SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Zevkli bir maç oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35272)

ddolphiner 16.12.2012 17:49

Zevkli bir maç oldu

[IMG]http://media1.ligtv.com.tr/img/news/2012/12/16/RizaCalimbay002.jpg[/IMG]

[B]Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay güzel ve zevkli bir maç olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Karabükspor'un tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu. Karabükspor'daki hızlı futbolcular bize tehlike yarattı. O golü yemememiz gerekiyordu. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Umduğumuz gibi olmadı. Karabükspor iyi bir takım, tebrik ediyorum" dedi.

Murat, Karabükspor'un haklı bir galibiyet aldığını söyleyerek, tebrik etti.

Kaleci Borjan da, "Karabükspor organize çok iyi bir takım. Şanssımız yoktu. Son pasları yapamadık. Ağır bir yenilgi aldık" dedi. [/B]

stutgart58 16.12.2012 17:55

Cevap: "Zevkli bir maç oldu"

haklsın HOCAMM ne desen haklsın...sana sene başında istediğin transferleri yapmayan,parasını harcamaktan erinen pısırık YÖNETİM KURULU UTANSIN !!!!!!!!!!!!!

Sen elinde ki kadroyla en iyisni yapmaya çalşıyorsun...elindeki malzeme bu...yapacak bişy yok..

yiğido58sinan 16.12.2012 17:56

onlar tehlikeli takım da biz değilmiyiz? Onların iyi hızlı oyuncuları var da bizim yokmu? Yapma be hocam bide bundan zevk mi alıyorsun :(

fatih585858 16.12.2012 18:03

Evet Karabük'ün taraftarları için zevkli bir maç oldu. Forvetleri şanssız olmasa çok farklı bir galibiyet alabilirlerdi. Devre arası olamaz lakin yeni sezonda takımda kesinlikle büyük değişime gidilmesi şarttttt.

tavatir 16.12.2012 18:04

Fener maçına gerekirse yedek ağırlıklı kadroyla çıkalım. Elazığ maçı tıpkı birkaç sene önceki Konya maçı gibi oldu. Yüzde yüz 3 puanı almalıyız.

infial§ 16.12.2012 18:14

Ulan varya sabrımızı mı deniyor bu rıza hoca,zevkli maç Karabük taraftarı içindi,bizim için eziyet ve hüzündü,gerçi senin için farketmiyor yenilgiden zevk almakta şans yakışır:mad::mad::mad:

58MUAMMER58 16.12.2012 18:17

[b]:mad:zevkli maç olduğu kesin de rıza hocam fakat kimler için zevkli olduu ortada herzamanki açıklamalarına alıştık istediğimiz şeyleri yapamadık fırsatları degerlendiremedik son pasları yapamadık dıkda dık dıkda dık :mad:artık biz orduyu akhisarı ibb yi antalyayı mersini karabükü 10 kişi kalmış antepi yenemiyeceksek kimi yeneceğiz? acaba lua lua yı sheltını ilhan parlakı seyrederken aklınıza bişey geldimi biz neden bednar bulduk doğa bulduk uyurgezer abdulkadiri bulduk cılız yetersiz pedriele güvendik diye :mad:rakip te gökhan ünal mehmet yıldız yedek bilmem anlatabiliyormuyum?benim için zevkli maçolmadı sivassporluları üzen kahreden korku tünelinden geçerken dehşet dolu gözlerle maçı izledim şükür borjanın sayesinde tarihi farktan kurtulduk [/b]:mad:

Ferhat06 16.12.2012 18:25

Ben zevk almadım şahsen.Bütün pasları rakibe atan Atıf,mecalsiz 2.lig topçusu Erhan vs vs .

58Yiğidoo58 16.12.2012 18:25

Yönetim teknik ekibin ilk yarı istediği oyuncuları kesinlikle almalı.. Elini cebine koysun. Gerekli takviyeler takımı toplayacaktır. Ama Rıza hocam 1, 2 ,3 nere kadar puan vereceğiz yazık...

corner58 16.12.2012 18:25

Gerçektende zevkliydi. Karabük en azından o zevke getıren takımdı. Hani o meşhur argo söz varya cuk diye oturdu Rıza hoca. T..... kaçınılmazdı zevk aldık Hocam sağol. Sene başında sana ve takıma sıteden hep destek verenlerdendim. Ancak yalan oldun benım içinde sen.

edebiyatisyen 16.12.2012 18:32

Ne zaman LUALUA'nın ayağına top geldi ULA ULA dedik, senin zevk anlayışın buysa çok zevkli bir maç oldu(!)

DOGU_BEY 16.12.2012 18:36

[B]Ya sanki resmen alay ediyor, bu kadar da pişkinlik olmaz..Ne zevkli maçı hoca ne zevkli maçı! Biizm için ölüp ölüp dirildiğimiz rezilleri oynadığımız bir maçtı...Bir de dalga geçer gibi her maçtan sonra çıkıp konuşuyorsun...Neredeyse tarihi fark yiyeceksin hala ettiğin lafa bak!!![/B]

alaattin 5858 16.12.2012 18:41

DEVRE ARASI DÖRT EYLÜL ÜN HOCASIYLA RIZA HOCAYI TAKAS YAPSAK NASIL OLUR ACABA

KaanK 16.12.2012 18:58

maçtan zevk almış...

Olaya bak ya dalga mı geçiyor şaka mı yapıyor anlamak mümkün değil ...

B.DUMANLI 16.12.2012 19:33

[QUOTE=tavarih;821559]Fener maçına gerekirse yedek ağırlıklı kadroyla çıkalım. Elazığ maçı tıpkı birkaç sene önceki Konya maçı gibi oldu. Yüzde yüz 3 puanı almalıyız.[/QUOTE]

Bizim su andaki mevcut kadromuz zaten 17-18 kisiden olusuyor nasil yedek kadroyla cikariz maca.Sezonun son macinda kupa macindan ötürü yorgunda olsa takim ,Elazig macini kazanmamiz gerekli,yoksa galibiyetin disindaki her sonuc bizim icin cok kötü olur.Kupadanda vazgecemeyiz ,ligdende.Oyuncularimiz aklini basina alsin.

58_SEMİH_58 16.12.2012 20:01

Asıl zevk Karabük'ün onlarca pozisyonu kaçırıp bizi kahkahaya boğmasıydı!

infial§ 16.12.2012 20:12

hata yaptığını bile bile görmezden gelen,hiçbir şey olmamış gibi davranıyor rıza hoca

cılgınsivas58 16.12.2012 20:12

yedin bitirdin rıza hoca yedin bitirdin

cılgınsivas58 16.12.2012 20:13

takım 90 dakka boyunca rhsuz sekilde maç oynadı elin cebinde maç seyrettin
hoca!!! ayıp yeter yav

cılgınsivas58 16.12.2012 20:16

bu ruhsuzlar antebi nasıl eledi hala merak konusu

ROMANTİK KATİL 16.12.2012 20:19

Hocanın demek istegi şu sanırım. Yenilgi kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Sen zevk almıs olabilirsin hocam . Ama bizler kan agladık. Bunların senin için bişey ifade etmediginide biliyoruz. Bizleri hor gördügünü önemsemediginide biliyoruz. Ama suyun ısındı. Yakındır tepkilerin daha büyüyecegi.

B.DUMANLI 16.12.2012 20:20

[QUOTE=edebiyatisyen;821569]Ne zaman LUALUA'nın ayağına top geldi ULA ULA dedik, senin zevk anlayışın buysa çok zevkli bir maç oldu(!)[/QUOTE]

SÖZÜN BITTIGI YER.

