SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay'ı Tebrik Ederim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35628)

SivasSpor.Com 14.02.2013 15:38

Çalımbay'ı Tebrik Ederim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39349&token=20280[/IMG]

3 büyükler Ocak’ta dünyayı dolaşmış, Brezilya’dan İspanya’ya, Katar’dan Çin’e seferler yapmışlar. Dentinho sakat, Niang-Emre-Sneijder hazır değil, Drogba’nın lisansı çıkmamış... Çalımbay’sa PTT 1. Lig’den iki adam almış devre arasında: Samsunlu Hakan ve Ankaragüçlü Ümit... Ümit soğukkanlılığıyla milli takım potansiyeli taşıyor, Hakan bir gol-bir asistle Trabzon’u deviriyor... Bize de yakınını iyi gören Çalımbay’ı tebrik etmek düşüyor.

Uğur Meleke

ahmettunc 14.02.2013 15:54

Cevap: Çalımbay'ı Tebrik Ederim

[B]Merhaba
Tebrikler Uğur MELEKE...
Rıza ÇALIMBAY gibi bir değere sahip çıktınız. Bunca başarıya rağmen bizim yerden yere vurduğumuz evladımız ÇALIMBAY bu güzel iltifatları çok çok hakediyor.

Bravo Rıza hoca,bravo ...seninle gurur duyuyoruz.[/B]

SIVAS58FOREVER 14.02.2013 15:55

Rıza hocaya güvenelim, asıl istediği diğer transferleri alabilseydik o zaman daha da iyi bir takım olurduk. Adam çocukluğundan beri bu sektörün içinde, izleyerek aldığı her oyuncu takıma faydalı oldu. Elin adamları tebrik ediyor, bizimkiler de böyle başarılı ve bir o kadar da beyefendi birisini istemiyor. Kimse eleştirilemez değildir, yeri geldiğinde ben de eleştiriyorum, ancak yapıcı eleştirmek dururken yıkıcı eleştirilere gerek yok.

Kasim58 14.02.2013 15:55

Masallah diyin nazar etmeyin lütfen.

Birde sözde büyük takimlar kadar paramiz olsa bak sen Yigdoya.

Neyseki Türkiye´nin ender kulüplerinden biriyiz bütün oyuncular parasini zamaninda almistir cok sukur adimiza yakisir birsekilde verilen sözlere istirak ediyoruz kimse arkamizdan konusamaz.
Yönetimi bu konuda tebrik etmek gerek yorganina göre ayagini uzatiyor
Hesap sadece günü kurtarmak degil Sivasspor´un gelecegine yatirim yapmak.

sivasfutbol 14.02.2013 16:09

ugur meleke ugur kavuk için ne düşünüyor acaba ugur bu hafta oyunda olursa kasımpaşa bizi yener .. rızaya duyurulur

H_Turan 14.02.2013 16:24

Rıza Çalımbayı Sevmeyen,Çekemiyen veya İstifa etmesini isteyenlere kapak olsun :)

bigacti0n58 14.02.2013 16:24

Sağolasın gardaşş :)

forbyy 14.02.2013 16:24

keşke şu uğurun yerine de 2.ligden bir oyuncu alsaymış uğuru oynattığı sürece desteklemiyorum rıza çalımbayı

H_Turan 14.02.2013 16:29

El Bilsin Siz bilmeyin Kıymetini Böyle devam edin :mad:

psychology58 14.02.2013 16:42

Hakan da Ümit de kendilerini kanıtladı ve bize ne kadar fayda sağlayacaklarının sinyallerini verdiler. Bu ptt 1.lig (!) topçularını Sivassporumuza kazandıran Rıza Hocamızdan Allah razı olsun diğer takımların hocaları gibi kulübün parasını sokağa atmıyor ya da miladını doldurmuş 35 yaşında ki topçuları almıyor takıma adam Sivassporumuzun gelecegini düşünerek transfer politikasını uyguluyor. Seni bu transferlerden dolayı eleştirenleri hiç kafana takma hocam bu takımın gerçek taraftarları her zaman senin arkanda biz senin bu takım için nasıl çalıştığını çok iyi biliyoruz

Mustafa58Ağa 14.02.2013 17:04

hakan ve ümit transferlerinden bazıları rahatsızlık duymuştu

Besyo_cu 14.02.2013 17:08

[B]Hakan ve Ümit transferleri nokta transferler oldu, Ümit sol ayaklı olması nedeniyle farklı bir özelliğe sahip, Hakan ise bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var, Her iki transferimizde oynadıkça daha verimli hale geliyorlar.

