![]() |
Sivasspor-Kasımpaşa Maç Tahmini ve Yorumlarınız
[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37033&token=22866[/IMG]
[CENTER][B]Tarih:[/B] 23.09.2012 Pazar [B]Saat:[/B] 17:00 [B]Yer:[/B] Sivas 4 Eylül Stadyumu[/CENTER] [B]Sivasspor'umuzun kendi evinde oynayacağı Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumları ! [/B] [B][COLOR="red"]Sivasspor.com[/COLOR][/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor-Kasımpaşa Maç Tahmini ve Yorumlar
Bu maçta bence bu ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!
-----------------------------Milan Borjan---------------------------------- Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- -----------------------Kadir Bekmezci------J.Faty------------------------- Atıf Şaşo--------------------------------------------------M.Cerny-------- ------------------------------Erman Kılıç------------------------------ ------------------------------------------------Eneramo------------------ |
[B]Paşa'nın Antep'i dağıttığı maçı canlı izledim ve Paşa'ya hayran kaldım. Yeni bir takım olmasına rağmen uyumları harika. Kendimizi toplamazsak işimiz çok zor.[/B]
|
Paşanın ortasahadaki yabancısı sakat 3 ay yok.Pek dirençli bir takım değil bence ittire kaktıra buraya geldi.
|
Bu maç ya [B][U]tamam[/U][/B] ya [U]devam[/U] Maçı!
YANI Maçı KAZANIRSAK iLK 5. için OYNARIZ! |
Ankete Paşa kazanır diye tıklayan kızgınlıkla tıklamıştır sanırım.Biz onlardan 1 gömlek daha kalite bir takımız.
|
[QUOTE=Morten58;806843]Bu maç ya [B][U]tamam[/U][/B] ya [U]devam[/U] Maçı!
YANI Maçı KAZANIRSAK iLK 5. için OYNARIZ![/QUOTE] Sanki 30.hafta oynanıyor daha kaçıncı haftadayız ne bu maçı kazanırsak ilk 5 e oynarız nede kaybedersek küme düşmeye oynarız |
[b]kasımpaşayı canlı izleyemedim şuanda puan olarak iyi durumdalar sivasspor taş gibi hernekadar bu ts maçında istediğimiz oyunu oynayamasakda kasımpaşayı geçebiliriz diye düşünüyorum[/b]
|
Zor maç Kasımpaşa iyi takım ve yeni takım olmasına rağmen futbolcular birbiriyle uyumlu ama bu maçı mutlak suretle kazanmalıyız çünki ardından BJK ile yapacağız burdan alacağımız 3 puan BJK karşındada moralli çıkmamızı ve belkide ordanda 3 puan almamızı sağlayabilir...
|
[QUOTE=babapiton;806845]Sanki 30.hafta oynanıyor daha kaçıncı haftadayız ne bu maçı kazanırsak ilk 5 e oynarız nede kaybedersek küme düşmeye oynarız[/QUOTE]
:) küme düseriz demedim ki, sadece bu maci kazanmanin ne kadar önemli oldugunun altini cizdim, eger kaybedersek puan Farki cogalacak , o acidan dedim. Ayrica bu mac 6 Puanlik bir mac! |
kasım pasa macına ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!
-----------------------------Milan Borjan---------------------------------- cerny-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- m. nas -----------------------Kadir Bekmezci------adem------------------- Atıf Şaşo---------------------------------------------erman-------- -----------------------------Eneramo------------------ yedekler. kamil doğa pedriel |
[QUOTE=savaş2;806864]kasım pasa macına ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!
-----------------------------Milan Borjan---------------------------------- cerny-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- m. nas -----------------------Kadir Bekmezci------adem------------------- Atıf Şaşo---------------------------------------------erman-------- -----------------------------Eneramo------------------ yedekler. kamil doğa pedriel[/QUOTE] TAKIMI SIMDIDEN 10.KiSi BIRAKTIN YA!!! |
Gol atamıyoruz ve amatörce goller yiyoruz. Nasıl kazanırız, zor bir maç olacak...
