SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Laf olsun diye !... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35645)

izmirliyigido 19.02.2013 12:50

Laf olsun diye !...

[B]Laf olsun diye[/B] oyuncu değiştiren Rıza hocayı kınıyorum. Oyuncu değişikliği ya [B]taktikseldir[/B], ya [B]sakatlıktandır[/B], ya [B]yetersizliktendir[/B], ya da [B]oyunu[/B] soğutmaktandır. [B]Bizde ki[/B] ???? Bizde ki oyuncu değişiklikleri laf olsun diye !..

Her maç hemen hemen [B]hep aynı[/B]. 60. dakika da 2 oyuncu, son dakika da 1 oyuncu değişikliği. Ve bu [B]neyin taktiği[/B] onu da anlamış değiliz. Oyuna aldığın [B]oyuncuya[/B] güveniyorsan maçın kaderini değiştirecek diye daha erken al ki bir işe yarasın.

Şimdi bana kızacak bazı arkadaşlarım, hemen yazacaklar buraya. "[B]Çok biliyorsan Teknik Direktör ol[/B]" diyecekler. Bilmek için Teknik Direktör olmaya gerek yok. Herkes görüyor herşeyi. [B]Eleştirmezsek[/B] yanlışı-doğruyu göremeyiz.

Gördünüz, [B]Piech[/B] çok mu kötü oynadı? İlk saniyede [B]gole[/B] yaklaştı, varyate yaptı, top sürdü, pas attı. Allah'ım [B]o top sürüş neydi öyle[/B]? Lig Tv jeneriklerde, fragmanlarda gösterecek görürsünüz. Bu adam ısınmadan bunları yaptı, bir de ilk 11'de olsa yada 2. yarının başında girse kimbilir neler yapar?

[B]Aatıf[/B]'ı çıkartıp [B]Uğur[/B]'u alıyorsun? Bu neyin kafası Allah aşkına. Uğur'un sözleşmesinde [B]özel[/B] bir madde mi var? "[B]Her maç en az 1 dakika oynarım, primimi alırım[/B]" diye ????????? Şu Pedriel ile Uğur'da halen ne buluyorsun anlayamıyoruz. Bırak artık Pedriel ve Uğur aşkını.

Oyuncu değişikliklerinde herhangi bir [B]taktik düşüncesiyle[/B] yapılıp kazandığımız veya mağlubiyetten kurtulduğumuz [B]bir maçı hatırlayan[/B] varsa lütfen yazsın buraya. Ben unutmuş olabilirim. Hep laf olsun diye [B]yapılan[/B] oyuncu değişiklikleri, taraftarın da tepkisini çekiyor.

Ben [B]geçen hafta[/B] da yazmıştım, her hafta da yazıyorum. Trabzon galibiyeti bizi kandırmasın [B]değişen birşey yok[/B] diye. Gördünüz dünkü maçta. Yine aynısını söylüyorum. [B]İstikrar[/B] olmayan bir yerde [B]başarı[/B] sürekli olamaz. [B]Örnek:[/B] Biz !..

.

Kokomo 19.02.2013 13:09

Cevap: Laf olsun diye !...

İnanılmaz güzel ve yerinde tespitler kardeşim, bravo !

Rallim58 19.02.2013 13:13

[B]Yalan da değil yani...

Herkesin kafasında istifham oluşan soruları, bir solukta izah etmişin, dile getirmişin...

Hangi maç idi hatırlamıyorum ama, mağlup olduğumuz bir karşılaşma da uzatma dakikalarında oyuncu değişikliği yapıyoruz... Olacak gibi değil...

Piech'in hazır olmadığı hali bu ise hazır olduğunda kulübümüzde 3 ay tutmazlar demektir...

BJK karşılaşmasında korkarım ki son 15-20 dakika ancak oynatır...[/B]

SenSetik 19.02.2013 13:19

başarılı yada başarısız olsun kupayı dahi alsa rıza hocanın bu sene görevü bırakmasından yanayım..iki galibiyetle bahar geldi zannetmeyelim..bu benim düşüncem..diger goruslerede saygı duyarım

Morten58 19.02.2013 13:19

Abi, sana yüzde yüz katiliyorum , tamam Aatif Chachouhe cok yanliz oynadi , durmadan uzakdan sansini denedi, süper teknik oyuncu oldugunu RIZA HOCA'da bizde cok iyi biliyoruz. Ama oyundan cikmasi bencede dogruydu , ama oyuna nicin UGUR giriyor onu anlamakda ya bizler zorluk cekiyoruz, veyahutta seninde dedigin gibi özel Madde var bu Ugur'da.