Hakan ilk transfer olduğunda Samsunsporlu taraftarlar ayaklanmış yönetimi ciddi boyutta protesto etmişlerdi bu isyanlarında haksız değillermiş. Beni en çok şaşırtan Ümit oldu böyle bir performans beklemiyordum.

Helal olsun Rıza Çalımbay'a neredeyse bedava maliyetle kulübe en az 8 - 10 yıl hizmet edecek isimleri aldı. Uğur Meleke'de Sivasspor yazarıyım diyen Sivaslılardan daha çok bu takımı takip edip önemli tespitlerde bulunuyor.[/B]

holigan 14.02.2013 17:25

cümle alemin,bütün spor kamuoyunun takdirini toplayan bu adam,sivasimizin medaari iftihari atom karincamizi,gelin görünki en cok bizim sehrimizin insani yerden yere vuruyor.geldi bu adam sondan dördüncüydük herkesin ptt.1.ligine hazirlandigi vakitte adam aldi takimi bu ligin artik kemik takimi yapti.inanin benim is arkadaslarim diyorki "yok ya sivas düsmez" ben bunu duydukca gururlaniyorum.DAHA NE OLSUN BABA.riza hoca seni seviyoruz.sivasspor sen asklarin en temizi en güzelisin.

yorumyapıyombenya 14.02.2013 17:29

Helal olsun hocaya gururumuzsun

kursad1981 14.02.2013 17:40

Uğur Meleke sezon basında sivasspor ve akhısar küme düşer bu sene diyordu. bu adamın yorumunu önemsememek gerek

yorumyapıyombenya 14.02.2013 17:52

[QUOTE=kursad1981;836423]Uğur Meleke sezon basında sivasspor ve akhısar küme düşer bu sene diyordu. bu adamın yorumunu önemsememek gerek[/QUOTE]

Yazılarını ilgiyle takip ederim ancak bu yazısını hiç hatırlamıyorum nerede söylemiş bunu kaynak varmı

B.DUMANLI 14.02.2013 18:36

El Riza Calimbay´i taktir ediyorda,bundan bir kac hafta öncesine kadar kendi hemsehrileri ise istifaya davet ediyordu.
Bazilarinin kendilerini sorgulamalari gerektigine inaniyorum.

kursad1981 14.02.2013 18:38

[QUOTE=yorumyapıyombenya;836425]Yazılarını ilgiyle takip ederim ancak bu yazısını hiç hatırlamıyorum nerede söylemiş bunu kaynak varmı[/QUOTE]

lig tv de sezon öncesi takımları degerlendırırken soylemıstı

adres58 14.02.2013 19:00

34 yaşında bir dünya çapında bir oyuncu alıyorsanız amacınız şöyle açıklanabilir. 1-Storeniz çok gelişmiştir ve bu oyuncunun ismi ile ürün satışından doğacak kar amacı. 2-Stad kapasiteniz geniştir ve mevcut kombine satışlarınıza rağbet olmamıştır/olmuştur bu nedenle satış amaçlı kar etmektir. 3-İlerlediğiniz platformda bir amacınız vardır ve rakip takımı etkilemektir.

Başka bir amaç sıralayamazsınız. Ama biz zamanında söylediğimizde çok kişi tepki vermişti. Ama çoğunluk taraftar kitlemiz böyle transfermi olurmuş dedi... Lakin bizim gibi Anadolu kulüplerinin yaşayıp varolması için bu tarz transferlere ihtiyacı vardır.

Arda zamanında Etibank Seydişehir Aliminyumsporda oynamıyormuydu, Hakan Şükür Çemizkezekspordan gelmemişmiydi. Tanju Samsun Irmaksporda değilmiydi. İbrahimoviç sanki anadan doğma PSG demi başladı futbola. İlla büyük isimlermi lazımdır bir takıma. Daha dün Samsunsporlular ağlayarak yollamadımı Hakanı, daha dün Ümitin kulübü parasızlıktan mecbur kalmadımı satmaya... Bunları unutmamak lazım. Bakarsınız yarın iki oyuncumuzda kötü maçlar sergiler ve biz yine her zamanki gibi yerden yere vurmazmıyız. Huyumuz bu... Ama biz bu işi gerçekten iyi yapıyoruz kabul etmemiz lazım...

