![]() |
Gol çok erken geldi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38796&token=54370[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ''Maçtan önce ne konuştuysak 'nelere dikkat etmemiz gerekir' dediysek, maalesef golleri o şekilde yedik'' dedi. Çalımbay 3-1 yenildikleri Galatasaray maçının ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmaya 43. saniyede yedikleri golle çok kötü başladıklarını söyledi. Buna rağmen oyundan hiç kopmadıklarını ifade eden Çalımbay ''İyi oynadık, golü de bulduk ama son paslarımızda dikkatli olmadık. Geçen hafta yediğimiz gollerin benzerini yedik. Çok iyi oynarken beklemediğimiz anda 2. golü yedik'' diye konuştu. Hak ettikleri sonucu alamamalarında, ellerine geçen fırsatları değerlendirememelerinin etkili olduğunu anlatan Çalımbay ''Maçtan önce ne konuştuysak, 'nelere dikkat etmemiz gerekir' dediysek, maalesef golleri o şekilde yedik'' dedi. Çalımbay, Galatasaray'ın en büyük özelliğinin öne koşular olduğunu belirterek, golleri de tüm uyarılara rağmen bu şekilde yediklerine dikkati çekti. Üzgün olduklarını ifade eden Çalımbay ''Bu maç bize çok şeyler öğretiyor. Devre arasında takıma takviye şart'' dedi. [B]FUTBOLCULAR DA ÜZGÜN[/B] Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk ise mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti. Aatif Chahechouhe de girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, 3-1'den sonra oyunu çevirmenin çok zor olduğunu ifade ederek, rakiplerinin deneyimiyle maçı kazandığını söyledi. Kadir Bekmezci ise üzgün olduklarını, bu maçın geride kaldığını ve önlerindeki maçlara bakacaklarını kaydetti. |
Cevap: Gol çok erken geldi
"Böyle gol yenilmezmiş. Bunu konuşmuşlar, yine aynı golleri yemişler."
"Futbolcular üzgünmüş, önlerinde ki maça bakacaklarmış." Yaa, bunlar klişe cümleler, klasik demeçler. Geçin bunları. Siz bu kafayla önümüzde ki maçlarda da aynı golleri yersiniz, aynı şekilde kaybedersiniz. Önemli olan mücadele vermeniz, 1 yediyseniz 2 atmanız, 2 yediyseniz 3 atmanız, 5 yediyseniz 6 atacak mücadeleyi vermeniz. Ne gol var ne mücadele var? . |
KALECİSİZ MAÇ KAZANILMAZ RIZA HOCA ÖNCE ADAM GİBİ BİR KALECİ AL İKİ YILDIR KALECİ YOK BU TAKIMDA BU KALECİ İLERİ ÇIKIP KAÇ GOL YEDİ HELİ BİR BAK HİÇMİ GÖRMÜYORSUN
|
[B][I]Kadir önümüzdeki maçlara bakacağız demiş önümüzdeki maçlarda bu yaptığım hataları yapmayacağım topu ayağımda fazla tutmayacağım niye dememiş.
Borjan kayıp yenilen ilk iki gol tamamen Borjan'ın hatası ilk gole bakıyorum oradan 100 şut atsan ancak biri belki gol olur oda oldu.İkinci golde hakem faulü es geçti ama sen kaleni neden terkediyorsun orada % 1 gol şansı varken sen % 99 yaptın ve golü yedin.Hocam bu hataları anlatıyoruz diyorsun ama anlayan kim anlamayana yapılması gereken yapılmalı futbolda hataya yer var ama her maçta aynı hatalara yer yok...[/I][/B] |
sayın rıza hoca 2 hafta daha katlanacağız herhafta aynı oyuncuların aynı hatalarından aynı golleri yiyoruz.devre arasında gerekli takviyeleri yaptır.yaptıramıyorsan bavulunu vede ekibini topla istifa et faydan olmuyacaksa zararın olmasın.her hafta aynı sözlerden bıktık.
|
Her maçta bir tane Borjan'ın hatasından aslında tutulabilecek bir topu yiyoruz, bir tane de Kadir kritik bir yerde ya kaptırıyor ya da hatalı pas yapıyor öyle gol yiyoruz. Sonra maça başlıyoruz.
|
hep aynı laflar.........sıkılmadınmı hoca yaa.........biz çok sıkıldıkk..demecinde kadro dar diyor allah aşkına bu kadroyu yapan bbenmiyim .diğer takımlara bakıyom 18 19 20 yaşındaki gençleri oynatıyolar çatır çatır oynuyorlar.bi samet kadar olamadın be hoca beşiktaş amma akıllı takımmış seni niye almadıklarını çok ii anladım..bir kere olsun genşlere şans tanımadım oynatsaydın bir ikisini belki tutardı sende futbolcu çıkaracak ne zeka ne kabiliyet nede yürek var..sonun yakın onu biliyom bu hocalık sana göre değil be seni hoca yapanın ......ayrıca sivasspor ağlama duvarı değil ağlama artık sıkıldık.....
|
Futboldan stadtan herseyden soguttular beni valla. Dedim ben yorgun olmaları bişey degiştirmez. Bir yanda Fatih TERİM bir yanda RIZA CALIMBAY hoca farkı var. Misyonu hedefi olan her hoca Galatasarydan puan ve puanlar cıkarıyorlar. Mersin Antep Karabük. Biz bu takımlardan iyiyiz diye övünüyoruz ama hocaları hesaba katmıyoruz malesef.
|
Bence boryan kadir artık bu takima katki sağ. lamaz bunlar gonderilsin ilk transfer kaleci olmali cok hata yapiyoruz.
|
fazla önüne bakma..sonra başını yerden hiç kaldıramazsın
|
Ya adamlar dalga geciyor sanki macin kahramani uc kisi 2 si konusmus uzgunlermis missssssss....ya ugur sen kaleye orta yapmak nedir biliomusun kademe anlayisi nedir vilbiyormusun biraz ziyadan ogren bisiler 2.KAdirartik biktik senin bu top kayiplarindan ya erman efendi skor 1-1 iken o %100 luk pozisyonu atsaydi kadirde asist yapmasdi bu mac en kotu beraberlikdi Salatasaray cokmu iyi oynadi HAyir sadece 4 sut 3 gol Buyur burdan yak..yalutfen formanin hakkini verin yaamucadele edin bune la dakka birgol bir olmaz olmaz o topu yerim o dakkika da o golu ters tetptiririm .valla sinir oldum yaa bu nee ya hele kaleci la gardas sen her topa acilirsan her 10 topdan 8 ini yersin heleki bizim gibi defans hattin varsa 10 toptan 11 ini yersin 11.golu bizimkiler kendi kalelerine atar lutfen Riza hocam artik kime ceza keseceksen kes gerekirse kendine kes bir hafta tribunden izlede daha iyi okursun oyunu mesela 2 forvet gibi oynamiyo diye bisi yok umutta kac haftadiroynamio noldu daka bir gol umut anlayin lutfennnnnnn
|
:mad:[b]hocam artık bu lafları ezberledik :mad:kişisel hatalarla gol yedik :mad:son pasları iyi yapamadık:mad: çok basit goller yedik :mad:sahada istediğimiz şeyleri yapamadık :mad:bulduğumuz fırsatları değerlendiremedik :mad:bazı arkadaşlarımız performanslarının çok altında oynadı :mad:hakemler daha dikkatli olmalı:mad:iyi transferler yapamadık:mad:devre arasında takviye şart vs vs vs çaresi nedir onları konuşalım ona göre yol haritamızı belirleyelim [/b]
|
Bu acı yenilginin sorumluları..
1-Sahayı Galatasaray'ın hızlı hucuma çıkabilmesi için hazırlayanlar,sorumlular,yöneticiler ve diğerleri ama sonuçta içimizde ki GALATASARAY'lılar.. 2-Takımı yanlış oynatan,burak ve umut gibi çok hızlı ve direk kaleye gidebilen rakibe karşı savunmayı tek hat üzerinde oynatan ve ilerde kuran RIZA ÇALIMBAY.. 3-Her yerden gol yiyen ,topa ne zaman çıkılacağını hala öğrenemeyen BORJAN 4-Atılan toplarda topa değil rakibe bakan iki golde zamanında müdahale yapamayan,hakemden yardım bekleyen RANHOFF 5-Boş kaleye iki mutlak golü kaçıran ERMAN.. 6-Galatasaray'ı havaalanında karşılayan moral veren Sivaslı Galatasaray TARAFTARLARI.. 7-Rakibi şehrin en iyi otelinde misafir eden ,rahat etmelerini sağlayan SİVASLILAR Sevmediğimiz Trabzon'da Galatasaray Fenerbahçe hangi şartlarda kalıyor? Fenerbahçe Trabzon hiç bir otel kabul etmediği için genelde Rize'de kalmak zorunda kalıyor.İşte şehir bilinci..... Sonuç bu şehrin takımı bu kadar oynar...... |
Hocada dahil futbolcular çene ishali olmuşlar konuşuyorlar,
|
Başta serseri mayın Kadir olmak üzere ,uğur,Erman gibi futbolcular var olduğu sürece sivassporun sahadaki truva atları olacaklardır, Kadir vasatın altında bir futbolcu bunu uzun zamandır söylüyorum ondan takıma sağlıklı bir katkı olamaz ve satılması da Sivas'ıma birşey kaybettirmez aksine daha iyi bir orta saha oyuncusu alınırsa takım toparlanır.
Geriye kalan Karabük ve Elazığ maçlarından da bu futbolla ve oyuncularla pek umutlu değilim bu demektir ki yine düşmeme mücadelesi oynayacak ve haftalarımız sıkıntılarla geçecek. ara transferde çok iyi 5 tane nokta transfer yapabilirsek ki ara transferde çok iyi oyuncu bulmak maalesef şansa kalmıştır. Allah sonumuzu hayır etsin. Birde Transferlerde ben Rıza hocaya asla suç bulmuyorum zira istediği oyuncuları değil serbest bırakılmış kendi takımlarına dahi faydası olmamış ucuz oyuncuları tercih eden Yönetimdir bu hale gelinmesinin sebebi.. |
önünüzdeki 2 maçı kazanında bişey istemiyorum
|
Anlattıgınız şekilde gol yeniyor anlattıgınız hatalari yapiyorlar hmm o zaman gerizekalilar mevcut bu takimda ha bide penalti ozurluleri açikca belli.
|
[B]hocanın her maç sonu bahaneleri tespitleri adama kafayı yedirtiyor arkadaş bir iki hatta üç tamam da her maç basit gol yedik böyle gol yenmez denilmez ki ya akıl var izan var
6 hatta 7-0 kazanabileceğimiz kayseri maçında adamlar az şanslı olsa maçı çevireceklerdi Basit gol yeme hastalığını biz mi çözücez bak taraftar işine bakıyor ama sen hala şu hastalığa çare bulamadın 2 senedir Maçta arkaya koşu yapacağını cümle alemin bildiği p,c burak ve umut ikilisini durdurmak için geçen seneki ts maçında yaptığın gibi murat akçayı stoperde niye denemedin ?? ben açıkçası böyle bir hamle bekliyordum rajnoch da son haftalarda düşüş içindeki kadirin yerinde denenebilirdi ama yine yanıltmadın bizi hocam Ama aslında bu maç için tek suçlu hoca değil ..Dün dany'i de gördük..Başka takımların futbolcuları tek başına takımlarına maç kazandırıyor..Bizimkiler de sağolsun maç kaybettirmekte hata yapmakta birbirleriyle yarışıyorlar Dün bir pedriel izledikki evlere şenlik..Biz oyun sistemimizi değiştirmedikçe eneramo yerine kimi koyarsak koyalım başarılı olmayız. bu takımda anladıki alternatifi olmayan tek oyuncu eneramo. bu çok açık şekilde ortada artık. Bütün sorumluluk ve suç tabiki yerine alternatif yada zorlayacak forvet alamayan yönetimdedir [/B] |
İki çift söz de erman beye
Böylesine kritik ve puanın çok önemli olduğu maçlarda bu kadar bariz iki golü sorumsuz şekilde kaçırma lüksün yok Kaçırdıysan telafi etmek için sahada diğerlerinden daha çok insiyatif alman gerekirken ikinci 45 dakika sahada yürüyüş yapma lüksün de yok Bu taraftar sen ne yaptıysan sivassporu sezon başında küçük düşürmene rağmen seni hep sahiplendi ama sen sanırım layık olamıyorsun Önümüzdeki iki zorlu maçtan 0 çekmeyelim kafi şimdilik |
hocaa birak artik ayni laf salatasi yapmayi madem beceremiyorsun istifa et o halde.
o üzülen futbolcularida al git zaten takimi bu hale getiren futbolcular onlar : Kadir ve ugur. Takima takviye sart oldugunu simdi mi anladin biz bunu lig baslamadan önce farketmistik. |
benim önümüzdeki 2 mactanda hic umudum yok !!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=Salim58;820114][B][I]Kadir önümüzdeki maçlara bakacağız demiş önümüzdeki maçlarda bu yaptığım hataları yapmayacağım topu ayağımda fazla tutmayacağım niye dememiş.
Borjan kayıp yenilen ilk iki gol tamamen Borjan'ın hatası ilk gole bakıyorum oradan 100 şut atsan ancak biri belki gol olur oda oldu.İkinci golde hakem faulü es geçti ama sen kaleni neden terkediyorsun orada % 1 gol şansı varken sen % 99 yaptın ve golü yedin.Hocam bu hataları anlatıyoruz diyorsun ama anlayan kim anlamayana yapılması gereken yapılmalı futbolda hataya yer var ama her maçta aynı hatalara yer yok...[/I][/B][/QUOTE] Para gelsinde nerden geliyorsa gelsin hesabi Alamancinin Iste görün beyler Almanya 3 liginden alip getirirsen olacagi bu |
Kadir önümüzdeki maca bakacağız demiş şimdiden yandık valla Buda demek oluyorki Karabük'ün bir golü şimdiden garanti yok Kadir sen önündeki maca bakma kardesim bence sen bu hafta dinlen
|
Bir başkan transfer etmeliyiz. Oda bir teknik direktör transfer etmeli. O teknik direktör de Rızayı işe alıp görev vermeli, GİT STADDAN MAÇI İZLE VE TELEVİZYONLARA YORUMLA... ÇÜNKÜ YAPTIĞI VE YAPABİLDİĞİ TEK İŞ BU...
|
kadir ugur ve borjanı artık gönder be rıza hoca
ne bunlar torpilli mi erhan sag bekte dün iyi bir şekilde mücadele etti ugur gibi sırıtmadı |
kadir ile ugurun maçtan sonra yaptıkları açıklamalar keşke
sivastan ayrılmak istiyorum olsaydı |
Oyuncular isinmadan golü yedi
Sivasspora tecrubeli bir kaleci lazim |
sıkıldık aynı muhabbetleri dinlemekten.....iyi oynadık ama kaydettiklerden...abi iyi oynayıp kazanalım artık ya...2-3 hafta önce sivasın yerel kanllarına çıkan kadire taraftarın ortak yorumu " çok topla oynayıp çok tehlikeli yerlerde top kaybı yapıyorsun" olmuştu. son iki maçta iki hata ve giden 6 puan...GELELİM TARAFTARA... TRİBÜNLERDE 10000 TARAFTAR VARDI VARSAYALIM... İNANIN BUNUN 3 İLE 5 BİNİ SİVASSPOR İÇİN GELMİŞTİ...DİĞER KALAN KISMIN YARISI FEBE Lİ DİĞER KISMI İSE GESELİYDİ... İŞTE BİZ BU YÜZDEN HAKETTİĞİMİZ YERLERDE DEĞİLİZ...İŞTE BİZ BU YÜZDEN SESİMİZİ YÜKSEK ÇIKARAMIYORUZ..MAÇ BAŞLAMADAN GSELİ FUTBOLCULARIN FOTOLARINI ÇEKMEK İÇİN YARIŞANLAR...SİVAS YENERDE GESELİLERLE DALGA GEÇERİZ DİYE STADA GELEN FEBELİLER...NE OLUR ARTIK GELMEYİN BİZ 5 BİN KİŞİ SİVASIMIZI GAYET GÜZEL DESTEKLERİZ...
|
[B]Gol çok erken geldi, doğalgaza zam geldi, motorin fiyatlarında indirime gidildi...Hava yeterince soğuk değildi...Okullarda kıyafet serbest oldu...Beşiktaş da yenildi zaten fala filannn....Yine bahaneler yine olayın yönünü değiştirmeye çalışmalar...Hocam bir gün de yüreklice çıkıp de ki benim de şu hatalarım ve eksiklerim oldu ondan kaybettik...Ama senin eleştirye tahammülün yok ki öz eleştiri yapasın...Sana göre hep bahaneler var!!! Artık seninle bu iş yürümeyecek, işin tadı kaçmadan herkes üzerine düşeni yapmalı...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;820192][B]Gol çok erken geldi, doğalgaza zam geldi, motorin fiyatlarında indirime gidildi...Hava yeterince soğuk değildi...Okullarda kıyafet serbest oldu...Beşiktaş da yenildi zaten fala filannn....Yine bahaneler yine olayın yönünü değiştirmeye çalışmalar...Hocam bir gün de yüreklice çıkıp de ki benim de şu hatalarım ve eksiklerim oldu ondan kaybettik...Ama senin eleştirye tahammülün yok ki öz eleştiri yapasın...Sana göre hep bahaneler var!!! Artık seninle bu iş yürümeyecek, işin tadı kaçmadan herkes üzerine düşeni yapmalı...[/B][/QUOTE]
Adam resmen bizi mal sanıyor,mazerete bak! Gol erken geldi ama cevabını verdin. |
[B]Geçen gün bir arkadaşım gel iddaa yaptım 5 kaat verde ortak olalım dedi. Yapma yavrum beni bu işe bulaştırma felan dediysemde ı-ıh bizden aldı parayı. Aradan 4-5 saat geçti bir telefon abi son maçımız dedi. Yapma yav gerçektenmi hangi maç deyince. Falanca falanca maç dedi. Neyse ben maçı takip etmeye başladım. İnternetten bir link buldum seyrediyorum. Bir gol attık sevindim. Tamam dedim kaptık parayı.. Ulaaa sen tut 90 artı 4 de gol ye santraya gelmeden bit....[/B]
Futbol 90 dakikadır. Bir profesyonel takımın oyuncusuda bilecek hocasıda bilecek. Biz Dünya Şampiyonasında yarım dakkada gol attık. Bunu bileceksiniz arkadaşlar. Adamlar 90 da mağlupken maç çeviriyorlar. Sende yılmayacaksın. Senin bunu yapacak gücün yoksa savsaklarsın. Demekki oyuncularında inanmıyor Bench'de inanmıyor. Olay bu kadar basit. Adam ne diyor: [B]''Sizi uyuttular kardeşiimmmm[/B] Uyuma yahu, uyutma oyuncunu. Bu nasıl profesyonellik, bu nasıl konsantrasyon motivasyondur. -Sen uyursan ölürsün, sen sen uyursan ölürsün, Ama sen uyursan herkes ölür- Kardeşim nedir bu açıklama anlamış değilim. Her mağlup olduğumuz hafta böyledir. Bir seferde çık deki :'' Bizim oyuncular gece diskoya gittiler, meyhaneye gittiler piknikte çok et yediler şiştiler kaldılar'' de... Hep klişeleşmiş beyanatlar. Kadir maçın içine eder haftalardan beri önlem alınmaz, Pedriel savruk oynar önlem alınmaz, Uğur'u zaten saymıyorum kocaman bir TIRT... Nedir bu kardeşim. [B]Sabır sabır Ya Sabırrrrr[/B] |
