SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hedefimiz Kupa (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36009)

SivasSpor.Com 05.05.2013 22:17

Hedefimiz Kupa

[IMG]http://www.sivasspor.com//images/stories/2012/hoca/rizahocamiz.jpg[/IMG]

Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 Mayıs Çarşamba günü Trabzonspor ile yapacakları yarı final rövanş maçına yoğunlaşacaklarını ifade etti. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Lig'de mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın hak ettiği bir şampiyonluk kazandığını söyledi.

Galatasaray'a 4-2 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısına konuşan Çalımbay, sarı-kırmızılı takıma karşı zor bir atmosferde mücadele ettiklerini belirterek, "Galatasaray, taraftarıyla mükemmel bir şekilde bütünleşti. Gerçekten çok iyi oynadılar. Biz yapmamamız gereken hatalar yaptık. Bizim takımımızın oynadığı oyun bu değil. Atmosferin etkisine bizim hatalarımız eklenince ummadığımız bir mağlubiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı kutlayan Rıza Çalımbay, "Galatasaray Kulübü'nü, yönetim kurulunu, Fatih hocayı, teknik heyeti, futbolcu kardeşlerimizi candan kutluyorum, tebrik ediyorum. Hak ettikleri bir şampiyonluk aldılar. Tekrar hem ligde hem de Avrupa kupalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sivassporlu futbolcular Hayrettin Yerlikaya ve Cihan Özkara da Galatasaray'ı şampiyonluğundan dolayı kutladı.

balmandol 05.05.2013 22:23

Cevap: Hedefimiz Kupa

İnşallah planların tutar hoca..Kupayı getir bize bari..

tavatir 05.05.2013 22:28

Hocam ligdeki durumumuzu hiç hesaba katmıyoruz ama umarım beklenmeyen bir durum yaşamayız.

58MUAMMER58 05.05.2013 22:28

[b]sezon başından beri hep aynı nakaratları tekrar ediyorsun be rıza hocam ,tek yaptığımız rakiplerimizi tebrik etmek takım küme düşme hattına düştü farkındamısınız ?akhisar mersini rahat yener 39 yapar ts kupa maçından yorgun çıkacak elersek ibb onları yener elensek bile ts onlara yatar 6 puanlık deposunu 2.lige yollamaz karabükte sivası yenerse seyreyle korku filmini akhisar mersinide orduyuda yener ,ibb tsyi yener son hafta kasımpaşayıda yener kasımpaşa yatar yine yener ibb 42 yapar akhisar 42 yapar karabük yenerse 40 yapar son hafta fb karabüke yenilirse 43 yapar sivas 40 ta kalır artık kaderimiz elazığın merhametine kalır kardeşlik mardeşlik hikaye bizde samsunla kardeştik vurduk gitti bilmem anlatabildimmi?:mad:[/b]

ROMANTİK KATİL 05.05.2013 22:30

Trabzondan mutlaka mutlu dönmemiz lazım. Bu kupa yüzünden cok sıkıntı cektik ligde. Umarım bu cektigimiz sıkıntılara deger. ALLAHIN izniyle Trabzonu eleyip finale yükselen taraf oluruz.

58_SEMİH_58 05.05.2013 22:35

Finale çıkamazsanız Sivas'a gelmeyin.

tavatir 05.05.2013 22:37

[QUOTE=58MUAMMER58;851665][b]sezon başından beri hep aynı nakaratları tekrar ediyorsun be rıza hocam ,tek yaptığımız rakiplerimizi tebrik etmek takım küme düşme hattına düştü farkındamısınız ?akhisar mersini rahat yener 39 yapar ts kupa maçından yorgun çıkacak elersek ibb onları yener elensek bile ts onlara yatar 6 puanlık deposunu 2.lige yollamaz karabükte sivası yenerse seyreyle korku filmini akhisar mersinide orduyuda yener ,ibb tsyi yener son hafta kasımpaşayıda yener kasımpaşa yatar yine yener ibb 42 yapar akhisar 42 yapar karabük yenerse 40 yapar son hafta fb karabüke yenilirse 43 yapar sivas 40 ta kalır artık kaderimiz elazığın merhametine kalır kardeşlik mardeşlik hikaye bizde samsunla kardeştik vurduk gitti bilmem anlatabildimmi?:mad:[/b][/QUOTE]

