![]() |
Haklısın Rıza Hocam!
sezon başlamadan önce demeçlerde rıza hoca hep şunu söyledi:
(avusturyayı kastediyor)''Orada oynadığımız hiçbir hazırlık maçının sonucu bizim için önemli değildi. Önemli olan oynayacağımız oyun, yapacağımız şeylerdi." buna ek olarak da şunları da ifade etti hocamız; hata yapıyorsak bu maçlarda yapalım. evet hocam hazırlık maçları başladı hiç bir maçta neredeyse başarı sağlayamadık ancak gördüğümüz yanlışlar nedir,elde ettiğimiz şeyler nedir. ben kendi adıma bu maçlardan eksik olan şeyleri tam manasıyla gördüğünüzü düşünmüyorum.(tabi haklısınız forvete takviye yapmamız gerektiği çok açık ortaya çıkmıştı!) önce nürnberg 5-0, ardından gençlerbirliği 7-1. bir hazırlık maçı dahi olsa sivassporumun bu şekilde maç kaybetmesini hazmedemiyorum arkadaş. 3.lig, amatör lig takımı değilsin ki sen bu farklarla maç kaybedesin. sonuçta karşındaki takımda bir barcelona değil gençlerbirliği, şu bizim süper ligin orta sıralarındaki takımlarından. 2.ligi kaldıracak bir orta saha istemiyorum.artık bu görülsün lütfen. kadir ve m.nas dışında bu bölgeye kaliteli bir oyuncu transferi şart. doğayla,alicanla veya faty ile olacak işler değil bunlar. resmen orta sahası olmayan bir takımla mücadele ediyoruz. buna savunma ne yapsın forvet elemanları ne yapsın. [B]inşallah artık işin ciddiyetini oyuncularımız anlamışlardır. lige 1 hafta var ve biz halen sezonun ilk hazırlık maçlarını oynuyormuşuz gibi bir imaj veriyoruz. gerçek sivassporu gaziantepte izlemek istiyorum. bu mağlubiyet inşallah takımımıza iyi bir tokat olmuştur ve kazanımlarla bize dönecektir.[/B] |
Cevap: Haklısın Rıza Hocam!
Rıza hoca sanırım sekiztaşa onu göndermedik diye 8 tane yedirmeye çalışıyor bize nerdeyse başarıyordu gençlerden 7 yiyen gs den fb 18 den aşşağı yemez.
Teşekkürler Rıza hoca teşekkürler Yönetimmmmmmmmmmm |
Her hayırda bir şer. Her şerde bir hayir vardır. Bu bozgunun sonuda hayır olur inşallah. Yönetime mesaj açisından
|
yönetim kına yaksın beyler bunca yıldır gelen paralar nere gittide adam almaktan acizler kulubün kimseye borcu yok onca gelir nere gisiyor nerde miyadını doldurmuş adam varsa takıma dolduruluyor takımın düştüğü hallere bakın utanın biraz ya borçsa borç alın adam gibi adamlar takım kazanırsa borçta kalmaz dertte şağkanızı önünüze koyun ya bu işi layıkıyla yapın yada arkanıza bakmadan gidin 7 milyon sivas taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yok yeter artıkkkk herkes kendine gelsin bir lafımda futbolculara beyle günde iki idman haftada bir maç yapıyorsunuz ya layıkıyla aldığınız paranın hakkını verin yada çekin gidin kulüp kimsenin çiftliği değildir.
|
bu sene atarız 50 gol yeriz 150 gol olacağı bu başka ne bekliyorsunuz
|
Biri siyah-beyaz renklerin adami biri sarı-lacivert renklerin adami Sivasspor'a verecek hiç bir seyleri olmadıgını gördük,yazık hemde çok yazık süper ligde oynayacak takımın kadrosu boyle olmamalıydı
|
[QUOTE=corner58;800463]Her hayırda bir şer. Her şerde bir hayir vardır. Bu bozgunun sonuda hayır olur inşallah. Yönetime mesaj açisından[/QUOTE]
senin gibi düşünüyorum. inşallah bu mağlubiyet ayaklarımızı yere bastıracak. ben hep yönetimimize, rıza hocamıza destek oldum. yine olucamda. hazırlık maçı dahi olsa bu mağlubiyeti bizler nasıl kabullenemiyorsak, yönetimimizde kabullenmeyip gerekli adımları atıp, önlemleri alacaklardır. |
RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
artik yonetim gerekeni yapsin, hazirlik maci bile olsa, bu kadar rezil etmelerine haklari yoktur...!!
