![]() |
Anket-Herşeye rağmen helal olsun Hocam...
RIZA HOCA'MIZIN hakli oldugu yönler var , evet, lakin , Kadro dar , Kadro dar, Transfer yapilmadi diyerek , ayni bahanelerde kalarak , Takimi gelistirmeden , neticesinde ben hakliyim diyemez.
[U][B]RIZA Hocamiz , 3 senede neler yapti?[/B][/U] Ilk senesinde , Takimi kümede tuttu. Ikinci senesinde, PLAY-OFF basarisi. Ücünsü senesinde ise , Takimi kümede tutmasi ve ZTK YARI FINAL Heycani yasatmasidir. [B][U]Neler kazandirdi?[/U][/B] Ümit KURT ile Hakan ARLAN gibi , iki yetenekli , oyuncu Transfer ederek , Takim 'imiza iki oyuncu kazandirdi. MECNUN OTYAKMAZ ; yok iken ,Takimi ,iyi idare etti, Teknik Direktör ve Yönetim anlaminda. Sivasspor'umuzu ne olursa olsun hep savundu , ve gercek Sivasli oldugundan süphemiz yok , lakin ............................................. [B][U]Neler kaybettirdi , neyi yanlis yapti?[/U][/B] 1. BJK sevdasini her ortamda dile getirmesi. 2. Hakem hatalarini iyi analiz etti, lakin kendi yaptigi hatalari , hic düsündü mü hayir , ? 3. Yönetimin aldigi oyunculari oynattirmadi ve Abdulkadir Özken ile Arek Piech gibi oyunculari harcadi. 4. Hep kendi aldigi oyunculari savundu, ve Kadro'yu yüzde 98 hic bozmadi , sakatlik ve cezalar disinda. 5. Kendi oyuncularini , Sivas yerel kanallarda , suclayip , elestirip , ortaya laf sokarak , firlatti . 6. Maglub oldugumuz maclarda, ben hata yaptim demedi , bunlar sunlar gibi , kötü oynadi ve yenildik , cümlerini ezbere ögrendik. 7. Benim görüsüm , rakip TAKIMLARI hic iyi analiz edemiyor , kendi Oyuncularini taniyor, ama sunlari böyle yaparsaniz daha iyi olur diyemiyor ,anca elestiriyor. 8. Mac oynanirken , oyuncu degisiklerinde yüzde 80 - 90 arasi cogunlukla hataöar yapti ,hazir olan oyuncusunu oynatmadi , cünkü ayrimcilik yapti!!!!!!!! 9. Yenildigimiz, yendigimiz , berabere kaldigimiz maclardan , [B]DERS [/B]alarak , Futbolcularimiza aktaramadi !!!!!!!! 10. Futbolcularin , piskolojisinden hic anlamiyor , halbuki zamaninda kendisi de Futbolcuydu. 11. Cok iyi bir Futbolcudur, RIZA CALIMBAY, lakin , TEKNiK Direktör'lügü bence beceremiyor!!! [B]SON OLARAK[/B] , en cok begendigim nokta , yaptiklari Transferler'dir. En begenmedigim , nokra ise inat olmasidir. ______________________________________________________ [B]Herseye ragmen , hakkin Helal olsun ,seni inede seviyoruz, cünkü biz senin de belirttigin gibi Sivasliyiz...[/B] |
Cevap: Herşeye rağmen helal olsun! Be Hocam...
[B]Sizler'de ,RIZA HOCA hakkinda olumlu , olumsuz , hususlari , bu konu altina yazabilirsiniz![/B]
[B][U]Lütfen , küfür ve tacizi , kelimeler , cümleler yazilmasin!!![/U][/B] |
[url]http://www.dailymotion.com/video/xrgwxf_yeter-artik-calimbay_sport[/url]
Yanliz, senin bu aciklamarini , hic unutmayacagiz. :D:mad::mad::confused: |
Rıza hocanın tek istikrarlı olduğu nokta maç sonu demeçleridir.Bireysel hatalardan gol yedik vs vs... bunları çözmek için para aldığını hiçbir zaman söylemedi.
