![]() |
Yiğido Hamdallah’ta kararlı
[B][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1301.hizliresim.com/15/r/j7tdk.jpg[/img][/url]
Devre arası transfer döneminde Ümit Kurt, Hakan Arslan, Sercan Yıldırım ve son olarak Polonyalı santrafor Arkadiusz Piech ile anlaşmaya varan Sivasspor'da, Abderrazak Hamdallah defteri kapanmıyor. Bir süredir kırmızı-beyazlıların transfer gündeminden düşmeyen Faslı oyuncu Hamdallah ile her konuda anlaşmaya varan kırmızı-beyazlılar, bu oyuncunun transferinde menajer engeline takılmıştı. Fas ligi takımlarından Olympique Safi forması giyen ve Fas 23 Yaş Altı Milli Takımın en fazla forma giyen isimleri arasında yer alan golcü oyuncuyu kadrosuna dahil etmekte kesin karar kılan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu oyuncunun transferinden kolay kolay vazgeçmeyeceğinin sinyallerini verdi. Şuan Fas Milli Takım kampında bulunan 23 yaşındaki genç forveti uzun süre takip ettiklerini belirten Çalımbay, bu transferin gerçekleşmesi halinde takım olarak rahatlayacaklarını ve bu transferin kendileri açısından büyük bir avantaj olacağının altını çizdi. C.KAAN KARAGUŞ/Sivasın Sesi [/B] |
Cevap: Yiğido Hamdallah’ta kararlı
atla deve değilya kıysınlar paraya alınsın artık enaramonun sezon sonu kaprislerine maruz kalmayalım yine olan takıma oluyor
|
sağlam bir kaleci lazım bu takıma çok çektik kalecilerden bunca yıl
|
[b]futbolcuyla anlaşılıyor kulübüyle anlaşılıyor menajer kıllık yapıyor eğer adam milli takım kampında olmasaydı bu iş çoktan bitmişti imzayı atınca menejer engelmi olacaktı sanki yaw şu aç gözlü menejere 3 5 kuruşdaha verin bitirin şu işi artık öyle sanıyorumki biri bize gol atacak transferde mersin elazığ ordu ibb filan hadi büyük başkan bitir şu hamdallahı 4 gözle bekliyoruz [/b]
|
Hamdallah gelirse çok iyi transfer yapmış oluruz sezon sonu Eneramo ve bir kaç yabancı giderse takıma şimdiden monte etmek çok daha mantıklı. İnşallah takım iskeletine iyi oyuncular takviye edip seneye çok iyi bir şekilde gireriz.
|
Abderrazak Hamdallah, Rıza hocanın bu transfer döneminde istediği tek isim. Bakalım yönetim bu transferi yapacak mı. Sercan ve Piech alternatif oyunculardı.
|
Hadi buyuk baskan al gelde buralar bayram etsin
|
milli takım kampından alıp gelin
Imzayı atsın geri gitsin oynasın milli takımı için Benzer örnekleri var ülkemizde |
[COLOR="Black"][COLOR="Cyan"][COLOR="DarkSlateGray"][COLOR="Blue"]ben onu bunu bilmem bizim transfer komitesi hikaye.doğru düzgün iş bitiremiyorlar.
bir senede kampa katılan zamanında alınan bir topcu olmadı dogru düzgün.. sanki snejder i alacaz da günlerdir hamdallah yazılıp çiziliyor..ver 3 lira 5 lira fazla adam gibi transferini işini yap bu ne arkadaş yav[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/COLOR] |
[COLOR="Blue"]shabalala ya döner bu işte..beceremezler ki alsınlar..sonra diyeceklerdi biz çok istedik tam alıyorduk başka takım geldi aldı.
eneramo transferı de olmuyordu normalde.100bin euro fazlayı vermediler adam gelmedi sonradan bu siyasi olaylar cıktı da adam öyle geldi..bizimkilerin iş bitiriciliği değil yani şans..eğer yine ŞANSIMIZ ! varsa alırlar.yoksa silinir gider !!![/COLOR] |
bazı yorumcuların ağır eleştirilerine bıyık altından gülüyorum.
büyük transfer büyük paralarla olur! sivasspor'un bütçesinin ne olduğunu kaç kişi biliyor? mütevazi bütçesi olan kulüpler bu şekilde yönetilir, bu şekilde transfer yapar. aksi durumda tepe takla gidersiniz. bence gerek yönetim, gerekse teknik ekip gerektiği gibi davranıyor. taraftarın iyisi her şartta takımına sahip çıkandır!.. |
Bu transferden şimdilik vazgeçildi. Forvete yapılan takviyeler ortada yeni Polonyalı aatıf grosocki pedriel eneramo bunlar kesin kadroya girecekler ee Sercan da var eğer bu transfer olursa hangi forvet kadroya alınmayacak bu sene daha olmaz bu transfer gerçekleşmez para verip tribünde oturtacak değiller heralde
|
[QUOTE=OzkanBaskan;830166]Bu transferden şimdilik vazgeçildi. Forvete yapılan takviyeler ortada yeni Polonyalı aatıf grosocki pedriel eneramo bunlar kesin kadroya girecekler ee Sercan da var eğer bu transfer olursa hangi forvet kadroya alınmayacak bu sene daha olmaz bu transfer gerçekleşmez para verip tribünde oturtacak değiller heralde[/QUOTE]
[B]Hamdallah bu sezon faydalanılamasa da, gelecek için bize faydası olacak futbolcu. Sezon sonu, Sercan yok, Eneramo yok, Pieck'de istenileni veremez ise (Allah korusun) ne olacak? Onun için mutlaka, Hamdallah veya başkası alınmasında hem forvette zenginlik adına hemde rekabet adına fayda sağlayacağını düşünüyorum. Hamdallah alınmalıdır...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;830182][B]Hamdallah bu sezon faydalanılamasa da, gelecek için bize faydası olacak futbolcu.
Sezon sonu, Sercan yok, Eneramo yok, Pieck'de istenileni veremez ise (Allah korusun) ne olacak? Onun için mutlaka, Hamdallah veya başkası alınmasında hem forvette zenginlik adına hemde rekabet adına fayda sağlayacağını düşünüyorum. Hamdallah alınmalıdır...[/B][/QUOTE] Çok yerinde bir tespit. [B]Günü kurtarmak[/B] değil, geleceğe [B]yatırım[/B] olarak düşünülmeli.. . |
Bu takım Mehmet Yıldızla başlayan ve Eneramo ile devam eden sırtı dönük oynayabilen forvetlerle oynamaya alışkın. Eğer bu transfer; gelecek adına düşünülüyorsa ve Eneramo'nun ayrılma ihtimaline karşı yapılıyorsa bu oyuncuyu izleyen arkadaşlardan sırtı dönük oynamasını biliyor mu söylerlerse sevinirim. Çünkü bana hızlı ve aralara kaçan bi oyuncu gibi geldi.
|
[B]rıza hocamız bu transferde oldukça istekliydi. Polonya'lı oyuncunun gelmesine rağmen o ilk tercihinde yine istekli. Niye diyecek olursak Hamdaallah için kulubüne yaklaşık 2,5 milyon Euro önerildi. Futbolcunun kendisine de yaklaşık 1 milyon Euro verilecekdi. Ancak menajeride 100.000 euro isteyince bizimkiler bu yüzden geri adım atmak zorunda kaldılar. Kulübü vede futbolcu ile ilgili hiçbir sorunumuz yok tek sorun aç gözlü menajerde. Futbolcuya menajerini ikna etmesi istendi. Yoksa aksi halde olmayacağı söylendi. Durum bu artık tüm ipler futbolcunun menajerini ikna etmesnde.
Görüyoruz ki yönetim bu transferde kesenin ağzının iyice açtı. Elinden geleni fazlası ile yapıyor... [/B] |
tshabalala hala burnumda tütüyor hamdallahı çok istiyosa hocamız demekki iy ibi oyuncu inşallah alınır o zaman ne diyelim
|
[B][COLOR="Blue"]Goolllllllllllllllllllllllllllll Hamdallah (ses 1 2 deneme!)[/COLOR][/B]
|
[B]Hamdallah'ta kararlıyız yönetim bu futbolcuyu almak için yoğun bi çalışma içinde.
Bu transferin olacağı gibi bir his var içimde,İnşaallah bu transfer biran önce olur..[/B] |
[QUOTE=Salim58;830248][B]Hamdallah'ta kararlıyız yönetim bu futbolcuyu almak için yoğun bi çalışma içinde.
Bu transferin olacağı gibi bir his var içimde,İnşaallah bu transfer biran önce olur..[/B][/QUOTE] [B]Dayı senin hislerin kuvvetlidir. Bir yerlerden ışık gördün galiba :)[/B] |
[COLOR="Cyan"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="black"][COLOR="black"]Bu nasıl kararlılık anlamış değilim bir menajeri ikna etmek bu kadar mı zor? Sen oyuncu ve takımla işini hallettikten sonrası kolay, takımın kararlı olduğundan şüpheliyim açıkçası.[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B][/COLOR]
|
Bu oyuncuda ısrar edilmesi çok önemli çünkü baya kaliteli bir futbolcu sene sonunda Sercan ve Eneramo olmayacak Grosickinin de gitme ihtimali var bu yüzden bu oyuncuyu takımımıza katmak çok önemli olacaktır.
|
enaramoda da çok ısrar etmiştik geldi
hamdallahda gelir |
asıl transferin sag kanada yapılması lazım
|
fas milli takımı yeşil brun adaları karşısında 1-0 yenik durumda hamdallah yedeklerde
|
fas milli takimi 1-0 yenik durumda 2 yari basliyacak eger bu maci kaybederse büyük ihtimal gruptan cikamazlar bizim icinde daha iyi hammdallah transfer etmek icin hamdallah daha afrika kupasinda suana kadar oynamadi
|
[QUOTE=Rallim58;830182][B]Hamdallah bu sezon faydalanılamasa da, gelecek için bize faydası olacak futbolcu.
Sezon sonu, Sercan yok, Eneramo yok, Pieck'de istenileni veremez ise (Allah korusun) ne olacak? Onun için mutlaka, Hamdallah veya başkası alınmasında hem forvette zenginlik adına hemde rekabet adına fayda sağlayacağını düşünüyorum. Hamdallah alınmalıdır...[/B][/QUOTE] Ben alınmasın ya da geleceğe yatırım yapılmasın demiyorum sadece vazgeçildiğini söylüyorum ilerleyen günlerde göreceğiz sizlerin yaptığı tespitleri taraftar olarak bende görüyor ve biliyorum ama bu transferi bu sene unutun diyorum. İnş alırlar da bende yanılırım |
[QUOTE=OzkanBaskan;830467]Ben alınmasın ya da geleceğe yatırım yapılmasın demiyorum sadece vazgeçildiğini söylüyorum ilerleyen günlerde göreceğiz sizlerin yaptığı tespitleri taraftar olarak bende görüyor ve biliyorum ama bu transferi bu sene unutun diyorum. İnş alırlar da bende yanılırım[/QUOTE]
[B]Yanılacağını düşünüyorum, görüyorum, biliyorum :) Herşeyin hayırlısı ve herşey Sivas için, Sivasspor için...[/B] |
[QUOTE=Rallim58;830484][B]Yanılacağını düşünüyorum, görüyorum, biliyorum :)
Herşeyin hayırlısı ve herşey Sivas için, Sivasspor için...[/B][/QUOTE] Sen bişeyler biliyon emme hayırlısı. |
[QUOTE=Ferhat06;830486]Sen bişeyler biliyon emme hayırlısı.[/QUOTE]
Bu mesajla usta oldum.O da sana denk geldi,teşekkürler RALLİM58. |
Herşeyin hayırlısı ve herşey Sivas için, Sivasspor için...[/B][/QUOTE] [COLOR="black"][FONT="Arial Black"][B]Ben birşey duydum ama ...[/B][/FONT][/COLOR] [B]Menajerinin biraz daha ılımlı bir hava sergilemeye başladığı bu transferin ihtimali giderek yükseldiğini söyledi emektar...[/B] |
Biraz fazla forvet bolluğu olmadı mı sizce ? Eneramo,Pedriel,Sercan,Piech bir de bu oyuncu gelirse 5 forvet oluyo ki bence Eneramo'nun ilk 11 de ki yeri sağlam çünkü sırtı dönük oynayabilecek birtek o var.Pedriel ve Sercan yüzü dönük daha etkili oyuncular ama yeni gelenleri daha izleyemedim.Inşallah faydalı olurlar..
|
Insallah aliriz hamdallahi fas milli takimi 1 maci kaldi onu alamazlarsa cikamiyolar gruptan ozaman tekrar görüsmelere baslariz
|
[QUOTE=burak58as553;830496]Biraz fazla forvet bolluğu olmadı mı sizce ? Eneramo,Pedriel,Sercan,Piech bir de bu oyuncu gelirse 5 forvet oluyo ki bence Eneramo'nun ilk 11 de ki yeri sağlam çünkü sırtı dönük oynayabilecek birtek o var.Pedriel ve Sercan yüzü dönük daha etkili oyuncular ama yeni gelenleri daha izleyemedim.Inşallah faydalı olurlar..[/QUOTE]
sezon sonunda sercan geri dönecek ve eneramonun sözlesmesi bitiyo onunda ne olacagi belli degil bence simdiden alinmasi daha iyi pedriel zaten forvet yerinde oynatmiyo sag kanatta oynatiyo bence iyi olur gelmesi |
[QUOTE=mustafa_kavak58;830500]sezon sonunda sercan geri dönecek ve eneramonun sözlesmesi bitiyo onunda ne olacagi belli degil bence simdiden alinmasi daha iyi pedriel zaten forvet yerinde oynatmiyo sag kanatta oynatiyo bence iyi olur gelmesi[/QUOTE]
Ön tarafa bakarsak Erman-Kamil-Atıf-Eneramo-Pedriel-Piech-Sercan-Hamdallah bunlardan 3'ü yedek kalacak aslında bu seferde yedek kulubesi çok sağlam olacak.Bu açıdan bakarsak size katılıyorum.. |
Hamdallah alınırsa( ki halen girişimler devam ediyomuş inşallah alınır) sivasspora büyük katkısı olacağını düşünüyorum.... hemde alternatifli bi kadro her zaman iyidir.
