![]() |
Sivassporda Kujoviç Sesleri
Ligde ikinci yarı öncesinde forvet hattında arayışını tüm hızıyla sürdüren Sivasspor'da, Emir Kujovic sesleri yankılanıyor. Kayserispor'da attığı frikik golleriyle dikkat çeken İsveçli oyuncuyla yapılan ön görüşmede olumlu sonuçlar aldığı ve bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.
Ara transfer döneminde gerek yurt içinde gerekse yurt dışında birçok oyuncuyu yakın takibe alan Sivasspor, forvet hattına yapacağı iki takviyeden ilkini buldu. Ligde devre arasına girilmesiyle birlikte rotayı transfer çalışmalarına çeviren kırmızı-beyazlılar, forvet hattındaki ilk tercihini Kayserispor'un İsveçli golcüsü Emir Kujovic'den yana kullandı. Kujovic 2010-2011 sezonu devre arasında İsveç'in Halmstads BK takımından Kayserispor'a transfer olmuş ve son iki sezonda attığı frikik golleriyle dikkat çekmişti. Hafta sonu kırmızı-beyazlı yönetim ile 25 yaşındaki golcü oyuncu arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi. [B]Kaynak: C.KAAN KARAGUŞ/Sivasın Sesi[/B] Eğer yanlış bilmiyorsam düzeltelim;Emir Kujoviç Kayserispor tarafından kendine devre arasında kulüp bul denen oyunculardan... Boylu boysu ,fena da bir oyuncu değil;açık konuşmak gerekirse Emir Kujoviç sivasspora transfer olursa aynı Kayseri de olduğu gibi yedek kalır...Sivassporun ayrıca yurt dışından 1 forvet daha alacağı düşünüldünde Emir belki gelecek yıl ilk 11 için düşünülen bir oyuncu olur..Eğer sakatlık sorunu olursa ve sivasspor 2 kulvarda da oynayacağı için en azından kupa maçlarında Enaramo nun yerine ilk 11 de oynama şansı olabilir..Lig maçlarında ise 2. yarı ve son 20-25. dak. ancak oynar diye düşünüyorum... |
Cevap: Sivassporda Kujoviç Sesleri
bence bu adam sivasa uyum sağlayamaz ama yinede yönetim bilir
|
bence vittekin yerine kujovici alsalar daha iyi vittek gelmesini hiç istemiyom
|
Vitek olacağına Emir Kujovici tercih ederim. Ayrıca hatırlatmakta fayda var, yıllar önce Balili'yi de kayseri den bu şekilde almıştık :D
|
Ne yalan söyleyim Emir Kujovic ismi ilk duyduğumda çok da tatmin etmiyor beni. Yerinde duramayan bir adam arıyor sahada gözlerim. Orta sahada Cerny çok hareketliydi. Forvet yanında da öyle hareketli bir adamımız olsa diyorum hep. Cerny de umarım toparlar sakatlıktan sonra tekrar.
|
[B]kujovic bu sene fazla forma şansı bulamadı vittekten iyi oldugu kanaatindeyim bu haber güzel eger gerçegi yansıtıyorsa[/B]
|
Vittek gelmesinde 25 yaşında uzun boylu daha iyi bir futbolcuyu almış oluruz.
|
Aldigim Bilgilere göre Hamburg'da oynayan Isvec'li Marcus Berg'le ilgileniyormusuz. (ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum).
bana göre bonservisi cok yüksek. |
[b]emir kuloviçi arkadaşlar söylüyordu zaten eğer bu transfer gerçekleşirse sivasspor gol atmayı bilen oyuncuyu almış olacaktır öyle küçümsenecek oyuncu değil bilmiyorum takımın sistemine uyum sağlarmı uygunmu ?benim kafamdaki alınması gereken forvet tipi lua lua emenike balili gibi hızlı oyuncular kuloviç serbest vuruşlarda ve ceza sahasında etkili olabilir pedrielden eneramodan golvuruşları daha iyi bazı arkadaşlar kayserinin attığı oyuncuyumu alacağız diye düşünebilir baliliyede takım bul dediler bizde fena oynamadı burssada tum öyle kendini gösteremedi sivasda çoştu sivasdakuloviç ya sahada patlar yada elimizde patlar :D[/b]
|
Ben Kujoviç çok iyi bir kumaş kayserispor'da tutmadı ama gol vuruşları çok kaliteli kayserisporda 50-60 dakika süre aldığı maçlarda çok iyi çıkardı bize yararı dokunacaktır...
|
[B]Şifre çözülmüş gibi...:)[/B]
|
Eğer alınırsa uzun zamandır oynamayan bir oyuncu alınacak...Şota zamanında zaman zaman oynatılıyordu ama Hırvat Hoca Prosinecki geldikten sonra neredeyse hiç oynatılmadı...İnternette yaptığım araştırmada 12 Aralıkta belinden sakatlandığı yazıyor..Belindeki sakatlığın daha önce de tekrarlandığı da Kayseri Taraftar siteleri tarafından söylenmiş...Umarım sakatlık sorunu olan bir oyuncu transfer etmiyoruzdur...Geçmişte sivasspor sakatlık sorunu olan bir çok oyuncuyla karşılaşmış ve sorunlar yaşamıştı...Petkoviç ,Bosna dan 2 sene önce alınan kaleci ve en son Bednar da sakatlık sorunu nedeniyle gönderilmişti..Umarım Kuloviç iyi bir şekilde hastanede kontrol edilirse sakatlık sorunu olup olmadığı da belirlenmiş olur...
|
[QUOTE=eyuphulagu;824694]Eğer alınırsa uzun zamandır oynamayan bir oyuncu alınacak...Şota zamanında zaman zaman oynatılıyordu ama Hırvat Hoca Prosinecki geldikten sonra neredeyse hiç oynatılmadı...İnternette yaptığım araştırmada 12 Aralıkta belinden sakatlandığı yazıyor..Belindeki sakatlığın daha önce de tekrarlandığı da Kayseri Taraftar siteleri tarafından söylenmiş...Umarım sakatlık sorunu olan bir oyuncu transfer etmiyoruzdur...Geçmişte sivasspor sakatlık sorunu olan bir çok oyuncuyla karşılaşmış ve sorunlar yaşamıştı...Petkoviç ,Bosna dan 2 sene önce alınan kaleci ve en son Bednar da sakatlık sorunu nedeniyle gönderilmişti..Umarım Kuloviç iyi bir şekilde hastanede kontrol edilirse sakatlık sorunu olup olmadığı da belirlenmiş olur...[/QUOTE]
Eneramo 3 ay oynamadı |
Forumlarda okuduğum kadarıyla Kayserispor lu taraftarının çoğu Kujovic'e haksızlık yapıldığını düşünüyor. Ayrıca Kayserispor da Maçta 38 14 Gol atmış ama 2185 süre almış yani yaklaşık 24 tane 90 dakika maç oynamış.24 maçta 14 gol diyebiliriz.bu istatistikte hiç fena değil.
|
[QUOTE]kuloviç[/QUOTE]
Kujovic olmayacak mıydı? :) Bence kaliteli bir oyuncu, alınırsa çok iyi olur. Pedriel ve Eneramo'dan en az bir gömlek daha kaliteli! Hem de genç uzun yıllar işimize yarar. |
alındığında inşallah uyum problemi olmaz
|
Hayırlısı Allahtan iyi olur İnşallah. Sivas'ımıza hayırlı olsun
|
kesinlikle vitteke tercih ederim. ama hem kujovic ten hemde eneramo ve pedo dan daha kaliteli bir forvet almamız lazım. kesinlikle. ah şu shikibala gelse ona bayıldım ya. sezon başı alamamıştık.
|
İyi transfer olacak(oldu). Hayırlısı olsun Süper Lig'den alınabilecek iyi forvetlerden biri kendisi. Ben çok sevindim bu işe, umarım yanıltmaz bizi.
|
Bence çok yanlış bir transfer...!!!..Kalite bakımından evet doğgru çok kaliteli elmanderin bi gömlek altı...ama bu adam türkiyeye uyum sağlıyamadı..kayseriye bile uyum sağlıyamadıysa sivasa uyum sağlaması imkansız..zaten uyum sağlayabilsyedi kayseride kalitesini yansıtıp 3 büyüklerin rüyasını süslerdi...
|
[QUOTE=GokhanTurna;824707]İyi transfer olacak(oldu). Hayırlısı olsun Süper Lig'den alınabilecek iyi forvetlerden biri kendisi. Ben çok sevindim bu işe, umarım yanıltmaz bizi.[/QUOTE]
Ya merak'dan ölcem ya :( Biri bari ip ucu versin |
[QUOTE=mrhgnr58;824710]Ya merak'dan ölcem ya :(
Biri bari ip ucu versin[/QUOTE] kayseride oynuyor kardeş kuyovic...youtube ye yaz videoları var merak edyossan |
[QUOTE=stutgart58;824711]kayseride oynuyor kardeş kuyovic...youtube ye yaz videoları var merak edyossan[/QUOTE]
Bende Kujovic'den baska oyuncu aldik sandim ya :D |
[QUOTE=mrhgnr58;824712]Bende Kujovic'den baska oyuncu aldik sandim ya :D[/QUOTE]
yok kardeş sakın burda ki yazılanlara bakma sen..öyle büyük transferler filan yok...rıza hoca açıklma yaptı zaten: gönderdiimiz oyuncular yerine adam alıcaz dedi...Gönderdimiz oyuncular (doğa,bednar,abdülkadir,faty,cerny sakat) yani bu demek oluyor ki 2 forvet 1 önlibero,1 ortasaha, 1 stopper alıancak...stopperi ankaragücünden aldılar ÜMİT....önlibero KIVANÇ ,ortasaha BURHAN EŞER,forvetlerde CİHAN ÖZKARA ve KUYOVİC....yani milletin bekledgi gibi öyle büyük transferler yok..oyuncular bunlar işte.. |
[url]http://www.youtube.com/watch?v=X7NdpN7Ws44[/url]
Emir Kujovic , uzun boylu ve kafa gollerinde 1 numara ,ayrica serbest vurustan gollerde atabiliyor , ve gol vuruslari Pedriel'den de , Eneramo'dan da daha iyi. Yasida 24 ,. Bence gayet olumlu Transfer olur. Ama yurtdisindan alacagimiz Forvet daha kaliteli olursa , ozaman hic sorun yasamayiz. |
Elimizdeki forvetlerden artısı bitiriciliği ve duran topları etkili kullanması.
Eğer bu transfer bittiyse alınacağından sözedilen diğer forvet kesinlikle hızlı bir isim olmalı diye düşünüyorum. |
Vittek'ten iyi olduğu kesin
|
[QUOTE=cemahmety;824724]Vittek'ten iyi olduğu kesin[/QUOTE]
bencede müzmin sakat vittekten iyidir birde penaltı atmasını biliyorsa oda artısı olur |
1.94 boy ve ayağı iyi,yüksek toplar zaten iyi,frikikçi daha ne olsun.Ayrıca 88 doğumlu,süper.Z.İbrahimoviçin Türkiye şubesi diyorlar,EKŞİ SÖZLÜK'te.:)
|
[QUOTE=stutgart58;824709]Bence çok yanlış bir transfer...!!!..Kalite bakımından evet doğgru çok kaliteli elmanderin bi gömlek altı...ama bu adam türkiyeye uyum sağlıyamadı..kayseriye bile uyum sağlıyamadıysa sivasa uyum sağlaması imkansız..zaten uyum sağlayabilsyedi kayseride kalitesini yansıtıp 3 büyüklerin rüyasını süslerdi...[/QUOTE]
Hocam ne kadar yanlış ters düşüncelerin var senin her baktığım yorumun olumsuz.Kayseri'ye bile uyum sağlayamadı Sivas'a nasıl uyum sağlayacak öylemi, Ona bakarsan yurtdışından gelen özellikle avrupadan gelen oyuncuların hiçbirinin uyum sağlayamaması lazım. Bırakın artık şu düşünceleri adam kabul etmiş Sivas'ında nasıl bir yer olduğunu biliyordur eminim. Sizin dediğinize göre Sivas'a hiç topçu gelmesin alt liglerden topcu alalım hep biz daha iyi. :confused: |
geçen sezon canlı izleme fırsatı buldum fizikli defansı yoran bir tip vittek olacağına ondan katkat iyi olur alınırsa iyi olur
|
İsmi Emir Kujovic. Karadağlı müslüman bir aileden gelme. Balkan Savaşlarına kadar Osmanlı İmparatorluğu hakimiyetinde Akova ismi ile kalan, Karadağ’ın kuzeyinde Bijelo Polje’de doğan Emir, 4 yaşındayken abisi Ajsel ile birlikte ailesiyle İsveç’e göç eder. 17 yaşındayken futbolculuk kariyerine Landskrona’da adım atar. 1.94′lük boyu, hava hakimiyetinin yanı sıra tekniğiyle de göze batarak İsveç U21′e de seçilir. 2007′de yine Boşnak kökenli Emra Tahirovic’i Fransa’nın Lille kulübüne satan şimdiki kulübü Halmstads BK onu kadrosuna dahil eder ve bir seneliğine Falkenbergs’e kiralar. Burada 27 maçta 9 gol atan Kujovic, İsveç Milli Takımı forması giyen veteran Magnus Arvidsson’in emekli olmadan önce son senesini geçireceği Helsinborgs’a geçmesiyle tekrar Halmstads’a geçer ve burada Boavista’dan transfer Brezilya’lı golcü Anselmo’ya ileri uçta partner olur.
