![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=39971&token=58710[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında kendi saha ve seyircimiz önünde Trabzonspor'u 2-1 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B]2-0 kazanacağımız maçı 2-1'e getiren hakem Hüseyin Göçek'i tebrik ediyorum.
Sen o güzel oyununu oynamaya devam et Sivassporum seni hakemler bile durduramayacak. Trabzonu trabzonda hakemlere rağmen çimlere gömüp finale yükseleceğiz..[/B] |
Yazık oldu avantaj gitti ama canları sağ olsun ordada tava yaparız biz bu hamsileri Allah'ın izniyle
|
İyi oynadık ta ki son dakikadaki gereksiz faule kadar hamsi yatarak 1 gol buldu inşallah ikinci maçta turu kaptırmayız
|
çok iyi bir oyun yoktu ortada ama ona rağmen iyi oynayan taraf bizdik her zamanki gibi tff nin köprekleri kendilerine verilen emiri yerine getirdi ve bizim turu geçme şansımızı zora soktu
Hüseyin Göçek gibi karaktyer yoksunu bir adam annesine dua bekliyor galiba ama biz onu bu muhterem ayda yapmayacağız ve turu avni akerde geçeceğiz |
darısı trabzondaki maca inşallah oradada yeneceğiz
|
[B]Ümit Sakatlıktan çıktıktan sonra rezil bir oyun oynuyor ortada pozisyon birşey yok neden faul yapıyorsun, bu gün tüm takımın, Rıza Hocanın emeklerini çaldın, Takımdaki herkesin terleriyle ıslattıkları formayı elleriyle sabaha kadar yıkasan yine haklarını ödeyemezsin.
Şu trabzonun ikinci yarıda ki Sivassporu değil trabzonda Uzayda bile yenmesine imkan yok yeterki biz böyle oynayalım.[/B] |
Biz bu turu ALLAHIN izniyle öyle yada böyle gececegiz insallah. Güzel oyumuza gene hakemin ölgesi düstü. Yazıklar olsun böyle hakemlere. Hakkımızı asla helal etmiyoruz.
|
[B]buruk bir sevinç yaşıyorz [/B]
|
Canım maçta avantajımızı acemi bir hakem ve acemi ayak oyunları ile zora soktuk. Her zaman diyoruz, şimdide diyorum, bu hakemlerle Sivasspor 3 misli daha fazla mücadele etmek zorunda. Abe oğlum pozisyon uçmuş gitmiş, adam zaten öküz altında buzağı arıyor, kıçını patlatsa o topa yetişemez ne gerek var çekiştiriyorsun. Al işte sana bütün senenin emeklerini verdin gittin. Söylenecek bir şey yok. Ermanın Aatıfın o kadar emekleri boşa gitti vesselam.
|
Pozisyon vermedigimiz bir macta gol yedik, o pozisyonda hakemin hic sucu yok. olacagi varmis ve ümit yapilmayacak bir hata yapti. trabzonda beraberelige oynarsak geceriz Insallah.
|
Beyler bozmayın tadı son dakika amatör faulle gol gördük kalemizde ama kazanan biz olduk. Tur şansı yüzde 70 elimizde şuan. Orada bulacağımız gol ve goller onların bütün ümitlerini bitirir.
[B]Maçın adamı Aatif. Ligin en iyi 4 5 oyuncusundan biri. [/B] Rıza hocanın sistemsel hatası skor bizdeyken sahanın en iyisi olan Aatif'ı çıkarıp ön libero alarak takımı geriye çekiyor ve her zaman da gol yiyoruz. |
Bu kadar taraflı maç anlatılmaz ya yemin ediyorum !
|
aha buraya yazıyorum bu trabzonu trabzonda da yeneriz. yanarım yanarımda o golü yediğimize yanarım. o gol olmasa şu an uefa avrupa ligindeydik.
|
atv ye ve futbol federasyonuna rağmen finale çıkacagız inşaallah..
|
BU ÜLKEDE LİG VEYA KUPA YAPILMASINA GEREK YOK !
HERKES AMA HERKES 4 BÜYÜKLERİ TUTUYOR ! Bu hakemlerle Bu Medya İle Bu Gazeteciler ile Zaten bize kupa filan vermezler ... YAZIKLAR OLSUN SANA GÖCEK HAYSİYETSİZİ ... |
[B]Hakem de yorumcular da zerre kadar umurumda değil. Bugün bizi yakan tek kişi Ümit'tir. Bu kadar net söylüyorum. Bütün takımın emeğine yazık. Son dakikada arkadaşlarının emeğini çaldı resmen, rezil etti bıraktı, çok yazık. Trabzon sabaha kadar oynasa duran top hariç gol atamazdı, sen orada o adamı niye çekersin be hey gafil.[/B]
|
bizim orda 1 gol atmamız durumunda onlar 2 farkmı yapması lazım:) biri anlatsın:):D
|
Atv Fedarasyon Fenerbahçe-Trabzon finali istediklerini belli ettiler deplasmanda da kazanıp bu oyunu bozucaz inşallah!:mad:
|
Sivasspor bugün çok iyiydi...
