SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Samsunspor - Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34019)

Abdullah DuMaN 01.04.2012 13:21

Sivasspor Samsunspor maçı tahmin ve yorumları

[CENTER][B]

[IMG]http://www.eglenceli.net/wp-content/uploads/2011/12/sivasspor-samsunspor.jpg[/IMG]

[B]Tarih: 07 NİSAN 2012 CUMARTESİ.

Saat: 19:00.[/B]

Sivassporumuzun Samsunsporla ligin son haftasında deplasmanda yapacağı maçın tahmin ve yorumları

Bugüne kadar iki takımın karşılaşmaları

21.12.2011 Süper Lig Sivasspor Samsunspor 3:2

05.02.2006 Süper Lig Sivasspor Samsunspor 0:3

20.08.2005 Süper Lig Samsunspor Sivasspor 1:2[/B][/CENTER]

ZARALI_ENGIN 01.04.2012 13:23

Cevap: Sivasspor Samsunspor maçı tahmin ve yorumla

yeneriz insallah, ama beni sivas son macta güvensiz birakti

babapiton 01.04.2012 13:25

YeniceZZZ !!!!!

HALIL 01.04.2012 13:27

vallaha bilemiyorum sanki bu siralar mersin idman yurdu gibi evimizde yeniliyoz deplasmanda surpriz 3 puanlar aliyoruz insallah 50 puan ile ilk 8'e kaliriz

58_babacan_58 01.04.2012 13:46

Böyle ruhsuz oynarlarsa Samsun bize 3 çeker. Mücadele edip formanın hakkını verip maçı kazanmamız lazım.

sivasfutbol 01.04.2012 15:40

samsun beşiktaşı deplasmanda yendi bu saatten sonra sivas samsunu biraz zor yener .

tavatir 01.04.2012 15:45

Samsunspor aramızın iyi olduğu bir takım. Yenersek bizden dolayı küme düşmelerini istemem açıkçası.

GokhanTurna 01.04.2012 15:50

Yazık oldu bütün emeklere. Son maça Samsunsporun ölüm kalım maçına kaldık yenemezsek bir sezonun emeği gidiyor. Samsunsporuda küme düşürmek istemeyiz ama yapcak bişi yok kazanmaktan başka. Hadi yiğidom Play Off aşkına

adres58 01.04.2012 15:53

iki ucu sivri değnek....

Şimdi ayıkla pirincin taşını...

Hep son maçlar bize denk geliyor. Puanlar almamız lazım. Samsunun küme düşmesini de istemiyorum. Yazık olacak...

Hadi bakalım ruhsuzlar şimdi yaptığınızı beğendinizmi!!!!

cenk5821 01.04.2012 15:57

Çok zor bir maç bizleri bekliyor dün bu kadar üzülmüyordk ama bugün herşey değişti Samsunsporun ligden düşmesini istemiyorum gerçekten ne olacak bilmiyorum. Tek söyleyeceğim[B] '' HAKKIMIZDA HAYIRLISI ''[/B]

B.DUMANLI 01.04.2012 16:07

Biraz önce sona eren sonuclara göre hesapta olmayan Antalya kendini bir anda düsme hattinda bulmus oldu.Haftaya Antalya deplasmanda Fenerbahce ile oyniyacak.Playoff´da her puan önemli oldugundan Fenerbahce yenmek zorunda.Samsun ise kendini hic yormadan bu Sivasspor engelini kolay asacaktir.Cünki futbolcularimiz ekstradan mac oynamak istemiyorlar bunu belediye´ye yenilerek kanitladilar.Ilk sekize kalmak ,ekstradan mac oynamak kulübe bir girdi olacakti ,fakat demekki onlarda istemiyor.Bu moral ve motivasyonla banko Samsun diyorum.Bir atasözüyle cümlemi bitirmek istiyorum.GECTI BORUN PAZARI,SÜR ESSEGINI NIGDE´YE.Bizim ilk sekize kalamiyacagimiza dair tipa tip uyan bir atasözü.

serkan_ozcan58 01.04.2012 16:08

kaderimiz bu ne son maçta yine şampiyonluk haricinde düşmeme mücadelesi veren samsunla oynuyoruz sen bu hafta garantilemezsen olacağı buydu.samsunun ligde kalmasını istiyorum ama play off bizim için çok önemli o yüzden kazanmamız gerekiyor

58_babacan_58 01.04.2012 16:09

Maça BAAK !!!

