SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yigido Play Off'ta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34022)

SivasSpor.Com 07.04.2012 20:21

Yigido Play Off'ta

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.ason-dakika.jpg[/IMG]

İlk 4'ü hak eden Yigidomuz'da macera devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için oynanancak play-off grubuna kalan 4 takım belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 34 haftalık normal sezon heyecanı sona erdi. UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmek için oynanancak play-off grubuna kalan 4 takım belli oldu.

Samsunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Sivasspor puanını 50'ye yükselterek normal sezonu 5. sırada tamamladı.

İBB ise sahasında oynadığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek ligi 50 puanla 6. sırada bitirdi.

Eskişehirspor, Mersin İdman Yurdu'nu 2-0'lık skorla mağlup ederek, ilk 8'e kalmayı başardı.

Gaziantepspor'a 2-0 yenilmesine rağmen, geçtiğimiz hafta ilk 8 vizesi alan Bursaspor da sezonu 8. sırada noktaladı.

Gençlerbirliği ve Gaziantepspor ise Avrupa Ligi play-off turuna katılma şansını elinden kaçırdı.

[B]KURA ÇEKİMİ 9 NİSAN'DA[/B]

Spor Toto Süper Lig şampiyonu ile Avrupa kupalarına katılacak takımları belirleyecek ''Süper Final''in fikstür çekimi 9 Nisan Pazartesi günü yapılacak. Ataköy Olimpiyatevi'nde saat 11.00'de başlayacak fikstür çekimine Spor Toto Süper Lig'in 34 haftalık Lig Grubu'nu ilk 8 sırada tamamlayacak kulüplerin temsilcileri ile Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri katılacak.

Spor Toto Süper Lig'in 8 Nisan 2012 tarihinde sona erecek 34 haftalık periyodunun ardından başlayacak olan Süper Final Şampiyonluk Gubu'nda ligi ilk 4 sırada bitiren takımlar yer alırken, Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda ise ligi 5.,6.,7 ve 8. sırada bitiren takımlar bulunacak.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak üçüncü takımı belirleyecek ve Süper Final Şampiyonluk Grubu 4'üncüsüyle, Süper Final Avrupa Ligi grubunun 1'incisi arasındaki karşılaşma ise 20 Mayıs 2012 Pazar günü oynanacak.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35051&token=25196][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35051&token=25196[/img][/url]

[B]Not: Sivassporumuz genel sıralamada ligi 5. sırada bitirmiş ancak 3'lü averajda 7. sıradan Play Off sıralamasında yerini alacaktır.[/B]

58_babacan_58 07.04.2012 20:25

Cevap: Yigido Play Off'ta

[B][CENTER]Bu takım bunu zaten hak etti. Ama Samsuna harbiden üzüldüm kardeş takımımızdı fakat maçta sonra kesinlikle onlar bizi öyle görmüyor artık ..[/CENTER][/B]

mühendisburak58 07.04.2012 20:29

5.ESES ile 8.ibb yapacak ve 6.sivas 7.bursa ile yapacak.Yenenler final oynayacak. Lig usulü diye bişey yok bizim play offta.böyle birşey doğru mu yoksa buda lig gibi 6 maç mı olacak.

GokhanTurna 07.04.2012 20:29

5. değil 7. sırada bitirdik ağlıcam burda neden kimse anlamıyor 3lü averaj denen bir şey var :)

sivasfutbol 07.04.2012 20:31

Pedrielin ugurun atillanin bileti kesilmeli artik!

kadirakin58 07.04.2012 20:31

5. bitirmedik. TFF sitesinde kocaman yazmış:
"Not: Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır."

Yani 7. olduk.. Off ya Eskişehirspor'un önünde bitirecektik, kaybettim iddiayı :(

mühendisburak58 07.04.2012 20:42

ya biz şimdi ligi 6.bitiren belediye ile diğer eskişehir ilede bursamı yapacak yoksa bizimde play off grup mu olacak?onu soruyorum.eğer rakibimiz belediye ise çok güzel.rövanşı da alma zamanı geldi demektir.

sivaslıadem 07.04.2012 20:43

play offa kaldığımız için galiba prim de alacak takım
Ne kadar olur bilmiyorum bilen zaten paylaşır
Eskişehir ile ibbden rövanş alma zamanı ama bursa için bir şey diyemem dikkat etmek lazım ilk maçlara benzemeyecek bu maçlar ve kupadaki maç
Sivasa hayırlı olsun
En çok da takımımı bursada bir kez daha destekleme imkanım olacak ona seviniyorum
Hepinizi bursaya bekliyorum (özellikle istanbuldakileri1.5 saatte burada olursunuz ıstanbulun içerisinde ondan daha uzun yollara gidebiliyorsanız bursaya hayli hayli gelirsiniz)

infial§ 07.04.2012 20:44

play-off ve turkiye kupası buyuk heyecan başlıyor,basarılı bır takımız,2 takımı duşurduk manısa'ya sevindim ama samsun'a uzuldum yazık oldu,haklarını helal etsınler

GokhanTurna 07.04.2012 20:46

tff düzeltti puan durumunu dediğim gibi 7. sıradayız ;)

tavatir 07.04.2012 21:56

Samsunspor'a gerçekten çok üzüldüm. Galibiyete ve Play-off olayına zerre kadar sevinemedim. Aynısı Antalya için de olsa onlara da çok üzülecektim. Son anlarda Samsun tribünlerinde yanlışlar olduysa muhtemelen o psikolojinin getirdiği bir durumdur. O nedenle Samsun taraftarına pek söz söyleyemeyiz. En nihayetinde şimdiye kadar hep olumlu diyaloglarımız oldu. Umarım kısa zamanda tekrar çıkarlar.

silverli 07.04.2012 21:57

pazartsi kura çekilecek

sonra çift maçlı eleminasyon sistemi ile maclar oynancak
4 takımdan 1. olan ile diger 4 takımdan sonuncu olan tarafsız sahada tek mac yapacak ve avrupaya gidecek sistem bu.

silverli 07.04.2012 21:59

bence eskişehir çıkacak kuradan

cılgınsivas58 07.04.2012 22:00

gençlerin playoffa katılmamasına sevindim keşke bursada katılmasaydı

DOGU_BEY 07.04.2012 22:09

[B]eğer kalamasaydık çok yazık olurdu, bu senenin güzle oyunu emeği herşeyi boşa giderdi...[/B]

YİĞİDO EMİR 58 07.04.2012 22:12

hak ettik başardık şimdi sıra kupada haydi SİVASIM

eneskeskin 07.04.2012 22:27

hayır arkadaşlar tabiiki lig usulüyle oynanacak toplam 6 maç yapacak her takım ve grubu 1. bitiren ile şampiyonluk grubunu 4. bitiren Avrupa Ligi için final oynayacak, yani lider olmak avrupaya gitmek anlamına da gelmiyor...

Ozan5858585858 07.04.2012 22:33

[QUOTE=58_babacan_58;778909][B][CENTER]Bu takım bunu zaten hak etti. Ama Samsuna harbiden üzüldüm kardeş takımımızdı fakat maçta sonra kesinlikle onlar bizi öyle görmüyor artık ..[/CENTER][/B][/QUOTE]

Bende Çok Üzüldüm Düşmelerine.. Samsunspor Bizi Artık Düşman Takım Olarak Görüyor..
Samsunspor Taraftar Forumundan Alıntılar ;

***-**** sivas **** takım
***3-4 yıl sonra eğer sivas elimize düşer de bizimkiler de acırsa onların a.s......
eğer o rıza bi gün bu takıma gelirse onu alanın a.s.....
o erman yavşağı götü yırtılana kadar oynadı. bi gün aç kalır da kapımızda yalanırsan senin ağzına etmeyen adam değildir..
***şu şöyle biline artık sivas ömrümün sonuna kadar düşmanımdır ilk 8 miş o zaman geçen hafta niye oynamadın ibb ye sivas her yenildiğinde mutlu olacam ve inşallah birgün düşerse o gün gerçekten çok mutlu olacam inşallah birgün sivasta bize böyle yakalanırda görür karşılığını birde şunu söyleyeyim demekki iyi durumda olduğun zaman kimseye acımayacaksın zira ibb bursa antep kayseri sivas bize acıdımı birgün bizde düzeliriz o zaman düşecek takıma bile 5 atıp göndermek lazım sivas artık düşmanım trabzondan bile öte bu böyle biline
***arkadaş da demiş öne geçtiysen evinde yemeyip fenerden haber bekleyeceksin sen 2 farklı da 3 farklı da kazansan fenere bağlısın kapanacaksın gol yemeyeceksin ama ulan sivas bundan sonra trabzondan da ötesin harbiden ötesin........
***adi sivas artık alırsın uefa kupasını
***Sivas benm gözümde anadolu takımı değildir, istanbula maç satsın, abileri düşürtmez onları böyle devam ederlerse zaten.Geçen haftaki oynayışa bak bu haftaki oynayışa bak, şampiyon oldu sivas bravo...O goller kaçmaz tabi ama bu hakem bu sivas gerçekten emeğimizi hakkımızı her şeyimizi yediler dicek söz bulamıyorum....
***ulan sivas birgün elimize düsersiniz,amk ****leri ölüne oynuyorlar adiler

eneskeskin 07.04.2012 22:42

[QUOTE=Ozan5858585858;778988]Bende Çok Üzüldüm Düşmelerine.. Samsunspor Bizi Artık Düşman Takım Olarak Görüyor..

***3-4 yıl sonra eğer sivas elimize düşer de bizimkiler de acırsa onların a.s......
o erman yavşağı götü yırtılana kadar oynadı. bi gün aç kalır da kapımızda yalanırsan senin ağzına etmeyen adam değildir..
***şu şöyle biline artık sivas ömrümün sonuna kadar düşmanımdır ilk 8 miş o zaman geçen hafta niye oynamadın ibb ye sivas her yenildiğinde mutlu olacam ve inşallah birgün düşerse o gün gerçekten çok mutlu olacam inşallah birgün sivasta bize böyle yakalanırda görür karşılığını birde şunu söyleyeyim demekki iyi durumda olduğun zaman kimseye acımayacaksın zira ibb bursa antep kayseri sivas bize acıdımı birgün bizde düzeliriz o zaman düşecek takıma bile 5 atıp göndermek lazım sivas artık düşmanım trabzondan bile öte bu böyle biline
***arkadaş da demiş öne geçtiysen evinde yemeyip fenerden haber bekleyeceksin sen 2 farklı da 3 farklı da kazansan fenere bağlısın kapanacaksın gol yemeyeceksin ama ulan sivas bundan sonra trabzondan da ötesin harbiden ötesin........
***Sivas benm gözümde anadolu takımı değildir, istanbula maç satsın, abileri düşürtmez onları böyle devam ederlerse zaten.Geçen haftaki oynayışa bak bu haftaki oynayışa bak, şampiyon oldu sivas bravo...O goller kaçmaz tabi ama bu hakem bu sivas gerçekten emeğimizi hakkımızı her şeyimizi yediler dicek söz bulamıyorum....
***ulan sivas birgün elimize düsersiniz,amk ****leri ölüne oynuyorlar adiler[/QUOTE]

ya bu işler böyledir burda bi haftadır samsun düşmesin diyenlere cevap olsun bu kimse Sivasın dostu değil anlayın artık bize ne kim düşmüşse biz kendi işimize bakalım ama keşke İBByi yenmiş olsaydık onların playoff katılması bize yaramadı

58akif34 07.04.2012 23:09

Hayirli ugurlu olsun ben sivas haricindeki diger 3 takimi yenecegimize ve devaminda buyuk ihtimalle karsimiza bjk nin cikacagina ve onu da yenecegimize ancak bize lig 4. Lugunden gelen avrupa kupasi elemesi gerekmez biz direk kupayi alarak gidecegiz avrupaya

hasanim58 07.04.2012 23:17

super super superrrrrr vay be sivassporum nerelerden nerelere geldin soyleyecek bisey bulamiyorum sadece gururlaniyorum sivassporlu oldugum icin

izmirliyigido 07.04.2012 23:20

Halen eleminasyon diyen arkadaşalr var onu nereden çıkartıyorsunuz, nerede yazıyor, nereden duyuyorsunuz, nereden uyduruyorsunuz? Ya da TFF web sayfasında ben okuduklarımı yalnış anlıyorum, siz doğru biliyorsunuz.

Yok öyle birşey, çift devreli lig usulü oynanacak.

.

kursad1981 07.04.2012 23:43

play off da karsılacagımız takımların hepsınden daha ıyı takımız sakatlık hakem hataları gıbı aksılıkler olmazsa grubu lıder bıtırecegımıze inanıyorum

GokhanTurna 07.04.2012 23:47

Ligden düştüler diye düşman oluyorlarsa öyle dosta gerek yoktu zaten. Oynayıp kazansaydınız dostum ;) Burda suç sizde mi bizde mi neden top oynamadan maçı size bırakalım şikecimiyiz biz hayırdır ?

myway 07.04.2012 23:58

5 veya 7. olmanın hiçbir farkı yok ! tüm takımlar 25 puanla başlayacak play off grubuna. 6 maçın sonunda takımlar aynı puanda oldugunda şoyle olacak:

bursaspor herhangi bi takımla aynı puanda tamamlarsa o takımın altında yer alacak. ligi 49 puanla tamamladıkları için puanları 24.5 dan 25 e tamamlandı.

diğer takımlar aynı puanda tamamlarsa sadece play off da yapacakları maçlardaki ikili averajlara bakılacak. yani suana kadarki maclarda ikili averajımız kotuydu bunun dezavantajını play off da yaşamayacağız..

demem o ki 5 veya 7. bitirmeyı takmayın kafanıza tamamen formalite ;)

Metal Gear 08.04.2012 00:04

[QUOTE=Ozan5858585858;778988]Bende Çok Üzüldüm Düşmelerine.. Samsunspor Bizi Artık Düşman Takım Olarak Görüyor..

***ulan sivas birgün elimize düsersiniz,amk ****leri ölüne oynuyorlar adiler[/QUOTE]
Samsunsporluların tepkisini anlamak güç..Samsun'un çoğu maçını izledim..
Evinde Antep'i yenseydin,Kayseride altı pastan golü kaçırmasaydın,evinde belediyeden Bursa'dan fark yemeseydin,2-0'dan GS'ye maç vermeseydin bu maç sizin için formalite idi..
Hatta bugün 1-1 iken 2 tane yüzde yüz golü kaçırmasaydın,bugün ligdeydin..Sivas hedefi için oynamıştır.Kimseden ne dostluk gördük ki düşmanlıkları bize ne yapsın!

4eylül 08.04.2012 00:05

sivasspor ligi 5 sırada bitirmiştir genel sıralamada avareja bakılır aynı puanlı takımları saf dışı bırakılsaydı aralarındaki maçlara bakılırdı oda eşitlik olsa üçlü avareja bakılırdı aynı puana sahip takımlar saf dışı kalmadığına göre ikili avarej devreye girmez nasıl bizi ikili üçlü avarejla geçtiğimiz bjkyı dörtlü avarej sapıklığıyla hakkımızı gasp ettilerse şimdide aynı takımlar sistemde olduğu halde ikili avarej sapıklığıyla 5cilik hakkımızı gasp ettiler ikili avarejın ne şekilde ne gibidurumlarda devreye gireceğini bilmeyen bu zihniyeti şiddetle kınıyor hakkımız olan 5ciliğimizi geri istiyoruz

58svs58 08.04.2012 01:00

geçen hafta ibb yi yenseydik süper avantajlıydık ama bu ibb bize ters takım

pover58 08.04.2012 07:09

ya beyler çok şey farketmez kim olursa olsun biz ezer geçeriz düşünmeyin bunları.ben asıl samsuna üzüldüm küfür filan etmişler ama biz olsak etmezmiydik sagolun bizi düşürdünüz mü diyecekler gayet normal şartlar böyle gelişti samsuna genede kızmıyorum en yakın dostumuz dedigimiz kayserililer bize ne kadar küfür ediyor samsun bu can acısıyla elbet böyle fire verecek istemeyiz ama bu çok dogal bi sonuç biz olsak onlara demediginmizi bırakmazdık.şunu unutmuyalım paranın asla dostu olmaz herkes menfaatine bakar.

şarkışla 58 08.04.2012 07:48

Buradaki sıralama önemli değil.Zaten puanlar ikiye bölüneceği için 50 puanın yarısı 25 eder.Yani ha 5. ha7. fark etmez.Valla ne yalan söyleyeyim buradan Avrupa bileti almak çok zor.Kupadan Avrupa daha kolay.Buradaki rakipleri geçip 1. olacaksın sonra şampiyonluk grubunun 4. ile final oynayacaksın çok zor bir yol.

şarkışla 58 08.04.2012 07:49

Beni an çok G.Birliği şaşırttı.Adamlar haftalardır 4.-5. oldular.Sonuçta play-off a kalamadılar.

Salim58 08.04.2012 07:50

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35054&token=39151][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35054&token=39151[/img][/url]

[B]Süper toto süper ligde deplasmanda Samsuspor'u 2-1 yenerek Avrupa ligi Play-off grubuna kalan Sivasspor'da sevinç yaşanıyor. Karşılaşmanın bitimiyle birlikte Sivas Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi yanında toplanan küçük bir taraftar takımlarının Play-off'a kalmasını kutladı.

Taraftarlar davul çalıp Sivasspor lehine tezahürat yaparak doyasıya eğlendi.[/B]

hayrettin100 08.04.2012 09:45

Sivasspor neden TFF sitesinde 7. sırada ???

Benim bildiğim 3 takımın puanı eşit olunca normal averaja bakılıyordu.3 takımın da puanı 50 olduğuna göre +3 averajı olan Sivassporun 5. olması gerekirken +1averajı olan Eskişehir 5. gösterilmiş...
Lig tvden alınacak olan paralar bu sıralamaya göre belirleniyor bildiğim kadarıyla bu nasıl iş anlamadım.

B.DUMANLI 08.04.2012 10:17

Sivasspor dünki macda yenilmis olsaydi ,bir anda Gaziantep bile dahi playoff´ta olacakti.Allah´dan bu gerceklesmedi.Sivasspor playff´u bastan beri haketti.Ilk dörde girmemiz resmen gaspedilmis olsada ilk sekizde yer alabilmekde gurur verici.Simdi ilk sekize kaldikda acaba bu isi ;Türkiye kupasi ile birlikte götürebilirmiyiz ?Bu biraz zor gibi görünsede denenebilinir.Baktikki nerede amaca daha cabuk ulasabilecegiz ,o gayede yogunlasmaliyiz.Bakalim zaman ne gösterecek.

silverli 08.04.2012 11:24

arkadaşlar puanlar yarıya inmeyecek o bizim sistem değil.
bizimki kura olacak ve çift maçlı eleminasyon olacak.

[url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=201&ftxtID=13270[/url]

dogan5880 08.04.2012 11:25

KIM DUSERSE DUSSUN UZULMEYIN BIZ DUŞSEK KIM UZULUR SIVASLA GURUR DUYALIM

silverli 08.04.2012 11:33

Avrupa Ligi için final maçı oynanacak

Play-off grubu üçüncüsü, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkını elde edecek. Ligin normal sezonunu 5, 6, 7 ve 8. sırada bitiren kulüpler ise "Play-off UEFA Avrupa Ligi Grubu'nu" oluşturacak. [COLOR="Yellow"]Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak maçlardan sonra[/COLOR] bu grubu 1. bitiren takım ile "Play-off şampiyonluk grubunun" 4'üncüsü, tarafsız sahada oynanacak tek maç sonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak son takım olacak.

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu da UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak.

bozkurt187 08.04.2012 12:44

Yigido gercekten dün yine iyi oynayip yine yendik ama gercekten samsunspor cok gol kacirdilar. Ama Bir Söz Var Dir Atamiyana Atarlar. Sivasspor Da Iki Mutlak Gol Kacirdi Ikiside Ricardo Pedriel. Bizim Sayfamizda Sivasspor.com Da Yaziyorki Sivassporumuz 5.Siraya Girdi Ama 5.olmadik 7.olduk hata var 5.eskisehirspor oldu 6.istanbul BSB Iki Takimda Bizi Yendi Diye Bizden Önde Olmali :D

Trt 1 in Puan Drumundada Öyle Heryerde Benim Dedim Gibi

MaXiMuM 08.04.2012 13:03

Daha hala çift maçlı eleminasyon olacak diyenler var yaaaa:D:D

Aha da kaynak
[url]http://spor.milliyet.com.tr/iste-play-off-grubu-nda-mucadele-edecek-takimlar/spor/spordetay/07.04.2012/1525288/default.htm[/url]

İnanmadınız mı al bi daha
[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20297739.asp[/url]

yetmedi mi

[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20297739.asp[/url]

İnsaf artık be kardeşim. Bilip bilmeden sallamayın artık :D

bulentt07 08.04.2012 13:15

Samsunlular heryerde acısıyla bize demediğini bırakmıyor ama haksız olduklarını biliyorlar yenmesek 11 sırada bitirirdik ligi.Rıza hocama ekibine tüm futbolcularımıza,Büyük Başkanıma ve yöneyime teşekkürler.Bariz hakem hataları ve kendi hatalarımızla ilk üç sansımızı kacırdık.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19.