![]() |
RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???
[IMG]http://www.futbolingo.com/img/2010/12/15/riza_calimbay_sivasspor_15122010.jpg[/IMG]
TEKNİK DREKTÖRÜMÜZ RIZA HOCA ŞAYET SİVASSPORUMUZU BIRAKIRSA YERİNE HANGİ TEKNİK DREKTÖRLERLE ANLAŞABİLİRİZ |
Cevap: RIZA HOCA GİDERSE YERİNE KİM GELMELİ ???
skıppe gelmeli
|
[B]Hikmet Karaman[/B]
|
1. Aday: acikliyorum,acikliyorum,acikliyorum,aciklamak üzereyim saka biryana insallah Riza Hoca ile devam ederiz, eger gider Riza Hoca.........................
[B]ismail kartal [/B]diyorum! |
[B]Rıza hocanın durumu şu an belrisiz eskişehir maçından sonra herşey olabilir..
eğer hoca gidecekse derhal alternatif isimler belirlenmeli ve sezon öncesi hoca ve transfer işi sulanmamalı... gelelim hoca işine... eğer hoca giderse yerine öncelikle bakılcak isim yerli olur kanaatindeyim...yabancı hoca şu an için zayıf ihtimal olur...Türkiyede yerli hocalar içinde taktik bilgsine ve sistemine inandığım hocalar bülent uygun hikmet karaman ismail kartal ve güvenç kurtar diyebilirm...bunlar içinde şu an bize gelebilecek güvenç kurtar ve antepten ayrılabilecek olan hikmet karaman var... bence bu ikisinden biri bize yakışır...gönlümden geçen bir başka isim ise şu an aykut kocamanın yardımcılığını yapan ve 2.ligde şampiyon olduğumuzda hocamız olan bize çok iyi futbol oynatan ismail kartaldır.. bir ekleme de şunu yapayım istikrar adına kendi takımını kurup kendi transferlerini yapan ve genel anlamda baaşrılı sayılan Rıza hoca devam etmelidir yok eğer kendi gitmek isitoyorsa da ona yapılacak birşey olmaz...[/B] |
Gelecegin Sivasspor Hocalari sunlar: MEHMET HAKKI HOCAOĞLU, MEHMET YILDIZ , HAYRETTIN YERLIKAYA!
Sivassporumuzun efsane Stoperi zaten suan 4.Eylül Belediyespor'da! |
Hoca falan aramaya gerek yok.Orhan KAYNAK bu işi yapar.
|
Rıza Çalımbay gitmemeli bence. Ama mecbur kalırsak ve hocamız giderse alternatifi de düşünülmeli. Bana kalırsa yine hemşehrimiz olan birisi gelmeli. Bu aşı bence çok tuttu.
Adayım [B][COLOR="Red"]ERDAL KESER[/COLOR][/B] olur. Yıllarca Almanya futbolunun içinde bir sürü yeteneği keşfetti. Gs'nin son şampiyonluklarında ve Milli takımda antrenörlükler yaptı. Beyefendi bir kişiliği var. Aynı zamanda hemşehrimiz. Erdal Keser'in bize gelmesiyle diğer camiaların da bize karşı sempatisi artacaktır. Ve çok önemli gurbetçi oyuncular kazanabiliriz. Ama tabiki ilk etapta Rıza hocanın kalmasından yanayım. Diğer adaylarım da Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar ve Kemal Özdeş. |
[QUOTE=sivasdergi;784968]Rıza Çalımbay gitmemeli bence. Ama mecbur kalırsak ve hocamız giderse alternatifi de düşünülmeli. Bana kalırsa yine hemşehrimiz olan birisi gelmeli. Bu aşı bence çok tuttu.
