SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hoca'nın Hakem İsyanı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34159)

SivasSpor.Com 28.04.2012 17:54

Hoca'nın Hakem İsyanı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.hocakizgin.Jpeg[/IMG]

Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmanın hakemi Abdullah Yılmaz'ın kötü bir yönetim gösterdiğini savundu.

Rıza Çalımbay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, İstanbul'a galibiyet için geldiklerini, maçta galibiyet için istedikleri pozisyonları da bulduklarını söyledi.

Hakemin yanlış kararıyla 10 kişi kaldıklarını öne süren Çalımbay, ''Kötü bir takıma karşı değil iyi bir takımla oynadık. Rakibimiz 10 kişi kalmamızı değerlendirdi. Bizim 10 kişi kaldığımızda daha disiplinli olmamız gerekirdi. Hakem inanılmaz şekilde kötü yönetim gösterdi. Kendini atan, küfür eden oyuncuya bu kadar mı tolerans gösterilir- Kesinlikle mağlubiyete kılıf aramak için söylemiyorum. Penaltıyı kaçırdıktan ve 10 kişi kaldıktan sonra zaten mağlubiyeti hak ettik ama hakem yaptığı yanlışlarla sahaya damgasını vurdu'' diye konuştu.

Hakemlerden yalnızca daha dikkatli olmasını istediklerini ifade eden Çalımbay, ''Bize normal bir hakem versinler yeter. Maalesef bu sezon çok sayıda hakem hatasına maruz kaldık. Zaten sezon başından beri çok sayıda şeyle uğraşıyoruz. Biraz daha dikkatli olsunlar başka bir şey istemiyoruz. Daha kötü konuşmak lazım ama konuşamıyoruz. Hakem çok kötü bir yönetim gösterdi'' şeklinde konuştu.

Kaçırdıkları penaltıyla ilgili olarak, takımın penaltıcısının Eneramo olmadığını, ancak oyuncunun atmak istediğini belirterek arkadaşından izin aldığını ve atışı kullandığını anlatan Çalımbay, ''Bizim için maçın kırılma anıydı. Rahatlıkla alabileceğimiz maçı kendi kendimize kaybettik'' dedi.
Çalımbay, kendileri için hiç bir şeyin bitmediğini, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları 4. hafta maçını kazanarak iddialarını sürdüreceklerine inandığını söyledi.

Sivassporlu futbolcu [B]Jan Rajnoch[/B], İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kendileri için üzücü şekilde bittiğini kaydederek, ''İlk yarıda maçı bitirebilirdik, üzgünüz'' diye konuştu.

Sivasspor'dan futbolcu [B]Ziya Erdal [/B]ise önemli bir maçı kaybettiklerini belirterek, sonraki haftalarda alacakları neticelerle bu maçı telafi edeceklerine inandığını dile getirdi.

mayhos 28.04.2012 17:55

2 senedir söylüyorum yine söyleyecem rıza hocadan olmaz.....adam bir kondisyoner olabilir ama taktisyen asla ..anlamıyor işte oyunu okuyamıyor...
allah aşkına şu rada ve mendoca da ne buluyor..adamlar her zaman 18 de..hele o mendoca adam biraz utanır sıkılır ya.. madem oynatmayacan ne diye tutuyon ne diye 18 e alıyon ey rıza hoca al paf 2 çocukkta svinsin barii...adam yattığı yerden para kazanıyor.. sinir oluyom valla onu bizim takımda görünce..

çok komiksin rıza hoca.....rada yı neden oyuna aldın hala anlamış değilim allah aşkına biri bana bir mantılı bir şey söylesin ya...

rada ve mendoca yı klübede görünce çıldırıyom arkadaş...

bu iki .. bırakın 18e 32 ye girecek adam değiller...nasıl olduda bu sene rıza hoca bunları tuttu aklım mantığım almıyor.

kolukisa 28.04.2012 18:04

Cevap: Hoca'nın Hakem İsyanı

neyse önümüzde ki diger maclara bakalim,bu arada kendi hatalarimizi da görüp diger maclar da telafi edelim,hollanda'dan selamlar.

