![]() |
Ayın Futbolcusu (Eylül'2012)
Geleneksel olarak her sene yapmaya çalıştığımız [B]"AYIN FUTBOLCUSU"[/B] anketini bugünden itibaren yine yapacağız. Eğlenceli olduğu gibi, futbolcuların da ilgiyle takip ettiği bir anket oluyor. Onlara da yol gösterici olması için, motivasyon olduğunu biliyoruz. O yüzden ankete katılımınız çok önemli.
Eylül ayı içerisinde oynanan 4 maçta forma giyen futbolcuların performanslarına göre değerlendireceğiniz ankette bir futbolcuya oy vererek onu EYLÜL AYININ FUTBOLCUSU olarak belirleyeceğiz. Ve yıl sonunda YILIN FUTBOLCUSUNU seçeceğiz.. İşte maçlar, işte oynayan futbolcularımız: STSL 3.Hafta --- [B]FENERBAHÇE 0-0[/B] :Milan Borjan (xxx), Uğur Kavuk (xx), Erhan Güven (xxx), Navratil (xx), Ziya Erdal (xxx), Doğa (xx) (Dk.70 Rajnoch (xx), Kadir Bekmezci (xx), Pedriel (xx) (Dk.72 Grosicki (xx), Erman Kılıç (xx) (Dk.89 Murat Akça (x), Aatıf (xx), Eneramo (xxx) [B]Gol:[/B] YOK STSL 4.Hafta --- [B]TRABZONSPOR 0-1 (D) [/B] :Milan Borjan (xx), Uğur Kavuk (x), Erhan Güven (xx), Navratil (xx), Ziya Erdal (xx), Doğa Kaya (x) (Dk.74 Adem Koçak (xx), Kadir Bekmezci (xx) (Dk.65 Rajnoch (xx), Erman Kılıç (xx), Aatif (xx), Pedriel (x) (Dk.63 Cerny (xx), Eneramo (xx) [B]Gol:[/B] YOK STSL 5.Hafta --- [B]KASIMPAŞASPOR 1-0 [/B] :Borjan (xxx), Uğur Kavuk (xx), Erhan Güven (xxx), Navratil (xx), Ziya Erdal (xx), Rajnoch (xx) (Dk. 46 Kadir Bekmezci (x), Doğa Kaya (xx) (Dk. 68 Adem Koçak (xx), Erman Kılıç (xx) (Dk. 74 Pedriel (xx), Grosicki (xx), Aatif (xxx), Eneramo (xxx) [B]Gol:[/B] (Dk.45 Aatıf Chaheuchouhe ZTK 2.Tur Eleme --- [B]TRABZON KANUNİ F.K. 3-0 (D) [/B] :Atilla (xx), Faty (xxx), Murat Akça (xx), Rajnoch (xx), Hayrettin (xx), Adem Koçak (xx)(Dk. 63 Aatif (xxx), Kadir (xx), Grosicki (xxx)(Dk.63 Eneramo (xxx), Erman Kılıç (xxx)(Dk.84 Mehmet Nas (x), Cerny (xxx), Pedriel (xx) [B]Gol:[/B] Dk.52 Erman Kılıç,Dk.63 Grosicki,Dk.82 Eneramo . |
Cevap: Ayın Futbolcusu (Eylül'2012)
Milan Borjan ve Erhan Güven öne çıkan isimler son maçlarda Erhanı göremesekte eylül ayının iki yıldızından biri Erhan Güven'di
|
Ziya Erdal'a ilk oyu vererek açılışı yaptık.
|
Aatıf Chaheuchouhe ile Erhan Güven arasında karar vermekte zorlanıyorum. Ama Erhan Güven yarım adım daha önde. :)
. |
[B]Michael Eneramo ile devam..[/B]
|
Ankete Aatif Şeşu konmamış :( kaç kez baktım göremedim
|
Ben Navratilden şaşmıyorum....
|
Bence Borjan, Aatıf'ında hakkını yememek lazım tabii
|
aklıma ilk atıf geldi
ama fazla oy kullanabilseydim erhana ziyaya borjana da verirdim |
Yaptığı kritik kurtarışlarla oyum Milan Borjan'a.
|
Oyumu Atıf'a verdim ama Erhan,Ziya ve Borjan'ı unutmadım.
|
Sivasspor´a hareket getiren Aatif ilk sirada acik farkla önde olmali.Erman kendisi icin degilde takim icin oynasaydi ,Aatif suana kadar attigi golün iki katini atardi.
|
[B]Ben dahil kimsenin beklemediği kadar iyi bir performans gösteren Erhan Güven'e verdim oyumu.
Ziya'da gerçekten çok iyi.Lige iyi başladı ve öylede devam ediyor.İkinci bir oy verme hakkım olsa Ziya'ya verirdim oyumu. Milan Borjan'da gelişme var ancak Bursaspor maçındaki gibi saçma hatalar yapması iyi olan şeylerin önüne geçebilir. Aatıf Chahechouhe'nun iyi bir performans göstermesini bekliyorduk zaten.Daha iyisini göstersede şaşırmamak gerekir. [/B] |
Aslında 1 tane oyuncu değil bir çok oyuncu ön plana çıktı.
Borjan olsun,Chahechoue olsun,Erhan güven olsun.Bunlar ön plana çıkan oyunculardı.Hepside ayın futbolcusu olmayı hak ediyor bence. :) |
[B]Rakip savunmaları ile tek başına mücadele edip arkadaşlarını gol pozisyonuna hazırlayan Eneramo'yu tek geçerim.[/B]
|
kesinlikle aatif'im
|
Aatıf Chaheuchouhe (Orta Saha)
|
[b]oyumu atıftan yana kullandım borjan ziya erhangüven navtatil eneramo da hakeden oyuncular son haftalarda özellikle borjan kurtardıklarıyla atıf attığı kritik gollerle daha fazla hakettiklerini düşünüyorum [/b]
|
ankette yok ama buraya yazayım
dünki hırçın arzulu ve istekli futboluyla göz dolduran hayrettin yerlikaya diyorum |
[QUOTE=Hedef58;811760]ankette yok ama buraya yazayım
dünki hırçın arzulu ve istekli futboluyla göz dolduran hayrettin yerlikaya diyorum[/QUOTE] Eylül ayının futbolcusu anketi yapılıyor. |
tabiki Aatıf Chaheuchouhe
|
eneramo veya atıf ama eneramo diyorum..
|
Son derece güzel oynayan ve yaptığı kurtarışlarla puan almamızda büyük katkıları olan Milan BORJAN dedim.
|
takım iyi gidiyor diyoruz ama aatıftan başka oy verecek adam bulamadım
|
[B]Yaptıgı kurtarıslarla puan almamızda olan MILAN BORJAN[/B]
|
[FONT="Arial Black"]2012 -2013 Sezonu "EYLÜL" Ayının Futbolcusu[/FONT]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=36938&token=21685[/IMG] Sivasspor.com Taraftar Sitemizin yapmış olduğu anket oylaması sonucu "[B]AATIF CHAHEUCHOUHE[/B]" seçilmiştir. Tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Sıralama şu şekilde oluşmuştur; 1. Aatif CHAHEUCHOUHE ____ % 35,78 2. Erhan GÜVEN ____________ % 13,76 3. Michael ENERAMO ________ % 12,84 . |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |