![]() |
Basın Bildirisi..!
[B]YİĞİDO GENÇLİK TARAFTAR GRUBU VE 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'NDEN ORTAK BASIN BİLDİRİSİ;
KAMUOYUNA DUYRULUR Bu hafta 4 Eylül Stadında oynayacağımız Sivasspor & Trabzonspor maçında 4 Eylül Stadının 2 taraftar grubu, Kale Arkası Gar Tribününde Yiğido Gençlik Taraftar Grubu Maraton Tribününde 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği tribündeki yerlerini almayacaklardır. Bu iki güzide grubumuzun tribünde yerlerini alamayacak olmalarının temel sebebi Sivassporumuzun geçen hafta sonu İstanbul da Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynamış olduğu ve 2-1 kazanarak tüm Yiğidoları sevince boğduğu maç öncesi yaşanan üzüntü verici hadiselerdir. Bu hadiseleri kısaca açıklayacak olursak; Sivas tan maçtan bir gün önce 2 otobüs yaklaşık 100 taraftar Kadıköy’deki maçta takımını desteklemek için yola çıkmış ve maç saatinden önce Şükrü Saraçoğlu stadına varmıştır. Maçtan önce maç biletlerinin 30 kadarı temin edilmesine rağmen yaklaşık 70 bileti bulamamıştır. Bilet gişesinde de bilet olmayıp biletler karaborsacıların eline düşmüş ve fahiş fiyatlardan taraftarımıza dayatmalar yapmışlardır. Bu durumu Emniyet mensuplarına da bildirmemize rağmen herhangi bir sonuç alınamamıştır. Bunun üzerine bu konuda yardım edilmesi için Sivassporumuzun yöneticileri, ve Sivas’ın ileri gelen spor gazetecileriyle de irtibata geçilmiş olup biraz beklememiz gerektiğini bu konunun çözüleceğini söylemiş olmalarına rağmen maçın başladığı saatlerde sorun çözülmemiş ve hatta Sivassporlu yöneticilerimiz bu konu ile alakalı ısrarlı telefonlarımıza rağmen telefonlarına dahi bakmamışlardır. Sivas’tan kalbi Sivas ve Sivasspor aşkıyla yanan bu genç arkadaşlarımız 900 km gittikleri yolu arkalarına bile bakmadan geri dönmeye mecbur bırakılmışlardır. Takımımızın Kadıköy’deki zaferine destek olmak ve bu coşkuyu o atmosferde yaşamak taraftarımızın elinden birkaç karaborsacı ve ilgisiz yöneticilerimiz yüzünden ellerinden alınmıştır. Daha önceki haftalarda hem başkanımıza hem yöneticilerimize hem hocamıza hem de takım oyuncularımıza her platformda motivasyonlarını artırmak için çeşitli aktivitelerde ve çeşitli koreografilerle destekler vermiştik. Bu desteklerin karşılığı bu mu olmalıydı. Bu durumun bir şekilde bir protestosu olması gerektiğini düşünüp bu hafta oynanacak olan Trabzonspor maçında takımımızın ana unsuru olan taraftar grupları olarak takımımıza bu hafta tribünde tezahüratlarımızla destek vermeyeceğimizi ve tribündeki yerlerimizi almayacağımızı tüm kamuoyuna beyan ederiz. BİZ YOKUZ AMA YÜREĞİMİZ 4 EYLÜLDE OLACAK. SAYGILARIMIZLA, YİĞİDO GENÇLİK TARAFTAR GRUBU ve 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..[/B] |
Cevap: BASIN BİLDİRİSİ..!
Bu hiç iyi olmadı anlıyoruz zorluk çekmissiniz ancak bunu gelin başkana stadda [B]tezahürat[/B] yaparak anlatın böyle maça gelmeyerek sadece kazanacağımız maçın yenilmesini sağlarsınız siz olmazsanız kim destekleyecek çekirdekçi tayfamı :confused:
|
tepkinizi keşke böyle göstermeseydiniz takımın bizlere ihtiyacı var yaaa ! :confused::mad:
|
Bunu takıma mal etmenin mantığı nedir anlamış değilim gelirsin yönetimi protesto edersin sonra desteğine devam edersin.Yönetimin haberi olsaydı kesinlikle el atarlardı diye düşüyorum bu olayda irtibat kopukluğu olmuş...
