![]() |
Ziya'nin Kırmızı Kart Cezasını Erteleyelim
Sa Yiğidolar, bu sene özel sipariş üzerine ayrımcılık gozetilerek yapılan bir uygulama başlatıldı. Cezaların ertelenmesi. Bu senenin modası oldu. Dikkatimi LuaLuayla cekti, Gökhan Zan icinde aynı formülü uyguladı Galatasaray.
Anlam veremiyorum nedir bu ertelemenin sebebi? Belki futbolcu transfer olacak başka takıma.. Ee noldu kırmızı kartı yediği takım değil yeni takımı zarar görecek. Bu yönetmenliğin saçma tarafı idi ama asıl ilgilendiğim kısmı bu telafisi olmayan haftalarda haksız çıkar sağlamaktır bence. Bizi ilgilendirdiğini düşündüğüm kısım ise, hakem düzgün yönetim gösterse zaten görmeyeceği bi kırmızı kartın cezasını çekecek olan, takımımızın en önemli futbolcularından olan Ziya'nin takımın en ihtiyaci olduğu donemde bu cezasını ertelemek. Bu öneriyi önemli bulduğum icin konu actım inşallah birileri görüp gereğini yaparlar. |
Cevap: Ziya'nin Kırmızı Kart Cezasını Erteleyelim
[QUOTE=mucahit_58;843196]Sa Yiğidolar, bu sene özel sipariş üzerine ayrımcılık gozetilerek yapılan bir uygulama başlatıldı. Cezaların ertelenmesi. Bu senenin modası oldu. Dikkatimi LuaLuayla cekti, Gökhan Zan icinde aynı formülü uyguladı Galatasaray.
Anlam veremiyorum nedir bu ertelemenin sebebi? Belki futbolcu transfer olacak başka takıma.. Ee noldu kırmızı kartı yediği takım değil yeni takımı zarar görecek. Bu yönetmenliğin saçma tarafı idi ama asıl ilgilendiğim kısmı bu telafisi olmayan haftalarda haksız çıkar sağlamaktır bence. Bizi ilgilendirdiğini düşündüğüm kısım ise, hakem düzgün yönetim gösterse zaten görmeyeceği bi kırmızı kartın cezasını çekecek olan, takımımızın en önemli futbolcularından olan Ziya'nin takımın en ihtiyaci olduğu donemde bu cezasını ertelemek. Bu öneriyi önemli bulduğum icin konu actım inşallah birileri görüp gereğini yaparlar.[/QUOTE] Guzel dusunmusun gardas. İnsallah yönetimden birileri gereğini yapar böyle önemli maclarda ziyanın yerine hayretinin de oynayacağını düşünürsek onemli bi hamle olur.. |
Biz kimiz ki cezamizi ertelesinler haftalardır çalınmadık puanımız kalmadı çalınan puanlarımızı toplarsak Mersin'in kazandığı kadar puan eder. Ne bizim cezamızı ertelerler ne de bize karşı yapılan bilinçli hakem hataları sona erer....
|
Ne yapmamiz lazim nnasil ertelenecek
|
Yapılması gereken maalesef yönetimimiz gaflet uykusundan uyanacak Galatasaray ın başvurduğu gibi tahkime resmi başvuru yapacak görüntülerle haklılığını belgeleyerek..
|
Son adam olarak kirmizi kart görürsen bunun cezasi 1 mactir.
Önce PFDK cezayi aciklasin sonra Tahkim'e basvurulabiir. |
Bukadar haksizliga hazimete ugrayan Sivasspor´u hakli cikarmamak icin Ziya´ya iki mac ceza keserler.
Hakem olacak o zat F,Aydinus´da ödülendirmek icin haftanin en önemli maclarindan birini verirler. TFF ve MHK Bunlarin gözleri kör olmus isteselerde birsey göremezler. Ancak Allah bunlardan merhameti ,insaf duygusunuda almis kalpleri,vijdanlari kararmis kör olmus. Bunlara yali kim bol verirse ancak onlarin yaninda yer alirlar sen haklisin haksizsin kimin umrunda. Bilmiyorlarki biz cok iyi biliriz yal vermesini size bizim Kangalar ile beraber bol yal verip cobanin pesine katriz diyecegim ama Kangala haksizlik etmis olurum. |
Pdfk kararları henüz açıklanmamış daha açıklandıktan sonra itiraz yapılabilir ama asıl sorun kim yapacak?? Ben Mecnun Baskanciyim ama baskan hariç yönetimde gercek bi yonetici olduğunu düşünmüyorum. Rıza hoca desen her hafta aynı demeç basit kendi hatamızdan goller yiyoruz vs vs.
Yerel gazete tv napalim bizde biliyoruz sorunu asıl ulusal medyada ses duyuranilmek ama bi yonetici çıkıp 2 kelam etmiyor bize yapılan haksızlıklardan..... |
Başkanımız artık sesini biraz daha çıkarmalı. Başkanımızın yapamayacağı şey yok bence. Açıklansın da gerekeni yaparlar inşallah
|
o ş siz tff hadi bunuda yapsın
|
[QUOTE=Yigidoyuz058;843259]Pdfk kararları henüz açıklanmamış daha açıklandıktan sonra itiraz yapılabilir ama asıl sorun kim yapacak?? Ben Mecnun Baskanciyim ama baskan hariç yönetimde gercek bi yonetici olduğunu düşünmüyorum. Rıza hoca desen her hafta aynı demeç basit kendi hatamızdan goller yiyoruz vs vs.
Yerel gazete tv napalim bizde biliyoruz sorunu asıl ulusal medyada ses duyuranilmek ama bi yonetici çıkıp 2 kelam etmiyor bize yapılan haksızlıklardan.....[/QUOTE] [B]Ziya'ya verilecek cezaya büyük ihtimal erteleme isteğinde bulunulur kardeşim, Kabul edilir veya edilmez onuda bekleyip göreceğiz bu kulüp başı boş değil...[/B] |
Bu yıl kırmızı kart gördüğünden zor ..Çünkü Zan ve Lua Lua [COLOR="Black"]bu sene ceza almadıklarından [/COLOR]denilerek ertelendi..Kulp bu şekilde takıldı bizim kulpumuz olurmu ? bilemem vede sanmam ....
|
Bu sezon Ziya'nin bu 1. kirmizi karti.
4. saridan 1 mac ceza almisti, erteleme icin engel mi onu görecegiz.. |
Adamın topu eliyle aldığı açık bir şekilde görülüyor.Hayrettin oynarsa işimiz yaş.Yönetim bir işe yara da gerekli başvuruları yap.
|
Pfdk kararlarında ziyanın adı geçmiyor,cezası ertelendi mi acaba? Bu arada ksk'lı Şehmus özere 14 maç ceza vermişler
|
Sekiztaşın yalaka hakemleriyle bu lig gitmez. Hepsini ALLAHA havale ediyorum. Bir takımın kaderiyle hem TEKNİK HEYET hem HAKEMLER hem MHK hem TFF oynamaz. İnadınıza düsmeyecegiz!!!!!!!!!
|
[B]yakında bu tff ve onun piyon hakemleri kart falan da bastırır zaten: sipariş kırmızı kart erteleme talebiniz alınır, 1 yıl vadeye bölünür falan diye!!!
gel gör ki hakikaten haksızlığa uğrayan Sivasspor gibi Anadolu takımlarına ise HOOOPP SİZE YOKKK denir![/B] |
[QUOTE=Salim58;843312][B]Ziya'ya verilecek cezaya büyük ihtimal erteleme isteğinde bulunulur kardeşim, Kabul edilir veya edilmez onuda bekleyip göreceğiz bu kulüp başı boş değil...[/B][/QUOTE]
Insallah abi zaten anlatmak istedigim biz sitede bidirdansakta birileri itiraz yapmazsa bi anlami yok burda bosu bosuna tartismamizin. Ama itirazimizi yapariz ama tff kabul etmezse alnimiz acik soveriz Tff'ye. :) Diger taraftan riza hocanin Mac sonu konusmasinda kirmizi karttan hic konusmamasi sizinde dikkatinizi cektimi? Normalmi? Baska biri olsa kukrer feryadi figan ederdi bizimkisi 5 gun sonra aciklama yapmis garip :) |
[FONT="Comic Sans MS"][B]bence defansta ümit i stoper rojnoch u da sol bek oynatsın hayrettinden her türlü iyidir....şu maçta enaramoyu dinlendirip piech ile başlasa bide tadından yenmez..[/B][/FONT]
|
Pfdk kararlarinda ziyayi goren?
|
[QUOTE=Yigidoyuz058;843348]Insallah abi zaten anlatmak istedigim biz sitede bidirdansakta birileri itiraz yapmazsa bi anlami yok burda bosu bosuna tartismamizin. Ama itirazimizi yapariz ama tff kabul etmezse alnimiz acik soveriz Tff'ye. :)
Diger taraftan riza hocanin Mac sonu konusmasinda kirmizi karttan hic konusmamasi sizinde dikkatinizi cektimi? Normalmi? Baska biri olsa kukrer feryadi figan ederdi bizimkisi 5 gun sonra aciklama yapmis garip :)[/QUOTE] [B]Akhisar maçında haksız yere kırmızı kart gören Ziya Erdal için Sivasspor yönetimi harekete geçti ve PFDK'ya itirazda bulundu.[/B] |
Tabiki itiraz ne ertelemesi ne cezasi adamin harketi kirmizi kart diilki erteleme isteyelimm aslinda o kirmizi kartin aydunusun bi sekilde kaybetmesi gerekir anlayan anladiii...
|
pfdk kararları [url]http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=17600[/url] arkadaşlar ziya yok bilgisi olan paylaşabilirmi ço merak ettim ?
böyle art niyetli bir mhk nın unutması, cezayı ertelemsi, ceza vermemesi gibi bir durumu düşünmediğimden çok çok şaşırdım |
tff bilgi bankasında futbolcu bazında sorgulama yaptığınızda Zİya ERdal 30/03/2013 sivasspor-orduspor macında cezalı gözüküyor ama pfdk kararlarında adı geçmiyor, kaldıki direkt kırmızı kart normal şartlarda 2 maç ceza alır çözemedim ben bu işi, yada önümüzdeki ahfta içi pfdk tekrar ikinci kararlarını yayınlayacak
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=633[/url] |
[QUOTE=acizk;843367]tff bilgi bankasında futbolcu bazında sorgulama yaptığınızda Zİya ERdal 30/03/2013 sivasspor-orduspor macında cezalı gözüküyor ama pfdk kararlarında adı geçmiyor, kaldıki direkt kırmızı kart normal şartlarda 2 maç ceza alır çözemedim ben bu işi, yada önümüzdeki ahfta içi pfdk tekrar ikinci kararlarını yayınlayacak
[url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=633[/url][/QUOTE] Ziya'ya ekstra bir ceza olmadığı için kararlarda yer verilmemiştir. |
2 mac mi ceza alacak durum nedir ne zaman belli olur
|
bu hakemleri atayana selamlar yazıkya ne lan bu penaltıya bak karta bak insafı olan yapmaz ******* böyle insafı
|
[QUOTE=Salim58;843359][B]Akhisar maçında haksız yere kırmızı kart gören Ziya Erdal için Sivasspor yönetimi harekete geçti ve PFDK'ya itirazda bulundu.[/B][/QUOTE]
Salim Abi yonetimden biri olduguna dair suphelerim var :D Bu haber sevindirici, eger vesile olduysak ne mutlu. Kirmizi karti yada 1 maccezayi zor iptal ederler ama insallah erteleme isini yapabiliriz.. Bir arkadas pdfk karari demisti ama bugun iyice kontrol ettim Ziya yok cunki, hakeme rakibe anormal bi hareket olmayip, disiplin sucu olmayan normal kart cezalarina o pdfk raporunda yer verilmiyormus merak eden arkadaslarin bilgisine.. |
[QUOTE=58fatihcan;843370]2 mac mi ceza alacak durum nedir ne zaman belli olur[/QUOTE]
yok arkadasim 1 mac olur |
Bir erteleme talebi de Sivasspor'dan
[B]Akhisar Belediyespor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Ziya'nın cezası için Sivasspor kulübü erteleme talebinde bulundu.[/B]
22 Mart 2013 Cuma - 13:26 DHA Bir erteleme talebi de Sivasspor'dan Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, ligin 27'inci haftasında oynayacağı Orduspor karşılaşmasının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. 30 Mart Cumartesi günü Orduspor'u konuk edecek olan Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çalışmalarını iki grup halinde sürdürdü. Bir grup çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışması yaparken diğer grup ise minyatür kalede çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Milan Cerny, Ricardo Pedriel Suarez ve Murat Akça ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Kamil Grosicki, Milan Borjan ve Cihan Özkara katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Erhan Güven ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Lige verilen milli maç arasını iyi değerlendirmek isteyen Sivasspor, yarın kulübün A2 takımı ile karışık şekilde hazırlık maçı oynayacak. Kırmızı-beyazlılar 4 Eylül stadında oynanacak bu karşılaşmanın ardından bir gün izin yaparak yeniden Orduspor maçı hazırlıklarını sürdürecek. Orduspor karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten teknik direktör Rıza Çalımbay, "Karşılaşmanın hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyoruz. Şu ana kadar mükemmel şekilde çalıştık. Tek amacımız karşılaşmadan galip ayrılmak. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız."dedi. Takımdaki sakatlar ve eksikler hakkında da bilgi veren Çalımbay, "Yaklaşık 1 aydır sakatlığı bulunan Ümit büyük ihtimalle Ordu maçında oynayacak. Murat Akça ameliyat oldu, onun daha bir ay süresi var. Cerny'nin zaten ayağı kırıldı, onunda 1 ay kadar bir süresi var. Diğer arkadaşlarımızda da ufak tefek sorunlar var. Şu an Pedirel'in sakatlığı bizim için bir sorun oluşturuyor. Onun dışında sorun yok. Milli takımda bulunan arkadaşlarda Çarşamba gününden itibaren antrenmana katılacaklar." dedi. [B]ZİYA İÇİN ERTELEME BAŞVURUSU[/B] Çalımbay, Akhisar Belediyespor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Ziya'ya verilecek cezayla ilgili ise, "Diğer takımdaki futbolcuları 1 yıl erteliyorlar. Bizde ona başvurduk. İnşallah bizim başvurumuzda kabul olacaktır. Diğer arkadaşların ki nasıl ertelendiyse Ziya'nın ki de öyle ertelenir diye düşünüyoruz. Hem Ziya'ya gösterilen kırmızı kart bence de haksızdı. Bence Ziya orada haksızlığa uğradı. Biz gerekli itirazda bulunduk, İnşallah kabul ederler. İşte en küçük örneği Gökhan Zan'ın yaptığı hareket ve onun cezasının affedilmesi. Veya buna benzer bir çok olay daha var. Bizimki de ona benzer bir durum." diye konuştu. |
[QUOTE=mucahit_58;843196]Sa Yiğidolar, bu sene özel sipariş üzerine ayrımcılık gozetilerek yapılan bir uygulama başlatıldı. Cezaların ertelenmesi. Bu senenin modası oldu. Dikkatimi LuaLuayla cekti, Gökhan Zan icinde aynı formülü uyguladı Galatasaray.
Anlam veremiyorum nedir bu ertelemenin sebebi? Belki futbolcu transfer olacak başka takıma.. Ee noldu kırmızı kartı yediği takım değil yeni takımı zarar görecek. Bu yönetmenliğin saçma tarafı idi ama asıl ilgilendiğim kısmı bu telafisi olmayan haftalarda haksız çıkar sağlamaktır bence. Bizi ilgilendirdiğini düşündüğüm kısım ise, hakem düzgün yönetim gösterse zaten görmeyeceği bi kırmızı kartın cezasını çekecek olan, takımımızın en önemli futbolcularından olan Ziya'nin takımın en ihtiyaci olduğu donemde bu cezasını ertelemek. Bu öneriyi önemli bulduğum icin konu actım inşallah birileri görüp gereğini yaparlar.[/QUOTE] bu konunun yönetim kanadında ses getirmesine sevindim. |
ertelesinki diger futbolculara emsal olsun nede olsa ceza erteleniyor diye önüne gelen kırmızı kart görsün maçta yorulan iyi oynayamyan hocadan beklemektense kırmızıyı görüp çıkalım nede olsa cezası yok desin
|
Oyun oynanirken yeni kurallar konmasi ve uygulanmasi hic etik ve ahlaki degil
türkiyede futbolu o Kadar cirkinlestirdilerki simdi Ziya nin cezasi ertelenmesine o Kadar ihtiyacimiz varken bile cok cirkin aciklanmasi bile olmayacak bir uygulamayi türkiyede yürürlügü koydular Bu pislik Galasaray uygulamasidir umuyroumki bu sezon sonunda böyle sacma bir uygulama kalmaz insanlar bu durumu agzina bile Almazlar Ziya nin cezasi ertelenirse haddinden fazla cok sevinirim Hayrettin vede Ugurn olmayacagi bir macta galibiyet düsünmek hicte zor degil. |
ceza erteleme bana da çok saçma geliyor
|
Ziyadan once boyle birsey yapmasalardi kesinlikle karsi cikardim ama adamlar isin suyunu cikardi bir kere
|
[QUOTE=slasher//z;843412]bu konunun yönetim kanadında ses getirmesine sevindim.[/QUOTE]
Aynen bende şoktayim, bu siteye olan inancım birkez daha artti, konuyu açan kardeşime teşekkür ederim. Ve ilaveten sunu iddaa ediyorum; bazen problemin içindeki sizseniz sorunu görmek zor olabilir iste tam o esnada etraftan bilgi, öneri veya tavsiyeler gereklidir, sizi iyi bilen ama duruma dışardan bakabilen biri ve bu sitede bunu cok harika yapan en az 50-60 kişi biliyorum. Bu anlamda yönetim veya t.direktor haftanın 1saatini burdaki forumda ki görüşlere ayirsa istişare babında zararlı değil karlı çıkar.. |
Bende yonetimin duyarliligini saskinlikla ogrenip seviniyorum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:33. |