58MUAMMER58 14.02.2013 20:03

[B]uğur meleke tunç kayacıyla birlikte yorumlarına degerlendirmelerine deger verdiğim yorumculardandır tespitlerine katılıyorum devre arasında hepimiz adı sanı duyulmuş kaliteli transfer bekledik maalesef olmadı ümiti ve hakanı aldık doğruyu söylemek gerekirse abdulkadirden sonra 2.ligden oyuncu alınmasına soğuk bakıyordum fakat gerek hakan gerekse ümit beklediğimizden kısa sürede takıma ve şehre uyum sağladı görende sanırki 40 yıllık sivassporlu öncelikle bu oyuncuları kazandıran emeği geçen herkese önceliklede rıza hocamızı tebrikederim bana göre 2 oyuncuda gereğinden fazla paraya geldiler fakat şimdiden faydalarıyla paralarını çıkarttılar eminimki bu oyunculardan iyiparada kazanacağız[/B]

Respect58 14.02.2013 21:31

[B]Rıza Çalımbay'ın oyuncu seçimlerindeki başarısı tartışılmaz ama asla iyi bir teknik direktör değil.İyi oyuncular onu taşıyor yoksa teknik bir başarısı yok.[/B]

HALIL 14.02.2013 21:36

tessekurler ugur meleke tebrikler riza çalimbay herkesi utandirdin insallah boyle devam edersin massalah diyelim ah birde ugur kavuk hegomanyasi bitse :D

sero58 14.02.2013 21:54

ugur meleke gercektem mükemmel yorumları ile futbol dünyasının duayenleri arasında yerini alacak gibi.
ciddi tesbitler yaparak dikkatleri cekmeyi her zaman başaran birisi.
bazen maç önceleri öyle yorum yapıyorki maç bırakıp bu adamı dinleyesim geliyor..

58megayigido 14.02.2013 22:33

Ugur kavuk oynamasin riZA calimbayi herkez cok sevecek o adam birde takimimizin kaptani

Harput0658 14.02.2013 22:34

[QUOTE=Respect58;836453][B]Rıza Çalımbay'ın oyuncu seçimlerindeki başarısı tartışılmaz ama asla iyi bir teknik direktör değil.İyi oyuncular onu taşıyor yoksa teknik bir başarısı yok.[/B][/QUOTE]

Ben sana katılmıyorum bence çok iyi taktik bilgisi var.

selimdelen 14.02.2013 22:49

istikrar olmalı taktir için umarım bu istikrarı yakalar maç esnasında teknik adamın hamleleri oyunu kazandırır bu hamleleri yaptıkca taktir edilecektir rıza hoca istikrarlı bir basarı yakaladıgında kimsenin eleştirisi olamaz

Respect58 14.02.2013 23:10

[QUOTE=Harput0658;836468]Ben sana katılmıyorum bence çok iyi taktik bilgisi var.[/QUOTE]

[B]Bu senin düşüncen 3 üstündeki de benim ;)[/B]

cılgınsivas58 14.02.2013 23:22

[QUOTE=33sivasli58;836407]Hakan da Ümit de kendilerini kanıtladı ve bize ne kadar fayda sağlayacaklarının sinyallerini verdiler. Bu ptt 1.lig (!) topçularını Sivassporumuza kazandıran Rıza Hocamızdan Allah razı olsun diğer takımların hocaları gibi kulübün parasını sokağa atmıyor ya da miladını doldurmuş 35 yaşında ki topçuları almıyor takıma adam Sivassporumuzun gelecegini düşünerek transfer politikasını uyguluyor. Seni bu transferlerden dolayı eleştirenleri hiç kafana takma hocam bu takımın gerçek taraftarları her zaman senin arkanda biz senin bu takım için nasıl çalıştığını çok iyi biliyoruz[/QUOTE]

hakan ümit kanıtladı ugur yatıyor

cılgınsivas58 14.02.2013 23:22

bu adam normalde de güzel konusuyor
türkiyeye böle spor yazarları lazım

yigido yakup 15.02.2013 02:58

onu bunu bilmemde biz asil transferi kaleci Atillayi göndererek yapmisiz

Kokomo 15.02.2013 07:59

Her 2 oyuncumuzda gerçekten iyi çıktı, seçenlere teşekkür ederiz, yönetim mi Rıza mı hangisi seçti ise ...