Adayım [B][COLOR="Red"]ERDAL KESER[/COLOR][/B] olur. Yıllarca Almanya futbolunun içinde bir sürü yeteneği keşfetti. Gs'nin son şampiyonluklarında ve Milli takımda antrenörlükler yaptı. Beyefendi bir kişiliği var. Aynı zamanda hemşehrimiz. Erdal Keser'in bize gelmesiyle diğer camiaların da bize karşı sempatisi artacaktır. Ve çok önemli gurbetçi oyuncular kazanabiliriz. Ama tabiki ilk etapta Rıza hocanın kalmasından yanayım. Diğer adaylarım da Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar ve Kemal Özdeş.[/QUOTE] Bende Erdal Keser dedim ama Hocaligi iyi diyenler var, Babam herzaman Erdal Keser'in ismini söylüyor, Bülent Uygun'un gittinde bile Erdal Keser gelsin demisti. |
Aslında daha önce hiçbir büyük takımda oynamamış biri olsa en iysi olur.Ama öyle birini nasıl bulacağız.Yani anlatmak istediğim fb li hocanın takımı yok gs li hocanın takımı söylemlerinden kurtulmak için
|
Ümit ÖZAT olsun...
|
BÜLENT UYGUN'dan başkası olmamalı kesinlikle :):)
|
Adayım [B][COLOR="Red"]ERDAL KESER[/COLOR][/B] olur. Yıllarca Almanya futbolunun içinde bir sürü yeteneği keşfetti. Gs'nin son şampiyonluklarında ve Milli takımda antrenörlükler yaptı. Beyefendi bir kişiliği var. Aynı zamanda hemşehrimiz. Erdal Keser'in bize gelmesiyle diğer camiaların da bize karşı sempatisi artacaktır. Ve çok önemli gurbetçi oyuncular kazanabiliriz.
Hakikaten bende katılıyorum. |
Hikmet Karaman,Skibbe,Bülent Uygun
|
[QUOTE=sivasliyigidooo;784975]BÜLENT UYGUN'dan başkası olmamalı kesinlikle :):)[/QUOTE]
Bülent gelsin ben evdeki formalarımı bile yakıp,atarım..O kadar!:) |
Ortada fol yok yumurta yokken maşallah hemen kendi evladınız Rıza ÇALIMBAY' ı sattınız bu da zaten bir türlü taraftar olmayı başaramayan Biz Sivas'lılara yakışırdı bravo valla yakışanı yaptınız, düşmek üzereyken Rıza hocaya sarılıp ve kurtulduğunuzu ne çabuk unuttunuz ?
Hadi onu da bırakalım Başkanımız Mecnun ODYAKMAZ' ın daha çok yakın bir zamanda Rıza Hocaya kulüp senin sen bu toprakların evladısın istediğin oyuncuyu alır istediğin oyuncuyu bırakırsın demekle ne istediğini anlamadınız mı ? Rıza hacanın bu başlık ve yorumları okuyunca üzüleceğini ve vay be ! diyeceğini ve bunlardan taraftar olmaz olsa olsa cacık olur diye iç geçireceğini düşünmediniz mi ? Ha.. şu gelişme olursa; Rıza hoca takımdan ayrılmak istediğini beyan ederse o zaman bu konuyu açarsın , amma ortada böyle bir şey yokken böyle bir konu açmak kadar cahillik olamaz... Site yönetimi de bunun zamanımı ? diye bu konunun açılmasına şimdilik müseade etmemeliydi... |
[B]Hikmet Karaman,Bülent uygun[/B]
|
[B]Rıza Hoca'nın gitme ihtimali yüzde 99, an itibariyle Karabük ile yollarını ayıran Bülent KORKMAZ ile anlaşma ihtimalimiz bence yüzde yüz...[/B]
|
[B][QUOTE=35gürün58;784982]Ortada fol yok yumurta yokken maşallah hemen kendi evladınız Rıza ÇALIMBAY' ı sattınız bu da zaten bir türlü taraftar olmayı başaramayan Biz Sivas'lılara yakışırdı bravo valla yakışanı yaptınız, düşmek üzereyken Rıza hocaya sarılıp ve kurtulduğunuzu ne çabuk unuttunuz ?
Hadi onu da bırakalım Başkanımız Mecnun ODYAKMAZ' ın daha çok yakın bir zamanda Rıza Hocaya kulüp senin sen bu toprakların evladısın istediğin oyuncuyu alır istediğin oyuncuyu bırakırsın demekle ne istediğini anlamadınız mı ? Rıza hacanın bu başlık ve yorumları okuyunca üzüleceğini ve vay be ! diyeceğini ve bunlardan taraftar olmaz olsa olsa cacık olur diye iç geçireceğini düşünmediniz mi ? Ha.. şu gelişme olursa; Rıza hoca takımdan ayrılmak istediğini beyan ederse o zaman bu konuyu açarsın , amma ortada böyle bir şey yokken böyle bir konu açmak kadar cahillik olamaz... Site yönetimi de bunun zamanımı ? diye bu konunun açılmasına şimdilik müseade etmemeliydi...[/QUOTE] abi burda ben kendi adıma söyleleyim hocanın gideceği yönde duyumlar almasam konuya yorum yazmazdım, ama şu an durum kritik eskişehir maçından sonra herşey olabilir..ikincisi kişiler gider sivasspor kalır sivas taraftarı cacık falan da değildir...burda sorduğğun soruyu tersinden şöyle düşün ve aynı şekilde cevapla: rıza hocnaın sivasın başındayken daha ayrılmamışken bjkden teklif gelirse seve seve giderim demeci de bu taraftara ayıp olmuyor mu ozaman?[/B] |
[QUOTE=35gürün58;784982]Ortada fol yok yumurta yokken maşallah hemen kendi evladınız Rıza ÇALIMBAY' ı sattınız bu da zaten bir türlü taraftar olmayı başaramayan Biz Sivas'lılara yakışırdı bravo valla yakışanı yaptınız, düşmek üzereyken Rıza hocaya sarılıp ve kurtulduğunuzu ne çabuk unuttunuz ?
Hadi onu da bırakalım Başkanımız Mecnun ODYAKMAZ' ın daha çok yakın bir zamanda Rıza Hocaya kulüp senin sen bu toprakların evladısın istediğin oyuncuyu alır istediğin oyuncuyu bırakırsın demekle ne istediğini anlamadınız mı ? Rıza hacanın bu başlık ve yorumları okuyunca üzüleceğini ve vay be ! diyeceğini ve bunlardan taraftar olmaz olsa olsa cacık olur diye iç geçireceğini düşünmediniz mi ? Ha.. şu gelişme olursa; Rıza hoca takımdan ayrılmak istediğini beyan ederse o zaman bu konuyu açarsın , amma ortada böyle bir şey yokken böyle bir konu açmak kadar cahillik olamaz... Site yönetimi de bunun zamanımı ? diye bu konunun açılmasına şimdilik müseade etmemeliydi...[/QUOTE] Peki üstad Sivasspor teknik direktörüne bu açıklama yakıştı mı onu söyle |
tolunay kafkas yeter bize delikanli adam bence tolunay olmali basrili biri
|
[b]RIZA HOCA giderse ben bjk nin isimli yabancı hocayla anlaşacağına rıza hocanın sivasda kalacağına inanıyorum yok giderse eğer hırvat milli takımın hocasını biliçin gelmesini isterim olmadı sikibbe olmadı karvalhal olur alamayacağımız adamlar değil yerli hocalardan güveneceğim kimse yok hikmet karaman antepten ayrılmaz blünet hocayı biz isteseek bile başkan istemez güvenç hocanın düşürdüğü takım kolexsyonuna girmek istemeyiz yılmaz vural eski tas eski hamam erdal keser iyi olurda eşi alman sivasda yasatmak için ikna edemez [/b]
|
Rıza Hoca gerçekten böyle demeçler verdiyse ayıp etmiş.Büyükleri düşünüyorsa hemen teşekkür edilip gönderilsin.Biz bıktık artık büyük takımlar için takımı oynatan teknik adamlardan biz Sivas'ı Sivas'a değer verdiği için oynatan teknik direktör istiyoruz.Çalımbay'ın yerine tavsiyem:Hikmet Karamandır.
|
MUHSİN ERTUĞRAL gelmeli bence..
