![]() |
Eneramo Eskişehirde (mi)
Eskişehirspor, Batuhan Karadeniz'den boşalan golcü futbolcu sorununu Michael Eneramo ile dindirdi.
Bugün Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçirilen oyuncunun bugün akşam resmi imzayı atması ve yarın yapılan antrenmana katılması bekleniyor. Nijeryalı futbolcu geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giymişti. Öte yandan Kırmızı siyahlıların, Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg ile sözleşmesi fesih olan Tuncay Şanlı ile de görüşme yapıldığı öğrenildi. kaynak [url]http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120804/eneramo_es_este_tuncay_gundemde.html[/url] |
Cevap: Eneramo Eskisehirde
[B]al işte BUYUR ... [/B]
|
keske türkiyeye sadece bizim icin dönseydi simdi insanin morali bozuluyor baska takimda görünce
|
Çok moralim bozuldu bu habere Eneramoyu başka takıma yakıştıramıyorum eskişehir çok iyi transfer yaptı bu sene ilk 5 e oynarlar :(
|
bari tuncayida biz alalim nasil olsa bonservisi elinde
|
[B]Es Es forması yakışmaz sana kara boğam.[/B]
|
Eneramo gibi bir oyuncuyu türkiyeye getirip sadece bir buçuk yıllık sözleşme yapanları tebrik etmek gerek !
|
[url]https://twitter.com/mithat_korler[/url]
Eskişehirspor forumunda gördüm twitter'dan mithat körler yalanlamış kulupteki görevi hakkında bilgim yok |
Bu kadar da düşmeyin Sivas'ı istemeyen adamın peşinden bu ağıtlar niye?Tamam benim düşünceme göre de enaramo sivas gelen en iyi santrofordu fakat adam sözleşmesini uzatmak istemedi [B]O [/B]istemedi burayı iyi anlayın artık.Esas yanlışlık sözleşmenin kısa yapılmasıdır bence fakat belki de 3-4 yıllık sözleşmeyi de yine enaramo istememiş olabilir.
|
Eneramo en güzelini yapmis,umarim orada gösterdigi basaridan sonra biz bu oyuncuyla neden uzlasmadik demeyiz.Sivas´daki sosyal yasantidan ayrildigini sanmiyorum ,bu tamamen yalan.Eskisehir´de sehir olarak cok mutaassip bir sehir oradada her sey Sivas´daki gibi yaptigin her hareket göz altinda.Eneramo´ya basarilar.Abartilacak bir forvet degildi,fakat Sivas yabanci olarak ilk onu gördü bu kadar basarili.
|
alsinlar hayrini gorsunler tabi o da dogruysa
|
Faty facebookta Eneramoya 23 temmuzda bu mesajı atmış "papiiii come back sivas Türkçe meali "dostum sivas a geri don :)
|
Nedense eneramo esesde başarılı olamayacak gibime geliyor.nuhiu var kamara var batuhan karadeniz ersun yanal ise barisirsa o var.
|
gittiyse gitti napalım şimdi oturup ağlayalımmı bide haber ediyosunuz zaten bize gelenlere verdiğimiz değerin fazlalığından değilmi iki gün sonra dikip karşımıza geçiyo sıfırın cocukları
|
batuhanıda sıvas alır bakın gorun
|
Güle güle eneramo
|
[B]Eneramo gibi bir futbolcudan tek kuruş kazanamadan yollarımız ayrıldı ya üzülmemek elde değil. Eskişehir altın madeni buldu valla ne diyeyim
Bu sene eneramo patlama yapar orda demedi demeyin Son üç dört senenin bizim açımızdan transfer sezonunu en iyi tanımlayan cümle " Kaçan balık büyük olur " [/B] |
olmadı karaboğa gidene sallamak yerden yere vurmak bize yakışmaz ama türkiyede oynamayacağım dememişmiydi bu hatta rıza hoca ücretine zam yapalım burda kalsın diye yönetime görüş bildirmişti türkiyede ücretler belli eskişehir sivasspordan 1 milyon euro fazla vermedi ya ne diyelim hiç kimse vazgeçilmez değildir hayırlısı olsun
|
ne oyuncular var arkadas sivas cimri takım bu kadar basit kasımpaşa kadar olamıyoruz sonra niye küme düşmememye oynuyoruz diyoruz
|
