![]() |
Telafi edeceğiz
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=37505&token=20331[/IMG]
Sivasspor'da sergilediği performansla teknik heyetin vazgeçilmez isimleri arasında yer alan sol bek oyuncusu Ziya Erdal, Akhisar karşılaşmasında alınan 2-1'lik mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirterek, bugün oynanacak kupa maçı ve Orduspor deplasmanında bu hataları telafi edeceklerini söyledi. Sivasspor'da sergilediği performansla teknik heyet ve taraftarlardan tam not alan Ziya Erdal, bugün oynanacak İstanbul Güngörenspor karşılaşmasına galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Kırmızı-beyazlıların kupa randevusu öncesi kentte yaptığı son idmanında açıklamada bulunan genç oyuncu; "Geçtiğimiz hafta içi Akhisar takımının ne denli bir takım olduğunun bilincindeydik. Tam beklediğimiz gibi bir maç oldu. Topu bize verdiler ve takım halinde geri çekildiler. Rakip savunmayı açmaya çalıştık ama bunu başaramadık ve ilk yarı 0-0'lık skorla sona erdi. İkinci yarıda ise beklediğimiz anda geriye düştük. Tabii kalan dakikalarda özellikle 70. dakikadan sonra oyunu çevirmek adına iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Baskı sonuç getirmedi, sonuçta gol attım ama buda oyunun skorunu değiştirmeye yetmedi. Üzgünüz" dedi. Bugün İstanbul Güngörenspor ile oynanacak kupa maçının çok zor geçeceğini belirten Ziya Erdal; "Takım olarak son haftalarda iyi günler geçirmediğimiz aşikar. Ama ne olursa olsun ligde ve kupada yeniden çıkışa geçeceğimizin bilincindeyiz. Güngörenspor karşılaşması önümüzdeki ilk sınavımız. Bu karşılaşmadan iyi bir skorla ayrılarak Orduspor deplasmanına moralli gitmek istiyoruz. İnşallah bu maçlarda hatalarımızı telafi ederiz. Takım olarak tek hedefimiz bu" şeklinde konuştu. C.KAAN KARAGUŞ/Sivas'ın Sesi |
Cevap: Telafi edeceğiz
Telafi de etmelisiniz, kendinizi de affettirmelisiniz. Bu sözüm tüm takım oyuncularına. Haydi koçlarım kendinize gelin toparlanın eski günlerden daha güzel günlere doğru emin adımlarla... Başarılar SİVASSPOR'um.
|
size yürekten inanıyor ve güveniyorum
|
Telafi kelimesi hafif kAlıyor ziya kardeş,gerçi sana gelene kadar bu bir sürü adam var takımda telafi etmesi gereken
|
[B]Bugünki karşılaşma ile galibiyetler serisine başlangıç yapacaklarına inanıyorum.
Ziya'nın özverili gayretlerini diğer futbolcularımızda da görsek, ligde yenemeyeceğimiz takım kalmaz.[/B] |
Daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum.Ligin en kötü futbolunu oynayan takımlardan biriyiz.Lig başından itibaren Mersin maçı hariç güzel futbol izlettiğimiz başka maç var mı? Ben geçen sene oynadığı futbolla adından söz ettiren Sivassporu geri istiyorum.Ama görüyorum ki ne çok sevdiğim Rıza Hoca ne de futbolcularda heyecan kalmamış.Bence gelecek sene Rıza Hoca gider.Durmaz burda.
|
[QUOTE=baru;813121]Daha önce yazmıştım tekrar yazıyorum.Ligin en kötü futbolunu oynayan takımlardan biriyiz.Lig başından itibaren Mersin maçı hariç güzel futbol izlettiğimiz başka maç var mı? Ben geçen sene oynadığı futbolla adından söz ettiren Sivassporu geri istiyorum.Ama görüyorum ki ne çok sevdiğim Rıza Hoca ne de futbolcularda heyecan kalmamış.Bence gelecek sene Rıza Hoca gider.Durmaz burda.[/QUOTE]
kardeş dediiklerimi yanlış anlama ve bu laflarını unutma sezon sonunda hatırlarsın bu takım her zaman üst sıraları hedefler ve düşüşte şuan böyle düşünürsniz çıkışı yapamaz ........... futbolda bir gerileme olabilir ilerki haftalardada aynı sözleri sarfedebilecekmisin merak ediyorummm |
size inanıyorum çocuklar bu sene hedef kupa
|
[QUOTE=harbiyiğido;813177]kardeş dediiklerimi yanlış anlama ve bu laflarını unutma sezon sonunda hatırlarsın bu takım her zaman üst sıraları hedefler ve düşüşte şuan böyle düşünürsniz çıkışı yapamaz ........... futbolda bir gerileme olabilir ilerki haftalardada aynı sözleri sarfedebilecekmisin merak ediyorummm[/QUOTE]
sana katılmıyorum bu arkadaş doğru yazmış geçen seneki kadro buseneden ıyıydı kıvanç vardı murat akça vardı ziya çok iyi topcu ama neyazıkkı rıza genç yeteneklerımızı yedı yaslanmış ermana kaldık yabancılarımız ıyı ama amator turk oyuncularımızla ayak uyduramıyooor.mehmet nas hayrettın takımda hak ettıklerı şekılde jubile yaptırmalılar ıkısınınde emeği çok ermanı uğur kavuk adem doğa belkı navratıl takımdan gönderılmelı yerlerıne ya genc adaylar yetıştırın yada sıvas yakışacak kışılerle ddoldurun rıza hocayla biz anca duşmemeye oynarız oyun okuyamıyor bır hafta ıyı oynadıgı kadroyu bozuyor macera aramayı cok sevıyor futbolun f den anlamıyor |
Neyi telafi edeceksiniz.Takimin kapasitesi bu kadar.Yapilan transferler yanlis.Aatif´ín disinda transfer yok.Riza hoca´nin yaptigi transferler ortada takim devamli bu transferlerden ötürü eksik oynuyor,forvet hatti yetersiz,defansin sagi S.O.S veriyor sen hale düzeltecegiz diyorsun.Sanada Akhisar macindaki gibi gol atmak kaliyor.Bizde bir atasözü var Ziya ;derlerki BALIK BASTAN KOKARMIS.
|
[b]takımda senden başka 4 oyuncuda senin kadar yürekten oynasın bu takım şampiyonluğa oynar ziya kardeşim bu maçın telafisi olmaz akhisarı döve döve yenmeliydiniz tabir caizse:mad: özellikle groseçki kadir erman uğur çok vurdumduymaz vede verimsiz rıza hocanın inadıda sizlerin dengesini bozuyor umarım bu hafta hata yapmadan orduyu yenersiniz [/b]
|
heal olsun sana ziya canla basla oynuyor keske ziya gibi daha nicelerini alt yapidan yetistirebilsek
|
Kardeş Milli takımda oynamak istiyormuşsun. Eyvallah hakkındır,çünkü bu günkü Milli takımda her zaman yerin olabilir ancak [B]bugünkü milli takımda[/B]. Ya arkadaş senin kanadın kevgire döndü, gelen ataklar hep ordan geldi, bu nasıl bir defans anlayışıdır. Kaç haftadır seyrediyorum, bursa maçı öyle, trabzon maçı öyle, akhisar maçı öyle. Sen neyin telafisi diyorsun. hadi ordan diyorum ve yerine iyi bir defans oyuncusunun alınmasını istiyorum.
|
[B]Bu bir takim oynu yenmekte var yenilmekte lakin biz akhisar macinda istedimiz oyunu sergileyemedik ama orduspor macinda telafi edicemize inaniyorum[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02. |