SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tam Kadro Başkent'e (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34655)

SivasSpor.Com 08.08.2012 23:13

Tam Kadro Başkent'e

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/idman/antreman-9.JPG[/IMG]

Bu yıl 46.'sı düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'nda mücadele edecek Sivasspor, tam kadro Başkent'e çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Turnuvanın ilk sınavına yarın saat 15:45'de Elazığspor karşısında çıkacak olan Yiğidolar, bugün sabah saatlerinde yapacağı son antrenmanın ardından karayolu ile Başkent Ankara'ya hareket edecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da rota yarın start alacak 46. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Futbol Turnuvası'na çevrildi.
TSYD Ankara Şubesi'nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen turnuvada boy göstermeye hazırlanan kırmızı-beyazlılar, ilk sınavına yarın ligin yeni ekiplerinden Elazığspor karşısında çıkacak.
Kırmızı-beyazlılar, saat 15:45'de Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda, Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçının galibiyle final maçına çıkacak.
Turnuvayı yeni sezon öncesine yapılacak bir hazırlık karşılaşması olarak nitelendiren Yiğidolar, bugün sabah saatlerinde yapılacak son antrenmanın ardından karayolu ile Başkent'e hareket edecek. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın tüm oyunculara şans vereceği karşılaşmada, yeni transfer Roman Bednar'ın forma giyip giymeyeceği ise merak konusu.

Sivasinsesi/C.KAAN KARAGUŞ

babapiton 08.08.2012 23:25

Cevap: Tam Kadro Başkent'e

Haberde yer alan "Saat 15:45'de Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda oynanacak" ibaresi [B]yanlış[/B]
>>>Maç [B]"Ostim Stadı΄nda 10 Ağustos Cuma günü saat 17.45΄te başlayacak"[/B]<<<

35kağan58 08.08.2012 23:39

Haftaya başlayacak lig öncesinde bütün futbolcuları görme açısından antreman havasında geçecektir maçlar.
Trt'nin yayın akışında göremedim hangi kanalda yayınlayacak mı bilgisi olan var mı?

GokhanTurna 08.08.2012 23:41

Büyük olasılıkla yayın olmayacak... Bednar'a gelince hazır değil henüz. Tek devre oynatabilir.

GurbetciYigidom 09.08.2012 00:17

nasil yaw yayin olmayacakmi peki bizim sivas kanallaridami yayin yapmayacak,

dogan5880 09.08.2012 00:20

enaramo varmı kadroda

HALIL 09.08.2012 00:24

insallah takim hazir kitadir

EsEnTePeLi 09.08.2012 00:35

Elazığ kardeş takım umarım dostluk kazanır skor önemli değil..

psychology58 09.08.2012 01:28

Elazığ başkanı da maçta olacak mı acaba. Eger maça gelirse birisi bizim 35 bin kişilik bir stadımızın olmadığını bu adama anlatsın heryerde sivasın 35 bin kişilk stadı var bizde istiyoruz diye gezmesin ortada :D

chatlaq 09.08.2012 01:43

[QUOTE=33sivasli58;799763]Elazığ başkanı da maçta olacak mı acaba. Eger maça gelirse birisi bizim 35 bin kişilik bir stadımızın olmadığını bu adama anlatsın heryerde sivasın 35 bin kişilk stadı var bizde istiyoruz diye gezmesin ortada :D[/QUOTE]

tamam kafası basmamış bizim öyle stadımızın olmadığına ve yapılacak stadın o kapasite olmadığına ama kötü de yapmıyor. bizden kim koyar o tavrı.

chatlaq 09.08.2012 01:44

Trt yayınlarsa yayınlar başka da zannetmiyorum. Trtnin yayın akışına baktım da malesef yayınlanmayacak. Olimpiyatlar denk geliyor ama Tsyd izmir in maçları yayınlanacak

psychology58 09.08.2012 01:52

[QUOTE=chatlaq;799765]tamam kafası basmamış bizim öyle stadımızın olmadığına ve yapılacak stadın o kapasite olmadığına ama kötü de yapmıyor. bizden kim koyar o tavrı.[/QUOTE]

Kardeş tamam tavır koymasına eyvallah da söylediklerine bir baksana sonra milletin maskarası oluyor :D Şimdi ki bombası da belediyeden bir arsa istemiş alamayınca da yok takımı sadece maçtan maça Elazığa sokarmışta yok takımı götürüp Diyarbakır yada Malatyada (ikisi de düşman kulüpleri ) halı saha da idmana çıkartırmışta sadece gülüyorum böyle adamlara kendilerini rezil ediyorlar ,yapamayacakları sözleri söylüyor adam dedigin biraz mert olur yapamayagı şeyleri söylemez...

Konu dan biraz saptı konu galiba kusurumuz varsa affola...

HALIL 09.08.2012 02:16

[QUOTE=33sivasli58;799768]Kardeş tamam tavır koymasına eyvallah da söylediklerine bir baksana sonra milletin maskarası oluyor :D Şimdi ki bombası da belediyeden bir arsa istemiş alamayınca da yok takımı sadece maçtan maça Elazığa sokarmışta yok takımı götürüp Diyarbakır yada Malatyada (ikisi de düşman kulüpleri ) halı saha da idmana çıkartırmışta sadece gülüyorum böyle adamlara kendilerini rezil ediyorlar ,yapamayacakları sözleri söylüyor adam dedigin biraz mert olur yapamayagı şeyleri söylemez...

Konu dan biraz saptı konu galiba kusurumuz varsa affola...[/QUOTE]

hangi baslik'ta konular baska yere sapmadi'ki kardesim :D

sivasli215 09.08.2012 13:22

[B]Maç Ostimde mi, Cebecide mi? Bende Cebeci diye biliyordum , saati ve yeri değişti mi bilen var mı?[/B]

SiVaS YıKıLMaZ 09.08.2012 13:25

maç yayını nası yok yaaaa

şamatacılar 09.08.2012 13:40

yayın yok beyler. forvetler de hazır değil. sıfır çekip gelırız.

Salim58 09.08.2012 13:44

[QUOTE=sivasli215;799830][B]Maç Ostimde mi, Cebecide mi? Bende Cebeci diye biliyordum , saati ve yeri değişti mi bilen var mı?[/B][/QUOTE]

[B]Kupa maçı Ostim’de[/B]
[url]http://www.hurdogan.com/?hur=haberdetay&id=16435[/url]

[B]TSYD hakemleri belli oldu[/B]
[url]http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=29338[/url]

şampiyon71 09.08.2012 14:12

yayın olmaz.bizim kanallar şenlikten , köy düğünlerinden , iktidar (cinsel) ilacı satmaktan pazarlamaktan Sivassporu göremiyorki , eski dönemlerdeki yerel tv kanallarını mumla arıyoruz.
Sivasspor sahasında Tokatspor ile sezonun ilk maçıan çıkıyor.bakıyoruz.3 yerel kanalımız aynı anda cinsel içerikli hap satıyor.Mübarek gün olsada kural değişmiyor.
bence taraftar tepkisini dile getirmeli.
Bu ne ya Sivas'tan sivaslıdan kazanacak.Sivas'a Sivasspor'a hzimet etmeyeceksin.
Sivasspor'un acilen kurumsal kimlik açısından kendi televizyonunu kurması gerekir.
Sivasspor tv gelmez ise bunların ayakları yere basmaz.
3 yerel kanalda Sivasspor konusunda sınıfta kalıyor.
Biraz Nail Abi bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Diğerleri hazırlık maçının skorunu bile ekrana yazmıyor.
Duyarsızlık ve Sivasspor düşmanlığını, Sivassporu görmeme alışkanlığını had safhaya ulaşmış görüyorum.

mzahidsahin 09.08.2012 14:28

[QUOTE=şamatacılar;799835]yayın yok beyler. forvetler de hazır değil. sıfır çekip gelırız.[/QUOTE]

abi forvetleri anladık da yayının sıfır çekmeyle ne alakası var?

Harput0658 09.08.2012 15:37

Az önce Lig Radyoya sivassporu yorumlamaları için mesaj attım.
Roman Bednar'ın ön direğe koşular yapan Forveti rahatlatan bi oyuncu olduğunu tam Rıza Hocanın istediği tip olduğunu söylediler. Sol Bek Şaban Özelin Ziya ve Hayrettini kesebilecek yetenekte olduğunu söylediler. Ama Sağ Bekin yetersiz kaldığını, Defans ortasının ise kalbur üstü olduğunu söylediler ama yine çok gol yiyeceğimizi söylediler. Aatıf'ın istatistiklerinin iyi olduğunu ama tam olarak tanımadıklarını söylediler. Sonuç olarak ilk 5'i zorlayacağını belirttiler.

HALIL 09.08.2012 15:48

maç simdi degil mi ?

şamatacılar 09.08.2012 16:03

[QUOTE=Harput0658;799871]Az önce Lig Radyoya sivassporu yorumlamaları için mesaj attım.
Roman Bednar'ın ön direğe koşular yapan Forveti rahatlatan bi oyuncu olduğunu tam Rıza Hocanın istediği tip olduğunu söylediler. Sol Bek Şaban Özelin Ziya ve Hayrettini kesebilecek yetenekte olduğunu söylediler. Ama Sağ Bekin yetersiz kaldığını, Defans ortasının ise kalbur üstü olduğunu söylediler ama yine çok gol yiyeceğimizi söylediler. Aatıf'ın istatistiklerinin iyi olduğunu ama tam olarak tanımadıklarını söylediler. Sonuç olarak ilk 5'i zorlayacağını belirttiler.[/QUOTE]

biz de bunları yedik. öylemi?

Harput0658 09.08.2012 16:11

[QUOTE=şamatacılar;799879]biz de bunları yedik. öylemi?[/QUOTE]

Ne bakımdan? Bence iyi yorumladılar.

DoomsDay58 09.08.2012 16:32

Geçen yıl yapılan turnuva TRT de yayınlanmıştı umarım bu da yayınlanır

citothehan58 09.08.2012 16:52

Yiğido dört köşe!

Eneramo ile yeniden anlaşan, Bednar'ı da transfer ederek hücum hattını güçlendiren Sivasspor rakiplerine korku saçıyor. Rıza Çalımbay da, “Artık başarı vakti” diyor.

[img]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/8/8/fft1mm1856183.jpg[/img]

Uzun süren golcü arayışlarının ardından Eneramo ile tekrar anlaşan, Bednar’ı da kadrosuna katan Sivasspor’da yüzler gülüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, yeni sezon öncesi en çok takviye yapılmasını istediği hücuma iki önemli transfer yaptıklarını belirterek, “Eneramo’yla yeniden anlaşmamız çok iyi oldu. Hem takımı hem de ligi tanıyan bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon ligde attığı 15 golün üstüne çıkacaktır. Bednar’ın da takıma katkı sağlayacağından şüphem yok. Savunmaya da bir transfer yapmamız halinde yeni sezona hazır olacağız ve Sivasspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

-----> Allah'a sükürler olsun sonunda anladilar savunma önemli oldugunu!!!

savaş2 09.08.2012 17:34

***ARKADŞLAR LA İNŞ MAC SAATİNDE OSTİM DE OLURUZ

Ferhat06 09.08.2012 17:37

[QUOTE=savaş2;799893]***ARKADŞLAR LA İNŞ MAC SAATİNDE OSTİM DE OLURUZ[/QUOTE]

Ostimdeyiz.Ostimde,fizanda ,dünyanın heryerinde,takım nerede biz oradayız.

benozgurr 09.08.2012 17:47

Ön libero olarak kadirin yanına gs deki yekta kurtuluşu alsalar çok iyi olur oyunun yönünüde oynayabılıyor onlara oyuncu fazla oldugu için bırakabilirler belki

gürünlüyiğido58 09.08.2012 23:02

Ya sonra niye sinirlendi diyonuz , arkadaş koskoca TRT nasıl yayınlamaz ayıp !!! Birsürü kanalı var yok trt arap yok trt avaz yok trt şeş , lan bize ne onlardan maç yayınlamaz mı biri !!!!!:mad:

ertugrulss 09.08.2012 23:31

iyi işte belki bu sayede bize 33bin diye söz veren ler duyarda utanır yürù elazığ başkanı meclise kadar yolun var :)

cügo58 10.08.2012 10:03

Mac yayiniyla ilgili su yaziyi buldum Hurdoganda

Bugün başlayacak olan Ankara TSYD kupası maçların ilk gününde TRT'den yayın yok! TRT'nin yarın oynanacak olan 3.lük 4.lük maçını ve daha sonraki final maçını TRT Avaz kanalından canlı olarak yayınlayacağı öğrenildi.
Ancak,final maçının ilk 30 dakikasını yayınlamayacvak olan TRT Avaz,sonraki bölümleri canlı ekranlara getirecek. Çok sayıda kanalı olan TRT'nin bugünkü maçları yayınlamaması ve final maçınıda iftar prorğamı vesilesiyle ilk 30 dakikadan sonra verecek olması Sivas'ta ve Elazığ'da tepkilere neden oldu.

Resmen rezillik!

sivasliapocan 10.08.2012 22:09

Hadi hayırlısı bakalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:04.