|
[QUOTE=buraks58;800485]Atilla, Uğur, Faty (Dk. 84 Kaan), Rainoch, Hayrettin, Mehmet, Alican, Chahechouhe (Dk. 46 Erman), Cerny, Grosicki, Suarez
bu kadroyla yedi yiyoruz. tek bir izahı var ciddiyetsizlik. tamam orta sahaya oyuncu transferi şart diyoruz şudur budur diyoruz ama böyle bir mağlubiyetinde bir iki transferle izahı olmaz. maçı ciddiye almamanın hala tatil havasında olmanın CİDDİYETSİZLİĞİNİN sonucudur bu. inşallah bu sert tokatla birlikte gaziantepte yiğidolarım silkelenmiş şekilde gücünü gösterecektir.[/QUOTE] şu kadro ve şu skor!!! |
[QUOTE=59yigido58;800465]yönetim kına yaksın beyler bunca yıldır gelen paralar nere gittide adam almaktan acizler kulubün kimseye borcu yok onca gelir nere gisiyor nerde miyadını doldurmuş adam varsa takıma dolduruluyor takımın düştüğü hallere bakın utanın biraz ya borçsa borç alın adam gibi adamlar takım kazanırsa borçta kalmaz dertte şağkanızı önünüze koyun ya bu işi layıkıyla yapın yada arkanıza bakmadan gidin 7 milyon sivas taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yok yeter artıkkkk herkes kendine gelsin bir lafımda futbolculara beyle günde iki idman haftada bir maç yapıyorsunuz ya layıkıyla aldığınız paranın hakkını verin yada çekin gidin kulüp kimsenin çiftliği değildir.[/QUOTE]
arkadaş ne 7 milyon taraftar dan bahsediyorsun bu takımın adam gibi 7 bintaraftarı olsa sampiyondu bu takım.sezon başında rıza çalımbayın 2 hafta besiktasin kapısında yattığına şahit olduk bu kadar yüzsüzlük olur mu ya yönetime ne demeli buna çanak tuttu bu takımın adam gibi taraftarı olsa bunu yapabilirler miydi.rıza hoca eskişehirde iken oyuncu değişikliklerini bile taraftar baskısından yapıyordu ama bura neresi bana kalırsa dingonun ahırı |
Sivas ligin koklu takimi malesef gereken agirligimizi koyamiyoruz bir sene ileri iki sene geri gidiyoz takimlar bizden korkmak yerine cantada keklik goruyorlar hazirlik macinin skoru onemli degil ama rakip takimlarda ter atmasin uzerimizde yakismayan skorlar var ortada
|
Günümüz futbolundaki tek gerçek;
Orta sahanız ne kadar iyiyse siz o kadar iyi takımsınız demektir. Geçen sene şampiyon olmuş bütün takımlar başarılarını orta sahalarına borçlular. Elimizde KADİR gibi sahada basmadık yer bırakmayan bi oyuncu var yanına topla mesafe katedebilen, delici bir oyuncu şart. |
mecnur başkan cıksın bu yenilgi hakkında acıklama yapsın yoksa istifa etsin yeter artık..
|
büyütmeyin bu kadar. takım bu sıcak havada iki gün üst üste maç yaptı.daha doğrusu antrenman yaptı.ben bu sene iyi işler çıkaracağımıza inanıyorum. çünkü sivassporun kadrosu geçen seneye nazaran daha güçlü.biraz sabırlı olun. eleştiri yaparken de biraz insaflı olun.
|
pek onemsemeyın belkı hıç brı gununde deıldı
|
***rıza hocayı tebrik ediyorum 1-7 skordan dolayı cünkü gelecegin yıldızları yetiştiriyor çünkü bir kupayı kazanması icin sadece 90 dak.mücadele edecekti ..onun kahramanlarını sayıyorum örneğin.uğur,tosun fatih,kahraman hayrettin ,aslan mehmet nas kurtarıcı olarak geleceğin hazırlığını yaptı.kendiside oturduğu yerde hic bankta kalkmadı.bir mangalı eksikti,sanırım onuda siyah,beyaz eşofmanı kirlenir diye yakmadı ..macı sahada izlerken aklıma flim şeridi gecti . calıştırdığı takım oyuncusundan cok taktik verirken koşan ve mücadele eden HİKMET KARAMAN aklıma geldi.
***bu zamana kadar cok sayıda süperliğ macıları izledim bu kadar rahat ne bir takım nede bir teknik adam gördüm ,inşl bu kadroyla antepe gitmeyiz derim. |
[QUOTE=Ricardo Pedriel;800476]RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
kardesim rizanin sucu ne adam transfer yapin diye bangir bangir bagiriyor. yönetim paraya kiyipta adam akilli transfer yapmayipta nerde bonservisi elinde olup belki bizde tutar diye abur cubur topculari alirsa bunda teknik heyet napsin,bence YÖNETIM ISTIFA diye yazmaliydin kardesim |
[QUOTE=dogan5880;800510]pek onemsemeyın belkı hıç brı gununde deıldı[/QUOTE]
ne demek gününde degildiler ya aklın yerindemi. |
Dibe vurduğumuza gore yükselmenin zamanı gelmiştir insallah
|
SEZER ÖZTÜRK'Ü KİRALAYALIM FENERDEN ADAMLAR GÖZDEN ÇIKARMIŞ DURUMDA ÖZER DE DÜŞÜNÜLEBİLİR. GALATASARAY DA CEYHUN VE YEKTAYI KİRALAMAYI DÜŞÜNÜYOR ALLAH AŞKINA ALALIM ŞUNLARDAN BİRİNİ EN AZINDAN BU SENE İDARE ETSİN
|
Kİmse kimseyi istifaya davet etmesin.antepten alınacak gençlervari facia (allah korusun ama) kendilerine gerekeni yaptırır
|
Abi insallah antepi yenip geliriz yoksa aksini hic düsünmek bile istemiyorum hükmen maglup olmak belkide 7 tane yemekten daha iyi! Sitem etmeye hakkimiz var!!!!!!
|
7-1 lik skor pek hazmedilecek bir skor değil bence bunun sebebı cok kosan defansif ortasaha eksikliği ve ileride top tutamama yanı kıvanc ve eneramo eksıklıgı kımse bu skora aldanmasın bız bu sezon lıgı sallayacaz kımse dert etmesın kaldıramayacagı laflar ve sözlerde söylemesin ilerde zorunuza gidecek seyler olabılır sessız bır sekılde lıgı beklemek bence mantıklı olan
|
[QUOTE=58akif34;800650]7-1 lik skor pek hazmedilecek bir skor değil bence bunun sebebı cok kosan defansif ortasaha eksikliği ve ileride top tutamama yanı kıvanc ve eneramo eksıklıgı kımse bu skora aldanmasın bız bu sezon lıgı sallayacaz kımse dert etmesın kaldıramayacagı laflar ve sözlerde söylemesin ilerde zorunuza gidecek seyler olabılır sessız bır sekılde lıgı beklemek bence mantıklı olan[/QUOTE]
akif hocam açıkcası ben bu mağlubiyeti dün ki kadroyu gördükten sonra, şu oyuncumuz yok bu oyuncumuz yok diye birilerine bağlamak istemiyorum. en fazla 3-4 isim dışında tam kadroyuz.yerlerine oynayan oyuncularda ne kadar kızsakda mahalle takımı oyuncusu değiller. bu mağlubiyetin tek sebebi var; ciddiyetsiz ve tatil havasıdır. |
Riza hocam dikkat et Sivas´liya karsi sayginligini yitirme.Sana gelecek bir söz sempatizanlarini gercekten cok üzer.Bunu bil .Su Hayrettin ,Doga ve Atilla defterini bir daha acilmamak üzere kapatsak diyoruz ne dersin?
