SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34064)

SivasSpor.Com 12.04.2012 22:24

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/Mac/1.bursayadaboyle.jpg[/IMG]

Bursaspor'a karşı aldığımız mağbuliyeti değerlendirelim.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir ?

shang 12.04.2012 22:26

Cevap: Maçı Değerlendirelim

bütün bir sezonun çöküşüydü diye özetleyebilirdik 8-9 olabilirdi abartısız hiç bi şey yapmadık yapamadık iyi durumda değiliz fiziki bir çöküş sürecindeyiz play oftaki maçlarda bizi bir hayli sıkıntıya sokacak zorlayacak diye düşünüyorum elendik yapacak bi şey yok play oftada sanmıyorum başarılı olacagımızı önemli olan buraya kadar gelip ekonomik çıkar sağlamaktı diye düşünüyorum bu sezon beklentilerin üstünde bir takım olduk çokta güzel çokta eğlenceli maçlar izledik herkeze teşekkürler emeği geçen tabi böyle yenilmek kötü ama yapacak bi şey yok...

babapiton 12.04.2012 22:27

Belki 2 kulvarda devam etsek ikisindede başarısız olurduk bu şekilde olduğu belki daha hayırlıdır her şeyi hayıra yoralım hayır olsun.Rıza hoca başarılı Ön Libero Faty stoper rajnoch taktiğini bozması çok yanlıştı yenilginin Tek sorumlusu var oda Rıza hocadır.Yine çıkıp biresel hata demesin bir kezde yanlış kadro tercih ettim desin canınız sağolsun şuan bildiğim tek şey var Pazar Günkü Bursa maçı %100000 bizim başka yolu yok...

shang 12.04.2012 22:28

herkez çok kötüydü sahadaki tek savaşan adam KADİR PEKMEZCİ bravo diyorum onun dışındakiler hiç bir varlık gösteremedi birde en uç örnek var bizim yıldız kamil grosciky inanılmazdı kaç maçtır hatta bir yıldır kötü buda tuzu biberi oldu alan olsada hemen versek keşke

mühendisburak58 12.04.2012 22:30

maçın özeti mi ağladım sinirden.

izmirliyigido 12.04.2012 22:31

Maçı neden kaybettik biliyor musunuz? Maçı Rıza hocanın yanlış kadro seçimi, yanlış taktiği ve futbolculara maçın önemini anlatamamasından dolayı kaybettik. Saha da, KADİR'den başka koşan, rakibi bozan, top çalan, pas atan 1 kişi daha gördüyseniz adını yazın bizde öğrenelim.

Hele Navratil 2 golde de top önünden geçiyor asla müdahele etmiyor. Bir protesto mu söz konusu acaba? Faty ile uyumsuzluğu bariz şekilde belliydi. Defans kurgusu böyle olmamalıydı. Navratil-Rajnoch uyumu neden bozuldu?

Mehmet Nas halen nasıl oynatılıyor o da ayrı bir soru işareti. KIVANÇ oyuna girer girmez defans ile forveti birbirine bağlayan orta saha adamı nasıl olurmuş göstermedi mi? Ah Rıza hoca ah, bize bir kupa veya bir Bursa GALİBİYETİ borçlusun.

.

Besyo_cu 12.04.2012 22:31

[B]Maçı izlemek için Metris'ten Saraçoğluna gittim iş gereği sadece ilk 45 dk sını izleyebildim. Taraftarımız yerini almış büyük heyacanla maçı beklerken Rıza Hocanın büyük taktik hataları nedeniyle 3 gol yedik ve bir o kadar da pozisyon verdik.

Hocanın oyuncu tercihi ve taktik anlayışı mağlubiyeti getirdi. Diyecek söz yok hemen kendimizi toplayarak hafta sonuna konsatre olmalıyız.

Ş.refsiz bursalılar şikeci ...ler diye bağırdılar Sivas'ta bu sözleri onlara yedirmek lazım...[/B]

Metal Gear 12.04.2012 22:31

[QUOTE=Metal Gear;777721]Rıza Hoca göreve geldiği ilk günden beri aynı şeyi yapıyor.
[B]Hangi maçta beraberliğe,hangi maçta galibiyete oynanması gerektiğini bilmiyor.O kadar net![/B][/QUOTE]
İBB maçı sonrası yaptığım yorum.En başından beri degörüşüm farklı değildi.Son derece yanlış bir kadro ile çıktı ve takımı erkenden yordu.Bu maç tamamen Rıza Hoca'nın hatasıdır!