Herkes üzerine düşeni yaptı... Bu kadronun sahaya doğru sürülmesi halinde, golü düşünmesi halinde neler yapabileceğini gösterdi... Maçın yıldızı Aatıftı... Sahada topu ayağına aldığı anda Allah vergisi hızlı düşünme yeteneği ile güzel işler çıkardı. Top ezmedi. Futbolu bildiği için arada top çaldı defansa yardım etti. Rıza Efendinin dalaşmasıyla hakem kötüydü yorumları yapılabilir. Son dakika da Ümit o hatayı yapmasa ve o gol olmasa kim hakeme tek kelime ederdi. Bunun yanında ilk yarı Ziya'ya yapılan hareket penaltıydı, atladı. Olabilir. Bunların arkasına sığınmamalıyız. Senin futbolcunda yaptı 90+1 de çok ciddi bir hata... Senin takımında doğru dürüst baraj kuramadı, yaptı hata... Maçın kötüleri; [B][U]Grosicki;[/U][/B] Rıza Efendinin suyuna kapıldı, onunla dalaşacağım diye topunu oynamıyor veya şişmiş oynayamıyor. [B][U]Ve Bence Trabzonspor için Çantadan Tavşanı çıkaran adam, kimmi Rıza Çalımbay;[/U][/B] Pedriel değişikliğine kimse sesini çıkaramaz ama sahada ayağında en güzel topu tutan Aatıfken, adam moralliyken ne diye çıkarırsın bu çocuğu... Adam futbolcu bir senedir aralıksız forma giyiyor, 90 dakikayı tamamlayamıyorsa bu adam sen Teknik Direktör olarak ne diye orda oturuyorsun. Girdi Adem ne yaptı? Kalsa Aatıf Adem'den eksik ne yapardı? Şunu bu adamın kafasına sokamadık gitti, kardeşim senin takımın öndeyken takımın önde oynayan adamları Eneramo-Aatıf-Kamil-Erman bunlardan birini çıkarıp Kadir-Hakan ikilisinin yanına Adem-M.Nas'ı alman antrenörlük değil. BU ben geriye yaslanıyorum hadi gelin üstümüze demek. Antrenörsen üstüne gelen takıma karşı çıkar o dörtlüden birini sok Pedriel'i sok Piech'i... Ondan sonra hakem'le dalaşmalar falan filan... BU takım hakemlere rağmen, kendi teknik direktörüne rağmen Trabzonu Trabzon'da yenecek güç ve kapasiteye sahiptir. Bu akşam bunu göstermiştir. |
hakem ümitin üzerine oynayarak maçı trabzona verdi
Garibim ümit dokununca dermansız lazlar hemen yattılar Hakemin ekmeğine yağ sürdüler Tertemiz bir oyun oynadık Aynı mücadeleyi orda da oynayın bütün bu olan olumsuzlukları unuturuz Rıza hocam da gereken tepkiyi verdi zaten Ama bu maç eneramo hiçbirşey oynamadı Sene sonu yollar ayrılmalı |
TECRÜBE ÇOK ÖNEMLİ BUNU Bİ DAHA GÖRDÜK ÜMİT ACEMİSİ BOŞU BOŞUNA RAKİBE POZİSYON VERDİ O KADAR EMEK HEBA OLDU GİTTİ .OLSUN GENEDE BİZ TURA ÇOK YAKINIZ.
|
Beraberlikte final oynarız.. Büyük avantaj yakaladık. Benim Rıza Çalımbay'a geçmişteki hatalarımızdan örnek olarak bir tavsiyem var.
Beraberlik bize yetiyor diye beraberliğe oynayacaksak bu işi adam gibi yapalım, topu ayağımızda tutmaya çalışalım, paslaşalım, vakit geçirelim, ama kontrolsüz riskli hareketler yapmayalım. Zevk veren oyuna değil skora oynayalım, ama usulüne göre yapalım, ayağa gelen her topu ileri sallamaya değil, top tutup vakit geçirmeye çalışalım. Eğer en iyi savunma saldırıdır diyeceksek, gol atmaya oynayacaksak da bu işi de adam gibi yapalım. Planlarımızı atak üzerine yapalım. Ama defans ağırlıklı kadro kurup haydi ileri dersek, atak yapmaya kalkarsak; ya da atak ağırlıklı kadro kurup haydi hep beraber defansa yeter ki gol yemeyelim dersek o zaman tur riske girebilir. Bu planlardan hangisini uygulayacaksak onu yapalım, ama onu da usulüyle adam gibi yapalım.. İnşallah finaldeyiz ve inşallah kupa sivasta olacak.. |
Sahada hiç bir şey yapmayan futbol fakiri ezik ts karşısında avantajımızı yitirdik,faul veren hakeme me kızsak o faulü yapan ümît kurta mı bilmiyorum,kupayı saha da alabiliriz ama sanki bize vermek istemiyorlar bu ligin küçük Emrah'ı Sivasspor mu hakkımızı kim arayacak,tarihimiz açısından önemli bir maça çıkıyoruz ama stadyumda saysan 5 bin kişi yok çoşku yok bu nasıl sivaslılık yiğidoluk,deplasman takımı 10 otobüsle 500 km yol geliyor bîzim inekler 5-10 km den teveccüh edip stadyuma gelmiyorlar,
|
90 dk rakibine tek bi pozisyon verme gel gülünecek gol ye herşeye rağmen gidib trabzoonda bu çakalları yenip finalle adımızı yazırdıracağımızda zerre şüpem yok tebrikler YİĞİODOLAR...
|
[B]Bence son maçlarda oynadığımız oyuna nazaran iyi mücadele etmeye çalışan ve yürekle oynayan bir Sivasspor vardı.
Herşeye rağmen 2-1 yinede iyi bir skor. Yalnız şunu belirtmek istiyorum Hakemler çok rahat davranıyorlar. Kafalarına göre hükm veriyorlar ceza veriyorlar. Bence Hakemlere muhalefet etme yetkisine sahip bir Kurum daha çıkması gerekiyor.Yoksa kendileri birşey diyecek.Kendileri haklıyız diyecekler. Futbolcular Teknik Direktörler kendilerini yırtmaya devam edecekler. [/B] |
Arkadaşlar bugün SİVASSPOR bence 90 dakika mükemmel top oynadı ve maçı kazandık son dakikalarda yenen ve bizi yıkan gol cibilliyetsiz futbol tecrübesi olmayan bir kişi tarafından 90 dakikalık güzel futbolumuzun içine edilmesi sonucuyla oldu faul doğru bir karar burada hakeme kızmaya gerek yok ama son dakikalarda rıza hocanın gönderilmesi bence mhk ve federasyonun ne kadar aciz ve dünya futbolundan uzak olduğunun göstergesidir.Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum yorumcular hep trabzonun sivas deplasmanında bulacağı bir golle yarı final onlarınmış gibi lanse edildi peki bu gerizekalılar hiç mi düşünmüyor SİVASSPOR un deplasmanda trabzonspora atacağı bir golle avantajı kendi lehine çevireceğini ben anlamıyorum neden bu SİVASSPOR a olan önyargı neden!!!!!!
aysglyvz58 isimli Üye şuanda online Konumundadır aysglyvz58 isimli Üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir |
ahaber de yorumlar devam ediyor, su fotomac yazari cok tarafli yorum yapiyor. haydi yigidom 8 mayista göster tekrar kendini.
|
ümit mac genelinde iyi oynadi.ama acemiligine geldi yinede coj asiriya kacmayalm elestirilerde.son dak. golu olmsa hersey superdi yinede canlari sagolsun artik taraftr olarakda riza boyle oyuncular soyle filan deyip elestirmekren ziyade birlik icinde once ligdeku naclari iyi atlatip trabzon rovansna kdar yerimizi garantiye aldjtan sonra hayrlisyla rivansta iyi bir sonuc alirz
|
Serefsizliklere ragmen butun sivasyanlilari mukemmeldi. Futbolcu hoca taraftar. Insallah 90 dk da isi bitirelim. Ona hazirlanmaliyiz simdi
|
Ahi gitmis vahi kalmis bir Trabzon´u en az 3-4 golle Trabzon´a ugurlamak varken,takimin defansa cekilmesi ne derece dogruydu.Grosicki´nin cikmasindan sonra Pedriel yerine ,Piech daha yararli olmazmiydi.Trabzon´un defansi zaten cok kötü Piech gibi süratli oyuncu defansi sarsabilirdi.
Biz bu kupa macini beklemiyormuyduk neden kendi sahanda 2-0´in üstüne yatmaya calisiliyorsun Riza hoca.Biz defansa cekildigimiz zaman gol yiyoruz,neden topu ayagimizda tutacagimiza Trabzon´un oynamasina müsaade ettik.Trabzon´un attigi gol ise cok acemice bir goldü,öyle gol yenirmi. Hic birsey daha bitmedi biz deplasmanda gol bulabiliyoruz,bu Trabzon seyirciyide arkasina alsa bu takimdan bir CACIK olmaz.Trabzon takim degil. |
[url]http://wex.atv.com.tr/izleyicitemsilcisi.php[/url] Bu Taraflı Yayıncıları Şikayet Edelim Yiğidolar.Resmen trabzon diye bağırmadıkları kaldı Çünkü onlar için trabzonlular daha baskın çünkü en ufak birşeyde trabzonlular sesini çıkrabilecek
ARTIK SESİMİZİ ÇIKARMA VAKTİ - Sivaslıysan Bişeyler Yap !!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Bence Hakeme söylecek birsey yok.
Ümit in yaptigi hareket gereksiz bir Fauldu ve bize pagaliya mal oldu. |
Trabzonspor 2-1 kaybettiği Sivasspor maçında kaleye tek isabetli şut attı ve golü buldu,gelde sövme:mad::mad::mad:
|
[B]Benim yapacağım tek yorum şudur ; böylesine önemli maçta takımını yanlız bırakan SIVAS HALKINA yazıklar olsun [/B]
|
Rıza hocaya rağmen galibiyet almak çok güzel. Trabzonu eleyecek güçteyiz. Insallah finale çıkarız ve rakibimiz FB olur.
|
ts,tff,atv 1 gole seviniyor biz 2 gol atmışız neredeyse ağlıyacağız-ümitin hareketi iş kazası yapmasa iyiydi ama şu saatten sonra bunları bırakıp galibiyete sevinmeliyiz.trabzonda 1 hamsi sahaya girerse 0-3 galibiyet cepte,bu olmazsa beraberlik biz finaldeyiz inşallah...
|
Zoru seviyor bizim çocuklar benim zerre kadar şüphem yok tur Bizim olacak ayrıca taraftar gelmedi ama fener Eskişehir maçına bakın orasında bomboş sorun sadece bizde değil Türkiye'de futbol izlemek işkenceden başka bişey değil
|
Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki trabzonspor karşısında çok iyi mücadele ettik, gerekli golleride attık ama Ümit kardeşimizin yaptığı basit bir hata hepimizi üzdü, Halil zaten o topa yetişemezdi, şanssızlık mı diyelim, Ümitin tecrübesizliğimi diyelim bilmiyorum. Ama şunuda unutmamak gerek renkdaşlarım halen avantaj bizde, beraberlik yetiyor ve 1 golde bulursağız trabzon en az 3 gol atması lazım bize finale kalması için. Ben inanıyorum başarıcağız, final bizim olucak Allahın yardımıyla.
|
[QUOTE=Cley;848190]Rıza hocaya rağmen galibiyet almak çok güzel. Trabzonu eleyecek güçteyiz. Insallah finale çıkarız ve rakibimiz FB olur.[/QUOTE]
Kardeş benden sana tavsiye, yaşını falan bilmiyorum ama küçük çocuğun olursa sakın yere düştüğünde kafasını kapıya çarptığında gidip yeri dövme, kapıyı vurma çocuğu susturacağım diye. Çocuk büyüdüğünde başına her gelen sıkıntıda dövecek yer arıyor kapı arıyor. Ne mi demek istiyorum. Dakika 90+2 hakem o dakikaya kadar Ziya'nın tartışılacak pozisyonunda penaltıyı vermemiş... 10 hakemden 5 i verir 5 i vermez. Aatıfın ikinci gol öncesi Serkanı ezip geçmesine düdük çalmamış. 5 hakem faul der 5i devam ettirir. YAni ortada Sivasspora yapılan bir kasıt yok. Gelmişiz dakika 90+2'ye futbolcun olmayacak yerde gereksiz faul yapmış. Hakemde vermiş. Kim orda faul yok diyebilir? Şimdi golü yemişiz, herkes o çocuk gibi dövecek kapı arıyor... Eee kim olacak o kapı tabiiki hakem... Hem hakeme yüklenince kimse savunmada yapamıyor. [B][U]Ey ahali hakeme mi kızıyorsun al sana kızılacak adam... Spiker bile Aatıf'ın çıkmasına anlama veremedi düşünün. 80 inci dakika'da savunma yapacağım diye sahada ayağında topu tutan tek adamı çıkaran kızılacak adamdır. Kapıyla döşemeyle uğraşmayın. Deyinki hoca senin başına ilk defa mı geliyor önde olduğun maçta ofans oynayan 4 adamdan birini çıkarıp defansın önünü üçledikten sonra verdiğin maç...[/U][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11. |