![]() |
Tehlikenin Farkında mısınız?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39733&token=76178[/IMG]
Son haftalarda aldığımız başarısız sonuçlarla her geçen gün tehlikeli bölgeye biraz daha yaklaşan Sivasspor'u bekleyen bir başka sorun ise, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan önemli futbolcularımızın olması. Çok büyük beklentiler ile Sivasspor için rekor sayılacak bir bedelle takıma transfer edilen ve kaptanlığa kadar yükselen Erman Kılıç başta olmak üzere, uzun yıllardır Sivasspor forması giyen ve adı Sivasspor ile özdeşen hemşehrimiz Hayrettin Yerlikaya, takımımızın göz bebeği Ziya Erdal, Michael Eneramo, Kadir Bekmezci, Jan Rajnoch, Ricardo Pedriel, Erhan Güven, Uğur Kavuk, Stefan Senecky ve Adem Koçak sezon sonu kontratları yenilenmezse bedelsiz olarak takımdan ayrılacak isimler olarak biliniyor. Özellikle takımın iskeletini oluşturan Erman, Eneramo, Kadir , Jan rajnoch ve takımda en sevilen isim olan Ziya Erdal'ın sözleşmelerinin hala yenilenmemesi taraftarlar olarak bizleri endişelendiriyor. Bu sezon performans düşüklüğü nedeniyle taraftardan yoğun tepki alan başta Uğur Kavuk olmak üzere, Erhan Güven ve takımda tutulan Senecky ile sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor. [B]Sivasspor.Com Özel [/B] |
Cevap: Tehlikenin Farkında mısınız?
Erman Kaptan ve Ziya haricindekilerin o Kadar cok düsündürücü ve tehlike olabilecegini zannetmioyorum.
Eneramo zaten aklida baska yerde kafasida onun icnde hep tek yillik sözlesme imzaliyor giiderse hic üzülmem. |
eneramonun taktik zaten belli takım bulursam giderim ortada kalırsam bir yıl sözleşme imzalarım kürkçü dükkanına geri dönerim
|
Bizdeki yönetim ne tranferi nede sözlesmeyi becere biliyor Allah askina ne is yapiyorlar hep merak konusu sözlesmesini garanti etmeyen futbolcu dan verim ala bileceginizimi saniyorsunuz malisef cok yaniliyorsunuz adamlar sizden umdugunu bulamayinca simdiden takim arama derdindeler neden perfonmasi iyi olan futbolculari simdiden rahatlatacak kararlar almiyorsunuz yoksa sizdemi alt ligleri kafaya koydunuz nedir bu vurdum duymazlik hic bir yetkiliden bu konuda aciklama yok bu hantal yönetim insani kahrediyor dogrusu beyler eger yöneticilik sizleri sikiyorsa ayrila bilirsiniz hicbir kulub karamsarlik icinde basariya ulasamaz lütfen koca sivasin takimina yazik etmeyin.
|
Bu sezon yönetimin ne yaptığını anlayan bir adım öne gelsin takım dibe vurdu vuracak tek kelime açıklama yok her maç bizi doğruyorlar yine ses yok takımın en önemli isimleri kadir erman eneramo rajnoch ziya takımdan giderse kimleri alacaklar kimi oynatacaklar takımı düşürmeyi hedefliyorsanız başaracaksınız demektir
|
Bu sezon performans düşüklüğü nedeniyle taraftardan yoğun tepki alan başta Uğur Kavuk olmak üzere, Erhan Güven ve takımda tutulan Senecky ile sezon sonunda yolların ayrılması bekleniyor.
bu isimlerin yanına hayrettin ve pedrieli de eklesek hiçte fena olmaz |
ben rajnoch un kadro dışı kalma olayından sonra sözleşme yenilemesini çok düşük bir ihtimal olarak görüyorum umarım yanılan ben olurum
|
Ziya 2 hafta önce sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. TFF de sözleşme bitiş tarihi 2013 gözüküyor ama uzattı. Sezon sonu güncellenir o tarih herhalde.