Piech'i de kazanırsak tabii ki daha iyi olacaktır ...

35kağan58 15.02.2013 09:03

Hocamızın hakkını teslim eden Uğur Meleke'ye biz yiğidolardan da teşekkürler.
Transferde istediğimizi yapamadık diyen hocamız, buna rağmen doğru tercihlerine güvenerek forma vermenin meyvesini alıyor.

Serdar63972 15.02.2013 09:17

Bir köyde ihtiyar bir adam varmış.. Çok fakirmiş ama dillere destan bir beyaz atı yüzünden kral bile onu kıskanırmış.. Kral at için ihtiyara nerdeyse hazinesinin tamamını teklif etmiş ama adam satmaya yanaşmamış.. -Bu at, bir at değil benim için.. Bir dost.. İnsan dostunu satar mı dermiş hep..
Bir sabah kalkmışlar ki, at yok.. Köylü ihtiyarın başına toplanmış
-Seni ihtiyar bunak.. Bu atı sana bırakmayacakları, çalacakları belliydi.
Krala satsaydın, ömrünün sonuna kadar beyler gibi yaşardın. Şimdi ne paran var, ne de atın demişler..
İhtiyar,
-Karar vermek için acele etmeyin. Sadece At kayıp deyin. Çünkü gerçek bu.. Ondan ötesi sizin yorumunuz ve verdiğiniz karar. Atımın kaybolması, bir talihsizlik mi, yoksa bir şans mı, bunu henüz bilmiyoruz. Çünkü bu olay henüz bir başlangıç. Arkasının nasıl geleceğini kimse bilemez..
Köylüler ihtiyar adama kahkahalarla gülmüşler. Ama aradan 15 gün geçmeden, at bir gece ansızın dönmüş.. Dağlara gitmiş kendi kendine. Dönerken de, vadideki 12 vahşi atı peşine takıp getirmiş. Köylüler, ihtiyar adamın etrafına toplanıp özür dilemişler..
-Sen haklı çıktın.. Atının kaybolması bir talihsizlik değil adeta bir devlet kuşu oldu senin için.. Şimdi bir at sürün var..
-Karar vermek için gene acele ediyorsunuz. Sadece atın geri döndüğünü söyleyin. Bilinen gerçek sadece bu. Ondan ötesinin ne getireceğini henüz bilmiyoruz. Bu daha başlangıç.. Birinci cümlenin birinci kelimesini okur okumaz kitap hakkında nasıl fikir yürütebilirsiniz?..
Köylüler bu defa ihtiyarla dalga geçmemişler açıktan ama, içlerinden
-Bu herif sahiden bunamış.. diye geçirmişler..
Bir hafta geçmeden, vahşi atları terbiye etmeye çalışan ihtiyarın tek oğlu attan düşmüş ve ayağını kırmış. Evin geçimini temin eden oğul şimdi uzun zaman yatakta kalacakmış. Köylüler gene gelmişler ihtiyara..
-Bir kez daha haklı çıktın. Bu atlar yüzünden tek oğlun bacağını uzun süre kullanamayacak. Oysa sana bakacak başkası da yok.. Şimdi eskisinden daha fakir, daha zavallı olacaksın demişler..
İhtiyar
-Siz erken karar verme hastalığına tutulmuşsunuz. O kadar acele etmeyin.
Oğlum bacağını kırdı. Gerçek bu.. Ötesi sizin verdiğiniz karar. Ama acaba ne kadar doğru.. Hayat böyle küçük parçalar halinde gelir ve ondan sonra neler olacağı size asla bildirilmez..
Birkaç hafta sonra, düşmanlar kat kat büyük bir ordu ile saldırmış. Kral son bir ümitle eli silah tutan bütün gençleri askere çağırmış. Köye gelen görevliler, ihtiyarın kırık bacaklı oğlu dışında bütün gençleri askere almışlar. Köyü matem sarmış. Çünkü savaşın kazanılmasına imkan yokmuş, giden gençlerin ya öleceğini ya esir düşüp köle diye satılacağını herkes biliyormuş. Köylüler, gene ihtiyara gelmişler..
-Gene haklı olduğun kanıtlandı. Oğlunun bacağı kırık, ama hiç değilse yanında. Oysa bizimkiler belki asla köye dönemeyecekler. Oğlunun bacağının kırılması, talihsizlik değil, şansmış meğer..
-Siz erken karar vermeye devam edin. Oysa ne olacağını kimseler bilemez.
Bilinen bir tek gerçek var. Benim oğlum yanımda, sizinkiler askerde. Ama bunların hangisinin talih, hangisinin şanssızlık olduğunu sadece Allah biliyor.
Lao Tzu, öyküsünü şu nasihatla tamamlarmış:
Acele karar vermeyin. O zaman sizin de herkesten farkınız kalmaz. Hayatın küçük bir parçasına bakıp tamamı hakkında karar vermekten kaçının. Karar aklın durması halidir. Karar verdiniz mi, akıl düşünmeyi, dolayısı ile gelişmeyi durdurur. Buna rağmen akıl insanı daima karara zorlar. Çünkü gelişme halinde olmak tehlikelidir ve insanı huzursuz yapar. Oysa gezi asla sona ermez. Bir yol biterken yenisi başlar. Bir kapı kapanırken, başkası açılır. Bir hedefe ulaşırsınız ve daha yüksek bir hedefin hemen oracıkta olduğunu görürsünüz...

Kimse atlayıp zıplamasın. Önemli fakat daha iki galibiyet aldık. Biz Rıza hocaya kızarken Doğa gibi adamları bu takıma getirdi ve ısrarla - adaletsizce - takım içindeki dengeleri bozma pahasına oynattı diye kızdık. Abdulkadiri oynatmıyor ve habire hazır değil diye saçma sapan beyanatlar veriyor diye kızdık. Biz hocaya bizimle sözleşmesi varken o maddeye BJK isterse gider maddesi koydurmasına ve devamlı BJK ile flört etmesine kızdık. Biz Rıza hocaya birçok maçta korkakcasına yaptığı skoru koruma müdaheleleri için kızdık.

İki hafta geçti yaptığı hataları gene söyleyeceğiz. Takdir edilmesi gereken durum varsa da SİVASSSPOR hepimizin. Hepimiz övüneceğiz.

alaattin 5858 15.02.2013 09:58

serdar63972 kardeşimizin söylediklerine aynen katılıyorum kupayıda alsak şampiyonda olsak rıza nın uğur kavuk pedriel doğa ve abdulkadir son olarak piech konusunda hatalarını örtmez rıza başarısız demiyorum ama bu kadroyla daha başarılı ola bilir.

kızılelmalım 15.02.2013 13:29

[B]BİR ZAMANLAR 1.LİGDE BİR BOLUSPOR VARDI ÇAK İYİ BİR FUTBOLCU İZLEME KOMİTESİ VARDI BU SAYEDE YÜZLERCE OYUNCU ALDILAR LİGDE 4 BÜYÜKLERE KAFA TUTTULAR SİVASSPORUMUZA ANCAK BÖYLE GENÇ YETENEKLİ OYUNCULARI ALARAK HEM EKONOMİK DEĞER KATMALI HEM GELECEĞİ GARANTİ ALTINA ALMALI ÜMİT VE HAKAN BUNA İYİ BİR ÖRNEK...[/B]

etlidöktürek 15.02.2013 15:09

Rıza Çalımbayı destekleyenler ve desteklemeyenler olarak iki gruba ayrılmışız sanırım durum bunu gösteriyor..:mad:
Rıza Çalımbayın bu sene son 2 hafta ki galibiyetleri ve berabere bitirdiğimiz bursaspor maçının son 10 dakikası hariç ben başarısını göremedim..
Galip geldiğimiz maçlara baktığımızda bir farklı kazandığımız ve oyunu sürekli kendi yarısahamızda kabul ettiğimiz. rahat izleyemediğimiz maçlar silsilesi olarak karşımıza çıkmakta..
2 hafta öncesine kadar mağlubiyetler alırken burda sürekli tartıştık,öyle bir duruma geldiki konu yüzyüze olsak yumruk yumruğa kavga edecez sanki, Şu an takım moralli 2 şampiyon takım art arta mağlup edilmiş ve yanılmıyorsam ilk defa 2 kez üst üste galibiyet almışız ve herkesin keyfi yerinde..evet buraya kadar herşey güzel mağlup olurken ses çıkarmayan sevgili yiğodar galibiyet durumunda takımı eleştiren yiğodalara cephe almış durumdalar ve üzücü bir durum:mad:
Burada ortak sevdası ARMA olanlara sözüm yok..fakat takımın başına morinhoyo da gelse uğuru oynatıp yerine alternatif bulmuyor veya bulamıyorsa, doğa gibi formsuz bir futbolcu da ısrarcı ise, genç kardeşlerimize şans tanınmıyorsa eleştirmek gerekir..
Rıza Çalımbaya sevginiz ve antipatiniz olabilir fakat bunu neye dayanarak söylüyorsunuz lütfen açıklayınız ki bizim eleştirdiğimiz hususlar göz önünden gitmesin..
Hakan arslan ve ümit transferleri nokta olmuştur ben tebrik ediyorum Rıza Çalımbayı..
fener ve trabzon maçları için her ne kadar bireysel yeteneklerimizin öne çıktığını düşünsem de tebrik ediyorum Rıza Çalımbayı.
Önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim Sivassporumuza ve Teknik heyete,her zaman yanınızdayız..
Hata varsa hepimiz oturup düşüneceğiz...

sivistar 16.02.2013 04:05

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;836391]Rıza hocaya güvenelim, asıl istediği diğer transferleri alabilseydik o zaman daha da iyi bir takım olurduk. Adam çocukluğundan beri bu sektörün içinde, izleyerek aldığı her oyuncu takıma faydalı oldu. Elin adamları tebrik ediyor, bizimkiler de böyle başarılı ve bir o kadar da beyefendi birisini istemiyor. Kimse eleştirilemez değildir, yeri geldiğinde ben de eleştiriyorum, ancak yapıcı eleştirmek dururken yıkıcı eleştirilere gerek yok.[/QUOTE]

ya arkadas ıyı oyuncu seçmek ıyı hoca olduğu anlamına gelmıyor...

ıyı kadro ve ıyı oyun okuyamıyor maceracı ayrıca hıc sıstemı yok sıvassporu ıddaa takımı yaptı cunku kımse nezeman ne yapacagını bılemıyor.... vede cok ınatcı sıvassporla tecrube kazanıyor kabull edın mıllet

ELLİSEKİZ 16.02.2013 11:54

Yaptığın yanlışlarına gülen sadece düşmanındır.

Dost ise acı söyleyendir...

Gerektiğinde eleştirilir kişi. Gerektiğinde tebrik edilir. 2 Hafta önce Rıza hocaya

kızanlar hataları yüzünden kızdı. Bugün doğru yaptığı işe tebrik ettiler (bende

dahil) .Ortamı gerecek yorumlara gerek yok SİVASSPOR hepimizin ...Hatalı olan

ELEŞTİRİ , başarılı olan TEBRİK alır .Ve hiç kimse 4-4 lük değildir olay bu

kadar basit...

ledig 16.02.2013 13:10

Bence elma ile armudu birbirine karıştırmamak lazım. Rıza Çalımbay takıntılı ve somurtkan bir adam, babacan bir tavrı gülen bi yüzü yok. İki maçtır Uğur Kavuk yok ve galip geliyoruz ama iki yıldır yazmamıza rağmen Uğur'u bi de kaptan yaptı. Önceki yorumlarımda da yazmıştım; bizim kadromuz kötü değil dolayısıyla Rıza hoca bazı arkadaşlarımızın belirttiği gibi Sivassporumuz açısından bi kurtarıcı değil.

Casanova Rasit 17.02.2013 01:32

[B][COLOR="Navy"]Bu adam iyi bir adam.
cok sosyal biri.

Riza Hoca ile acaba bir seyi oldumu?

Ama dogru tespitler, dolgun ve isabet yorumlar.

Durmak yok Yola Devam ;)[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:33.