Ben olsam Piech'e 45 dakika sans verirdim , neymis oyuncularin adini telefüz edemiyor onu bilmiyor vesaire , bunlari elbette ögrenecektir , ayrica Futbolcularin Numarasi var sirtlarinda one, two , seven der olup biter.

Ayrica Chachouhe oyundan cikarken , nicin Cihan Özkara oyuna girmez adam Forvet degilmi ? Ugur Tavuk ayaginda top bile tutamiyor, ya Aatif kalacakti sahada veya Cihan Özkara , yada yasli dedigimiz Mehmet Nas'i oyuna girecekti.

Ben olsam Ugur Kavuk Beyefendiyi , cagririm , bir saga bir sola tokat sonra sözlesmeyide fes ederim.Bu ne ya.

lanbilal 19.02.2013 13:19

Tespitler ve eleştiriler gayet yerli yerinde. Teşekkür ederiz eksiklerimiz gösterdiğin için. Bu arada aklıma takıldı. Rıza Hoca gitse yerine gelebilecek, boşta iyi bir teknik direktör biliyor musunuz? Pek teknik direktör bilgim yoktur da

58_SEMİH_58 19.02.2013 13:21

Futbolcular maç seçiyor.Dün vasatı aşamayan futbolcular Beşiktaş maçında görün nasıl savaşıyor.

Morten58 19.02.2013 13:22

Son olarak bazi yerli Oyuncularimiz, [B]Milan Borjan[/B] dan örnek alsin , Adam yüzde yüz varini yogunu sahaya yansitiyor, hata yapmadan oynamaya gayret gösteriyor, ki son 3.Hafta hata yaptigi da söylenemez.

Cok azimli, cok caliskan , insallah performansi böyle devam eder ama cok zor cünkü Ugur Kavuk gibi bir Gazma var sahada ve malum , Borjan iyi oynasada ine gol veya goller yiyebiliyoruz.

58Yiğidoo58 19.02.2013 13:35

Söyle de bunu söyle kardeşim ağzına sağlık rıza hoca oyunda donup kalıyor. Oyun okuma yok. Piech top sürmede cok etkili.. Eğer oynatılmaya başlarsa ligin flash oyuncusu olmaya aday acık söylüyorum. Adından cok söz ettirecek kumaşı cok iyi bir futbolcu iyi ki almışlar

58Yiğidoo58 19.02.2013 13:38

[QUOTE=Morten58;837136]Abi, sana yüzde yüz katiliyorum , tamam Aatif Chachouhe cok yanliz oynadi , durmadan uzakdan sansini denedi, süper teknik oyuncu oldugunu RIZA HOCA'da bizde cok iyi biliyoruz. Ama oyundan cikmasi bencede dogruydu , ama oyuna nicin UGUR giriyor onu anlamakda ya bizler zorluk cekiyoruz, veyahutta seninde dedigin gibi özel Madde var bu Ugur'da.

Ben olsam Piech'e 45 dakika sans verirdim , neymis oyuncularin adini telefüz edemiyor onu bilmiyor vesaire , bunlari elbette ögrenecektir , ayrica Futbolcularin Numarasi var sirtlarinda one, two , seven der olup biter.

Ayrica Chachouhe oyundan cikarken , nicin Cihan Özkara oyuna girmez adam Forvet degilmi ? Ugur Tavuk ayaginda top bile tutamiyor, ya Aatif kalacakti sahada veya Cihan Özkara , yada yasli dedigimiz Mehmet Nas'i oyuna girecekti.

Ben olsam Ugur Kavuk Beyefendiyi , cagririm , bir saga bir sola tokat sonra sözlesmeyide fes ederim.Bu ne ya.[/QUOTE]

Rıza hocaya bahene cok kardeşim bunu dediğin iyi oldu. Bir oyuncuyu oyuna sokmamak için gösterilecek en gereksiz bahane bunlar profesyöneller en fazla iki hafta adam 1 aydır oynamıyor yazık.

psychology58 19.02.2013 13:44

[B]Rıza Hoca'yı çok severim [/B]bence Sivasspor'a verdikleri tartışılmaz bizi nereden alıp nerelere getirdiğini biliyoruz [B]fakat bu son dk da yaptığı Uğur Kavuk değişikliğine bende bir anlam veremedim[/B] Atıf ne kadar kötü olursa olsun onun yerine girecek oyuncu Uğur olmamalı bizim kurtarıcımız Uğur ise vay bizim halimize...

[B]Piech konusuna gelince de kesinlikle daha fazla süre almalı Eneramo da formayı garanti olmadığını anlayacaktır böylece[/B]

sivasfutbol 19.02.2013 13:46

rızanın yaptığı terbiyesizlik başka bir şey değil taraftarla dalga geçmek sanki galipte defansa adam alıyor

58sinan58 19.02.2013 14:13

[QUOTE=sivasfutbol;837145]rızanın yaptığı terbiyesizlik başka bir şey değil taraftarla dalga geçmek sanki galipte defansa adam alıyor[/QUOTE]

kurtarıcımız uğuru gizli golcü diye herhalde:D

lanbilal 19.02.2013 14:16

Bizde sakatlık, kart cezalısı vs. oyuncuların oynayamayacağı maçlar olduğu sürece biz yeni oyuncuları görebiliriz. Yoksa kaç aydır aynı kadro, adam kötü oynuyo ama yine ilk 11. Yav arkadaş adamı kes. Bak haftaya nasıl savaşıyor forma için. İyi oynuyor. Sen adamı kesmiyorsun. Adam da zaten forma garanti niye kendimi zorlayayım arkadaş diyor. Sonuç ortada:(

Örükcülü 19.02.2013 14:20

Yahu galipte olsan 1-0'a güvenip savunmaya adam mı alınır? En iyi savunma bilinçli yapılan hücumdur. Topu ne kadar ceza sahandan, yarı sahandan uzak tutarsan o kadar savunmanı rahatlaşmış olursun. Maçta gördük Uğur Lavuk, ayağını bir kez topa değdirdi, o da gelişi güzel taca attı.

Şimdi nasıl bu değişiklikler taktiksel diyebiliriz ki? Hoca ya bu işi bilmiyor, ya da bizi uyutuyor. Arkadaşın birinin dediği gibi tek çiçekle bahar gelmez. Trabzon maçı bizi yanıltmasın.

kaptann58 19.02.2013 14:36

katılıyorum bu yazıya

B.DUMANLI 19.02.2013 14:39

Komik bir golle 1-0 yenik durumdayiz,sahada 90 dakikayi cikaramiyacak oyuncular mevcut,bizim Riza hoca yanda bu oyunculara katlaniyor.
Piech hazir degil diye oyuna almiyor,girdigi kisa sürede harikalar yaratiyor.
Yildizeli´li Riza Calimbay sen neyin pesindesin gercekten?Senin yerine her antrenör dün Kasimpasa´dan puan veya puanlarla dönerdi ,bunu sen basaramadin.Neden ,cünki inadin ve baska oyunculara sempatik görünesin diye,Piech´i harciyorsun.
Istanbul´da takimlarini yalniz birakmayan Sivasspor´lu taraftarlara tesekkürün bu yenilgimi olacakti.
Sayet Piech ile ilk onbirde baslanilsaydi,ilk yarida yakalanan firsatlari gole cevirirdi .Sen Erman ugruna onu harciyorsun.Polonya´da yilin futbolcusu secilen birini ikinci yari oyuna aliyorsun.Piech hazirda ,sen bu teknik direktörlük isini iyi yaptigina eminmisin?
Yenikken on kisi sahada kaliyorsun,Cihan´i oyuna sürmen gerekliyken sen Ugur´u sahaya sürüp defansa önem veriyorsun.Allah iyiligini versin....

Mustafa58Ağa 19.02.2013 15:13

gereksiz taktikler takımı yakıyor

akifesk 19.02.2013 15:29

İki galibiyetle çıkışa geçtik inşallah iki mağlubiyetle de inişe gecmeyiz .

