![]() |
Kayserispor 1-1 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40053&token=70674[/IMG]
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Kayserispor, evinde Sivasspor'u ağırlıyor. [B]Kayseri'de son dakika[/B] 2'de 2 yapan ve Avrupa'yı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Prosinecki'nin öğrencileri maç için geri sayıma geçerken, sakatlıkları devam eden Abdullah ve Steinnson bu maçın kadrosunda yer almayacak. [B]Sivas'ta son dakika[/B] Türkiye Kupasın'da da mücadele eden Kırmızı-Beyazlılar, zorlu maç öncesi 3 eksikle sahaya çıkacak. Sakatlığı bulunan Cerny ile cezalı olan takımın yıldız oyuncuları Erman Kılıç ve Ziya Erdal, maçı tribünde takip edecek. [B]Bu önemli maçın öncesi ve sonrası tüm gelişmelerini bu başlık altında bulabilirsiniz.[/B] [B]Kayserispor-Sivasspor[/B] [B]Muhtemel ilk 11'ler[/B] [B]Kayserispor:[/B] Ertuğrul-Salih-Zurab-Simic-Yener-Nunez-Ceyhun-Sefa-Cleyton-Mouche-Bobo [B]Sivasspor:[/B] Borjan-Uğur-Murat-Ümit-Rajnoch-Grosicki-Kadir-Hakan-Aatif-Pedriel- Eneramo [B]Hakem[/B]: Tolga Özkalfa [B]Saat:[/B] 17.00 [B]Stat:[/B] Kadir Has *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Ve Maç; [Font="Arial Black"]Sivas Kayseri'den puan çıkardı![/Font] [B]Sezonun ikinci yarısının flaş ekibi Kayserispor, öne geçtiği maçta tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Sivasspor ile berabere kaldı..[/B] [B]-Kayserispor: 1 - Sivasspor: 1[/B] [B]Stat:[/B] Büyükşehir Belediyesi Kadir Has [B]Hakemler:[/B] Tolga Özkalfa (4), Bahattin Duran (4), Mustafa Emre Eyisoy (4) [B]Kayserispor:[/B] Gökhan (6), Salih Dursun (6), Zurab Khızanisvili (5), Simic (5), Ömer Bayram (7), Ceyhun Gülselam (6)(Dk.80 Okay Yokuşlu (6), Riveros (5), Mouche (6), Sefa Yılmaz (6)(Dk.70 Yener Arıca (5), Cleyton (6), Bobo (5) [B]Sivasspor:[/B] Borjan (6), Uğur Kavuk (5)(Dk.72 Erhan Güven (6), Navratil (6), Rainoch (6), Ümit Kurt (6), Kadir Bekmezci (4), Adem Koçak (6), Mehmet Nas (6)(Dk.84 Hayrettin Yerlikaya (3), Grosicki (7)(Dk.87 Suarez (3), Aatif (6), Eneramo (5) [B]Goller:[/B] Dk. 35 Mouche (Kayserispor), Dk. 61 Mehmet (Sivasspor) [B]Sarı kartlar:[/B] Dk. 30 Ceyhun, Dk. 58 Riveros, Dk. 79 Zurab, Dk. 90 Bobo (Kayserispor), Dk. 51 Uğur, Dk. 65 Borjan, Dk. 88 Eneramo, Dk. 90 Navratil (Sivasspor) [B]:: Maçtan dakikalar ::[/B] 3. dakikada ceza alanı sağ çizgisi üzerinde topla buluşan Grosicki'nin şutunda, meşin yuvarlağı kaleci Gökhan çeldi. 6. dakikada Aatif'in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Enaramo'nun sert vuruşunda topu Gökhan son anda uzaklaştırdı. 18. dakikada Cleyton'un sol kanattan yerden ceza alanına gönderdiği topa Bobo ayağıyla dokundu, meşin yuvarlak kalecide kaldı. 26. dakikada ev sahibi ekipte Ömer'in ceza alanı dışından vurduğu top yandan auta çıktı. [B]35. dakikada Kayserispor 1-0 öne geçti. Cleyton'un pasıyla kaleci Borjan ile karşı karşıya kalan Mouche, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-0[/B] 38. dakikada Mouche'nin sol kanattan ortasına Sefa'nın kafana vuruşunda top az farkla auta gitti. 46. dakikada Cleyton uzun pasıyla ceza alanı dışında topla buluşan Sefa'nın bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak kalecide kaldı. 51. dakikada Cleyton'nun ceza sahası içerisine ortaladığı serbest vuruşta, topa Zurab ayağıyla dokundu, meşin yuvarlağı Borjan kontrol etti. [B]61. dakikada konuk ekipte Mehmet, ceza alanı dışından sert vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-1[/B] 68. dakikada Salih'in sağ kanattan ortasına, Cleyton'un kafana vuruşunda, top kaleci Borjan'da kaldı. 85. dakikada seri çalımlarla ceza alanına giren Grosicki'nin plase vuruşunda, kaleci Gökhan meşin yuvarlağın ağlara gitmesine engel oldu. Karşılaşma 1-1 tamamlandı. |
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
[B]Hem hafta içi oynadığımız kupa maçından dolayı takımın yorgun olması, hemde Erman ve Ziya gibi iki önemli eksiğimizin olması bu maçın ne kadar zor geçeceğini gösteriyor.
Ümit'in sakatlığının geçmiş olması güzelde büyük ihtimal Hakan'da sakatlığından dolayı bu maçta oynayamayacak. Her nekadar önemli eksikliklerimiz olsada buradan alacağımız önce üç puan olmazsa bir puan bile güzel olur diyor Sivassporu'ma başarılar diliyorum.[/B] |
Takimda hem eksiklikler var hemde takim yorgun. Ama alnimizzin akiyla bu mactan cikacahimiza inaniyorum. Hica piechi dusunebilir. Enerami felan dinlenmis olur. Veya ikinci yari alsin
|
[b]anladığım kadarıyla yanlış bikadro murat sakat oynayamaz büyük ihtimalle navratildir,uğurun yerine erhanın oynaması daha iyiolurdu sağlamsa tabi,bumaç sivasspor için çok önemli benim tek güvencem atıf ve borcan bunlara groseçki eneramoda eşlik ederse iişimiz kolay olur rakipte kaale alınacak pablo moşe ve bobo var bunlar bursaspordaki pinto-batalla ikilisi gibi iyi anlaşıyor bağlantılarını kesersek iyi neticeyle döneriz ne olursa olsun puan almalıyız 3 puan süper olur[/b]
|
kimsenin korkusu olmasın bu maç bizim skor 0-3
|
Kayseri iyi bir tskim hatalarimizi affetmezler gusran yasamayalim
|
------------------Borjan------------------
--Uğur-----Murat-----Ümit-----Hayrettin-- --Grosicki-----Kadir----Hakan-----Aatif--- ----------------Pıech-------------------- --------------- Eneramo----------------- Kadromuz böyle olmalı... |
fark etmet ayaktada gideriz her türlü alırız bu maçı..
|
İşimiz zor Kayseri Güçlü Ekip ama bizimde Puana ihtiyacımız var ki deplasmanda aldık güçlü takımlardan Gaziantep,Beşiktaş Ve Fenerbahçeyi yendik Kayseriyi niye yenmeyelim .
Sivasspora Başarılar Dilerim. |
Benim bu maçtan hiç bir beklentim yok.kayseri maçları her zaman çok gollü geçmiştir bu maçta öyle olacaktır.ancak golleri çoğaltan ekip her zman kayseri olmuştur.ilk yarıda ki maçta 4 gol atabildik onun haricinde en fazla 2 ya da 3 atmışızdır.kayseri bize her sezon 4-5 hatta geçen sezon 6 tane attı. erman ve ziya da yok.Rıza çalımbay da yok. rakibe baktığımız zaman çok büyük yükselişte olan bir ekip. yıldız denebilecek oyunculara sahip.her sezon düşük maliyete alıp sonraki sezonlarda büyük takımlara astronomik rakamlara satan bir takım.pablo mouche bobo cleyton gibi çok önemli silahları var. Şimdi ben bunları yazdım diye bana demediğinizi bırakmazsınız ama bunlar gerçekler. Tabiki bende SİVASSPORumun kazanmasını isterim ama bu etkenleri göz önüne aldığımz zaman kayserispor ağır basıyor. Önümüzdeki haftalar daha da zor geçecek. küme düşme adayları arasında en başa yazdığımız takım olan akhisarla aramızda sadece 1 puan fark kaldı.
Tehlikenin farkında mısınız ???? |
Inşallah kazanan taraf biz oluruz. Başarılar Yiğidolar...
|
Zor bir maç ama 3 puan bizim 0 2
|
[B][I][COLOR="Red"]Kayserispor bizim en zor zamanlarımızda Hızır Baba gibi yetişmiştir. Kayseriden moralle döneceğizdir[/COLOR][/I][/B]
|
Defansımızın Mouche-Bobo ikilisinin gölgesi olması lazım ki maç bizim olsun.
