![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.kadirbekmezcii.jpg[/IMG]
Üç puanı Üç golle aldığımız Manisa maçını değerlendirelim. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın Kader Anı : Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? Taraftarımız Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]İyi oynadığın maçların büyük kısmını kazanırsın, önemli olan kötü oynadığın zaman kazanmaktır bunu her takım yapamaz sadece büyük takımlar yapar SİVASSPOR gibi...
Manisa'da takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı kutlarım ayaklarına seslerine sağlık. Sivas'a kümeye diye bağırmanın bedeli ağır olur inanmayan Manisa'ya sorar ![/B] |
yiğidolarımıza hayırlı uğurlu olsun. bence kadir tavan yaptı bu maçta. umarım SİVASSPORUMUZ hakettiği yerlere ulaşır...
|
Valla şu anda maçlara çok fazla odaklanamıyorum bir taraftar olarak. Platini'nin açıklamaları, Uefa'nın tutumu ve bizim başımıza da birşeyler örecekler mi korkusu var. Şu anda ligden çok kupayı önemsiyorum. İnşallah Playoff'a kalırız ve şike sürecinden başımıza bir iş gelmez.
|
***3 puanı şansımızla kazandık.şu yürümeye bile gücü kalmayan bazı oyuncuların yerine rıza hoca bir kac genc oyuncu kazandırabilirdi takıma nerde o cesaret derim..
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Bugün kazandık belki ama neredeyse sadece 15 dk iyi oynadık,kaç haftadır takım neredeyse çok iştahsız,manisanın 3 tane topu direkten döndü bana göre maç manisanın hakkıydı.bu kadar çok geri çekilmememiz gerekior..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[B][I]Bu maçın çok zor olacağı belliydi.
Manisa çok pozisyon buldu direkler şike yaptı o direkleri kesin söker atarlar.:) Bize kümeye diye bağıran Manisa taraftarına kümeye nasıl gidilirmiş onun dersini verdik...Aslan gitti Tarzan'da gitti sıradaki gelsin.Tüm takıma teşekkürler. Güzel oynamasakta maçı almasını bildik.Manisayı Manisa'da ilk defa yenerek onları sonsuuuuz bankasya'ya yolladık'ya bu bile güzel.. Takıma destek olan tüm yiğidolara sonsuz selem olsun.[/I][/B] |
[QUOTE=savaş2;776657]***3 puanı şansımızla kazandık.şu yürümeye bile gücü kalmayan bazı oyuncuların yerine rıza hoca bir kac genc oyuncu kazandırabilirdi takıma nerde o cesaret derim..[/QUOTE]
[B]Neyin cesaretinden bahsediyorsunuz merak ediyorum. Bir hafta içerisinde 3. maçına çıkan bir takımdan bahsediyoruz genç oyuncu tarlada yetişmiyor ki Hoca alsında oradan oynatsın. Yürümeye gücü kalmamış oyuncu yoktu herkes o kadar yorgunluğa rağmen mücadelesini gösterdi 3 - 1 öndeyiz ve uzatmalar oynanıyor oyuncularımız rakip ceza sahası önünde 4 kişi ile pres yapıyor daha ne yapması lazım ? Bir hafta önce - derece de maç yapan takım bir hafta sonra 20 derecede maça çıkıyor bunları göz ardı etmemek gerek.[/B] |
öncelikle manisaspora geçmiş olsun, inşallah tekrardan süperlige çıkma başarısını gösterirler. çok zorladı bizi manisa, ama şükürler olsun ki bu maçtanda 3 puanla döndük, hedef 5. sırada bitirmek ligi.
|
[B]sivasın ....leri diye bağıran manisa taraftarı sanırım aynada kendisine bakıyordu!!!
önemli olan kazanmaktı, zira kayseri maçında çok iyi oynamıştık ama kazanamamıştık. samsunspor a üzüldüm. umarım tekrar dönerler. düşen takımlardan transfer yapabiliriz. samsundan adem alkaşi(sağbek), ekigho(sol-sağ açık), manisadan hemşehrimiz nizamettin(ön libero), ilker(kaleci), ahmet ilhan(sol-sağ açık)... bank asyadan; denizlispordan emin(ön libero), boludan ferhat(fotvet-sol açık)... faty, senecky,atilla,mehmet nas,pedriel,rada(kiralık),sand ro,cihan(kiralık). [/B] |
Galatasaray maçının yorgunluğu takım üzerinde belli etti. İyi oynayamadık ama galip geldik. Manisa bizden daha aktif oynadı 3 top direkten döndü en az 4-5 gol pozisyonu ve galibiz. Her zaman iyi oynuyorduk ve kazanamıyorduk. Ya hakem faktörü devreye giriyordu, yada kaleci faciaları defans problemleri. Ama bu defa ise şans faktörü ile birlikte biraz akıllı oynamamızla galip gelmeyi başardık....
Maçın en iyisi Kadir Erman Eneramo, Maçın en kötüsü değilde vasat oyuncuları vardı; Ziya, Mehmet Nas Faty vasat oynadılar. Kıvanç'ın yokluğunu hissediyoruz. Kalecimizde biraz düzelme var. Fikstür olarak kendi göbeğimizi keseceğimiz maça çıkacağız önümüzdeki Belediye karşısında. Ayrıca Mersin Eskişehir Bursanın kayıpları sıralama olarak bizi yukarılara taşıdı. Rıza Hoca Kadiri ileri Rajnoch u ön liberoya çekti. Takım biraz bocaladı ama yinede başarılı oldu. Hakemin kritik kararları yoktu... Tebrikler Yiğidom... |
Çok pozisyon verdik ama Galatasaray maçının moraliyle Manisa yı geçtik
ayrıca Ankaragücü , Samsun ve Manisa ya geçmiş olsun ve ligimize renk kattıkları için teşekkürler |
16.sırada yer alan bir takıma 7-8 pozisyon veripte kazanmak çok büyük şanstı. Gs maçındaki yüksek tempodaki oyun ve alınan galibiyetin rehaveti bu maça olumsuz yansıdı. Önemli olan kazanmaktı; bir de kötü oynayıp kazanmak bizim için daha da da iyi oldu. Kalan 2 maçı da kazanıp, play-off' a avantajlı gireceğimize inanıyorum.
|
gs kupa maçi takımı çok yordu,bu saatten sonra ıyı futbolun çok onemı yok şansımızın yardımıyla 3 puanı alarak 47 puanla 5.sıradayız,sakatlık ve kart cezası olmaması puan kadar sevindırıcı,bu arada manısa anca gıdersin cehennem'in dibinı boyla:mad::mad:
|
İlahi adalet arkadaşlar başka bişey değil.....Al sana Sivasspor....Yigidolar Unutmaz!!!!!!
|
[QUOTE=savaş2;776657]***3 puanı şansımızla kazandık.şu yürümeye bile gücü kalmayan bazı oyuncuların yerine rıza hoca bir kac genc oyuncu kazandırabilirdi takıma nerde o cesaret derim..[/QUOTE]
kardeşim sen neden bahsediyorsun. vermeden kendini haksahibi görenlerdensin sende. Sivaasspor real madrid mi. haftada 3 maç yapan insanlar bunlar,biraz sosyal yanın olsa olaya böyle bakarsın. bu takım fener g s bjk değil. kısıtlı bir kadro,neredeyse yedeklerin bile yok sen kendinde hak talebinde bulunuyorsun.bu tür maçlarıdaa geçmişteki görsellik anlamında tavan yaptığı maçlara ver. |
arkadaşlar şurayı yoruma boğalım.lütfen herkesi bekliyorum bu siteye.üye olmayanlarda olsunlar lütfen.
