![]() |
Sivasspor-Bursaspor Maç Tahmini ve Yorumlarınız
[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37177&token=32931[/IMG]
[B]Tarih:[/B] 07.10.2012 Pazar [B]Saat:[/B] 16:00 [B]Yer:[/B] Sivas 4 Eylül Stadyumu [B]Sivasspor'umuzun kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçı tahmin ve yorumları ![/B] [I]Sivasspor.com[/I][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor-Bursaspor Maç Tahmini ve Yorumlar
[B]Duyuru: [/B]8 yıl aralıksız Süper Ligde yer alan Sivasspor bugünkü Beşiktaş maçında aldığı galibiyetle Süper Ligde ki galibiyet sayısını 99'a çıkardı. 100. galibiyeti Bursaspor öünde almak istiyoruz. Bu görkemli galibiyeti canlı görmek, şahitlik yapmak, doyasıya yaşamak herkese nasip olmuyor. Görmek için herkes stada..
[I][B][U]izmirliyigido[/U][/B][/I] |
3.Farkli Skor ile yenecegimizi düsünüyorum! Allah bizlere insallah Süper Ligde 100.Galibiyet sevincini yasattir !
|
Insallah Morten sizler sanslisiniz gidebiliyorsunuz ya biz su avrupa kahrini cekenler herseye hasretiz ama kalbimiz orda olacak
|
Maç sonucu :
Sivasspor :[B][COLOR="red"]1[/COLOR][/B] Bursaspor :[B][COLOR="Red"]00[/COLOR][/B] 100. galibiyetimiz, yani dalyanın şifresi :D |
[QUOTE=sivaslikardes58;809027]Insallah Morten sizler sanslisiniz gidebiliyorsunuz ya biz su avrupa kahrini cekenler herseye hasretiz ama kalbimiz orda olacak[/QUOTE]
:confused: Tan bulmusun hayatimda ilk kez Sivas-Mersin macina gidebildim sadece , bende senin gibi 'Gurbette yasiyorum . Almanyada. Ayrica ben Allah bizlere 100.Galibiyetin sevinci insallah yasatir bende Sivasta Stada olmasam da Tv basinda sevinecem. |
İnşallah alırız maçı takımın formu yerinde ve taraftarında desteğini alırsa fark gelebilir
|
Özellikle centilmence bir maç olmasını istiyorum. Bursaspor ile önceki yıllarda iyi diyaloglar kurmuştuk. Umarım aynen devam eder.
|
[B]Bursaspor'da bjk gibi tek bir adam üzerine kurulu;Batalla.Eğer Batalla'yı oynatmazsak Bursaspor'un fişini çekmiş oluruz.Adem Koçak'ın bu maça ayrı bir motivasyonla çıkacağını düşünüyorum :) Rehavete kapılmayıp ciddi bir şekilde yine üst düzey mücadelemizle kazanmamız zor değil.
------------------Borjan------------------ Uğur------Erhan---------Navratil------Ziya ------------Adem--------Kadir------------ Grosicki------------Erman------------Aatif -----------------Eneramo---------------- Rıza hoca Erman'ı kanada sıkıştırıp durmaktan vaz geçmeli.Aatıf kanatta oynayabilir ancak Erman kanatta çok verimsiz.Bursaspor maçlarının adamı Grosicki'de 11 deki yerini almalı diye düşünüyorum.[/B] |
beşiktaş maçının kadrosunu bozmayacaktır rıza hoca.
bursa nın tehlikeli silahları var,batalla ve pinto,musa çağıan formu yükselen oyuncular.kalecileri de basit gol yemiyo. ama bu maçın kolay geçeceğini ve sivassporumuzun bugünkü futbolu oynarsa farklı bile kazanacağını düşünüyorum. |
Galibiyet serisinin başlangıcı için, 100. galibiyet için, üst sıralara oynayabilme güveni için çok kritik bir maç. Kazanacağımıza inanıyorum.
|
BEŞİKTAŞ GALİBİYETİ SONRASI kendi saha ve seyirci onunde sana galibiyet yakışır
|
Bu mac için söyleyeceğim,Batalla ya BJK macındaki Fernandez muamelesi şart.Orta sahalarında NDiaye var.O yüzden orda cok durmadan direk toplar atmalıyız kaleci ile defansın arkasına.Aynı defansa gecen sene 5 atmıştık.En büyük avantajımız Bursanın cok top ezmesi ve defans orta saha bloğu genellikle açık duruyor.Antep diri olsa fark atardı Bursaya.Akıllı oynarsak rahat geceriz.Tabii 110 km üstünde kosarak.
|
Bursaspor Kulüp Doktoru Şafak Selimoğlu,
Gaziantepspor maçında sakatlanan Tuncay Şanlı’nın Sivasspor maçında oynamasının çok zor olduğunu, Pinto’nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağını söyledi. Kaynak: [url]www.habervitrini.com/haber/tuncay-sivasspor-macinda-yok-pinto-kritik-636157/[/url] |
bursasporda bi numara yok . ezer geçeriz.
|
Adem Koçak'ın maçı olmasın..!! Neden olmasın..?:)
|
hadi hayirlisi, bursayida yenelim, cikisimiz surer insallah...