hasanim58 28.04.2012 18:06

gozlerini yedigim hocam biz bosa dellenmiyoz sen sahada kimimiz tribunde kimimizde tv basinda cilgina donuyoz boylesi serefsizler yuzunden sezon basindan beri cektigimiz nedir artik son damla tasti hocam biz yigidolar bize yakismayacak sekilde agzimizi bozar olduk sabir kalmadi tasti riza hocam tastiiiiiiii bu kadar mi sahipsiziz biz yaaa bu kadar haksizliga dur diyecek bir gucumuz yokmu kimse yokmuuuuuuuuuuuuu yumrugunu masaya vuracak takimi 10 kisi birak alayina sari kart ver kimse kirmasamaz hale gelsin sirf ibb gol atsin diye sen adami 2 dk oyuna alma adam delirdi hica hoca diye serefsiz de tik yok arkasini donuyo sonrada gidip bakiyo biseyin varmi diye oyuna aliyo nasil can verecen lan sen nasillllllllllllllll

58_babacan_58 28.04.2012 18:50

bu kadarmı ucuz ,faul olmayan pozisyona kırmızı kart vermiş,nede olsa trabzonlu hakem dikkatinizi çekerim bütün sivasspor maçlarını katlediyor bu abdullah yılmaz.

kakikli 28.04.2012 18:53

[B]sivassporun hakkını savunacak delikanlı yiğit yöneticiler aranıyor.
yeter kardeşim yeter bu hakem olacak eyyamcı trabzon fanatikliği yapan bu eksik şerefli mikrop adam resmen takımımızın emeğini çaldı. yönetimden set bir açıklama tehdit bile yok. trabzon başkanı kadar olamıyoruz, adam herkese meydan okuyor takımı ofsayttan gol atıyor hakemler es geçiyor...
rıza hoca hatalarından hiiç ders almıyor. fatyy futbolcu değil, eneramoya penaltı attırmak akıl işi değil. takım mağlup topu ileriye taşıyacak 2 adam erman ve grosickiyi oyundan almak anlaşılır gibi değil. korcan dan kaleci olmaz armut gibi goller yedi. sözün özü bu takımda bazı oyunculara yol verilmelii...[/B]

avare 28.04.2012 18:59

penaltiyi atmis olsaydik durm degisik olacakti atamadik ardindan kirmizi yedik bu da bitisimizdi asil bizi yikan 45+1 de yedigimiz ikinci gol oldu ikinci yari skoru korumak adina geri cekildik,faty bu takimin oyuncusu degil kivancin yerini dolduramadi hakeme dicek laf yok rezildi zaten henuz hersey bitmis degil sivasta ibb yi yenersek sansimiz devam ediyor karamsarliga gerek yok

85200258 28.04.2012 19:01

[QUOTE=mayhos;783115]2 senedir söylüyorum yine söyleyecem rıza hocadan olmaz.....adam bir kondisyoner olabilir ama taktisyen asla ..anlamıyor işte oyunu okuyamıyor...
allah aşkına şu rada ve mendoca da ne buluyor..adamlar her zaman 18 de..hele o mendoca adam biraz utanır sıkılır ya.. madem oynatmayacan ne diye tutuyon ne diye 18 e alıyon ey rıza hoca al paf 2 çocukkta svinsin barii...adam yattığı yerden para kazanıyor.. sinir oluyom valla onu bizim takımda görünce..

çok komiksin rıza hoca.....rada yı neden oyuna aldın hala anlamış değilim allah aşkına biri bana bir mantılı bir şey söylesin ya...

rada ve mendoca yı klübede görünce çıldırıyom arkadaş...

bu iki .. bırakın 18e 32 ye girecek adam değiller...nasıl olduda bu sene rıza hoca bunları tuttu aklım mantığım almıyor.[/QUOTE]

Senin gibilere Ziya dogan bile fazla. Su takımı 2.lig takımı olmaktan kurtarıp ligin en zevk verici futbolunu oynatan Rıza Çalımbaydır. Türkiyede kaç takım 3 forvet oynuyor biz bazen 4 forvet oluyoz sahada.. Ama yok arkadas senin gibilere Ziya Dogan gibi 1 kaleci 5 defans 2 on libero oynatan sistem layık. Senin mantıgında ki adamın ne işi var güzel futbolla..