58_babacan_58 16.12.2012 20:20

[B][CENTER]Bırak kazanma duygusunu yaşamayı gol, sevinci yaşamayı bile unuttuk sayenizde[/CENTER][/B]

yigidolar06 16.12.2012 20:33

[QUOTE=edebiyatisyen;821569]Ne zaman LUALUA'nın ayağına top geldi ULA ULA dedik, senin zevk anlayışın buysa çok zevkli bir maç oldu(!)[/QUOTE]
[B]:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/B]

yorumyapıyombenya 16.12.2012 21:06

Hocada anladı artık yapacak birşey yok zevk almaya bakıyor

Respect58 16.12.2012 21:09

Rıza Çalımbay'ın büyük(!) başarısı

[CENTER][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38851&token=39827[/IMG][/CENTER]

[B]Sivasspor bu sezon 16 maç yaptı ve bu 16 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik 7 mağlubiyet aldı.Alınan galibiyetlerde ki skorlar oynanan muhteşem(!) futbolun adeta kanıtı.Skorlar şöyle;
Gaziantepspor [COLOR="red"]0 - 1[/COLOR] Sivasspor
Sivasspor [COLOR="red"] 1 - 0[/COLOR] Kasımpaşa
Beşiktaş [COLOR="red"]0 - 1[/COLOR] Sivasspor
Sivasspor [COLOR="red"]1 - 0[/COLOR] Eskişehirspor
Sivasspor [COLOR="red"]4 - 2[/COLOR] Kayserispor

Oynanan 16 maçta 18 gol atıp 23 tanede yemiş.Düşme potasındaki rakip takımla arasındaki puan farkı sadece 3.

İlk haftalardan itibaren gelişen futboluyla rakiplerine adeta korku salan Sivasspor'un bu üstün başarıları nedeniyle teknik ekibi taçlandırmanın zamanı gelmedi mi ?[/B]

asabibaba 16.12.2012 21:09

[B]Yav tamam seni savunuyoruz; daha doğrusu biz Sivassporun birliğini ve dirliğini savunuyoruz da .... BİZ NEDEN ZEVK ALAMADIK MAÇTAN [/B]:confused::confused::confused::confused:

tavatir 16.12.2012 21:14

Cevap: Rıza Çalımbay'ın büyük(!) başarısı

Çoğu zaman hocayı eleştirmemeye özen gösterdim özellikle hemşehrimiz olduğu için. Ama son haftalarda gerçekten kötü durumdayız. En azından 25 puanı bulmalıydık.

Benim en büyük eleştirim Mehmet Nas'ın oynadığı zaman iyi işler yapmasına rağmen takımda bir türlü düşünülmemesi.

Geçen yıl ve ilk geldiğinde Rıza Hoca iyi işler yapmıştı aslında. O açıdan hakkını yemek istemem. Ben genelde defansif oynatıyor derken geçen yıl çok ofansif kadrolarla da maçlara çıktığımız oldu. Ama bu sene maçlara göre "B" planı göremiyorum. Yani farklı varvasyonlar deneyemiyoruz. Elazığ maçı çok önemli. Mutlak ama mutlak 3 puanla sahadan ayrılıp 22 puanı bulmalıyız. Bu arada kadro kalitemiz geçen yıldan çok kötü değil. Kaleci sorunumuz ve forvet sorunumuz bariz. Erhan sağ bek oynarsa daha iyi gibi. Bir de Kıvanç'ı kaybettikten sonra oraya benzer özellikte bir adam lazım.

ayna26 16.12.2012 21:16

maç zevklidir muhtemelen zevki tadanlar karabük safındakiler olmalı.bizim tarafta zevk veren yanı ise şüphesiz farka gidebilecek onca posizyonu karabüklü oyuncuların kullanamamasıdır.

eyuphulagu 16.12.2012 21:18

Bu maçta açıkca gösterdi ki sivasspor eğer ara transferde 4-5 tane ilk 11 de banko oynaycak oyuncuları alamazsa bu ligde işi çok zor..Sivasspor kesinlikle 2 kulvarı götürecek oyunculara sahip değil...Kadroda fazla oyuncu göndermeden 4-5 tane iyi takviye yapılırsa ancak bu takım hem lig hem kupada başarılı olur..İstenen oyuncular yerine vasat oyuncular alınırsa sivasspor kesinlikle küme düşmeye oynar bu çok iyi biline...Kupada 6 tane ,ligde 17 tane final maçı oynayacak bir takım mutlaka paraya kıyıp iyi tarnsferler yapmalı..Yapamazsa bu takım 2. yarıda çok zor anlar yaşar...Arkadaşlar bence sivassporun kaleciden ziyade başka mevkilere;defans iyi bşr ön libero,sağ kanat,2 tane de forver almalı...Tekrar söylüyorum alınacak oyuncular kulübede oturtulmak için değil ,ilk 11 de oynatılmak için alınmalı...

chatlaq 16.12.2012 21:22

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;821594]Hocanın demek istegi şu sanırım. Yenilgi kacınılmazsa zevk almaya bakacaksın. Sen zevk almıs olabilirsin hocam . Ama bizler kan agladık. Bunların senin için bişey ifade etmediginide biliyoruz. Bizleri hor gördügünü önemsemediginide biliyoruz. Ama suyun ısındı. Yakındır tepkilerin daha büyüyecegi.[/QUOTE]

Evet hoca onu demek istemiş

FORZA SİVAS 58 16.12.2012 21:25

hocaya kızıyorum ama haksızlık yapıyorum çünkü hoca ne yapsın kardeşim baskan olacak o adam para vermiyorki transfer yapalım rıza hocada adem,pedriel gibi adamlar alıyor eleştirilecek tek adam başkandır hoca ikinci devre çok iyi takviyeler yapıp takımı tekrar ayağa kaldıracaktır elazığı yenmek şart oldu artık

FORZA SİVAS 58 16.12.2012 21:26

hocam sana güveniyoruz adem,abdülkadir gibi adamlar isteyerek oynatmadığını biliyorum devre arasında çok iyi takviyeler yapacaksın biliyorum hocam

shang 16.12.2012 21:27

futbolcularda bu işte rıza hoca kadar sorumlu bende az eleştirenlerdenim rıza hocayı ama oyuna müdehalelerinde çoğu maçlarda geç kaldı devre arasını çok iyi değerlendirmeliyiz

58sinan58 16.12.2012 21:29

Tilkiye sormuşlar tavuk severmisin diye tilki güldürmeyin beni demiş
Zevkli bir mac olmusmus sende beni güldürme hoca Allah askına zevk bunun nersinde soylermisin
Ney ney zevkliymis
Hoca bı git Allahını seversen ya Zevkliymis

Ahwettt 16.12.2012 21:46

[QUOTE=shang;821609]futbolcularda bu işte rıza hoca kadar sorumlu bende az eleştirenlerdenim rıza hocayı ama oyuna müdehalelerinde çoğu maçlarda geç kaldı devre arasını çok iyi değerlendirmeliyiz[/QUOTE]

Daha nasıl oyuncu değiştirsin nerde geç kaldı kardeş Sen maçı izledinmi Atıfı oyuna alırken dk. kaçı. Abdulkadiri oyuna alırken dk kaçtı ve Mehmet Nası oyuna aılırken dk kaçtı bunalrdan başka oyuna alacak alternatif futbolcun varmıydı.

AYIBOAN 16.12.2012 21:54

şimdi baktığın zaman korku filminden de zevk alan var; ama işte biz onlardan değiliz, o sıkıntı.

KaanK 16.12.2012 22:13

Su maglubiyet degil hezimet ve acziyetten sonra sorumlunun cikip dalga gecer gibi macin zevkli oldugunu soylemesi Sivasspora gonul vermis kisilere cok acik hakarettir kufurdur ti'ye almaktir . Seni adam yerine koyup karsilamaya gelen Karabukte destege gelen vefakar taraftari adam yerine koymamanin aciklamasi yoktur
Artik taraftar gozunde sevginizi sayginizi yitirmis durumdasiniz
Unutmayin riza hoca Sivasspor sizden buyuk ve degerlidir

58sinan58 16.12.2012 22:14

Hocam girdiğimiz gol pozisyonlarını atmamız gerekiyordu demişsiniz seni duyanda pozisyon üzerine pozisyon ürettik zanneder mac boyunca hepi topu iki tane pozisyonumuz var

engin2609 16.12.2012 22:37

[B] hep aynı maç sonu yorumları hiç okumaya bile gerek yok ![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27.