![]() |
Maçı Değerlendirelim mi?
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40262&token=35620[/IMG]
Ziraat Türkiye kupası yarı final rövanş maçından elendiğimiz maçı değerlendirelim mi? Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim mi?
[B]GS maçına yedek kadro ile çıkalım dedik dinleyen olmadı.
Futbolda yenmek yenilmek normal ama bu yenilgi normel değil anormal. Bizi boşverinde kilometrelerce yol giden o cefakar taraftarlara yazık günah beee Bu ağır yenilgide emeği geçenleri ayrı ayrı tebrik ederim.....................[/B] |
Gol atmadığın için teşekkürler Sivasspor'um. Suç sende değil ortalık şerefsiz dolu. Biz seni her zaman seviyoruz. En kötü gün bugünse bugün de SİVASSPORLUYUZ...
|
[B]Arkadaşlar benden bu kadar
Artık Sivasspor düzelene kadar Sivassporluyum demiyeceğim kimseye Biz sevinmek için gurur duymak için Takım tutuyoruz kendimizi rezil etmek için değil Artık Rıza arada ne dediyse takım çöktü 1 gol bulmak için full ofansif oynattı ve hal ortada Kimse bişey demesin biz memeleketimizin takımı diyip gururla tutuyoruz ama takım başarı elde etmediği sürece taraftar kazanamaz hakemin verdiği penaltıyada sığınamayız iyi oynarsan yine atarsın golü en gıcık olduğum şeyde maç öncesi repörtajlarda herkes atıyo uçuyo rızada demiş yine yeneceğiz diye al sana sonuçu ağzını tıka kapatır belki hadi şimdi ne diyecek hedefimiz kupaydı diye Bu maçın değeri neki değerlendirelim sivasspor düzelene kadar yorumda yapmıyacam Haydin EYVALLAH [/B] |
[B]İlk maçın son dakikasında gol yiyince zaten büyük oranda turdan umudum kesilmişti. Burdan da yazmıştım. Ama deplasmanda gol atmış rakibimize karşı gol atmamız lazımken ne yapmaya çalıştığımızı anlayamadım.
Bu maçın skorunu ve eleştirisini Karabük maçından sonraya bırakıyorum. Çünkü çoğu kişinin tam anlamıyla bu maçın önemini kavrayamadığını düşünüyorum. Bana kalırsa çok önemli lig mücadelemiz devam ediyor. Üstelik bu anlayışla yine rakiplerimizden beklentimiz olacak. Umarım beklemediğimiz bir sonuç olmaz. İlk etapta savunma anlayışını bırakmadan oynarsak bulacağımız gol bizi kurtarır. Ama mutlaka geride açık vermemek lazım. Özellikle Ümit Kurt ve Navratil aynı anda sahada olmamalı. İki ağır adam nedeniyle geriye atılan her top kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kadir sakat değildir inşallah. Kadir ve Adem'i birlikte kullanmak gerekir yine.[/B] |
öyleyeceğim 3 cümle var.
1. Penaltı verilmese bu maç böyle olmazdı. Hatta Sivasspor kazanırdı bile bu maçı. 2. Böyle Trabzonspor gibi amatör bir takımdan 5 yiyorsak Süper Ligde işimiz yok demektir bence haketmiyoruz süper ligi. 3. Rıza Çalımbay Teknik Direktörlüğü bilmiyor. Bir takımda hiç mi istatistik olmaz bir hafta 4 atıyor sonra 4 yiyor şimdi 6 yedi. |
bundan 3 - 4 hafta öncesine kadar taraftarımız teknik traktörü istifaya davet ettiğinde cogu hemserimiz ve yazarlarımız dere geçilirken at değiştirilmez diyordu bakınız karabük üçüncü atı da azıttı buradan yönetime sesleniyorum bizim atıda azıtma zamanı gelmedimi
|
[B]Bu reziilik ne Rıza Hocanın gitmesi nede oyuncuların gitmesi ile temizlenmiş olur daha kökten çözümlerin olması gerek.
ŞEREFSİZCE mücadele etmektense alt ligde ŞEREFİMİZLE oynamayı tercih ederim. Yazıklar olsun size yediğiniz ekmekten içtiğiniz suya kadar Zehir Zıkkım olsun.[/B] |
Sinirden herşeyi söyledik. Ama gün birlik günü. Burda bana kızanlarda olacak elbet ama gerçekten gün birlik günü. Önümüzde önemli bir karabük maçı var. Olası bir yenilgide neler olacağını düşünmek bile istemiyorum. O maçı kazanalım sonra her şey oturulup konuşulur. Ama her şeyden önce pazartesi günkü maç önemlii.
|
bu takımla mersinle ordudan önce biz düşmeliydik...
|
İnsan icine cikacak yuzumuz kalmadi neyini degerlendirelim?
|
Vay be...Umarım şuan bi rüya görüyordurum...Ne diyeyim...Allah sizi iyi etsin emi...Allah ıslahınızı versin.
|
her maç yokmu artıran diye gol yiyoruz :mad:
|
Bu ş...sizlere böyle bir skorla yenilmekten daha kötü bişey varmı
|
Rıza git artık bu takımdan sadece bu takımda en çok üzüldüğüm futbolcu kalecimiz borjan her maçta yüreğini koyup oynuyor helal olsun.Rıza gider Bülent Uygun gelir seneye bu takım ilk 5'e oynar göreceksiniz.
|
[B]istifa konusunu açtım, inşallah kapatmazsınız..çünkü olcağımız kadar rezil olduk...çalımbay olmasa da bülent albayrakla veya paftan hocayla zaten ligi rahat bitiririz...yazıklar olsun gelmeyin lan Sivasa...çalımbay sen de utanma varsa buraya hiç gelmeden istifa eder gidersin..lig bitmeden transfer sevdasına düşen ruhsuz topçular siz de gelmeyin lan!!![/B]
|
Maçta göze çarpanlar : rıza hocanın çaresizliği futbolcuların dikkatsizliği .
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : buraya kadar gelmişken burda yenilmek koyuyor helede böyle bir skor ile hocanın ıkıncı yarının basında yaptığı değişiklik maçın kaderını belırledı konsantrasyon butun oyuncularda 0 dı Maçın en iyisi kimdi : hakan arslan çok iyi ''mücadele'' etti Maçın en kötüsü kimdi : eneramo erman 2maçta 10 gol yiyen defansımız ve tabiki rıza bey Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ıkı takım adınada çalınmayan penaltılar dışında kusursuzdu Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : gereksiz bir şekilde disiplinli takımın orta sahada kı iyi bir kadiri çıkarmasımı ... ama buraya kadar geldıklerı ıcın hepsıne tesekkur edıyorum artık KÖKLÜ bir değişiklik zamanı gelmiştir başta rıza hoca ve 4büyük meraklısı oyuncuları göndererek cihan özkara gibi abdulkadir gibi oyuncularla yola devam etmek gerekir..öncelikle biran önce ligde kalmayı garantileyip sezonu kapatmamız gerekiyor.. |
haftalar öncesinde söylemiştim takım hakkında yorum yapmayacağım diye ve yine yapmıyorum.. tek bir şey söylüyorum gurbete 10 sene önce çıkmıştım ve başımın öne eğildiği 2.ts faciası oldu, yıkıldım resmen...çok üzgünüz ama yapacak bir şey yok,her zaman tek sevdam Sivasspor oldu, biz bize yeteriz yiğidolar!!!
|
Rıza hoca ne yapsın saygıdeğer taraftar kitlesi..Çıkın 6 tanemi yiyin diyor..Bu Eneramo,Atıf ve Erman'a bi haller olmuş..Özellikle Atıf...Beğenmediğim bi transferdi millet ölüp bayılıyor..Neresine anlamadımki..Birileri o Atıf efendiye futbolun gö....yle oynanmayacağını anlatmalı..BİRAZ RUH VE GURUR VARSA BU FUTBOLCULARDA saha içinde gerekirse birbirlerini yememlilerdi..Ama nerdeeee..!!! O dediğim gurur ve şeref olsa bugün 6 tanecik yemezlerdi..Neyse şükürki Trabzon fazla istemedi..Bunlar 10'u bile yerlerdi valla..YAZIKLAR OLSUN LAN SİZE..Bİ MEMLEKETİN GURURUYLA BU KADAR OYNANMAZ..MİLYARLIK eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.................!!!!!!!!!!!!
|
Mehmet nası oyuna almak intahardı evlere şenlik bir takım bi haftada 10 gol kalemizde gördük bu duyguyu yasamadık yasamıs olduk eline sağlık sivasspor
|
Niye az yediki bu herifina şerifler...!!!!!
|
Aşağıda yazdıklarım maç sonu kızgınlığı ile veya düşünmeden yazılmış şeyler değildir.
[B]Takip edenle bilir, sezon başından bu yana BU TAKIMIN KÜME DÜŞMEMESİNİN BÜYÜK BAŞARI OLACAĞINI söyler dururum ![/B] Eğer bu takım KARABÜK VE ELAZIĞ'A YENİLİP KÜME DÜŞERSE sakın ha şaşırmayın ! Ben cidden düşeceğimizi düşünüyorum. Küme düşen veya en kötü denilen MERSİN, ORDU ve AKHİSAR ile yapmış olduğumuz maçların sonuçlarına bakarsanız daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi ! Ha ola ki şansa ligde kalırsak ta BAŞTA HOCA MÜSVEDDESİ, GROSICKI, ENERAMO, ERMAN ve diğer kanı bozukların tamamı gönderilip, [B]BAŞTAN SONA YENİLENMELİYİZ ![/B] |
Bir yıl Trabzon'dan bir yıl Kayseri'den sonra bir yıl Trabzon'dan bir yıl Kayseri'den altı yiyeceğimize küme düşelim daha iyi. Seneye ligde kalırsak sıra tekrar Kayseri'ye geçmiş olacak. Bu defa da onlar atar.
Bu saatten sonra takımdan beklentim hep birlikte defolup gitmeleri, teknik heyet ve futbolcular. Hepsi defolsun gitsin. Kupadan elenin, futbol bu sözümüz yok ama sıradan bir takım olan Trabzon'dan altı yemek neyin nesi? Bana açıklar mısınız? Alçaklar!!!! |
Rezil olduk yahu ne b.k yicez???
|
sivasspor'un santradan başka hiçbir şey yapmadığı maç izledik,ulan biz kahrolduk inşallah bir ömürde siz kahrolursunuz rıza ve futbolcu müsvetteleri,hocadan yönetimi kadar alayınız dağılın lan,vizyonsuz adamlar yüzünden koca bir sezon heba oldu,Erman Mış grosickiy miş Eneramoy Muş dünya yıldızı olsalar ne yazar
|
[B][I]İlk yarı net pozisyon vermeden bitirdiğimiz maçın 2 yarısına Rıza Hoca yine yapacağını yapıyor ve Kadir'i oyundan alıyor. Bu değişiklikten sonra lazlar atak üstüne atak geliştirdiler.
Eeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy Rıza hoca !!! Kadiri oyundan almanın mantıklı bir açıklaması var mı ? Atıf ve Ziya hariç hepiniz defolun...[/I][/B] |
Tam karizmayı düzeltiyoruz prestij yapıyoruz derken ne oluyorsa bu takım gelip her şeyin içine ediyor.
Bunda bizim takımın da rolü var. İkinci yarı top bile oynamadılar. |
Sözün bittiği yerdeyiz galiba :(((
|
Yarın arkadaşlara ne diyeceğimi bilmiyorum... Yazıklar olsun... Bu taraftar bunu haketmedi... Sonunda canımızdan çok sevdiğimiz takımımızdan utandırdınız ya diyecek bir şey bulamıyorum...TEŞEKKÜRLER(!)...
|
"Öfkeyle kalkan, zararla oturur"
Sayin Calimbay oyuna cok yanlis hamlalerde bulunudu. Sezon sonunda helallesip yollarin ayrilmasi en hayirlisi. Suan icin önemli olan, takimi toparlamak ve Karabük macini almaktir. Yeni sezonada haydi bismillah deyip, yeni bir hoca ve Adam akilli taransferlerle baslamak lazim. |
Bizi buraya getiren de Rıza Çalımbay'dı. Genel çoğunlukla aynı fikirde değilim.
Bu arada yazarken fark ettim. Rıza ÇalımBAYDI iyi manşet olurmuş. |
Futbol Muhabbetine Uzunca Bir Süre Ara Veriyorum Teşekkürler rıza
|
Değerlendirecek birsey yok acımadılar . aklıma bunların kasımpasa macı geldı 7 yapmıslardı kenardan yeter deyıp takımı gerı cekmıslerdi. bu mactada 8-9 a gıderlerdi dost acı soyler .
|
İnsallah tekrar gurur duyacağımız bir takım seyrederiz. Umut ve sabırla bekleyeceğim...
|
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=387940444652121[/url]
çocukta kendimi gördüm resmen. Ama Sivas'ın geleceği emin ellerde. |
[QUOTE=sivistar;852552]sezon basındada dedık gecen senede dedık rızaaaaaa hoca degıl azıcık şerefın varsa istıfa et deneme tahtasına cevırdın sıvasspor rızayı savunan pclerrrrrrr nerdesiniz tekıma zarar veriyosunuz dedık sandalyemizi koysak bundan ıyı hoca olur 4 5 yıyene kadar oyuncu değiştirmedı mudahale etmedı çunku onun kapasıtesı yok malese allah belasını versın yonetımınde hocanında ruhsuz takım ıstemıyoruz eskı bulentın takımını ıstıyoruzzzz yenılsekte onurumuzla bunlarıkı gıbı haysıyesızce değil[/QUOTE]
eleştirmeninde desteğinde adaplı bir dili vardır.azından çıkan lafın farkındamısın sen pic olmasan böyle konuşmazsın. |
böylesi final maçlarında taktik falan işlemez. sahaya çıkar aslanlar gibi mücadele edersin. takımımız sahaya ideal on birle çıktı. rıza hoca futtbolculara pozisyona girmeyin , kaleye şut çekmeyin mi dedi.rıza hocayı eleştirirken biraz insaflı olun. bazı kendini bilmezler trabzon gol attıkça sneredeyse sevinç naraları attılar. gözlerini rıza hoca düşmanlığı nasıl kör etmişse artık.
ben böylelerini gördükçe futboldan soğuyorum. maça gelirsek, maçın kırılma anı penaltıpozisyonuydu. o ana kadar trabzonspor ruh gibiydi. futbolcularımız maçın ağırlığı altında ezildiler maalesef. böyle oluncada ortaya bu skor çıktı.canları sağolsun. yalnız eneramo, grosecicki gibi gönülsüz oynayan futbolcular gönderilmeli. |
Rıza hocayı savunacak yer kalmadı beyler. Bugüne kadar en fazla savunanlar arasındaydım. Ancak bugün gelinen noktada bütün sorumluluk Rıza hocada.
Bütün bir yıl ligde işler iyi gitmeyince hep bir bahanemiz oldu, aklımız kupada dendi, kestirmeden Avrupa'ya gideceğiz dendi. Hep dedik ki, ulan hoca bunu söylüyorsa elbet vardır bir bildiği. Ama bugün altı tane yedikten sonra birşey bilmediği ortaya çıktı. Sen bütün bir yılın finali olarak lanse ettiğin maça çık ve altı tane ye. Olacak iş değil. Futbol bu elenirsin, sözümüz olmaz, ama ligde leş gibi gidişin sebebi olarak gösterdiğin kupa mücadelesinde sonuç böyle olursa aslında hiçbir şeyden anlamadığın da böyle ortaya çıkar. |
Arkadaşlar biri bana kötü bir kabus gördüğümüzü söylesin...
|
[QUOTE=kaplanlı;852613]eleştirmeninde desteğinde adaplı bir dili vardır.azından çıkan lafın farkındamısın sen pic olmasan böyle konuşmazsın.[/QUOTE]
yaran var gocunuyon alın sayenızde ne hale geldık bızm ıçın sıvasspor çok onemlı zoruna gıtmesın senın gıbıler yuzunden burdayız sıvas spor medyasıda yonetımıde sızın gıbı davranan taraftarlarda suçlu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:28. |