|
[QUOTE=Ricardo Pedriel;800476]RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....RIZA İSTİFA.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
rıza değil yönetim istifa |
hocası beşiktaş beşiktaş diye papatya falı açan..
oyuncusu hak ettiğim yerde olmak istiyorum diye acıklama yapan.. sonra hayallerı gerçek olmayınca mecburen Sivasspor da kalan.. bu laflara sözlere seyırcı kalan bir yönetimi olan bir takım.. ANCAK BU KADAR OLUR.. GELEN TOKATLAR LİGDE, GİDEN TOKATLAR.. |
[QUOTE=buraks58;800652]akif hocam açıkcası ben bu mağlubiyeti dün ki kadroyu gördükten sonra, şu oyuncumuz yok bu oyuncumuz yok diye birilerine bağlamak istemiyorum. en fazla 3-4 isim dışında tam kadroyuz.yerlerine oynayan oyuncularda ne kadar kızsakda mahalle takımı oyuncusu değiller. bu mağlubiyetin tek sebebi var; ciddiyetsiz ve tatil havasıdır.[/QUOTE]
bence kalede atılla solbekte ziya forvette eneramo ortasaha da erman defansta navratıl ve rajnock olsa bu takım yenılmez di saglık olsun en azından antep macına kadro şimdi daha rahat belli olacak ben hiç sıkıntı etmıyorum takıma guvenıyorum bu sezon ıyı şeyler başaracağız |
yerine kim gelecek mourinho mu? sence sorun rızada mı transfer yapmayan yönetimde mi? |
Ne kadar nankör bir insansınız< hoca bulmazken gelip seni liğde tutunduran Rıza değilmi Geçen yıl o kadar fedakarlık yapıp herşeye gögüs gelen bu hoca değilmi. Sen belkide bilet alıp maça gitmekten aacizken Rıca hocanın yaptığı fedakarlığı bütün sivas biliyor. Sivassporu bu taraftarlar temsil edecekse vay halimize |
[QUOTE=şamatacılar;800683]hocası beşiktaş beşiktaş diye papatya falı açan..
oyuncusu hak ettiğim yerde olmak istiyorum diye acıklama yapan.. sonra hayallerı gerçek olmayınca mecburen Sivasspor da kalan.. bu laflara sözlere seyırcı kalan bir yönetimi olan bir takım.. ANCAK BU KADAR OLUR.. GELEN TOKATLAR LİGDE, GİDEN TOKATLAR..[/QUOTE] Al sana yen ibir nick alıp giren Sivasspor düşmanı Rıza hocanın yerinde başkası olsaydı şimdi deflarca bırakıp giderdi. Rıza hocaya yönetim şu oyuncuyu alacağız dedilerde hocamı almadı. Ne yapsın adam transferler kampa yetişssin dedi yönetim almadıysa transfer işlerinde Rıza hoca bakacaksa yönetimin orda ne işi var |
hazırlık maçıda olsa bu kadar ezik bir futbol ve hezimet hiçte açıklanacak bir durum değil.2 gün üst üste maç yaptı diyosunuzda sanki gençlerbirliği yapmadımı? rıza hoca bence beşiktaşa gitmedği için böyle isteksiz.beşiktaş aklını karıştırdı. saçma sapan oyuncular aldı. gardaş diğer takımlar nerden buluyo peki böyle oyuncuları çokmu pahalı bonservisleriİ. Bu sene diğer takımları görüp bizim sivasla karşılaştırıldığında hiçte iç açıcı bir tablo çıkmıyo ortaya umarım hemen bir çare bulunur yoksa bu sefer hakikaten gidiciyiz.