[url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120325/sampiyonluk_playoffu_kesinlesti.html[/url] |
Evet rıza hoca çok cesaretsizz.Yerlerde sürünen takıma gelme cesaret gösterdiği için çok cesaretsiz,taraflı tarafsızz herkesin nefretini kazanmış bir takıma gelip herkesin sempatiylee baktığı bir takım yarattığı için çok secaretsiz,tüm takımların çok ciddiye alınması gereken bir takımdır sivasspor düşüncesini rakiplere aşıladığı için çok cesaretsiz,bizlere görsel anlamda tatmin eden futbol izlettiği için çok cesaretsiz,adı sanı duyulmamış futbolcularla bu başarıyı yakaladığı için çok cesaretsiz,ama sizingibiler yüzünden rıza hocanın gerçekten büyük bir cesaret gösterip sivassporu bırakmasını isterim açıkcası.çünküü hiçbir şehir yokturki, kendi insanına kıysın,kendi insanın başarısını istemesin.sanırım bir tek istisnaa bu konuda sivas halkı. |
sadece golleri izleyebildim. çok güzel goller. kalan iki maçıda alarak tüekiyenin 5. büyük takımı olarak ligi 5. sırada bitirmeliyiz...
|
önemli olan kazanmaktı ve kazandık tebrikler sivas eğer trabzonda hakkımız yenmese 50-50 şuan puanlar eşitti
|
İki takım tarafatrının hoş olmayan tezahüratları benim için maçta aklıma kalan şeylerdendi.
|
Aha boyle yollarlar kumeye askerden beri sevmem manisayi zaten oyle has olduki ib......3golde size kapak olsun suyundanda koyyyyyyyyyy
|
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:D[b]MAÇIN İKİ TAKIM ADINADA ZOR GEÇECEĞİ BELLİYDİ MANİSANIN SON ŞANSIYDI DİREKLER O ŞANSI TANIMADI SİVASSPOR İLK YARI 15 DAK İYİ OYNADI GOLÜ BULUNCA ÇOK ÇEKİLDİ 2.YARI BİRAZ DAHA İYİ MÜCADELE ETTİK TAKIM GS YORGUNLUĞUNU ATAMAMIŞ GÖRÜNDÜ Maçın en iyisi kimdi : ? :DDEFANSIMIZ İYİYDİ 2 3 DEFA ADAM KAÇIRSALARDA İYİYDİLER Maçın en kötüsü kimdi : ? :DKİMSEYE KÖTÜ DEMİYECEM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI CERNY ERMAN TAM KAPASİTEDE OYNAMADILAR GROSEÇKİ DE HALA DURGUN Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? :DAÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE BU MAÇI İYİ YÖNETTİ KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELMEDİ MAÇA ETKİ EDECEK 2 3 POZİSYON VARDI GOL OFSAYTTI DOĞRU VERDİ İSAAC KALECİYLE KARSI KARSIYA KALACAKTI ODA OFSAYTTI KAHENİN POZİSYONU OFSAYTTI Maçın Kader Anı : :DMAÇIN KADER ANLARI DİREKTEN DÖNEN TOPLAR OFSAYT OLAN GOL DÖNEN TOP BİZİM GOLÜMÜZ OLDU Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? :DRIZA HOCA TEMKİNLİ KADRO ÇIKARTTI ORTASAHADA KIVANÇIN OLMAMASI TOPUN MANİSADA KALMASINI SAĞLADI 2.YARI TAKIM MÜCADELE ETTİ SOYUNMA ODASINDA BELLİKİ HAŞLAMIŞ OYUNCULARI Taraftarımız Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ? :DTRİBÜNLERDE 200 KADAR ANCA TARAFTAR GÖRÜLDÜ YANILIYORSAM ÖZÜR DİLERİM GELENLERİN HEPSİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :D[/b] |
sivassporumuza her alanda başarılar ama önce kupada inşallah kupayı alırız hadi Rıza hocam
|
play off adına çok önemli bir galiiyet zorda olsa kazandık şansımızda yanımızdaydı bülent yıldırımdan korktuk ama oyunu etkiliyecek krtik karar vermedi ibb maçınıda mutlak kazanıp 5nciliğimiz garantilensin
|
3 puan çok güzel tebrikler sivasıma fakat kazanırkende hatalrı görmek gerek her ne kadar hafta içi maç oynayıp yorgunluk filan denilsede ben buna katılmıyorum manisada adamlar antreman yapmadı bile doğrud üzgün manisaya çok pozisyon verdik ama kazanmak bunları unutturdu bize ayrıca bizim en kısa zamanda başta hoca olmak üzre grosickiyi kazanmamız lazım yorumlra hep bakıyorum ama kamilden bahseden yok arkadaşlar bu oyuncu bizim takımın şu anda en kaliteli ve geleceğe yönelik en verimli olmaya aday oyuncumuz bu adamı kazanmalıyız bu sorunuda çözecek olan hocamızıdrı
|
[QUOTE=tavarih;776656]Valla şu anda maçlara çok fazla odaklanamıyorum bir taraftar olarak. Platini'nin açıklamaları, Uefa'nın tutumu ve bizim başımıza da birşeyler örecekler mi korkusu var. Şu anda ligden çok kupayı önemsiyorum. İnşallah Playoff'a kalırız ve şike sürecinden başımıza bir iş gelmez.[/QUOTE]
tam isabet inanın aklımdakileri yazmışsınız bende aynı konuda endişeliyim |
maçtan yeni geldim..çok güzel anlamlı bir galibiyet oldu..hem 5.liğe yükseldik..hemde manisayı kümeye gönderdik..rıza hoca defansif bir 11 e oyuna başladı..kadirin golü çok güzeldi ama geriye yaslanınca golü yemeden edemedik.. ikinci yarı ofansif yönümüze dönünce gollerde gelmeye başladı..ziya isaac karşısında çok zorlandı..birde rajnoch ne ve hangi mevkide oynadı ben anlayamadım:confused:...stoperde navratl raynoch ikilisini bozmamak lazım
|
[B]puan durumuna baktıkça kahroluyorum,ts ve bjk hak etmıyorlar bulundukları yerleri,puan durumu oyle dızayn edıldı kı [COLOR="red"]daltonlar[COLOR="black"]([/COLOR]joe,jack,willam,avarel[/COLOR])peş peşe sıralanıyor,[COLOR="red"]tff,mhk ve lig tv şeytan uçgeni[/COLOR] dızaynın baş aktorleri[/B]
|
macı ızleyemedım dınlerken 1-1 di manısanın topları dıreklerden dönüyordu işten cıktım eve geldım 3-1 olmus bu sezon ızleyemedıgım tek mac buydu takımı ve rıza hocayı tebrık ederım play off bızım ınsallah kupa da bızım olacak beklemeye gerek kalmayacak avrupayı avrupa bızı bekleyecek
|
[B]ilk 15 dakika maça iyi başladık ve golü erken bulduk...Ondan sonra ne olduysa anlamsız yere geri çekildik, ayağımızda topu tutamadık ve ilk yarı 1-1 bitti..Maçın 15 ile 72.dakikaları arası Manisa artık can havliyle bütün gücüyle saldırdı, 3topları direkten döndü...Eğer o toplardan biri gol olsaydı dürüst olalım o kötü oyunla 1 puanı belki alırdık...72.dakikadan rakibin ofsayttan sayılmayan golünün hemen ardından ve manisa hala o şoktayken Erman sahneye çıktı ve maçı bir anda yenidenn bize çevirdi...Büyük takım olmak işte bu zamanlarda önemli...O kadar pozisyondan ve o şok anından sonra durumu elimize geçen ilk fırsatla lehimize çevirdik ve manisanın beli kırıldı..Son dakikalarda da Suarez maçı 3-1 ile bitirdi...Maçta Zİya ve Faty çok kötüydü...Hele Zİya inanılmaz rahatça ve ukalaca toplar kaybetti, çok adam kaçırdı..Faty de 2-3 defa önemli kademe hataları yaptı..Manisanın ilk golünün başında da Fatynin pozisyon ve yer hatası vardı..Kadir, Eneramo ve 2.yarının sonlarında Erman gayet iyiydi..Özellikle de Kadir bu maçta neredeyse 0 hatayla oynadı ve hiç yanlış top kullanmadı, bir de güzel gol attı...Takımın kötülerinden ve bizi her an kalpten götürecek isimlerinden biri yine tabi Atiilaydı, artık bu sezon mecbur bu kaelcilerle geeçcek...Hiç bir yan topa çıkma cesareti gösteremediği gibi ilk yarının sonunda da anlamsız yere kalesinden açıldı ve az daha ilk yarıyı 2-1 yenik kapatıyorduk...
