![]() |
Çalımbay'a 1 maç ceza
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40049&token=60067[/IMG]
Sivasspor-Trabzonspor karşılaşmasında hakem tarafından tribüne gönderilen tecrübeli teknik adamın cezası belli oldu. PFDK, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'a 1 maç ceza verdi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun bugün yaptığı toplantıda almış olduğu kararlar şöyle: [B]1- SİVASSPOR Kulübünün[/B], 17.04.2013 tarihinde oynanan SİVASSPOR – TRABZONSPOR A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada SİVASSPOR Teknik Sorumlusu RIZA ÇALIMBAY’ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, [B]2- TRABZONSPOR A.Ş.[/B] Kulübünün, 17.04.2013 tarihinde oynanan SİVASSPOR – TRABZONSPOR A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 3- ÜMRANİYESPOR Kulübünün, 10.04.2013 tarihinde oynanan GEBZESPOR – ÜMRANİYESPOR 3. Lig müsabakasında, futbolcuları CANER ERYİĞİT hakkında, Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbirin kaldırılmasına ilişkin talebin REDDİNE, Karar verilmiştir. |
Cevap: Çalımbay'a 1 maç ceza
tff Rıza hocayada ceza veriyorsa artık tff tamamen güvenirliğini yitirmiştir.
|
1 mac ceza oldugu icin ertelenemez. Ama Tahkim cezasi kaldirabilir.
|
[QUOTE=eyupk;848895]tff Rıza hocayada ceza veriyorsa artık tff tamamen güvenirliğini yitirmiştir.[/QUOTE]
PFDK ceza vermek mecburiyetinde, cünkü tribünlere gönderilmek otomatik cezayi beraberinde getirir, aynen kirmizi kartta oldugu gibi. Önemli olan Tahkimden cikacak karar. |
[B]Türk futbolunu bitirme operasyonu beceriksiz TFF tarafından başarılı bir şekilde devam ediyor...Bitirdiniz insanda futbol zevki bırakmadınız.![/B]
|
sivassporu düşürme operasyonu devam ediyor 3. takım kurban sivas
|
durmak yok kıyıma devam
futbolcusuyla konuşan hocaya 1 maç ceza tebrikler tüpçünün fırıldak federasyonu |
Allah belanızı versin tüpçü yıldırım ve yaverleri.beşiktaş'ı batıran adamlar türk futbolunun içine ediyorlar şimdi de.tolunay kafkas bile ''rıza hoca oyuncusuna kızıyordu yanlış anlaşılma oldu'' dedi.görüntüler ortada bunun neyine ceza.ama işte ben bu kadar şerefsiz bir federasyon görmedim.hatırlayın fenerli caner de es-es maçında küfür etmediği ortaya çıkmasına rağmen ona da ceza verilmişti.benim fener'le falan da en ufak bi alakam yoktur.ama çıkıp o zaman da bu nasıl federasyon dedim.hala da söylüyorum.böyle birşey olmaz.bunun bir açıklaması yok !!!!!!
|
[b]TÜM türkiyenin gözü önünde olan bir olay için rıza hocanın ceza alması düşündürücü,rakip teknik direktör itiraf ediyor rıza hoca oyuncusuna kızdı hakem üstüne alındı diye, yüzlerce futbol yorumcusu yazar tv başından görüyor ,duyuyor,anlıyor,rıza hoca hakemlerin hepsine benim size tepkim yok oyuncuma kızdım diyor,tüm bunlara rağmen ceza veriliyor,benim için türk futboluna 3 temmuzda zaten darbe vurulmuştu,sivassporum olmasa süperlige bakmam bile, gider üsküdarın maçlarını izlerdim,güya türk futbolunu kaostan çıkarmak için tüpçüyü başkan yaptılar yaw adamın bjk yi ne hallere soktuğu belli,kurumlarının başındaki adam müsfettelerinin mhk ,tahkim filan milli takımların filan hali içler acısı,hakemler facia ötesi böyle bir kurumun başındakilerin bukadar adiii bukadar beceriksiz ,bukadar adaletsiz,bukadar basiretsiz olduğu gün gibi aşikar,biran evvel bu şikeci tüpçü ve saz arkadaşlarından türk futbolu kurtarılmalıdır, karşısına yunan tohumu bile aday olsa bunlardan daha iyi başkanlık yapar ,busene yırtsak bile bu tff yle gelecek sezon ver elini ptt ligi deriz artık, lanet olsun yaa böyle zihniyete,lanet olsun bunları tff ,nin başına getirenlere :mad:[/b]
|
birileri düğmeye bastı sivasspor düşürülecek buna bizde tarfatr olarak yardım ediyoruz takımın bu zor günlerinde destek yerine köstek oluyoruz hepimiz eleştiriyoruz yönetim olsun hoca olsun futbolcu olsun bu saatten sonra kimseyi eleştirme lüksümüz yok
|
bunlara küfür etsek hoşlarına gider en güzel cevap bolca puan toplamak ve kupayı kazanmak. Kendi elleriyle kupayı bize teslim edecekler ve s.miş sıpa gibi arkasını dönüp gidecekler. en güzel cavap bu olacak onlara.
|
Ya arkadaslar birakin sallamayi ve komplo teorileri üretmeyi'de aciklamayi önce bir okuyun. Acikalamada ne deniliyor?
