![]() |
Adalet Nerede ?
Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yeni sezonda maçlarının Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Akıncıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonda maçlarını Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda oynayabilmek için Üniversite ile ön protokol çalışmalarının başladığını belirtti. Üniversitenin son derece modern bir stat yaptığını vurgulayan Akıncıoğlu, "Stadın inşaatı tamamlanmak üzere. Sadece güney kale arkası inşaatı kaldı. Bunun da bir an önce bitmesi için kulüp olarak elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi. [B]Stadın UEFA ve FIFA kriterlerine uygun olduğunu dile getiren Akıncıoğlu, maçlarını yeni bir statta yapacakları için mutlu olduklarını vurguladı. Akıncıoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Haziran'da Antalya'yı ziyaret edeceğini ifade ederek, "35 bin kişilik stadın yapımı için destek bekliyoruz. Stadın 100. Yıl Spor Kompleksi olarak tahsis edilen alanda yapılmasını istiyoruz. Başbakanımızdan da bu konuda müjdeli haber bekliyoruz" diye konuştu.[/B] Futbolun seyirciyle coşkusuyla güzel olduğunu, ancak geçen yıl Mardan Stadı'nda beklenen taraftar desteğini alamadıklarını anımsatan Akıncıoğlu, bunun takımın coşkusu ve oyun anlayışını olumsuz yönde etkilediğini söyledi. Profesyonel takımların devamlılık sağlayabilmeleri için stat gelirlerinin ciddi kaynak olduğuna dikkati çeken Akıncıoğlu, şunları kaydetti: "Geçen sezon Antalyaspor seyirci hasılatı yönünden Türkiye'nin en fakir, en talihsiz takımlarından biri olmuştur. Bu talihsizliği Akdeniz Üniversitesi Stadı ile aşacağımızı düşünüyorum. Bu stat, bizim için son derece önemli. Taraftarlar aileleriyle gelip müsabakaları gönül rahatlığıyla izleyebilecek." [B]Bizim stadımıza az seyirci geliyor diye kapasiteyi 25.000'e indirenler,maçlarına en fazla 500 kişi gelen takıma 35.000 kişilik stadyum yapıyorlar..[/B] [B] Adalet nerede???[/B] |
Cevap: Adalet Nerede ?
[B]Meclise gönderilen vekiller nerede ? [/B]
|
Antalya turizm kenti olduğu içindir.Stad olayı tamamen siyasi bir olaydır.
|
[QUOTE=BOUN;786755]Arkadaşlar çıkmadık candan ümit kesilmez. Mail adresleri, gazete haberlerinin altı, forum sayfası, facebook sayfası vs farketmez, lütfen aralıksız bir şekilde bu konudaki taleplerimizi iletelim. Kimseden lütuf beklemiyoruz, hakkımızı istiyoruz! Sesimiz gür çıksın!
Az evvel bakanımız İsmet Yılmaz'a facebook sayfasından aşağıdaki mesajı gönderdim, bakalım ne cevap gelecek: [B][I]Sayın Bakanım bizzat Sayın Başbakan tarafından 4 yıl önce Sivas'a 35 bin kişi olarak sözü verilen, daha sonra seçimler öncesinde Toki sitesinde 33 bin kişi olarak ihale ilanı çıkan, ve ardından sizin tarafınızdan 33 bin kişi yapılacağı teyidi verilen stadyumumuzun kapasitesinin 25 bine düşürülüp bu şekilde ihale ilanı çıkmış olmasını kabullenemiyorum ve sizlere yakıştıramıyorum. Bu ülkenin başbakanının ve bakanının sözlerine güvenemeyeceksek kime güvenelim artık? Sizden verilen sözlerin takipçisi olmanızı ve Sivas'ın hakkını kimseye yedirmemenizi bekliyoruz. 30 binin altındaki kapasite kabul edilebilir değildir. Bu durum Sivas'ın geleceğinin çalınmasıdır. Uluslararası turnuvalardan vs Sivas'ın soyutlanması anlamına gelir. Sivas'ın, Diyarbakır'dan, Urfa'dan, Antep'ten, Samsun'dan eksiği nedir? Yıllardır bu şehirde hedefler hep küçültüldü, insanların hep daha azıyla yetinmesi istendi. Biz bu çarkları ne zaman kıracağız? Ekmek parası ve gelecek uğruna benim gibi gurbet ele çıkmış insanların yüreğinde Sivas hep kanayan bir yara olarak kalacak mı? Ya da bir lider çıkacak ve bu gidişe dur mu diyecek? Sizden Sivas'ın haklarını savunmanızı ve Sivas'ın lideri olmanızı bekliyoruz. Lütfen beklentilerimizi boşa çıkartmayınız![/I][/B][/QUOTE] Arkadaşlar umutlar henüz bitmiş değil, ancak hepimize görev düşüyor. Lütfen herkes üç beş dakikasını ayırsın ve demokratik tepkimizi gösterelim, hakkımızı arayalım! |
Antalya'ya 100bin kişilik de yapsalar itirazım olmaz.Ama bu şehir de 33binlik stadı hak ediyor. Şehrin en güzel yerindeki arazi yok pahasına TOKİ'ye verilirken Trabzon'a 800 milyon harcanıyor deniz dolduruluyor.