Ligin bitmesine 1 hafta kaldı ama lig öyle bir hal aldıki durum şöyle

GELECEK HAFTAKİ MAÇ:

[B]Samsunspor- Sivasspor[/B] = Samsun yenilirse küme düşecek,kazanırsa antalyanın fenere yenilmesini bekleyip ligte kalacak.
Sivas yenilirse play off'a gitme umudumuz kalmıycak gibi bişey diğer rakiplerin sonuçlarına bağlı,kazanırsak play off'u garantileyeceğiz.

KABAK BİZE PATLADI YA..

redbull58 01.04.2012 16:12

Cevap: Maça BAAK !!!

[B]BIZIM FUTBOLCULAR LIG BITSEDE TATILE GITSEK GIBI OYNUYORLAR PLAY OFF KIMIN UMRUNDA HAFTAYA SAMSUN BIZI YENER FENERDE ANTALYAYI YENER ANTALYA KÜMEYE GIDER DIYE DÜSÜNÜYORUM INS PLAY OFF A GIREMEDIK DIYE TEKNIK HEYETEDE BI DEGISIKLIK OLMAZ[/B]

ahmetbaba 01.04.2012 16:14

samsun yener bizi ligde kalır.play off hayal oldu...

KIZILCAN 01.04.2012 16:14

İşin seyri değişti şimdi.Samsun bize karşı böyle oynarsa rahat kazanır.Antalyanın işi zor fenere karşı.Samsun da bunu biliyor,saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanacaklar.Ölüm kalım maçı olacağı için o stadı düşünemiyorum.Öteki maçların üç aşağı beş yukarı sonuçlarını tahmin ederek hesap yaparsak imkansız değil ama ilk 8 e kalmamız zor görünüyor.

risale69 01.04.2012 16:18

play oftan çok kupayı düşünmemiz lazım.
play ofta 6 maç oynayıp 1. olacak sonra da ilk grubun 4üncüsünü yenip avvrupa kupalaraına gideceksin. o da uefa türk takımlarını alırsa.
bu sene böyle geçti. takım üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. helal olsun, rıza hocaya da futbolculara da. taraftarlarımıza da helal olsun demek isterdim ama
en önemli maçında bile tribünleri doldurmayan taraftarın nesine helal olsun diyeceksin. gölge etmesinler yeter.

ramazan5842 01.04.2012 16:24

çoğu maçta 1-0 öne geçeriz birsürü gol kaçırız.derken sivas gol yer 1-1 olur.
artık maç son dakikalara kalır.taraftar stresten perişan olur.nitekim 2. golü atarız.maç 2-1 biter.
şimdi bunu ligin geneline yaydık.
sivas güzel maçlar çıkardı.5.ciliğe oturduk kesin play-offtayız dedik(yani 1-0 öne geçtik)
derken kolay maçlarda puanlar kaybettik.(birsürü gol kaçırdık.)
sonra ibbyede yenildik.üstelik antalya kaybetti.samsun bjk yi yendi.(yani 1-1 oldu.)
artık son dakikalardayız.ve yine taraftar sitresten perişan oldu.
HAYDİ SİVAS SON HAFTA DA HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE GOL AT.PLAY-OFF A KAL.