Sezon başında sohbette arkadaşlarla konuşurken A.Gücü, Manisa ve yeni çıkan takımlardan biri düşer demiştim; hatta Mansia o aralar averajla 3.sırada falandı...Bugünkü tabloya baktığımızda bu 2 takım ve büyük ölçüde Samsun da düşüyor...Manisa, süper ligde deplasmanda hep takıldığımız bir takımdı, süper ligde onların sahasında ilk kez kazandık...Geçen sene orda kaybettiğimiz maçta anlamsız ve sebpsiz yere Sivas kümeye diye bağırıp sövüp saymalarını hatırlayınca işte ilahi adalet kim kümeye gider gördük diyesim geliyor...Düşmelerine sevindim açıkçası, bugünkü maçta da epey küfretiler, ama artık son nefeslerini verdiler...Son olarak orda tribünde yerlerini alan TARAFTARLARIMIZA teşekkürler, oradan 3 puanla dönüp mutlu bir şekilde evlerinize dönmeniz bizleri de daha mutlu etti...[/B] |
iyi oynamadik ama önemli olan 3 puan
manisaya yazik oldu macin hakki degildi ama napalim bazen bizim hakkimiz olan maclari alamadigmiz günleri düsününce hakimiz olmayincada 3 puan da almamiz gerekti :D macin yildizi bilemicem en kötüsü bi kac oyuncu ölü gibiydi ve cok lüzümsüz calimlar atildi ve hizli oynanmasi gerektigi yerlerde yavas oynandik yani bi kac seyleri dahada ilerlememiz lazim ama 3 puan altin degrindeydi birincisi ilk 8i garantilemis gibi olduk hem playoff a ilk 5 e girerek e avantaj oluir |
manisa maçını kazanmak güzel son 6 maçtaki yapamadıklarımız düşündürücü
|
[QUOTE=DOGU_BEY;776701][B]ilk 15 dakika maça iyi başladık ve golü erken bulduk...Ondan sonra ne olduysa anlamsız yere geri çekildik, ayağımızda topu tutamadık ve ilk yarı 1-1 bitti..Maçın 15 ile 72.dakikaları arası Manisa artık can havliyle bütün gücüyle saldırdı, 3topları direkten döndü...Eğer o toplardan biri gol olsaydı dürüst olalım o kötü oyunla 1 puanı belki alırdık...72.dakikadan rakibin ofsayttan sayılmayan golünün hemen ardından ve manisa hala o şoktayken Erman sahneye çıktı ve maçı bir anda yenidenn bize çevirdi...Büyük takım olmak işte bu zamanlarda önemli...O kadar pozisyondan ve o şok anından sonra durumu elimize geçen ilk fırsatla lehimize çevirdik ve manisanın beli kırıldı..Son dakikalarda da Suarez maçı 3-1 ile bitirdi...Maçta Zİya ve Faty çok kötüydü...Hele Zİya inanılmaz rahatça ve ukalaca toplar kaybetti, çok adam kaçırdı..Faty de 2-3 defa önemli kademe hataları yaptı..Manisanın ilk golünün başında da Fatynin pozisyon ve yer hatası vardı..Kadir, Eneramo ve 2.yarının sonlarında Erman gayet iyiydi..Özellikle de Kadir bu maçta neredeyse 0 hatayla oynadı ve hiç yanlış top kullanmadı, bir de güzel gol attı...Takımın kötülerinden ve bizi her an kalpten götürecek isimlerinden biri yine tabi Atiilaydı, artık bu sezon mecbur bu kaelcilerle geeçcek...Hiç bir yan topa çıkma cesareti gösteremediği gibi ilk yarının sonunda da anlamsız yere kalesinden açıldı ve az daha ilk yarıyı 2-1 yenik kapatıyorduk...
Sezon başında sohbette arkadaşlarla konuşurken A.Gücü, Manisa ve yeni çıkan takımlardan biri düşer demiştim; hatta Mansia o aralar averajla 3.sırada falandı...Bugünkü tabloya baktığımızda bu 2 takım ve büyük ölçüde Samsun da düşüyor...Manisa, süper ligde deplasmanda hep takıldığımız bir takımdı, süper ligde onların sahasında ilk kez kazandık...Geçen sene orda kaybettiğimiz maçta anlamsız ve sebpsiz yere Sivas kümeye diye bağırıp sövüp saymalarını hatırlayınca işte ilahi adalet kim kümeye gider gördük diyesim geliyor...Düşmelerine sevindim açıkçası, bugünkü maçta da epey küfretiler, ama artık son nefeslerini verdiler...Son olarak orda tribünde yerlerini alan TARAFTARLARIMIZA teşekkürler, oradan 3 puanla dönüp mutlu bir şekilde evlerinize dönmeniz bizleri de daha mutlu etti...[/B][/QUOTE] Ziyayı ben de yazacakdım,sen güzelce anlatmışsın.Ziyanın bir de asli görevininn hücum değil savunma olduğunu hocam mutlaka anlatır artık.Bütün atakları onun kanadından geldi. |
hangisine sevinsemki? galbiyetemi yoksa manisanın bu maçta küme düşmesinemi :D :D Sivas kümeye diye bağıran manisalılarr...aha küme size :)
|
[QUOTE=58MUAMMER58;776682]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:D[b]MAÇIN İKİ TAKIM ADINADA ZOR GEÇECEĞİ BELLİYDİ MANİSANIN SON ŞANSIYDI DİREKLER O ŞANSI TANIMADI SİVASSPOR İLK YARI 15 DAK İYİ OYNADI GOLÜ BULUNCA ÇOK ÇEKİLDİ 2.YARI BİRAZ DAHA İYİ MÜCADELE ETTİK TAKIM GS YORGUNLUĞUNU ATAMAMIŞ GÖRÜNDÜ Maçın en iyisi kimdi : ? :DDEFANSIMIZ İYİYDİ 2 3 DEFA ADAM KAÇIRSALARDA İYİYDİLER Maçın en kötüsü kimdi : ? :DKİMSEYE KÖTÜ DEMİYECEM HERKES ELİNDEN GELENİ YAPTI CERNY ERMAN TAM KAPASİTEDE OYNAMADILAR GROSEÇKİ DE HALA DURGUN Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? :DAÇIK KONUŞMAK GEREKİRSE BU MAÇI İYİ YÖNETTİ KORKTUĞUMUZ BAŞIMIZA GELMEDİ MAÇA ETKİ EDECEK 2 3 POZİSYON VARDI GOL OFSAYTTI DOĞRU VERDİ İSAAC KALECİYLE KARSI KARSIYA KALACAKTI ODA OFSAYTTI KAHENİN POZİSYONU OFSAYTTI Maçın Kader Anı : :DMAÇIN KADER ANLARI DİREKTEN DÖNEN TOPLAR OFSAYT OLAN GOL DÖNEN TOP BİZİM GOLÜMÜZ OLDU Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? :DRIZA HOCA TEMKİNLİ KADRO ÇIKARTTI ORTASAHADA KIVANÇIN OLMAMASI TOPUN MANİSADA KALMASINI SAĞLADI 2.YARI TAKIM MÜCADELE ETTİ SOYUNMA ODASINDA BELLİKİ HAŞLAMIŞ OYUNCULARI Taraftarımız Hakkında ki Düşünceleriniz Neler ? :DTRİBÜNLERDE 200 KADAR ANCA TARAFTAR GÖRÜLDÜ YANILIYORSAM ÖZÜR DİLERİM GELENLERİN HEPSİNEDE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :D[/b][/QUOTE]bende maçtaydım 1500 civarında diyebilirim taraftarlarımız |
[B]bu sene cok iyiydik bunun mimari tabiki riza hocadir cok tesekkur ediyorum riza hoca[/B]
|
büyük takımlar kötü oynadıkları maçlarıda kazanır helal olsun size çocuklar!!!