|
sdat konusunda susun be 5000 maça gelmez 33 bin kişilik sdat isterler sivasda cin conun şampiyonluğunu kutlarlar kesin sesinizi
|
[QUOTE=ederecep;786826]sdat konusunda susun be 5000 maça gelmez 33 bin kişilik sdat isterler sivasda cin conun şampiyonluğunu kutlarlar kesin sesinizi[/QUOTE]
Malkoçoglu gelmiş,ses kes |
[b]:mad:ADALET RİZEDE OVİT DAĞINI DELMEK İÇİN 800 TRİLYON AYIRAN ERZURUMA KIŞ OLİMPİYATINA 500 MİLYON TL TRABZONDA GENÇLİK OLİMPİYATINA 500 TRİLYON HARCAYAN DENİZ DOLDURARAK 40 BİNKİŞİLİK STAD YAPAN BANK ASYADA BİLE OLMAYAN DİYARBAKIRA KOCAELİNE MALATYAYA ANTALYAYA AFYONA 30 35 BİN KİŞİLİK STAD YAPAN SİVASA GELİNCE 25 BİNİ BİLE ÇOK GÖREN ZİHNİYETİN ADINDA :mad:ADALET :mad:AYRICA NE YAPACAĞIZ STADI KAÇ KİŞİ GİDİYOR DİYENLERDE YA SİVASLILARA GICIK VERMEK İÇİN YADA ALLAHA TAPAR GİBİ TAPTIKLARI LİDERCİĞİN ZİHNİYETİNİN YALAKALIĞINI YAPMAK İÇİN BÖYLE YAZIYORLAR HAYRINIZ YOK BARİ ZARARINIZ OLMASIN YALAKALAR SUKÜT EDİN :mad::mad:[/b]
|
3.ligde oynadıgı yıllarda sivasspordan haber almak ıcın bayı bayı dolasıp yerel gazete aradıgım gunlerden bugunlere geldık bu haberı okurken fılm serıdı gıbı bazı maclar gozumun onunden gectı o zamandan bu zamana cesıtlı ıktıdarlar degıstı ama sivaslının siyasılere olan yalakalıgı hıcbır zaman degısmedı basbakan yaklasık 5 sene once sıvas a stadyum yapılacagının sozunu gecen senede kapasıtesının 33 bın kısılık olacagını sivas meydanında bızzat soyledı içimizden bazıları bu sozun yerıne getırılmesı ıcın ısrarcı olacakları yerde hala ıktıdar yalakalıgı yapmaya devam edıyor pes dogrusu
|
[B][I]Bu ülkede Başbakanın ve Bakanın verdiği sözlere güvenmeyeceğiz de kimin sözüne güveneceğiz ?
[U]Stadyum konusunda muhalefet olanlar :[/U] İktidar yalakalığını bırakın da, verilen sözlerin takipçisi olun, yıllardır ezilen, hakkı yenen memleketinin hakkına sahip çık !!! yok bunu yapamam diyorsan da hak arayanlara gölge etme, başka ihsan istemez. Stad dolmuyormuş, neyimize gerekmiş, miş miş miş....... 20 yıl sonrasını 40 yıl sonrasını gören müneccimmiisniz siz ?[/I][/B] |
Hiç yapılmasın stat. 3-5 yıl sonra yapılsın o zaman arsa daha da değerlenir, hem şehrin göbeğinden kopmamış oluruz 25000 kişilik stat için.
|
[QUOTE=ederecep;786826]sdat konusunda susun be 5000 maça gelmez 33 bin kişilik sdat isterler sivasda cin conun şampiyonluğunu kutlarlar kesin sesinizi[/QUOTE]
bunları(yukardaki şahıs bu sen oluyorsun) artık kaale almıyorum ben ya. kafa almıyor abi yapacak birşey yok . beyin kapasitesi o kadar. |
[QUOTE=poolat58;786861]bunları(yukardaki şahıs bu sen oluyorsun) artık kaale almıyorum ben ya. kafa almıyor abi yapacak birşey yok . beyin kapasitesi o kadar.[/QUOTE]
cenabı hak zeka dağıtırken bazılarını es geçmiş, adamın kafasının içi boş, vardır yüce yaradanın bir bildiği! onları da beyinsiz yaratmış, yapacak birşey yok. hikmetinden sual olunmaz. |
Turistlik yer olmasi ve ikliminin her mevsim futbol oynamaya uygun olmasi böyle bir istemi gündeme getiriyor.
|
arkadaşlar kusura bakmayın ama bizden toplu bir tepki veya büyük bir organizasyon yapıp sesimizi duyurmazsak bu iş bizim burdaki çabalarımızla değişmeyecek gibi.İstanbulda o kadar Sivaslı dernek vardı neredeler birleşip bir organizasyon yapsalar.Anca yok şurada yemek yediler yok burada yemek yediler.Kusura bakmayın ama bu derneklerin Sivas'a hiç ama hiç karı yok.Diğer taraftan milletvekilleri bakanlar ne işle meşguller acaba hiç birinden açıklama bile gelmiyor bu konuyla ilgili.Belediye bari statı sen yap hemde stadyum arazisi sana kalsın orayada büyük avm otel ve konut yap.para tokiye dğeil yine Sivas'a gitsin.Ama nerde öyle belediye daha seçimde verdiği projeleri yapamadı ki.Trabzonun deniz doldurulmasına gitmesin bizim stadyumun parası.
|
[QUOTE=şarkışla 58;786816]Antalya turizm kenti olduğu içindir.Stad olayı tamamen siyasi bir olaydır.[/QUOTE]
bizimkide siyasi bence. nasılsa sivaslılar sopada yese pastada yese memnun da olsa şikayetçi de olsa bize oy verir diyorlar. biz birlik beraberlikten anlamadığımız için stat yapmasalar da yatırım yapmasalar da değişen bir şey olmaz. |
nerde ulan bu adalet nerde hala gidin akpnin peşinden koşturun ne yapıyor bu akp teşkilatı bürokratlar...Sivastan küçük olan heryere 35000-45000 kişilik stadlar yapılyor bizde hala icraat yokkkk....Yeter ulan yeter mahvettiniz Sivası şehir gittikçe küçülüyor son on yıldır...
|
Stad olayi tamamen siyasidir Sayin Basbakan verdigi sözleri yemistir.Trabzondan daha düne kadar sadece bir milet vekili cikartiyordu AKP simdi?Rize Memleketi,Diyarbakir malumunuz oylarin cogu BDP kisacasi bir cok sehirde yapilanlar oy avi oy calabilmek icin yapilan pilandiR.Gelelim Canim memleketi Sivas´a malumunuz sivasta 6 milet vekilinden 5 i banka AKP belkide önümüzdeki dönem 6 da 6yapacak.secimlerde 5 milet vekilini a,b,c,d partileri alsaydi simdiye bizim stad bitmisti arkadaslar kusura bakmayinda sucun büyügü biz Sivaslilarda bunlari gömseydik sandiga bakin nasil oy hirsizligi icin hizmete basvuruyorlaridi.( Not,AKP düsmaligim yoktur sadece adaletten bahseden akp adaletsiz davrandigini düsünüyorum )
|
[QUOTE=mühendisburak58;786915]arkadaşlar kusura bakmayın ama bizden toplu bir tepki veya büyük bir organizasyon yapıp sesimizi duyurmazsak bu iş bizim burdaki çabalarımızla değişmeyecek gibi.İstanbulda o kadar Sivaslı dernek vardı neredeler birleşip bir organizasyon yapsalar.Anca yok şurada yemek yediler yok burada yemek yediler.Kusura bakmayın ama bu derneklerin Sivas'a hiç ama hiç karı yok.Diğer taraftan milletvekilleri bakanlar ne işle meşguller acaba hiç birinden açıklama bile gelmiyor bu konuyla ilgili.Belediye bari statı sen yap hemde stadyum arazisi sana kalsın orayada büyük avm otel ve konut yap.para tokiye dğeil yine Sivas'a gitsin.Ama nerde öyle belediye daha seçimde verdiği projeleri yapamadı ki.Trabzonun deniz doldurulmasına gitmesin bizim stadyumun parası.[/QUOTE]
hepsini geçtim güzel kardeşim bizim bakanımız var ya. Bunu aklım almıyor işte. O kadar mesaj gönderdik hiç mi kaale alınmaz. Hayret... |
tabii onlarda adalet var burada yok ya bi kwrw kale arkalarında kar,su gibi şeylerin koltukları kirlettiği ve ıslattığı için giden yok şu stad bii yapılsa biz orayıda inletiriz
|
[QUOTE=sivasliapocan;786949]tabii onlarda adalet var burada yok ya bi kwrw kale arkalarında kar,su gibi şeylerin koltukları kirlettiği ve ıslattığı için giden yok şu stad bii yapılsa biz orayıda inletiriz[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum sana kardeşim. Önce insan kendisinin adam yerine konduğunu görmesi gerekiyor. İngiltere ligini izlerken diyorum ki böyle stada gittiğinde insan kendini gerçekten iyi hisseder ya. Gitmek için can atar. Bizde nasıl stada bi gidiyoruz koltuklar berbat kale arkasına dürbün gerekiyor ki göresin zaten estetik adın hiçbirşey yok. Bi gitsen bi daha gidesin gelmiyor. Güzel bir stadla ben 33000 kişi olmasa bile 30.000 kişiyle oynayacağını düşünüyorum sivassporun hele bi de iddiası olursa tamamen dolar. |
Resmi ihaleler.com da ihale şartnamesi de çıkmış;madde madde açıklama yapmışlar..Bir sitede ihale sitesine abone olan birisi bilgisayarına indirip açıklamaları yüklemiş..Buna göre inşaat süresi 800 günmüş...Şimdi sıkı durun size bir haber daha vereyim:Bugün tv58 de saat 17 sıralarında gençlik haftası nedeniyle Labirent Proğramına konuk olan Gençlik Spor İl Müd. Salim Kılıç ı 1 saate yakın dinledim..Salim Bey önce bu hafta yapılacak etkinliklerden bahsetti..Söz döndü dolaştı Sivas için yapılacak yatırımlara döndü...
Salim Bey de Fuar alanı spor kompleksinden bahsetti.. Konuşamsında dikkatimi çeken en önemli şey Toki nin Sivas'a sadece 25000 kişilik stat ve gençlik merkezi,G.Spor İl müd. binası ve lojmanları yapacağını söylemesiydi..Yani Toki nedendir bilinmez Yüzme Havuzu ve 1000 kişilik Spor Salonunu yapmaktan vazgeçmiş..Sadece 25000 kişilik Stat yapılacakmış.. Sonuç olarak Stat arazisi eskiden Toki'ye 33000 kişilik stat,1000 kişilik Spor salonu,1500 kişilik Spor Salonu 4 tane çok amaçlı salon,G.spor il Müd. hizmet binası,10 adet lojman karşılığı yapılacakken şimdi sadece Stat arazisine karşılık 25000 kişilik Akıllı Stat yapılıyor..Eğer yanlış anlamadıysam Kapasite 8 bin düşürüldüğü için Atatürk cad. deki kapalı Salon verilmeyecek ki 1000 kişilik salon yapılmıyor,1500 kişilik tam olimpik kapalı havuz yapılmıyor sadece 25000 kişilik stat ihalesi yapılıyor.. Bu işten kimin karlı çıktığının muhasebesini artık size bırakıyorum...25000 kişilik stat taş çatlasa 40 Trilyon bilemediniz 50 Trilyon eder..Gençlik Merkezi ve 4 Salon,Bölge binası lojmanlarda 10-5-15 trilyon en fazla etse maliyet en fazla 60-65 Trilyonu geçmez...Stadın maliyetini G.spor il. Müd. 90-100 Trilyon olarak hesaplandığımna göre aradaki farka ne kadar olur;kar mı zarra mı olur varın siz hesabını yapın... Toki ye Helal Olsun adamlar 2009 da yaptığı pazarlığın bile altına düştüler... Onlar Toki nin çıkarını düşünüyorlar ya bizimkiler neyi düşünüyor sizce? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22. |