![]() |
Maçı değerlendirelim
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=36908&token=89810][img]http://resimzade.com/Show.html?i=36908&token=89810[/img][/url]
Kendi evimizde berabere kaldığımız Sivasspor 0-0 Fenerbahçe maçını değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Taraftarımız nasıldı : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[B]İyi oynadık eksik olan tek şey goldü.. Canınız sağolsun Sivasspor.[/B]
[COLOR="Red"]- ilk dakikalarda defans biraz bocaladı ama sonradan kendine geldi--30 tane orta yaptık hiç isabet bulamadık ya gerçekten çok üzüldüm yenemediğimiz için .[/COLOR] |
Aatif topu ayaklarına dolandırıp durmasaydı şuan 3 puanı almıştık. Güzel bir futbol oldu. Grosicki biraz daha erken girmeliydi. Çok etkili oldu oyuna girdikten sonra. Erhan'ı çok beğendim maçın en iyisi kendisiydi. Kuyt'ı oynatmadı hiç. Tek silinik görüntü biraz Pedriel oldu. Erhan ve Doğa tekrar tekrar söylüyorum kendilerini toparladılar lige iyi giriş yaptılar.
|
Son dakikalarda kalp atışlarımız tavan yaptı.. Aatif'i beğendim biraz daha çalışırsa mükemmel olur.. Bi kaç küçük hata dışında kötü oynamadık.. Kazansaydık harika olurdu ama olmadı..
|
Maçta göze çarpanlar : erhan güvenin defanstaki performansi,istekli oynamamiz
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : mac ortada gitti....,iyi pozisyonlar yakaladik fakat degerlendiremedik Maçın en iyisi kimdi : erhan güveni begendim,kadir,doga,navratil fena degildi Maçın en kötüsü kimdi : pedriel hic yoktu sanki,atif topu bir ayaginda tutamadi Taraftarımız nasıldı : mükemmeldiler...insallah artik böyle gelirler Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakemi hic sevmedim...2 kornerimizi caldi ve egemene sari karti göstermedi Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : yedekdeki en iyi adamlarini koydu... daha ne yapsin |
Maçta göze çarpanlar : aatıf ve erman yeterince konsantre olamamış gibiydi ama oyun geneliyle iyiydik.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : erhan beni şaşırttığın için teşekkürler hatasız oynadı son vuruşta becerikli olsak galibiyetten bahsederdik sağlık olsun. Maçın en iyisi kimdi : erhan güven Maçın en kötüsü kimdi : kamil Taraftarımız nasıldı : stad ful çekmiş olması güzel birde takıma destek olsalar.inş zamanla oda olacak Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : bazı kararlarında saçmaladı ilk dakikadaki korner,egemen ve eneramonun pozisyonu v.s.. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : bence gayet olumluydu doğa sakatlandığı için çıktı diğer değişiklikler yerindeydi tebrikler hocam. |
[B]Gayet güzel ve akıllı oynadık, Uğur hariç tüm takım iyi bir performans ortaya koydu. Bednar ve Abdülkadir neden sakatlandı ne zaman dönecekler yine muamma, bugun Eneramonun yanına bir forvet oyuncusu olsaydı mutlak suretle gol bulurduk.
Uğur Kavuk'a değil 11 de Storeden parayla bile Sivasspor forma satışı yapılmamalı...[/B] |
takım olarak bence gayet güzel oynadık ama her zaman ki performansının altında olan oyuncularımız vardı belki onlarda normal oyunlarını sergilese bugün 3 puan alan takım olurduk bunlar eneramo,pedriel,erman
|
Doğa ,Erhan ve Uğur başta olmak üzere tüm futbolcularımızı oynadıkları erkekçe,yiğitçe oyundan dolayı alınlarından öperim.
