![]() |
Abdülkadir Özgen İmzaladı!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/2012/futbolcu/abdulkadir.sivaspor.jpg[/IMG]
Sivasspor'un Bank Asya 1. Lig ekibi Bucaspor'dan transfer ettiği Abdulkadir Özgen, yeni sezonda Sivasspor forması giyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Geçtiğimiz sezon Bucaspor formasıyla 13 gol kaydederek Süper Lig kulüplerinin dikkatini çeken ve yeni sezonda tercihini Sivasspor'dan yana kullanan golcü oyuncu, dün kente gelerek sağlık kontrolünden geçti. Kırmızı-beyazlılar ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Özgen, Özel Anadolu Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Bucaspor formasıyla iyi bir sezon geçirdiğini söyleyen Özgen; "Orada yakalamış olduğum başarı bugün beni Sivasspor'a taşıdı. Artık kırmızı-beyazlı formayla mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayacağım. Yeni sezonda Sivasspor'da olmaktan çok mutluyum" dedi. 26 yaşındaki golcü 2. noterde gerçekleştirilen imza töreninin ardından havayolu ile İstanbul'a gitti. 2010-2011 sezonunda Kayserispor'da forma giyen Özgen, aynı sezonunun devre arasında Bucaspor'a transfer olmuştu. Sivasinsesi |
Cevap: Abdulkadir İmzaladı..!
hayırlı olsun abdülhey :D gollerini bekliyoruz kayseriye özellikle
|
hayırlı ugurlu olsun ınsallah 20 gol atacak bızde bu sezon penaltıları atasa yeter
|
hosgeldin abdul !
|
Çok güveniyorum kendisine, inşallah yanıltmaz beni.
|
İki ayağını da kullanıyor olması en büyük avantajı.
Camiaya hayırlı olsun. |
İnşallah bu seneki Cİhan Özkara durumuna düşmez sürekli oynayabilecek potansiyelde ve bol gollü bir sezon bekliyoruz Abdülkadirden
|
super transfer yaptık,hayırlı olsun
|
insallah iyi bir oyuncu olup hepimizi sasirtir
|
hayırlı olsun abdullah kardeş başarıların devamını dilerim
|
hayırlı olsun, inşallah yararlı olucaktır takımımıza.
|
su ana kadar bence tek adam akkili transferimiz
|
Cok ümitliyim kendisinden ,Sivassporumuza tekrar hayirli olsun!
|
İyiye yakın yakın herkesin bildiği bir transfer inşallah takım içindede yer bulur uyum sağlar..
|
Cevap: Abdülkadir Özgen İmzaladı!
Hayırlı Uğurlu Olsun!Umarım bu yıl atacağı gollerle Abdulakadir'in ve sivassporun altın yılı olur..
|
[B]hayırlı olsun takımımıza. ama bıze tecrubelı forvet lazım abdulkadır biraz daha pişmeli.[/B]
|
[QUOTE=armutaklı;792573][B]hayırlı olsun takımımıza. ama bıze tecrubelı forvet lazım abdulkadır biraz daha pişmeli.[/B][/QUOTE]
Adam 26 yaşında daha ne kadar pişecek :D yanar sonra :) |
sivasda oynar. da sivasspor olarak topcu yetiştiremiyo ruzzzzz..tpcu satıp para kazanarak ayakta kalmalıyız kayseri ve diğerleri gibi .sıfır çekiyoruz.
|
[B]Abdulkadir kardeşim Allah hayırlı etsin, ama fotoğraf esnasında daha güler yüzlü olmanı tavsiye ederim. Rehin tutulanlar gibi poz vermişiniz.:)
Sivassporumuza hayırlı olsun...[/B] |
rıza hocanın elinde bir yıldız olur hayırlıolur insallah
|
cihan gibi olmaz inşallah başarılar
|
İnşallah güzel goller atıp büyük takımlara transfer olursun abdulkadir...
|
ben bu oyuncuyu beğeniyorum inş. uyum sağlar
|
çok begendigim biri hayırlı vede başarılı olacagından eminim inşallah beni yanıltmaz mili takımda görürüz
|
baslangici iyi yaparsa sonunu getirir zaten boyle basariya ac genc yeteneklere ihtiyacimiz var hayirli ugurlu olur insallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:50. |