|
[B]İstifa diyen taraftara:
Hoca istifa edince rahatlanılacak mı? Herşey düzelecek mi? Yerine kimi alıyoruz? Kulübe yeni hoca transferi yapması için sizin bizatihi ne kadar mali desteğiniz olabilir? Elbette tepki gösterip, yapılan yanlışları dile getireceğiz. Herkes gidici, herkes yolcu, bakii olan ve kalan Sivasspordur, yiğidolardır, bizleriz. Makul ve mantıklı yorumlar yapılarak, mide bulandırma yapmadan yorumlara yer verilmesi daha akılcı, daha milliyetçi, yiğidoya daha yakışır olduğu inancındayım. Lig başlasın görelim, belki bizlerin söylemine gerek kalmayacak, belki de söylediklerimize bizler pişman olacağız. Sabır herşeyin ilacıdır. Sabır sabır sabır. Tabii bir kaç hafta :) Kırmak, dökmek, harcamak çok kolay, en zoru ise kazanabilmektir. Kazanabilen taraftar olmak ümidiyle...[/B] |
[B]Faturayi tamamen futbolculara kesmek bence yanlis yaklasim olur[/B]
Bu skorlardan Riza hocada sorumlu. Sebebine gelince... Futbolcuya göre sistem olur. Riza hoca ise kafasindaki sistemi mevcut futbolculara oynatmak istiyor... Göze hos gelen futbol oynatmak istiyor, rakip sahada pres yapan, sürekli golü düsünen bir takim yaratmak istiyor AMA bunu yapabilmek icin de o sisteme uygun transferler yapmak gerekir. Mevcut futbolcularla böyle bir sistem ters teper.. Ters teptigide zaten alinan sonuclar gösteriyor.. Bülent Uygur'la basari nasil gelmisti? Skora dayali bir oyun sistemi ile... Arkayi kapat, önde bir tane at sonra üstüne yat sistemi... göze hos gelen sistem mi? Hayir, ama kisitli kapasiteli futbolcularla basari getiren bir sistem |
Adamların yönetimi Dejan Lekiç'i, Dusko Tosiç'i transfer ediyor. Bizim yönetim ve Rıza hocada, kaç yıldır doğru dürüst oynamayan Bednar'ı, bizim sayemizde ligte kalan Antalya'nın bile kadrosunda düşünmediği Doğa'yı ve kaç yıldır ligte oynamasına rağmen, oynadığı futbolla vasatı pek aşamamış Erhan Güven'i transfer ediyor. İki kulüp arasındaki vizyon farkı ortada. İyi yönetilen kulüpler faydalanamadığı futbolcularla yollarını ayırırken; bizim yönetim ise Hayrettin, Uğur Kavuk ve Mehmet Nas'ın sözleşmelerini uzatıyor. Çok büyük katkı sağladıkları için herhalde!
|
HAZIRLIK MAÇINDA YENİLDİK DİYE RIZA HOCAYI MI GÖNDERECEĞİZ. HADİ RIZA HOCAYI ATTIN. SEZONA BU KADAR AZ KALMIŞKEN RIZA HOCADAN İYİSİNİ Mİ BULACAN?????????????????? |
[QUOTE=şamatacılar;800683]hocası beşiktaş beşiktaş diye papatya falı açan..
oyuncusu hak ettiğim yerde olmak istiyorum diye acıklama yapan.. sonra hayallerı gerçek olmayınca mecburen Sivasspor da kalan.. bu laflara sözlere seyırcı kalan bir yönetimi olan bir takım.. ANCAK BU KADAR OLUR.. GELEN TOKATLAR LİGDE, GİDEN TOKATLAR..[/QUOTE] [I][B]Az kalsın Tokat bile tokatlıyordu.....[/B][/I] |
[B]Uzun süredir yorum yazmıyordum siteye... Ancak bugün bakma fırsatım oldu değişik görüşlere birde ben yenisi ekliyeyim dedim...