|
Maçta göze çarpanlar : Eneramo mükemmel.keşke 2 yıllık sözleşme imzalasaydık seneye elimizden bedavaya kaçıracağız eneramoyu.çok iyi bir oyuncu.borjanda biraz hoşuma gitti bugün.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : bazı dakikalar oyunu bunalttık her an gol atabilirdik ama fb de atabilirdi maçın hakkı beraberlik gibiydi ama yinede kazanmaya yakın takım sivasspordu. Maçın en iyisi kimdi : Eneramo Maçın en kötüsü kimdi : Pedriel,Grosicki,Doğa Taraftarımız nasıldı : mükemmeldi inş böyle olmaya devam eder mersin maçında da çok iyiydik. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakem çok gereksiz oyunu durduruyor.yinede skora etki etmediği için memnunum. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : hepside çok doğruydu son dakikada murat akçayı alması sanki beraberlik garanti olsun gibiydi.ama rıza hoca çok doğru hamleler yaptı ve takımımız çok harika biraz da defansımız iyi olsa bu takım rahat şampiyonluğa oynar. |
Maçta göze çarpanlar : ortasaha oyuncuları ve defans uyum icinde olmaya baslamış
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : rıza hoca ne kadar uc puan istesede fenerden cekindi Maçın en iyisi kimdi : eneramo fenerin ileri cıkmasına geride acık bırakmasına izin vermedi ve defans da erhan Maçın en kötüsü kimdi : pedriel vasatı asamadı Taraftarımız nasıldı : tvden taraftar seslerini duymak ve stadın dolu olması guzel takım icin cok önemli bir unsur her zaman bu şekil olması dileğim Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : bir çok hakemin büyük takım korkusu vardır golü etkileyici olmasada bariz hataları var Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsuuz : korkak olması belkide kazanmamızı engelledi çift forvet ve ileride baskı kurmalı idi bu oyun ile 1 puan sevindiricimi ? |
Rıza hocayı çok seviyorum,Eneramoyu da.Ziyayı ve Pedrieli ve Ermanı da.
|
İnşallah Erhan Güveni ölümüne eleştirenler bu maçın genelinde onu iyi izlemişlerdir, özellikle bir yan topta hem Kuyt'ı hem Egemen'i kontrol etmeye çalışması ne kadar canla başla oynadığının göstergesi. Rajnoch'u da izledik az kalsın kendi kalemize gol atıyorduk.
|
[QUOTE=cemahmety;804828]İnşallah Erhan Güveni ölümüne eleştirenler bu maçın genelinde onu iyi izlemişlerdir, özellikle bir yan topta hem Kuyt'ı hem Egemen'i kontrol etmeye çalışması ne kadar canla başla oynadığının göstergesi. Rajnoch'u da izledik az kalsın kendi kalemize gol atıyorduk.[/QUOTE]
Onlar izlemeden peşinen muhalifler.Erhan bugün nasıl bir oyuncu olduğunu dostlara da gösterdi.Doğanın koşmaktan ciğeri patladı. |
Kendi evimizde berabere kaldığımız Sivasspor 0-0 Fenerbahçe maçını değerlendirelim.
Maçta göze çarpanlar : mah.takımı feneri gömüzde çok büyüttük ilk yarı o nedenle tutuk oynadık 2 yarı feneri salladık ,kamil artık macların son 25 dak.da oyuna alınmalı ancak o zaman takıma yararlı olur derim. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :Artık defansımız şu şekil olmalı navratil,ziya,kara murat ve rajnıoh Maçın en iyisi kimdi : doğa cok çalıştı oyunda çabuk düştü,rıza hoca daha erken oyunda alabilrdi m.nas la değişebilirdi. Maçın en kötüsü kimdi :yok Taraftarımız nasıldı : orta Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakkımz bu kez yenilmede Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : doğa gec değişti,diğer son 2 adamı gec değiştirti,yani beraberliğe sevin di sonuc olarak rıza hocam bu gün cok iyidi. devamlı olmasını diliyorum,eşofmanında da azda olsa kırmız cizgiyi gördüm. |
[QUOTE=Besyo_cu;804821][B]Gayet güzel ve akıllı oynadık, Uğur hariç tüm takım iyi bir performans ortaya koydu. Bednar ve Abdülkadir neden sakatlandı ne zaman dönecekler yine muamma, bugun Eneramonun yanına bir forvet oyuncusu olsaydı mutlak suretle gol bulurduk.
Uğur Kavuk'a değil 11 de Storeden parayla bile Sivasspor forma satışı yapılmamalı...[/B][/QUOTE] Bednar ve Abdülkadir büyük ihtimal Trabzon maçında dönecekler. Uğurun tel tel döküldüğünü bizler gördük ama Rıza hocamız göremedi. Ah Aatıf ah o topları ezmeseydin Feneri çimlere gömecektik.Gerçi Eneramo Egemeni gömdü.:) |
galibiyetten daha önemli olan bnce takımın galibiyete inanmasıydı inanarak güzel oynadık takım havaya giriyor bu önemli
|
doğanın bu takımda artık yeri yok pas hataları yapıyor hoca gör bunları transferde geç kalındı
|
ozledigimiz o safsatali heyecan verici sivasporumuz geri donus sinyalleri vermeye basladi yigido ruhu oturuyor 4 eylulde dizler titremeye basladi simdiden SiVASPORUM BENiM biricik sevgilimmmmmmmmmmmmmmm
|
bu takim iyi ve daha da iyi olacaktir suphem yok gol yemedik çok sukur ona sevindim ve sadece iki sari kart yedik :D
ilk basta defans guven vermedi ama basta begenmedimiz erhan guven nerdeyse tek basina defansi sirtladi ve sonda da murat akça iyice rahatlatti bizi ancak sahada iki tane deli dana vardi maçi kattlettiler hem fb'li selçuk hemde bizdeki tecrubeli kazmamiz uğur lavuk |
İki takımda kötüydü, dolayısı ile 0-0 bitti.