58MUAMMER58 01.04.2012 16:29

[b]:mad:İŞLER KARIŞTI HEPİMİZİN DÜŞÜNCESİ ANTALYANIN BURSAYA KARŞI EN KÖTÜ BERABERE KALIP BJK NİN SAMSUNU FARKLI YENECEĞİ SAMSUNUN DÜŞECEĞİ SONMAÇA SİVASSPORUN RAHATLAMIŞ SAMSUNU YENİP İLK 8 İÇİNDE KALACAĞI ŞEKLİNDEYDİ İŞ KARIŞTI SON MAÇ ANTALYALI OYUNCULAR CAN HAVLİYLE FB DEN PUAN ALAMAZLARSA GÖZÜNÜ KULAĞINI SİVASSPORA DİKECEK SON MAÇ SAMSUN CAN HAVLİYLE SİVASSPORU YENER YİNE İKİ UCU PİSLİKLİ DEĞNEK HESABI MAÇ ŞAYET BİZ YENERSEK BU SONUÇLA SAMSUN DÜŞERSE DÜŞMAN ŞEHİR PORTFÖYÜMÜZE SAMSUNDA EKLENECEK ANTALYADA DÜŞMAN OLACAK FB İLE SAMSUN HALKININ ARASI İYİ AYNI BİZİM FB Lİ SİVASLILAR GİBİ SAMSUNDADA AZ UZ FB YALAKASI YOK FB O YALAKALARA KIYAK YAPACAKTIR ZATEN KİMSEDE BİŞEY DEMEZ ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORLAR İNŞ SONUÇ NE OLURSA OLSUN KABAK SİVASIN BAŞINA PATLAMAZ NEDİR YAW BÖYLE PİS MAÇLAR HEP BİZİMİ BULUYOR BİRİ ŞAMPİYONLUĞU KENDİ MALLIĞINA KAÇIRIP BİZİ ŞİKECİLİKLE SUÇLAR DİĞERİDE ŞİMDİ DÜŞÜCEK BÜYÜK İHTİMALLE ONLARDA BİZİ YATMAKLA MAÇ SATMAKLA SUÇLAYACAK FİLAN MANİSA VE ANTALYA DÜŞERSE EGER KİMSEYİ SUÇLAMASIN YÖNETİMLERİNİ SUÇLASIN LİGDE KALMAYI GARANTİLEMEDEN NECATİYİ GS YE SATARSAN YİĞİTİ GS YE SATARSAN DÜŞMEYİDE HAKEDERSİN TIPKI GEÇEN YILKİ KASIMPAŞANIN YEKTAYI GS YE VERİP DÜŞTÜKLERİ GİBİ BENİM BU MAÇTAN HİÇ ÜMİDİM YOK HELEDE BUGÜNKÜ SAMSUNUN DEPLASMANDA BJK YE NASIL MÜCADELE ETTİĞİNİ GÖRÜP BİDE KENDİ EVİMİZDE BİZİM OYUNCULARIN VURDUMDUYMAZ LİG BİTSEDE ÜLKEMİZE EVİMİZE GİTSEK HAVASIYLA OYNADIINI GÖRÜNCE SON MAÇ ÖLÜM KALIM MAÇINDAN ZOR ÇIKARIZ TESADÜFEN İLK 8 İÇİNDE KALIRSAK KALIRIZ YOKSA ???GEÇMİŞ OLSUN TEK HEDEF KUPAYIKAZANMAK [/b]:mad:

babapiton 01.04.2012 16:30

En büyük şansızlığımız İkili averajda üstün olduğumuz takımlar (Bursa,Gençler) üstümüzde ikili averajda kötü olduğumuz takımlar altımızda (Eskişehir,İbb) işimiz çok zor ama takım olarak onlardan kaliteliyiz yani iki takımda %100 ü yle oynarsa kazanan biz oluruz ama zor işimiz bence %30 playoff 'a kalırız %70 kalamayız

