![]() |
Tam Zamanında Oldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.rizahoca5858.jpg[/IMG]
[B]"Tam zamanında bir galibiyet oldu.."[/B] Rıza Hoca, M. P. Antalyaspor karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, ''Bu galibiyet, bizim için tam zamanında ve iyi bir galibiyet oldu'' dedi. Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medical Park Antalyaspor ile çok önemli, kritik ve kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirtti. Son 3 haftadır iyi oynamalarına karşın hak etmedikleri yenilgiler aldıklarını ifade eden Çalımbay, buna rağmen öz güvenlerini kaybetmediklerini dile getirerek, ''Arkadaşlarımız, maçın başından sonuna kadar mükemmel mücadele gösterdi. Maçın sonlarına doğru pozisyonlar yakaladık ama değerlendiremedik. Bu galibiyet, bizim için tam zamanında ve iyi bir galibiyet oldu'' diye konuştu. Ligde 9 kritik maça daha çıkacaklarını belirten Çalımbay, ''Kupada da çok iyi yere geldik. Bunu da bırakmak istemiyoruz ama önce ligde iyi bir yere gelmemiz gerekiyor. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, iyi bir takıma karşı iyi bir galibiyet aldık'' değerlendirmesinde bulundu. [B]Jakub Navratil[/B] ise çok basit bir gol yediklerini ifade ederek, ''Belki benim hatamdan golü yedik ama daha sonra mücadele edip bunu telafi ettiğimiz için mutluyum'' dedi. [B]Jan Rajnoch[/B] da 3 haftadır kazanamadıklarını hatırlatarak, bu nedenle Medical Park Antalyaspor maçının kendileri açısından çok kritik olduğunu vurguladı. Rajnoch, takım olarak iyi oynayıp kazandıklarını söyledi. [B]Ricardo Pedriel Suarez[/B] ise çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını, iyi savaştıklarını ve bunun sonucunda galip geldiklerini kaydetti. |
Cevap: Tam Zamanında Oldu
Hiç gereği yokken bu durumlara düştük zamanında bazı oyuncuları oynatmakta ısrar etmen ve bazı oyuncuları 18e bile almamanla düşme potasındayız hocam umarım herşey güzel olur...
|
Hoca herseyin en iyisini yapmaya çalışıyor kim ne derse desin biraz şanssızlık biraz hakemler bizi frenledi kesinlikle rıza hoca değil ligin en iyi topunu oynuyoruz ama maalesef ligde hak ettigimiz yerde değiliz hocaya hep destek t destek
|
Hoca 1sonraki galibbiyet icin isallah 3 malubiyet daha almayiz :(
|
[B]İlk golü attığımız maçlardan hiç kaybettiğimiz oldu mu bilmiyorum. En fazla 1 maçtır diye tahmin ediyorum. O nedenle ilk golü atmak bizim için çok önemli oluyor. Yalnız daha tam rahatlamış sayılmayız. Akhisar maçı çok önemli olacak.
Elazığ maçı da berabere bitseydi daha iyi olurdu. Altımızdakilerden sadece Trabzon,Elazığ ve Gaziantep'e karşı ikili averajımız daha iyi. Ordu, Karabük, Mersin, İbb ve Akhisar ile ikili averajlarımız iyi değil. Tabi bunlardan bazılarıyla ikinci maçlarımızı yapmadık. İbb ve Ordu'ya ilk maçlarda 2 farklı yenilmiştik. Bunu çevirmek lazım. Haftaya Akhisar maçını mutlaka galip bitirmeliyiz.[/B] |
3 haftadır 1-0 sonuçlarla kaybediyorduk. Özellikle iyi oynayıp ya bariz hakem hatalarına maruz kalıyor yada çok iyi götürdüğümüz maçı basit hatalarla veriyorduk. Allaha şükürler olsunki hem moral olarak kendimize geldik hemde mücadelemizle koparmayı bildik. Yalnız bu maçta çok basit yüzde yüzlük golleri atamadık. Şu anda averajımızın eksilerde olduğunu düşünürsek hem 2 direğin hem Eneramo ve Aatıfın kaçırdıkları bize lig sonunda çok gerekecek. Sağlık olsun; Önümüzde çok kritik bir Akhisar maçı var. Özellikle ilk yarı oyunu kontrol edip ikinci yarıda skor bulabiliriz. Akıllıca oynarsak bir galibiyetle Kupaya odaklanabileceğiz.