[QUOTE]Aynı müsabakada SİVASSPOR Teknik Sorumlusu RIZA ÇALIMBAY'ın, [B]müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle [/B]1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZAS[/QUOTE] Simdi yapilacak bir is var: Tahkim'e itiraz etmek. Görüntülü savunma yapmak. Eger görüntülerle hakeretin olmadigi ispatlanirsa ceza kalkar!! |
[QUOTE=kaptann58;848908]birileri düğmeye bastı sivasspor düşürülecek buna bizde tarfatr olarak yardım ediyoruz takımın bu zor günlerinde destek yerine köstek oluyoruz hepimiz eleştiriyoruz yönetim olsun hoca olsun futbolcu olsun bu saatten sonra kimseyi eleştirme lüksümüz yok[/QUOTE]
zaten düğmeye çoktan basmışlardı da sivasspor un kaderiyle oynama konusunda vitesi iyice yükselttiler |
[QUOTE=Çılgın Türk;848912]Ya arkadaslar birakin sallamayi ve komplo teorileri üretmeyi'de aciklamayi önce bir okuyun. Acikalamada ne deniliyor?
Simdi yapilacak bir is var: Tahkim'e itiraz etmek. Görüntülü savunma yapmak. Eger görüntülerle hakeretin olmadigi ispatlanirsa ceza kalkar!![/QUOTE] [B]Yarın maç var sen, Tahkim'e itiraz edilirse ceza kalkar diyorsun tahkimin toplanacağınımı düşünüyorsun... Hocamız 1 maçlık cezayı çekecek yarın takımın başında olmayacak.[/B] |
[QUOTE=Salim58;848915][B]Yarın maç var sen, Tahkim'e itiraz edilirse ceza kalkar diyorsun tahkimin toplanacağınımı düşünüyorsun...
Hocamız 1 maçlık cezayı çekecek yarın takımın başında olmayacak.[/B][/QUOTE] Gökhan Zan icin Pazar günü apar topar Kayseri macindan önce toplanmamis miydi Tahkim? Yarin mac olduguna göre bugün itraz yapip mactan önce kararin cikmasini saglamak gerekir! |
[QUOTE=Çılgın Türk;848916]Gökhan Zan icin Pazar günü apar topar Kayseri macindan önce toplanmamis miydi Tahkim?
Yarin mac olduguna göre bugün itraz yapip mactan önce kararin cikmasini saglamak gerekir![/QUOTE] [B]Ben Gökhan Zan'dan bahsetmiyorum konumuz Sivasspor konu Sivasspor olduğu için toplanmaz diyorum. Başkaları için pazar günü toplanırlar bizim için cumartesi toplanmazlar kardeşim. Onun için büyük ihtimal yarınki maçta Rıza hoca takımın başında olmayacak deyip noktalayalım..[/B] |
[QUOTE=Çılgın Türk;848897]PFDK ceza vermek mecburiyetinde, cünkü tribünlere gönderilmek otomatik cezayi beraberinde getirir, aynen kirmizi kartta oldugu gibi. Önemli olan Tahkimden cikacak karar.[/QUOTE]
Bende oyle biliyorum. En az bir ceza yiyecek. Haksiz bile olsa |
[QUOTE=Salim58;848920][B]Ben Gökhan Zan'dan bahsetmiyorum konumuz Sivasspor konu Sivasspor olduğu için toplanmaz diyorum. Başkaları için pazar günü toplanırlar bizim için cumartesi toplanmazlar kardeşim. Onun için büyük ihtimal yarınki maçta Rıza hoca takımın başında olmayacak deyip noktalayalım..[/B][/QUOTE]
Ama eger diyorsan biz itiraz da yapsak Tahkim Gs'li Gökhan Zan'da oldugu gibi pazar günü olanüstü toplanti yapmaz cünkü biz kendi yagi ile kavrulan bir Anadolu takimiyiz. O yazamanda ben derim ki: Sen önce bir itirazini yap, eger toplanmazlarsa o zaman TFF'yi elle tutulur elestirebilecegin bir gerekcen olur. Önünde bir emsal var. Zan icin olanüstü toplaniyorlar ama Calimbay icin topalanmiyorlar diye cifte standarti TFF'nin yüzüne vurabilirsin! |
yazıklar Olsun Kural hatası yapın sonra hiç bir olmamış gibi bize haksız yere ceza verin Sivassporu İstemiyorlar ligde bunun başka açıklaması yok
|
bu sene yapmadıkları bir bu kalmıştı haftaya da sahamızı kapatın tamam olsun o.ç ları :mad:
|
[QUOTE=Çılgın Türk;848923]Ama eger diyorsan biz itiraz da yapsak Tahkim Gs'li Gökhan Zan'da oldugu gibi pazar günü olanüstü toplanti yapmaz cünkü biz kendi yagi ile kavrulan bir Anadolu takimiyiz. O yazamanda ben derim ki: Sen önce bir itirazini yap, eger toplanmazlarsa o zaman TFF'yi elle tutulur elestirebilecegin bir gerekcen olur. Önünde bir emsal var. Zan icin olanüstü toplaniyorlar ama Calimbay icin topalanmiyorlar diye cifte standarti TFF'nin yüzüne vurabilirsin![/QUOTE]
[B]Ziya konusunda emsal verdik ne oldu hiçbirşey, hatta Ziya antremanı bırakıp ta ayaklarına sözlü savunma yapmaya İstanbula giti yine bişey olmadı. Sen çifte standart uygulandığını bilmiyormusun kardeşim bunu yapma bari.Çifte standartın babasını yapıyorlar. Bizim bizden başka dostumuz yok diyelim takımımıza sahip çıkalım.[/B] |
bu federasyonu hiç anlamıyorum hoca futbolcu başkan çok çabuk harcanıyor hakemlerin kabahatinden bahseden yok şike sürecinde de bu böyleydi eğer ortada bir şike varsa içinde kesinlikle hakemde vardır. Çarşı grubu bu adamın ne olduğunu zamanında anlamış yeter ve veda sloganlarıyla başlarından yolladılar ama şimdide kulüplere dadandı
|
[QUOTE=Salim58;848929][B]Ziya konusunda emsal verdik ne oldu hiçbirşey, hatta Ziya antremanı bırakıp ta ayaklarına sözlü savunma yapmaya İstanbula giti yine bişey olmadı.
Sen çifte standart uygulandığını bilmiyormusun kardeşim bunu yapma bari.Çifte standartın babasını yapıyorlar. Bizim bizden başka dostumuz yok diyelim takımımıza sahip çıkalım.[/B][/QUOTE] - Ziya'nin emsali yok. Son adam olarak kirmizi kart alanlarin hic birisinin cezasi ertelenmedi. Son örnekleri: Dany (Gs) ve Salih (Kayserispor) Tahkim LuaLua ve Gökhan Zan'in ertelemerinde "hata yapti" . PFDK'dan 2'ser mac ceza alan LuaLua ve Gökhan Zan'in cezalarinin 2'side ertelendi. Halbuki Fifa kurallarina göre cezanin tamami ertelenemiyor. Yani LuaLua ve Zan'da dogru karar 1 mac ceza 1 mac erteleme olmasi gerekirdi. Gecte olsa Tahkim hatasinin farkina vardi ve Bobo'da dogru cezayi verdi yani 1 mac ceza 1 mac erteleme - Ben ciftestandart yok diye bir iddam yok hic bir zamanda olmadi zaten. Ama ben diyorum ki kuru kuru TFF'yi elestirmek yerine önce bir itiraz et eger toplanmazlarsa ciftestandarti yüzlerine vur. Kamuoyu önünde daha inandirici olursun diyorum. |
Ziya vakasinda erteleme talebi yanlis staji idi.
Talep cezanin kalmasi yönünde olmasi gerekirdi. Görüntülere dayanarak poziyon öncesinde el oldugu dolayisi ile cezanin kalkmasi istenmesi gerekirdi. Cezanin kalmasi olasiligi erteleme olasiligina göre daha fazla idi. Cünkü 1 maclik ceza ertelenemez! |
Hala yorum yazarken kufur etmek yasak mi ? Hepimizin sabrını sınıyolar
|
[B]Telefon ile yazdigimdan bayagi yazim hatasi yapmisim. O yüzden tekrar yaziyorum. [/B]
Ziya vakasinda erteleme talebi yanlis straji idi. Talep cezanin kalkmasi yönünde olmasi gerekirdi. Görüntülere dayanarak poziyon öncesinde el oldugu dolayisi ile cezanin kalkmasi istenmesi gerekirdi. Cezanin kalkmasi olasiligi erteleme olasiligina göre daha fazla idi. Cünkü 1 maclik ceza ertelenemez! |
***bu güne kadar yapılan hakem hataları ve haksızlıklara karşı ne rıza hoca nede yönetim hic tepki vermemiştir.bu cezalar gelir tabii.G.S mac sırasında hakem tarafında yapılan hatalara o mac devam edreken fatih terim tepkisin koyuyor ve sonucunu alıyor,bizimkiler 6 ay boyunca resmen uyuyorlar.