ilk geldiği zaman bi kaosun içine düştü ve çıkamadı ama oyun bilgisi ve kalitesiyle ayrica efendi kişiliği ile şahsi görüşüm Muhsin ertugralın gelmesi....sezon basında takımımıza daha faydalı olur...... |
[B]Hikmet Karaman benim ligde en beğendiğim hocaların başında gelir Antep'in onu kolay kolay bırakacağını sanmıyorum,
Orhan kaynak daha dünki antrenör Süper Ligde Sezon başında takım çalıştırması için kırk fırın ekmek yemesi lazım. İleride önemli yerlere gelebilecek potansiye sahip ama şimdi çok erken, Skibbe antrenör falan değil boş bir adam, eskişehiri satarak herta'ya gitti yanılmıyorsam galibiyet alamadan kovdular, Bülent Uygun Elazığ ile önümüzde sezon için kesin anlaşmaya vardı ve Sivasspor'a bir gün nasıl olsa dönecek ama şimdi değil, Güvenç Kurtar ile Rıza Hocamız arasında ayağımı kaydırdı muhabbeti yüzünden sert tartışmalar olmuştu Sivasspor'da sözü geçen Rıza Hocanın Kurtar'ı Sivas'a getittireceğini sanmıyorum. Kaldı ki Güvenç Hoca'da bizim için çok vasat bir tercih olur, Erdal Keser Milli takımımızın Almanya sorumlusu ordaki gençleri takip edip bizim Milli takımı seçmesi için yoğun mesai harcıyor ve hatrı sayılır para alıyor böyle bir işi bırakıp Sivasspor'a gelmesi bana mantıksız geliyor. İsmail Kartal, Aykut Hocanın en büyük yardımcısı Aykut Hoca fenerle sözleşmesini uzattı yani İsmail Kartal Aykut Hoca kaldığı kadar fenerde devam eder. Muhsin Ertuğral'ı şahsen çok beğensemde oyuncularımız tarafından hiç sevilmiyordu, hatırlayın Lig Tv'de quiz programına katılan Erman en kötü hoca olarak onun adını vermişti ve ertuğral açık ara en kötü transfer yapan adamdı o kadar sezon Afrikada çalışmış olmasına rağmen aldığı oyuncular felaketti Aubey ismini bile duymak futboldan soğumama neden oluyor. Tolunay Kafkas;'ın şuan için takım çalıştırma düşüncesinin olmadığını biliyorum ve olsada oyunculara çıkın delikanlıca oynayın dan başka birşey diyeceğini ve öğreteceğini düşünmüyorum. Şuana kadar forumda adı geçen hocaları kendi görüşüme göre değerlendirdim ve bu değerlendirme sonucu bu hocaların hiç biri şuan için Sivasspor'a gelmez veya gelemez. An itibariyle KArabük'ten ayrılan Bülent KORKMAZ ile çok büyük ihtimal anlaşırız diye düşünüyorum. İnşallah'da Rıza Hoca konuşmalarında ki hatalara son verip hala Sivasspor teknik adamı olduğunun farkına varır ve bizimle olmaya devam eder.[/B] |
buyuk bır ıhtımal rıza calımbay gıdecek nedenı cok acık bjk suan ekonomık olarak buyuk bır bataklıgın ıcınde oyuzden her ıstedıyı teknık adamı getıremedıyı ıcın mejbur bjk kendı ıcınde yetısmıs ucuz teknık adamlarla calısmak zorunda dıyeceyım su ınsallah gelen gıdenı aratmaz rıza calımbay bır bucuk sezondur sıvassporumuzu calıstırdı buzamana kadar takıma ne oynattıgını anlayamadım takım sankı saman alevı gıbı bır hafta yanıyo bır hafta sonuyo takımada soyle bır bakacak olsak bır elın parmagıkadar ıyı oyuncular var onların bır coguda pek kalıcı gıbı deyıl o oyuncularıda allah korusun elımızden gıderse takım sıradan bır bank asya takımı olur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
|
bülent uygun sevmeyenlere sadece diyecek su var:
bülent uygunun yaptigi iyligi sakin unutmayin o ilk defa anadolu takim olarak ilk 4ü zorladi sonra bursa sampiyon oldu. o bizi basit bir takimla bile zirveyi zorlatti uefa avrupa ve sampiyonlar ligine kadar götürdü düsünün bi ise yaramayan oyunculari göndersek eneramo grosicki kalsa bülent hoca yeni transferler yapsa .. o defansimizi düzeltir onda fazla gol yemiyoruz... gelse biz neler yapariz. |
Maddi durumumuz BJK den iyi olduğu için daha ucuz olan Rıza hocayı onlara verip biz Lucescuyu getirebiliriz aslında.Nası olsa soğuğa da alışık.
