![]() |
Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumlarınız
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://f1302.hizliresim.com/16/4/jrhlg.jpg[/img][/url]
[B] Tarih: 10 Şubat 2013 Saat: 13:30 Yer : 4 Eylül Stadyumu[/B] |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yoruml
Kendileri gibi çirkef Tolunayla anlaşan trabzon biraz düzelmiş gibi görünsede savunmada çok büyük sıkıntı yaşıyorlar, çok rahat kazanacağımız bir maç tahmini skorum 2 - 0 yada 3 - 1.
|
[B]Fenerbahçe galibiyeti ile iyi bir hava yakalayan Sivasspor bu maçıda alacak güce sahip diye düşünüyorum..
Zor bi maç olacağı kesin ama bizde Sivassporuz nezaman ne yapacağımız hiç belli olmaz diyor banko Sivasspor'um kazanır diyorum..[/B] |
umarım kazanırız ve daha üst sıralara çıkarız...
|
kupada yarı final,ligde fener zaferi ve trabzon galibiyetiyle taçlandırılmış bir başarı yenecegiz başka yolu yok 4 eylülden çıkış yok
|
disiplinli oynarlarsa kazanırızda tek endişem enoramo cezalı sercanda sakat olup oynayamazsa forfetde kim oynayacak, pedrielle iş yürümez polonyalı yeni transfer ne kadae hazır ne kadar oynar mecul forfet sıkıntısı yani gol sıkıntısı inşallah kamille atıfla ermanla çözeriz gol yolunu.
|
ARKADAŞLAR ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SONU BEN BALIĞA GİDİYORUM.DÖRT EYLÜL STADINDA HAMSİ SEZONU AÇILMIŞ DİYOLAR GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI PAZAR GÜNÜ SAAT 13:30 BEKLERİM HAMSİ AVLAMAYA
|
Geçen yıl Trabzondaki maçta Bursadan Trabzona gelen futbolcu yavaşağın yaptığı hala gözlerimin önünde inşallah bu maçta bize karşı oynarda türbünlerde gereken cevabı verir
|
hala düşme potasından kurtulmuş değiliz dün uğurun yokluğunu fırsat bilip iyi bir galibiyet aldık trabzonu da devirirsek 6. sıraya kadar yükselebiliriz
|
fenev galibiyeti sonrasi, hamsileride yenersek gercekten cok guzel olurdu.
|
Uzun zamandır trabzonu yenemiyoruz ama bu maçta en az 2 ve ya 3 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.
|
bu moralle küçük hamsilerden sonra büyüklerini de yiyeceğiz inşallah
|
[B]Bir porsiyon, kanarya üstü balık olsun... Hediyesi 6 puan...:)[/B]
|
FB Galibiyetini tavada hamsi ile taclandirirsak tadindan yenmez hamsileri curp curp götür nasil olsa kilciksiz.
Dikkat etmemiz gereken bir mac FB macini kazandik diye rehavete kapilmaadan kontrollü ve ugursuz oynarsak muhtemelen olur bu is. |
trabzonun dünkü antep maçını izledim savunması adeta dökülüyo biz bu lazları yeneriz
|
[QUOTE=Rallim58;833600][B]Bir porsiyon, kanarya üstü balık olsun... Hediyesi 6 puan...:)[/B][/QUOTE]
Abi yaninda taze ezilmis hamsi kompostu( hamsi hosafi ) istermisin?:D:D:D |
Trabzonda değişen birşey yok,almamız lazım.Mersin-ES ESmaçına da baktım tam izleyedim ama pek fazla bir gelişme yok.Zaten aynı oyuncular.Yeneriz inşallah.
|
[B]Kazanmamız gereken bir maç. Fenerbahçe galibiyetini taçlandırmamız için trabzonu eli boş göndermemiz gerekiyor.[/B]
|
[B]Arkadaşlar erman, eneramo, atıff sarı kart gördüya cezalı duruma düştülermi ? [/B]
|
eneramo cezalı sadece sarıkart cezası
|
sercanda sakat kaldık pedrile ve arkdius piech
|
[COLOR="red"][/COLOR]Arkadaşlar Dün fbyi yenen takımımıza hediye olarak
1: Stadı tamamen dolmalı herkez biletleri almalı hatta durumu çok iyise maç saatine yakın çocuklar stada girmek istiyo ama bilet alamadıklarından giremiyolar onlara hediye fln edilebilir. [COLOR="DeepSkyBlue"][/COLOR]2: Forma kampanyası başlatılıp herkezin takıma destek için forma alması lazım die düşünüyorum. [COLOR="Magenta"][/COLOR]Arkadaşlar bence benim dediklerim durumu olanlar için hiçde zor deil bunu büyütüp konular açmalıyız die düşünüyorum sizinde yorumlarınızı bekliyorum |
hamsilerin birşeyi kalmamış gözünüzde büyütmeyin. tolunay da kurtaramayacak onları bizim elimizden. feneri kadıköyde yenen bu takım hamsileri 4 eylül de hayli hayli yener yeterki gerçek güçleri ile oynasınlar. tribünleri fullemenin zamanı gelmedi mi artık. her sene bu iki maçı 4 gözle bekliyoruz (gayseri hamsispor) birini ezdik sıra bunda inşallah.