|
[B]Yaşananlardan sonra protesto etmenin haklı ve doğru bir davranış olduğunu düşünüyorum[/B] [COLOR="Red"][B]ama [/B][/COLOR]Trabzon maçlarının heyecanını ve tansiyonunu göz önünde bulundurarak stada girmemek yerine bu protestonun başka bir şekilde yapılmasının daha doğru olabileceğini düşünüyorum.(10 dk boyunca sessiz kalmak veya sadece alkışlamak gibi.Başka fikirlerde olabilir tabi)
|
[QUOTE=babapiton;833918]Bunu takıma mal etmenin mantığı nedir anlamış değilim gelirsin yönetimi protesto edersin sonra desteğine devam edersin.Yönetimin haberi olsaydı kesinlikle el atarlardı diye düşüyorum bu olayda irtibat kopukluğu olmuş...[/QUOTE]
Bencede dediklerinize katılıyorum eğer protesto edeceksen gelstada yap [B]tezahüratını[/B] olsun bitsin yoksa takım yenilmesi muhtemel stadda çekirdek sesi çıkar taraftar grupları olmasa :mad: |
trabzon maçına denk gelmeseydi keşke
|
[QUOTE=babapiton;833918]Bunu takıma mal etmenin mantığı nedir anlamış değilim gelirsin yönetimi protesto edersin sonra desteğine devam edersin.Yönetimin haberi olsaydı kesinlikle el atarlardı diye düşüyorum bu olayda irtibat kopukluğu olmuş...[/QUOTE]
Herhangi bir kopukluk olmadı bekleyin 2 dakikaya getirecez diye oyalandık bizde oradaydık ama bi türlü bilet gelmedi. Bu kararda son derce doğru trabzon maçı olması daha iyi oldu biz başkana yapılan hakaretleri unutmadık pankart yaptık 1461 maçında protestonun kralı yaptık trabzona ama aldığımız karşılık bu oldu. Bi yönetim ancak bu kadar ilgisiz olabilir,çıkarcı olabilir. Sonra taraftar gelmiyo diyolar gelmez tabi yapılanlara bak bunları hiç gündeme getirmiyolar yerel gazeteler korkudan yazamıyo bile. YÖNETİM İSTİFA ! |
bu güne kadar varlıklarıyla ne kadar etkin destek olabildilerse, bugünden sonra da yokluklarıyla o kadar zarar verebilirler.
iki sezon evvel fb maçı sonrası süresiz çekilmişlerdi hani, sonra kim çağırdı, nasıl oldu bilmiyorum, tıpış tıpış geri geldiler. üzülerek söylüyorum "gitme kal, eksikliğini çok hissederiz" diyebileceğimiz bir taraftar grubu yok. son söz: tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış!!! |
Yönetimden birilerinin yaptığı yanlışı, takıma mal etmek ne kadar doğru ? Sivasspor bizim yani taraftarın böyle garip bir uygulama sadece takıma zarar verir. İyi düşünüp ona göre hareket edin bana göre bu çok saçma bir davranış.
|
Yönetimi protesto edecek maç olarak trabzonu seçmeniz!!! Bravo size... Sivassporlulugunuz konusunda kafamda soru işaretleri oluştu... He bana İstanbul'a gittik muhabbeti yapmayın bende oradaydım. Ve 1 gün sonra ayrı şehirdeki işime gitmek için zamanla yarıştım.
Gerçek Sivassporlu Trabzon maçına gitmeyerek yönetimi bu şekilde protesto etmez, etmemeli... |
[B]buraya yorum yapan arkadaşlar bizim yıllardır neeler çektiğimizi nelerle mücadele ettiğimizi bilmiyorlar bu karar sadece fener maçı ile ilgili değil bugüne kadar süregelen sıkıntıların bir patlamasıdır..[/B]
|
Ohoo şu işe bak,sizin icin sanki takim onemli degil kisiler onemli. Bu birlikteliği maçlar sirasindada yapip birlikte tezahuratlar yapsaniz ne olur, ama staddan çekilmekte birlik oluyorsunuz dimi. Ben sunu anladim bu takim Sivasa fszla geliyor, sahip cikmma yok, bisey yok, diyecek soz daha bulamiyorum.
|
Arkadaşlar sonuna kadar haklısınız ama bunu en çok desteğe ihtiyaç olan maçta yapmayın, sizin tepkiniz kişilere takıma değil ama bundan takım zarar görür, tekrar bir daha gözden geçirin ve her zamanki yerinizde olun, bu bişzide takımı da sevindirir
|
Bravo vallaha size yapmanız gerek bumu.?