maçın yıldızı? KADİRRRR maçın kötüsü? defans çok saçma pozisyonlar verdi !!! rza hocanın hamlelr? çok yerindeydi gercekten hakem? iyiydi maç hakkında? kötü oynadık ama ezdik manisayı yolladık kümeye !! |
Takimin yorgun olmasi ,Manisa´nin ayni sekilde iklimininde sicak olusu,bizim ise kendimizi yormadan farkli bir sonucla kazanmamiz sonucunda bu maca yorum dahi yapilamaz.Takim yorgundu ,buna ragmen üc puani almasini bildi.Sivasspor´u desteklemeye gelen taraftar ise, sahanin en büyügüydü.
|
Artık bizim sitede uykuya daldı;baksanıza sivasspor kötü de oynasa deplasmandan 3 gol atarak dönüyor arkadaşlarımız yorum yapmaya bile gerek duymuyor....Bu takımın geçen yıl ne durumda bu yılda ne durumda olduğunu sakın unutmayalım...Maça gelince: Sivassporun en kötü oynadığı,rakibe en çok pozisyon verdiği bir kaç maçtan biriydi...Kaleden başlarsak;Atilla kardeşimiz her zamanki saçma sapan hatalarına devam etti...Üstüne gelen bir kaç top haricinde kurtardığı doğru dürüst pozisyonda yok...Takımda kim iyi oynadı derseniz 3-1 lik galibiyete rağmen çok zor...Kadir bu maçta futbol hayatının belki de en güzel golünü attı;bir daha böyle bir gol atabilir mi bilinmez...Uğur ve Ziya bugün futbol hayatlarının en kötü maçlarından birini oynadılar;Ziya maç boyunca adeta kanadı koridora döndü...Cerny çok koştu ama bal yapmayan arı gibiydi...Enaramo ilk yarı çok yalnız kaldı;2. yarı Pedriel oyuna girince daha verimli oldu...Erman herzamnki gibiydi;durdu durdu ortalarda görünmedi ama 2. yarı bir kontratakta golünü de attı..Maçın sonuna doğru oyuna giren Grosecki'nin ayağına uzun süre top değmedi...Sivassporun en kötü oyuncusu Faty idi..Faty maç boyunca sürekli aksadı;rakip de onun bu zaaflarını kullanarak bol bol pozisyona girdi...Bence Faty bu maçta Raynoch un yerine ön libero oynasa,Raynoch da stopere dönse bu kadar pozisyon vermeyebilirdik...Navratil ile Faty adeta nokta ile virgül gibiydi...Başka bir maçta şans her zaman yüzümüze gülmez;adamı gol manyağı yaparlar..3 tane direkten dönen top hariç bir çok pozisyonu cömertçe harcadı rakibimiz..Sivasspor bu maçı unutup İstanbul maçına hemen odaklanmalı;çünkü bu maçtan alınacak bir 3 puan sivasspor için altın değerinde olacak ve hem de rakibi playoff dışına itecek..Önemli olan kötü oynarken maç kazanabilmek;sivasspor artık bunu da başarabilen bir takım haline geldi....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:57. |