Bizde sağ ve sol kanatlar çok açık verdi. Uğur - Pedriel ile Ziya - Aatıf çok kötülerdi. Defansın göbeği iyi mücadele verdi. Navratil - Erhan iyilerdi. |
[B]Sağlam bitirici bır forvet olsa sıvasspor'u kımse tutamaz..
[CENTER] Erhan Güven diyorum...!![/CENTER][/B] |
[B]Borjan...[/B] Kalede artık onun oynaması lazım... Sıfır hata yerinde müdahaleler, Vaslui macerası ona hem tecrübe hemde özgüven aşılamış...
[B]Uğur..[/B] Erhan Güvenin asli yerine geçmesi, Uğurun ise dinlendirilmesi lazım. Çok vasat ve tehlikeli hareketleri var. Kavruk değil SAVRUK oynuyor. Bindirmeleri yetersiz ortaları kötüydü bu maçta... [B]Ziya...[/B] Boğuştu didişti Kuytla mücadele etti, Sow la mücadele etti. Adeta sopa attı. Pas attı pres yaptı. Bu maçta Mersin maçından daha verimli oynadı. İşte bu kadar. Bunu yapması lazım Ziyanın... [B]Navratil...[/B] Aslında iyi oyuncu. Cansiperane mücadele ediyor ama Erhanla anlaşamıyor. Erhanda kötü değildi ama bu mevki iyi anlaşmayı gerektiren bir mevki. [B]Erhan Güven...[/B] Alınmasına karşı olduğum oyunculardan biri ama bu maçta olağanüstü işler yaptı. Özellikle iki kuvvetli oyuncuyu tutuşu oyun içinde nasıl bir düşünceye sahip olduğunu ne denli kuvvetli bir konsantrasyonla mücadele ettiğini gösterdi. Ama mevkisini ara sıra yadıgadı, artık olacak o kadar. Günün en dikkat çeken isimleri arasındaydı.. [B]Kadir Bekmezci....[/B] Artık geçen senelerki gibi aşırı derecede topla fantazi yapmıyor. Dikine çabuk oynamaya çalıştı. Oda günü başarılı ismiydi... [B]Doğa Kaya...[/B] Hala beni utandıramadı. Vasatı aşamadı. Fizik kondüsyon eksiği çokca mevcut. Sakatlanıp çıkana kadar verim alamadık. [B]Atıf C...[/B] Mersin maçında harika oyununu bu maçta gösteriri derken eline ayağına dolaştırdı saçmaladı durdu. Şayet yakaladığı meziyetli pozisyonları değerlendirse harika bir galibiyet alacaktık ama olmadı. Bir şeyler var bende diyor ama gösteremiyor. Bekleyip göreceğiz... [B]Erman Kılıç...[/B] Bir kaç pozisyon haricinde oda vasatı aşamadı ama çok pres yapması onu yordu. [B]Ricardo Pedriel S...[/B] Bu kadar çalışan ve bu kadar verim alamadığımız zaman insan üzülüyor. Bu maçta geri planda oynadı. İleri nadir çıktı. Rıza hoca baktı ileri çıkamıyor dışarı çıkardı... [B]M. Eneramo...[/B] Karaboğa çok boğuştu. Kim geldiyse banamısın demedi aldı aşağıya. Ama çevre kontrolu sıfır. Bababilader şöyle sağına soluna bak ofsayttamısın yoksa değilmisin. Bir dünya ofsayta düştü. Ama bu adam forvetimizde tekden. Tahtaya eneramoyu yazıp sağını solunu dolduracaksınız. allah sakatlık vermesin maşallah... [B]K.Grosicki...[/B] Ne zaman adam olacaksın be Kamil ne zaman... Bu takımı şaha kaldıracaksın bir gün ama bir şeyler ters gidiyor sende. Hemen aşıp bizleri sevindirmen lazım. [B]J. Rajnoch...