![]() |
Yiğido'dan korkun!
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38650&token=46432[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın keyfine diyecek yok.. Takımının Kayserispor'u önceki akşam 4-2'lik skorla yenmesiyle yüzü gülen Çalımbay, camiaya umut dolu mesajlar gönderdi. Özellikle ilk 70 dakika oynadıkları futbol için “Mükemmel” yorumunu yapan Çalımbay, Sivas'a geldiğimden bu yana en iyi futbolu oynadık. Ancak son 20 dakikada skorun da farklı duruma gelmesiyle rehavetten kaynaklanan bir düşüşe geçtik. Artık bu maçı unutmak zorundayız. İleriye bakmalıyız diye konuştu. İyi oyunculardan kurulu bir takıma sahip olduklarının da altını çizen başarılı hoca şunları söyledi [B]Transfer yapacağız[/B] Şunu net bir şekilde söyleyebilirim. Bu takımın geçmişte yaşadığı başarıları tekrarlayacağız. Ayrıca ara transfer dönemi için de çalışmalarımız sürüyor. Yardımcılarım listemize aldığımız futbolcuları takip ediyor. |
Cevap: Yiğido'dan korkun!
evet korksunlar
Daha iyi olacağız 3 maçtır kaybetmiyoruz ama 8. Sıradayız Kritik puanlar da kaybettik Bu lig bu yıl öyle bir hal aldı ki yendiğin zaman üst sıralara hızla tırmanıyorsun yenildiğin zaman da aynı hızla düşüyorsun Bu hafta bize ters gelen belediye ile oynayacağız Yeni hocalarına rağmen henüz kazanamadılar Onlar da bizim maçı çıkıs maçı olarak görüyordur Temkinli oynamak lazım deplasmanda Kazanamıyorsan da kaybetmemeye oynayacaksın Korkak oynamazsak kazanabiliriz Atıf ile kamilden bu maçta beklentiler yüksek olacaktır |
Beyler önümüzde İBB maçı var bu adamlara şansımız tutmuyor GS maçları bile daha kolay geçiyor bu sefer şeytanın bacağını kıralım
|
90 Dakika'ya yaymadıktan sonra neye yarar
|
şimşek gibi hızlı güçlü çevik son vuruş yapan oyuncuları bekliyoruz..
|
Kaliteli bir takımmıyız bunu bu macta anlayacagız. Yılların intikamını almak için bundan güzel bir fırsatta yok. İBB tel tel dökülüyor. Millet bürütüs gibi ortalıklarda gelen vuruyor giden vuruyor İBB ye. Akhisar macı gibi olmaz insallah buda. Bu zamana kadar ne kritik maclardan anlımızın akıyla cıktık. İnsallah burdanda güzel bi sonucla ayrılırız. Ben rıza hocayada genclere sans vermedigi için sitem ediyorum birde. Bizdeki genc futbolculara yazık oluyor. Abdulkadiri sırf yönetim transfer etti diye oynatmadı hiç bir macta. Macları kaybederken eneramo sakat dedi sezon bası kampına katılmadı dedi bu haldeyken bile o genc futbolcumuzu harcadı. Taraftarda onun sevgilisine kıydı. dogal afete yani. Ama bu genclerin ahı cıkar hocam demedi deme.
|
1 galibiyetle her şey bitmiyor,önemli olan istikrarı yakalamak.
|
[QUOTE=sivaslıadem;817843]evet korksunlar
Daha iyi olacağız 3 maçtır kaybetmiyoruz ama 8. Sıradayız Kritik puanlar da kaybettik Bu lig bu yıl öyle bir hal aldı ki yendiğin zaman üst sıralara hızla tırmanıyorsun yenildiğin zaman da aynı hızla düşüyorsun Bu hafta bize ters gelen belediye ile oynayacağız Yeni hocalarına rağmen henüz kazanamadılar Onlar da bizim maçı çıkıs maçı olarak görüyordur Temkinli oynamak lazım deplasmanda Kazanamıyorsan da kaybetmemeye oynayacaksın Korkak oynamazsak kazanabiliriz Atıf ile kamilden bu maçta beklentiler yüksek olacaktır[/QUOTE] Ben de ikisinden de çok ümitliyim kamil grosicki çıkışını devam ettirecek aatıf ondan geri kalmayacak inşallah :) ama kamilin sağda oynaması lazım yine... Yoksa sağ kanatı hiç kullanamıyoruz... |
korkun ve itaat edin ulan BİZ EFSANEYİZ !
|
[B]kayseri karşısındaki performansla yenemiyeceğimiz takım yok.[/B]
|
Hocam geçen maçta bizim iyi olduğumuz kadar gayseri de çok kötüydü. şu grosicki aatıf erman eneramo 4 lüsü hep böyle oynasın bizim kazanamayacağımız maç yok. efsane dönsün artık. hikayeler bitsin....
|
İBB 'yi deplasmanda yenebilirsek her şey farklı olabilir, Çünkü oynanan futbol ve alınan sonuçlar güzelleştikçe oyuncuların morali yerine geliyor ve performansları düzeliyor.
|
Lig*de*ki zir*ve ya*rı*şıy*la il*gi*li ko*nu*şan Ça*lım*bay, “Her*ke*sin pua*nı bir*bi*ri*ne ya*kın. İkin*ci dev*re*de ba*zı şey*ler da*ha net bel*li ola*cak. Mad*di du*rum*la*rı*nı göz önü*ne al*dı*ğı*mız*da 3 bü*yük*ler da*ha avan*taj*lı. An*cak iş*le*ri ko*lay de*ğil. Ana*do*lu*’dan bu se*zon bir şam*pi*yon da*ha çı*ka*bi*li*r. Zirvede favori yok” de*di. Son ola*rak trans*fer hak*kın*da bil*gi ve*ren ba*şa*rı*lı ho*ca, “E*ne*ra*mo*’ya al*ter*na*tif bir gol*cü ala*ca*ğız. Ay*nı za*man*da or*ta ala*nın or*ta*sı*na ka*li*te*li bir isim ge*re*ki*yor. Ka*le*ci*ler*den Ni*hat ile Kor*can dö*ne*cek. 2-3 trans*fer yap*ma*yı planlı*yo*ru*z” dedi.
|
Korkak ve geriye yaslanan oyunu tamamen terk ettiğimizde gerçekten korkacaklar ama şuan için bu laflar baya iddaalı
|
12 hafta çok kötü futbol oynayıp, bir hafta iyi oynadık diye havalara girmemek lazım. Ayaklarımız yere basmalı. B.Belediye bize her zaman ters gelen bir takım. Dikkatli olmak lazım
|
biz iyi takımız ama kale hala güven vermiyor bir de kadirin yanına ön liboro bir de iyi bir golcu eneromanın yedei sen ozman gör gardaş anadolu çocukları nın takımını ,,
|
Kayseri maçı gibi oynarsak Belediyeyi yeneriz..
Sivasspor'u ileriki maçlarda bekleyen az kişinin farkettiği tehlike "ENARAMO".... Enaramo bu sene çok kötü oynuyor.Adeta takımın freni.... Ya offside düşüyor ya faul yapıyor ya basit golleri kaçırıyor.... Sn. Rıza" Çalımbay ise her maçta oynatıyor ve zararlı olduğunu göremiyor. Doğa'nın başına gelenler, Erhan ve Grosiski'nin bazan sert eleştirilere uğraması Enaramo' da fazla tahammul edilmeyeceğinin bir göstergesi.... Zannetmiyorum ama umarım Sn Rıza Çalımbay Enaramo form tutana kadar kendisine ile 11 de yer vermez.... |
[b]rıza hoca yanlışlarından döndükçe takımı hermaça iyi hazırladıkça oyuncular performanslarını sahaya yansıttıkça bu takım rakibi baskı altına alıp geriye çok yaslanmadıkça elbetteki korkulur bu takımdan pisi pisine kaybettiğimiz maçlar olmasaydı şimdi lider olabilirdik ben kalan maçlarda enaz 7 puan bekliyorum 3 4 tane kaliteli transferle takım iyiyerde olacaktır[/b]
|
Yapilan yorumlarin hepsinde ortak düsünce Kayseriye karsi oynadigimiz futbolu sergiliyebilirsek yenemiyecegimiz takim yok gibilerden.Kayseri yeni ve genc oyunculardan olusan bir takim.Bize o kadar bos alan biraktilarki bu yenilgi kacinilmazdi.Her takim Kayserispor degil ama,bunuda vurgulamak lazim.
|
bu sefer yenelim şu ibbsini...kamil üstü üste 2 maç iyi oyna kesin talibin çıkar,uğur kurban oluyum dikkatli ol bu hafta gol attırdın diye kredibiliten yükselmedi ona göre,kadir ve erman yediğiniz içdiğiniz ayrı gitmiyor yatıp kalkıp bu maça konsantre olun,aatıf fazla topla oynama koçum,enaramo sen de kafana göre takıl:):) bu maç biziim...
|
IBB dökülüyor beyler korkmaniza gerek yok ben simdiden sizler sonsuz güveniyorum insallah yenecegiz bize ters felan gelmeyecekler orta sahayi kalabalik tutmaya gayret edelim savunmada acik vermessek hic korkum yok insallah bu sefer is tamam sizlere müjde veririm bu oyun bizim olacak.
|
Ben en çok devre arası transferleri merak ediyorum.İnşallah direk 11 e girecek adamlardır.
|
eeeee hocam bizden eskiden beri korkanlar simdi kabus icindeler simdi o korkanlara ilgit ilgit ter dokturmenin zamani geldi titret atom karinca titrettttt hangi takimda var yigido ruhlu onca deli bir ikide bomba transfer ondan sonra 1 takviye sar yokusa yokusa kim tutar bizi beeee
|
ibb bir avuc taraftariyla yillarca bize kafa tuttu ama simdi keser dondu sap donduuu gel ibb gel aman yavas gel malumm yerler yassss en az 5 diyorum ben ve cokta umitliyim insallahhhhhhhhhh
|
adamsın Rıza hocam
|
Biz seyirci olarak bizden korkulsun istemiyoruz.Basit olan futbolu zora sokmadan,egoistce firsatlari harcamaktansa müsait olana topu cikarmak suretiyle golü atmasini saglamak ve maci kazanmak seyirci olarak istegimiz bu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:18. |