[b]eneramo sivassporun düşmemesinde 2.sezonda yukarda ligi bitirmesinde çok büyük katkısı var belki öyle ahım şahım golcü değil fakat sivassporun olmazsa olmazıydı eskişehire hayırlı olsun ben çok başarılı olacağını sanmıyorum kimse sivasspor taraftarı gibi 10 15 hafta eneramonun oynamasını beklemez :mad:şimdi sivassporda misilleme yapıp batuhanı alırsa şaşırmam :mad:bu yönetim benim sabrımı iyice taşırdı şimdiye kadar yaptıkları iyiliklere karşılık destek veriyordum artık bu yönetimin sivasspora hayrı olacağını sanmıyorum sivas forvet morvet alamaz anca nezaman alır gol atamadan 4-0 5-0 6-0 yenilince sivasspor ilkyarı sonunda ligin dibine demir atınca yumurta kapıya dayanınca rıza hoca kalırsa eger civek civek dünyayı arar normalde 500 bin $ alacağımız adamlara 2 milyon€ bayılır anca ozaman alırız oda belki :mad:şu çadlıya 100 bin € fazla verip işi bitirebilirlerdi 3 yıl önce omotoyossiyide öyle almadık ligde zor kaldık :mad:bir sözümde rıza hocaya tmm yönetim acemi pinti kılı kırk yarıyor iş bitiremiyor çingene pazarlığı yapıyor :mad:koca dünyada forvetmi kalmadıki kafanızda hermevkiye göre onlarca oyuncu portvöyü olması gerekmezmi ?naddüsel olmaz da baskası olur desene üzüm üzüme baka baka kararır [/b]
|
NE YIRTINIYORSUNUZ ARKADAŞLAR BİZİM GEÇEN SENE YAŞADIĞIMIZI HİÇ BİR TAKIM YAŞAMADI ONA RAĞMEN İLK 8 DE OLDUK VE BİR ENERAMO İÇİN FELAKET TELLALLIĞI YAPMAYALIM BENDE SEVİYORUM KİŞİLİK OLARAK AMA TOPA ÇOKTA İYİ VURAN VE TEKNİK BİR FUTBOLCU DEĞİL VE BU TAKIM GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ OLACAK
|
Eskişehir bizim eski forvetlerde ne buluyor anlamıyor.Mehmet Yıldız transferi kadar gereksiz bir transfer olur Eskişehir için.
|
ÇOK TRANSFER YAPMAK ÖNEMLİ DĞİL ALDIĞN FUTBOLCUYU YERİNE OTURTMAK ÖNEMLİ OLAN BİZİM TAKIM ZATEN YERİNE OTURMUŞ VE 5-6 TANE TRANSFER VAR İYİ OLACAK ARKADAŞLAR PANİK YAPMAYIN LÜTFEN..
|
batuhandan topçu olmaz.olsa da o ahlakla dikiş tutmaz.inşallah maykıl eneramoyu aramayız.akıbeti mehmet yıldız gibi olabilir.eskişehirin horozu çok,sabah erken olabilir.
|
bu furbolcuyu beğenmeyene yuh derim artık..futboldan anlamayanlar şişte.sivası tek ayakta tutan adam bu idi ya anlamıyormusunuz..onun olmadığı maçlarda sivas rezil oldu ne yapacağını şaşırdı.adam sivası 2 senedir tuttu.dahada gelmez böylesi.bu yönetim kadar beceriksiz ucuzcu beleşci başka yönetim varmıdır acaba.. kimi gördüysem kimle konuştuysam çevrem de sizin takım bu sene kesin gidici diyorlar.millet bile gördü daha bunlar göremedi..bencede gidici......görünen döy klavuz istemez bakın görn kötü pedriei ve abdulkadire kaldık tam bank asya forfetleri..fazla birşey beklemeyim..ha bide bizim defans çok iimiş gibi bi allahın adamı (yönetimden hocadan) defansa futbolcu alacaz demiyorlar.zaten bu defansa ii diyen adamların yaptığı takımdam hayır gelmez ..geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn
|
Eskişehir çok mu iyiydi de bizi satıp gittin? hadi büyüklere gitsen anlardım da bu hiç hoş olmadı sivas eskişehirden kat kat daha iyi en azından sivas insanının sıcaklığı yeterdi
|
ŞİMDIYE KADAR ENARAMO MU VARDI NELER GELDI GEÇTI BIZDEN BIZ HAGLA AYAKTAYIZ SALLAMAYIN FAZLA
|
[QUOTE=58MUAMMER58;798891][b]eneramo sivassporun düşmemesinde 2.sezonda yukarda ligi bitirmesinde çok büyük katkısı var belki öyle ahım şahım golcü değil fakat sivassporun olmazsa olmazıydı eskişehire hayırlı olsun ben çok başarılı olacağını sanmıyorum kimse sivasspor taraftarı gibi 10 15 hafta eneramonun oynamasını beklemez :mad:şimdi sivassporda misilleme yapıp batuhanı alırsa şaşırmam :mad:bu yönetim benim sabrımı iyice taşırdı şimdiye kadar yaptıkları iyiliklere karşılık destek veriyordum artık bu yönetimin sivasspora hayrı olacağını sanmıyorum sivas forvet morvet alamaz anca nezaman alır gol atamadan 4-0 5-0 6-0 yenilince sivasspor ilkyarı sonunda ligin dibine demir atınca yumurta kapıya dayanınca rıza hoca kalırsa eger civek civek dünyayı arar normalde 500 bin $ alacağımız adamlara 2 milyon€ bayılır anca ozaman alırız oda belki :mad:şu çadlıya 100 bin € fazla verip işi bitirebilirlerdi 3 yıl önce omotoyossiyide öyle almadık ligde zor kaldık :mad:bir sözümde rıza hocaya tmm yönetim acemi pinti kılı kırk yarıyor iş bitiremiyor çingene pazarlığı yapıyor :mad:koca dünyada forvetmi kalmadıki kafanızda hermevkiye göre onlarca oyuncu portvöyü olması gerekmezmi ?naddüsel olmaz da baskası olur desene üzüm üzüme baka baka kararır [/b][/QUOTE]
Muammer bey sana ilaveten,Rıza hoca daha lig devam ederken topçu izletiyordu 2-3 yıldır izlettiğim topçu var sezon bitsin transfer görüşmelerine başlayacağız diyordu.Ya bunların hepsi yalan dı ya da iş döndü geldi paraya dayanınca iş bitti |
[QUOTE=dogan5880;798902]ŞİMDIYE KADAR ENARAMO MU VARDI NELER GELDI GEÇTI BIZDEN BIZ HAGLA AYAKTAYIZ SALLAMAYIN FAZLA[/QUOTE]
EVET BENDE ONU DEMEYE ÇALIŞIYORUM ENERAMONUN ATTIĞINDAN ÇOK KAÇIRDIKLARINIDA UNUTMAYALIM KÖTÜ DEĞİLDİ AMA OLMAZSA OLMAZ DEĞİL ARKADAŞLAR |
[QUOTE=final;798906]EVET BENDE ONU DEMEYE ÇALIŞIYORUM ENERAMONUN ATTIĞINDAN [COLOR="red"]ÇOK[/COLOR] KAÇIRDIKLARINIDA UNUTMAYALIM KÖTÜ DEĞİLDİ AMA OLMAZSA OLMAZ DEĞİL ARKADAŞLAR[/QUOTE]
[B]Arkadasim cok deyil,,,,,,,, ,,,,,,,COOOOOOOOOOOOOKKKKKKK KACIRDI bide Penalti Atamiyo böyle adamlar ne is var bizim Kadro Eneramo ES ES de bi bok papmaz!!!!![/B] |
Takımlar sistemlerini topçusuna göre belirler.Elindeki kadro yapısı nasılsa ona göre oynatır.Eneramo varken ona göre.Eneramo yok sa o na göre oynanır.Problem değil.Ancak Eneramo olmayıp o varmış gibi oynanırsa o kötü işte.
|
Insallah basarili olamaz ve bize geri döner. Onun gibisini biz zor buluruz, hele hele bu yönetimle hayatta bulamayiz. Onun zamaninda tek gelme nedeni zaten [U]Tunus[/U]daki olaylardan kaynaklandi.
Ha yok öyle veya böyle geri dönmeyecekse kendisine Eses'de basarilar dilerim. Bence kendisi gol krali olma adaylarindan biri. |
Bende eneramonun gitmesine cok üzülmedim cünkü sayesinde en az 3 maci kacirdigi pozisyon dönüm noktasi oldugundan dolayi kaybetmistik... Ha dedim ki yeni Transfer ile olur ama Transfer olmadigindan dolayi bakiyorumda millet dogal olarak arkasindan agliyor. En azindan o vardi Mantigi ile cünkü simdi pedriel gibi adamlara kalma tehdidi var!
|
Hem göreceksiniz eskisihirde cok forma sansi bulamayacak cünkü rekabet var kamara ve Nuhiu gibi forvetler var. Bence bizdeki kadar is yapamaz
|
Karaktersiz serseri eneramo,bu adam icin bu kadar üzülmeyin,Eskişehir de kıs yok deniz,kumsal hepsi var hani soğuk ya Sivas dert yanıyordu
|
Eneramo üzülmeye değecek bir futbolcu değil arkadaşlar, bizim üzüldüğümüz tek şey geçen sene çok iyi bir performans sergilediğimiz kadrodaydı ve ayrıldı biz onun yerini dolduramadık bu yüzden üzgünüz. Yerini doldurursak bu sene daha üstünekoyar ve başarılı oluruz. Yoksa eneramo yeri doldurulamayacak birisii değil.
|
Batuhandan nasil bosalan yer adam affedildiya !!
|
ESKISEHIRDE DENIZ YOK KARDEŞIM BEEE
|
[B]gördügümde şok oldugum haberlerden bir tanesi .. [/B]
|
Eneramo nerde olursa olsun bizene gardas
sayfada konu acacak yeni teklifler Ahmet nerde Haci kiminle..... Oneyla adamlarin bide konu acma yetkisi varmis. sivasspor.com da sivasimiza sivassporumuza faydali olacak mesele bulun gardas |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:16. |