|
lütfen bunu maç izlerken hatırlayın:)
bu maçta dürüst olmak gerekirse dün ki sonuçlar çıkana kadar pek beklenti içinde değildim. ancak dün alınan sonuçlardan sonra bugün kayseriden boş dönmemiz gerekmesi bu maç için beni umutlandırıyor. oyuncularımız bizi hep şaşırtan sonuçlara imza attı bu sezon ve bu maçta onlardan biri olacaktır. inşallah 1 puanla da olsa kayseriden dönmeyi hepimizi umut ederken onlar bize 3 puan hediye edebilirler. türkiye kupasında yarı finaldeki başarılı sonucun ardından, ibb maçı öncesinde ligdeki yarı final maçımızda da başarılar yiğidolar. inşallah en az bir puanla dönersiniz. |
Kayseri güclü bir takim Fakat yigidonun gücünüde herkes biliyor bu gücümüzü bugün sahaya yanstabilirsek zaten baskada care yok az bir hatayila bugün 3 puan bizim olmali
|
Bugün ne yapip edip 3 puani almaliyiz cünkü rakipler kazaniyor durum kiritik
|
Dün ki sonuçlardan sonra bugün Kayseri den mutlaka puanla dönmemiz lazım umarım futbolcular ellerinden geleni yapar da son haftalarda bize bu çileyi çektirmezler çünkü çekilecek dert değil bu
|
[QUOTE=yigidolar06;849107][B][I][COLOR="Red"]Kayserispor bizim en zor zamanlarımızda Hızır Baba gibi yetişmiştir. Kayseriden moralle döneceğizdir[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
O HIZIR baba dedigin Kayseri bugün bir pislik yapar,Ist.belediyede G.Antep´í yenerse aksama moraller SIFIR olur ve Sivasspor tam düsme potasina girer.Iste o vakit kaynar sular basimizdan dökülür.Bugün herkes bunun bilincinde oynanmali bu macin tekrari yok.... |
DOMUZDAN POST,KAYSERI´LIDEN DOST OLMAZ.
Tirnagin varsa basini kasi,Sivas´a gelip ekstra koltuk kiranlar daha maci bitirmeden Sivas´i terkedenleri Sivas´li unutmadi,tabi buarada CENAZELERIDE. Kayseri´linin en hayirlisi,Sivas´lidan uzak duranidir..... |
Az sonra yola cıkıyoruz trübüne dua edin bizler için. ALLAHIN izniyle takımımızı trübünde en iyi sekilde destekleyip SİVASA en güzel sekilde gönderecegiz. ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
|
[QUOTE=sivaslımuho;849100]------------------Borjan------------------
--Uğur-----Murat-----Ümit-----Hayrettin-- --Grosicki-----Kadir----Hakan-----Aatif--- ----------------Pıech-------------------- --------------- Eneramo----------------- Kadromuz böyle olmalı...[/QUOTE] [B]Hayrettin ve Hakan sakat kadroda olup olmayacakları maç saati belli olur ama oynamaları zayıf bi ihtimal..[/B] |
[B]İçimde bir rahatlık var.Ne zaman böyle hissetsem ya farklı yenildik yada sürpriz bir galibiyet aldık.İnşallah galip geliriz ve şu düşme korkusunu üzerimizden atarız !!![/B]
|
şu kayseriyi yen ve ligi bitir kupaya daha rahat git be yiğidom
|
Bir coşku var içimde bugün kıpır kıpır inşallah en az 1puan alırız ama rıza Hayrettin süprizini yaparsa diye çok korkuyorum.bu yıl kendi kendime çok düşündüm ve ben sivasspor için ne yaptım diye sordum kendime Başkan çok haklı bizler kuru kuru forma aşığınız ve ben söz verdim bu sene yırtarsak küme düşmeden seneye 5 adet orijinal forma alacağım buradanda söz olsun.
|
***kayserinin hızlı adamları var defansda acık vermeyip sağlam tutup önce bir puana oynayalım ,3 puanda kendiliğnde gelir düşüncesindeyim.
|
Cevap: Kayserispor 0-0 Sivasspor (ilk devre)
Şuanki oyunumuzla 2 farklı mağlubiyet alırız gibime geliyor.
Futbolcular yorgunmu isteksizmi anlamadım. Bu nasıl oyundur yaaa |
Cevap: Kayserispor 0-0 Sivasspor (ilk devre)
seyircileri gördümde çaresiz umutla bakıyorlarr yazık bee şu taraftarı ve sivassporu bu duruma düşüren gerek yönetim gerek hoca en çok ta oo gerekse futbolcularr hepinize yazıklarrr olsunnnnnnnnnn
|
Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor (ilk devre)
***bizi bu kötü oyuna götürenler her zamanki gibi uğur ,kamil,anaramo ve bunları oynatandır.
***acilen petriel ,piech ve cihan oyuna dahil olmalı yoksa gooller gelir. |
Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor (ilk devre sonucu
sivasspor bu durumundann tamamen başkan sorumludurr hocayı gönderse bi havayla 3 puan almıştık
|
Seyircilerimiz tam destek olmuşlar ayrılan yerleri doldurmuşlar.
Maçın zor geçeceğini biliyordumki kaldiki Kayseri bize hep Ters gelen takım Deplasmanda. Benim zoruma giden Sivas kümeye diye Bağırmaları:mad: İnşallah ikinci yarı Beraberliği sağlarız yoksa işimiz çok zorlanacak. |
adamlar kalemize iki pasta elini kolunu sallaya sallaya geliyorlar ikinci yarı da böyle devam ederse işimiz çok zor
|
[QUOTE=H_Turan;849164]Seyircilerimiz tam destek olmuşlar ayrılan yerleri doldurmuşlar.
Maçın zor geçeceğini biliyordumki kaldiki Kayseri bize hep Ters gelen takım Deplasmanda. Benim zoruma giden Sivas kümeye diye Bağırmaları:mad: İnşallah ikinci yarı Beraberliği sağlarız yoksa işimiz çok zorlanacak.[/QUOTE] niye zoruna gidiyorkii kardeşş ilk maçta adamların durumu kötüyken bizim meşhur seyircimizz stadı inlettii kayserii kümeye diyee...kendini bilmezz seyircimizz bunu birçok takıma yapıp çok düşman kazandırmıştırr.....yadırgamayacannn.. |
bu maçtan sonra 16.ıyla aramızda 3 puan olacak
onuda haftaya kapatırız heralde. BAŞKAN RIZAYA SAHİP ÇIKTI TAKIMA ÇIKMIYOR GİBİ |
İki pas yapamıyoruz. Organize olamıyoruz. Kaleye şut atamıyoruz. Top ayağımıza dolaşıyor. Kilit oyuncularımızın yokluğu bizi etkiliyor. Orta sahada Mehmet Nas oldukça zayıf ve güçsüz. Sadece ayağa pas için mevkisinde bulunuyor. Baskı yapamıyor. Defansta Navratil bir kritik top çıkarmasına rağmen çok ağır kalıyor. Çevre kontrolünden bi haber. Arkasından sık sık oyuncu kaçıyor. Kamil Grosickiyi bu saatten sonra evine yollayın gitsin. Hiiiiiççç bir faydası yok. 2 tane ara pasının şiddetini ayarlayamadı. Eneramo boş boş geziyor. Adamların üzerine yıkılmaktan başka bir iş bildiği yok. Her pozisyonu faul, ofsayt... Kayseri çok iyi paslaşıyor. Her topçu kıpır kıpır, sağa sola deplase oluyor pas istiyorlar. Hemen hemen hepside topla buluşup pozisyona giriyorlar. Şahsi düşüncem bu skorla kalması bir mucize.
İkinci devre başlıyor. Şunu, şunun yerine oynatalım dediğim bir topçuda yok bench'de. Hakkımızda hayırlısı.... |
Berbat ilk yari cekingen baslayan ne yaptigini bilemeyen bir Kayseri ve karsisinda iki pas yapamayan ve hizli bir sekilde rakip kaleye inemeyen bir Sivasspor.
Eneramo yerine cakilmis oynuyor resmen KICINI cekemiyor.Öyle pozisyonlar yakaladiki biraz hizli olabilse birseyler yapabilirdi.Grosicki tasidigi toplarla Eneramo´yu besliyor ikinci yari ne olur cigeri ikinci 45 dakikayi cikarmaya yetermi bunu zannetmiyorum.Erman ve Ziya´nin olmayisi takimin oyununu etkiliyor.Buradan bir beraberlik bize hava aldiracak iknci yari mutlaka Piech oynamali,Kayseri defansi o kadarda saglam degil,Piech gibi hizli oyuncu Kayseri defansini hataya zorlar ve golü buluruz gibi geliyor bana. |
Cevap: Kayserispor 1-0 Sivasspor (ikinci devre)
oyunun bazı bölümlerinde çok rahat kalemize geldiler. bir kaç ciddi atakları vardı. ancak bizimde deplasman takımı için çok önemli ataklarımız vardı. bunları yakaladımmı atman lazım ki puanla dönesin. eneramo bir iki pozisyonda bencil davranması, grosickininde bir iki pozisyonda son pası olumlu kullanamaması bizi golden etti. inşallah ikinci daha dikkatli olur ve deplasmanda bize puanı getirecek golleri atarız.
|
piech mi oda kimmmmm ne zaman alındııı yaa... hiç oynamıyorrrr ne zaman alındııı
|
***ilk dak.larda enaramo a....sının kacırdıklarını piech olsaydı af etmezdi.kamil sahada coban gibi geziyor.ortasağ yok çöktü .hoca gene flim gibi izliyor.
|
Çok kötüyüz.Durum pek hayıra alamet değil.İkinci yarı 1 puanı kurtarsak yeter.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:09. |