Külhan 19.02.2013 16:43

Hocaya bir sorum var galata saray drogbayi bizden sonra aldi ama bizden önce oynatti siz piech i kac haftadir oynatmiyorsun ne imis arkadaslarini tanimiyor pekiya drogba ne cabuk tanidi bunlar bahane hocam lütfen oynatacaksan adama bir an önce yol göster bize simdi lazim olmayan ne zaman lazim olacak lig bitincemi ben tahmin ediyorumki eger piech yarida degisse idi bizim hakkimiz beraberlikti ama is isten gecti bu konuda biraz anlayisli olun sizi seviyorum ama elestirmekde hakkim beni anlayisla karsilayin.

KaanK 19.02.2013 16:59

Tekrar söylüyorum geçen haftaki [B]trabzon galibiyetinde de uğur kavuk oyuna alındığında kendisinin maç başı ücret aldığı ve ts maçında da jest yapıldığı konuşulmuştu[/B]

Kasımpaşa maçında da kenarda bir forvetin daha dururken aatıfı çıkarıp [B]tamamen anlamsız mantıkdışı[/B] bu değişikliğin yine [B][U]JEST yapma[/U][/B] amacı güttüğünü düşünüyorum. Dün futbol analizde bunu dile getirdik ama nali bey soruyu anlayamadığından cevap veremedi güzel soru dedi (!)

[B]Sivasspor[/B] ve menfaatleri kimsenin kimseye [B]jest yapmak üzere deneme tahtası[/B] olarak kullanılacağı bir platform değildir..

Ha ortada illa jest yapılacak bir durum varsa- ki mantık dışı bir durum- Sivasın en büyük başarılarında alnının teri olan hayrettine yapılması gerekir.

Ama tekrar diyorum Sivassporun menfaatleri bütün futbolcu ve teknik adamların yöneticilerin menfaatlerinden üstündür

uğur kavuğu artık son 10 dakika dahi görmek istemiyorum

yigidolar06 19.02.2013 17:49

[B]Rıza hocayı savunanlar neredesiniz :D:D:D[/B]

58MySouL 19.02.2013 17:53

[QUOTE=izmirliyigido;837129][B]Laf olsun diye[/B] oyuncu değiştiren Rıza hocayı kınıyorum. Oyuncu değişikliği ya [B]taktikseldir[/B], ya [B]sakatlıktandır[/B], ya [B]yetersizliktendir[/B], ya da [B]oyunu[/B] soğutmaktandır. [B]Bizde ki[/B] ???? Bizde ki oyuncu değişiklikleri laf olsun diye !..

Her maç hemen hemen [B]hep aynı[/B]. 60. dakika da 2 oyuncu, son dakika da 1 oyuncu değişikliği. Ve bu [B]neyin taktiği[/B] onu da anlamış değiliz. Oyuna aldığın [B]oyuncuya[/B] güveniyorsan maçın kaderini değiştirecek diye daha erken al ki bir işe yarasın.

Şimdi bana kızacak bazı arkadaşlarım, hemen yazacaklar buraya. "[B]Çok biliyorsan Teknik Direktör ol[/B]" diyecekler. Bilmek için Teknik Direktör olmaya gerek yok. Herkes görüyor herşeyi. [B]Eleştirmezsek[/B] yanlışı-doğruyu göremeyiz.

Gördünüz, [B]Piech[/B] çok mu kötü oynadı? İlk saniyede [B]gole[/B] yaklaştı, varyate yaptı, top sürdü, pas attı. Allah'ım [B]o top sürüş neydi öyle[/B]? Lig Tv jeneriklerde, fragmanlarda gösterecek görürsünüz. Bu adam ısınmadan bunları yaptı, bir de ilk 11'de olsa yada 2. yarının başında girse kimbilir neler yapar?

[B]Aatıf[/B]'ı çıkartıp [B]Uğur[/B]'u alıyorsun? Bu neyin kafası Allah aşkına. Uğur'un sözleşmesinde [B]özel[/B] bir madde mi var? "[B]Her maç en az 1 dakika oynarım, primimi alırım[/B]" diye ????????? Şu Pedriel ile Uğur'da halen ne buluyorsun anlayamıyoruz. Bırak artık Pedriel ve Uğur aşkını.