Aynı korkuları yaşıyoruz gerçekten. Üstelik haftaya Elazığ, Antep'ten puan çıkaramazsa son hafta Elazığ da kritik durumda kalabilir.

poolat58 05.05.2013 22:51

hocam sadece 2 maç...2 tane maçcık...birini berabere bitirsen de olur... TS YE YENİLME KARABÜĞÜ YEN SEZONU BİTİR...DURUM BU KADAR BASİT...

DOGU_BEY 05.05.2013 22:52

[B]madem hedef kupa maça neden as kadroyla çıkıyorsun, gençlere ve yedeklere şans vermiyorsun??? madem as kadroyla çıktınız neden bu kadar ruhsuz ve rezil top oynayıp maçı daha 10.dakikada bırakıyorsunuz?[/B]

B.DUMANLI 05.05.2013 23:01

Galatasaray maci Sivasspor icin sanki bir antreman maci gibiydi.Umarim Trabzon´dan boynu bükük dönmezler.Bizim taraftar olarak tek tesellimiz kupa olacaktir.Bu sezon ligde cok sallantili günler gecirdik.Bugün itibariyle bile dahi ligde kalmayi garantiliyemedik.
Bu yüzden oyuncular bugüne kadar gösteremedikleri basariyi iki 90 dakikada gösterip,birinde kupada Trabzon´a karsi , digerinde ligde Karabük´ü yenip bizleri mest etmelerini istiyoruz.

kolukisa 05.05.2013 23:01

oncelikle haftaya oynanacak Karabük macinda mutlaka üc puan almaniz dilerim,ve kupada da basarilar,hakem caimasiyla fazla oynamayin,siz sahaya cikin aslanlar gibi kendacaginiza cani oyununuzu oynayin,rakip sizdenden korksun,basracaginiza cani gönülden inaniyorum.

fatih585858 05.05.2013 23:15

Şu ts'yi elediğimiz takdirde, bir de kupayı alırsak; hakem hataları, şehrin genel anlamda yeteri kadar takıma sahip çıkmaması ve takımımızın(yönetim, teknik heyet ve futbolcular) yaptığı hatalarla iyi geçmeyen bir sezonu güzel bir şekilde bitirme şansını yakalamış olacağız. Bu akşam ki futbolun tersine, motive olarak hırslı bir futbolla finale çıkacağımızı umut ediyorum.

cılgınsivas58 05.05.2013 23:17

bu maçta kötü oynadık havlu atmış gibiydik aynı şey trabzondada olursa o zaman iş işten geçer bu yüzden dolayı takım birbirleriyle kenetlenip şu 2 maçı kazasız belasız atlatmak zorundadır yoksa ordu maçında yaşanan olayı aynısı yaşanır

cılgınsivas58 05.05.2013 23:20

şu hocadaki piech düşmanlıgı nezaman bitecek kız gibi top oynayan pedriel her maçta yedekten oyuna girer kötü oynasa bile yine oynatılır ama piech gibi bir futbolcuyu sırf hocanın egoistliği yüzünden kaybetcez

Murad_Kelleci58 05.05.2013 23:24

[QUOTE=58MUAMMER58;851665][b]sezon başından beri hep aynı nakaratları tekrar ediyorsun be rıza hocam ,tek yaptığımız rakiplerimizi tebrik etmek takım küme düşme hattına düştü farkındamısınız ?akhisar mersini rahat yener 39 yapar ts kupa maçından yorgun çıkacak elersek ibb onları yener elensek bile ts onlara yatar 6 puanlık deposunu 2.lige yollamaz karabükte sivası yenerse seyreyle korku filmini akhisar mersinide orduyuda yener ,ibb tsyi yener son hafta kasımpaşayıda yener kasımpaşa yatar yine yener ibb 42 yapar akhisar 42 yapar karabük yenerse 40 yapar son hafta fb karabüke yenilirse 43 yapar sivas 40 ta kalır artık kaderimiz elazığın merhametine kalır kardeşlik mardeşlik hikaye bizde samsunla kardeştik vurduk gitti bilmem anlatabildimmi?:mad:[/b][/QUOTE]

Güzel kardesim ağabeyim canım ciğerim sen yazında tam 5 olasılıktan bahsetmişsin.. Bu beş olasılığın hepsi birden zuhur ederse cidden derim ki hakikatten biz biryerlerde birilerinin canını yaktık haksız yere.. Adalet tecelli etti deriz.. O beş olasılığa hadi Elazığ - SİVAS maçındaki kötü olasılık mazallah cereyan etti mı altı..

Tek bir olasılık var oda hafta sonu bizim elimizde olan olasılık ki yiğidola Karabük'ü yenecektir..

Seni seviyorum ağabeyim kardeşim.. İsin rast gelsin..

58fatihcan 05.05.2013 23:28

Hedef kupa olsun finale cikalim artik. Ligde cektigimiz sikintilari bi nebze rahatlatalim. Ts elersek o moralle ve taradtar destegiyle karabuk macini alir rahatlariz. Son maca cikmasin sivas ama finale.odaklansin hadi yigidolar hadii

kadirakin58 05.05.2013 23:37

Bu hafta IBB'nin feneri yenmesi hesapları bozdu. Haftaya karabuk'e karsi beraberlige oynamamız lazım. Sakın galibiyete oynayıp gol yemeyelim. Beraberlige oynarsak, saglam defans yaparsak zaten eninde sonunda gol atarız karabuk'e. Karabuk'ten alacagimiz 1 puan bize yeter.

avare 05.05.2013 23:38

ligde kalalim kupa mupa istemiyorum bir kupadir tutturduk gidiyoruz ligden dusecegiz haberimiz yok

poolat58 05.05.2013 23:42

bi durun ya... şimdi ligden düşecez diye gidip ts ye verelim isterseniz maçı. moral bozmayı bırakın. önce önümüzdeki maça bakalım daha sonra sıradaki...

ihtiyar yiğido 06.05.2013 00:07

Tüm yiğido kardeşlerimin yorumlarını okudum hepsine saygı duyuyorum benim hislerime tercüman olan:kırıcı ve küfürlü olmayan yorumlara teşekkür ettim hepsini zevkle okudum hepsinin ellerine sağlık Yaşca birçok kardeşimden büyük olduğum için (63) sizlerden ricam;kendi görüşünün aksine yazı yazanları hor görüp küçümseyici ve alay edici yorumlar yapmayın her insanın görüşü farklıdır saygı duymalıyız incitici ve de kırıcı olmayalım her zaman yapıcı ve birleştirici olalım tüm yiğido kardeşlerime saygılar

Çılgın Türk 06.05.2013 01:15

Fener bugün kaybederek ligi 2. sirada bitirmeyi riske atti.
Eger Fener ligi 2. olarak bitiremezse Avrupa'ya gidebilmek icin finalis olmak yetmiyor, kupayi da almak gerekiyor..

Salim58 06.05.2013 07:51

[QUOTE=58_SEMİH_58;851669]Finale çıkamazsanız Sivas'a gelmeyin.[/QUOTE]

[B]Takım İstanbuldan direk Trabzona geçiyor final biletini alıp Sivasa gelecekler.[/B]

Serdar63972 06.05.2013 07:59

[QUOTE=Çılgın Türk;851716]Fener bugün kaybederek ligi 2. sirada bitirmeyi riske atti.
Eger Fener ligi 2. olarak bitiremezse Avrupa'ya gidebilmek icin finalis olmak yetmiyor, kupayi da almak gerekiyor..[/QUOTE]

Öyle değil kardeş. Zaten Türkiye Kupasını alan Avrupa Ligine katılmaya hak kazanıyor. Fener 2. olursa Şampiyonlar ligi ön eleme oynuyor olamazsa 3.lüğünden dolayı avrupa ligine gidiyor. Onun için her halükarda finale fener kalırsa rakibi avrupa ligine gidecek. Ama bu fenerin finale kalacağıda şüpheli bence...

Çılgın Türk 06.05.2013 08:23

[QUOTE=Serdar63972;851728]Öyle değil kardeş. Zaten Türkiye Kupasını alan Avrupa Ligine katılmaya hak kazanıyor. Fener 2. olursa Şampiyonlar ligi ön eleme oynuyor olamazsa 3.lüğünden dolayı avrupa ligine gidiyor. Onun için her halükarda finale fener kalırsa rakibi avrupa ligine gidecek. Ama bu fenerin finale kalacağıda şüpheli bence...[/QUOTE]

Fener ligi 3. bitirir ve Ziraat Türkiye kupasini kazanirsa o zaman finalist olan takim degil, ligi 5. sirada bitiren takim Avrupa'ya gider!!
Sebebi ise Kupayi alan takim Avrupa Ligine gruplar öncesi son turdan katiliyor.
Ligi 3 biten takim ise sondan bir önceki turdan katiliyor!
Kisaca: Ligi 3 biten takim kupayi alan takimdan 1 tur fazla oynuyor o yüzden de ligi 5. sirada bitiren takim Avrupaya gidiyor.

Turan 59 06.05.2013 08:29

Kupayi birak,lige bak.Hesap karıştı.

58fatihcan 06.05.2013 08:45

Ts macini hayirlisiyla gecelim. Iki maca rahat rahat bakariz

tasde5858 06.05.2013 08:48

beyler kupayı bırakın küme düşüyoruz istanbul trabzonuda kasımpaşaylıda yener dün fenerin yattığı gibi karabük bizi yendimi ver elini 2. lig akhisar 6 puan alır ibb 6 puan alır haydi güle güle

astaravisa 06.05.2013 08:52

birdaha kimseyle dalga geçmem.
enson hamsilerle dalga geçtim kümeye gidiyorsunuz diye, ne hale geldik kafayı yiyeceğim :confused:

noname87 06.05.2013 09:05

Ligin durumu çok karıştı akhisarın yenilmesini sevinmedim çünkü onlara karşı 2 mağlubiyetimiz var 3lü averaja girersek bizi aşağıya çekecekler.Kupa maçını kazanmak için oynayalım ama kaybedersek de kupa geride kalmalı lig daha önemli.

AmiRaLL 06.05.2013 09:16

Hadi bakalim hayirlisi hoca insalah dedigin gibi olur ya finale kalalimda kupada galir hic degil lazlara malzeme vermeyiz..BAsarilar

anadolu5858 06.05.2013 11:39

gs maçında sivasspor berbat oynadı hatta hiç oynamadı birkez daha sinir zirvesi yaptım tabi bunda gs ninde payı vardı adamlar ne olursa olsun ligin en iyi takım oyununu oynuyorlar ve oyuncularıda ortada.bizim takım ligde en iyi kontratak oynayabilecek kadrolardan birine sahip en azından deplasmanlarda deneyebiliriz defans yapmayı deneyebilirdik ama rıza böyle bir taktik deniyor genelde çoğu zaman olduğu gibi yine tutmadı.

anadolu5858 06.05.2013 11:55

bundan sonrası o onu yener bu şunu yener şöyle olur falan filan herkese puanları dağıttık bir bize kalmadı bırakalımda 2 maç kaldı 4 puan geride olanlar tutuşsun biz ligin enbarbat deplasman takımlarından biriyiz ama diğer taraftan en iyi evsahibi takımlardan da biriyiz karabük ü rahat yeneriz diğer takımlardan kimin kimi yeneceği belli olmaz öyle olsaydı ikinci yarı ligden kaybolan antallyayı ikinci yarının süpriz takımı akhisarın yenmesi gerekmezmiydi adı futbol işte belli olmaz bu iş. yeter diyoruz artık 3 yıldır işkence çekiyoruz bitmedi gitti tek dileğim sezon boyunca yaşadığımız bir türlü uzaklaşamadığımız düşme korkusunu trabzonu eleyerek unuturuz, bizim yaşadığımız stresi kimse yaşamamıştır final istiyoruz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:26.