[/B] Navratille mutlaka partner olması lazım. Orta sahanın adamı değil. Defans bloğumuz mutlaka Rajnoch Navratil Ziya ve Erhan olması lazım. Galiba hoca deneme yapıyor. Ama mutlaka tandem oynamalı. Tek sorunu oyunu zor okuyor ayaşından geç çıkarıyor pasları... [B]Rıza Çalımbay...[/B] Bu maçta yine Doğa ile başladı. Tek sıkıntım o.. Ya hazır değil yada kapasitesi bu kadar. Galiba oynata oynata monte edecek hoca onu. Ama bir Mehmet Nas olabilirdi. Galiba oda tam hazır değil bundan dolayı oynatıyor onu. Onun haricinde değişiklikler yerinde idi. Pek fazla taktik teknik hatası yoktu. [B]Taraftar...[/B] Demekki sadece Sivasımızın halkı bile fevklalade stadı doldurabiliyoruz. Az bir boşluğumuz vardı. Çok iyiydiler. Bir ara güzel tezahürat yaptık. Stadı inlettik. Ağızlarına sağlık. Sizleri çok seviyoruz. |
[QUOTE=harbiyiğido;804833]doğanın bu takımda artık yeri yok pas hataları yapıyor hoca gör bunları transferde geç kalındı[/QUOTE]
sen maçı izledin mi acaba :) Doğa gayet çalışkandı bugün. |
Takımı beğendim gol icin herseyi yaptık ama nasip değilmiş fenev capsiz bir takim gibi cok kapandı kimi zaman,vuruyon yobo dan donüyor vuruyon Mert gunok'tan donüyor 1 puana şükretsinler,rıza calimbay bu maçta yerinde degisiklikler yaptı mesela rajnoch ve murat degisiklikleri olumluydu her maci boyle ciddiye alsa daha cok takdir edecez,atıf iyi futbolcu bazen cok hızlı oynuyor bizimkiler ayak uydurmuyorlar eneramo ve kadir topa vurmayı bilmiyorlar uzaktan şutları cok cılız,kaleci borjan iyi mac çıkardı yan toplara hatasız çıktı,maşallah iyi gidiyoruz MİY macında kaçan 2 puana halen üzülüyorum ılerde zamanlarda daha iyi olacağız inşallah
|
Maçta göze çarpanlar : Erhan Güven'in arzulu futbolu ve topu ayağında tutmayı isteyen Fenerbahçe'nin bunu başaramayıp orta sahadaki topları takımımızın alması.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bu şekilde özverili oynadıkça mevki farketmeksizin transfere ihtiyaç yoktur.Bugün herkes birbirinin kademesindeydi.Hiç defans yapmayan Aatıf bile.. Maçın en iyisi kimdi : Erhan Güven & Eneramo Maçın en kötüsü kimdi : Selçuk :) Bizim adımıza Pedriel. Taraftarımız nasıldı :Televizyondan izledim ve sesler gayet iyiydi görüntü zaten güzeldi.Belki de futbolcuları etkileyen öge buydu. Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Olumlu düşünen iki takım vardı.Hakemlerin hepsi iyiydi. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :Güzeldi.Ancak Cerny kesinlikle girmeliydi bana göre oyuna Rajnoch iyi bir oyuncu ancak o dakikalar biz üstündük.Cerny iki yönlü oynayan bir oyuncu o girmeliydi. -Bu taraftar için canla-başla mücadele eden takımımıza,hocamıza teşekkürü borç bilirim.Bulunduğum mekanda Sivas'ı savunun tek kişi olarak mutlulukla ayrıldım.Galibiyet daha iyi olurdu ama atamıyorsan,yemeyeceksin.Bunu başarmak güzel... |
[I][B]Yorumları okudukça şaşırıyorum, acaba ben başka bir maç mı izledim diyorum..
Sadece ilk yarı en az 5 net gollük pozisyon verdik ve bizim akıllarda kalan, ah bu da kaçar mı dediğimiz bir pozisyonumuz yok...Sadece iyi mücadele ettik o kadar. Sahanın en iyisi de geldiği günden beri eleştirdiğimiz Erhan Güven'di. Borjan yine bildiğimiz gibi kaleyi boşaltıp saçmalamaya devam ediyor yine. Uğur Kavuk tren oldu resmen. Neyse ki Erhan açığını kapattı onun. Bu şartlarda alınan 1 puan iyidir. [/B][/I] |
Unutmadan Soyluyum Allah rızası icin su kapılara bir çözüm bulunsun yönetim mı bakıyor Gençlik spor il müdürlüğümü bakıyor Bilmiyom ama biri üstlensin artık mac bitimi maraton tribünün arka cikisi(yıldız apartmanlarının)ordan taraftar binbir eziyetler çıkıyor 6tane turnikeden tek sıra halinde çıkıyor büyük kapı kapalı mecburen telden atliyoz sanki yangından mal kaçırır gibi su işi duzeltin deri koltuklarda oturmakla makam sahibi olmakla hizmet olmaz millet birbirine surtuyor akraba olamaz boyle giderse
|
Takım hakkında yorum yapmak yerine lig başlamadan yöndtımi ve teknık heyeti insafsızca eleştirenleri SAHNEYE DAVET ETMEK İSTİYORUM. Sabredin demìştik
|
ballı f b çe yemin ederim zorkurtuldular anadolu nun kıralı olcaz yakın dır yakın bayrak düştüyü yerden kalkar eşekciler felan rüya görecekler biziz anadolunun büyü
|
Maçtan önce herkes kuyt kuyt diye dolanıyordu adamın ilk defa böyle bir ortalama tutturdu kariyeini biliyorum diyince dalga geçme girişiminde bulunanlar olmuştu şimdi ne dediğimi anlamışlardır umarım ağzı olan konuşuyor ne de olsa
|
[B]Akilli oynadik
2 puan kaybettik Ugur haric hepsi iyi oynadi Doga ve özellikle Erhan'i cok begeniyorum Eneramo Yobo ve Egemeni gömdü :D Pedriel vasatti keske Grosicki daha erken girseydi Erman macin basindan beri uyanik olsa daha fazla sut denemesi yapardi sonlara dogru acildi Iyi oldu yenemiyosan yenilmeyeceksin Ve uzun zamandir böyle doluluk görmedim tribünde [/B] |
[QUOTE=MaXiMuM;804845][I][B]Yorumları okudukça şaşırıyorum, acaba ben başka bir maç mı izledim diyorum..
Sadece ilk yarı en az 5 net gollük pozisyon verdik ve bizim akıllarda kalan, ah bu da kaçar mı dediğimiz bir pozisyonumuz yok...Sadece iyi mücadele ettik o kadar. Sahanın en iyisi de geldiği günden beri eleştirdiğimiz Erhan Güven'di. Borjan yine bildiğimiz gibi kaleyi boşaltıp saçmalamaya devam ediyor yine. Uğur Kavuk tren oldu resmen. Neyse ki Erhan açığını kapattı onun. Bu şartlarda alınan 1 puan iyidir. [/B][/I][/QUOTE] 5 net pozisyonmu,net pozisyon kavramını tam anlamamışsın galiba |
İyi oynadık ama pozisyonları değerlendiremedik canımız sağolsun bu futbolu oynarsak hamsileri mahvederiz...
|
bence artik kaleye borjan sag beke erhan guven geçmeli ugur kavuku da ancak yedekte oturur bence
|
[QUOTE=babapiton;804865]5 net pozisyonmu,net pozisyon kavramını tam anlamamışsın galiba[/QUOTE]
Anlatta öğrenelim o zaman ? |
[QUOTE=babapiton;804865]5 net pozisyonmu,net pozisyon kavramını tam anlamamışsın galiba[/QUOTE]
Alexin bir kafa vuruşu, birde penaltı noktasında vurduğu pozisyon.. Kuyt un borjanın hatalı çıkması yüzünde üzerinden yaptığı aşırtma vuruşu Mehmet Topalın direkten dönen topu Sowun pozisyonu .......... Kaç oldu say................. Bunlar mı net pozisyon değil ? |
Yenebileceğimiz bir maçtı defans bence çok iyi iş çıkardı.
|
Maçta göze çarpanlar : Atifin Toplari Kaçirmasi
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Güzel Maçti Gol Olabilirdi Ama Beraberlikte Güzel Maçın en iyisi kimdi : Erhan Güven Dirk Kuyt Gerek Köşe Vuruşlarinda Gerek Serbest Vuruşlarda Hiç Birakmadi Maçın en kötüsü kimdi :Ziya Çok Top Kaybetti Azdahada Gol Atiyordu Kalesine Taraftarımız nasıldı : Güzeldi Maç izlemeye Gelmişler Sadece Aileleriyle Tebrik ediyoruz Sivas Halkimizi Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Bir Kaç Hatasi vardi Güzeldi Onun Dişinda Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kamil Grosicki ilk 45 Dakikada oynasaydi Gol olurdu Diye düşünüyorum Ricardo İlk Yarida Etkili olamadi Fazla |
takım iyiydi hele hele erhan güzeldi dogada orta şekilde perfonsmans gösterdi
maçın hakkı beraberlikti enaramo iyiydi şu yönümüzü begenmedim çok pas hatası yaptık pas hatalarını en aza indirmemiz lazım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:02. |