shang 12.04.2012 22:32

bence tek maçlık eleme sisteminde açık futbol oynamamalıydık kontrollü oynasak belki daha iyi olabilirdik çok çok açık oynuyoruz bu kadar açık oynamak hiç iyi değil artık dönememeye başladık

58MySouL 12.04.2012 22:33

[B]Bursasporu ve bursa taraftarını tebrik etmekten baska care yok.iyi oynayan kazanacaktı bursa da iyi oynadı kazandı.[/B]

Ozan5858585858 12.04.2012 22:34

Navratil-Rajnoch İkilisini Bozup Navratil-Faty İkilisini Oynatan Bir Teknik Direktörle BU KADAR.. Canın Sağolsun Be SİVASIM.. Rövanşı Yok Mu...? Var..

sivasdergi 12.04.2012 22:34

Çok ofansif çıktık sahaya. Bir risk sayılabilirdi bu durum. Ama ilk golü biz atabilsek şu anda tam tersi şeyleri konuşuyor olabilirdik. Artık yapacak birşey yok. Grosicki Avrupa Şampiyonası'nda iyi oynasa da satsak iyi paraya.

bugra5858 12.04.2012 22:34

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Rıza Hoca hatalı bir 11 çıkardı.Üstelik takımda çok yorgundu.Bursaspor çok güzel futbol oynadı.6-7 gol bile yiyebilirdik.Tebrikler Bursaspor...
Maçın en iyisi kimdi : Uğur Kavuk en iyisiydi takımın...Kötü oynayan takımda canla başla oynadı.
Maçın en kötüsü kimdi : Faty ve Grosicki çok ama çok kötü oynadılar.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Gayet iyi yönetti maçı
Maçın Kader Anı : Maçın başında Eneramo'nun Cerny'e pas atmayıp bencillik yapmasıdır.Eğer Cerny'e pas verse büyük ihtimal gol olacaktı o pozisyon...
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Maça yanlış bir 11 ile çıktı.İlk yarı bunu düzeltmeye çalıştıysa da başaramadı.Grosicki'ye gerektiğinden fazla tahammül etti.
Taraftarımız Hakkında Görüşleriniz Nelerdir : Gidenlerin ayaklarına sağlık

Ozan5858585858 12.04.2012 22:35

[QUOTE=58MySouL;780139][B]Bursasporu ve bursa taraftarını tebrik etmekten baska care yok.iyi oynayan kazanacaktı bursa da iyi oynadı kazandı.[/B][/QUOTE]

O ÇİRKEF,KÜFÜRBAZ,ŞEREF YOKSUNU taraftarını tebrik etmeyiz !

BLacKy 12.04.2012 22:35

Bu kamil kac haftadir neden oynamıyor süs diyemi sahaya sürüyor hoca
bide bu kagan konuk misafir oyuncu sanırım konuk severleri seviyor gelin gidin atın dercesine hayrettin'i mumla arıyoz gine adam top gecse adamı gecirmiyordu bu arkadas konuk severleri mutlu ediyor böyle futbol olmaz...

Cley 12.04.2012 22:35

[B]Rıza hoca'nın yanlış kadro seçiminden kaynaklı yenildik. İlk yarı 2 oyuncu değiştirerek bunu kendisi de itiraf etmiş oldu. Şimdi hedef Süper Final maçlarını lider tamamlamak olmalı.[/B]

BLacKy 12.04.2012 22:36

[QUOTE=Ozan5858585858;780140]Navratil-Rajnoch İkilisini Bozup Navratil-Faty İkilisini Oynatan Bir Teknik Direktörle BU KADAR.. Canın Sağolsun Be SİVASIM.. Rövanşı Yok Mu...? Var..[/QUOTE]

Ne rövanş'ı elendik Tek maçlık eleminasyon sistemliydi

Ozan5858585858 12.04.2012 22:36

[QUOTE=BLacKy;780147]Ne rövanş'ı elendik Tek maçlık eleminasyon sistemliydi[/QUOTE]

Pazar günü Süper Final Avrupa Ligi maçını dedim arkadaşım.

risale69 12.04.2012 22:37

arkadaşlar bozmayalım moralimizi, kupadan elenmek dünyanın sonu değil ya. her takımın inişleri çıkışları olur. sağlık olsun.
demek istediğim, oynadığı futbolla bu sene sivaslıların göğsünü kabartan futbolcuları ve teknik yönetimi bir kalemde silip atmayalım. takıma sadece iyi gününde değil, kötü gününde de destek olalım.

yigidolar06 12.04.2012 22:38

Hepsini kovacan

Emeği geçen topcuları gönderecen sivas doğumlu topcularla devam edecen seneye düşersekte düşelim karektersiz kişiliksiz topcularla bu iş sivasta olmuyor hele seyirciyle hiç olmuyor

astaravisa 12.04.2012 22:39

pazar günü görüşeseğiz Topsas..
birde bursaspor dost falan derlerdi burda. alın bursaspor işte. :mad:

