![]() |
HANGİ OYUN'U OYNUYORSUNUZ??
[COLOR=RED][b]www.sivasspor.com'un[/b][/COLOR] [COLOR=BLUE]DEĞERLİ SAKİNLERİ BİLDİĞİNİZ GİBİ SİTEMİZİN ZEVKLİ BİR OYUN BÖLÜMÜ VAR ..HANGİ OYUNLAR DAHA ÇOK İLGİNİZİ ÇEKİYOR...[/COLOR]
|
Dodgebal:))
|
icebreakout ...........
süper bir oyun |
[COLOR=BLUE]BENİM FAVORİM [b]YETİ SPORT 3[/b] :D[/COLOR]
|
dodge ball
|
[COLOR=BLUE][b]YETİ SPORT3[/b][/COLOR]
|
yetisport 3
|
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Tahoma"]MAHJONG ve TETRIS[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]BENİM FAVORİM [b]YETİ SPORT 3[/b] :D[/COLOR][/QUOTE]
[B]aynen...rekorum 445 varmı daha yükseğe atan ?? :D[/B] |
YETİ SPORT3,,,o penguenlere vurmak ne kadar eğlenceli keşke penguen değilde hepsi birer isviçreli olsa:)
|
oyunlar nerede ben hiç görmedim .
|
[QUOTE=drummer]oyunlar nerede ben hiç görmedim .[/QUOTE]
[B]GÜNAYDIN REŞAT ABİ YUMURTAN NASIL OLSUN :D ABİ OYUNLAR AYLARDIR SİTEDE YA :D[/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=RED][b]www.sivasspor.com'un[/b][/COLOR] [COLOR=BLUE]DEĞERLİ SAKİNLERİ BİLDİĞİNİZ GİBİ SİTEMİZİN ZEVKLİ BİR OYUN BÖLÜMÜ VAR ..HANGİ OYUNLAR DAHA ÇOK İLGİNİZİ ÇEKİYOR...[/COLOR][/QUOTE]
Bu güne kadar sitemizde oyun oldugunu bilmiyordum. Forum konularini okumak ve cevap yazmaktan oyunlari hiç farketmemisim. Bundan sonra oyunlara da bakarim. |
[QUOTE=ofgurleyuk78]Bu güne kadar sitemizde oyun oldugunu bilmiyordum. Forum konularini okumak ve cevap yazmaktan oyunlari hiç farketmemisim. Bundan sonra oyunlara da bakarim.[/QUOTE]
[B]sanada günaydın gardas :D[/B] |
yetini 1-2-3 oyunları güzel olanları
|
Fifa, Need for Speed, SWAT......
|
yetisport 3
|
YETİ OYUNLARI GÜZEL AMA BENCE BİR PUANLAMA YAPILMALI HER AY BİRİNCİ OLANA SİVASSPOR FORMASI HEDİYE VERİLMELİ.HATTA DİREK BANA VERİN:))
|
[b]yeti sport tabiki :)[/b]
|
[B] simon.... biraz sabır isteyen oyun ama çok güzel :)[/B]
|
Arkadaslar oyunlar nerde ya,ilk defa bugün duyuyorum!?
|
sol üst kısımda oyunlar var gardas...
|
Saol gardas,ama su an zaten göremiyorum,anasayfa yoktur.
Sadece bendemi yoksa herkestemi yoktur? |
gardas ana sayfa açık..formlardan ana sayfayı tıkla vede multi media dan oyunlara girebilirsin.
|
[QUOTE=gakgo58][B]aynen...rekorum 445 varmı daha yükseğe atan ?? :D[/B][/QUOTE]
Ağabey ben 443 te kaldım ya ama güzel bir oyun. |
[QUOTE=gakgo58][B]GÜNAYDIN REŞAT ABİ YUMURTAN NASIL OLSUN :D
ABİ OYUNLAR AYLARDIR SİTEDE YA :D[/B][/QUOTE] valla bilmiyorum sitenin hangi köşesinde gizli |
[QUOTE=Ser58dar]Ağabey ben 443 te kaldım ya ama güzel bir oyun.[/QUOTE]
BENDE 407 de kaldım :) |
[QUOTE=drummer]valla bilmiyorum
sitenin hangi köşesinde gizli[/QUOTE] [B]abi oyunlar anayfanın sagından asagı doğru uzanan linklerde var...[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]abi oyunlar anayfanın sagından asagı doğru uzanan linklerde var...[/B][/QUOTE]
vallahi il defa gördüm ve dikkatimi hiç çekmemiş. hemen tetris oynadım çok severim tetrisi |
[QUOTE=drummer]vallahi il defa gördüm ve dikkatimi hiç çekmemiş.
hemen tetris oynadım çok severim tetrisi[/QUOTE] [B]hayırlı olsun abi... onur saolsun bu topicle pek kimsenin bilmedigi bir olayı acıga cıkarmıs oldu :)[/B] |
:) BENCEDE BENDE OYUNLARI GÖRDÜM AMA HİÇ OYNAMAMILTIM..SİFTAH YAPTIM :)
|
[QUOTE=Gunay][B]hayırlı olsun abi... onur saolsun bu topicle pek kimsenin bilmedigi bir olayı acıga cıkarmıs oldu :)[/B][/QUOTE]
Evet arkadaşım şu güne kadar hiç dikkatimi çekmemişti. Onur arkadaşımızada teşekkür ediyoruz.Bizim gözümüzün önünde olupta göremediğimiz şeyleri gördüğü için. |
[QUOTE=puar]:) BENCEDE BENDE OYUNLARI GÖRDÜM AMA HİÇ OYNAMAMILTIM..SİFTAH YAPTIM :)[/QUOTE]
[B]sanada hayırlı olsun diyelim :D yav hicmi merak etmedin :D[/B] |
Benim Favorim Tetris.
|
teti sport3 en güzeli
rekorum 355 |
[QUOTE=gakgo58][B]aynen...rekorum 445 varmı daha yükseğe atan ?? :D[/B][/QUOTE]
[COLOR=BLUE]HAKKI AĞBI 495 KÜSÜR ATTIM CANIM AĞBIM..:D BENİM DAHA YÜKSEK ATAN...EMİN AĞBI'DE FENA OYNUYOR BU OYUNU..[/COLOR] |
benim oyunum teti sport3 uzun zaman önce dörtyüz küsürlü bir rakama ulaşmıştım ama, bu sıralar pek oynamadım.
|
[COLOR=BLUE]YETİ SPORT3...[/COLOR]
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][B][I]YETİ SPORT 3
WALLAHA BENDE BAĞIMLILIK YAPTI... :D[/I][/B][/COLOR][/FONT] |
[B]yeti 3 geriyo adamı yaaa :D 406 attım daha doğrusu yandaki foklar sağolsun onlar attı :D[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:29. |