Ermanı bu sene elde tutamayız başka kulübe gider, peşinde koşanı çok. Rajnoch takımda mutsuzdu hala aynı mı bilmiyorum, büyük ihtimalle o da gider. Eneramo zaten kalmayacak kulüp de. Adem kalsın o bize lazım. Kadir, Pedriel ve Senecky eskisi gibi değiller kesinlikle gitseler iyi olur. Erhan iyi bir yedek ama Uğur'un yerine iyi bir sağ bek lazım. Hayrettin kesin kalır ve Ziya'nın yedeği olmaya devam eder. Seneye yabancı sayısı 5+3 olduğu için Senecky, Pedriel gibi oyuncular ile yollar ayrılmalı. Artık yabancı transferleri daha dikkatli yapılmalı. |
ziya ile tekrar anlaşıldı erman kılıç lada anlaşılmak uzere
|
Ermanın talibi çok olacaktır yenileme derhal yapılmalı Eneramo geçen sezon gibi yaparsa artık alınmasın takıma
|
Adı geçenler arasında takımda kalması gereken bence Ziya ve Raiynof
Bunun dışındakiler gitsede olur, Erman'ı arkadaşlar nasıl başarılı bulurlar bilmiyorum bir maçta iyi oynuyor 5 maçta vasat böyle orta saha oyuncusu ülkemizde çok var hele hele arasanız daha genç ve başarılı olanını arasabn bulursun öyle ahım şahım bir futbolcu değil, [B]Kadir ise takımın maalesef içinde truva atı gibi yenilgilerimizin baş mimarlarından[/B] gelir hatalı paslar, sık sık top kaptırmalar, penaltıya sebebiyetler vs vs . daha genç zıpkın gibi futbolcular bulunabilir yeterki aransın... Uğur, Erhan, gibi oyuncular zaten vasatın altında bakın 4 eylül sağ beki ile ilgili büyük takımların peşinde olduğuna dair yazılar okuyoruz neden Sivasspor da değerlendirilmesin... |
[COLOR="Red"]Editörün notu : Yorumunuzu büyük harflerle yazdığınız için silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR] |
ziya hariç hiç birine üzülmem. erman olsa da olur olmasa da 1 maç oynayıp 5 maç yatacaksa gitsin.kadir önceki sezondaki gibi oynayacaksa o da kalabilir.rajnoch büyük ihtimal gidecek kalmasını isterim ama rıza hocanın elinde harcanmasın bir ara haber çıkmıştı udinese istiyordu serie a ya gidebilir. eneramoyu kim alıp başına bela edecek merak ediyorum o da gitsin. uğur erhan hayrettin zaten misyonlarını tamamladılar.adem koçak iyi oyuncu ama o da teklif olursa %99 gider.
|
Eneramo bizden baska yerde oynayamaz zaten. Erman rajnoch lazim bize. Adem de lazim. Erhanin performasini kotu bulmuyorum ama ugura ugurlama toreni yapma vakti geldi de geciyor
|
Eneramo gitsin arkadaş, koskoca takım bir oyuncunun keyfine göre oynayamaz biz forvet hattımızda pire gibi sürekli koşan, varıyla yoğuyla mücadele eden Piech gibi oyuncularla yolumuza devam etmek istiyoruz
|
Ziya ve Adem dışında gidişi takıma zarar verir diyeceğim bir oyuncumuz yok maalesef. Takımımızı daha iyi yerlerde görebilmemiz için yönetimin her bölgeye iyi futbolcular transfer etmesi gerekir. Bu yazdığım iki oyuncunun dışında kalan futbolcularla takımımızın iyi yerlere gelmesi ve başarılı olması çok ama çok zor.
|
Ziya ve Rajnoch dışında hepsi gidebilir !
Tehlike mehlike yok ... Küme düşmenin 3 puan üstündeki bir takımdan herkes bile gidebilir ... |
pardon???? ne tehlikesi kardeşim erman-ziya-rajnoch-kadir dışındakilerin hepsi hemen tası tarağı toplasın çeksin gitsin normalde kadirde gitmeli ama orta sahamız çok az o yüzden o kalsın
uğur-erhan-pedriel-eneramo-hayro(jübile)-senecky bunlar zaten gitmesi gerekli isimler |
ziya ve erhan dışında hepsinin gitmesi bizim için daha hayırlı zaten..keşke gitselerde kurtulsak
|
uğur kavuk hayrettin ve erhan kesinlikle anlaşılmalı onlar alternatifsiz yönetim çok acele etmeli bu futbolcularda
|
[b]yeri doldurulmazsa sıkıntı yaşayabileceğimiz oyuncular ziya,kadir,erman ,eneramo diğer oyunculardan raynohc ,adem,erhan ,pedriel çok sıkıntı yaratmazlar diye düşünüyorum ,eneramonun peformansını rıza hoca düşürüyor geçen sezon groseçkiyle çok iyi ikili olmuşlardı şimdi öyledeğil ,eneramonun yanına hızlı ,mücade eden birini koysa eneramo dünyanın golünü atar attırır ,erman geçen sezon muhteşemdi busezon oynamadığı halde yine asist kralımız onu isteyen çok olur tutacağımızı sanmıyorum,ziyayı 3 büyükler almazsa kalır diye düşünüyorum ,kadir busezon çok kötü olmasına ragmen oynadığı yer itibariyle takımın yükünü çekiyor kimsenin yeri doldurulamazdeğil ancak iskeletin çok fazla bozulmasından yanada değilim bu sene yırtsakda gelecek sezon çok sıkıntı olur [/b]
|
[QUOTE=58sinan58;843736]eneramonun taktik zaten belli takım bulursam giderim ortada kalırsam bir yıl sözleşme imzalarım kürkçü dükkanına geri dönerim[/QUOTE]
***takımı bu kritik duruma getiren enaramo ve rıza calımbaydır, sezon sonunu beklemeden bu ikiliye ödemeleri yapılıp takımda uzaklaştırmak en doğru karardır. |
Sozlesmeleri biten ruhsuzlari ve hocalarini gondermek lazim
|
[QUOTE=GokhanTurna;843745]Ziya 2 hafta önce sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. TFF de sözleşme bitiş tarihi 2013 gözüküyor ama uzattı. Sezon sonu güncellenir o tarih herhalde.
Ermanı bu sene elde tutamayız başka kulübe gider, peşinde koşanı çok. Rajnoch takımda mutsuzdu hala aynı mı bilmiyorum, büyük ihtimalle o da gider. Eneramo zaten kalmayacak kulüp de. Adem kalsın o bize lazım. Kadir, Pedriel ve Senecky eskisi gibi değiller kesinlikle gitseler iyi olur. Erhan iyi bir yedek ama Uğur'un yerine iyi bir sağ bek lazım. Hayrettin kesin kalır ve Ziya'nın yedeği olmaya devam eder. Seneye yabancı sayısı 5+3 olduğu için Senecky, Pedriel gibi oyuncular ile yollar ayrılmalı. Artık yabancı transferleri daha dikkatli yapılmalı.[/QUOTE] kadir orta sahanın dinomosu o gidderse orta saha zarar görür |
ugur ve senecky gitsin yeter
kadir erhan rajnoch kara boga adem ve canı isteyince oynayan istemeyince oynamayan erman bana göre kalmalıdır |
pedrielin ugurla birlikte 1dakka düşünülmeden mutlaka gönderilmesi lazım
|
Gondermeyip kulaklarini ceksen ruhiyla oynasa iyi topcularda iste kasiniyorlar gonder gitsin
|
Emeramoyla Pedrielle nereye kadar zaten. Diğer takımlar kadar aklımız yokmu bizim. Diarraları weboları bulup getirmeyi beceremiyoruz bari git küme düşmüş Mersine ''Mert Nobre''yi al gel. Adam ptt de oynayacak değilya. Bunu alamayacak kadarda beceriksiz değilizdir heralde...
|
artık bu küçük oyunlardan bıktım ben. Büyük oynayacaksın arkadaş. Gerekirse 1 milyon da fazla verip adam gibi futbolcu alacaksın. O adam sana 2 maç fazla kazandırsa telafi eder zaten karlı bile çıkarsın. Galibiyet başına 900 bin azmı. Ne yazıkki artık bu rakamı bile verip transfer yapılmıyor.. Kulübe herşeyden önce büyük düşünebilen adamlar lazım
|
[B]Ziya zaten sözşelmesini uzattı.Kadir Bekmezci Erman Kılıç'da muhtemelen sözleşme yenileyecekler. Eneramo'nun durumu ise çok farklı şayet çok para ister ise sezon öncesi gibi yapılırsa onunla sözleşme yenilenmeyecek. Ne Uğur ne Erhan, Pedriel nede Rajnoch ile sözleşme yenilenmeyecek bunların dışında takımdan da gönderilecek isimler olacak. Anlayacağınız önümüzdeki sezon köklü değişiklikler bizi bekliyor...[/B]
|
Oyuncu satma kabiliyetimiz bile yok. Para kazandırarak giden futbolcumuz var mı bir bakın? Hepsi boşa çıkıyor öyle gidiyor, bizde gidiyoruz boşta olanları alıyoruz....
|
Insallah koklu degisiklikler olurda takim oyun.oynar
|
[QUOTE=yiğido58sinan;843876]Oyuncu satma kabiliyetimiz bile yok. Para kazandırarak giden futbolcumuz var mı bir bakın? Hepsi boşa çıkıyor öyle gidiyor, bizde gidiyoruz boşta olanları alıyoruz....[/QUOTE]
galiba para kazandırarak giden bir servet var birde bilica var yanlış hatırlamıyorsam |
[QUOTE=kaptann58;843822]uğur kavuk hayrettin ve erhan kesinlikle anlaşılmalı onlar alternatifsiz yönetim çok acele etmeli bu futbolcularda[/QUOTE]
bunlara birde pedrieli eklersek seneye kesin ilk üçteyiz |
[QUOTE=58sinan58;843893]galiba para kazandırarak giden bir servet var birde bilica var yanlış hatırlamıyorsam[/QUOTE]
Evet işte bilicadan sonra hatırlamıyorum. Koskoca mehmet yıldız bile elimizde patladı. Rajnoch madem gidecekti devre arası Udinese istiyor denildi. Veya almak isteyen başka kulüp vardır illa. Böyle iyi oyuncuları beleşe kaptıran bir bizim takım... |
Hayrettin yerlikaya'nın takımdan gitmesini kesinlikle istemem.2.ligden beri formamızı giyiyor ve sivaslı.
|
UĞUR zaten yavaş yavaş bavullarını topluyor bundan emin olabilirsiniz.. Hatta bazı nüktedan arkadaşlar tesislere gidip baston hediye edeceklerini de biliyorum.. Sürpriz yapacaklarmış uğur'a :D ..
Ayrıca Rajnoch'un mutsuz olduğunu (Rıza Hoca ile ilgili problemlerden dolayı) sağır sultan bile duydu.. Rıza Hoca giderse, Rajnoch'un kalma olasılığı yüksek.. Senecky'nin de bileti hazır.. Sadece gidiş için ;) Hayrettin için bilet bakıldı.. Ama bilet yok dediler.. :) jübile'ye kadar hayrettin'i hayretler içinde ve diken üstünde izlemeye devam edeceğiz zannımca.. Erman ve Ziya ile 2015 sonuna kadar anlaşıldı.. Ziya imza attı.. Erman ise paraf attı, imza sezon sonunda ;) Erhan; alternatif bir sağbek bulunmadan elden çıkarılmayacaktır.. Yoksa o mevkide Rıza Hoca manajer futbolcu olarak gorev yaparsa kimse şaşırmasın :) !! (faal futbolcu iken Gordon onu çookk sağbek oynatmıştı ) Kadir ve Adem'de bir aksilik olmazsa seneye yine bizle devam edeceklerdir diye düşünüyorum.. Kadir'de saç kalmayacak, Adem ise ona nazire yaparcasına sacını yeni sezonda uzatabildigi kadar uzatacağı gelen duyumlar arasında.. Pedriel için yönetim ayakta kalması şartıyla yeni bir sözleşme sunacak.. Yalnız pedriel sahaya'ya çıkmadan zemin etüdü yaptırmadan ve gerekli yıkılmama gibi elzem izinleri almadan sahaya sürülmeyecek.. Eneramo ise, Sivas'da arab baharının hiç bir zaman gelmeyeceğini anlamış oldugundan, bir iki piyasa sortisi yaptıktan sonra tekrar SİVAS semalarında arzı endam edeceği kuvvetle ihtimal.. Rıza Hocamız ise, bir iki tane Sivas'ın bütçesini aşan kaliteli oyuncu transferi için girişimde bulunsada o bir iki tane oyuncu değilde, yönetimin istediği ( özellikle de Erdal Sarılar'ın engin bilgisinden yararlanılarak) pedriel vari oyuncuları renklerimize bağla(yacağız)mak zorunda kalacağız.. Ucuz etin yahnisi durumları gibi.. Rıza Hoca'mızda ligin ilk haftasında 34 kritik maç oynayacağız, telafisi olmayan maclara çıkacağız her mac bizim için final maçı, puan yada puanlar almak zorundayız derken, yine hocamız ligin 33. Haftasında çok kritik iki maç oynayacağız, telafisi olmayan maclar oynayacağız, her mac bizim için final macı, puan yada puanlar alacağız (durumumuz gayet iyi bile olsa) diyerek altına karbon konulmuş açıklamalar ve basın toplantıları düzenleyecek.. Bizler, burada bir transfer sezonu x yada z geldi gelecek diye papatya falı tutmaya devam ederken, takımın hersene birbirine benzeşen performansına göre (kutuplaşip birbirimizi kırmaya ve üzmeye daga çok ihtimam göstererek devam edeceğiz) Umarım bu yazdıklarımdan en azından bir kaç tanesinden farklı birşeyler zuhur eder de bizleri gercekten heyecanlandiracak, yeni ve büyük hedeflere koşulan yeni bir sezon geçiririz.. Önemli Not: yukarıda yazdıklarımın olması için öncelikle bu hafta ordu macında tüm Sivas'ın 4 Eylül'de Ordu'nun fişini çekip bizi düzlüğe çıkaracak maçta kazanmamız gerekliliğini idrak etmesi ELZEM'dir.. |
Erman, Hayrettin Yerlikaya, takımımızın göz bebeği Ziya Erdal, Michael Eneramo, Kadir Bekmezci, Jan Rajnoch, Ricardo Pedriel, Erhan Güven, Uğur Kavuk, Stefan Senecky ve Adem Koçak. Takımımızda kimsenin yeri doldurulmaz degildir. Ancak elindeki hazineleride kaptırmamak gerek. Bizim en büyük hazinemiz Ziya ve ne kadar elestirilsede cogu macta asist yapan serbest vuruslarda etkili olan Ermandır. Bu ikisini takımda tutarsak bizim için yeterlidir. Ziya zaten uzattı 2015 yılına kadar. Geriye Erman kaldı. Bunların arasından Rajnochuda ekliyebiliriz. Gelecek sezon daha genis kadro kurup laik oldugumuz yerlere geliriz insallah. Tabi bu sezonu atlatabilirsek. ::mad::mad::mad:
|
Hayroyu jubile yapana kadar birakmazlar. Birakirlarsa ayip olur oynarsa bize ayip olur. Kenarda beklesin. Aman ugurun jubilesi bizden olmasin.erhan iyi alternatif. Adem kadir yola devam bence. Eneramo icin kör bir t.d olursa ister gider yoksa basimiz da Allah buyuk yani
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;843954]UĞUR zaten yavaş yavaş bavullarını topluyor bundan emin olabilirsiniz.. Hatta bazı nüktedan arkadaşlar tesislere gidip baston hediye edeceklerini de biliyorum.. Sürpriz yapacaklarmış uğur'a :D ..
Ayrıca Rajnoch'un mutsuz olduğunu (Rıza Hoca ile ilgili problemlerden dolayı) sağır sultan bile duydu.. Rıza Hoca giderse, Rajnoch'un kalma olasılığı yüksek.. Senecky'nin de bileti hazır.. Sadece gidiş için ;) Hayrettin için bilet bakıldı.. Ama bilet yok dediler.. :) jübile'ye kadar hayrettin'i hayretler içinde ve diken üstünde izlemeye devam edeceğiz zannımca.. Erman ve Ziya ile 2015 sonuna kadar anlaşıldı.. Ziya imza attı.. Erman ise paraf attı, imza sezon sonunda ;) Erhan; alternatif bir sağbek bulunmadan elden çıkarılmayacaktır.. Yoksa o mevkide Rıza Hoca manajer futbolcu olarak gorev yaparsa kimse şaşırmasın :) !! (faal futbolcu iken Gordon onu çookk sağbek oynatmıştı ) Kadir ve Adem'de bir aksilik olmazsa seneye yine bizle devam edeceklerdir diye düşünüyorum.. Kadir'de saç kalmayacak, Adem ise ona nazire yaparcasına sacını yeni sezonda uzatabildigi kadar uzatacağı gelen duyumlar arasında.. Pedriel için yönetim ayakta kalması şartıyla yeni bir sözleşme sunacak.. Yalnız pedriel sahaya'ya çıkmadan zemin etüdü yaptırmadan ve gerekli yıkılmama gibi elzem izinleri almadan sahaya sürülmeyecek.. Eneramo ise, Sivas'da arab baharının hiç bir zaman gelmeyeceğini anlamış oldugundan, bir iki piyasa sortisi yaptıktan sonra tekrar SİVAS semalarında arzı endam edeceği kuvvetle ihtimal.. Rıza Hocamız ise, bir iki tane Sivas'ın bütçesini aşan kaliteli oyuncu transferi için girişimde bulunsada o bir iki tane oyuncu değilde, yönetimin istediği ( özellikle de Erdal Sarılar'ın engin bilgisinden yararlanılarak) pedriel vari oyuncuları renklerimize bağla(yacağız)mak zorunda kalacağız.. Ucuz etin yahnisi durumları gibi.. Rıza Hoca'mızda ligin ilk haftasında 34 kritik maç oynayacağız, telafisi olmayan maclara çıkacağız her mac bizim için final maçı, puan yada puanlar almak zorundayız derken, yine hocamız ligin 33. Haftasında çok kritik iki maç oynayacağız, telafisi olmayan maclar oynayacağız, her mac bizim için final macı, puan yada puanlar alacağız (durumumuz gayet iyi bile olsa) diyerek altına karbon konulmuş açıklamalar ve basın toplantıları düzenleyecek.. Bizler, burada bir transfer sezonu x yada z geldi gelecek diye papatya falı tutmaya devam ederken, takımın hersene birbirine benzeşen performansına göre (kutuplaşip birbirimizi kırmaya ve üzmeye daga çok ihtimam göstererek devam edeceğiz) Umarım bu yazdıklarımdan en azından bir kaç tanesinden farklı birşeyler zuhur eder de bizleri gercekten heyecanlandiracak, yeni ve büyük hedeflere koşulan yeni bir sezon geçiririz.. Önemli Not: yukarıda yazdıklarımın olması için öncelikle bu hafta ordu macında tüm Sivas'ın 4 Eylül'de Ordu'nun fişini çekip bizi düzlüğe çıkaracak maçta kazanmamız gerekliliğini idrak etmesi ELZEM'dir..[/QUOTE] [B]abi büyük bir keyif ve zevkle okudum, çok iyi analizler yapmışsın :)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:38. |