|
[B][QUOTE=yener_sahin;853979]Rıza hocanın tek istikrarlı olduğu nokta maç sonu demeçleridir.Bireysel hatalardan gol yedik vs vs... bunları çözmek için para aldığını hiçbir zaman söylemedi.[/QUOTE]
nokta... bir de istikrarı(!)..yani küme düşme hattından aldığı takımı neredeyse aynı yerde bırakması... fakat burada yaptığı en doğru ve faydalı iş ise kötü günde bize sahip çıkmasıydı..bizi başkan yokken sahiplenmesi ve ligde tutmasıydı burada da onun sonuna kadar hakkını vermemiz lazım...ama genel tabloya bakarsak dediğim gibi başarı yok...[/B] |
Rıza hoca dan daha iyisinin geleceğlne inanıyormusunuz, ben inanmıyorum eğer gelecekse rıza hoca gidebilir. Fakat bu takımın başarı ortalaması bu Sivasspor takımı kurulduğu bütçe şartlarına bakarsak başarılıdır. lütfen Rıza hoca ya haksızlık etmeyin.
|
Mecnun Başkan yokken bu takıma hem başkanlık yaptı hem antrenörlük yaptı hem de abilik yaptı. Bu her babayiğidin harcı değildir. Belki de Sivaslı olduğu için bu kadar büyük bir sorumluluğun altına girdi eğer başka bir antrenör olsaydı büyük ihtimal takımı yüzüstü bırakıp giderdi ama Rıza Hoca kolaya kaçmadı herşeyini takıma vererek zoru seçti.
Bize Kamil Eneramo Atıf Navratıl Borjan gibi kaliteli yabancılar kattı Ümit ve Hakan gibi iki tane uzun yıllar hizmet edecek oyuncu kattı ki herkes bu iki futbolcuyu ptt topçusu diye eleştiriyordu ama Rıza Hocanın istediği topçular alındığında transfer de ne kadar başarılı olduğunu gördük Ama bunların yanında elbette yanlışları da oldu onları da göz ardı etmemek lazım fakat ben ne olursa olsun Rıza Hocanın istediği futbolcuları alınıp bir sene de öyle devam etmesinden yanayım her ne kadar bizi küme de bırakıp gitmiş gibi görünse de bu sezon hiç bir takımın başına gelmeyecek bariz hatalardan minimun 15 puanımızın gittiğide su götürmez bir gerçek bunların hepsini göz önünde bulundurarak Rıza Hoca ile devam edilmesinden yanayım ha giderse de bize kattıklarından dolayı teşekkür ederiz yolu açık olsun Rıza Hocamızın... |
yiğidi öldür hakkını yeme demişler ya
Tam da bu konunun üstüne basıyor Rıza hocam taraftarla iletişim konusunda çok yetersiz kaldın bir çok konuda başkasında suç buldun Yeri geldi bu taraftar da oldu maalesef Taraftarın sabrını çok zorladın Bizlerin düşüncelerine de kulak vermiş olsaydın abdulkadir piech vb oyuncuları harcamamış olurdun uğur eneramo ısrarından vazgeçseydin bu oyuncular hirslanip daha iyi çalışır formalarının hakkını verirdi Her ne kadar grosıcki tembel de olsa futbola küsmezdi daha gayretli olurdu Ama her şey bir yana başkan hapiste iken yokluğunu hiç hissettirmedın Takımı kafaya oynatarak zoru başardın Şu ana kadar senden daha kaliteli transfer yapan da çıkmadı bülent uygun dahil Bu iyiliklerinin hakkını da vermemiz gerek |
Yazi mukemmel olmus. Artisiyla eksisiyle hocamizdi. Birseyler kattinda aldi da. Artik gecmis geri gelmez. Gelecek icin kalp kirmayalim. Ben.hocamiza herseyi icin tesekkur ederim. Gelecek hayatinda basarilar dilerim
|
[B][QUOTE=Morten58;853970]RIZA HOCA'MIZIN hakli oldugu yönler var , evet, lakin , Kadro dar , Kadro dar, Transfer yapilmadi diyerek , ayni bahanelerde kalarak , Takimi gelistirmeden , neticesinde ben hakliyim diyemez.
[U][B]RIZA Hocamiz , 3 senede neler yapti?[/B][/U] Ilk senesinde , Takimi kümede tuttu. Ikinci senesinde, PLAY-OFF basarisi. Ücünsü senesinde ise , Takimi kümede tutmasi ve ZTK YARI FINAL Heycani yasatmasidir. [B][U]Neler kazandirdi?[/U][/B] Ümit KURT ile Hakan ARLAN gibi , iki yetenekli , oyuncu Transfer ederek , Takim 'imiza iki oyuncu kazandirdi. MECNUN OTYAKMAZ ; yok iken ,Takimi ,iyi idare etti, Teknik Direktör ve Yönetim anlaminda. Sivasspor'umuzu ne olursa olsun hep savundu , ve gercek Sivasli oldugundan süphemiz yok , lakin ............................................. [B][U]Neler kaybettirdi , neyi yanlis yapti?[/U][/B] 1. BJK sevdasini her ortamda dile getirmesi. 2. Hakem hatalarini iyi analiz etti, lakin kendi yaptigi hatalari , hic düsündü mü hayir , ? 3. Yönetimin aldigi oyunculari oynattirmadi ve Abdulkadir Özken ile Arek Piech gibi oyunculari harcadi. 4. Hep kendi aldigi oyunculari savundu, ve Kadro'yu yüzde 98 hic bozmadi , sakatlik ve cezalar disinda. 5. Kendi oyuncularini , Sivas yerel kanallarda , suclayip , elestirip , ortaya laf sokarak , firlatti . 6. Maglub oldugumuz maclarda, ben hata yaptim demedi , bunlar sunlar gibi , kötü oynadi ve yenildik , cümlerini ezbere ögrendik. 7. Benim görüsüm , rakip TAKIMLARI hic iyi analiz edemiyor , kendi Oyuncularini taniyor, ama sunlari böyle yaparsaniz daha iyi olur diyemiyor ,anca elestiriyor. 8. Mac oynanirken , oyuncu degisiklerinde yüzde 80 - 90 arasi cogunlukla hataöar yapti ,hazir olan oyuncusunu oynatmadi , cünkü ayrimcilik yapti!!!!!!!! 9. Yenildigimiz, yendigimiz , berabere kaldigimiz maclardan , [B]DERS [/B]alarak , Futbolcularimiza aktaramadi !!!!!!!! 10. Futbolcularin , piskolojisinden hic anlamiyor , halbuki zamaninda kendisi de Futbolcuydu. 11. Cok iyi bir Futbolcudur, RIZA CALIMBAY, lakin , TEKNiK Direktör'lügü bence beceremiyor!!! [B]SON OLARAK[/B] , en cok begendigim nokta , yaptiklari Transferler'dir. En begenmedigim , nokra ise inat olmasidir. ______________________________________________________ [B]Herseye ragmen , hakkin Helal olsun ,seni inede seviyoruz, cünkü biz senin de belirttigin gibi Sivasliyiz...[/B][/QUOTE] Bu görüşe katıldığım ve katılmadığım noktalar var. Takımımıza iki tane genç oyuncu kazandırdı, Mecnun başkan yok iken iyi idare etti vs diyorsunuz. Son paragrafda 'teknik direktörlüğü beceremiyor' diyorsunuz. Bu takım, böylesine zayıf ve de dar bir kadro ile başarılı olmuştur bence. Alın Akhisar'ı bir kenara. Ligin en ucuz kadrosu Sivasspor'dur. Maalesef ucuz etin tiridi böyle oluyor. Yönetime benden bir dost uyarısı; seneye en az ama en az üç tane direkt oynayacak nokta transfer yapılmazsa bu takım geldiği yere gider! Karınca bir sıçrar iki sıçrar... Misali![/B] |
Cevap: Herşeye rağmen helal olsun Hocam...
Bana göre Rıza Hoca başarılı oldu, Kulüp içindeki sorunları aile içi sorunlar gibi algılayıp dışarı vurmadı. Geçmiş Yılalrdaki gibi ne arkasında taraftar desteği vardı nede Kulübün basın sözcüsü nede yönetim istediği futbolcuları para verip adlı. Eskiden Hakem hataları olduğu zaman iyi yada kötü Fikret ÜNAL gündeme getiriyordu. Peki ya 2 yıldır kim gündeme getiriyor. Sadece Rıza hoca Mecnun başkan içeride iken Takıma tek sahip çıkıp zorlulara gögüs gerek playof oynattı. O dönemde Rıza hocadan başka Sivasın ileri gelenlerinden kimin sesi çıktı. Sivaslılar dahi sanki Sivassporun süperliğde olmasına doymuş gibi bir tavır sergileyerek takımlarına sahip çıkmadılar . 2 yıldır hangi Sivas esnafı Sivasspor bayrağı iş yerine asarak sahip çıkıyor. Hiç kimse Eğer artıları ile eksilerini karşılaştırırsak artıları eksilerinden daha fazla en büyük eksisi inat olması.Bugün Enaramoyu Atıfı Kamili Borjanı bulup getiren Rıza hocadır. Bundan önceki yabancı transferleride gördük
|
net bir şekilde başarısız olmuştur...benim için kupada yarı final oynama yada takımın kümede kalması başarı değildir...olaya tersinden bakalım...geçen yıl ilk 8'e girerek play-off oynadık ama 4'lü grubu son sırada tamamladık..bir şekilde yarı finale geldik ama 6-0 gibi bir hezimetle hemde ts gibi bir takıma elendik...aslında Rıza Hoca'yı başarılı bulanların başarı kriteri nedir anlayamadım tam olarak...
|
[QUOTE=SenSetik;854103]net bir şekilde başarısız olmuştur...benim için kupada yarı final oynama yada takımın kümede kalması başarı değildir...olaya tersinden bakalım...geçen yıl ilk 8'e girerek play-off oynadık ama 4'lü grubu son sırada tamamladık..bir şekilde yarı finale geldik ama 6-0 gibi bir hezimetle hemde ts gibi bir takıma elendik...aslında Rıza Hoca'yı başarılı bulanların başarı kriteri nedir anlayamadım tam olarak...[/QUOTE]
Verilen bütçeyi taraftar desteğini(?) milletvekili ya da bakan desteğini,fedarasyonun tutumunu diğer 17 takımla kıyaslarsak Akhisar'dan sonra 2. takım biz oluruz.Bu takımı kupada yarı final oynatmak ligde tutmak başarıdır bence. |
[QUOTE=Poyrazcan;854030][B]
Bu görüşe katıldığım ve katılmadığım noktalar var. Takımımıza iki tane genç oyuncu kazandırdı, Mecnun başkan yok iken iyi idare etti vs diyorsunuz. Son paragrafda 'teknik direktörlüğü beceremiyor' diyorsunuz. Bu takım, böylesine zayıf ve de dar bir kadro ile başarılı olmuştur bence. Alın Akhisar'ı bir kenara. Ligin en ucuz kadrosu Sivasspor'dur. Maalesef ucuz etin tiridi böyle oluyor. Yönetime benden bir dost uyarısı; seneye en az ama en az üç tane direkt oynayacak nokta transfer yapılmazsa bu takım geldiği yere gider! Karınca bir sıçrar iki sıçrar... Misali![/B][/QUOTE] Benim anlatmak istedigim , RIZA Hoca süper Transferler yapti , onda problem yok , lakin bunu her Teknik Adam yapar, yardimci antrenör gönderiyor , görüntüleri izliyor, önemli olan oyuncuyu Transfer ettikden sonra oynatabilmek. Dilektiflerde bulunmak vesaire. 2. ci evet Takimi Mecnun Baskansiz , iyi idare etti, ama istikrarsiz , bir Takim olduk, bunun en büyük nedeni ayni oyunculari oynatmasi, yeni alinan oyunculari oynatmamasi. Abdulkadir gercekten kötüyse, Bucaspor'da , Samsunspor'da , Kayserispor'da bukadar basarili olmasi tesedüf mü? PTT 1 ligde zihinsel olarak daha iyi oynuyorlar, mac falan yatmiyorlar. Yani daha cekismeli gecebiliyor. ama sirf yönetim aldi diye oynatmadi!!! Tabiki bende karsiyim , mesela cok istedigi Hamdallah alinabilseydi, süper olurdu , yönetim biraz cimli oda dogru, lakin Bülent Uygun döneminde , hangi yildiz oyunculari aldik ki, uzuz oyuncular alarak , takim ruhuyla oynadik,. Sivasspor cok egoist oynayan bir Takim , 3 sene önce, egoist oynamiyorduk. Takim, Taraftar, top toplayici, Yönetim ,ve teknik direktör ün destekleriyle bütünlesip oynuyorduk, Uygun Hoca, takimi cok iyi atesliyebiliyor, bunu RIZA HOCA yapamiyor. Mesela tuhaf degilmi ???. Karabükspor ile Sivasspor, 3 veya 4 hatta büyütülmüs Takimlara karsi daha ciddi oynuyor , ve kazanabiliyor ,yani oyuncular mac seciyor gibi. |
Kimine göre iyi kimine göre kötü bir sezon oldu sonuçta takım ligde kaldı öyle yada böyle umarım bir daha yaşamayız böyle durumları ....
|
[QUOTE=noname87;854161]Verilen bütçeyi taraftar desteğini(?) milletvekili ya da bakan desteğini,fedarasyonun tutumunu diğer 17 takımla kıyaslarsak Akhisar'dan sonra 2. takım biz oluruz.Bu takımı kupada yarı final oynatmak ligde tutmak başarıdır bence.[/QUOTE]
başarı kavramı biraz göreceli tabi..fikrinize saygı duyuyorum ama yazdığınız kriterler baz alındığında borcu olmayan bir kuüp, 100 tane milletvekiline bedel bir kulüp başkanı ve Bursa, Eskişehir kadar olmasada takımın candan destekleyen her şartta maçlara gelen belli bir taraftar sayısı var...ayrıca anadolu kulüplerinden ligin en göze batan futbolcularından bazılarıda bizde...bütün bunların dışında oynadığımız futbol (kazandığımız birçok maç dahil) berbat ve gelecek adına iç karartıcı...bu yüzden bence başarısızdır Rıza Hoca.. |
bu sene takımda bır ıstıkrar problemi vardı. geçen sene kadir grosıckı enaramo ve ermanın performansıyla bu senekı performansları arasında bnce daglar kadar fark vardı. bu sene söyledıgım 4 oyuncuda performansları yuzde 30 40 sevıyesınde kaldı malesef. ayrıca bu takımda mutlu olmadıgı bellı olan grosıckı ve enaramoda gıtmek ıstiyolarsa kolaylık saglanmalı. bize bu takımı şehri seven benimseyen oyuncular lazım. gecmiş senelerdeki başarılarımızın en buyuk kaynagı takımdakı ortamdı oyuncularının ruhuyla oynamasıydı malasef bu sene bunuda göremedik. rıza hoca gitmek istiyolarsa saygı duyulup tsk edilip yollar ayrılmalı ve yerine futbol heyecanı olan hırslı mucadeleyı seven genc bir hoca getirilmeli bence. inş. önümüzdeki sezon kadroya direk oynayacak 3 4 oyuncu transfer edilirse eski güzel günleri tekrardan görebiliriz
|
Bu saatten sonra konuşmak yanlış olur, dönmesi de zor, onun için kendisine emeklerinden dolayı teşekkür edelim ve başarılar dileyelim kim bilir yine bir gün ihtiyacaımız olduğunda kapısını çalacağımız bir hemşerimiz
|
ya hoca sanki biz silahla getirmişiz başkan çıkıyo hala rıza hoca diyo bunlar burda olmakdan memun arkadaşlar ... bizde kendi kenmdimize takıma sahip çıkalım yönetici yöneticilini bilmiyo hoca teknik direktörlüğü bilmiyo futbolcular mahale takımı sanıyo sivası taraftarda ne tezavrat nede sahiplik yapıyo sivas sporumuz alha emanet gidiyo kör topal nezamn bunlar düzelir ozamn takım düzelir ban desenize 33 lig maçı oynadık hangisinde arkamıza yaslanıp izledik hep diken üstü yazık
|
ben bizim takımın transfer politikasına akıl sır erdiremedim paramızmı yok var ama her nedense nerde paslanmaya yüz tutmuş topu karpuz sanan adamlarrı alıyoruz ya öynamıyor yada kadroya giremiyor veya kiraya veriyoruz 10 tane işe yaramaz yabancın olacağına adam gibi oynayan 4 yabancın olsun yazık verilen paralara yerliye yatırım yapmak en mantıklısı bakalım daha lig bitmeden birde hoca sıkıntısı baş gösterdi bu takımdan gelde istikrar bekle hayırlısı bekleyip göreceğiz bakalım neler olacak seneye yine düşmemeyemi avrupaya mı oynayacağız? yönetimin dikkatine bu yazı ayrıca
|
Mecnun Başkan'ın yokluğunda rıza çalımbAy değil Erdal sarılar takımı ayakta tuttu,rıza çalımbAy basit yenen goller ile hatırlanacak
|
[B]Yemememiz gereken goller yedik.
Arkadaşlarımız isteklerimizi sahaya yansıtamadı. Basit goller yedik. Önümüzde 3 tane ,5 tane,7 tane vs. final maçı var. Sakat oyuncularımız fazla dar bir kadromuz var.[/B] Sezon boyu bu cümleleri duyduk kendisinden. |
su forumda yazanlari okuyup ders cikaracak olsa, bize riza hocadan daha iyisi bulunmaz...
|
Bir ankette buraya koyalım bakalım.
Eğrisiyle, doğrusuyla emeği geçen Rıza Çalımbay'ın devam etmesini mi, yoksa etmemesini mi istiyor Yiğidolar. . |
[B][QUOTE=izmirliyigido;854420]Bir ankette buraya koyalım bakalım.
Eğrisiyle, doğrusuyla emeği geçen Rıza Çalımbay'ın devam etmesini mi, yoksa etmemesini mi istiyor Yiğidolar. .[/QUOTE] bence bülent gelsin veya gelmesin diyenler dengede gider, ama çalımbay gitsin diyenler açık ara önde çıkar...[/B] |
[B]Aklı başında bir yerli hoca lütfennnn yaaaa bizi tanıyan bize uyacak teknik ve taktik bilgisi süper olan bir hoca ama yerli hoca lütfennnnn[/B] :)
|
Huylu huyundan vazgeçmez derler keşke malum kötü huylarından vazgeçse de biz de onu Alex Ferguson'umuz yapsak ama ne yazık ki bu pek mümkün görünmüyor o yüzden teşekkür edilip yollar kesinlikle ayrılmalı :mad:
|
[B]iyi bir yazı yazan kardeşimi tebrik ediyorum. Ben kesinlikle rıza çalımbayın hatalarını anlayıp devam etmesi gerektiğini düşünüyorum neden mi ?
bu takımı kuran ve bu şekilde oynatabilen başka bir adam bulamayız diyorum mevkisi belli olmayan ermandan messi c.burgasdan aatif c. legiadan kovulan grosicki bunları birarada toplayıp yöneten bir adam gittiğinde yeni gelen t.direktör ne kadar başarılı olabilir çekmedikmi kaç sene ligden düşme korkusu ? ferguson gidiyor yerine gelen adama 6 senelik sözleşme yapılıyor daha rıza hocanın 2.5 yılı henüz çok erken ve yaptıkları ortada ama yanlışlarını gözardı edemeyiz ama oda bir insan şu türkiyede sivaslı olupta kaçkere her çıktığı yerde ben sivaslıyım buranın çocuguyum diyen gördünüz ? istikrar için gelecek için RIZA ÇALIMBAY'la yola devam edilmeli...[/B] |
[QUOTE=Cley;854329][B]Yemememiz gereken goller yedik.
Arkadaşlarımız isteklerimizi sahaya yansıtamadı. Basit goller yedik. Önümüzde 3 tane ,5 tane,7 tane vs. final maçı var. Sakat oyuncularımız fazla dar bir kadromuz var.[/B] Sezon boyu bu cümleleri duyduk kendisinden.[/QUOTE] [B]"İstediğimiz transferleri yapamadık"ı eklemeyerek büyük ayıp etmişsiniz :)[/B] |
Cevap: Anket-Herşeye rağmen helal olsun Hocam...
İstikrar diyorum.Kabus görmektense uyumam diyorum.Atom karıncayı çok seviyorum,herşeye rağmen..Rıza Çalımbayla durmak yok yola devam.O içimizden biri..
|
istikrar dan yanayım 1 sene daha şans verilmeli rıza hoca ya
|
bizim el altından menejerlere, mentallere,6 tane yardımcı hocaya,sakaryadan gelecek ahcıya,deplasmana gideceğin takım elbiyeseye,yediğin yemeye kadar,özel işlerin için gittiğin uçak paralarına kadar.enayice ödeyecek ite köpeğe saçacak paramız yok.
bize bu memleketin kuruşuna sahip çıkacak parasını parası kadar koruyacak rıza hoca gibi memleket sevdalısı hocalara ihtiyacımız var |
Rıza hoca ile bence devam edelimeli; her hocanın olduğu gibi rıza hocanında hatalırı olmuştur ama her zaman eldeki değersizdir, şundu belirteyim ben rıza hocanın ayrılacağını sanıyorum, çünkü teknik driktörlüğü bir yana adam gibi adam bu açıklamalardan sonra takımda kalmaz gibi geliyor;
Birde arkadaşlar bizlerin hiçmi suçu yok hocamızın babasının geçirdiği sağlık sorunları ortada kaç kere geçmiş olsun diyae pankart açtık hadi pankart yaptıracak paramız yoktur, kaç kere kartonlara yazdık hocamıza kaç kere tezahürat ettik, sevsekte sevmesekte hayrettin gibi bir oyuncumuza küfür etmedikmi.. birazda iğneyi kendimize batıralım, Şimdi şikeci dediğimiz Bülent Uygun gelsin diye çalışıyoruz..... Sonuna kadar Rıza hoca .... |
Pazartesi akşamı oynanan Karabükspor maçından sonra Teknik Direktör Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada,Sivasspor’dan ayrılmak istediğini açık açık belirtti. Beni en çok rahatsız eden cümlesi “ Bundan sonrada Sivas camiasına başarılar dilerim” oldu. Hayır hocanın ayrılacak olmasından rahatsızlık duymadım,Sivaslı olduğu halde ve halen Sivasspor’un Teknik Direktörü olduğu halde “ Sivas takımı” ifadesinden rahatsız oldum.
Rıza hoca bunları yapıyor(söylüyor) eleştirildiği zamanda kızıyor! Rıza hoca, sen yarınki basın toplantısında muhtemelen ne kadar Sivaslı olduğunu anlatacaksın. Yav hocam,biz senin içinden geçeni bilemeyizki! Onun içinde konuşmalarına bakar ve öyle yorum yaparız. Konuşmalarınız da çok fazla tartışılacak ifadeler kullanıyorsunuz. Daha öncede istifa etmek istediğinizi ve bunu yönetime sunduğunuzu belirtmiştiniz. Yani kararlı bir tavır göstermediniz. O zaman bende gitmenizin Sivasspor’a yarar getirmeyeceğini düşünerek istememiştim. Ama şimdi görüyorumki,hala aklınızda gitmek var. Ben Sivasspor yönetiminin yerinde olsam “ Eline sağlık güle güle hoca” derim. Hiçbir futbolcuyu zorla tutmakla başarılı yapamayacağınız gibi,hiçbir hocayıda zorla tutamazsınız. Sivasspor belki taraftar açısından hissettirmesede,isim olarak ,camia olarak,tesis olarak,yönetim olarak büyük bir kulüp. Eminim,sizin maçtan sonra yaptığınız açıklamalardan sonra bile çok sayıda Teknik direktör ellerini ovuşturmaya başlamıştır. Sivasspor’a koşa koşa gelecek çok teknik direktör var,bunu zamanla hep birlikte göreceğiz. Bundan sonra Sivasspor’da çalışmanında ne sana nede takıma yararlı olacağını düşünmüyorum. Allah yolunu açık etsin Rıza hoca. Şunuda belirtmeden geçemeyeceğim. Sivasspor yönetimi gerçektende Rıza hocaya çok hoşgörülü davrandı. Hemen her toplantıda “ İstediğimiz transferler yapılmadı “ gibi sözler sarf edip, yönetimi taraftarın önüne attı! Ayrıca, zamanında Bülent Uygun’un yaptığı hataları yapıp ikide bir “ Sivas’a futbolcu gelmek istemiyor, burada sosyal yaşantı yok,imkanlar kısıtlı” gibi benim şiddetle karşı olduğum açıklamalar yapıldı. Ben Sivas’tan daha doğuda olan, imkanlar,tesisler ve maddi açıdan Sivas’tan çok geride olan Elazığspor’dan hiç böyle bir şey duymadım. Ayrıca, ligde bana bir tane Anadolu takımını çalıştıran hoca gösterki,istediği her futbolcu alınmış olsun. Her şeye rağmen Sivasspor’da yaptığın hizmetlerden dolayı sana ve ekibine teşekkür ediyorum Rıza hoca. Dilerim, imkanları daha fazla,futbolcularında koşa koşa geleceği bir takım çalıştırırsın ve başarılı olursun… |
[B]rıza hoca iyi futbolcular kazandırdı ancak, son 2 kupa yarı finalinde resmen takımın önünü kesti zira kadir ve erman ile hafta sonu görüştüm ikiside çok sitemkar.ASIL BOMBA KADİR VE ERMANIN SİVASSPORDAN AYRILMASIDIR.ikiside sivastan ayrılıyorlar, kadir aynen şunu dedi SİVASI YABANCILAR KURTARSIN...[/B]
|
[QUOTE=kakikli;854473][B]rıza hoca iyi futbolcular kazandırdı ancak, son 2 kupa yarı finalinde resmen takımın önünü kesti zira kadir ve erman ile hafta sonu görüştüm ikiside çok sitemkar.ASIL BOMBA KADİR VE ERMANIN SİVASSPORDAN AYRILMASIDIR.ikiside sivastan ayrılıyorlar, kadir aynen şunu dedi SİVASI YABANCILAR KURTARSIN...[/B][/QUOTE]
Kızgınlıkla söylenmiştir inşallah,ikisi de kalır. |
[COLOR="Red"]Editörün notu : Yorumlarınız büyük harfle yazmanızdan dolayı silinmiştir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR] |
rıza hoca oyuna mudahalede cok gec kalıyor ve karsı takımı ıyı okuymıyor hıc sevmedıgım yanı ıse sıvassa oyuncu gelmıyor demesı nı kabullenemıyoum elazıga akhısar,a ve dıger takımlara oyuncu gelıyor sıvas.a gelmıyor ve bır degısıklık guzel olur
|
[QUOTE=kakikli;854473][B]rıza hoca iyi futbolcular kazandırdı ancak, son 2 kupa yarı finalinde resmen takımın önünü kesti zira kadir ve erman ile hafta sonu görüştüm ikiside çok sitemkar.ASIL BOMBA KADİR VE ERMANIN SİVASSPORDAN AYRILMASIDIR.ikiside sivastan ayrılıyorlar, kadir aynen şunu dedi SİVASI YABANCILAR KURTARSIN...[/B][/QUOTE]
kadir in sözlerinde haklılık payı var maalesef.. yabancı futbolculara gösterdiğimiz ilgiyi yerli futbolculardan esirgiyoruz. kadir her maçta canını dişine takarak oynayan , karakter sahibi bir futbolcuydu. emeklerin için teşekkürler, yolun açık olsun. |
[QUOTE=kakikli;854473][B]rıza hoca iyi futbolcular kazandırdı ancak, son 2 kupa yarı finalinde resmen takımın önünü kesti zira kadir ve erman ile hafta sonu görüştüm ikiside çok sitemkar.ASIL BOMBA KADİR VE ERMANIN SİVASSPORDAN AYRILMASIDIR.[COLOR="red"]ikiside sivastan ayrılıyorlar[/COLOR], kadir aynen şunu dedi SİVASI YABANCILAR KURTARSIN...[/B][/QUOTE]
[B] Insallah Kirimizi yazdiklari gercek olacak!!! saten bunlar 2 sene dan beri 2 li oyniyorlar ve kadir bana göre Süper Lig oyncusu deyil!! Adam bazen kendi nerde oldunu bilmiyo kac gol yedik bunu yüzünden??? yaaaa hele Erman buna son sene ne oldu??? Cok takim arkadasi kizdirdi mesela Kamil neden kizdiriyo??? anlamiyorum.....:rolleyes: cok dan beri Takim olarak oynamiyorlar!!! Cok yazik herkese kendi oynama basladilar...... Hele su Kadire kim izin veriyo Kaleyi sut atsin diye?? Bir Gol atti hemmen Messi mi oldu??? En iyisi GITSINLER!!! :)[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17. |