SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sözde yorumcu (!) olcay Çakır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36042)

KaanK 09.05.2013 11:51

Sözde yorumcu (!) olcay Çakır

Dünkü malum utanç gecesinde yayıncı kuruluşun sözde yorumcusu olcay çakır efendiden inciler :

1- Volkan ve olcan malesef iyi değiller, malesef kartopu gibiler maç içinde acilen kendilerini toplamaları lazım bu böyle olmaz

2- Trabzonspor oyunda değil kendilerini vermeleri lazım, malesef adrian istenen katkıyı vermiyor

3- Trabzon bir gol yerse [B]PLAKA[/B] yapmış olacak ( gülümsemeler ), sivas pozisyon bulursa eğer trabzon o golü yer ( espriler falan )

Sen kimsin koca bir camiayla kendince dalga geçiyorsun, sana ve seni o ekrana çıkaran yayıncı kuruluşa yazıklar olsun . Dün sırf ben 4 kez kanalı aradım şikayet belirttim, maçı sessiz sedasız izleyen tepkisiz kalan taraftara da yazıklar olsun

Bu şahsiyetin twitter adresi : @OlcayCakirr

SenSetik 09.05.2013 11:53

Cevap: Sözde yorumcu (!) olcay Çakır

bir takımın sahibi olmazsa böyle olur işte...dalgada geçerler, hakkında yenir, herşey olur...bu tepkiyi taraftardan önce kulübün resmi yollardan yapması gerekir...uyumaya devammm

KaanK 09.05.2013 11:59

[QUOTE=SenSetik;852951]bir takımın sahibi olmazsa böyle olur işte...dalgada geçerler, hakkında yenir, herşey olur...bu tepkiyi taraftardan önce kulübün resmi yollardan yapması gerekir...uyumaya devammm[/QUOTE]

Evet üstad herkese iyi uykular . Unutmayalım Biz ligin tek borçsuz kulübüyüz bu gaz bize daha 15 sene gider tabi düşmezsek

infial§ 09.05.2013 11:59

Bu kadar takılmayın arkadaşlar lobimiz yok sahip çıkanımız yok yorumcuda dalga geçer spikerde

falcon58 09.05.2013 12:11

yazıklar olsun o yav...lara işleri güçleri fb-ts finali olmasıydı onuda başardılar.Onun için bunlara karsı herzaman formda olcaksın iyi oynayacksın,taktik olarak mudahale edeceksin oyuna... velhasılı kelam eze eze yeneceksin.O zaman SİVASSPORU konuşurlar.Yoksa başka türlü konuşmazlar,hiç bosuna uğrasmayın...

Respect58 09.05.2013 12:17

[B]Ben dışarıdan Sivasspor'a hakaret eden dalga geçen hiç kimseye kızmıyorum.Çünkü içeride takımı bir yerlere getiremeyecek insanlara körü körüne destek olan insanları görünce içimden birşey yapmak gelmiyor.Zaten en büyük kötülüğü içimizdekiler yapıyor onlara karşı birşey yapamıyoruz dışardakine ne diyelim?[/B]

kngal yiğido 09.05.2013 12:30

dün istbuldan maça gidim sabah bu sabahda döndüm taraftarı köşeye kıstıran emniyete yazıklar olsun ayakabılarımızın altınakadar arandık didik didik ben okadar maça gitim böyle ezilmedim bizim taraftarımız 2 yüz kişi futbolcumuzda rıza hocaya göre hiç yok kısıtlı bu takımın ikisenedir başında futbolcu kısıtlı diycene zamanında ara bul al bak yılmaz vural hocaya futbolcuda aldırdı seninde üstüne çıktı azıcık kenddine bak futbolcumuz kısıtlı diyip durma televziyonlarda kaptan dedimi ne oldunu unutuyosun ufak bi örnek bak antepde senden kötüydü hocası deyişdi derdi bidi sende iysin hoşsun am bize hoca olmazsın

astaravisa 09.05.2013 13:56

haddini aşmış. ama hangi birine yetişelim...

kolukisa 09.05.2013 16:02

Malesef Olcay Cakir gibi tipler sporun o güzel rekabetene balta vuruyor,hakemin Sivasspor legine vermedigi ve macin kaderini degistirecek penaltiyi konusmalar,futboldaki kesin kural,rakibe bile bile atilan tekme direk kirmizi kart,bunlari konusmazlar,ondan sonrada futbol bilgileri herkezden üstünmüs gibi ahkam keserler,densizler.

fatihcan58 09.05.2013 16:24

Dün kü maçta bana sorarsanız yine skandal hakem kararları var. Kamile atılan dirsek direkt kırmız kart ve penaltıydı. Olcay Çakır gibi tipler Türk Futbolunun içine etmiş 4 Büyük Takımın yalaka yorumcularıdır. Atılan dirseği görmeyen hakem nasıl olurda Volkana yapılan o hareketi oradan görüyor anlamak mümkün değil.

Abdullah DuMaN 09.05.2013 16:32

bir basın sözcümüz olsa çıkar sen nerenin .. i sin derdi

yiğido şahin 09.05.2013 16:44

Allahın belası adam gıcık yorumlarını kendine sakla bu nedir yaa utanmasa bordo-mavi tezahürat yapacaktı

Poyrazcan 09.05.2013 22:56

Ucuz oyuncularla buraya kadar!
Ucuz etin tiridi misali...

58MUAMMER58 09.05.2013 23:45

[b]benide çok sinir etti lavuk ,alıştık artık lig tv de serdar bali ,atvde olcay çakır:mad: ,kanal zaten trabzon yalakası:mad: kış kışlığını yapar puşt puştluğunu yapar,groseçkinin pozisyonuna erkekgibi penaltı diyemedi,zokora faul yapınca zokoranın sarısı var atılması gerekirdi diyemedi,penaltı pozisyonu öncesi eneramoya faul vardı hakem verse belki o pozisyon olmıyacaktı diyemedi:mad:,birşehrin insanı eğer kendi memleketine ihanet ediyorsa elin adamıda çıkar tvden makara yapar,eti ,kanı ,kemiği gavur parasıyla 5 cent etmiyecek lazlarda tüm sezonun ezikliğini seni yarım düzüne golle seni ezip makara yapar:mad:,sahi bu şehrin sahibi kim ?fb sivası yener meydanda it sürüsü gibi birikip sivasın yenilişini kutlarlar,gs yener öyle,bjk yener öyle:mad: ,sonrada o şunu dedi bu bunu dedi deriz ,elden önce içimizdeki irlandalıları ayıklamamız gerekir yoksa olcaylar bitmez artarak devam eder [/b]:mad:

vedat58 10.05.2013 01:22

Bence ya yönetim degismeli , yada bu yönetim aklini basina toplayip akilli isler yapmali, sunun surasinda eline avucunda parmakla sayilacak kadar az taraftari var , böyle devam ederlerse onlarida kaybedecekler , Yönetimin yapmasi gerekenleri asagi yukari hepimiz biliyoruz yinede siralayalim isterseniz

Paradan korkmuyacak borctan korkmayacak ileriye dönük kendini ispatlamis genc futbolcular bulmasi lazim

En az kuracagi takimin icinde 3 tane yildiz futbolcu almasi lazim

Aldigi Topcularin iclerinde kupa kaldirmis tecrübeli topcular olmasi lazim

Türkiye Ligini taniyan veya yabanci teknikdrektör veya Türkiyede basari göstermis Teknikdrektör bulmasi lazim

ready 10.05.2013 06:53

[B]zaten kendi işimiz bırakırız hatayı başka yerlerde ararız yook yorumcu yok skandal hakem kararları millete öyle bir gaz veriyorsunuzki sanki herkes işini gücünü bırakmış sivasspor düşmanı olmuş senin yönetimin becereksizse teknik direktörün her maça farklı bir kadroyla çıkıyorsa transfer yapmak yerine borcumuz yok diye hava atıyorsa bir sivasspor gecesini düzenleniyor geçmiş zamanda 20 milyar gibi komik bir rakam toplanırken o parada gecenin düzenledigi organizyona gidiyor istanbulda bayburt spor için gece düzenlenmiş ve 200 milyar bagış toplanmış öteki şehirlerle aramızdaki fark sonrada kalkıp şu kadar sivaslı var diye hava atarız ne hakem nede başka kimseyi suçlamayalım hatayı ve yanlışları kendi içimizde arayalım sadece spor takımı olarak degil memleket insanı olarak degişmememiz lazım[/B]

alaattin 5858 10.05.2013 07:25

[QUOTE=fatihcan58;853054]Dün kü maçta bana sorarsanız yine skandal hakem kararları var. Kamile atılan dirsek direkt kırmız kart ve penaltıydı. Olcay Çakır gibi tipler Türk Futbolunun içine etmiş 4 Büyük Takımın yalaka yorumcularıdır. Atılan dirseği görmeyen hakem nasıl olurda Volkana yapılan o hareketi oradan görüyor anlamak mümkün değil.[/QUOTE]
sivaslıyım diye ortalarda dolanan binlerce insan sivas için sivas sporun kıymetini görmüyorsa hakemdenilen bir avuç .ahbelerin bu pozisyonları görüpte görmemezlikten gelmesi normaldir.

PETKOVİC 10.05.2013 09:46

trabzon da sözde büyük takım mk 30 yıldır şampiyon olamıyorlar ortada başarıları yok büyüğüz diye geziyorlar. bizde lobi yok ki anasını satayım gelen vuruyor giden vuruyor biri de çıkıp tepki göstermiyo!!!!!!!!

mahser 10.05.2013 10:00

Hangi buyuk camia buyuk olacak ne basarimiz ne yapmislimiz var buyuk camia isek hani a nerdeyiz buyuk camia olabilmemiz icin her konuda buyuk duşunmemiz gerekir buyuk camia olsaydik Trabzon yenilgisinden sonra tepkimizi gostercek yuregimiz olurdu takimin menfeatini her kesin menfe
atinden ustun tutan yalama yagci onun bunun kalemşöru olmayan yazarimiz cizerimiz olurdu biz cok havalara gird0ik iki sene şampiyonluga oynadik diye ama ne oldu şimdi

düşmemeye oynayan bir takim sike soylentileriyle adi lekelenmiş hemen hemen butun 0takimlarin tepkisini toplayan bir takim camia olduk bizim daha buyuk camia olmamiz ici 40 firin ekmek yememiz gerekiyor SAYGİLARİMLA

yiğido gardaş 10.05.2013 10:24

Herkes haklı ,
Eğer bir yönetici heyacanını kaybetmişsse işi olacağına bırakır,
Sivasspor yönetiminde heyacan kalmamış,ilgi ,alaka kalmamış,herkes suyu akışına bırakmış,
İBB yi yen,fena sayılmayacak bir oyun oyna ,arkasından galatasarayın şampiyonluğunu ilan et,devamında trabzon sporun kupa finalini,Hele trabzon uyumaya başlamıştı,her an gol de atabilirdik,trabzonla bizde uykuya daldık ve erken uyanan trabzon oldu,Rıza çalımbay uyumaya devam ediyor,defans tel tel dökülüyor,yol geçen hanına dönmüş,aylardır böyle,navratil tam bir patlamış teker gibi,elimde elaman yok diyemessin,yapamıyorsa kes kardeşim gençlerden koy hiç olmassa tecrübe kazanır,nasıl olsa en kötü ihtimal aynı olacak.
neticede galatasaraya şampiyonluğu ,trabzona kupa finalini yaşattık,şimdi sıra karab üğe liğde kalma coşkusunu yaşatacağız,bizde arkamıza baka baka alt liğe yürüken ,rıza çalımbayın gerekçesi ne olacak bilmiyorum,
''heralde Pedriel kurtarıcılık görev ini yapamadı,enaramo beklediğim performansın altında idi,kamille hep sorun yaşadım yarım devrelik adamdı,ugur çok iyi ama seyirci baskısı vardı,şeşu kafasına göre oynadı,Hakan tecrübesizdi,Mehmet nas ile kadir,yaşlıydı,Erman her zaman iyiydi de ara sıra küsüyordu,Erhan güven iyi ama uyum sağlayamadı,navratilde bu sene hep form düşüklüğü var,Ziya çok iyi ama savun ma alanını çok terk ediyor hücuma çıkıyor,yeri boşalıyor.geri gelmekte Geç kalıyor(!) Reinof zaten problemdi,ümit sakatlıkla geçti,hayrettin yaşlandı,Cihan tam istediğim gibi oldu ama lig bitti,Borjan ne diyim kardeşim iki kaftada 15 gol yenirmi ,benmi geçeyim kaleye vs.vs.
Benim istediğim taktikleri ,oyun düzenini yapamadılar
Takım yetersiz ,istediğim adamları almadılar,benden bu kadar''
''At sahibine göre kişner''diye boşuna dememişler.

yiğido gardaş 10.05.2013 10:29

Tv yorumcularına gelince zaten söze gerek yok bütün maçlarda rakip sanki tek başına oynuyor
Yenersiniz rakibiniz kötü oynamıştır ,gününde değildir,yenilmiştir,sizin hiç bir katkınız yok.
Yenilirsiniz yine aynı rakibiniz çıok iyidir,hepsi dünyanın bir numarasıdır,
canınızı sıkmayın alıştık artık

mnt3 10.05.2013 11:57

Sahipsiz Sivasımız gene haksızlığa uğradı.Böyle kendi kendimize konuşacağımıza organize olmak,hakkımızı nasıl olur da yedirmeyiz diye biraraya gelip toplantılar yapmanın zamanıdır.Bunu organize edecekler ise şehrin yetkili ve sorumlularıdır

anadolu5858 10.05.2013 13:50

spikerler tarafsız değil tabiki fb-ts finali için medyanın tamamı hemfikir oldular ama bu maçta sivas hakkında iyi yorumlar vardı trabzonu eleştirdiler genelde ne yapsın adama söz hakkı verirsen konuşur 6-0 olmuş lazlar sivas gol gol diye böğürüyorlar rezalete ancak öyle yorum olur adamlar fazla yorum bile yapamadılar maçı genelde sessiz izledik ne yapsınlar tarihi fark yersen dalga da geçilirsin onlar yapmadı biz yaptırdık o yorumları.onların 2 bizim 1pozisyonumuz var 3 pozisyonda penaltı olabilirdi olmayabilirdide öyle olsaydı böyle olsaydı falan filan bırakalım bunları ortada acı bir gerçek var en nefret ettiğimiz trabzondan tarihi fark yedik kaç gündür aklımdan çıkmıyor

5858SS5858 10.05.2013 16:27

etrafimizda o kadar karaktersiz insanlar ve kuruslar var ki..

Metal Gear 10.05.2013 18:08

Kendisi fanatik Trabzonsporludur.Trabzonspurlu olmak demekse futbolun terör yanında olmak demektir.Suç,onu oraya yorumcu diye çıkartandadır..

58fatihcan 10.05.2013 21:12

Yönetimde bizde sesimizi çıkartmazsak, atv de vurur tff de vurur mhk da vurur .... vurmaya da devam eder

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:03.