B.DUMANLI 01.04.2012 16:32

Haftaya her Sivasspor taraftari Samsunspor´daki yabancilarla bizdekileri lütfen bir kiyaslasin.Biri ligde sekize kalmamak icin dün belediyeye karsi kötü bir futbol oynadi,digeride düsmemek icin onur mücadelesi veriyor.Ondan sonra biz nerede yanlis yapiyoruz bu seyirci neden ic saha maclarina gelmiyor,bunun cevabi Samsun -Sivas macinda gizli. Her Sivasspor taraftari ciplak gözle aradaki kalite farkini görecek.Bir tarafta inanmislik,bu ligde kalmak icin kenetlenmis bir takim ,diger tarafta herseyie bos vermis disiplinsizligin tavan yaptigi bir takim.Bunlar maalesf gercekler ve bunlari kabul etmek zorundayiz.Biz haftalardan beri futbol oynamiyoruz.Bizim en güzel macimiz Mersin´le oynadigimiz deplasman maciydi.Ikincisini hatirlayan varmi?Hep hakemlere yüklendik ,gercekleri bir türlü kabüllenemedik.

kakikli 01.04.2012 16:44

[B]bu takımın oyuncuları playoff oynamaktan yana değillerrr...
düşünsenize uzuuun bir tatil dönemi var.
samsunun bizi yenecek gücü yoktur, ancak biz çok kötü oynarsak maçı kaybederiz.
eğer samsun kalacaksa yenilsin sivasspor, bu takım playoffta birşey yapmaz bence...[/B]

kakikli 01.04.2012 16:47

[QUOTE=B.DUMANLI;777940]Haftaya her Sivasspor taraftari Samsunspor´daki yabancilarla bizdekileri lütfen bir kiyaslasin.Biri ligde sekize kalmamak icin dün belediyeye karsi kötü bir futbol oynadi,digeride düsmemek icin onur mücadelesi veriyor.Ondan sonra biz nerede yanlis yapiyoruz bu seyirci neden ic saha maclarina gelmiyor,bunun cevabi Samsun -Sivas macinda gizli. Her Sivasspor taraftari ciplak gözle aradaki kalite farkini görecek.Bir tarafta inanmislik,bu ligde kalmak icin kenetlenmis bir takim ,diger tarafta herseyie bos vermis disiplinsizligin tavan yaptigi bir takim.Bunlar maalesf gercekler ve bunlari kabul etmek zorundayiz.Biz haftalardan beri futbol oynamiyoruz.Bizim en güzel macimiz Mersin´le oynadigimiz deplasman maciydi.Ikincisini hatirlayan varmi?Hep hakemlere yüklendik ,gercekleri bir türlü kabüllenemedik.[/QUOTE]

[B]kesinlikle sana katılıyorum. takımımızda ruh kalmadı, beşiktaş trabzona evinde yenilince ilk 4 şansımız zora girmişti o gün bizim için ligde bitmişti.
rıza hocada son haftalarda takımı ayağa kaldıramadı.
dünkü maçta kamil ve kağanın oyundan alınmasını çok anlamsız buldum...
sanırım bizim takım sadece kupa maçlarını düşünüyor...[/B]

infial§ 01.04.2012 16:56

play-off muşşş,sahanda 6 puanlık maçta i.b.b ye yenıl son macı fınal olarak gor,soverım ben boyle anlayışa,samsun canla başla mucadele edıyor

YİĞİDO EMİR 58 01.04.2012 16:59

kısacası hepsi sorumsuz futbolcu topluluğunun ve aklı hala bjkde olan rıza çalımbayın suçudur!!!!!!! NE DİYİM YAZIKLAR OLSUN

eyupk 01.04.2012 17:03

çok zor maç olucak, samsun beşiktaşı yendi, ligde kalma şansı bu bizim maça kaldı, 3 ihtimalli maç olur diyorum.

myway 01.04.2012 17:04

gönlüm samsunu yenmemizi istemiyor mantığım istese de.. Türkiye kupasında yürüyelim.. avrupa ligi play off unda oynamak da çok onemli tff her galibiyete prim veriyor.. fazladan 6 maç heyecan ölmüyor.. iddaa digiturk dunya para veriyor... oyunculaarımız daha fazla mac oyayıp degerlerini artırıyor...

samsun son hafta canla başla oynayıp bizi tum bunlardan mahrum edecek.. biz de ibb yüzünden yine tüm bunlardan mahrum olmuş kalacağız..

bu takıma forvet lazım. hucum hattı komple degismeli. tabıkı de kaleci faktoru de onemli.. bugun samsunun kalesinde bizim kalecilerden biri olsa 5-1 kaybederdi çok net

YİĞİDO EMİR 58 01.04.2012 17:04

yenmek için çıkacak iki takımda o yüzden çok süper maç olacak ama biz yenilecez play of filan kalmayacak artık hedef kupa

myway 01.04.2012 17:05

Son hafta ihtimalleri: 1-Samsuna kaybedersek ilk 8 şansımız yok. 2- Samsunsporla berabere kalırsak ; Eskişehirsporun sahasında Mersin'e İbb nin sahasında Gençlerbirliğine yenilmesi ve Gazintepspor'un Bursa deplasmanında kazanamaması gerekiyor.Yani imkansız bir ihtimal 3- Samsunsporu devirirsek her türlü ilk 8 e giriyoruz..

infial§ 01.04.2012 17:29

samsun bu hafta 20 bın taraftarıyla stadyumu full doldurur,bu takım duşmesın ben sahsen bankasya da samsunu ızlemek ıstemem,

58MUAMMER58 01.04.2012 17:36

[b]MAÇIN sonucundan daha önemli şeyler var eğer bu yazımı okuyan yönetici futbolcular varsa dikkatli okusunlar henüz geçen yılın şike belasından tam kurtulamadan yeni bir şike iftirasına maruz kalmamak için yöneticilerimizin ve futbolcularımızın tamamı hepsi dahil ne samsun ne antalyalı yöneticilerle en küçük tlfn yemek çay kahve vs görüntülerden uzak durmalılar futbolcular ve yönetim şu andan itibaren kesinlikle bu maçla ilgili ne ailesiyle ne başka birileriyle tlfnda nede konuşmamalıdır durdukyere fotoroman yapıp tape mape var gibi iftiralara yer vermemelidir sonra antalyalı yöneticilerde tıpkı kasımpaşa buca konyalı yöneticiler gibi son umut sivassporun düşürülmesine bel bağlayıp iftira atar gelecek haftanın en önemli maçı fb-antalya samsun-sivas maçı olacaktır onedenle sonuç ne olursa olsun çıkıp sivasspora yakışır şekilde mücadele yapması gerekecektir kalede kim olursa olsun korcanın başına gelenleri unutmadan dandik gol yememeye çalışmalıdır [/b]

Cley 01.04.2012 17:47

Haftalar öncesinden garantileyeceğimiz playoffu son maça bıraktık. Ve yenersek Samsun düşecek. Ben Samsun'un düsmesini istemiyorum.

calipso 01.04.2012 20:04

aynı şekilde bende samsunun küme düşmesini istemeyenlerdenim..inşallah hem samsun küme düşmez hemde ilk 8 de oluruz..yada kupada bursayı eleriz

DOGU_BEY 01.04.2012 21:32

[B][QUOTE=tavarih;777911]Samsunspor aramızın iyi olduğu bir takım. Yenersek bizden dolayı küme düşmelerini istemem açıkçası.[/QUOTE]

[QUOTE=GokhanTurna;777912]Yazık oldu bütün emeklere. Son maça Samsunsporun ölüm kalım maçına kaldık yenemezsek bir sezonun emeği gidiyor. Samsunsporuda küme düşürmek istemeyiz ama yapcak bişi yok kazanmaktan başka. Hadi yiğidom Play Off aşkına[/QUOTE]

aynı duyguları taşıyorum, renktaşımız ve aramızın iyi olduğu samsunun küme düşmesi beni de üzer ama burda suçu kendimizde arayalım, sen olmadık anda evinde belediyeye 3 puanı ver, kendi göbeğini kendin kesecekken fırsatı tep ve başka takımları beklemeye mahkum ol!!1 Rıza hoca tüm sezonun emeği demişti bu maça alsak garantiliyorduk ama demek ki bazı futbolcular play offa kalarak ligi uzatmak istemiyor ve erken tatile çıkma derdinde...Eğer böyle bir durum varsa eyvah...Elimizde yapacak tek şey kalıyor bütün gücümüzle kupada finale gitmek, başka yolu yokkkk![/B]

kamışlı58 01.04.2012 21:33

hayal görmeyelim işini bilmeyen çavuşlar döner ------ avuçlar
ben kesinlikle rıza çalımbay düşmanı degilim fakat GÖRÜNEN KÖY SİVASTAN GÖRÜNMÜYOR
duygusallıga gerek yok

malesef sivassporumuz kaybeder

kamışlı58 01.04.2012 21:40

[QUOTE=B.DUMANLI;777940]Haftaya her Sivasspor taraftari Samsunspor´daki yabancilarla bizdekileri lütfen bir kiyaslasin.Biri ligde sekize kalmamak icin dün belediyeye karsi kötü bir futbol oynadi,digeride düsmemek icin onur mücadelesi veriyor.Ondan sonra biz nerede yanlis yapiyoruz bu seyirci neden ic saha maclarina gelmiyor,bunun cevabi Samsun -Sivas macinda gizli. Her Sivasspor taraftari ciplak gözle aradaki kalite farkini görecek.Bir tarafta inanmislik,bu ligde kalmak icin kenetlenmis bir takim ,diger tarafta herseyie bos vermis disiplinsizligin tavan yaptigi bir takim.Bunlar maalesf gercekler ve bunlari kabul etmek zorundayiz.Biz haftalardan beri futbol oynamiyoruz.Bizim en güzel macimiz Mersin´le oynadigimiz deplasman maciydi.Ikincisini hatirlayan varmi?Hep hakemlere yüklendik ,gercekleri bir türlü kabüllenemedik.[/QUOTE]

ne takımda ne hocamızda ruh yok bende inanmıyorum playofa kalacagımıza
kalmasınıda istemiyorum rezil oluruz yazık çok yazık

Metal Gear 01.04.2012 22:58

Bizim takım Play-Off istemiyor.Bu kadar basit.Ancak dedikodulara yer vermemek için oynayacak ve yeneceğiz mecburen ve istemeyerek..O yüzden diyorum ki "beyler rahat olun 3 tane yollarız"...;)

infial§ 01.04.2012 23:03

bu samsun'lu ekigo tam facia eneramo ıle gol kaçırma yarışına gırerler bu hafta

badboysefaa 02.04.2012 00:36

yine saçma sapan bi kilit maçı bizi buldu samsunun yeneceğini düşünüyorum...

fatih585858 02.04.2012 02:17

Hedefimiz var ve kazandığımız takdirde, o hedeflediğimiz ilk 8'e kalacağız. Herşey kendi elimizde, iyi bir motivasyonla, inançlı bir futbolla Samsun'u fazla zorlanmadan yeneriz. Bu takım ligin en iyisi gs'yı kendi sahasında yeniyorsa, inandığı takdirde bu maçıda kazanır. Rakibe beraberliğin bile yetmiyor, olması bizim avantajımız olan bir durum. Bu ligin kontra atağı en iyi uygulayan takımların biriyiz. Fazla karamsar olmayalım arkadaşlar! İbb ile Samsun'un arasında bayağı bir kalite farkı var. Ben takımımızın, İbb maçında ki vurdumduymaz futbolun tam tersinde, motive olmuş, hedefine ulaşmak isteyen inançlı bir futbol oynayacağına inanıyorum. Bu maçla ilgili son kelimemde şu: K-A-Z-A-N-A-C-A-Ğ-I-Z......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:21.