|
[FONT="Arial"][CENTER][B][Color=black]Yeşil beyazlı kulübün genç teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Bursaspor Dergisi'ne özel açıklamalarda bulundu. Teknik heyet ve futbolcuların Bursaspor'un başarısı için ellerinden gelen gayreti sarf ettiğini belirten Sağlam, "Başarılar getireceğine inandığımız kadromuzu Tuncay ve Belluschi transferleri ile güçlendirdik. Son derece ahlaklı ve çalışkan olan bu ekibe sonuna kadar güveniyorum. Bursaspor bu yıl da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmayı hedeflerken, diğer yandan Spor Toto Süper Lig'de zirveyi zorlayacaktır" ifadelerini kullandı.[/Color]
[color=red]"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ İLE BİRÇOK ZAFERE İMZA ATACAĞIZ"[/color] [Color=black]Taraftarlardan zorlu lig maratonunda destek beklediklerini ifade eden Sağlam, "Bu zorlu yolculukta Bursaspor'un gücüne güç katan değerli taraftarlarımızın desteğine sonuna kadar ihtiyacımız olacak. Sahada mücadele eden futbolcularımız, taraftarlarımızın tribünden vereceği moral ve motivasyon ile çok daha hırslı oynayarak birçok zafere imza atacak. Bundan hiçbir şüpheleri olmasın. Şampiyon olduğumuz sezon Bursa Atatürk Stadyumu'nda oluşturdukları atmosfer ile neleri başardığımızı herkes biliyor. Bizlere sonuna kadar inansınlar ve güvensinler" dedi.[/color][/B][/CENTER][/FONT] |
[B]Konu'nun TS ile SAAT 16:00 da kapanmasini RICA ediyorum.
Evet sevgili Yigidolar Tahminlerinizi ve Düsüncelerinizi yazabilirsiniz![/B] |
Sivassporun sonuc ne olursa olsun Yüzde Yüz Galib gelecegine yürekten inaniyor ve Süper Lig tarihinde 100.Galibiyet sevincini tüm Yigidolar olarak yasayacagimizi düsünüyorum.
|
[QUOTE=cengo64;809067]Bu mac için söyleyeceğim,Batalla ya BJK macındaki Fernandez muamelesi şart.Orta sahalarında NDiaye var.O yüzden orda cok durmadan direk toplar atmalıyız kaleci ile defansın arkasına.Aynı defansa gecen sene 5 atmıştık.En büyük avantajımız Bursanın cok top ezmesi ve defans orta saha bloğu genellikle açık duruyor.Antep diri olsa fark atardı Bursaya.Akıllı oynarsak rahat geceriz.Tabii 110 km üstünde kosarak.[/QUOTE]
N'Diaye bir çok insanın gözden kaçırdığı bir futbolcu..90 izlenildiğinde orta sahanın dinamosu top saklayıcısı takımı dinlendirici en büyük unsur olduğu net görülür...Bursasporda herkes Battala ın üzerinde yoğunlaşıyor..Batalla oynamazsa veya oynatılmazsa Bursaspor çöker gibi bi izlenim varki bu çok yanlış..N'Daye bir anlamda Bursaspor nefes aldıran futbolcu en az Batalla kadar dikkat edilmesi gerekir..Sivasspor orta sahayı bu ikiliye bırakırsa işi oldukça güç olur..Pinto oynamıyor veya maç saati belli olacak ama Bursasporun en pahalı transferi olan Bangura hazırda bekliyor...Ben o yener bu yener demiyor...Ama Bursaspor önlem alınması gereken bir çok futbolcuya sahip...Takımımızın en büyük şu anki handikapı takım oalrak formsuz oluşu ve taraftarların takıma verdiği tepkidir..Bu formsuzluk Sivas maçındada devam ederse Sivasın Bursaya karşı özel bir önlem almasına gerek kalmayacak Sivas için rahat bir galibiyet olacaktır.. |
[b]bursasporda önemli oyuncular var belki busezon eski havasında değiller migroarmis kardeşin dediği gibi n daye batalla pinto maçın skorunu heran değiştirebilecek oyuncular sivassporda atıfın olmaması dezavantaj yerine oynayacak groseçki iyioynarsa aramayız atıfı 100. galibiyeti alacak olmamız rakiplerimizin puan kaybetmesi bu maçın önemini birazdaha artırıyor ben evimizde şansımızın tuttuğu bursasporu devireceğimize inanıyorum tabi bu rıza hoca ve futbolcuların elinde 2-0 kazanacağız inşallah [/b]
|
Her ne şartta olursa olsun kazanıp lider olmalıyız.
|
ınsallah yenerız allah yardım etsın sıvaslı futbolculara
|
Favori olunan maçlar zor geçer. Bu da onlardan biri. Yenersek averajla GS'nin ardından ikinci oluyoruz. Bursaspor da ligin üst sıralarını hedeflediğinden doğrudan rakibimizdir,yani maç 6 puanlık sayılır. Beraberlikte çok birşey kaybetmeyiz ama kazanırsak çok şey ifade edecek.
|
takim 99% böyle cikacak:
----------borjan ugur--erhan--navratil--ziya -------kadir--adem cerny----erman---grosicki --------eneramo |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:24. |