Oyuncu değişikliklerinde herhangi bir [B]taktik düşüncesiyle[/B] yapılıp kazandığımız veya mağlubiyetten kurtulduğumuz [B]bir maçı hatırlayan[/B] varsa lütfen yazsın buraya. Ben unutmuş olabilirim. Hep laf olsun diye [B]yapılan[/B] oyuncu değişiklikleri, taraftarın da tepkisini çekiyor.

Ben [B]geçen hafta[/B] da yazmıştım, her hafta da yazıyorum. Trabzon galibiyeti bizi kandırmasın [B]değişen birşey yok[/B] diye. Gördünüz dünkü maçta. Yine aynısını söylüyorum. [B]İstikrar[/B] olmayan bir yerde [B]başarı[/B] sürekli olamaz. [B]Örnek:[/B] Biz !..

.[/QUOTE]Doğru lafa ne denir.Baştan sonuna kadar haklısın.Uğuru alınca n oluyor dıye kendıme soramadan edemedim.1_0 maglupsun rıza hoca bırak 2_0 olsun.Neden piech oynatmassın anlamadım gitti.Bence adam süper oyuncu.Yazık günah el insaf yanii..

58MySouL 19.02.2013 17:59

[B]ERTUĞRUL SAĞLAM[/B]

B.DUMANLI 19.02.2013 18:07

[QUOTE=yigidolar06;837184][B]Rıza hocayı savunanlar neredesiniz :D:D:D[/B][/QUOTE]

Riza hoca´yi her platformda savunmasini yapariz,fakat Piech denen oyuncu Erman´dan daha iyi ise o vakit ,Riza hocayida karsimiza aliriz...

lanbilal 19.02.2013 18:19

[QUOTE=58MySouL;837186][B]ERTUĞRUL SAĞLAM[/B][/QUOTE]

Evet ertugrul saglam :) ertugrul saglam bu takima ne guzel gider. Adaletli bir hoca. Oynayamayani keser. Guzel olur

58akif34 19.02.2013 18:26

Taktik olsun diye değişiklik öncelikle suna bir açıklık getirelim uğur atıfin yerine girmiş olabilir bu atının kanalinda oynayacak anlamına gelmez oyunu iyi takip ettiyseniz erhan çıktı yerine piech girdi kadir sağbek oynadı fakat yorgun olduğundan geri dönemedi yani kanata hızlı koşan bek lazimdi uğur girdi oyuna ki uğur girmeden önce kadının bir orta yapmaya çalışması vardik i evlere şenlik baskı kurulmuş kale ablukaya alınmış illaki orta yapmayı bilen birisi oyuna girecek gelelim piech konusuna çok iyi top sürdü pas attı bu onun artısiydi birde topuk pasi attı kimse hareketlenmedi buda onun eksisiydi kimse ondan roman yazmasını beklemiyor sadece futbol terimlerin öğrenmesini istiyor futbol oynayanlar bilir şifreli kelimeler kullanilir oyuncu topu nasıl atması gerektiğini bilir bunları öğrenince takıma faydasi olacaktır değişikliklerle kurtardigimiz maç bursa maçı son10 dakikada iki gol soyleyeceklerim şimdilik bu kadar cep telden girdim yazılarımda imla hatası olabilir eğer birisini uzduysem kırdım özür dilerim

34yigido34 19.02.2013 18:35

hale rıza hocaya laf ediyorlar sivas taraftarının futboldan ne kadar anladıgı belli rıza hoca varya eli öpülcek adam hale konuşuyosunuz

EneS ElmaS 19.02.2013 18:52

Bence hocanın uğuru oyuna sokma nedeni, Uğur'un eskiden forvet oyuncusu olmasindan kaynaklanıyor olabilir. İstediği forvet oyunculari alamadı yönetim vede cihan özkaraya anlaşılan yeterince güvenemiyor Rıza Hoca. Nedeni bu olabilir, yani asıl sorun transferin yapılmaması ve hocanın alternatifi olmaması.

Hoca suçsuzmu? Değildir illaki fakat tüm suçu hocaya yüklemek ne derece doğru olur orasını kendinize bırakıyorum.

holiganlady 19.02.2013 19:01

piech hiçte kötü değildi rıza hoca çok abartmış. hele uğuru oyuna alması saçmanın saçmasıydı ..

gogohan 19.02.2013 19:31

eğer akşamki pieck hazır olmayan piekse maşallah demek lazım.
hocam bu futbolcuyu sen almadın diyemi oynatmıyorsun yoksa daha bilmediğimiz başka olaymı var.
bu adam nasıl oynatılmaz hocam.
ya biz yada sen kafayı yedin.

adres58 19.02.2013 19:39

Bizim takımda bir kümeleşme, bir hizipleşme ve bir tebaa sorunu var. Bu Kasımpaşa maçı ile ayyuka çıktı. Gereken açıklamayı Yalçın abi yaptı. Adama bilmem nereleri ile gülerler. Bu oyuncu değişikliğinin iki açıklaması olabilir
1-Ben Aatıfı oyundan alıyorum çünkü yoruldu ve biz 10 kişi kaldık daha fazla gol yememek adına çıkardım.
2-SAÇMALIK...

Ne taraftan bakarsanız bakın ikiside Saçmalığa giriyor. Adam kornerden kafa vurmaya geliyor hemde 2 kere zaten mağlupsun ha bir yemişsin ha 2 yemişsin. Tamam Uğur hakkında konuşmak istemiyoruz. Nihayetinde bu kulübün kaptanıdır, ağabeyidir ama biz bu değişikliği Hayrettin kardeşimiz olsa bile diyecektik. Seyrediyoruz La Ligayı Bundesligayı Premier Ligi, mağlup olan takım forvet sürüyor, galipler ise defans. Bırakın bu ligleri tüm Dünya liglerinde döngü aynı. Vallahi inanın aklıma geldikçe gülüyorum.
[B]
Yazmıyorum daha,
Küstüm Rıza Hocaya!!![/B]

Mete209 19.02.2013 19:41

[QUOTE]Hocaya bir sorum var galata saray drogbayi bizden sonra aldi ama bizden önce oynatti siz piech i kac haftadir oynatmiyorsun ne imis arkadaslarini tanimiyor pekiya drogba ne cabuk tanidi bunlar[/QUOTE]

Drogba gelmeden önce 6 ay Türkçe kursuna gitmiş, sizin haberiniz yok!:D

Boşuna Rıza Hoca'yı suçluyorsunuz. Gençlerbirliği'nin yeni forveti de, Elazığ'ın yeni oyuncuları da velhasıl tüm yeni transferler takır takır Türkçe konuşuyor! Piech'in Türkçeyi iyi bilmesi lazım(!).

Hem bu gibi oyuncular oyuna ne zaman girerse girsin 3-5 tane gol atıp takımı kurtalmalı!(ymış):mad:

DOGU_BEY 19.02.2013 19:54

[B]Polonyadan haızr gelen bir Piech hazır değil diyerek oynatılmıyor ama ne hikmetse 1 yıldır top oynamayan Sercan hemen sahaya sürülebiliyor...İkisi de bu takıma yeni gelmiş ve ikisi de tanımıyor...E o zaman hangisi daha hazırsa neden sahaya o sürülmez?

Uğur Kavuk'un bu takımdaki torpili veya oynama zorunluluğu nedir? Ve son kasımpaşa maçında hangi akla hizmetle oyuna sürüldü? Biz önde olsak veya maç 0-0 olsa ve 10 kişi kalmış olsak tamam derim en azından puanı korumak adına defansa takviye yapıldı..Ama hem gerideyiz hem de hücum veya orta saha adamına ihtiyaç varken uğur efendinin sahaya sürülmesi adeta fıkralık bir olay!

İşte bu nedenlerden dolayı burada hoca eleştiriliyor yoksa kimsenin hocaya düşmanlığı veya art niyeti yok en azından ben kendi adıma böyle söyleyeyim...Bu seneki sorun hem hocanın hem de takımın istikrarsız gidişi..Hocanın olmadık tercihleri...Göz var nizam var, futbolun görünen basit şeylerini yapmayıp daha sonra çıkıp klişe laflar ederseniz kusura bakmayın eleştirilirsiniz...Herkes Rıza hocanın ilk geldiği yılı hatırlasın ne güzel herşeyiyle kendini takıma vermiş ve istediği transferleri söke söke yönetime yaptırmıştı...Ve ben de dahil hepimiz hocayla uzun vadeli çalışırız inşallah diyorduk..Ama bu sene bjk sevdası kabaran hoca herşeyi kenara attı, ne kendini gerçek anlamıyla takıma verdi ne de ilk geldiği yıl gibi transferler için ısrarcı oldu...Hocamız Sivaslı diye dokunulmaz değildir elbet...Burda Rıza hocayı aşırı sevenlere de saygım sonsuz ama göz var nizam var hocanın bu yıl yaptığı bariz yanlışları da görmez veya saklamaya çalışırsanız ayıp edersiniz..İşte gördük, 2 hafta iyi sonuçlar daha sonra hemen puan kaybı..Bu sene tam bir istikrarsızlar takımı olduk.Ve malesef bu takım bu sene giderek antep - gençler gibi orta sıra takımı kimliğine büründü..Bu sene başında hocanın bjk durumu ve sözleşmesine bile o maddeyi koydurmasından sonra artık Rıza hocayla sezon sonu yolların ayrılması gerektiğini düşünüyorum...

Piech hazır değil dersin 1 yıldır oynamayan Sercanı anında sahaya sürersin, Kasımpaşa maçında da yenik durumdayken Uğur Kavuğu dalga geçer gibi oyuna alırsın!

Bu kadar kendiyle çelişen bir hoca olmaz, olamaz....[/B]

etlidöktürek 19.02.2013 20:29

vazgeçilmiyor işte nasıl bir torpil varsa bu topçuda...

Salim58 19.02.2013 20:36

[B]Güzel bi yazı olmuş tamamına katılmasam bile bu güzel yazının çoğu yerine katılıyorum, Elimizde olan kadro belli maça çıkacak kadro yedekte bekleyen futbolcumuz belli ama bu futbolcuları nerede nasıl değerlendiririm düşüncesi malesef henüz belli değil bundan sonrada zor belli olur.

İyi oynayalım kötü oynayalım yenelim yenilelim bunlar futbolun içinde olan şeyler ama oyuna nerede nasıl kiminle hamle yaparım düşüncesi malesef Rıza hocamızda yok, Rıza hocamız skora bakmaksızın birde ikinci yarı başlarında oyuna müdahale edip gerekli değişiklikleri yapacağı günleri büyük bi heyecanla bekliyorum inşaallah fazla beklemeyiz.[/B]

Rallim58 19.02.2013 20:38

[B]Sivassporumuzun yükselen "uğuru" olarak görmemiz daha uygun olur...:)[/B]

cılgınsivas58 19.02.2013 20:44

doganın torpili vardı ondan kurtulduk ugurunda torpili var ama ondan kurtulamıyoruz

alibababali 19.02.2013 20:44

arkadaslar ne kayiracaksin nede kin gudeceksin bu sene tum takimlar birbirini yenebiliyor sivassporun menfaatine yorum yapacaksin oynanan oyuna gore kiritik yapmak lazim bende iki hafta once yorum yaptim riza hoca istifa ederse bu takim kume duser dedim o ayri ama kasimpasa macinda son dakikada bir sifir yenikken bir mudafaa oyuncusunu oyuna almak tam bir komediydi bu kadar sacmalik gormedim

MaXiMuM 19.02.2013 21:02

[B][I]Yenildiğimiz bir maç sonrası hocaya olan bu haklı !!! eleştiriler, yenildiğimiz için değil. Galip geldiğimiz çok maçta bile, hocanın anlamsız oyuncu değişiklikleri hep eleştiri konusu olmuştur.

Şu artık belli ki, hocamızın oyunu okuma ve oyuna kenardan müdahale etme yeteneği ( hadi haksızlık olmasın sıfır demiyim ama ) çok az. İnatçı bir yapıya sahip olması ve kendi bildiğinden taviz vermemesi, ona ve takımımıza zarar vermekte.

Anlamsız bir uğur değişikliğini ben sadece şuna yoruyorum. Uğur maç başı parasını alsın diye oyuna almıştır. Kıyakçılığın sonu da nereye varır bilinmesi lazım...

8taş maçında Piech'i 11 de görmek istiyoruz...[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:41.