SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas Bölgesi Hakemi Egemen Eren Süper ligde!. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34460)

SivasSpor.Com 19.06.2012 09:12

Sivas Bölgesi Hakemi Egemen Eren Süper ligde!.

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/2012/hakem/egemen.eren.sivas.jpg[/IMG]

Sivas bölgesinin genç ve yetenekli hakemi Egemen Eren,Üst klasman yardımcı hakem seminerine davet edildi.

Gerek Sivas’da gerekse şehir dışında yönettiği maçlarda son derece başarılı olan ve MHK’ninde dikkatini çeken Egemen Eren,Sivas’tan üst klasman yardımcı hakem seminerine davet edilen ilk isim oldu.
1983 doğumlu Egemen Eren,özellikle geçtiğimiz sezon çıktığı maçlarda son derece başarılı olarak gözlemcilerden iyi notlar almıştı. Türkiye’de ilk 10 arasına girmeyi başaran Egemen Eren’in,üst klasman gözlemci hakem seminerine davet edilmesi Sivas FFHGD Başkanı Çetin Güçyetmez ve yönetimi tarafındanda sevinçle karşılandı.
Güçyetmez,Egemen Eren’in çok iyi bir hakem olduğunu,süper ligdede başarılı olacağına inandığını belirterek “ Sivas’ta bir ilk yaşatan Egemen kardeşimiz başarılarıyla inşallah Sivas hakemlerinin önünü açar,buna yürekten inanıyor ve kendisini tebrik ediyorum”dedi.

13 yıldır hakemlik yapan Egemen Eren,son 10 yıldırda klasman hakemi olarak görev yapıyordu.
Öte yandan,süper lige gitmesi beklenen Sivas’ın diğer başarılı isimlerinden Adem Sarıtaş’a henüz davetiye gelmemeside şaşkınlıkla karşılandı.

Hürdoğan

35kağan58 19.06.2012 09:23

Cevap: Sivas Bölgesi Hakemi Egemen Eren Süper ligd

Egemen Eren'e yeni görevinde başarılar...

ahhguzum 19.06.2012 09:41

hakemlikte herzaman ki gibi adamın varsa süper lig hakemi olursun. Arkadaşım süper lig yan hakemi ondan biliyorum. Mesela fırat aydınus cüneyt çakır dan daha iyi olmasına rağmen cüneyt hep ön planda niye babası serdar çakır locası var.yinede bu kardeşime başarılar günahını almak istemem

recep cevik 19.06.2012 09:59

[B]Trabzonun yaptıklarını unutmz umarım. Başarılar..[/B]

58akif34 19.06.2012 10:13

Yonettigi maclarin takimlari kim olursa olsun adil mac yonetir insallah kendine trabzon bolgesi hakemlerini ornek almasin insallah dunya capinda bir hakem olur

izmirliyigido 19.06.2012 10:29

İnşallah bol bol Trabzonspor maçına verilir. :D :D :D

.

favori58 19.06.2012 10:41

Helal olsun Egemen hocaya. İnşallah bu olay Sivas hakemlerinin önüne açar. Adem Sarıtaş'ıda süper lige bekliyoruz.

infial§ 19.06.2012 11:20

zaman lazım sivasspor super lig de ama sivas'ın eksiği cok,bu eksıkler zamanla tamamlanacak ınsallah,

burak58as553 19.06.2012 11:45

[B]Bizim hakemimiz adil maç yönetir.Ş.....sizlik yapmaz diğerleri gibi..[/B]

Rallim58 19.06.2012 11:58

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36011&token=4792][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36011&token=4792[/img][/url]

[B]Spor Toto 2. ve 3. lig kalsaman hakemliği yapan Egemen Eren'in, Ulusal hakemler arasında anılacak olması, Sivas'ımız hakemleri için büyük bir gelişme olarak algılanmalıdır.

Hakemlik yapan bireylerin, kendilerini gerek yönetimleri ile gerekse yabancı dil bilgileri ile geliştirmek, antrenmanlarına dikkat ederek kendilerini daima geliştirmek mecburiyetleri vardır.