Fiziksel özellikleri ve oyun stili ile Wolfsburg’un Boşnak yıldızı Edin Dzeko’ya benzetilen ve bu konuda “Yeni Dzeko’muyum ? Bilmiyorum, ama ben sadece Kujovic olarak adlandırılmak isterdim, burada İsveç’de de beni Johan Elmander ile kıyaslıyorlar ama herkesin beni olduğum gibi görmesini isterim” diyen Emir Kujovic için Wolfsburg ve Lazio devreye girer ancak menajerinin Lazio ile bir başka oyuncu konusunda anlaşmazlığa düşmesi sebebiyle İtalya’ya gitme fırsatını kaçırır. Morten Rasmussen, Thomas Rogne, Jos Hooiveld gibi İskandinav oyuncuları transfer eden Celtic, Middlesbrough’ya transfer olan Scott McDonald’un yerine de Emir’i transfer etmek ister ancak 1 Milyon Euro’luk teklifleri kabul edilmez. Emir’in özellikle İskoçya’dan talipleri artar. Ocak ayında son anlarda devreye Rangers’da girer, Emir transfer konusunda ikna edilir, zaten onunda tek isteği, daha yarışmacı bir ligde, daha büyük bir takımda oynamaktır ancak Halmstads ile Rangers’ta anlaşamaz. Başkan Ingemar Brostrom, teklifleri utanç verici olarak niteler basına. Emir’in kendinden iki yaş büyük abisi de futbolcu ve hatta o da forvet hattında görev yapıyor. Aynı kulüpte yetiştiler ve Halmstads’da da birlikte oynadılar iki sene. Ancak ağabeyi Emir kadar popüler değil. Şu anda herhangi bir takımda oynamıyor. İkinci yarısı 18 Temmuz’da başlayacak İsveç Allsvenskan’da Halmstads sezon öncesi beklentiler noktasında, 17 puanla sekizinci sırada bulunuyor. İlk yarıda oynanan 14 maçın 13′ünde forma şansı bulan Kujovic, ilk yarı sadece bir gol kaydedebildi. Geçtiğimiz sezon 15 maçta ilk 11′de forma şansı buldu ve dokuz gol attı. Hem havadan hem yerden etkili olabildiğini söylemiştik, bu özelliği de istatistiklere yansımış olacak ki, bu gollerin beşini ayak, üçünü ise kafayla buldu. Hem santrforda, hem santrforun arkasında, hem de solunda forma şansı yakalayan Kujovic’in en büyük hayali kendini daha iyi ispatlayabileceği bir lige transfer olmak ve fiziksel özelliklerinin de avantajını kullanarak daha üst düzey lig ve turnuvalarda boy gösterebilmek. Her ne kadar benzetilmek istemese de, Edin Dzeko’nun yaptığı patlamayı yapabilecek potansiyele sahip bir oyuncu Kujovic. Nitekim henüz 21 yaşında, Dzeko’da Wolfsburg’a gelmeden forma giydiği yaklaşık 100 maçta sadece 25 gol atabilmiş, Almanya’da kendini geliştirerek, forma bulduğu 100 maçtaki gol sayısını iki katına çıkarmıştı. Kujovic’in de, hemşehrisinin yolundan gidebileceğini düşünenlerin sayısı hiç de az değil. |
88 doğumlu bir adam ve zaman zaman isvec milli takımına çağırılıyor bizde kendini gösterecektir diye düşünüyorum
|
