşırsın verirsin.
O zaman Rıza otursun analiz yapsın elimizdeki hangi oyuncu hangi takımın işine yarar.
Mesela Gs Grosicki yi alırsa sol açık sorunu kalmaz.
Fener AAtıfı alırsa aleksin alternatifini bulmuş olur.
Murat AKÇA trabzona gider...

Böylemi futbolcu satacaksınız?

Ferhat06 05.01.2013 11:52

Hoca gizli kapaklı birşey yapmıyor ki BJK'a futbolcusunu tavsiye ediyor.Ben bir Sivassporlu olarak bundan gurur duyarım neticede Ziya candır,bizim evladımızdır.

Serdar63972 05.01.2013 11:59

[QUOTE=Ferhat06;825475]Hoca gizli kapaklı birşey yapmıyor ki BJK'a futbolcusunu tavsiye ediyor.Ben bir Sivassporlu olarak bundan gurur duyarım neticede Ziya candır,bizim evladımızdır.[/QUOTE]

Kardeş onun işi beşiktaşa futbolcu tavsiye etmek mi?
Birde GSye Fb ye bokyedikapıspora tavsiye etse anlayacağımda, herif beşiktaşla kırıştıra kırıştıra bir hal oldu. Şimdi de beşiktaşa futbolcu tavsiye ediyor. Bu adamın sivassporda yeri yok. Sivasspor sevgisi yok. Sevigisiz bu işler olmaz.

Serdar63972 05.01.2013 12:06

Birde iyi bir teknik direktör faydalanacağı adamı göndermemek için uğraşır, yönetimle dalaşır ki futbolcumu göndermeyin diye. Sivas'ta Ziya gitse yerine kimi koyacaksınız? Yok ziyayı verip iki futbolcu alacaklarmıs. Alacagınız 2 oyuncunun kaliteside ziyanın yarısı kadar olmayacaktır. Yaw bu zihniyet bakkal işletemez, ekmek alıp satamaz. Kimi yönetici oluyor kimi t. direktör kimide... neyse...

Ferhat06 05.01.2013 12:11

[QUOTE=Serdar63972;825476]Kardeş onun işi beşiktaşa futbolcu tavsiye etmek mi?
Birde GSye Fb ye bokyedikapıspora tavsiye etse anlayacağımda, herif beşiktaşla kırıştıra kırıştıra bir hal oldu. Şimdi de beşiktaşa futbolcu tavsiye ediyor. Bu adamın sivassporda yeri yok. Sivasspor sevgisi yok. Sevigisiz bu işler olmaz.[/QUOTE]

BJK ile adamın yıllarca almadığı kupa kalmadı,yıllarca şampiyonluklara ambargo koyan takımın kaptanı RIZA.Sivasspor 3.liglerde sürünürken Sivaslılığını inkar etmeyen, Sivasspora her türlü katkıyı yapan ,her zaman SİVASLI olmakla iftihar eden RIZA.Dikkat edersen bu sitenin anasayfasında Sivasspor formalı Rıza Çalımbay var,o çok eski bir resimdir.
İstanbula veya başka bir şehire göçüp biryerlere gelince Sivas adını anmanın kendine zarar vereceğini düşünenler ve RIZA ÇALIMBAY.

Serdar63972 05.01.2013 12:15

[QUOTE=Ferhat06;825479]BJK ile adamın yıllarca almadığı kupa kalmadı,yıllarca şampiyonluklara ambargo koyan takımın kaptanı RIZA.Sivasspor 3.liglerde sürünürken Sivaslılığını inkar etmeyen, Sivasspora her türlü katkıyı yapan ,her zaman SİVASLI olmakla iftihar eden RIZA.Dikkat edersen bu sitenin anasayfasında Sivasspor formalı Rıza Çalımbay var,o çok eski bir resimdir.
İstanbula veya başka bir şehire göçüp biryerlere gelince Sivas adını anmanın kendine zarar vereceğini düşünenler ve RIZA ÇALIMBAY.[/QUOTE]

Eee bunları yaptı diye şimdi takımı o senin ballandıra ballandıra anlattığın şampiyonluklar yaşadığı takıma peşgeş mi çeksin....

Sivaslılığını deklare etmişte falan da filan da...

Bana bugün yaptığının izahını yapın kardeşim...

Köybaşını aldılar Antebin teknik direktörü dedimi Köybaşını alsınlar 10 sene kullanırlar? VArmı böyle bir mantık.

Adamın aklı hala o şampiyonlukları yaşadığı yerde...

Bizde diyoruz ki aklı ordaysa kendinin de orda olmasında bizim için zarar yok...

Bizim için zarar dilenci gibi elimizdeki oyuncuyu gösterip bakın bu çok işinize yarar denilmesidir.

Ben gurbette yaşıyorum. Bir Sivaslı duruşu vardır.

Bu tip hareketler konuşmalar SİVASLI gibi durmaz...

Rallim58 05.01.2013 18:45

[QUOTE=Ferhat06;825479]BJK ile adamın yıllarca almadığı kupa kalmadı,yıllarca şampiyonluklara ambargo koyan takımın kaptanı RIZA.Sivasspor 3.liglerde sürünürken Sivaslılığını inkar etmeyen, Sivasspora her türlü katkıyı yapan ,her zaman SİVASLI olmakla iftihar eden RIZA.Dikkat edersen bu sitenin anasayfasında Sivasspor formalı Rıza Çalımbay var,o çok eski bir resimdir.
İstanbula veya başka bir şehire göçüp biryerlere gelince Sivas adını anmanın kendine zarar vereceğini düşünenler ve RIZA ÇALIMBAY.[/QUOTE]

[B]Hocam...!

Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş sevdasını bilmeyen yok. Ama, Sivasspor teknik sorumlusu olduğu halde iken, bunu her adımda, her nefeste deklare etmesinin etikliği ise tartışılır.:)
[/B]

AYIBOAN 05.01.2013 19:19

burdan açık açık rıza çalımbayı bjk'ye sportif direktör olarak öneriyorum; eğer rıza çalımbayı alırlarsa en az 15 sene sportif direktör sıkıntısını çözmüş olurlar.

Ferhat06 05.01.2013 19:44

[QUOTE=Rallim58;825529][B]Hocam...!

Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş sevdasını bilmeyen yok. Ama, Sivasspor teknik sorumlusu olduğu halde iken, bunu her adımda, her nefeste deklare etmesinin etikliği ise tartışılır.:)
[/B][/QUOTE]

Ben de diyorumki:'yiğidi öldür hakkını yeme'.O yönden ben de sizinle aynı fikirdeyim elbette.Herkes en kıytırıkdan futbolcuları 3 büyüklere satma derdindeyken biz elimizdeki kaliteli topçulardan niye para kazanmayalım,neticede bu iş paraylar dönmüyor mu.Profesyonel düşünelim diyorum size şu örneği hatılatayım:Şenol Güneşli Trabzonspor takımını ben bugün ezbere sayarım size ve o takımdan efsane ALİ KEMAL DENİZCİ sonradan BJK ve FB forması giydi mi giydi.Ama biz onu hala Trabzonsporlu ALİ KEMAL diye hatılıyoruz,vesselam.

ozsivasli58 05.01.2013 20:36

[QUOTE=Serdar63972;825480]Eee bunları yaptı diye şimdi takımı o senin ballandıra ballandıra anlattığın şampiyonluklar yaşadığı takıma peşgeş mi çeksin....

Sivaslılığını deklare etmişte falan da filan da...

Bana bugün yaptığının izahını yapın kardeşim...

Köybaşını aldılar Antebin teknik direktörü dedimi Köybaşını alsınlar 10 sene kullanırlar? VArmı böyle bir mantık.

Adamın aklı hala o şampiyonlukları yaşadığı yerde...

Bizde diyoruz ki aklı ordaysa kendinin de orda olmasında bizim için zarar yok...

Bizim için zarar dilenci gibi elimizdeki oyuncuyu gösterip bakın bu çok işinize yarar denilmesidir.

Ben gurbette yaşıyorum. Bir Sivaslı duruşu vardır.

Bu tip hareketler konuşmalar SİVASLI gibi durmaz...[/QUOTE]

Yanlışsınız. Büyük takımlar istedikten sonra istediğini alıyor. Rıza hoca tavsiye ediyor. İyi oyuncu diye hem Beşiktaş'tan başka takıma gitmesin hem Ziya'yı Onore ediyor ne var bunda bu tam Sivaslı duruşu Mertçe

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53.