|
2013 afrika kupası grup maçlarında 2 maçta da oynamadı yedekte çıktı..oynatılmadı.. bu bizim için iyi çünkü oyuncunun fiyatının yükselme ihtimali var mazallah bi gol falan atar ;)
gruptan çıkabilmek için son maçta lider güney afrikayı yenmeleri gerekiyor..umarım yenilirler ve gelir sivasa imzayı atar biran önce...bu adam yedekte çıkıp iki maçtada oynatılmadıysa o kadarda iyi değil diye düşünüyorum bir taraftan da :confused: |
Herşeyin hayırlısı ve herşey Sivas için, Sivasspor için...[/B][/QUOTE] Her şey ama her şey sivasspor için canım kardeşim:) inş dediğin gibi olur da hamdallahta gelir |
bence en başından beri bu transferin gerçekleşmemesinin nedeni oyuncunun afrika uluslar kupasında kendini gösterip avrupanın büyük klüplerinin dikkatini çekmekti.ancak hiç de beklediği gibi olmadı.fas.ın 2 maçını da eurosporttan izledim iki maçta da oyuna girmedi.ve bu gidişle fas.ın gruptan çıkması da zor gibi görünüyor.çünkü grubun zayıf ekibi yeşil burun da 2 puan aldı fas da 2 puan aldı.hatta dünkü maçta fas beraberliği son dakikalarda attığı golle kurtardı.fas milli takımında fiorentina,milan,caen gibi takımların santraforları varken ona sıra gelmedi.son maçta da oyuna girme ihtimali düşük gibi görünüyor.kendini gösterme gibi bi şansı da kalmadığına görme eğer kendisi de istiyorsa bu transferin gerçekleşme olasılığı yüksek.
|
[QUOTE=calipso;830575]2013 afrika kupası grup maçlarında 2 maçta da oynamadı yedekte çıktı..oynatılmadı.. bu bizim için iyi çünkü oyuncunun fiyatının yükselme ihtimali var mazallah bi gol falan atar ;)
gruptan çıkabilmek için son maçta lider güney afrikayı yenmeleri gerekiyor..umarım yenilirler ve gelir sivasa imzayı atar biran önce...bu adam yedekte çıkıp iki maçtada oynatılmadıysa o kadarda iyi değil diye düşünüyorum bir taraftan da :confused:[/QUOTE] Gardaş Fas milli takımının kadrosunda çok sayıda Avrupa da oynayan;Avrupa'nın kalburüstü dediğimiz iyi liglerinde ve takımlarında oynayan kaliteli oyuncular var..Mesela Forvette Milan da harikalar yaratan Al-Arabi ,G.S dan Amrabad ,Ajax da oynayan şu anda adını hatırlamadığım bir oyuncu daha var..Hamdallah ise yaşı itibariyle u-22 den milli takıma yeni katılan bir oyuncu,yedek kalmsı da gayet doğal..Ayrıca orta sahada oynayıp zaman zaman da forvet oynatılan F.B. nin istediği Belhanda da bile zaman zaman yedek kalbiliyor bu takımda..Hamdallah gibi yeni filizlenen bir oyuncunun yedek kalması gayet doğal.....................Dünkü maçtan sonra başkanın Nail Bey e açıklamaları var..Başkan Hamdallah'ı Rıza Hoca'nın çok istediğini;onu almak için bütçelerini zorlayacaklarını;bunun için de yönetimle maçtan sonra bir toplantı yapıp bu konuyu masaya yatıracaklarını söyledi....Daha önce Hamdallah ve kulübüyle anlaşıldığı sadece menecerin sorun çıkardığı söylenmişti ama başkanın dünkü açıklamalarıyla kulüple aralarında bonservis sorunu da olduğunu da gösteriyor....Umarım bir an önce bu transfer bitirilip oyuncuyla anlaşılır..Çünkü bu işin uzaması konuyu sürekli gündemde tutarak sivasspora büyük zarar vermektedir.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:41. |