tribüne gidenler yönetime destek vermek için gitmiyor takıma destek vermek için gidiyor siz istanbulda maça giremediyseniz birazda suçu kendinizde arayın yanlış zamanda yanlış pretesto yapmanız hiç hoş değil takımı bu zorlu süreçte yalnız bırakacaksanız sadece bu maçta değil tamemen çekilin.bu yaptığınız harekete eminim rakip rakip takım taraftarı güler bumu sivaslılık bumu sivassporluluk.biz kilometrelerce uzaklarda sivas ve sivasspor diye ölürken sizin ayağınızın dibindeki beş liralık maça gitmemeniz olacak iş değil. |
Arkadaşlar takımı desteklemezsek stada gıtmezsek bu yonetıme yada baskana basına yapılmıs tavır olmaz sadece takımın motıvasyonunu sıfıra dusurur. ve su gunlerde ıhtıyac olan destegı vermezsek zor gunler bızı bekler... bakın avrupa da mendıl sallama olayı var yada ılk 5 dakıka cıt bıle cıkmasın sessızce hatta futbolcuların bagrısmaları yankılansın o derece sessızlık olsun ve 5 . dakıkadan sonra kıyamet kopmus gıbı bagıralım bence bu tarz tepkıler herkesın aklına basına alır ve bundan sonra sıvasspor taraftarlarının tepkılerınden korkarak bırdaha BOYLE YANLISLIKLAR yapamazlar... saygılarımla
|
[B]Biz takımı ,tribünleri, hocayı veya oyuncuyu her neyse eleştirdiğimiz zaman bizlere 'HER NE OLURSA OLSUN KOŞULSUZ DESTEK ' düşüncesini daima söyleyenler takımın ligdeki en önemli ve ezeli maçlarından birinde yine daha önce yaptıkları çekilme düşüncesini dile getirmelerinin hiçbir faydası ve anlamı olmadığı gibi aksine zararı çok fazladır...Bu hareketi daha önce de tekrarlamıştınız, şimdi de tekrarlıyorsunuz..Çektiğiniz sıkıntılar ve yaşadıklarınıza hak vermemek mümkün değil ama böyle yaparak bütün takımı ve şehri cezalandırıyor ve taraftar grupları olarak kendinize sempatiyle bakanları da kendinizden soğutuyorsunuz haberiniz ola...[/B]
|
Bence yanlış karar yönetime tepki vermek istiyorsan o maçta 90 dk durmadan bağırıp 3 puanı aldıktan sonra başka tür eylem yapılabilir bu önemli maçta ARMA sevdalıysan stadda olacaksın kişiler gelip geçici diyen her zaman bizleriz VAR OLAN SİVASSPORDUR
bu kararla YÖNETİME değil SİVASSPORA tepki vermektir... |
Ben bi kere şu herşeyi yönetimden beklemeye karşıyım. Biletx de maç bileti nerdeyse 1 hafta öncesinden satıştaydı. Al kardeşim biletini. 12 saatlik yoldan geliyosun neden işi yönetime bırakıyorsun ki? Ben internetten aldım biletimi ve bu şekilde girdim maça ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Cefakar vefakar ayaklarını bırakın. Cefakar olan 50 li yaşlarda hala Sivasspor maçına giden amcalarımız dayılarımızdır. Bu takımı 3. ligde dahi destek olanlardır. Takım Süper lige çıkınca ben Sivassporluyum diye piyasaya çıkanlar degildir. Yönetim bilet ayarlamadı diye bizim en büyük rakibimiz Trabzon maçına gitmeyecegiz diyenler hiç degildir.. Bencede bu protesto bu maçlık olmasın, bu maça gitmeyen taraftar Kasımpaşa macınada gelmesin ordu macınada gerek yok! |
1000 km yol gidin maça girmeden 1000 km yol geri gelinde sizide görüyüm,Fenerbahçeliler Sivas'a geldiklerinde biletlerinden yemeklerine kadar herşey karşılanırken,Sivasspor taraftarı na kendi kulübü tarafından yapılan bu zulüm un açıklaması yok
|
Arkadaşlar çektiğiniz sıkıntıları sonuna kadar anlıyoruz ama kadıköyden 3 puan ı almışsın tam üst sıralara tırmanacağın haftalarda rüzgarı arkanada almışsın yapmayın böyle şeyler stada gelin maç öncesi hatta maçın bazı bölümlerinde bile yönetime tepkinizi koyun ama asla stada gelmemezlik yapmayın hemde ezeli rakibimizle oynadığımız maçta bu takımın bu maçta size ve tüm yiğidolara ihtiyacı var.
Siz düşünebiliyormusunuz Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fener taraftarının yönetim bize sahip çıkmıyor diye maça gitmediğini bu da bizim derbimiz bu maçta tribünde olun ve 3 puanı siz aldırın takıma. Gerçek Yiğidolar asla böyle bir maçta tribünü boş bırakıpta dışarıya karşı bizi mahcup etmez !!! |
%100 haklısınız arkadaşlar, sizin mağduriyetiniz büyük, yönetimin müdahale etmemesi büyük hata, kesinlikle yanınızdayım ... ama ;
Böyle protesto olmaz ! Bir taraftar desteklediği takımın maçına HER NE OLURSA OLSUN GİTMEKLE mükelleftir ! Başka bir yöntem bulun ve Trabzon maçında yerinizi alın ... |
Ben şunu anlamiyorum birisi soylesin bana,
[B] tribunlerden çekilmeye gelince birlik olanlar, neden tribunlerde takimi desteklemede birlik olamiyorlar,[/B] bir grup baska tezahurat yapiyor diger grup baska tezahurat. Bunun aciklamasini yapar misiniz. |
[B][I]Bizler taraftar olarak sizlerin sıkıntılarını anlıyoruz okadar yolu gidip dönmek her yiğidin harcı değil, Tüm masraflarınızı işadamlarımız veya kulübümüz karşılamış olsa bile bukadar uzun yola dayanmanız inanın kolay değil buraya kadar size hak veriyorum.
Takım FB maçıyla güzel bi hava yakalamışken önümüzde ezeli rakibimiz Trabzon maçında takımı yalnız bırakmanız bana pek normal gelmedi, Sizler bizler hepimiz bu takıma destek olmalıyız bu takım bu ligden düşerse bu sadece Sivasspor'a gönül verenleri değil tüm Sivaslıları üzer, Yönetimi futbolcuyu hocayı ve teknik heyeti protesto edebilirsiniz ama tüm takımı protesto edemezsiniz etmemelisiniz. Ben bu karanızı tekrar gözden geçirerek pazar günü tribündeki yerinizi almanız gerektiğini düşünüyorum.. [/I][/B] |
Ben maçta staddaydım. Hemde gece işten cıkıp ayrı bi şehirden hiç uyumadan maça gittim. Yine ertesi gün işe yetişmek için koştura koştura otogara gittim. Hepsine PARA verdim. Yol parası bilet parası vs...
Sen eger 12 saatlik yola çıkmadan önce neden biletx'in internet sitesindden maç biletini almadıgının hesabını verirsen eminim yönetimde neden size yardımcı olmadıgının hesabını verir.. Napolyonun 3 kelimeden oluşan bi sözü vardır bilir misin?....! Anlayana Senin 1950 model dediklerin emek harcamının yanıdna para da harcamayı biliyorlardı.. Hemde 2.ligdeki 3. ligde ki takıma... Neyse bildigin yolda devam et... |
düşünce güzel ama zamanlaması yanlış
En azından bu tepkiyi trabson maçında yapmayalım Yönetim haketmese de oyuncular böyle bir desteği hakediyorlar |
[B][COLOR="Red"]Pireye kızıp yorgan yakılmaz !
BİZİ LAZ BEYİNLİLERE MADARAMI EDECEKSİNİZ. HER ŞEY ARMA İÇİN, YÖNETİME KIZA BİLİRSİNİZ AMA ARMAYI YALNIZ BIRAKMAMALISINIZ STADTAKİ YERLERİNİZİ ALINIZ ![/COLOR][/B] |
[QUOTE=85200258;833950]Ben maçta staddaydım. Hemde gece işten cıkıp ayrı bi şehirden hiç uyumadan maça gittim. Yine ertesi gün işe yetişmek için koştura koştura otogara gittim. Hepsine PARA verdim. Yol parası bilet parası vs...
Sen eger 12 saatlik yola çıkmadan önce neden biletx'in internet sitesindden maç biletini almadıgının hesabını verirsen eminim yönetimde neden size yardımcı olmadıgının hesabını verir.. Napolyonun 3 kelimeden oluşan bi sözü vardır bilir misin?....! Anlayana Senin 1950 model dediklerin emek harcamının yanıdna para da harcamayı biliyorlardı.. Hemde 2.ligdeki 3. ligde ki takıma... Neyse bildigin yolda devam et...[/QUOTE] Gardaş biletix den bilet alıp gitmeyi akıl etmişlerdir zaten gişeden bedava bilet verecek yönetimde olmayınca zor bu işler |
ben avrupada yasadigim icin sivasimizin maclarina herzaman gidemiyorum. senede belki uc belki dört macini izleyebiliyorum.Ama statta gözlemledigim kadariyla taraftar guruplari omacin tadi tuzu oluyor onlarsiz bir mac nasil olur bilemem,ama onlarin isteklerine herzaman bir cözüm bulmak lazim,onlari küstürmemek lazim,yönetim onlarin isteklerini herzaman öne alip cözüm üretmeleri lazim.cünkü onlar 90 dakika canla basla takimimizi destekliyor,bogazlari sisene kadar bagiriyor.onlara ayricalik taninmali,gercek taraftar bence onlar,aldiklari karara cok üzülüyorum,heleki trabzon maci olmasi bir baska sikinti,cünkü takimimizin gecen haftaki basarili olmasi ve bu hafta onlara encok ihtiyacimizin olmasi cok üzücü.insallah yönetim onlarin seslerine kulak verir ve onlarda statta yerlerini alirlar.
|
[QUOTE=85200258;833950]Ben maçta staddaydım. Hemde gece işten cıkıp ayrı bi şehirden hiç uyumadan maça gittim. Yine ertesi gün işe yetişmek için koştura koştura otogara gittim. Hepsine PARA verdim. Yol parası bilet parası vs...
Sen eger 12 saatlik yola çıkmadan önce neden biletx'in internet sitesindden maç biletini almadıgının hesabını verirsen eminim yönetimde neden size yardımcı olmadıgının hesabını verir.. Napolyonun 3 kelimeden oluşan bi sözü vardır bilir misin?....! Anlayana Senin 1950 model dediklerin emek harcamının yanıdna para da harcamayı biliyorlardı.. Hemde 2.ligdeki 3. ligde ki takıma... Neyse bildigin yolda devam et...[/QUOTE] Bildirinin içeriğini iyi oku ondan sonra eleştir,kimsenin cefasını cefasını ölçmeye kalkışmayın |
herkesin kararına saygı duymak lazım ama burda sivassporumuzun suçu ne hemde ezeli ve ebedi düşmanımız olan hamsilerin maçında tribünleri boş bırakmak hiç hoş bir durum olmacak bence başka bir çözüm yolu bulunmalı
|
[QUOTE=karamik;833956]Gardaş biletix den bilet alıp gitmeyi akıl etmişlerdir zaten gişeden bedava bilet verecek yönetimde olmayınca zor bu işler[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Taraftar grupları hangi kulüp olursa olsun üstüne yüktür. Cünkü cogunun amacı içeri bedava seyirci sokmaktır. Yönetim muslukları kapattıgında da o yönetimden kötüsü olmamıstır. Örnegi çoktur. Çarşının Serdar Bilgiliye tavrının tek sebebi bu rant işidir ve yukarıda söylediklerimin en güzel ve bilinen örnegidir. Hadi istanbul takımlarında büyük paralar dönüyor artık bu bi rant işi olmuşta bizim Sivasın maçına 5 tl vermeden girmek isteyen adam varsın giremesin maçlara.. Onların deyimiyle bizler çekirdek çitleyip takımımıza zarar vermeye devam ederiz! En komik olan yanı ise maça 5 tl ödemekten kaçanların transfer döneminde Di Natale'leri Owen ları Sivasa beklemesidir... Son fenerbahçe maçında ki en büyük ihmal malum taraftar gruplarının yola çıkmadan önce bilet almamalarıdır. Teknolojiyi forum sayfasına girip yönetimi istifaya davet edip Rıza Çalımbayı kötülemekte kullananlar lütfen ama lütfen birazda biletlerini almakta kullansılar. (Not: Deplasman maçları için geçerli. Sivasspor'un 4 Eylüldeki maç biletlerinin internette satılmadığını biliyorum.) |
Arkadaşlar iyide tek mağdur olan siz değilsiniz aynı zamanda ıstanbuldaki taraftarlar olarak bizlerde mağdur olduk.Tamam söylediklerinize aynı şekilde bende katılıyorm fakat önümüzde çok önemli bir maç var malum madem hiçbir çıkar beklenmeden yapıldı bu zamana kadar herşey benım fikrim protesto yine yapılsın ama farklı şekilde olabilir bu şekilde olduğu zaman takımın motivesı de bozulabilir madem Sivasspor sevgisi kişiler veya herhangi bir çıkar için değil o halde neden takıma destek olunmaz böyle önemli bir maçta.Son olarak dediğm gibi bende mağdur oldum ıstanbuldan bir taraftar olarak. Sizler benden daha çok mağdur oldunuz helâl olsun onca yoldan geldiniz ama benim fikrim takımı desteklemenizdir.
|
istanbulda yapılan yanlış bir şey. ama bundan dolayı neden sivasspor cezalandırılıyor. Trabzonlular şimdi gülüyorlardır.onları sevindirmek mi istiyorsunuz.
|
Bence iki grupta haklı,zaten maçlara az sayıda taraftar geliyor birde bu gruplara yönetim sahip çıkmazsa maçları seyredecek kimse bulunmaz.
|
BENİM GÖRÜŞÜM ŞUDUR :[B][B]BUGÜN YOKSAN DAHA DA YOKSUN GÖZÜME GÖRÜNME BİR DAHA[/B][/B] ...... :mad::mad::mad:
|
bence en güzel cevap stada gelip maçın başından sonuna kadar yönetim istifa diye çağrı yapılmasıdır.maça gelmeyerek yönetimin ekmeğine yağ sürmektir ve onların işine gelir bu bunu lehine çevirmek için gelip 90 dk boyunca yönetime bağırmak ve daha sonra klüb binasına gidip orada protesto etmekdir.Ama maça gelmemek olmaz bizler arma için geliyoruz 3-5 kişinin terbiyesizliğne değil :mad:
|
[B]Yaşanılan problemin özünde bilet bulamamak mı yatıyor, yönetimden bedava bilet alamamak mı? Bunu ayrıca tartışırız.
Ama, stada giremediklerinden dem vurup Sivassporun yalnız bırakılması zamanlama olarak hiç uygun bir dönem olmadığını belirtmek isterim. Protesto yapılacak ise, haklılığınızı dile getirmenin şekli üzerinde proje üretilmelidir. Aklıma gelen ilk uygulama, müsabaka başlar başlamaz sessizliğe bürünerek, sırtınızı stada dönerek 5 dakika kadar beklemeniz olarak düşünüyorum. Bu durum yayıncı kuruluşun da dikkatini çekerek, Türkiye'ye duyurmuş konuma gelirsiniz. Ama takımı yalnız bırakılmasına, hele Trabzonspor konuk iken, kesinlikle karşı olduğumu belirtmek isterim. Eğer yapılanlara, yönetime küsüp staddan uzaklaşma kararı alsaydık; yaşadığımız problemlere rağmen yıllardır kombinesini almazdık. Protestonun şekli akl-ı selim yapılabilir. Aksi düşünülmemelidir.[/B] |
arkadaşlar bende o trübünlerden geldim trübüncülüğün deplasman yapmanın ne olduğunu iyi bilirim.
yönetimimiz zaten sizi kaale alsaydı ne yapar eder sizi o trübüne sokardı. şayet yönetimimiz sizi kaale almıyorsa o yönetimin suçu değil sizin suçunuz. küçük hesapları bırakıp güçlü bir trübün yapmadığınız sürece daha çok basın bildirisi yapar sözünüzü geri yer tıpış tıpış dönersiniz. bu sözüm mesuta,vede serhana. |
[QUOTE=MEVLUTHOCAOGLU;833985]bence en güzel cevap stada gelip maçın başından sonuna kadar yönetim istifa diye çağrı yapılmasıdır.maça gelmeyerek yönetimin ekmeğine yağ sürmektir ve onların işine gelir bu bunu lehine çevirmek için gelip 90 dk boyunca yönetime bağırmak ve daha sonra klüb binasına gidip orada protesto etmekdir.Ama maça gelmemek olmaz bizler arma için geliyoruz 3-5 kişinin terbiyesizliğne değil :mad:[/QUOTE]
önce yönetim istifa diye bağırsınlar sonra da mevlut başkan sivasspor şampiyon desinler. senin de yolun açılmış olur. bu hafta biletlerini sen al bu arkadaşların, 90 dk senin için bağırırlar. sonra çıkar açıklama yaparsın, taraftar desteği arkamda diye. seneye de bizi şampiyonlar ligine götürürsün herhalde! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:01. |