Öncelikle Burada Herkesin Her Yoruma Saygı Duyması Gerekiyor.Herkes Yönetimi Hocayı vs İstifayada Çağırabilir Başka Görüştede Bullunabilir... Gelelim Yorumumuza... Geçen Sezon Malumunuz Ligin En Çok Gol Atan Takımlarının Arasındayken Birde En Çok Gol Yiyen Sınıfında Olmamız Aşikardı.Nitekim Teknik Heyet ve Sivasspor'un Üst Kademe Yöneticilerinin Kulakarkası Sohbetlerinde ''Ligi Kalecesizi Bitirdik'' Diye Söylentileride Malum , Onların Yanında Taraftarın Yorumları Zaten Alenen Ortada... VARAN 1 : Durum Böyleyken Sen Kaliteli 1 Kaleci Transfer Etmeyip , Kaleye Her Top Geldiğinde Yüreğimizi Ağzımıza Getiren ATİLLA KOCA , Kalecilik Yeteneklerine Lafım Yok Ammavelakin Süper Lig Standartlarında Yeterli Kapasitede Olmayan MİLAN BORJAN , Yargı Sürecinde Onama Olursa Hapise Girecek KORCAN ÇELİKAY , Sezon Ortasında Gelmiş Miadı Çoktan Dolmuş Parasının Peşinde Olup A2 le Maça Çıkan SENECKY ye Güvenip Lige Başlıyorsan Bu Tamamen Bir Abesle İştigaldir ve de Kusura Bakmayın Ama Amatörlüktür... VARAN 2 : Takımın Sağ Bekinde Geçen Sene Çekmediğimiz Izdırap Kalmadı Bu da Biliniyor , Sağ Bekte Zaten Eleştiri Oklarını Her Hafta Üstüne Çeken Uğur Kavuğun Yedeğe Alınmasını Gerektirecek Kaliteli Bir Sağ Bek Beklerken ERHAN GÜVEN'i Transfer Etmek Ben Bu Kısmı Düşünmüyorum Ne Olursa Olsun Demekten Öte Bir Şey Değildir...İki Futbolcunun Toplam Kapasitesi Süper Lig Standartlarının ALtındadır Kanımca Kim Ne Derse Desin...Savunma Hatındaki 2. Vakadır Çok Canımız Yanar... VARAN 3 : Ön Libero Mevkiinde KADİR BEKMEZCİ Oldukça Gelişme Kaydetti Ancak Bir Tek Kadir'in Üzerine Yük Binmesi Farklı Bölgelerde Açıklara Yol Açıyor.Bu Bölgede KIVANÇ KARAKAŞ'ın Ayrılması MEHMET NAS'ın ise Son 20 Dakika Ancak Oynayabilecek Durumda Olması DOĞA KAYA'yı Bize Transfer Ettirmiş Olamaz Böyleyse Bile İnanmıyorum İnanmak İstemiyorum.DOĞA KAYA Misyonunun Son Demlerinde Vasatında Altında Bir Topçudur , İşimiz Doğa'ya Kaldıysa Vay Halimize... VARAN 4 : Forvet Hattında 20 Mayıs 2012 de Eneramo ile Yollar Ayrıldı Deyip 2-3 Yıldır İzlediğimiz Forvetler Var Onlarla Anlaşacağız Diyen Rıza Hoca Ne Gariptirki 5 Gün Önceye Kadar Alternatifli Listeden Kimseyle Anlaşamadı , Kendisine Kulüp Bulamayan Eneramoya Mecburen Kaldı.Transfer Politikası İnanılmaz Süper... VARAN 5 : Bir Hazırlık Maçı Dahi Olsa Sivasspor Armasının Çıktığı Her Alanda Mücadele ve Şeref Ön Planda Olmalıyken Bu Sene Lakayt Tavırların Ötesinde Ne Yaptığını Nerde Olduğunu Bilmez Bir Futbolcu Topluluğu ve Teknik Heyeti İzlmekteyiz. Sezon Başı Beşiktaş ile Flört Halinde Olup Büyük Sivas ve Sivasspor Camiasını Küçük Düşüren Öteleyen ve Şuandaki Çektiğimiz Sıkıntıların Temelini Atan RIZA