|
[QUOTE=35gürün58;784982]Ortada fol yok yumurta yokken maşallah hemen kendi evladınız Rıza ÇALIMBAY' ı sattınız bu da zaten bir türlü taraftar olmayı başaramayan Biz Sivas'lılara yakışırdı bravo valla yakışanı yaptınız, düşmek üzereyken Rıza hocaya sarılıp ve kurtulduğunuzu ne çabuk unuttunuz ?
Hadi onu da bırakalım Başkanımız Mecnun ODYAKMAZ' ın daha çok yakın bir zamanda Rıza Hocaya kulüp senin sen bu toprakların evladısın istediğin oyuncuyu alır istediğin oyuncuyu bırakırsın demekle ne istediğini anlamadınız mı ? Rıza hacanın bu başlık ve yorumları okuyunca üzüleceğini ve vay be ! diyeceğini ve bunlardan taraftar olmaz olsa olsa cacık olur diye iç geçireceğini düşünmediniz mi ? Ha.. şu gelişme olursa; Rıza hoca takımdan ayrılmak istediğini beyan ederse o zaman bu konuyu açarsın , amma ortada böyle bir şey yokken böyle bir konu açmak kadar cahillik olamaz... Site yönetimi de bunun zamanımı ? diye bu konunun açılmasına şimdilik müseade etmemeliydi...[/QUOTE] Rıza Çalımbay sene başından beri beşiktaş diyo başka bişey demiyo onun yaptığı ayıp olmuyo bizim yaptığımız mı ayıp oluyo |
[QUOTE=Metal Gear;784980]Bülent gelsin ben evdeki formalarımı bile yakıp,atarım..O kadar!:)[/QUOTE]
Yapma hocam adam bizi o sınırlı kadroyla nerelere getirdi şimdiki kadroya bir kaçta kendi takviye ile neler yapar bir düşünsene.Bu adama niye bu kadar kin duyuluyo anlamıyorum adam neler yaptı Sivasımız için niye sevmiyosunuz bu adamı ya! |
Hadi onu da bırakalım Başkanımız Mecnun ODYAKMAZ' ın daha çok yakın bir zamanda Rıza Hocaya kulüp senin sen bu toprakların evladısın istediğin oyuncuyu alır istediğin oyuncuyu bırakırsın demekle ne istediğini anlamadınız mı ? Rıza hacanın bu başlık ve yorumları okuyunca üzüleceğini ve vay be ! diyeceğini ve bunlardan taraftar olmaz olsa olsa cacık olur diye iç geçireceğini düşünmediniz mi ? Ha.. şu gelişme olursa; Rıza hoca takımdan ayrılmak istediğini beyan ederse o zaman bu konuyu açarsın , amma ortada böyle bir şey yokken böyle bir konu açmak kadar cahillik olamaz... Site yönetimi de bunun zamanımı ? diye bu konunun açılmasına şimdilik müseade etmemeliydi...[/QUOTE] abı benı guldurme bızmı hocayı satıyok yoksa hocamı bızı satıyo tv kanllarında spor sıtelerınde adam basbas bagırıyo ben bjk ye gıtmek ıstıyom dıye sımdı bızmı suclu olduk baskanımıza ve yonetıcılerımıze gelecek olursak buzamana kadar rıza hocaya verdıyı desteyı gelmıs gecmıs hıcbır ocaya vermedıler hocanın her ıstedıyı oyuncular alındı sanpıyonluga oynadıgımız sezonlarda bıle bukadar pahalı oyuncular alın mamıstı |
Tabiki bizi Süperliğ'le tanıştıran İsmail KARTAL,duruşuyla,oyun kurgusuyla,taktiğiyle süper olur Adama vefa borcumuz varzaten,en doğru ve en isabetli karar olur.
|
Umarim hoca gitmez eger ki giderse basta erdal keser olmaz ise tolunay kafkas oda olmadi bulent korkmaz
|
İşi ciddiye almalı,Rıza Çalımbay Gideceksede çıkıp,arkadaş benden buraya kadar daha fazla kalmanın anlamı yok demeli,bencede en doğru kararı bu olur,ciddi ciddi Sivas Spor'a daha fazla vereceği bir şey yok Rıza Hocanın Adaylara gelince şu ana kadar saydıklarınız kendilerince iyi hoca olabilir.Ama Sivas Spor'a yeni bir heyacan,yeni bir ruh kazandıracak hoca olmalı,laf olsun diye hoca aramak sadece saçmalık olur.En doğru aday,Bülent UYGUN,İsmail KARTAL,Erdal KESER,Tolunay KAFKAS,Yabancı hoca son ihtimal olmalı,oda Hagi Türk Futbolunu en yakından tanıyan bir isim ne dersiniz?
|
Riza hoca hic bir yere gitmez besiktasta riza hocayi istemez sanirim gidersede cani sagolsun ama gelirse bize erdal keser veya bülent korkmaz veya ümit korkmaz gelsin iyi olur ama riza hoca gitmez sanirim
|
Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Hikmet Karaman 3 isimden biri gelmeli bence...
|
Benim adayım İsmail Kartal şu an en mantıklı aday. Erdal keser'i görmek isterdim aslında olmaz değil. Kendi acısından iyi bir tecrübe olabilir. Hayır eğer Hikmet Karaman antebi bırakırsa ilk tercihim olur. Bizdeki ortamda iyi bir teknisyen cok iyi isler başarır.
Bülent uygun zaten Elazığ da ismini vermek saçma. Yanliz tek korkum Bülent korkmaz yada Tolunay Kafkas gibi hazıra konan beceriksiz antrenörleri takımımda görmektir. İnsAllah olursa Hikmet hoca yada İsmail hoca olur. |
rıza hocamız giderse bencede ERDAL KESER gelmeli !..
|
Hikmet KARAMAN.Tolunay KAFKAS.Bülent KORKMAZ.
|
Hadi onu da bırakalım Başkanımız Mecnun ODYAKMAZ' ın daha çok yakın bir zamanda Rıza Hocaya kulüp senin sen bu toprakların evladısın istediğin oyuncuyu alır istediğin oyuncuyu bırakırsın demekle ne istediğini anlamadınız mı ? Rıza hacanın bu başlık ve yorumları okuyunca üzüleceğini ve vay be ! diyeceğini ve bunlardan taraftar olmaz olsa olsa cacık olur diye iç geçireceğini düşünmediniz mi ? Ha.. şu gelişme olursa; Rıza hoca takımdan ayrılmak istediğini beyan ederse o zaman bu konuyu açarsın , amma ortada böyle bir şey yokken böyle bir konu açmak kadar cahillik olamaz... Site yönetimi de bunun zamanımı ? diye bu konunun açılmasına şimdilik müseade etmemeliydi...[/QUOTE] şu anda gündem de böle bi dedi kodu dolaştığı için açtık eğer konudan rahatsız olunduysa konuyu yöneticlere bilgi verir kaldırırız. konu açmam da hiç bir art niyet yok. Rıza hoca bizim ve hep öle kalacakdır. sadece biz yiğidoların bilgisini almak maksatlı. Nasıl hangi futbolcuları transfer etmek için konu açılıyorsa teknik drektör için de açılabilir diye düşndüm tekrar söylüyorum KESİNLİKLE Bİ ART NİYET YOKDUR RIZA HOCA BİZİM EVLADIMIZDIR EMEĞİ ÇOKTUR VE BUNU KİMSE İNKAR EDEMEZ AKSİNİ SÖYLEYEN HAİNDİR ZATEN. TEŞEKKÜR EDERİM.. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:12. |