artık yeter birgünde rahat bir mac seyredeyemezmiyiz yönetim uyuma transfer yap adamgibi tansfer yap kalmişları deyil oynayacakları alın:mad::mad:
|
[B]Yok erken gol yemişler yok iyi oynamışlar üzgünlermiş bunlar hep laf sizde bu kafa oldugu sürece sizden bi cacık olmaz yönetimin olaylara müdahele etmesi şart[/B]
|
YETERRR ******* ZATEN MAÇA HER HAFTA BİR SIFIR GERİDE BAŞLIYOKKK ŞU KALECİMİDİR NE HALTTIR DEGİŞTİR YAWWW BUTUN SİVAS GÖRÜYORRR BİZİM RIZA GÖRMÜYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
maçı canlı izledim 46. saniyede kaleci ve defans hatasından golü yedik sonrasında selçuk futbolu bıraktı voleybola başladı hakem de inat etti görmeyecem dedı ve ıkı penaltıyı da görmedi sivassporu tebrik ederim çok iyi oynadı fakat skor maçtan önce belliydi avrupada başarı sağlayan galatasaray takımına TÜRKİYE de bir hediye verilmesi lazımdı bunuda sivas galibiyeti olarak verdiler
buradan bir sözüm de yönetime havuz tarafından sivasspor taraftarına ayrılmış bölümden neden rakip takım taraftarına bilet satıldı turnikelerin orada duyduğum bir muhabbati aynen aktarıyorum POLİS: size bu bileti nasıl sattılar GS TARAFTARI: ben misafir takım bileti istedim bunu verdiler POLİS: sakın montunu çıkartma formanı görmesinler GS TARAFTARI: tamam çıkartmam ama ben maç izlemeye takımımı desteklemeye geldim nasıl olacak POLİS: şimdilik içeriye geç ben bir çare bulurum ve gs taraftarı bizim türübünümüzü işgal ederek zafer şarkıları söylüyorlar |
Güzel futbol oynadık,gol pozisyonlarını değerlendiremedik,çok basit goller yedik.Hakemin de katkısı ile yenildik.Devre arası Borjan mutlaka gönderilmeli,çok iyi bir kaleci ile iyi bir santrafor alınmalı.Takımımız güzel bence
|
Vallaha ALlaha hep dua ediyorum bana su dünyada zenginlik verde gidigimde su Sivassporun baskani ben olayim diye.
Bizim Yönetimden bir icrat yok ben en güzel oyunculari alirdim. Yani Sivasspora uygun ama iyi oyuncular cok . |
arkadaşlar nerdeyse küme düşmüşüz gibi bir hava içinde cevap vermişsinizgeçen hafta larda kayseriye 4 tane gol atarken neden böyle konuşmadınız hemen yıkıyosunuz yeniden yapıyorsunuz
|
burada yorum yapmak kadar kolay olsaydı futbol oynamak ibrahim üzülmez hala futbol oynuyor olurdu bak televizyonlarda ahkam kesmeye başlamış oynarkende böyle konuşsaydı ya erman şöyle vur erman böyle vur kaleci böyle dur şurda çıkma burda dur oldu kardeşim çay kaç şekerli olsun:mad:
|
bak yönetime bende kızıyorum borcu olmayan nadir kulüplerden biriyiz ama oyuncu alamıyoruz ne iş anlamadım bir türlü hep ıskata kalan oyuncuları almak zorunda kalmayalım birazda kendimiz seçelim oyuncularımızı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |