SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Sivasspor ZT Kupasını Kazanabilir mi? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35884)

58MUAMMER58 13.04.2013 12:19

Sivasspor ZT Kupasını Kazanabilir mi?

[b] yönetimin hataları ,inanılmaz hakem hatalarının aleyhimize çok olması ,rıza hoca ve futbolcularımızın hataları yüzünden sıralamada istediğimiz noktada değiliz ,başarısızlıkla ve hatalarla dolu bu sezonda ,hem kaliteli oyuncuların sivasa nazlanmadan gelebilmesi,hemde sivasspor kadrosunun yeniden yapılanması açısından avrupa kupalarına katılmayı çok önemsiyorum,belki hele bi ligde kalmayı garantiliyelimde ,türkiye kupası şurda dursun diyeceklerde olabilir ,ben sivassporumuzun hem ligde kalacağına ,hemde ziraat türkiye kupasını kazanacağına , enkötüsü kupada final oynayacağına yürekten inanıyorum ,sizlerinde kupa hakkındaki fikirlerinizi bu başlık altında öğrenmek istiyorum[/b]

Yusuf Çevik 13.04.2013 12:26

Cevap: SİVASSPOR Z.T.KUPASINI KAZANABİRMİ?

[B]Herşey zor bakalım neler olacak. :) [/B]

58_SEMİH_58 13.04.2013 12:28

Yöneticisinden futbolcusuna klübede ki teknik ekibe kadar herkesin aklı fikri kupada.Trabz10 maçında çok farklı Sivasspor olacak sahada.

legolass 13.04.2013 12:38

bizde kotu oynuyoruz trabzonda oyle. 2-0 yendigimz macta belkide sezonun en iyi maclarindan birini oynadik ama rakip 10 kisi kalmis biz oyuna ugur ve hayrettini alip mantiksiz bir sekilde geriye cekldik inanlmaz pozisyonlar verdik onlar atamadi. bu macin havasi daha farkli olacak cunku 2 takim icinde lig bitme noktasina geldi kume dusme korkusu fazla yok. ellerindeki tek sey kupayi alabilmek onun icinde var gucleryle oynayacak 2 takimda. tolunay kafkas gibi bir cirkefin takimi bu macta kesnlikle cok sert oynayacak mactan sonrada demisti tolunay boyle bir takima karsi sert oynamaliyiz hakem cok iyi yontmsken birde hakeme tas atmisti. bu macta gol yemeden alacagimz galibiyet bizi finale goturur. ama ne yalan soyleyim hic umudum yok. acaba bu macta nasil bir hakem hatasi gotecegiz alistik artik Sivas'i nasil kiyima ugrtattiklarina. 7 milyonlk belki daha fazla nufuslu bir sehrin insani neden bu kadar sessiz kalir? basimzdaki baskan denen sahis bile sesini cikarmiyor bu nasil istir helal olsun Riza Calimbay senin ne kadar hatan olsa da hakem hatalarini soyleyen tek kisi sensin.

Ferhat06 13.04.2013 12:42

Trabzonu geçersek neden olmasın.Finalde hava ve motivasyon çok farklı olacak.Kupayı almalıyız çok yaklaştık çünkü.4 takım arasında en iyi kadroya sahibiz.

Abdullah DuMaN 13.04.2013 12:57

Trabzonu elememiz halinde Fenerbahçe için öncelik UEFA olacağından şansımızın yüksek olacağını düşünüyorum. Tabi Fenerbahçenin yarı finali geçeceğini düşünürsek

Morten58 13.04.2013 13:07

Öncelikle sunu belirtmekde fayda var ,Sivasspor'umuz, Zirrat Türkiye Kupasini bu sezon cok baska bir havada oynuyor bu bir gercek, eger defansif Futbolcularimiz, en az yüzde 80'nin üstüne cikarlarsa ,ofansif Futbolcularimiz ise en az yüzde 90'nin üzerine cikarlarsa , hem Final oynariz hemde Kupayi evel Allah müzemize götürürüz.

engin2609 13.04.2013 13:48

[B]gençlerbirliği maçından farklı bir sivasspor izliyiceğiz inşallah taraftarında 90 dakika destegiyle sivassporumuz galibiyetle ayrılıcaktr[/B]

cemahmety 13.04.2013 13:57

kazanırsak tamamen futbolcuların bu konuda inanmışlığı ve performansıyla kazanırız çünkü bu saatten sonra bu işte ne yönetimin ne de teknik heyetin bir katkısını iddia etmek yanlış olur

ROMANTİK KATİL 13.04.2013 14:19

İçerdeki macı alacagımızı düsünüyorum. Besiktas teknik drektör adayı Rıza Calımbye gene macera aramazsa geriye yaslanmazsa Trabzona fark bile atabiliriz. Taraftar elinden geleni yapması gerekiyor. Bu sezon bütün olumsuzlukların önüne sadece kupada final oynayarak gecilebilir.

poyrazer5858 13.04.2013 15:22

finale çıkacağımız düşünüyorum.bizim takım 4 büyüklerle yapılan maçlarda iyi onuyorlar. bu maçta da iyi oynayacaklarına inanıyorum. tek korkum son zamanlarda sık sık yaptığımız bireysel hatalar. ya 10 kişi kalıyor, ya da aptalca penaltılara sebebiyet veriyoruz.
bir de seyirci faktörü var. maalesef , sivas seyircisi şehirlerinin takımına yeteri kadar destek vermiyor .hayati maçlarda dahi sudan ucuz biletlere rağmen tribünler dolmuyor. herkesi acımasızca eleştiren taraftarımızın biraz da kendini eleştirme zamanı gelmedi mi artık.

B.DUMANLI 13.04.2013 15:50

Baskan yaptigi aciklamada tüm kupa gelirlerini kupanin kazanilmasi durumunda futbolculara verecegini söylemisti.Buda futbolculari bu maca ayrica motive eder gibi geliyor bana.
Finale kadar oyniyacaklari üc macla ceplerini dolduracaklar ben bu yüzden kupa maclarinda sahada bambaska bir Sivasspor görecegimi umuyorum.

burak58as553 13.04.2013 16:07

[B]Gerçekçi olalım arkadaslar.Hadi Trabzon'u eledik Fenerbahçe'yi veya Eskişehir'i eleyebilir miyiz.Ha dersiniz tek maçlık sistemde hiçbir şey belli olmaz o zaman şartlar bizim lehimize olursa neden olmasın ?

İnşallah alırız bu kupayı ama bu futbolla biraz zor..[/B]

serkan_ozcan58 13.04.2013 18:57

neden olmasın trabzon bizden iyi takım değil ilk maçta gol yemeden alacağımız galibiyet bize yeter trabzonda ne yapıp eder çıkarız ben takımımıza güveniyorum o kupa bu sene gelecek...

savaş2 13.04.2013 19:09

***bu kupa da rıza hoca takım başında olmazsa kesin kupa bizim,liğde kalalım yeter kupa önemli değil.

hatzivrettas 13.04.2013 19:23

Kupayı bizim istediğimiz kadar ts'de istiyor.Ben dikkat diyorum.

58fatihcan 13.04.2013 20:19

Almasına alabilir de... Sivasa pek yedirmezler. Yoksa alabilecek kadar güçlü bir kadroya sahibiz

sivaslıadem 13.04.2013 20:51

ben tüm olumsuzluklara rağmen çok ümitliyim kupadan
Ayrıca bursadan kalkıp sırf trabzon maçını izlemek için okuldan kaçıp geleceğim

RsT4 13.04.2013 20:51

trabzon engelini aşıp finale kalırsak kupayı alamasak bile avrupa garanti olur

cılgınsivas58 13.04.2013 23:32

trabzonu ilk maçta en az 3-0 yenmemiz lazım yoksa zor

cılgınsivas58 13.04.2013 23:33

hocanın inatlıgı kupada da devam ederse alamayız

yiğido şahin 23.04.2013 19:12

geriye yaslanarak oynarsak rahat gol yeriz beraberlik düşünerek değil galibiyet için çıkalım maça

58akif34 23.04.2013 19:18

bu sezon trabzonu ıkı kez yendık ucuncu de olacak fenerı kendı kalesınde saracoğlunda yendık yıne yenerız futbolcular avrupa da oynamak istiyor onun için hırslanacak ve galibiyet gelecek her ıkı mactanda ve biz önümüzdeki sezon avrupa da oynarız o kupayı da alırız eger fener uefa avrupa kupasında yarı finale kalırsa banko alırız

58MUAMMER58 23.04.2013 19:27

[b]kupadaki geleceğimizi ibb maçının skoru çok etkileyecektir,ts eskişehiri yenip rahatladı şimdi tamamen kupaya odaklanacaktır,sivasspor ibb yi yendiği takdirde rahatlayıp tamamen kupaya hazır şekilde trabzona gidecektir,aksi bir sonuç hem kupayı hemde ligi zora sokacaktır ,benim şahsi tahmin ve temennim ilk önce ibb yi yenip kafamızı rahat edip nefes alırız ,trabzondada ipler bizim elimizde ts açık oynamak zorunda bu groseçki erman atıf gibi adamlara boş alan bıraktıracak sivasspor ilk golü atarsa ki mutlaka gol atacağına inanıyorum,trabzon bize 2 gol atacak takım değil hakemler eğer kalleşlik yapmazlarsa bu maçdan istediğimiz skoru alırız diyorum finalde ister fb ister eskişehir kim olursa olsun bize rakip olamaz [/b]

Kasım Öktem 23.04.2013 19:51

Finale çıkarız.
Eğer finalde Fenerbahçe ile karşılaşırsak Avrupa'yı garantilediğimiz için maça çok fazla asılmayız.
Yok Eskişehir ile karşılaşırsak varımızı yoğumuzu ortaya koyar oynarız. Kupanın amacı Avrupa'ya gitmek zaten.

tykinik58 23.04.2013 19:57

Ben ligde kalacağımıza ve final oynayacağımıza yürekten inanıyorum. Tersini aklımdan hiç geçirmiyorum, aklımdan geçmiyor bile. Bunca senedir başımızın belası olan İ.B.B.'yi bu sene yenerek süper ligdeki son senelerini oynamalarına sebep olacağız, İnşaallaahhhh !!!!! Bu moralle de Trabzon karşısında Ziraat Türkiye Kupasında tur atlayacağız.

58MUAMMER58 23.04.2013 20:22

[QUOTE=Kasım Öktem;849797]Finale çıkarız.
Eğer finalde Fenerbahçe ile karşılaşırsak Avrupa'yı garantilediğimiz için maça çok fazla asılmayız.
Yok Eskişehir ile karşılaşırsak varımızı yoğumuzu ortaya koyar oynarız. Kupanın amacı Avrupa'ya gitmek zaten.[/QUOTE]

[b]finale çıkarsak asılmayız ?:confused:hazır buraya gelmişken kupayıda alalım yaw avrupa başka kupa başka hayali bile güzel kupa havalimanına gelse takım otobüsü 4 satte anca şehre girse yiğidolar kupayla hatıra fotosu çekilse kötümü olur [/b]:D

A.Turan Korkmaz 23.04.2013 20:32

[QUOTE=Kasım Öktem;849797]Finale çıkarız.
Yok Eskişehir ile karşılaşırsak varımızı yoğumuzu ortaya koyar oynarız. Kupanın amacı Avrupa'ya gitmek zaten.[/QUOTE]

...Fazla asılmayız düşüncenize katılmıyorum. Bence asıl şenlik o zaman başlar. Kupayı Sivas'a getirmek için maç hangi tarafsız sahada yapılacak ise oraya otobüs turları vs. düzenlenip,kampanyalar yaparız. Şahsen o maça gitmek için elimden geleni yaparım. Motivasyonda düşme olacağını sanmıyorum. FB, her sene kupa alabilir ama Sivassporumuzun önüne bu fırsat her zaman çıkmaz.

cemahmety 23.04.2013 21:45

O son dakikadaki frikik golünü yemeseydik şuan finalde olacağımıza emin olabilirdik ama golü yiyince nerdeyse turu kaybetmiş gibi üzüldüm ama sonuç olarak 2.maç öncesinde alınacak her beraberlik ve 3-2 ve üzeri tek farklı yenilgiler bile bizim için final adına yeterli bu saatten sonra yapmamız gereken iyi konstanre olmak.

58fatihcan 24.04.2013 00:42

Cevap: Sivasspor ZT Kupasını Kazanabilir mi?

Kupayi bize pek yedirmezler gibime geliyor. Ama kazanacak gucumuz ve ruhumuz var. Insallah alalim. En azindan dinal

Kokomo 24.04.2013 07:56

-MEDYA
-ATV
-TFF
-HAKEMLER
-RIZA ÇALIMBAY faktörleri nedeni ile en ufak bir umudum dahi yok ...

Kasım Öktem 24.04.2013 10:50

Valla Fener şampiyon olamayacak gibi duruyor. UEFA'da da ne kadar başarılı olur bilemiyorum.
Onlar şampiyon olamadık bari Türkiye Kupası'nı alalım diye asılır, bizimkiler de nasıl olsa Avrupa'ya gidiyoruz diyerek üstüne fazla düşmez gibi geliyor bana.
Inşallah haksız çıkarım.

sivasfutbol 03.05.2013 15:48

hakemlere yenebilise neden almasın ..

58fatihcan 03.05.2013 16:24

İşin kötüsü fener finale kalırsa tek kazancı bu kupa olacak. Bu sene iki kupayı da kaçırdı. Hayatta bize bırakmaz ama iyi oynarsak alırız

4eylül 03.05.2013 17:28

hedef avrupa ligine gitmek hamsi engelini aşarsak garanti olur finalde feneri yener tarih yazarız

asabibaba 03.05.2013 18:50

[B]Trabzon ve Federasyon ellerinden gelen pisliği yapacaklar bize finali yedirtmeyecekler görün de bakın !!!!!!!! Aha buraya yazıyorum orada çok pislik yapacaklar yapmadılar mı geçen yıl Kuddusi Müftüoğlu denen adiii bakalım hakem kim olacak ?[/B]

dedebali58 03.05.2013 20:26

inşallah berabere kalıp final oynayacağız.kupa bize daha yakın...

67_dernek_YUSUF 03.05.2013 21:10

bu sene kupa sivasinnnnn

bigacti0n58 03.05.2013 21:22

Bu sene sivasa o kupa gelmeli ancak bunlar lafla olmazzzz...! nerde koca şirket sahipleri herkez 2 tane otobüs yardımı yapsak 25-30 otobüs gideriz ve ben inanıyorumki tümherkezde gelir doldurur otobüsleri

serkan_ozcan58 04.05.2013 11:09

yeter ki inanalım biz o kupayı bu sene sivasa getirecez inşaallah zor değil finale 1 maçımız kaldı taraftarımızın desteğiyle alacaz inşallah...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52.