|
ben açıkcası bu maçtan çok korkuyorum , eğer kasımpaşa ilk golü atarsa biz kesnlikle maçı çeviremeyz adamların kazandıkları maçlara bakıyorum öne geçtikten sonra rakip üstlerine gelince süper kontraatağa çıkıyorlar bu şekilde facia olur onun için mutlaka ilk golü biz atmalıyız ve çok kontrollü oynamalıyız mutlaka 3 puan lazım aksi halde iyi şeyler olmaz
|
---------borjan------
erhan-----rajnoch------jakup-------ziya ------doğa----------adem---------- aatıf-----------erman------------grosicki(cerny) ----------------eneramo------------- 11 bu olursa maçı alırız |
500.YORUMUM BÖYLE OLSUN :) Artık tecrübeli yiğido oldum :)
|
Kasimpasa cok iyi bir takim olmus.
biz Trabzonspor macindaki gibi oynasak sonuc su sekil olur: [B]Sivasspor 0-3 Kasimpasa[/B] Kasimpasa Trabzon dan cok iyi bir takim! trabzon rezil forvetleri bile bize atalarsa, uche falan neyapar düsünün! |
[QUOTE=PETKOVİC;806893]500.YORUMUM BÖYLE OLSUN :) Artık tecrübeli yiğido oldum :)[/QUOTE]
[B]tebrikler! ;)[/B] __________________________ |
Yinede insallah S!vas kazanir :)
[B]Arkadaslar bu benim 200cü mesajim ;) Lütfen Tesekkür edin!!!!!! ;) en az 30 tesekkür bekliyorum![/B] |
kasımpaşa antepi yenince bir ara liderliğe yükseldi ancak gs antalyayı yenince 2.sırada kaldı
ts maçındaki gibi oynarsak fark yeriz |
[QUOTE=Casanova Rasit;806904]Yinede insallah S!vas kazanir :)
[B]Arkadaslar bu benim 200cü mesajim ;) Lütfen Tesekkür edin!!!!!! ;) en az 30 tesekkür bekliyorum![/B][/QUOTE] sende yiğido oldun hayırlı olsun |
İyi yada kötü alternatifli bir kadromuz var. Artık Uğur ve Kadir'in yedeğe çekilip, Adem ve Cerny'nin ilk 11'de yer alması lazım. Sadece koşuyor diye bir futbolcuya iyi futbolcu demek tamamen bir SAÇMALIKTIR! Koşmak yeterli olsaydı, Usain Bolt dünyanın en iyi futbolcusu olurdu. Ülkemizin futbolunun gelişmemesinin nedenlerinden birisi de bu bence. Artık futbol eski zamanlarda ki gibi durarak oynanmıyor. Hızlı düşünüp, hemen oyun içerisinde karar vereceksin. Orta saha oyuncuların hem defansif, hem de ofansif yönden, takımına katkıda bulunacak. Bu maçta Adem ve Abdülkadir'in ilk 11'de oynayıp takımımıza katkı sağlamalarını umut ediyorum. Artık kazanmamız şart....
|
böyle goller yersek hangi takımın geldiği önemli değil
|
En zor maçımız diyebilirim !
GS, FB veya BJK maçlarından daha zor bir maç. Kasımpaşa çok formda ve üstelik Kalu Uche karşısında Uğur Kavuk var ! Daha fazla yoruma gerek var mı ? |
[B]Kasımpaşa gerçekten güzel futbol oynuyor belkide bu sezon kendi sahamızda oynayacağımız en zor maçımız diyebilirim.Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanırsak maçı alabiliriz bu maçı alamasak bile bana göre bereberlik bile galibiyet kadar önemli bi sonuç derim.
Bu maça Pedriel ve Uğurla başlarsak maça 1-0 geriden başladık diyebilirim. Yok hocamız aksayan futbolcuları yedeğe çeker güzel bi kadro ile başlarsa maçı alırız yoksa zor,Hele ilk golü atamazda yer geriye düşersek maçı çevirmemiz imkansız..[/B] |
Kasımpaşa çok iyi bir takım kurdu, inançlı ve kazandıkça da hırslanan bir ekip haline geldi. 4 yıl önceki Cvetkov'un 3'er 3'er atıpta 4-0, 4-0 yendiğimiz Kasımpaşa'yı kimse beklemesin. İşimiz gerçekten zor. Helede Trabzonspor maçında oynadığımız gibi oynarsak yandık. Kasımpaşa taktik ve futbolcu olarak Trabzospor'dan çok daha iyi durumda.
Dikkatli olmamız lazım.. |
[QUOTE=Morten58;806836]Bu maçta bence bu ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!
-----------------------------Milan Borjan---------------------------------- Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- -----------------------Kadir Bekmezci------J.Faty------------------------- Atıf Şaşo--------------------------------------------------M.Cerny-------- ------------------------------Erman Kılıç------------------------------ ------------------------------------------------Eneramo------------------[/QUOTE] bence grosiçkiyi es geçmeyelim |
maçların programı açıklandığı zaman ben trabzon maçından daha ziyade kasımpaşa maçını düşünüyordum
asıl sonucunu merak ettiğim maç geldi çattı işimiz gerçekten zor kötü trabzona karşı böyle çuvallayan takımımızın moralli bir kasımpaşa karşısında işinin zor olduğunu düşünüyorum saha avantajımızı iyi kullanabilirsek kazanabiliriz |
[QUOTE=vahit5834;806947]bence grosiçkiyi es geçmeyelim[/QUOTE]
Eger sakat degilse ilk 11 de baslasin! |
bir maç için gozunu sevınıyım su 11le cık ya.
borjan . erhan navratil rajnoch ziya kadir adem grosicki(cerny) erman atııf enaramo yani demek istiyorum ki şu biricik ugurundan pedrielinden dogandan bi vazgecte su formayı daha cok hak eden adamlara bir şans ver olmazsa geri donersın mukemmel 11ine (!) |
[QUOTE=Morten58;806868]TAKIMI SIMDIDEN 10.KiSi BIRAKTIN YA!!![/QUOTE]
***takım kamil ve uğurdan dolayı 3 yıldır 10 kişi oynuyor,bir mac hic bir şey olmaz takımımıza. |
kasımpaşanın en büyük hatası arma değişikliği taraftar ayaklanmıştı
|
boşuna ümitlenmeyelim bu takım ve bu hoca ile paşa bize en az 3 atar gider
|
evet arkadaslar haklisiniz bu mac 6 puanlik mac ne olursa olsun adamlar ikinci siradalar transferi iyi ve uyumlular ..amam sivassporumuzda iyi oynuor akilli defansla bu aci zorda olsa aliriz..
|
Kasimpasa macini baslangic maci olarak goruyorum, bu maci ne yapip edip galibiyet alicagimizq inaniyorum.
|
ben ne zaman oy kullanmışım her oylamaya katıldıgımda derhal siz oyu kullanmışsınız çıkıyor yoksa ben oy kullanmayımı bilmiyorum ama cahilde degilim vede üsnıversite okumuş bir insanım ben anlamıyorum siz anladıysanız ne olu
r banada bildirin teşekkürler cahil yüksek lisanslı insanım |
[QUOTE=Morten58;806836]Bu maçta bence bu ilk 11. ile sahaya çıkmalıyız!
-----------------------------Milan Borjan---------------------------------- Erhan Güven-------------Murat.A---------J.Navratil----------Ziya Erdal----- -----------------------Kadir Bekmezci------J.Faty------------------------- Atıf Şaşo--------------------------------------------------M.Cerny-------- ------------------------------Erman Kılıç------------------------------ ------------------------------------------------Eneramo------------------[/QUOTE]cok yerinde bir tahmin yapmis siniz bende katiliyorum |
faty oynamasın adem iyi bence erhan güven süper oynuyor sağda da oynar
|
Artik sivasin bos gecmesi yok bu saatten sonra ati alan üsküdari geciyor takim alismadi yok oturmadi bahanesi yok herkes kendine düsen görevi en ictenlikle yapmali öyle kenardan güresmek yok artik trabzondaki oyun kurgusu cok hosuma gitti ama gol sesi cikaramadik ilerisi icin ben cok ümit varim insallah
|
Arkadaslar pasayi fazla büyütmeyin onlarda türkiyenin takimi sivasin yen meyecegi takim yok yeterki biraz icten ve samimi oynayalim feneri elimizden kacirdik pasa ondan daha iyi degil herhaldeben inaniyorumki borjan bu sene kalede cok iyi olacak
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:08. |