[B][I][COLOR="Black"]Bence sivasspor devre arasında alabileceği en iyi transferi yapmış olur emiri alarak.Antremanların en çalışkan isimlerinden biri çok profosyonel saygılı ve yardımlaşmayı çok seven bir futbolcu.Sizde neden kadroya giremiyor diye soracaksınız bunun cevabı ne emirin formsuzluğu nede kötü bi futbolcu olması.Şhota zamanından beri takımda istenmeyen adam ilan edildi hurma denen adamla birlikte prosineçki de dahil oldu bunlara geçtiğimiz sezon gökhan ünalın sahada adete yoklara oynadığı maçlarda bile şans bulamadı bulduğu her şansıda çok iyi kullandı anlayacağınız emir ağzıyla kuş tutsa ona kayserispor forması vermezler bence emir sivasspora faydalı olabilecek en iyi isim[/COLOR][/I][/B]
|
KASIMPAŞA nın yaptığı trasnferleri gördünüz mü..adamlar büyük oynuyor...büyük takım gibi transfer yapıyorlar...
[url]http://spor.ekolay.net/spor-haber/futbol/Kasımpaşadan-Türkiyeyi-sallayacak-iki-transfer/2623/1064665/[/url] |
kujoviç pedriel,abdülkadir ve vittek moruğundan çok daha iyi ve genç kayseride hocası yüzünden oynatılmadı aslında süper forvet attığı goller müthiş
|
[QUOTE=stutgart58;824758]KASIMPAŞA nın yaptığı trasnferleri gördünüz mü..adamlar büyük oynuyor...büyük takım gibi transfer yapıyorlar...
[url]http://spor.ekolay.net/spor-haber/futbol/Kasımpaşadan-Türkiyeyi-sallayacak-iki-transfer/2623/1064665/[/url][/QUOTE] Kasımpaşa alır tabi galatasaraydan ve beşiktaştan ayrılan yöneticiler kasımpaşadalar . Birde şehir faktörü var. |
[QUOTE=stutgart58;824758]KASIMPAŞA nın yaptığı trasnferleri gördünüz mü..adamlar büyük oynuyor...büyük takım gibi transfer yapıyorlar...
[url]http://spor.ekolay.net/spor-haber/futbol/Kasımpaşadan-Türkiyeyi-sallayacak-iki-transfer/2623/1064665/[/url][/QUOTE] Bi kıyaslama yaparken önce bi araştır gardaşım. kasımpaşanın istenbul takımı olması bir yönetim kurulunun sağlam olması iki. [url]http://www.kasimpasaspor.org.tr/kulubumuz/yonetim-kurulu[/url] Bi incele bakalım kimler var.:) |
[QUOTE=Hedef58;824761]Bi kıyaslama yaparken önce bi araştır gardaşım.
kasımpaşanın istenbul takımı olması bir yönetim kurulunun sağlam olması iki. [url]http://www.kasimpasaspor.org.tr/kulubumuz/yonetim-kurulu[/url] Bi incele bakalım kimler var.:)[/QUOTE] ne alakası var kardeşimm...futbolu yönetim kurulundaki yöneticilermi oynuyor..maç sahada oynanır...biz şampiyonluğa oynarken yönetim kurlurmuz şimdikineden daha mı iyiydi.....kaldıki Kasımpaşa şuanki kadrosuyla bize çok mu puan farkı attı hemde ilk yarı oynadığımız maçı da kazandık....iş yönetim kurulundaki adamlara kalsaydı Fenerbahçe her sezon açık ara şampiyon olurdu...türkiyenin en zengin iş adamları hep onlarda..KOÇ grubu onlarda..KİĞİLİ onlarda...say say bitmez...senin bu mantıkla yorum yaparsan işimiz var !! |
emir kuloviç gibi genç fizikli başarıya aç futbolcular alınmalı.
vittek ölmüş ağlayanı yok. ayrıca burhan da alınmamalı. fark yaratıcı bır adam degıl burhan. sıradan bi futbolcu |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32. |