![]() |
'7'Ler Bizi '1' Bir !
[B]GÜLSEKMİ - AĞLASAK MI ?
TSYD Kupasında 2 maç yaptık 1 gol attık onuda penaltıyla atmışız ermanla, normal süresi 0-0 biten elazığ maçını bile penaltı vuruşlarıyla finalist olduk.Yani durum ortadaki şu son yapılan Gençlerbirliği müsabakasında yediğimiz 7 gol ve 1 gol atıp (penaltıyla) bu kadar amatörce mücalede ve yenilen gollerin bi izahıda olamaz ! Takım yorgun dün maç yaptı desek ki onu diyemiyoruz, çünkü gençlerbirliğide dün maç yaptı, hadi yedek ağırlıklı çıktık desek o futbolcuların hepsi Sivasspor takımının futbolcusu bunun bi izahı olamaz şu saatten sonra .Bu takımın sonu sezon öncesinde hiçte parlak gözükmüyor ve şimdiden ne önlem alınacaksa zurnanın zırt dediği yere gelinmeden yapılacak ne varsa yapılmalıdır. YÖNETİM AÇ GÖZÜNÜ ARTIK KIY ŞU PARANA ADAM AKILLI TRANSFER YAP.BU ŞEHRİ BU TAKIMI EZDİRME..!!! SAĞIR SULTAN DUYDU BU TAKIMIN FORVET VE DEFANSA TRANSFER İHTİYACI OLDUĞUNU AMA HALAA ELLERİ CEBİNDE BEKLİYORLAR .GÖKTEN FOTBOLCU İNECEK SANKİ VER PARANI AL EN İYİSİNDEN 2-3 FUTBOLCU.SEZON BAŞLAYACAK HALAA TIK YOK.BU KADARDA OLMAZ YA. TARAFTARI SALAK YERİNE KOYMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK...! Bu takımda Faty, Atilla olduğu sürece hiç bi halt yapamayız,daha saymadığım bi kaç tane daha var ama neyse..[/B] |
Cevap: '7'Ler Bizi '1' Bir !
Bu saatten sonra alsan ne yazarki dostum... Bednar Eneramo alındıda ne oldu. Şimdi çıkarlar sonuçlara aldırmayın bomba gibiyiz derler. Ama bilmezlerki bomba kucağımızda gümlemek üzere. Her maçtan hemen hemen fark yiyerek ayrılıyoruz. Atillaymış Doğaymış Faty'ymiş Erhanmış bunlarmı bizi kurtaracak... Peh peh pehhh...
|
1 golümüzü atan yiğit kim ?
|
Erman penaltidan :(
|
Sorun Faty değil kardeşim. Stoperlerimizin hangisi iyi futbolcu? Navratil ve Rajnock 'ta bence yetersiz, ağır ve vasat stoperler. Senin takımının sağ bekinde hala Uğur oynuyorken; M.Nas ve Hayrettin'den halen birşeyler bekliyorsan; bunların alternatifleri olarak; Erhan ve Doğa transfer edilmişken; buna rağmen sorunu 2 futbolcuya bağlayarak, sorunun tümünü es geçmiş oluyorsun. Bizim takımın bence defans hattının tümünde ve ön liberolarında sıkıntı var. Haftaya lig başlıyor. Allah tüm taraftarlarımıza sabır versin. Bu defans ve ön libero bu ligte bize çok büyük sıkıntı yaşatacak gibi gözüküyor.
|
[QUOTE=orhan_sivasli;800427]YÖNETiM ŞEREFİNLE İSTİFA ET. . .