Maca gelince zor şartlar altında bu seviyeye gelmiş Sivassporun maçına İstanbulda bu kadar seyirci geliyorsa takımın maglubiyetine kimsenin laf söyleme hakkı yok. Ayrıca sahada yine Abdullah Yılmaz denen hakem müsfettesinin Sivasspor düşmanlıgını izledik. Geçmiş yıllardaki Denizli maçından itibaren her Sivasspor maçında hakem yapan hakemden (hamsi bölgesi hakemi) iyi niyet beklemek aptalca olurdu. Kendine yakışanı yaptı. Olsun gözlemciler bu rezil yönetime 8 puanı verirler.. Penaltı %90 hakemin vermeyecegi penaltıydı. Kırmızı kart ise tam bir facia faul verilmeyecek pozisyona 2. sarıyı verdi. Ayıptır günahtır. Israrla ithal hakem diyorum başka birşey demiyorum! Bu takım isterse bütün maçlarını kaybetsin bundan sonraki. Onlar kendine düşeni yaptı ama seyirci (asla taraftar olamadık) üzerine düşeni yapamıyor. İstabuldakiler çıkıp Sivaslıyım diye sagda solda konuşmayın. Elin lazından örnek alın. Sizin yerinizde olsam öldükten sonra cenazemide memlekete yollamam. Unutuyosanız memleketinizi hepten unutun!!!

85200258 28.04.2012 19:04

"Geçmiş yıllardaki Denizli maçından itibaren her Sivasspor maçında hata yapan hakemden " yazacaktım yanlışlık oldu sinirden :(

34orhan58 28.04.2012 19:07

Hakem kurulu diye birşey yok bu maçları umursayan bile yok herkesin aklı etik kurulunda tffde bu sene böyle arkadaşlar şu malum olayla çözülsün ondan sonrada artık hayırlısı şu bir gerçek bize yapılan hatalar var ama bizimkilerin çıkıp haykıracağ bölümler şu anda malesef mesaide hemde çok yoğun mesai bize sıra gelmez son olarakda bencillığmızide unutmamak lazım eneramo hat trick yapıcak diye penaltı atması maçın bizim adımıza en büyük hatası adam prim yapmak istiyor nasıl olsa gidecek ya taliplerini çoğaltmak istiyor (eneramoyu eleştirirken hakkını vermek gerekir ,kalmasından yanayım elbette ama bu maçtaki hatası affedilemez)

fanatikk 28.04.2012 19:07

Bu hakemin kacınci vukaatı . TFF Bunları hiç mi görmüyor? Raynoh oyuna girmek için çırpınıyor hakem görmezlikten geliyor, bu esnada takım 9 kişi oynuyor. Verdiği ilk penaltı haksız. Uğur dokaya temas bile etmiyor. Sarı kartlar havada uçuşuyor.
İbb lı oyuncu enaramoya tekme atıyor .o oyuncuya kırmızı verecegine dönüyor ikisinede sarı veriyor. Oyuncularımızı atmak için önce sarı kart verip zemin hazırlıyor sonrada atıyor.Ey Abdullah Yılmaz hiçmi vicdanın yok. Bu gece rahat uyuyabilecekmisin?Tff yter artik elini takımımdan cek. Özgur bir rekabet ortamında adil bir hakem yönetimiyle yenemeyecegimiz takım yok. Rıza hoca, Enaramo 2 gol atmış, bırakta başkası atsın bu kritik penaltıyı. Hocam hakemin kötü niyeti belli kart gören oyuncuları değiştir uyanık ol biraz,bazı şeyleri insan sezinler.

burak58as553 28.04.2012 19:34

[B]Artık Mecnun başkanında konuşması gerekiyor...[/B]

KaRiZmA YiĞiDo 28.04.2012 19:49

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN AMA HALA MANTIĞIM ALMIYOR.BİZ AVRUPAYA GİTSEK NE OLUR? GİTMESEK NE OLUR? YA BİZDE TAKIM RUHU YOK,DİSİPLİN YOK,BİZ KARANBOLE TOP OYNAYAN BİR TAKIMIZ,1 FUTBOLCU KIRMIZI KART GÖRDÜ TAKIM ORTADA YOK,ASILMAMIZ GEREKİRKEN TOZ ŞEKER GİBİ DAĞILDIK.SAÇ BAŞ YOLDUK,BOL BOL KÜFÜR ETTİK.BU MU FUTBOL ,BUMU MAÇ KEYFİ ÇOK KOLAY OLMAMALI AMA SİVAS SPOR'U YENMEK ,İST BÜYÜK ŞEHİR KIÇIYLA GÜLÜYOR BİZE BAKIN BU ADAMLAR BİZİ SİVAS'TADA YENECEK GÖRECEKSİNİZ.İSTİFA EDİN RUHSUZLAR,SİZDEN NE HOCA NE FUTBOLCU OLUR?

asabibaba 28.04.2012 19:50

[B]NORMAL HAKEME GEREK YOK Kİ........................................................... NORMAL PENALTI ATAN TOPÇUMUZ OLSUN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR [/B] :mad::mad::mad::mad:

KaRiZmA YiĞiDo 28.04.2012 19:53

Ağzına sağlık Hakem pislik,sen ne yaptın hoca olarak,enoromoya penaltı kullandırdın.Maçın kırılma anı o farka gidecektik,farklı yenildik,kına yakın bir tarafınıza yeter artık,ne yönetimden ses var ne hocadan herkes esip gürlüyor,bastır federasyona git uefaya şikayet et yokmu bunların hakkından gelecek bir kurum bir merci boş boş konuşuyorsunuz ancak:mad:

shang 28.04.2012 19:55

hakemler yüzünden neleri vermedik ne puanlar ne paralar gitti ne yani adil bir hakem için cüneyt çakırımı beklicez fırat aydınusumu beklicez bu 2 hakemden başka hakem yokmu delikanlı hakem yokku koskoca 70 milyonluk ülkede 2 hakemden başka adam gibi maç yönetecek hakem yokmu arkadaş türk futbolunun en büyük sorunu en büyük ayıbı kanayan yarası bunlar yüzünden bugun gibi hakemler ve arkasında durup maç verenler yüzünden bu ülke futbolu 1 adım ileri gitmez gidemez bu ülkede futbol adına bi cacık olmaz adeletsizlikten bıktık yanlı yayından bıktık utanmasalar maçı 80.dkda kesip trabzon gs maçına dönecekler kuyruklarını örsünler bakalım bu takımların kötü oynamışız yenilmişiz bunlar önemli değil bu maç kötü olurda öbür maç iyi oynarız ama bu yapılanlar yüzünden takımımız hariç tüm türk futbolundan nefret ediyorum ....

bulentt07 28.04.2012 19:57

Rıza hocanın isyanı az bile yönetim eli kolu baglı buyıl kimse asla agzını acmıyor dava bıtmedende acmayacaklar.Buyıl biz onca hakem hatasına ragmen dusmedıysek buyuk ıs basardık.

shang 28.04.2012 20:01

abartısız yaptığımız çok basit hatalar ve hakem hataları yüzünden şampiyonluğa bile ortak olabilirdik yinede büyük iş başardık herşeye herkeze rağmen bütün sivasspor camiasına teşekkür ederim emeğinize sağlık ve artık bursa maçı gibi belediyeyede burda bi şeyler düşünürüz...

ledig 28.04.2012 20:05

Hakemin çok bariz hataları; 1-aleyhimize verdiği penaltı 2-Navratil'e gösterdiği sarı kartlar (ikisi birden) 3-İBB'li Zeki'nin attığı tekme sonrası kırmızı kart göstereceğine iki futbolcuya da sarı kart göstermesi. Bu hatalar bir takımın yenilgisine rahatlıkla mazeret olur. Öbür taraftan bizim hatalarımız; 1-standart bir oyun tutturamamamız, bir maç çok iyi sonraki maç farklı mağlup 2-kolay gol yeme sorunu ve kritik yerlerde gol yeme sorunu. İlk yarının sonunda biraz daha uyanık birtaz daha dikkatli olun, gerekirse defansa çekilin ve ikinci yarıya önde girin, hem skor üstünlüğünü hem de psikolojik üstünlüğü koruyun. Neticede maçın öncesindeki umut ve coşkumuz maç sonrası hüzne dönüştü ve yine üzüldük.

KaRiZmA YiĞiDo 28.04.2012 20:13

GİTMESİ GEREKENLER:
1-RIZA HOCA VE İŞE YARAMAZ EKİBİ
2-ERMAN
3-ENOROMO
4-M.NAS
5-RADA
6-KORCAN
7-GROSİÇKİ
YA TAKIMDA ZATEN KAÇ KİŞİ VARKİ ADAM GİBİ OYNAYAN 3 VEYA 4 DİĞERLERİ KENARDA TOP TOPLAR ANCAK UYAN YÖNETİM UYAN GETİR ŞU TAKIMIN BAŞINA BÜLENT UYGUN GİBİ,HİKMET KARAMAN GİBİ,MESUT BAKKAL GİBİ BİR ADAM RIZA HOCA'DA NE VAR ALLAH AŞKINA NE TAKTİK,NE OYUN KURGUSU,AYAGINA TOP DEĞSİN YETER ODA SEYRETSİN ÇIKSIN HATA BİZDE,BİZ OYUNDAN KOPTUK GİBİ ZIRVALAMALAR

infial§ 28.04.2012 20:31

hocam bende sana isyan edıyorum,1 puanı bıle koruyamadık

58MUAMMER58 28.04.2012 20:33

[b]:mad:takım iyi oynar oynamaz yanlış taktikle oynar kişisel hatalar yapar hepsinede eyvallah :mad: bir hakem birmaçın kaderine ancak bukadar etki edebilir rakip oyuncular 3 4 defa kasti elle oynadı ne sarı verdi ne serbest vuruş penaltı kullanılırken kaleci çok öne çıktı tekrar ettirmeliydi rakip oyuncu kasti tekme attı kırmızı vereceğine ikisinede sarı verdi ilk yaRI sivasspor gole gidiyordu yanlış ofsaytla atak kesildi penaltı penaltı gibi olmalı aleyhimize böyle ucuz penaltı verdi defans oyuncularımızı kartlarla sindirdi sivassporun korkak oynamasına ADİ HAKEMDE şerefsiz pislik neden oldu BELKİ MAĞLUBİYETİN TEK NEDENİ hakem olmayabilir takım halinde iyideğildik fakat hakemin niyeti önemli sarı ve kırmızı kartını gösterirken gözlerindeki nefreti okuyun hele o raynocu dakikalarca kenarda ısrarla oyuna almaması niyetini açıkça belli etmiş oldu bazı arkadaşlar maçı galiba kıçıyla izlemiş hakem iyi yönetti filan diyorlar demekki bizde futboldan anlamıyoruz o çok bilmiş arkadaşlar çok iyi anlıyor bazıları tvden tam ortamı bilmeyebilir herşey gözümüzün önünde ceryan etti maçı tvden izlemek farklı canlı birebir izlemek farklı[/b]:mad::mad:

sivasliapocan 28.04.2012 20:34

Böyle hakmler hep bize gelio zaten

acizk 28.04.2012 20:35

[email]iletisim@tff.org[/email] mail atın

acizk 28.04.2012 20:38

bu adam hep yapıyo arkadaş lütfen ya sanal ortam artık çok etkili futbol porogramlarına faceebooklardan tvetlerdan ulaşalım
yeter yeter yeter artık ya
yemin ediyorum hakemler açıklandı dedim tamam süper finaldede peşimizi bırakmamışlar dedim ya maç 2-1 oldu arkadaşım stadda izliyo ben evdeyim messaj attım inşallah farkı artırırız yoksa bu şerefsiz hakem bizi katledecek adım gibi eminim dedim. bunu bilmek için mümeccim olmaya gerek yok arkadaşlar yeter isyan ediyorum artık cinnet geçirecem yav

YİĞİDO EMİR 58 28.04.2012 20:38

maç 2-2 sen neden takımın penaltıcısı ermana attırmıyosun !!!! tamam hakem tam oç ama sen bu defansla nereye kadar gidicen rıza hoca gelecek sezoma çok takviye şart. faty,nas,cihan,sandro,rada,atilla bunlarla yollar ayrılmalı

bulentt07 28.04.2012 20:39

[QUOTE=KaRiZmA YiĞiDo;783150]GİTMESİ GEREKENLER:
2-ERMAN
3-ENOROMO
4-M.NAS
5-RADA
6-KORCAN
7-GROSİÇKİ
YA TAKIMDA ZATEN KAÇ KİŞİ VARKİ ADAM GİBİ OYNAYAN 3 VEYA 4 DİĞERLERİ KENARDA TOP TOPLAR ANCAK UYAN YÖNETİM UYAN GETİR ŞU TAKIMIN BAŞINA BÜLENT UYGUN GİBİ,HİKMET KARAMAN GİBİ,MESUT BAKKAL GİBİ BİR ADAM RIZA HOCA'DA NE VAR ALLAH AŞKINA NE TAKTİK,NE OYUN KURGUSU,AYAGINA TOP DEĞSİN YETER ODA SEYRETSİN ÇIKSIN HATA BİZDE,BİZ OYUNDAN KOPTUK GİBİ ZIRVALAMALAR[/QUOTE]

Düşüncene saygı duyuyorum ama inan nasıl bir kıyaslama yaptın merak ediyorum.Rıza hoca Süper lige cıktıgımızdan beri ilkkez cesur oyun oynatan kişidir.Kadrosuda gayet iyi bence.Eksikleri bazı yanlışları olabilir ama Rıza hoca bu takımla uzun yıllar olmalı.

85200258 28.04.2012 20:40

2-ERMAN
3-ENOROMO
4-M.NAS
5-RADA
6-KORCAN
7-GROSİÇKİ
YA TAKIMDA ZATEN KAÇ KİŞİ VARKİ ADAM GİBİ OYNAYAN 3 VEYA 4 DİĞERLERİ KENARDA TOP TOPLAR ANCAK UYAN YÖNETİM UYAN GETİR ŞU TAKIMIN BAŞINA BÜLENT UYGUN GİBİ,HİKMET KARAMAN GİBİ,MESUT BAKKAL GİBİ BİR ADAM RIZA HOCA'DA NE VAR ALLAH AŞKINA NE TAKTİK,NE OYUN KURGUSU,AYAGINA TOP DEĞSİN YETER ODA SEYRETSİN ÇIKSIN HATA BİZDE,BİZ OYUNDAN KOPTUK GİBİ ZIRVALAMALAR[/QUOTE]

Haklısın bunları yollada inlerle cinler aralarında futbol maçı yapsınlar :D T Rada hariç üfürükten teyyare okumuşun kardeş. Sen futbol maçı izleyecegine git karpuz sergisini izle :D

acizk 28.04.2012 20:43

karabük 2-1 SVS---> serkan çınar(trabzon bölgesi)
Svs 0-4 Eskişehir--->barış şişek (trabzon bölgesi)
kayseri 6-2 Svs---> aytekin durmaz( samsun bölgesi)
BJk 3-1 SVS --->Kuddusi Müftüoğlu (antalya-alanya Bölgesi)
Gs 2-1 svs --->Bülent Yıldırım (Kayseri Bölgesi)
ibb 1-1SVS --->Hüseyin Sabancı(İzmir Bölgesi)
İSTANBUL BBSK 4-2 SİVASSPOR--->(tarbzon bölgesi)

bunlar en barizi arkadaşlar. sezonun ilk maçı karabük maçında başladılar hala devam ediyorlar.hafta içi oynanacak maçta trübün liderleri ve sitemizin yetkililerini tepki pankartı yada farklı oluşumlara içinde organizasyonlara davet ediyorum yeter yeter koyun gibi durmayalım. sırf adımız şike sürecinde geçti diye katlettiler bizleri arkadaşlar. araporlar açıklandı ter temizi biz önce kendimizx iananalım sonra inandıralım

sefilix 28.04.2012 20:57

[COLOR="Black"][B]BURADA AÇIK VE NET YAZIYORUM. BU ADAM HAKEM FALAN DEĞİL. SİVASREHBERİM.NETİN ATTIĞI BAŞLIK GÜZEL YILMAZ YILMADAN DEVAM EDİYOR. İSTANBUL TAKIMLARI GİBİ BASIN BİLDİRİSİ YAYINLASIN YÖNETİM. YOKSA BİZ HARCIYACAKLAR. BEYLER TAMAM BAZI MAÇLARDA KÖTÜ OYNADIK BAZI MAÇLARIMIZDA HATALAR YAPTIK. AMA KAÇ MAÇIMIZDA HAKEM FACİASI YAŞADIK. İBB İLK MAÇI HATIRLAYIN TS MAÇI ESKİŞEHİR MAÇI. BİR DOLU MAÇ VAR BU SENE.. VE BU KADAR ALENİ TARAF BİR ADAMI NASIL HAKEM DİYE BU MAÇA ATARLAR. YANLIŞ HATRLAMIYORSAM GS-ANTEP MAÇINI MAHVEDEN HAKEM HADİ VERSİNLER BAKALIM HERHANGİ BİR GS MAÇINA. BU ADAM HALI SAHADA MAÇ YÖNETSE MAÇ KARAKOLDA BİTER[/B][/COLOR]

kaplanlı 28.04.2012 21:06

bu maçın bu şekilde biteceğini hiç aklıma getirmemiştim.2.yarı kesin maçı alırız derken tam tersi oldu.rıza hocanın hatalarına inanılmaz hakem hatalarıda eklenince bu sonuç kaçınılmaz oldu.sivas daki maçı mutlaka kazanmamız lazım.bursa yı nasıl güzel bir oyunla farklı yendiysek ibb yi yenmemiz şart.

dedebali58 28.04.2012 21:19

hakemin marifetleri
1-haksız ve yersiz sarıkartlar
2-penaltı haksızlığı
3-penaltının kurallara uygun kullanılmaması
4-yanlış ofsayt kararı bütün bunlar birleşince daha ne yapsın vicdansız...

münihli_58 28.04.2012 21:47

2-ERMAN
3-ENOROMO
4-M.NAS
5-RADA
6-KORCAN
7-GROSİÇKİ

Kafan güzel heralde. Rada haric hepsi bizim icin cok önemli. Mehmet Nas gitsede olur kalsada. Tek mac yüzünden silip atmayin

Morten58 28.04.2012 21:58

2-ERMAN
3-ENOROMO
4-M.NAS
5-RADA
6-KORCAN
7-GROSİÇKİ

Karizma hakkikaten cok karizmatiksin Korcan gitsin ,Erman gitsin,Eneramo gitsin Grosicki gitsin Riza Hoca gitsin diyorsun senin Futbol mataliten bukadar mi eger bukadarsa hic mac izleme ve burada kendini rezil edecek abuk zubuk yorumlar yapma. Riza Hoca defolsun gitsin diyorsun resmen git defol Sivasspor Uefa ya katilirsa yorum yazma hele bir gün Süper Sampiyon olursa agzina Sivassporù bile alma.

Morten58 28.04.2012 22:02

[IMG]http://e1204.hizliresim.com/w/w/50yzq.jpg[/IMG]

keko 58 28.04.2012 22:04

[QUOTE=asabibaba;783135][B]NORMAL HAKEME GEREK YOK Kİ........................................................... NORMAL PENALTI ATAN TOPÇUMUZ OLSUN YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR [/B] :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

[B]Agzına saglık Kardesim[/B]

Morten58 28.04.2012 22:08

[QUOTE=keko 58;783191][B]Agzına saglık Kardesim[/B][/QUOTE]

Yeterki Adil bir mac yönetilsin bu bana yeter isterse Sivasspor 10-0 yenilsin ama adil bir mac yönetilsin ben bunu istiyorum adaletli sevkli mac izlemek istiyorum.

Ve penalti atabilen bir Forvetimiz olsun diyen arkadas dünyanin en oyunculari bile Penalti kacirabiliyor Messi,C.Ronaldo örnek....

calipso 28.04.2012 22:28

maçı izleyen biletli seyirci sayısı : 1500 civarı

hatayı ilk önce kendimizde aramak lazım

Metal Gear 28.04.2012 22:30

Maçı izlemedim..
Özetlere yeni baktım ve tam bir hakem katliamı gördüm..
Neyse bozmayacağım ağzımı

SAKARYA750 28.04.2012 23:01

Penaltıyı atamadık ardından 10 kişi kaldık ve yenildik. Atamayana atarlar. Sivasta bunları yenemezsek havlu atarız bence. Eneramo Bursa maçında da penaltı atamadı adamda penaltı atacak kaabiliyet yok hala neden ona attırılıyor. Topun başına geçince bu ..l atamaz dedim atamadı da. Belediyeli oyuncu kalenin ortasına vurarak golü attı. Penaltı atmak bu kadar zor olmaması gerek. Erman vursa %90 gol olurdu. Sert ve düzgün vurulan her penaltı %90 gol olur. Yerden köşeye penaltı atma işi tarihi eser oldu artık. Penaltıyı attıran hocamızda da suç var bence.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40.