BLacKy 12.04.2012 22:40

Cley maca gelcenmi pazar

Ozan5858585858 12.04.2012 22:40

[QUOTE=risale69;780149]arkadaşlar bozmayalım moralimizi, kupadan elenmek dünyanın sonu değil ya. her takımın inişleri çıkışları olur. sağlık olsun.
demek istediğim, oynadığı futbolla bu sene sivaslıların göğsünü kabartan futbolcuları ve teknik yönetimi bir kalemde silip atmayalım. takıma sadece iyi gününde değil, kötü gününde de destek olalım.[/QUOTE]

Bizim İniş Çıkışlarımız Çok Fazla Hani :D Git 6 Ye Gel Kendi Sahanda deplasmanda o maça kadar yenilmeyen MİY'i yen git kendi sahanda eskişehirden 4 ye git 2 hafta sonra toplara eze eze 3 at :D :D

kara 12.04.2012 22:41

Cevap: Hepsini kovacan

hepimiz sinirliyizde böyle konular açmayın iyi oynayınca yere göğe sığdıramadığını bir kalemde silme

hoLiGan Enes 12.04.2012 22:41

Cevap: Hepsini kovacan

Bel fıtığım var yerden top kaldıramıyorum yanımdan gecen topu sadece izliyorum. [B]Atilla Koca[/B]

Ozan5858585858 12.04.2012 22:41

[QUOTE=astaravisa;780152]pazar günü görüşeseğiz Topsas..
birde bursaspor dost falan derlerdi burda. alın bursaspor işte. :mad:[/QUOTE]

Ayıdan Post Top Bursadan Dost Olmaz!

asabibaba 12.04.2012 22:42

[B]MAÇI DEĞERLENDİRMEYELİM !!!!!!!!![/B]:confused::confused::mad::mad::mad:

VEHBİ KALINLI 12.04.2012 22:42

bu takım artık tutulmaz bu ne ya rezil etmek için mi oynadılar.

hasan5884 12.04.2012 22:42

[QUOTE=shang;780137]bence tek maçlık eleme sisteminde açık futbol oynamamalıydık kontrollü oynasak belki daha iyi olabilirdik çok çok açık oynuyoruz bu kadar açık oynamak hiç iyi değil artık dönememeye başladık[/QUOTE]

Çok açık oynadı ve maçıda verdik Rıza Hocamızın Taktik Hataları fazlası ile vardı...Bireysel hatalar herzaman olur ama rıza hoca bursasporu pek iyi okuyamadı

Sağlık olsun Hocamız yinede muşteşem bir sivasspor için büyük çaba sarf ediyor...

GokhanTurna 12.04.2012 22:42

Yanlış kadro tercihi maçı bitirdi Kaan ve Faty ile başlarsak ümitli değilim demiştim öyle oldu. Yazık Rajnoch üstün performans göstersin oynatma adamı. Ziya iyileşsin oynatma. Grosicki bittin bu maçta gözümde. Yazık çok yazık.

Taraftarlarımıza teşekkür ederim.

YİĞİDO EMİR 58 12.04.2012 22:43

canın saolsun sivassporum.pazar günü telafi etmek farz oldu ama bu rezaleti açıklamak zor faty,nas,atilla defolun gidin lanet herifler grosicki mutsuzsan böyle devam edeceksen sende s.ktir ol git!!!!!!!!!!!! adam olun topunuzu oynayın

serserilerin_prensi 12.04.2012 22:44

hatalı kadroyla çıktık ve elendik canımız sag olsun orda yalnız bırakmıyan 20.000 in üzerindeki yiğidolara tşkler canımız sag olsun napalım ölekmi nefret mi edek her zaman her şekilde SİVASSPOR...

eyuphulagu 12.04.2012 22:44

Rıza Hoca bu maçta taktik hataları yaptı;takımı yanlış oynattı;bu kadar açık oynamaya ne gerek vardı...Papaz her zaman pilava yemez..;bu maç sadece 90 olmadı 120 dak. lık maçtı;eğer daha kontrollü;5 li orta sahayla sahaya çıkılsaydı ilk yarı bu kadar çok fark olmazdı..Rakip alan daraltarak sivasspora oynama şansı vermedi;sivasspor rakibe aynı şekilde karşılık veremedi;rakibe çok fazla boş alan bırakıldı;Raynoch gibi çok tecrübeli bir oyuncuyla başlamamak büyük hataydı;kaleciye bu maçta fazla bir şey diyemiyorum;çünkü gollerin neredeyse tamamını karşı karşıya yedi;belki ilk golü çıkarabilirdi am diğerlerinde fazla yapacak bir şeyi de yoktu...Faty-Navratil ikilisi başka maçlarda da denenmiş ama hiç başarılı olmamıştı;hayatımda bu kadar uyumsuz ikili görmedim... M. Nas kanat yerine orta sahada oynatılsaydı belki takıma daha fazla faydalı olurdu..Ben olsam maça Enaramo-Pedriel ikilisi ile başlardım..Erman ilk yarı sahada hiç gözükmedi...2. yarı biraz kıpırdadı...Zaten söylenecek fazla bir şey de yok;bizim takım şimdiden tatile çıkmış....Artık bu maçı unutup lige dönmek gerekiyor...Umarım sivasspor bir daha böyle oynamaz...Oynarsa hiçbir maçtan puan alamaz ve 0 çeker...

58_SEMİH_58 12.04.2012 22:44

[B]Bu sefer bireysel hata değil senin hataların bu duruma getirdi Rıza Hoca.Pazar günü ne yapacan edecen maç bizim olacak.[/B]

elbeylii 12.04.2012 22:45

atillayı degerlendirelim maçın katili atilla valla kamil yoktu erman yoktu neyi nasıl degerlendirecegimi bilmiyorum

infial§ 12.04.2012 22:45

çok uzuldum,hayatımda icmediğim kadar sigara içtim bu kadar rezil,bitık futbola yuhhh çekerim,es es-antalya maçını ızledikten sonra bu antalya'nın kupa da ne işi var demiştim ama bugun ki maçı ızledıkten sonra sivasspor'un hic ama hıc buralarda yerı yokmuş,kımse kusura bakmasin rıza hocamız'ın teknık dırektorluk ıçin yemesı gereken daha cok ekmeğı var,ben bu cahıl halımle bışeyler anlatmaya çalıstım gunler oncesınden bursa eskı bursa değil dedik,erken yenecek golun telafısı zor dedik,batalla 9 gol 10 asıstle oynayan tehlike dedık adam elini kolunu sallaya sallaya oynadı takımını oynattı,hocam sen kaybettırdın bu maçı saz ekıbınde grosıckı başta olmak uzere ruhsuz,bıtık futbolcular topluluğu,ayağımıza gelen kısmetı yok ettınız,elimızde boktan bır play-off kaldı,futbolcular sezonu kafalarında bıtırmısler,ayakta duracak dermanları,mucadele ruhları hıc bır şey kalmamıs,super lığın fıguranı olmaktan oteye gıdemeyiz,taraftara helal olsun işlerını guclerını bırakıp stada geldıler

DoomsDay58 12.04.2012 22:46

Neyi değerlendirelim ? oynamadılar bile...

Ozan5858585858 12.04.2012 22:50

Her mağlubiyetten sonra takımı asıp kesmeye hazır taraftarlar var çok yazık.. sağduyu 0..

B.DUMANLI 12.04.2012 22:50

Svasspor taraftarinin gururuyla kimsenin oynamaya hakki yok .O nasil bir ilk yariydi.Seyirci destegi isteyen yönetim,acaba neden Sivas´li taraftarin kafasi egik bir sekilde stadyumu terkederken ne hissetti gercekten .Nasil Bursa gibi bir takima genis alan biraktirilir bu nasil bir taktik,ceyrek finale ulasan bir takimin kalecisi böylemi olmali.Grosicki futbol oynamiyor sadece o degil bu takimdan gitmesi gerekli cok futbolcu var.Faty,M.Nas,Atilla,Pedriel ve hatta Enaramo bu takima yakismiyor.Olan seyirciye oldu,cok yazik.Kupa gitti,playofftan Avrupaya gitmekte cok zor bu yüzden Sivasspor´dan buraya kadar.Bizim kapasitemiz cok dar kendimizi oldugundan fazlasiyla büyütüyoruz.Biz bu kadariz.Sivas´da seyircinin neden gelmiyor sorusuna en güzel cevap bu günki macda gizliydi.Grosicki´nin cirkin futbolu,M.Nas´in artik bu takimda yeri olmadigini her kes görmekle kalmadi,ayrica Atilla gibi bir kaleciyle Sivasspor´un buraya kadar gelmesi bile dahi bir mucize oldugunu bugün kesfetmis oldu.Kisiliksiz futbol ancak bu kadar oynanabilirdi.

yigidolar06 12.04.2012 22:50

Rıza hoca topcularını al sivastan git bizim boynumuzu bükmeye hakkın yok

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:38.