|
zor maç olacağı kesin eğer fener maçındaki gibi açık verirsek gerisi hüsran olur ama dirençli bir şekilde oyun disiplininden kopmadan oynarsak galibiyet alırız.
|
hadini bilerek oynayıp gol yemesek kazanırız çünkü bizim gol sorunumuz yok
|
[CENTER][U][B]Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ![/B][/U][/CENTER]
[IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg[/IMG] |
[QUOTE=58_babacan_58;833651][CENTER][U][B]Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ![/B][/U][/CENTER]
[IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg[/IMG][/QUOTE] Bunlara insan diyeninnnnnnnnn........... |
bunlar hamsilerin uzaktaki ş......... diyecegim insan olan kendi memleketinin takımına bunu diyebilirmi ,ama bunun gibiler diyebiliyor. ben trabzonda bagıra bagıra sivas lıyım ve sivas sporluyuym diyebilecek kadar adamım ama sana adam demek gelmek içimden gelmiyor. kendi memleketeni satan baska gün ne satar bilmiyorum.
|
inşALLAH galip gelirizde rahatlarız
|
[B] fil dişinin afrıka kupasından elenmesi kötü oldu bamba ve zokora takıma donecek onlar olmasa ısımız daha kolay olurdu ama bu hafta her türlü galıbıyet almamız gerkıyor[/B]
|
[QUOTE=masteraydin;833655]bunlar hamsilerin uzaktaki ş......... diyecegim insan olan kendi memleketinin takımına bunu diyebilirmi ,ama bunun gibiler diyebiliyor. ben trabzonda bagıra bagıra sivas lıyım ve sivas sporluyuym diyebilecek kadar adamım ama sana adam demek gelmek içimden gelmiyor. kendi memleketeni satan baska gün ne satar bilmiyorum.[/QUOTE]
Sivas'lı olup bu yorumu yapacağını düşünemiyorum. Olsa olsa, Sivas'ta görev yapan Trabzon'lu bir memurdur, öğrencidir diye düşünüyourm. Gerçi 4 Eylül stadyumunda, [B]İT[/B] (İstanbul Takımı) taraftarların arasından bize (kötü söz sahibinindir ama) olmadık söz sarfedenler arasında yer alan sözüm ona Sivas'lı olursa, bunu da çok görmemek lazım. |
SİVASSPOR MARŞI
Sivasspor geçmez yaram Şanlı tarihinden beri Üç yıldızım durmak haram Şampiyonsun sen, ileri ****************** Çıkmadın hiç kalbimdesin Bütün Sivas senin sesin Üç yıldızım haydi bastır Alacağız şimdi kesin **************** Susmayın hiç yiğidolar 4 Eylülüm şimdi dolar Yiğidonun gururusun Allah sizleri korusun. Sivassporun Marşı niye yok diyenler. Bülent ÖZÇELİK |
sivas yine geriye çekilip kontra atak oynamalı..haftalardır soluyorum burda daha yeni anladı rıza hoca..mersinde de kontra oynasa bole olmazdı..
şimdi trabzona karsıda kontra oynamalı enaramo cezalı yerıne pıech oynamalı.. uğur un yerine kesinlikle erhan oynamalı yıne.. |
[QUOTE=58_babacan_58;833651][CENTER][U][B]Hamsilerin maç yorumlarını okurken gözüme çarpan kendini bilmez birinin yorumu ![/B][/U][/CENTER]
[IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg[/IMG][/QUOTE] sığıra bak, yıldızeliymiş, karakoç köyüymüş!!! peh. köyde fiber internet var muhtemelen, arkadaş bağlanmış yazmış diyeceğim ama yaşadığı yer olarak istanbul gözüküyor :D şimdi yirmi kişi köyden mi, yoksa istanbul'dan mı gidecekler anlamadım. neresinden tutsan elde kalıyor! :) kendini zeki sanan bir gerizekalı laz uşağının işidir. çok görmeyelim |
Zafer sarhoşu olmadan temkinli ve ne yaptığimizı bilerek sakın oynamalıyız Trabzon maçınıda alarak Fb maçını taçlandırmamız vede düşme hartından uzaklaşmamız lazım orta sahayı kalabalık tutarak kontrataklarla rakıp defansı dağıtarak Trabzonu eli boş gondeririz İNŞALLAH
|
[B]Defansın arkasına güzel toplar atarsak bunları mahvederiz defansları dökülüyor.[/B]
|
[IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg[/IMG][/QUOTE] sivasspor size çok iyi gömecek hiç merak etme |
inşallah bu kez şeytanın bacağını kırarız
|
[IMG]http://c1302.hizliresim.com/16/4/jrgfx.jpg[/IMG][/QUOTE] doğum hatası nolacak |
Tranbzon ve kayseri kadar çirkef takım ve memleket insan yoktur. Bunları yenmek farzdır her ne şekilde ne şartta olursa olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:27. |