![]() |
GALATASARAY`lıdan Sivasspor`lulara SLM...!
Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...! |
murat gardas teşekkür ederim. sivaslılar adına...bizim de istemiz futbolun eskide olduğu gibi kardeşşe sadece oyun eğlenceden ibaret olduğunu herkeze göstermek senin gibi sağduyulu tarftarlara bunu sağlayacamıza inanıyorum. sitemize hoşgeldin gardas yazılarını yorumlarını her zaman görmek isteriz.
|
[B]hoşgeldin sitemize... güzel dileklerin için teşekkür ederim...[/B]
|
[QUOTE=muratfincan]Gardaşlar;
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] abi öncelikle aramıza hoşgeldin... ama galatasarayı bırakmanı senden rica ediyorum... çünkü biz anadolu insanları olarak istanbul takımlarını tutmamalıyız...biz bunun mücadelesini veriyoruz... |
sağol murat kardeşim.
Bu sözlerin bizide sevindirdi kardaş. ANTALYALIYİĞİDOOĞUZ
|
[b]Murat gardaş sitemize hoşgeldin...Bizim sitemizin kapısı herkese açıktır...[/b]
|
HOŞ GELDİN KARDEŞ HOŞGELDİN UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRSİN SİTEMİZDE AYRIMCILIK OLMAZ BURDA.İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞSİN.
|
Yurdun her tarafindan olumlu mesajlar almak ne güzel. Yigidolar olarak bizler hiçbir zaman centilmenligi elden birakmadik. birakmiyacagiz. Sizlerede özellikle S.Urfaspor' a basarilar.
|
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] [b]evet haklısın kardes önemli olan türktakımıdır ama bizim içinde öncelikli olan milli takım ve sivasspordur neden ligde bir anadolu takımı daha sampiyon olamsın hersene 3 takım arasında gecıyor avrupaya bakın mesela italya hersene 6-7 takım sampıyonluk parolasıyla cıkıyor sahaya bızde öle olmalıyız...[/b] |
Murat gardaş sitemize hoş geldin. Umarım iyi vakit geçirirsin...
|
HOŞGELDİN GARDAŞIM SİTEMİZE
|
SİTEMİZE HOŞ GELDİN DİGER İLLERDEN KARDEŞLERİMİZİ BURDA GÖRMEK BİZLERİ SEVINDİRİR. UMARIM HOŞ VAKIT GECIRIRSİN
|
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!! Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok. Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz... Nasılmı? İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER.... BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem... VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur... Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR... BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum... BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok... ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!! BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var.... LEVENT AKÇINAR CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98... MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail.com BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM... TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM.. ÖNEMLİ NOTT:::: BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM... ANLAYAN ANLAR... |
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] [COLOR=BLUE]KARDEŞ ÖNCELİKLE SİTEMİZE HOŞGELDİN..AMA BİR YALNIŞI VAR ÖZELLİKLE ULTRASLAN DENEN GRUBUN SİVAS'TA BAZI DUVARLARA YAZI YAZIYORLAR..UYARDIK OLAY BİTTİ..AMA YAZARKEN YAKALARSAK YALATIRIZ O YAZILARI..[/COLOR] |
kardes sıtemıze hosgeldın tesekkurler destegınden dolayı sitemize bı gıren bıdaha cıkmak ıstemıyo ınsallah daha da aktıf olursun
|
[U]aramıza hoş geldin inşallah memnun olursun[/U]
|
Gardaş sitemize hoş geldin eğer bizi tanıma fırsatın olursa diğerlerinden farklı olduğumuzu göreceksin.
|
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] bu güzel duygu ve düşüncelerin için sonsuz teşekkürler. her insan her türkiye cumhuriyeti vatanadaşı senin gibi düşünse güllük gülistanlık geçinip gideriz. |
yaa bu ne hep gardaş sitemize hoşgeldin. bence birkaç kişi yazsa olurdu(o bile fazla)herkes aynı cümleyi yazmış. insan okurken siteden çıkmak istiyo...
|
[QUOTE=bariskoc24]yaa bu ne hep gardaş sitemize hoşgeldin. bence birkaç kişi yazsa olurdu(o bile fazla)herkes aynı cümleyi yazmış. insan okurken siteden çıkmak istiyo...[/QUOTE]
[B]yeni geldim diyen birisine ne denir başka??? sadece bu formu okuyorsan zaten boş!!![/B] |
[QUOTE=bariskoc24]yaa bu ne hep gardaş sitemize hoşgeldin. bence birkaç kişi yazsa olurdu(o bile fazla)herkes aynı cümleyi yazmış. insan okurken siteden çıkmak istiyo...[/QUOTE]
Bir mekana geldiğinde selam verilir, diğerleri selam alır ve hal hatır sorarlar. Tanışmıyorlarsa tanışırlar. Hoş geldin derler. Bunlar güzel şeyler... [B]Ayrıca bu bir nezaket kuralıdır.[/B] |
ne guzel herkes sivasa destek veriyor bense daha hic bir macina gidemedim cunku fransada oturuyorum neyse yigidolar benim kalbimde yasiyor herkese sevgi ve saygilarimla
|
Hoş geldin gardaş aramıza İnşallah Urfasporuda süperligde görmeyi umud ediyoruz
|
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] Beşiktaş nasıl sadece Beşiktaş'ta yaşayanların değilse, Fenerbahçe nasıl sadece Kadıköy'de yaşayanların değilse, Galatasaray nasıl sadece Beyoğlu'nun küçük bir bölgesinin değilse........ Gün gelecek Sivassporumuz da kazandığı başarılar ve kaldırdığı kupalarla sadece Sivaslıların olmaktan çıkacak tüm Türkiye'nin takımı olacaktır. Tabii bizler gurur duymaya devam edeceğiz. Eğri oturup doğru konuşalım. Şunun şurasında sportif başarı olarak sadece Süper Lig'e çıkışımızı gösterebiliyoruz. Başka hiçbir ciddi başarımız ve zaferimiz ve tecrübemiz yoktur. Buna rağmen insanların bu kadar küçük başarıya ne denli önem verdiğini görmek bize Sivassporumuzun ilerleyen yıllarda alacağı büyük zaferlerle Türkiye'yi coşturacak potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. |
Hosgeldin aramiza gardas
|
SAOL GARDAŞIM
|
Galatasarayli gardasimizada bu yakisir
|
hoşgeldin kardeş
|
''''tc. vatandaşıyız...''' galatasaraylı gardaş bu yazı şekli yanlış aslı ve doğrusu şöyle olacak TÜRKİYE CUMHURİYETİ veya T.C. vatandaşı şeklinde ........
teşekkurler eyvallah |
HOŞGELDİN GARDAŞ ZATEN BENİM 2. TAKIMIMDA GALATASARAY DI HERKESE KAPIMIZ AÇIK...
|
hosgeldın kardes aramıza bende gercı yenı geldım ama gs oldugunu duydum tıklatayım kapını dedım
|
slm arkadasım aramıza hosgeldın .
gercı bende dun aksam kayıt oldum ... |
Unutmayın ki,sonuçta hepimiz insanız birimiz hepimiz,hepimizse birimiz içindir,tc. vatandaşıyız...ben Ş.Urfa'lıyım(Siverek)ama milli takımılıyım her iyi oynayan takım bizimdir.Evet biliyorum herkes bir takım tutmuş benim gibi Galatasaray'lıyım fakat,Urfaspor ve Sivasspor'uda desdekliyorum ve de daha sonra her takımı!Herkesin verdiği desdeklerle takımlarımız dahada çok güçleniyor ama sevgiyle yaklaşalım onlara iki türk takımının kapışmasında kötü rol oynamayalım,bunları hep görüyoruz kavga,döğüş bunlara son verelim her ne olursa olsun kazanan takım yine bizim takımımızdır.Umarım birinci lig e giren Sivasspor'da istediği amaca ulaşır ve onlara burdan sonsuz başarılar dileğiyle...![/QUOTE] hoş geldin arkadaşım siteye güzel dileklerine aynen katılıyorum... |
cimbomludan sivasa selam olsun
[COLOR="Red"]cimbomluyum hemde yiğidoyum inşallah sivas daha iyi yerlere gelir.bütün maçlarını zevkle izliyorum.Burda olmamız tesadüf değil.Böyle şehre böyle takım yakışır.daha da başarılı olacağız inşallahSivasspor.com1 Sivasspor.com1 [/COLOR]
|
aSivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Alemde Tek Büyük SİVASSPOR!!!!!!!![/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Alemde Tek Büyük SİVASSPOR!!!!!!!![/FONT][/B][/QUOTE]
[CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]başka takımı tutan yiğido olamaz... [/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]TEK BÜTÜK SİVASSPOR..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER] |
Sivasspor.com1
[COLOR="DarkOrange"][B][I][FONT="Arial Black"]bu sözlerin beni sevindirdi[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"]başka takımı tutan yiğido olamaz... [/FONT][/I][/B][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]TEK BÜTÜK SİVASSPOR..[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER][/QUOTE]
haklısın ciğerim önce sivas gelir sivas varken takım tutulurmu demi |
Pek çoğumuz önceden İstanbul kulüplerini tutuyorduk,bu gerçek inkar edilemez elbette. Nice gençlerimiz o takımların sevgisiyle büyüdü, bunu bir çırpıda içinden silip atmak pek mümkün olmasa gerek. Onun için bu tür arkadaşlarımıza biraz daha hoşgörüyle yaklaşılması gerekir kanatindeyim. Bu zamanla oluşacak bir şey, Sivasspor'umuzun da göstereceği başarı bulunduğu konum bu tip arkadaşlarımızın gerçek takımlarına sahip çıkmasını daha çok hızlandıracaktır.Aramıza hoşgeldin Galatasaray'lı arkadaşım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:13. |