ÇALIMBAY'a Gaziantepspor'un Teknik Direktörü Hikmek Karaman'ın Transfer Konusunda Verdiği '' Ben Gaziantepspor'un Başındayım Transfer Konuşmak Gaziantep'e ve Bana Hakarettir'' Sözünü , Her Defasında Ben Büyük Kulupte Oynamak İstiyorum Hakettiğim Yere Gitmek İstiyorum Diyen ERMAN KILIÇ ve Onun Düşüncesinde Bir Kaç Futbolcumuza da Efsanemiz PİNİ FELİX BALİLİ'nin Bir Tv Kanalından Yöneltilen Bir Gün Büyük Kuluplerde Oynama Hayaliniz Var mı ? Sorusuna '' Ben Zaten Büyük Külüpte Oynuyorum'' Diye Cevap Veren Ruhu ve Manteliteyi Hatırlarız.... VARAN 6 : Her Defasında Zor Günlerimizde Bize Kucak Açan , Bize Sonsuz Başarılar Yaşatan Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza Serzeniştlerimiz Var.Başkanımızın Malum Mahkeme ve Sorunlarla Boğuştuğu Dönemde Pekte Yargılamamız Etik Olmayacak Ancak Yönetim Kurulumuz Tamamen Amatör.Bir Takım Düşünün ki Basın Sözcüsü Olmasın Bir Takım Düşünün ki Taraftarına Forma Tedarik Edemesin 3-4 Senedir Aynı Formaları Giyinip Çıksın , Satış-Pazarlama Alanında 0 Plan Proje Üretsin ve Şehri Takımından Bir Haber Bıraksın... Kimse Kırılıp Gücenmesin Biz Bizeyiz Ancak Ben Artık Kılıçoğlunda Hakanda Kahvemizde vb Yerlerde Bir Hava Bir EDAYLA Artis Artis Gezen Futbolcu ve Teknik Heyet Sorumlularını Görmekten Tiksiniyorum.Gezmesinler mi Evet Gezsinler İşlerini Yapsınlar ve Sivasspor Futbolcusuna Yakışır Hal Hareketlerle Mekanlarda Bulunsunlar...Tepeden Millete Bakınıp Artisleşip Onu Bunu Kesme Ayağıyla Büyüklenmesinler... Biz Sivasspor Taraftarı Herkesten Büyüğüz...3.Ligde de Biz Vardık , Hep te Olacağız. O Bakımdan Herkesin Şapkasını Önüne Alıp Düşünmesi Lazım Özellikle de RIZA ÇALIMBAY'ın... (Not: Bazıları Bilet Almaz Yazar vs Gibi Diyebilir.Her Sene Kombinemi Alırım Bu Senede Ayırttım Hafta İçin Nasipse VIP Kombinemi Alacağım Forma Deseniz Gırla Aynı Renkten 3-4 Tane O Yüzden Yorum Yapabilirim Değil mi :) :) :) )[/B] |
[QUOTE=fatih585858;800717]Adamların yönetimi Dejan Lekiç'i, Dusko Tosiç'i transfer ediyor. Bizim yönetim ve Rıza hocada, kaç yıldır doğru dürüst oynamayan Bednar'ı, bizim sayemizde ligte kalan Antalya'nın bile kadrosunda düşünmediği Doğa'yı ve kaç yıldır ligte oynamasına rağmen, oynadığı futbolla vasatı pek aşamamış Erhan Güven'i transfer ediyor. İki kulüp arasındaki vizyon farkı ortada. İyi yönetilen kulüpler faydalanamadığı futbolcularla yollarını ayırırken; bizim yönetim ise Hayrettin, Uğur Kavuk ve Mehmet Nas'ın sözleşmelerini uzatıyor. Çok büyük katkı sağladıkları için herhalde![/QUOTE]
VİZYON MESELESİ KARDEŞ. NE BAŞKANDA NE YÖNETİMDE NE HOCASINDA VİZYON YOK.. UFUKLARI DAR BUNLARIN. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:06. |