|
bu kadar ucuz olmamalı
Sivassporun üzerindeki kötü ellerinizi çekin artık tüpcü ve tüp gaz ile doldurulmuş kendini bir şey sanan saz arkadaşları |
ALLAH belanızı versin hepinizin. Sizlerde hiç onur gurur seref haysiyet yokmu. ALLAH korkusu yokmu. Ne yaptı hoca sadece futbolcusuna kızdı. Artık dayanamayacam. 40 Genel ev kadını bir araya gelse sizler gibi bir p..ç ortaya cıkaramazlar. Sizler insan felanda degilsiniz. Topunuzu ALLAHA havele ediyoruz. Varsa hakkımız haram olsun.
|
Benim bayağı şaşırttı PFDK! Sen oyuncusuna kızan Teknik Direktöre nasıl 5 maç ceza vermezsin! Allah sorsun ulan PFDK! Bu arada Süleyman Abay'a bu hafta maç yok. Çağatay Şahan ise Sivasspor-Beşiktaş maçından sonra ilk kez görev alacak bu hafta orta hakem olarak!
|
[B][COLOR="Black"]Yuhhh harbi yuuhhh yaaa, adam kendi oyuncusuna kızıyor.Sonra hakem söylüyor kusura bakma rıza hocam bi kere karar verdim daha dönemem diyor ve 1 maç ceza alıyorsa artık benim gözümde Tff ve Mhk bitmiştir.Kısacası Türk futbolu bitmiştir.Yazıklar olsun Tff.[/COLOR][/B]
|
Yuh olsun!
Sözün bittiği yerdeyiz. Sivasspor taraftarına düşen görev; takımına hiç olmadığı kadar sahip çıkmak! |
Rıza Çalımbay yarınki Kayserispor maçında tribünde olur,cezasını çeker ,bu iş biter.Ama büyük resmi görmek lazım.Neden birileri Sivasspor'a devamlı olarak haksızlık yapıyor ve başka takımlara yapılamayan haksızlıklar Sivasspor a yapılabiliyor?Birileri bu cesareti nerden alıyor?
Türkiye Kupasında Sivas'taki yarı final maçımıza 6.000 kişi gidiyorsa suçu biraz da kendimizde aramamız gerekir?( sanki şu ana kadar 5 defa kupada yarı final oynadık,3 defa da kupayı kazandık:!!!) Sivas ın ve Sivasspor un en büyük sorunu bu iki değeri sevenlerin biraraya yeterince gelememeleri,organize olamamalarıdır.... |
tüpçüyle-gazcının federasyonu bu kadar olur.giden geleni aratırda bunlar aratmıyor kibrit suyu döküyor.eski federasyon mumla aranır oldu.
|
Gercek olan tek sey Demirören yönetimindeki futbol federasyonu ve ona bagli MHK Türk futbolunu oldukca cirkinlestirmistir.Takimlarin üstünden ellerinizi cekinde futbollarini oynasinlar.Her basit harekete sari kart göstermekte neyin nesi.Tkimi ileriki haftalarda eksik birakmak ve gücsüz kilmaksa emelleri ,bunu zaten basariyorlar.
Türkiye SIKE SKANDALIYLA sarsilmisken ,taraftarlar sirf bu yüzden stadyumun bile dahi önünden gecmek istemiyorsa,birde hakemlerin yaptigi tarafli tutumlar futbolun altina adeta dinamit koymak gibi birsey. Bu tarafli tutumlar az sayidaki taraftarlarida maclardan sogutmaya yetiyor.Bu nasil federasyon ve kime hitap ediyor,kimin haklarini savunuyor .... |
rıza hocamıza da bu cezayı vermişler ya . yazık böyle futbol (!) federasyonuna !
|
Ş.refszlr ne yaparsanız yapın bu takımı durduramayacaksınız hiç olmadığı kadar daha da bağlıyız Rıza Hocamıza
|
saka gibi ya hocamizin günahini aldilar..
|
bu haysiyetsizlere inat senbasarili ol yada olma sonuna kadar yanndayz hocam
|
[B]Çok ayıp etmişler aslında ben hoca sezonu kapatır diyordum ama ayıp etmişler 1 maç ceza vererek!!!
Sizin gibi satılmışların gerçek yüzünü ortaya koyan hocaya 1 maç ceza vererek ayıp etmişsiniz, 9-10 maç verseydiniz kendinize yakışan en güzel şeyi yani ş...sizliği yapmış olacaktınız!!![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11. |