![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/Mac/1.sevnc58.JPG[/IMG]
TT Arenada ligin liderini çimlere gömüp finale yürüdüğümüz maçı değerlendirelim. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın Kader Anı : Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Hepiniz Harikaydiniz Koçlarrrrr Ağirdan ....
|
[B][I]Değerlendirecek fazla birşey yok.
11 yürekli yiğido sahada gerekeni yaptı ve cinconu arenanın yeşil çimlerine gömdüüü..[/I][/B] |
[B]Maçın en iyisi kimdi : ?[/B]
Bence Takim oalrak cok iyi mücadele ettik ama macin en iyisini soruyorsaniz ben oyumu Murat Akca'ya veriyorum gercekten cok iyi oynadi.Cerny -Kadir -Faty de bugün cok iyi mücadele ettiler, Kalecimiz Atilla'da cok iyidi. [B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B] Gs'li Oyuncu Riera. [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B] Gayet adaletli ve iyi yönetti innanmadigi posizyonlari calmadi,büyük takimlardan kormayarak güzel bir mac yönetti. Maçın Kader Anı : [B] Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?[/B] Gayet olumlu ve iyi Zamanda sadece Murat Akca niye cikti onu anlamadim. |
[B]Maça tutuk başladık ilk yarının sonlarına doğru oyuncularımız galatasarayın şişirilme bir takım olduğunu söylendiği kadar iyi bir takım olmadığını anlayıp Hücümü düşününce galatarasayı ligde bu güne kadar düşmeği kadar zor duruma düşürdük.
Takım olarak harika oynadık yalnız Eneramo özellikle 2. yarı müthiş bir performans ortaya koydu. Ligin en iyi defansı denen milli şef diye lanse edilen Ujfalusi bugun resmen rezil oldu Eneramo futboldan soğuttu. Hücüm yaptığımız zaman biz çok iyi takımız tebrikler Rıza Hoca tebrikler yigidolar helal olsun sizlere helal olsun. Yaşattığınız gurur sevinç paha biçilemez. Ziyanın son dakikada ki pozisyonu penaltı ancak haksız yere net pozisyonumuzu ofsayt diye kesti, Eneramo'nun pozisyonunda yan hakem devam dedi orta hakem baktı bizim karaboğa gözünü kararttı gidiyor gol olacak saniyeler sonra faul çaldı. İlahi adalet denir buna.[/B] |
hepiniz mukemmeldiniz cirkeflerin sesini kestik hepsi kuyrugunu aldi altina bir bir avinin yolunu tuttu sivasimmmmmmmmmmmmmmmmmm olurum sivassporum barca misin be mubarek bu ne siddet ne celal yavrum benim beee kalbim duracakti sivasim canim sivassporumm nasilda konusur oldular beee dondunuzmu lan donekler gordunuzmu yigitleriiiiiiiiiiiiiii rizanin yigitlerini nasilda over oldunuz korkun olum korkun yigidolar geliyor sukurler olsun ALLAH im bu ne guzel mutluluk
|
[B]Farklı kazanacağımız maçı 1-0 kazandık GS nin havasını da biz söndürdük :)
Atv nin yalaka spikerine ve yanındaki yorumcu bozuntusuna da kapak olsun :)[/B] |
Söylenecek söz yok. Herkes gördü Sivassporun asıl gücünü. Tebrikler çocuklar.
|
[B][I]Bu maçın değerlendirmesi olmaz. Sahaya yüreklerini koyan bütün yiğidolarımıza helal olsun. Hele defansımız parmak ısırtacak bir mücadele gösterdi. Murat Akça deseniz ona ayrı bir parantez açmak lazım. Haydi yiğidom kupa bizi bekliyor.[/I][/B]
|
SİVASIMIZ BÜYÜK FARK KACIRDI BENCE GS ÇOK SEVINIP MUTLU OLMALI FARK YEMEDIKLERİ İÇİN SIVASTAN :)))):D:D:D:D:D
|
ziyanın posizyonu penaltıydıı..allahın bombası yakıyordu takımı 90 da allahtan vermedi....ermanın pozisyonde penaltıydı onu da vermedi
|
Hakem elinden geleni yapti ve fark atmamiza mani olmayi basardi! Bu hakemler beni artik futbol'dan sogutuyor resmen 1-0'a sevinemez oldum!!
|
Ilk yari hic etkili degildik, hele ilk 30 dakika eyvah dedim.
Ikinci yari gercek sivasspor sahadaydi.. Atilla atilla atilla, Tskler yigidolarrr... Bu 2 mi oldu ne geseyi kupadan eledigimiz? :) |
Aslinda Sivasspor bugün cok akilli oynadi önce gol yememek icin oynadi Gs yordu güzel paslasip ataklar yapti ve Fizik Gücümüzle ve oynadigimiz futbolla Gs maglub etmeyi basardik,Murat Akca harikaydi.Atilla-Faty ve ileride Erman Eneramo Kadir hepsi iyidi Grosicki yok,Kivanc yok diye mezerat aramadan Yigidolar gibi mücadele ederek hakederek Ceyrek Finalist olduk. Ve ilkez Istanbulda yendik Galatayi. Tüm Yigidolari,Riza Hocami ve Baskanimiz Mecnun Otyakmaz'i tebrik ediyorum.
|
[QUOTE=akkara58;775512]ziyanın posizyonu penaltıydıı..allahın bombası yakıyordu takımı 90 da allahtan vermedi....ermanın pozisyonde penaltıydı onu da vermedi[/QUOTE]
İlk yarıdaki Cerny'nin ofsayt olmayan pozisyonuna saysınlar :D |
[B][FONT="Arial"]Son 5 dk'yı izlemeye yüreğim el vermedi. Bi yandan gözümden yaşlar dökülürken bi yandan yerimde duramıyordum. Çıktım odadan.
Söyleyecek söz bulamıyorum şu anda. Gurbette sevinç gözyaşları dökmeme vesile olan herkesten Allah razı olsun....[/FONT][/B] |
[B][I]Bu maçta tüm FUTBOLCU kardeşlerim ve RIZA Hoca tam bir ekip çalışması nasıl olur gösterdiler tek tek değerlendirmemek lazım futbol bir takım oyunudur ve nasıl oynandığını TÜRKİYE gördü...ahh biraz şans olsaydı birazda beceri tarihi bir fark ortaya çıkardı, yinede hepsine binlerce kez teşekkürler........[/I][/B]
|
[QUOTE=EneS ElmaS;775513]Hakem elinden geleni yapti ve fark atmamiza mani olmayi basardi! Bu hakemler beni artik futbol'dan sogutuyor resmen 1-0'a sevinemez oldum!![/QUOTE]
Bu konuda yanlış düşünüyorsun. Son zamanlarda maçımızı yöneten en iyi hakemlerden biriydi. TT Arenada maç yönetmek zordur. Hakem taraftar baskısı altında kalmadı |
Ulfalujiye yazık oldu onun yerinde olsam eneramonun formasını alır duvarıma asar ve futbolu bırakırdım
|
farkdan kurtulan kesinlikle gs 5 dakika uzatma veren hakeme ne demeli
|
herkez cok guzel oynadi basta biraz baski yedik. ama ikinci yari bomba gibiydik. tebrikler. SIVASSPOR <3
|
ilk 25 dk. sirf Gs oynadi
sonra ilk sutumuz 25dk geldi yavas yavas toparlandik ama kesin yeniliriz gibi görünüyordu GS Barcelona gibi top ceviriyordu ama ikinci yari bomba gibi basladik iyi olanda gol attiktan sonra geri cekilmedik ve futbolumuzu devam oynadik ve hak ederek kazandik bir yanlis ofsayt caldi hakem kaleciyle bire bir kabilirdik daha cok gol atabilirdik ama yine baya kacirdik yani bir iki gol yeseydik yine yenilecekdik biraz gol sutlarinda dahada soguk kanli olmamiz lazim ayni mersine karsi gibi erman ve eneramo nasil kacirdilar anlamadim bi kac hakem hatasi vardi ama bizim lehimizede caldi bugün Sivasspor bir bambaska futbol sergiledi belkide Grosickinin olmamasida bir neden olabilir ve defansda bugünm duvar gibiydi vallah macin yildizi bütün takim ama kim derseniz atilla cerny faty ve eneramo ama hepsi |
[B]Erman tarikat kur müridin oluyum.[/B]
|
Çok daha farklı kazanmalıydık. Sivas'taki maçın rövanşını alma şansını yakaladık aslında ama sağlık olsun, gs'nin abartıldığı kadar olmadığını herkese gösterdiği için bütün futbolcularımıza tebrikler ve teşekkürler
|
*** macın kahramanları kalede atilla vede kara murat eger rıza hoca artık kara muratı fark edemiyorsan senin hocalığında şüphelenirim. nasıl ki macın son dk.adam değişikliğini unuttugun gibi
***şu mahalle takım larla oynadığımız maclarda ilk kez şerefli yönetim gösteren bir hakem izledim ***kamilin olmadığında dolayı zevkli bir mac izledim derim |
ne kadar gs yalakası bir spikermiş yahu maçı bıraktık spikere sövmeye başladım..
hakem farkı engelledi ama yinede çirkefleşmedi.. bugun rıza hoca öyle bir strateji yaptıki helal olsun.. EZİLDİLER RESMEN....TEBRİKLER YİĞİDOM |
[QUOTE=Besyo_cu;775531][B]Erman tarikat kur müridin oluyum.[/B][/QUOTE]
:D:Dbende olurum :D |
[B]Ulfaluji, Eneramo'nun Sivassporda olduğunu bilse İspanyada Messi'ye razı olur Türkiye'ye gelmezdi. :) [/B]
|
hep dedim yine diyorum grosicki bizim için aman aman değil bizde eneramo olmasın sivasspordan cacık olmaz eneramo gerçekten çok iyi gol vuruşlarıda iyi olsa zaten bizde olmaz takımın yaptığı savunmaya bakarsakta grosicki nin yardım etmediği ortaya çıkıyor denilebilir bir tane formsuz 1 oynayıp 5 yatan grosicki yerine 2 tane cerny miz olsun bize yeter futbol takım oyunu bunu bir kez daha görmüş olduk atillla yı tebrik ediyorum
|
[QUOTE=Besyo_cu;775531][B]Erman tarikat kur müridin oluyum.[/B][/QUOTE]
Ya bende oluyum..Ya sende olma.:) |
koyduk mu cincona :D oh be ama rahatladim simdi valla macin en iyisi murat akcaydi defansda mükemmel oynadi defans saglam durdu kadir ve mehmet nas destekleyince gecemediler ;) iste hep böyle oynarsak puanlari aliriz atilla kalede inanilmazdi gercekten :) takimi kutluyorum
|
ALLAHINIZA KURBANNN !!!! EMİNDİM BİLİYODUM BU MAÇTA PATLAMA YAPACAKLARDI YAPTILARDA YİĞİDO ÇIKTI MEYDANEEE !!!!!!!!!
|
[B]Onuruyla, oyununu birleştiren Sivasspor hakettiği galibiyeti aldı.
GS'yi resmen sahadan silerek tarihi hezimeti yaşatamadıkları için futbolcularımızın buruk sevinç yaşadıklarını düşünüyorum. Hepsinin alınlarından öpmek lazım. Gerçek Sivasspor kimliği ile sahada olan Sivassporu, Play-Off'dan yolunu kesen Kuddusi'ye selam olsun.[/B] |
insallah yari final sonra da final ve en sonda kupayi gorururz neden olmasin !
|
[QUOTE=58CeZa58;775528]ilk 25 dk. sirf Gs oynadi
sonra ilk sutumuz 25dk geldi yavas yavas toparlandik ama kesin yeniliriz gibi görünüyordu GS Barcelona gibi top ceviriyordu ama ikinci yari bomba gibi basladik iyi olanda gol attiktan sonra geri cekilmedik ve futbolumuzu devam oynadik ve hak ederek kazandik bir yanlis ofsayt caldi hakem kaleciyle bire bir kabilirdik daha cok gol atabilirdik ama yine baya kacirdik yani bir iki gol yeseydik yine yenilecekdik biraz gol sutlarinda dahada soguk kanli olmamiz lazim ayni mersine karsi gibi erman ve eneramo nasil kacirdilar anlamadim bi kac hakem hatasi vardi ama bizim lehimizede caldi bugün Sivasspor bir bambaska futbol sergiledi belkide Grosickinin olmamasida bir neden olabilir ve defansda bugünm duvar gibiydi vallah macin yildizi bütün takim ama kim derseniz atilla cerny faty ve eneramo ama hepsi[/QUOTE] Hemşerim yazdıklarına katılıyorum ama o fotoğraftaki araba senin ise bence o galatasaray amblemini arabandan sök ve tek ve gerçek takımımız sivasspor un armasını arabana yapıştır. |
bu akşamki savunma kurgusu karşısında gese değil barca gelse go atamazdı :D
|
[B]isteyerek oynadılar bügün tüm takım çok çok iyiydi. 1-0 deilde 3-0 4-0 gibi skorda olabilir biraz son sutlar zayıftı genel anlamda bu kupada inş finale cıkarız. [/B]
|
harika bir maçtı çok ama çok mutluyuz.teşekkürler sivasspor.
|
FENA ODUN OLDU İÇİMDEN DAHA NELER GEÇİYORDA AYIP OLUR EL ALEM VAR YAZAMIYOM SİZ NOKTALI YERLERİ DOLDURUN LÜTFEN.............................................................................:):):):D:D:D:D
|
[QUOTE=cücü baba;775523][B][I]Bu maçta tüm FUTBOLCU kardeşlerim ve RIZA Hoca tam bir ekip çalışması nasıl olur gösterdiler tek tek değerlendirmemek lazım futbol bir takım oyunudur ve nasıl oynandığını TÜRKİYE gördü...ahh biraz şans olsaydı birazda beceri tarihi bir fark ortaya çıkardı, yinede hepsine binlerce kez teşekkürler........[/I][/B][/QUOTE]
[QUOTE=mnt3;775545]Hemşerim yazdıklarına katılıyorum ama o fotoğraftaki araba senin ise bence o galatasaray amblemini arabandan sök ve tek ve gerçek takımımız sivasspor un armasını arabana yapıştır.[/QUOTE] hemso galiba sen yanlis gördüyorsun o Sivasspor amblemi zaten ben o arabayi gurbette gururla sürüyorum plakayida 580 yaptim bizim eyalete sirf 3 sayi yapabildigim icin ben full Sivassporluyumk istersen daha büyük resmkini yolarim zaten Sivasspor amblemi var diye o resmi vektirdim :D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:30. |