16698 lisans numarası ile hakemlik yapan, Egemen Eren'in, 13 yıllık meslek hayatının 10 yılını da klasman hakemi olarak görev alıyor olması, başarılı olmasının bir işareti idi. Federasyıon tarafından, "üst klasman yardımcı hakem semineri"ne davet edilmesi ile, ismini Sivas'lı hakem olarak yazdırmasından dolayı tebrik ediyor başarılar diliyorum.[/B]

Kokomo 19.06.2012 13:02

Bu çok önemli bir başarı. Trabzonlu hakemlerin Sivas başta olmak üzere düşman gördükleri takımların maçlarını nasıl katlettikleri ortada !

Bu nedenle 1 değil 2-3 hakemle süper ligde olmalıyız ...

favori58 19.06.2012 14:12

başarılar egemen hocaaaa

Morten58 19.06.2012 16:54

[QUOTE=izmirliyigido;792271]İnşallah bol bol Trabzonspor maçına verilir. :D :D :D

.[/QUOTE]

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

citothehan58 19.06.2012 17:03

[QUOTE=Morten58;792324]Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!![/QUOTE]

Amin insallah! O Trabzonlularin bize yaptigini yavas yavas geri ödeme vakti geldi ve geciyor! Neymis efendim FB'nin yerine gidecegine cok inaniyorlarmis tek temiz takimmis hakediyorlarmis. Hadi ordan! Sikeyi de cikaran onlar her mikrop onlarda.

benozgurr 19.06.2012 21:08

İnşallah tez zamana başarılı olur ve sivasımızı temsil eder

HALIL 19.06.2012 23:09

bence lazlarin seviyesine dusmeyelim diyorum

sivaslıadem 19.06.2012 23:53

Maaşallah Adamın yüzünden nur akıyor :-)
Bu hakem dürüst maçlar yönetir
Sivasa ve türkiyeye hayırlı olsun
Insaallah avrupada da görürüz

Morten58 21.06.2012 18:19

Yalnızca Egemen Eren kesmez!

[IMG]http://www.hurdogan.com/images/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

Yeni futbol sezonunda süper ligde görev alacaklar yavaş yavaş belli oluyor. Sivas’tan ilk defa bir hakem ( Egemen Eren) süper lig yardımcı hakemliği için seminere davet edildi. Tabi,bu olayın Sivas’ta bir ilk ve Sivas bölgesinden bir hakemin süper ligde görev yapacak olması bizi mutlu etmesi gerekir. Ama ben bunu “ Züğürt tesellisi” olarak kabul ediyorum. Süper ligde,hatta,profesyonel ligde bile takımı olmayan şehirlerden süper lige hakem gönderilirken,Sivas’dan ilk defa yardımcı hakemlik için birinin davet edilmesi tabiî ki beni tatmin etmez.

Sivasspor’un yıllardır süper ligde yer alması Sivas hakemliği için çok önemli. Zira daha önceki yıllarda “ Sivas’tan niçin 1.lige hakem gitmiyor” dediğimiz zaman bize ilk söylenen “ Sivasspor 1.ligde değilde ondan” deniyordu. MHK,sürekli bu durumu öne atarak çıkabilecek sesleri kesiyordu. Ama Sivasspor 7-8 yıldır süper ligde,hemde bu kısa sürede lige damgasını vurdu,Avrupa’ya gitti,ama daha yeni zorla bir yardımcı hakemimiz görev yapacak.

Egemen Eren’in süper lige gitmesine gerçekten çok sevindim. Kendisinide arayıp tebrik ettim, Diğer yandan,Adem Sarıtaş gibi çok iyi bir hakemin süper lig seminerine davet edilmemesine de çok şaşırdım ve üzüldüm. Bir kez daha gördümki,bu işler iyi hakem olmak,testlerden başarıyla geçmekle filan olmuyormuş. Öncelikle MHK’den kesinlikle torpilin olacak. Bu birinci şart! Öğrendiğime göre,TFF, yönettiği maçlarda ve girdiği sınavlarda Adem Sarıtaş’tan daha düşük not alan Kayseri bölgesi hakeminide süper lige almış.
Açıkca söylemek gerekirse,bu konuda Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın vebalı fazla, Çünkü MHK’nin başındaki isim olan Zekeriye Alp,Rıza hocanın çok yakın arkadaşı. Rıza hocaya Sivas hakemleriyle ilgili konunun gittiğini çok iyi biliyorum,hemde birkaç defa değil 5-6 kez,ama bir sonuç çıkmadı. Hiç kimse Rıza hocaya “ Sivas hakemlerine torpil yapılsın” diye gitmedi. Sadece başarılı olan Sivas bölgesi hakemlerine sahip çıkılması konusunda yardım istendi,ama maalesef sadece Egemen Eren’le avunmak zorunda kaldık.

Yeni futbol sezonunda ben şimdiden değerli hakemimiz Egemen Eren kardeşime yürekten başarılar diliyor,kendisinin kısa sürede daha iyi yerlerde olacağına inandığımı belirtmek istiyorum..

[B]
Abdullah YİĞİT[/B] [email]spor@hurdogan.com[/email] 2012-06-21

Murat ARICI 21.06.2012 19:35

[QUOTE=eyupk;792254][B]Egemen Eren Süper ligde!..
2012-06-19[/B]

Sivas bölgesinin genç ve yetenekli hakemi Egemen Eren,Üst klasman yardımcı hakem seminerine davet edildi.
Gerek Sivas’da gerekse şehir dışında yönettiği maçlarda son derece başarılı olan ve MHK’ninde dikkatini çeken Egemen Eren,Sivas’tan üst klasman yardımcı hakem seminerine davet edilen ilk isim oldu.
1983 doğumlu Egemen Eren,özellikle geçtiğimiz sezon çıktığı maçlarda son derece başarılı olarak gözlemcilerden iyi notlar almıştı. Türkiye’de ilk 10 arasına girmeyi başaran Egemen Eren’in,üst klasman gözlemci hakem seminerine davet edilmesi Sivas FFHGD Başkanı Çetin Güçyetmez ve yönetimi tarafındanda sevinçle karşılandı.
Güçyetmez,Egemen Eren’in çok iyi bir hakem olduğunu,süper ligdede başarılı olacağına inandığını belirterek “ Sivas’ta bir ilk yaşatan Egemen kardeşimiz başarılarıyla inşallah Sivas hakemlerinin önünü açar,buna yürekten inanıyor ve kendisini tebrik ediyorum”dedi.

13 yıldır hakemlik yapan Egemen Eren,son 10 yıldırda klasman hakemi olarak görev yapıyordu.
Öte yandan,süper lige gitmesi beklenen Sivas’ın diğer başarılı isimlerinden Adem Sarıtaş’a henüz davetiye gelmemeside şaşkınlıkla karşılandı.

[B][I]Hürdoğan[/I][/B][/QUOTE]

yahu 13 yıldır hakem diyorsunuz hemde 1983 doğumlu diyorsunuz 13 yaşından beri hakem mi bu hemşerimiz :)

Mustafa58Ağa 21.06.2012 20:27

hayırlı olsun adem sarıtaş gelsede trabzonu acıtsalar trabzonlular bizi acıttı

Mustafa58Ağa 21.06.2012 20:28

[QUOTE=Murat ARICI;792539]yahu 13 yıldır hakem diyorsunuz hemde 1983 doğumlu diyorsunuz 13 yaşından beri hakem mi bu hemşerimiz :)[/QUOTE]

hakem 30 yaşında 13 sene önce 17 yaşındaydı evet heberde hata var hata umarım hemen düzelir

cılgınsivas58 21.06.2012 21:42

trabzon maçlarını boş geçmez işallah

kamışlı58 22.06.2012 18:43

inşallah çok başarılı olur sivaslı hakemlerin sayısı artması lazım

Murat ARICI 22.06.2012 19:39

hadi hayırlısı acaba bu hakem sivası bizim tahmin etmek istediğimiz gibi temsil eder mi ? bu da ayrı bir konu

navruz58 22.06.2012 20:15

yolun acik olsun gardas insallah

ezelşener 28.06.2012 12:54

inşallah sıradaki Adem sarıtaş olur..adem hocada hakediyor.biz de sivaslı hakemlerimizle gurur duyarız.arkadaşlar sivastan çıkan hakemler mer olur rahat olun bizim suyumuz,topragımız mertlik üzerinedir. yeterki kendine satıcı (Kuddusi,bülent,halis.barış.abdullah )gibileri örnek almasın.Başarıları ve şansı yanında olsun kardeşimizin...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:08.