|
Bu arada gelecek hafta Ordu-Antep maçı da çok önemli bir maç olacak. Kendi maçımızı alalım rakiplerimizin maçlarıyla ilgilenmemize gerek kalmasın.
|
Bu galibiyetin Zamanı çoktan gelmişti,kaybettiğimiz maçlar dengesiz futbolculardan ve hocanın yalnış seçimlerinden kaynaklanıyordu,buna hakem hatalarınıda ekleyebîliriz,rıza hoca nın kazandığımız maçlara katkısı yok ama kaybettiğimiz maçlara katkısı büyük maalesef
|
Rıza hoca inatlarından vazgecmiş olsaydı zamanında simdi küme hattında degil üst sıralarda olurduk. Daha bişey degişmiş degil halen küme düsme hattı içerisindeyiz. Mümkün oldugu kadar cok puan toplamamız gerekiyor. Evimizde oynadıgımız macların hiç birinide kaybetmememiz lazım. İçeriye gelecek olan Ordu Gencler İ.B.B Karabük maclarından 12 puan almamız lazım beraberlikler bile bize sıkıntı yaratabilir. Oyuncular iyi motive edilip işin ciddiyetinin farkına varılması gerek. İnsallah ligi iyi bir yerde bitirebiliriz. İyi yerde bitiremezsek bile küme düsmeyelim yeter. ALLAH yardımcımız olsun.
|
[B]İlaç gibi gelen 3 puan oldu...[/B]
|
akhisar maçını mutlak kazanmamız gerekiyor....bir iki hafta üst üste kazanırsak çok rahatlayacağız...takımı kutluyorum
|
akhisar maçı çok zor olacak aman diyeyim hocam gekasa da böyle savunma arkasına toplar geçerse işimiz yaş
|
Nerelerden nerelere geldik biraz sanssizlik birazda hakem hatalari ile kötü rüyalar görmeye baslamisken gelen üc puan ilac gibi oldu.Insaallah devami gelir.......... Bu takimin yeri buralar olmamali biraz daha dikkatli olunsa varya ligin üstlerinde olabilirdik.......emegi gecenlere tesekkürler SIVASSPOR hepimizin................
|
iyi oyun iyi sonuç,bravo çocuklar...hep böyle devam,sizi seviyoruz.
|
[b]çok zor rakibe karşı çok kolay kazanacağımız fakat çok zor kazandığımız çok güzel galibiyet aldık bu 3 puan bize biraz olsun nefees aldırdı henüz herşey bitmiş değil bugün elazığ ordu maçını seyrettim adamlar bizden çok iyi oynuyorlar haklı galibiyet aldılar düşme barajı yükseldi önce 37 39 yeter gibi görünüyordu şimdi 40 puan bile yetmeyebilir henüz hiçbirşey garanti değil özellikle iç sahadaki maçlarda kurtuluş savaşına çıkacağız ibb ordu karabük takımlarına karşı 2li averajımızı düzeltmeliyiz duruma göre 5 galibiyet bizi rahat ligde bırakır deplasmanlardan boş dönmemeliyiz bu galibiYETİN ANLAM KAZANMASI İÇİN AKHİSARIDA YENMELİYİZ[/b]
|
Elazığspor ve Gençlerbirliği hariç alt sıralardaki diğer rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada 3 puan almak gerçekten çok önemliydi. Artık alınan her puan inanılmaz değerli bizim için.
|
[B][QUOTE=gdodeğilyiğido;841204]Elazığspor ve Gençlerbirliği hariç alt sıralardaki diğer rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada 3 puan almak gerçekten çok önemliydi. Artık alınan her puan inanılmaz değerli bizim için.[/QUOTE]
Akdeniz(Antalya) ve Ege(Akhisar) seferinden 6 puan alırsak düzlüğe çıkarız, tam tersi en ufak puan kaybı durumunda ise sıkıntılı günler bizi bekler demiştim..Çok şükür ilk 3 puan geldi..Şimdi sıra Akhisar'ı devirip iyice rahatlamak ve bu sayede de kupaya daha rahat kafayla çıkmak...[/B] |
bülent uygun hayranlari icin 4 hafta vermistim,1 haftasi geride kaldi.kaldi 3 hafta mersin akhisar ve ücüncü aday olarak antep kesinlesirde öyle kovulur.bu sivastan sonraki 4 kovulmasi olacak dikkatinizi cekerim.
|
[QUOTE=DOGU_BEY;841208][B]
Akdeniz(Antalya) ve Ege(Akhisar) seferinden 6 puan alırsak düzlüğe çıkarız, tam tersi en ufak puan kaybı durumunda ise sıkıntılı günler bizi bekler demiştim..Çok şükür ilk 3 puan geldi..Şimdi sıra Akhisar'ı devirip iyice rahatlamak ve bu sayede de kupaya daha rahat kafayla çıkmak...[/B][/QUOTE] [B][FONT="Arial Black"]gardas bundan haftalar önce demistim son on macin hemen hepsini kazaniriz diye,müneccim degiliz ama sivasspor tas gibi takim ligde adil bir yönetimle yenemiyecegi takim yok,bize lazim olan 3,5 mac birini kazandik geriye 2,5 mac kaldi akhisar ve orduyu yener sivas sonra kupaya odaklanir tamamiyle,ligi alt siralarda tutma stratejisi iste bugünki antalya maci gibi stadi dolu tutmak spor kamuoyunun dikkatini sivassporun üzerinde tutumak,cünki sivasa karsi antipati olusturmak istiyorlar bunada sivasspor taraftarindan baslamak istiyorlar,aziz yildirim ve baskanimizin üzerinde yogun bir baski var,bu baskiyi ancak böyle kirabiliriz,birlik ve beraberlik icinde oldugumuzu göstererek,hocasini kovalayan yönetimi protesto eden bir taraftarin takimini tepe taklak etmek kadar kolay bisey yok,uyanik olmali bu oyunlara gelmemeliyiz.tas gibi bir takimimiz var,geriye yaslanip rahat rahat maclarinizi izleyin,sadece KUPA MACINDA KALKIN AYAGA VE DELICESINE COSUN DESTEKLEYIN,cünki onu söke söke almamiz lazim.allah yardimcimiz olsun.[/FONT][/B] |
biraz sui zan olacak ama...
Tabi ki tam zamanında geldi takımdaki geleceğin için hocam Eğer bu maçta puan kaybı olsaydı -beraberlik dahil- staddan çıkacak tezahüratları tahmin etmek zor değil Hem takım için hem de takımdaki geleceğin için tam zamanında oldu hocam |
16.sırada ki Antep ile aramızda sadece 3 puan var,hocanın ve futbolcuların dikkatine
|
[B][QUOTE=sivaslıadem;841215]biraz sui zan olacak ama...
Tabi ki tam zamanında geldi takımdaki geleceğin için hocam Eğer bu maçta puan kaybı olsaydı -beraberlik dahil- staddan çıkacak tezahüratları tahmin etmek zor değil Hem takım için hem de takımdaki geleceğin için tam zamanında oldu hocam[/QUOTE] aynen kardeş katılıyorum eğer Allah korusun bu maçta beraberlikte dahi sert tepkiler gelmek üzereydi..maratonda izledim maçı ve hoca için yapılan yorumlar ve şikayetler çok kritik boyutlarda...[/B] |
[B][QUOTE=infial§;841216]16.sırada ki Antep ile aramızda sadece 3 puan var,hocanın ve futbolcuların dikkatine[/QUOTE]
işte o yüzden diyorum ya bu 3 haftalık periyotta alınacak 9 veya 7 puanla düzlüğe çıkarız diye...hala kritik konumdayız ve kupaya daha iyi asılmak için mutlaka alt sıralarla ilişkimizi bir an önce kesmeliyiz...[/B] |
[QUOTE=infial§;841216]16.sırada ki Antep ile aramızda sadece 3 puan var,hocanın ve futbolcuların dikkatine[/QUOTE]
evet ama biz bütün büyük maclarimizi oynadik kurban sen düsünme böyle kötü seyler,bu araliktaki takimlarin hemen hepsi yukari hesabi yapan takimlarla oynayacak,asil olan kontrollü olmak sivasta yeterince kontrollü,durumu hep kendi belirliyor,ne zaman mac kazanmasi gerekiyorsa kazaniyor,hedefsiz kalmak cok yanlis bir strateji,bak bugün herkes stadtaydi niye cünki durum kritik,öyle olmasaydi hepsi kahvede fayans düzecekti:).öyle degilmi 30000 bin kisilik stad istiyoruz ama mac saatinde 30000 binkiisi kahvede bunuda hesaba katin. |
hocanın şu açıklaması herşeyi özetliyor:tam zamanında alınan bi galibiyetti
|
işallah daha böyle bir 3 hafta kişişel ve (inatlıklardan)puan kaybetmeyiz
|
akhisar zorlu deplasman maça asılırlar
eger kişişel hatalarımız olmazsa o maçtan puanla ayrılırız |
Klasik,istikrarsiz bir sivasspor olmazsa haftaya kazaniriz insallah. Bugun sonuctan cok futboldan zevk aldim. Helal olsun sizlere
|
Iyi oldu helal olsun Sivas ;)
Düsen keske Antep olsa!!!! |
Böyle bir ropörtajın olmasını beğenmiyorum..Çok daha önceden ciddi davranıp puan toplasalardı,böyle olmazlardı...Çünkü Sivasspor,Kayserisporu 4-0 yendiği zaman puan sıralamasında Sivasspor üst sıralardaydı…Şimdi Kayserispor 36 puanda,Sivasspor daha yeni 32 puan oldu…Elazığspor 7 puandan,30 puana çıktı..Sivasspor haftalar sonra 32 puan oldu…Nereden nereye…
|
[QUOTE=sivaslihakan;841166]Hoca herseyin en iyisini yapmaya çalışıyor kim ne derse desin biraz şanssızlık biraz hakemler bizi frenledi kesinlikle rıza hoca değil ligin en iyi topunu oynuyoruz ama maalesef ligde hak ettigimiz yerde değiliz hocaya hep destek t destek[/QUOTE]
KESİNLİKLE KATILIYORUM. |
hakem ve rıza hocaya rağmen 3 puan yine hayrettini oyuna aldı ne yaptı etti sercan piech 30 dakka ısındı durdu hayrettinden sol kanat çıkarmaya çalışıyor sercan var elinde piech var elinde
|
rıza hoca yinede seni eleştrmeden duramayacağım artık sercan ve piechden faydanama zamnın gelmedimi neden bu ısrarın hayrettin ısrarın neden
|
sivassporun kadrosu bu bir tek adem koçak farklı onun yerine memhmet nas olsa ilk 11 de daha süper olurdu
|
rıza hoca kaleciyi uyarmıyormu göz göregöre kartı yedi bunu daha profösyonelce yapması lazım iyi niyetli kesin ama çok acemice zaman çalma şekli
|
benim anlamadığı iki konu var bilen varsa söylesin allah rızası için,
1-Bütün serbest vuruşlarda neden topun başında en az iki kişi durup bir adamı boşta bekletiyoruz, Ermanın orta yapacağı belli değilmi, 2-O kadar genç dinamik adam dururken ayakta duracak hali olmayan, adam geçemeyen pedriyel torpillimi Birde uğur a kızıyoruz ama bu erhan tam bir fecaat ne kademesi var ne top kullanması |
Her şey kendi elimizde . Lig sonuna kadar oynayacağımız maçların çoğu düşme potasındaki rakiplerimizle; Akhisar, İBB, Elazığ, Ordu, Karabük. Esas mücadele bundan sonra başlıyor.
|
[QUOTE=ccey;841271]benim anlamadığı iki konu var bilen varsa söylesin allah rızası için,
1-Bütün serbest vuruşlarda neden topun başında en az iki kişi durup bir adamı boşta bekletiyoruz, Ermanın orta yapacağı belli değilmi, 2-O kadar genç dinamik adam dururken ayakta duracak hali olmayan, adam geçemeyen pedriyel torpillimi Birde uğur a kızıyoruz ama bu erhan tam bir fecaat ne kademesi var ne top kullanması[/QUOTE] Pedriel bence iyi oynadı hatta Eneramoya bir pası var iyi bir vuruş yapsa kafayla gömerdi kaleye. |
[B]Jakub Navratil[/B] ise çok basit bir gol yediklerini ifade ederek, ''Belki benim hatamdan golü yedik ama daha sonra mücadele edip bunu telafi ettiğimiz için mutluyum'' dedi.
Navratil gardaşım ne güzel hatasını kabul edip itiraf etme gereği duymuş keşke uğur ve hayrettinde hatalarını kabul edip bu şekilde itiraf etseler |
Bu hafta Akhisar maçı ile perçinlemeliyiz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |