![]() |
Sivas'ta sakat çok
Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Orduspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Rıza Çalımbay, kulüp tesislerinde gerçekleşen idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı değerlendirmek amacıyla yarın 4 Eylül Stadı'nda A2 takımıyla hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Sakatlığı süren Ümit Kurt'un Orduspor karşılaşmasında büyük ihtimalle forma giyemeyeceğini belirten Çalımbay, ''Erken dönmesini bekliyorduk ancak Bursaspor maçı öncesinde antrenmanda sakatlığı nüksetti. Tekrar 15-20 gün geriye attı. Murat Akça ameliyat oldu, 1 aya yakın süresi var'' diye konuştu. Ayağının kırılması sonucu uzun süre sahalardan uzak kalan Milan Cerny'nin 1 ay sonra oynama ihtimalinin olduğunu dile getiren Çalımbay, şunları söyledi: ''Diğer arkadaşlarımızın da ufak tefek sorunları var. Pedriel, 3 günden beri antrenmanda yok. Borjan, Cihan ve Kamil Grosicki, milli takımlarındalar. Onlar da çarşamba gününden itibaren takıma katılabilir.'' ''Ziya'nın cezası da ertelenecek diye düşünüyorum'' Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Akhisar Belediyespor maçında kırmızı kart gören Ziya Erdal ile ilgili kararını açıklamadığının belirtilmesi üzerine Çalımbay, ''Diğer takımlardaki futbolcuların cezasını 1 yıl erteliyorlar, o yüzden biz de başvurduk. Benzer durumdaki diğer arkadaşların cezası nasıl ertelendiyse Ziya'nın cezası da ertelenecek diye düşünüyorum'' dedi. Ziya'ya gösterilen kırmızı kartın haksız olduğunu savunan Çalımbay, ''Ziya'ya yapılan harekete kırmızı kart göstermediğinde hakem de haksızdı. Bence Ziya orada haksızlığa uğradı'' diye konuştu. Çalımbay, Ziya'nın cezasının en kötü ihtimalle ertelenmesi gerektiğini belirterek, ''Biz itiraz ettik, inşallah kabul ederler. Gökhan Zan'ın cezasının affedilmesi, ona benzer birçok oyuncu var. Bu da ona benzer bir durum'' ifadelerini kullandı. İdman Çalımbay yönetiminde gerçekleşen idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından istasyon ve pas çalışması yaptı. Ülkelerinin milli takımlarına çağrılan Kamil Grosicki, Cihan Özkara ve kaleci Milan Borjan ile sakatlığı bulunan Murat Akça, Cerny ve Pedriel'den yoksun gerçekleşen antrenmanda, Erhan Güven ise takımdan ayrı çalıştı. |
Cevap: Sivas'ta sakat çok
Cernyi bn artık sakat olarak degerlendirmiyorum sivasspor kulübündeki çalışan herhangi bir elaman çaycisi acçisi bundan daha cok faydalı oldu sivasa
|
Cerny ne zamandir yok arkadas ben o adami unuttum bile. Bizde saat cok antremanlarda mi sikinti vvar acaba. Duzelir insallah da gicimuze.guc katariz
|
Kamil ve Piech sakatmiydida oynatmadin Akhisara karsi diye sorarlar adama.?
|
3 milli oyuncumuz milli maçlarda neler yaptı...
[B]Cihan Özkara[/B] Lüxemburg karşısında (0-0) 75. dakikada oyuna girdi. 83. dakikada bir gol poziyonundan yararlanamadı. [B]Milan Borjan:[/B] Japonyada hazırlık müsabakasında 90 dakika oynadı.(2-1) İlk golde defansın hatası sonucunda öne çıkarak topu uzaklaştıramadı ve aşırtma bir golle takımının 1-0 mağlup olmasında rol oynadı. 2. golde ise yine defansın uzaklaştıramadığı topda 2. golü kalesinde gördü. Genel olarak iyi bir performans sergiledi. [B]Kamil Grosicki:[/B] Warşova Narodowy Stadyumunda oynadığı Dünya Kupası Eleme müsabakasında 3-1 yenildiği müsabakada 11 kişilik kadroda kendine yer bulamadı. |
Hani kamil gocki akhisar macinda dinlendiriyordun bravo calimbay sen polanya yi bile düsünen adamsin sivas senin neyine akhisara yenilmisin umurundami Piech i saten unuttuk senin gibi antrenör dostlar basina .
|
Bir günde Rıza hoca sakatlansada maclara Bülent Albayrakla cıksak.
|
Ya bizim saglik ekibinde sikinti var yabda antremanlarda birsey var. Surekli oyuncu sakatlaniyor arkadas
|
3 ay sonra 4 futbolcumuz geri dönecek insallah.
Abdulkadir Özgen Samsunspor'dan. Jacques Faty S.C. Bastia'dan. Alican Karadag Fethiyespor'dan. Alihan Kubalas Tokatspordan. Sezon sonunda Eneramoyla yollar ayrilir diye düsünüyorum. Insallah iyi bir forvet alinir yerine hayirlisi olsun. Sivasspor A2 de yetenekli gencler var onlar da Sivassporumuza transfer edilsin ya da 4 Eylül Belediyesporda bunlara Riza Hocamiz sans verse iyi olur diye düsünüyorum. Ileride vaat eden Sivassporumuzu Hayrettin gibi yaslilarin yerine gececek yetenekli evlatlarimiz onlar. |
[QUOTE=citothehan58;843582]3 ay sonra 4 futbolcumuz geri dönecek insallah.
Abdulkadir Özgen Samsunspor'dan. Jacques Faty S.C. Bastia'dan. Alican Karadag Fethiyespor'dan. Alihan Kubalas Tokatspordan. Sezon sonunda Eneramoyla yollar ayrilir diye düsünüyorum. Insallah iyi bir forvet alinir yerine hayirlisi olsun. Sivasspor A2 de yetenekli gencler var onlar da Sivassporumuza transfer edilsin ya da 4 Eylül Belediyesporda bunlara Riza Hocamiz sans verse iyi olur diye düsünüyorum. Ileride vaat eden Sivassporumuzu Hayrettin gibi yaslilarin yerine gececek yetenekli evlatlarimiz onlar.[/QUOTE] Kardesime sonuna kadar katiliyorum. Bizim evlatlarimiz en kotu yuregi ile oynar ama oynar. Bunlar gibi ruhsuz oynamaz |
Ümit ve Murat'ın sakatlıklarının uzaması çok ama çok kötü olmuş ...
|
pedriel maçlarda yatıyor antremanlarda sakatlanıyor bu nasıl iş
|
[QUOTE=cılgınsivas58;843617]pedriel maçlarda yatıyor antremanlarda sakatlanıyor bu nasıl iş[/QUOTE]
Katiliyorum. Suarezi yaptigi tek sey kadro sayisinda +1 olmak |
Kamil Grosicki antalya macında gorupte taraftarımız nasıl hala savunabılıyor. adam kafasında takımı bıtırmıs gereklı sanslarda fazlasıyla verıldı bnce 11de oynatılmamalı
|
[QUOTE=yigido_furkan;843624]Kamil Grosicki antalya macında gorupte taraftarımız nasıl hala savunabılıyor. adam kafasında takımı bıtırmıs gereklı sanslarda fazlasıyla verıldı bnce 11de oynatılmamalı[/QUOTE]
Riza Hoca küstürdüde ondan oynamiyor. Piechde küser yakinda. Hangi macta 90 Dakika beraber oynadilar ? Bak Abdülkadir de Gol atiyormus. ?? |
Ah su forma adaletli dagitilsa da herkes yuregiyle oynasa. Milleti kusturmese bazilari
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:42. |