YÖNETiM ŞEREFİNLE İSTİFA ET. . . YÖNETiM ŞEREFİNLE İSTİFA ET. . . YÖNETiM ŞEREFİNLE İSTİFA ET. . . YÖNETiM ŞEREFİNLE İSTİFA ET. . . YÖNETiM ŞEREFİNLE İSTİFA ET. . .[/QUOTE] [B]yönetim şerefiyle istifa ederse , bi liste hazırlayıp aday olucan mı ? tüm dünya yıldızlarını bir bir Sivas'a getiricen mi ? bizde üzlüyoruz , bizde aynı duyguları yaşıyoruz..ama fazla ağıra kaçmasak yorumlarda..[/B] |
[B]Sivasspor[/B]
29Atilla Koca 28Hayrettin Yerlikaya 21Uğur Kavuk 4Jacques Faty 30Jan Rajnoch 17Aatif Chahechouhe 10Kamil Grosicki 6Mehmet Nas 26Milan Cerny 22Alican Karadağ 27Ricardo Pedriel Yedekler 35Milan Borjan 25Kaan Kılcı 15Şaban Özel 3Ziya Erdal 5Jakub Navratil 16Erhan Güven 8Kadir Bekmezci 2Doğa Kaya 20Erman Kılıç 13Cenk İmsak 9Abdulkadir Özgen Gençlerbirliği 7 - 1 Sivasspor 1-0 18' Dejan Lekic 2-0 35' Ermin Zec 3-0 38' Randall Azofeifa 4-0 45' Hurşut Meriç 5-0 46' Artun Akçakın 6-0 51' Jimmy Durmaz 7-0 76' Artun Akçakın 7-1 78' Erman Kılıç |
Bu takımda şimdiden yeri olmayanlar
Alican, Doğa , Atilla, Faty Forvette gol atacak kimse yok bu nasıl iş 7 gol dile kolay ya gerçekten şok oldum ligde böyleyse averaj takımı oluruz söylemi bile kötü bilemiyorum ama gidişat hiç iyi değil.:mad::mad::mad::mad::mad: |
Tek gol atma potansiyeli olan topçumuz erman onu da trabzon alıyormuş hayırlı olsun!:mad:
|
[B][I]Bu tür farklı ve şok bir mağlubiyet üzücü ama bir yönden de iyi oldu diye düşünüyorum. Yönetiminden tut, hocası ve futbolcusuna kadar herkes, ligler başlamadan önce "biz ne yapıyoruz" derler inşaalah.
Açıkça görülüyor ki, bu takımın defansına acilen transfer ihtiyacı var. Bu konuyu yiğidolar defalarca belirtmiş olmalarına rağmen Rıza hoca ve yönetimin görmemesi garip bir durumdu. İnşaalah şimdi görmüşlerdir takımın neye ihtiyacı olduğunu...[/I][/B] |
bu ney yahu
Başımızın etini yedi yönetim , yedi golü bize zorla kafamıza yedirdi |
[B]Rıza Hoca neyin peşinde merak ediyorum. Atilla'dan Kaleci olmaz olmayacakta, Faty'nin Fransa'da çok iyi bir kariyeri var ancak Sivasspor'a uyum sağlayamadı sağlayamayacakta, Abdülkadir hazırlık maçlarında neden 11'de oynamıyor. Son hazırlık maçında Ligin orta ayar takımından 7 gol yiyorsan sen koca bir hazırlık döneminde hiç birşey yapmamışsın demektir.
Hazırlık maçı ölçü değil falan gibi boş yorumlara artık gerek yok, lig haftaya başlıyor son hazırlık maçına çıkıyoruz ve tam 7 tane gol yiyoruz. Rıza Hoca oyuncumu alacaksın gönderecekmisin ne yapacaksan artık yap.[/B] |
arkadaş iftarımı ettim sigaramı içtim ama hala öfkem dinmedi şakamı bu skor?biz her maç bölemi oynayacaz,yönetim ve futbolcular bu siteyi takip ediyorsunuz adım gibi eminim ne olur sağlam 2-3 futbolcu bulun..kendimi teselli edemiyorum 7 gol ne demek ya..inşaallah vardır bundada bir hayır diyelim toparlanalım..eğer bu maçtan bir ders çıkaramazsak HEPİMİZE YAZIKLAR OLSUN...
|
takım heralde sezon boyunca yiyeceği golleri peşinatla ödemek istedi :-(
|
[QUOTE=Besyo_cu;800447][B]Rıza Hoca neyin peşinde merak ediyorum. Atilla'dan Kaleci olmaz olmayacakta, Faty'nin Fransa'da çok iyi bir kariyeri var ancak Sivasspor'a uyum sağlayamadı sağlayamayacakta, Abdülkadir hazırlık maçlarında neden 11'de oynamıyor. Son hazırlık maçında Ligin orta ayar takımından 7 gol yiyorsan sen koca bir hazırlık döneminde hiç birşey yapmamışsın demektir.
Hazırlık maçı ölçü değil falan gibi boş yorumlara artık gerek yok, lig haftaya başlıyor son hazırlık maçına çıkıyoruz ve tam 7 tane gol yiyoruz. Rıza Hoca oyuncumu alacaksın gönderecekmisin ne yapacaksan artık yap.[/B][/QUOTE] söylediklerine katılıyorum fakat kişi üzerinden eleştiri yapmak doğru değil. her mağlubiyetten sonra faty eleştiriliyor. halbuki bu adamın esas mevkisi stoper. yani kötü oynamışsak takım olarak kötü oynamışız demektir. falanca adam kötü oynadı şu hata yaptı ondan yenildik demek doğru olmaz. ama ben bu yenilgiden ders çıkarıp lige daha konsantre ve hazır olarak gireceklerini ümit ediyorum |
bank asya ya bank asyaya doğru gidiyoruz
|
[QUOTE=MaXiMuM;800444][B][I]Bu tür farklı ve şok bir mağlubiyet üzücü ama bir yönden de iyi oldu diye düşünüyorum. Yönetiminden tut, hocası ve futbolcusuna kadar herkes, ligler başlamadan önce "biz ne yapıyoruz" derler inşaalah.
Açıkça görülüyor ki, bu takımın defansına acilen transfer ihtiyacı var. Bu konuyu yiğidolar defalarca belirtmiş olmalarına rağmen Rıza hoca ve yönetimin görmemesi garip bir durumdu. İnşaalah şimdi görmüşlerdir takımın neye ihtiyacı olduğunu...[/I][/B][/QUOTE] Nürnberg yenilen 5 yetmedi 7 tane yiyince mi gelecek aklı başına |
YÖNETİM VE TEKNİK HEYET İSTİFA
|
Tsyd Ankara Şubesi Futbol Turnuvası
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nce düzenlenen Futbol Turnuvası'nda Genlerbirliği, Sivasspor'u 7-1 yenerek kupayı kazandı.11.dakikada Hurşut'un sağdan ceza sahası ön direğine çıkardığı topa Lekiç dokunamayınca Gençlerbirliği,... Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nce düzenlenen Futbol Turnuvası'nda Genlerbirliği, Sivasspor'u 7-1 yenerek kupayı kazandı. 11. dakikada Hurşut'un sağdan ceza sahası ön direğine çıkardığı topa Lekiç dokunamayınca Gençlerbirliği, önemli bir gol fırsatını değerlendiremedi. 15. dakikada Grosicki'nin ara pasında Tosiç'ten seken top Cerny'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahasının sağ çaprazından vurduğu şutta meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 19. dakikada sol kanattan çalımlarla ceza sahasına giren Jimmy Durmaz'ın arka direğe yerden çıkardığı topa Lekiç düzgün bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı filelere göndererek Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçirdi. 35. dakikada sağ kanatta topla buluşan Hurşut, rakibini geçerek sıfıra indi ve yerden ortaladı. Arka direkte topla buluşan Zec, meşin yuvarlağı yerden boş kaleye gönderdi: 0-2. 37. dakikada sol kanattan hareketlenen Jimmy'nin yerden çıkardığı topa ceza sahası sol çaprazında Azofeifa sert vurdu. Bu oyuncunun şutunda top, direğe de çarparak ağlarla buluştu: 0-3. 45. dakikada Mehmet'in pasında sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen Hurşut, plase vuruşuyla farkı 4'e çıkardı: 0-4. Karşılaşmanın ilk yarısı Gençlerbirliği'nin 4-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. 47. dakikada Azofeifa'nın uzun pasında sol kanatta topla buluşan Zec'in yerden ortasında ikinci yarıda oyuna giren Artun, penaltı noktasında topu filelere buluştu: 0-5. 52. dakikada savunmadan seken topla buluşarak ceza sahasına giren Jimmy Durmaz, kaleci Atilla'yı çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi: 0-6. 75. dakikada ani gelişen Gençlerbirliği atağında sağ kanatta hareketlenen Aykut'un arka direğe gönderdiği topla buluşan Artun, yerden bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının ise yedinci golünü kaydetti: 0-7 79. dakikada gelişen Sivasspor atağında Suarez'in yerde kaldığı pozisyonda hakem Özgüç Türkap penaltı noktasını gösterdi. Erman'ın penaltı vuruşunda top ve kaleci ayrı köşelere gitti: 1-7. Karşılaşma, Gençlerbirliği'nin 7-1 üstünlüğüyle tamamlandı. Maçın ardından birincilik kupasını Gençlerbirliği kaptanı Hurşut, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'den aldı. Bu arada karşılaşmayı, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in yanı sıra Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da izledi. |
Lütfen Rıza hocam çıkıp bu hazırlık maçıydı bu neticelr çok önemli değil demeyin kendimizi kandırmyalım çıkıp delikanlı gibi berbat top oyanadık bütün oyuncular kötü top oynamayı bilmiyor de gerekeni yapacağız de bukadar...
|
[QUOTE=PETKOVİC;800452]söylediklerine katılıyorum fakat kişi üzerinden eleştiri yapmak doğru değil. her mağlubiyetten sonra faty eleştiriliyor. halbuki bu adamın esas mevkisi stoper. yani kötü oynamışsak takım olarak kötü oynamışız demektir. falanca adam kötü oynadı şu hata yaptı ondan yenildik demek doğru olmaz. ama ben bu yenilgiden ders çıkarıp lige daha konsantre ve hazır olarak gireceklerini ümit ediyorum[/QUOTE]
dediğin gibi yenilen 7 golü bir veya bir kaç oyuncuya bağlamak yanlış olur.kaldı ki eğer savunma bu kadar hata yapıyorsa bu kadar gol yeniyorsa takım savunmasında bir sıkıntı var demektir.Ayrıca kadir in yanına ne yaptığını bilen dinamik pas alıp verişi iyi olan olursa daha iyi olur afrikalı bir orta saha lazım.ayrıca geçen yıl her maçta gol atan bu takım ne oldu da gol atamıyor demek ki emeramo bu takımın her şeyi imiş. |
Hakemler: Özgüç Türkalp, Serkan Olguncan, Selçuk Yılmaz
Sivasspor: Atilla, Uğur, Faty (Dk. 84 Kaan), Rainoch, Hayrettin, Mehmet, Alican, Chahechouhe (Dk. 46 Erman), Cerny, Grosicki, Suarez Gençlerbirliği: Ferhat, Tosiç (Dk. 55 Murat), Kulusiç, Aykut, Tayfur, Azofeifa (Dk. 62 Mustafa), Mehmet, Jimmy Durmaz (Dk. 59 Ehiosun), Hurşut, Zec (Dk. 55 Yusuf Emre), Lekiç (Dk. 46 Artun) |
Ilk yari 4 gol yiyen takimdan devre arasi Riza hocanin sadece bir futbolcuyu degistirmesi tuhaf... Mac boyunca sadece iki oyuncu degisikligine gitmis.. Gencler ise 5 oyuncu degisiklig yapmis
|
[QUOTE=fatih585858;800431]Sorun Faty değil kardeşim. Stoperlerimizin hangisi iyi futbolcu? Navratil ve Rajnock 'ta bence yetersiz, ağır ve vasat stoperler. Senin takımının sağ bekinde hala Uğur oynuyorken; M.Nas ve Hayrettin'den halen birşeyler bekliyorsan; bunların alternatifleri olarak; Erhan ve Doğa transfer edilmişken; buna rağmen sorunu 2 futbolcuya bağlayarak, sorunun tümünü es geçmiş oluyorsun. Bizim takımın bence defans hattının tümünde ve ön liberolarında sıkıntı var. Haftaya lig başlıyor. Allah tüm taraftarlarımıza sabır versin. Bu defans ve ön libero bu ligte bize çok büyük sıkıntı yaşatacak gibi gözüküyor.[/QUOTE]
Benimde hep anlatmaya calistigim olay bu! Birak yedekleri bu is Rajnoch ve Navratil ile dahi yü-rü-meeeez!! Herkez sucu Faty'de buluyor fakat Rajnoch ve Navratil Faty'den pek daha iyi sayilmaz, hepsi ayni seviyede. Defansa en ay 2 takviye sart! Ziya kesin ilk 11 ve belki Navratil, fakat Ugur ve Rajnoch ile yürümez bu is! |
[B]Bu takımda atillaya tahammül edenlere madalya takılması gerekiyor torpil dedikleri bu olsa gerek.[/B]
|
[B]Söylenecek fazla söz yok aslın bir süperlig klübü ancak bu kadar küçülebilir ancak bu kadar ruhsuz ve adice mücadele edip rezil rüsva olabilir[/B]
|
[QUOTE=Çılgın Türk;800478]Hakemler: Özgüç Türkalp, Serkan Olguncan, Selçuk Yılmaz
Sivasspor: Atilla, Uğur, Faty (Dk. 84 Kaan), Rainoch, Hayrettin, Mehmet, Alican, Chahechouhe (Dk. 46 Erman), Cerny, Grosicki, Suarez Gençlerbirliği: Ferhat, Tosiç (Dk. 55 Murat), Kulusiç, Aykut, Tayfur, Azofeifa (Dk. 62 Mustafa), Mehmet, Jimmy Durmaz (Dk. 59 Ehiosun), Hurşut, Zec (Dk. 55 Yusuf Emre), Lekiç (Dk. 46 Artun)[/QUOTE] Erman , Kadir, navratil, Ziya , Abdülkadir i alarak 2. Yarıya başladı |
Tek kelimeyle OHaaa bee..Her ne kadar hazirlik asamasindayiz desekte ciddiyet yok..Hic bir avrupa takimi kendinden süper takimlardan bile 7 yemiyor..Neyin aciklamasini yapacaklar bekliyoruzz..Maalesef transfer yapmaktan haberimiz yok. Kenarda kösede kalmis topcularla ugrasip duruyoruz. Futbolu bilen bir adam yönetimde yokya ona yaniyorum..
|
Maçlar orta sahalarla kazanılır orta sahalarla kaybedilir.
Kadir'in yanına biri şart... |
[IMG]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/c0.0.402.402/p403x403/574457_443475505704283_1526557668_n.jpg[/IMG]
BİR TAKIMIN DEFANSA ADAM AKILLI TRANSFER YAPMASI İÇİN DAHA KAÇ YEMESİ LAZIM!!!! ARTIK ADAM GİBİ TRANSFER İSTİYORUUUUUUUZ!!! YOKSA KENDİ İPİMİZİ KENDİMİZ ÇEKECEĞİZ. VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN BİRŞEYLER YAPIN ARTIK YÖNETİM. VAKİT ASLINDA GEÇ DE OLDU ALAN ALDI, SATAN SATTI. KİMİ TRANSFER EDECEKSEK???? |
[QUOTE=Çılgın Türk;800481]Ilk yari 4 gol yiyen takimdan devre arasi Riza hocanin sadece bir futbolcuyu degistirmesi tuhaf... Mac boyunca sadece iki oyuncu degisikligine gitmis.. Gencler ise 5 oyuncu degisiklig yapmis[/QUOTE]
ilk yarı 4 yiyen takımdan 5 kişiyi değiştirdi.alican,hayro,m.nas,atıf ve uğur. |
[QUOTE=Ferhat06;800505]ilk yarı 4 yiyen takımdan 5 kişiyi değiştirdi.alican,hayro,m.nas,atıf ve uğur.[/QUOTE]
Ben ajanlarin yaptigi habere göre o yorumu yaptim. Her sitede ayni haber var sadece iki degisiklik yapilmis olarak görünüyor. Sen maci canli izledinse senin söyledigin dogrudur.. |
Arkadaslar ben mac öncesi su duayi etdim o bile fayda etmedi sivasa :
[B][I]Bismillâhirrahmânirrahim Allahümme inni es'elüke biesmaikelhüsna. Ya Allahü, fa'lem ennehü la ilâhe he illallah. Ya rahmanü, errahmanü allemelKur'ân. Ya rahimü, vekanallâhü gafuren rahima. Ya mâliku, mâliki yevmiddin. Ya kuddusü elmelikül hakkulmübin. Ya selâmü, vallâhü yed'ü ila darisselâm. Ya müminü, elmü'minül müheymünül azizül cebbarül mütekkebir. Ya azizü, ve kânallâhü azizen hekima. Ya hâliku, fetebarekallâhü, fil erhami. Ya evvelü hüvel evvelü vel âhirü zevvâhirü velbâtın. Ya şekûrü inne rabbeka legafurun şekur. Ya gafuru vallâhü gafurun rahim. Ya vedudu ve hüvel gafurulvedut. Ya zâhiru vezzâhirü, vel batın. Ya kaimü, kaimen bilkıstı lâ ilâhe illâ hu. Ya hayru allâhü lâ ilâhe illâ hüvelhayyül Kayyûm. Ya semîu ve hüvessemiul alimü. Ya basirü, innallahe basirün bil ibad. Ya hakimü ve kânal ahü azizen hakima. Ya kerimü innellahe lâganiyün kerim. Ya kadirü ve hüvel kadiru alâ en yeb'ase aleyküm. Ya muktedirü inde melikin muktedir. Ya bâisü innellahe yeb'asü men filkubur. Ya rezzaku, vallâhü hayrürrazikîn. Ya vârisü ve lillâhi mirassessemâvâti vel'ard. Ya kaviyyü şey'in şehid. Ya mübdiü, ya muidü innehu hüve yübdiü ve yûid. Ya tevvabü innehu kâne tevvaba. Ya vehhabü, inneke entelvehhab. Ya celilü, zülcelüli vel ikram. Ya cemilü, fasbir sabren cemilâ. Ya vekilü ve kefa billâhi vekilâ. Ya kâfi ve kefallâhü'l mü'minînel kıtâl. Ya veliyyü ve hüvvel veliyyülhamîd. Ya rabbellâlemin. Ya ganiyyü, vellahül ganiyyü ve entmül fukara. Ya şâkiru, innellahe şakirun alîm. Ya hallaku öi hüvel hallakul alîm. Ya muhsinu vallâhü yuhibbul muhsinin. Ya kâdiru, vallâhü alâ külli şey'in kadir. Ya müfaddalü, vallâhü zülfazlil azîm. Ya mü'minü ve yütimmü nimetehû aleyke ve yehdiyeke sıraten müstekîm. Ya muizzu, tuizzu men teşûu. Ya müzillü tüzillü men teşâu. Ya râfiu, râfiudderecâti. Ya şefiu, men zellezî yeşfeu indehü illâ biiznihî. Ya kebîru innallahe kâne aliyyen kebîrâ. Ya Hakku, veTeâlâllahu'l melikü'l hak. Ya berru, innellahe hüvelberrür rahîm. Ya vitru, veşşefî, velvetr. Ya gaffaru, innehu kâne gaffarâ. Ya gâfiru ve ente hayyül ghafirîn. Ya hamîdü, tenzîlün min hakîmin hamîd. Ya mennâhü, belillâhü yemünnü aleyküm. Ya bâki ve yebkâ vechü rabbiki. Ya ehadü, kulhüvallâhü enad. Ya samadü, Allâhüssamed. Ya metînü hüver rezzaku zilkuvvetil metin. Ya hâdî, innellâhe yehdî men yeşa ya bedîu, bediussemevâti vel ard ya hâlimü ve hüve bikülli şey'in alim. Ya halima, halimül gaybi veşşehâdeti. Ya fettâhu, rabbeneftah beynenâ ve beyne kavminâ bilhakki ve ente hayrülfâtihîn. Ya mübînü innâ fetahnâ leke fethan mübînâ. Ya muhîtu, vallâhü bimâ ta'melhune muhît. Ya kadiyyü, vallâhü yekdî bilhak. Ya hasibü vekâhallâhü alha külli şey'in hasîbâ. Ya nâsiru, nimel Mevlâ ve nimen nasîr Ya vasîu ve kânellahu vâsian alîma Ya kâhıru ve huvel kâhıru fevka ibâdihi. Ya ghafıru, innellahe yağfiruzzûnübe cemîâ Ya tâhiru, innellahe yuhibbul mutetahhirîn. Ya men leyse lehu mislun ve lâ şebîhun fil'ard ve lâ fissemâi ve huvessemmiul alîm. Ve lâhavle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm. Ve sallallahü alâ seyyidinâ Muhammedin ve âlihitayyıbinet tâhirîn birahmetike ya erhamerrâhimîn. Vel hamdü lillhahi rabbilâlemîn. [/I][/B] Bence simdi acilen transfer etmemiz lazim, ama bonservisli futbolcu, fis fis futbolcu degil! |
ilk haftalar yine kabus olacak gibi gözüküyor da inşallah kısa sürer...
|
[IMG]http://images.habervitrini.com/galeri/org/20120811aw000574_04.jpg[/IMG]
[IMG]http://images.habervitrini.com/galeri/org/20120811aw000574_03.jpg[/IMG] |
Hursut nasil bakiyor öyle? Adam korkar :D :D :D
|
İnanın bizim böyle bir fark yememiz bile bu yönetime transfer yaptırmaz. şöyle bi 20-30 gol yemek lazım.
|
ben gençlerbirliği 4-0 yener diye tahmin ediyordum lekiç falan var ama 7-1 bitti göülümüz ise penaltıdan
|
5-0 7-1 2-0 hem gol atamiyoruz hem defans berbat insallah lig'de boyle yapmayiz yaziklar olsun utandirin lan bizi bari :mad:
|
simdi antep avuclarini ovmaya baslamistir gorunen oki bu sezonda gol yeme rekoru kiracaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |