![]() |
Erman Kılıç Beşiktaş'ta iddiası
Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki orta saha oyuncusuna yılda 1 milyon 150 bin TL ödeneceği öğrenildi
Yeni sezona hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'ni bir arada götürecek alternatifli bir kadro ile girmeyi hedefleyen Beşiktaş, ilk transferini yaptı. 2010-11 sezonundan bu yana Sivasspor forması giyen Erman Kılıç'a imza attırıldığı ileri sürüldü. Teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetime verdiği listenin ilk sıralarında yer aldığı belirtilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun yıllık 1 milyon 150 bin TL alacağı vurgulandı. Kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi biteceği için futbolcunun bonservisine para ödenmeyecek olmasının transfere hız kazandırdığı bildirildi. Üç sezon formasını giydiği Sivasspor'da 110 maça çıkan ve 23 gole imza atan Erman Kılıç, orta sahada görev yapmasına karşın gole dönük özelliği ile de dikkat çekiyor. Uzaktan etkili şutlar atabilen tecrübeli futbolcu, bu sezon ligde 32mücadelede görev alırken, tümüne ilk 11'de başladı ve 5 gol kaydetti. Erman, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 8'i ilk 11'de olmak üzere 11 maçta forma giydi ve 4 kez ağları havalandırdı. Hayalini kurduğum forma... Siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attığı ileri sürülen Erman'ın son derece mutlu olduğu ve yakın çevresine, "Yıllardır hayalini kurduğum formaya kavuşmama çok az kaldı. Her zamankinden daha fazla çalışıp, takımın değişmez isimlerinden biri olmaya çalışacağım" dediği öğrenildi. (fotomaç) |
Cevap: Erman Kılıç Beşiktaş'ta iddiası
elazığ maçında ilk 11 de başlamazsa transfer olmuş demektir.
|
Doğru ise, hayırlı olsun. Emekleri için teşekkürler. Son senesi hariç her zaman faydalı oldu. Çok istikrarlı değildi ama takımda ayrı bir yeri olan futbolcumuzdu. Ama keşke para kazandırıp gitseydi. Bizim yönetimin en büyük hatası futbolcuların sözleşmesi devam ederken satamaması.
Keşke para kazandırsaydı. Neyse !.. Yöneticilerimiz daha iyi bilirler bu işi. Yolun açık olsun Erman.. . |
[b]en verimli olması gereken zamanda ,2 yıl oynamasını bekledik,onun uğruna dünyanın parasını +tum ve sylla gibi adamlarıı verdik geçen sezon biraz oynadı bu sezonda idare etti ,bjk taraftarı bizim gibi beklemez gider gitmez oynaması lazım yoksa işi çok zor, yolu açık olsun[/b]
|
dogruysa hayırlı olsun. ama imza atılmadan gazete haberlerine aldanmayalım bence.
|
İzmirliYiğido, gardaş adamı yanlış hatırlamıyorsam Konfory Silla ve Tum karşılığında aldık. Üstüne parada vermiş olabiliriz. Bülent Hoca patlayacak diye bekliyordu. İlk sene Tum İBB'de patlama yaptı, Erman elimizde... İkinci sene küme düşmemeye oynarken iyiydi. KOnyaya attığı frikik golü düşeni belirledi resmen. Bu senede sen söylüyorsun iyi değildi. Hatta Kamil'le aralarında anlaşmazlık olduğu, bilerek pas atmadığı gibi şeyler konuşuldu. Ki konuşulanlar boş değildi. Ama hep bu arkadaşın ağzında üç büyütülmüş takıntısı vardı. Gitti muradına erdi. İnşallah yeni gelen T.D. onun yernde Aatıfı oynatmayı akıl edebilir. Aatıf o bölgede kanattan defansa destek olmayacak şekilde, rahat oynatılsa çok daha faydalı olacaktır. Ben şunu düşünüyorum o gittikten sonra Kamil'e bir şans daha verilmeli. Kamilde kendine gelmeli... Hayırlı uğurlu olur inşallah....
|
Erman eğer gitmek istiyorsa gitsin yaptıklarıyla bizim için efsane futbolculardan birisi oldu, Bizden başka hiçbir Anadolu takımında oynamayacağına eminim. Bunlarıi söylerken de Erman Kılıçtan para kazanamadan göndermekte kötü oluyor onu da belirtmeden geçmeyelim
|
[QUOTE=Serdar63972;855074]İzmirliYiğido, gardaş adamı yanlış hatırlamıyorsam Konfory Silla ve Tum karşılığında aldık. Üstüne parada vermiş olabiliriz. Bülent Hoca patlayacak diye bekliyordu. İlk sene Tum İBB'de patlama yaptı, Erman elimizde... İkinci sene küme düşmemeye oynarken iyiydi. KOnyaya attığı frikik golü düşeni belirledi resmen. Bu senede sen söylüyorsun iyi değildi. Hatta Kamil'le aralarında anlaşmazlık olduğu, bilerek pas atmadığı gibi şeyler konuşuldu. Ki konuşulanlar boş değildi. Ama hep bu arkadaşın ağzında üç büyütülmüş takıntısı vardı. Gitti muradına erdi. İnşallah yeni gelen T.D. onun yernde Aatıfı oynatmayı akıl edebilir. Aatıf o bölgede kanattan defansa destek olmayacak şekilde, rahat oynatılsa çok daha faydalı olacaktır. Ben şunu düşünüyorum o gittikten sonra Kamil'e bir şans daha verilmeli. Kamilde kendine gelmeli... Hayırlı uğurlu olur inşallah....[/QUOTE]
[B]Serdar emmi agzina ve ellerine saglik...... [/B] |
ermanın işi olduysa beşiktaşta da aynı sivastaki gibi seyirciyle aramız yok onlarla iyi değiliz söylemlerini yapabilip istediği gibi at oynatabilecek mi bakalım o zaman çarşı onu ne yapacak bakalım sonuçta bulunmaz bursa kumaşı değil biz bu söylemlerde bulunup ta başka takımlara giden topçuların halini çok gördük her zaman söylüyoruz burada oynayan topçu hem rahat hem de parasını tıkır tıkır alıyor yolu açık olsun ama gidince burayı arasın
|
hayırlı olsun beşiktaşa...panik yapmaya gerek yok, her futbolcunun yeri dolar...
|
Yolu açık olsun demekten başka bir sözümüz yok. Sivasspor a yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz. Umarım gittiği takımdada 58 numaralı formayı giyerek sedat gibi, Bilica gibi göğsümüzü yüceltir.
|
arkadaş ne Beşiktaş mış be yedi bitirdi bizi bu sene
|
artık hakettiğin yerdesin hemi erman!!
|
[QUOTE=PETKOVİC;855090]artık hakettiğin yerdesin hemi erman!![/QUOTE]
Hayalini kurduğum forma... Siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attığı ileri sürülen Erman'ın son derece mutlu olduğu ve yakın çevresine, "Yıllardır hayalini kurduğum formaya kavuşmama çok az kaldı. Her zamankinden daha fazla çalışıp, takımın değişmez isimlerinden biri olmaya çalışacağım" dediği öğrenildi. eğer bu açıklamanın doğruluk payı varsa demekki hak ettiği yerde |
GİDENLER GİDECEK , ÇARESİ YOK
ŞİMDİDEN EN KISA ZAMAN DA HOCA BULUNMALI, GİDENLERİN YERİNE İYİ TRANSFER YAPILMALI, YOKSA SENEYE ÇOK SIKINTı ÇEKERİZ ÇOK ÖRNEKLERİ VAR |
[QUOTE=58sinan58;855091]Hayalini kurduğum forma...
Siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attığı ileri sürülen Erman'ın son derece mutlu olduğu ve yakın çevresine, "Yıllardır hayalini kurduğum formaya kavuşmama çok az kaldı. Her zamankinden daha fazla çalışıp, takımın değişmez isimlerinden biri olmaya çalışacağım" dediği öğrenildi. eğer bu açıklamanın doğruluk payı varsa demekki hak ettiği yerde[/QUOTE] bu demeç doğruysa [B]"Her zamankinden daha fazla çalışıp..."[/B] demek burada yeteri kadar çalışmadım demektir... |
Hiç sorun değil, isteyen gidebilir ...
AATIF dışında üzüleceğim tek bir oyuncu yok ! |
Erman kılıc Beşiktaşa gitsin hatta avrupayada gittsin helalı hoş olsun .Ama bunca sene sivasın ekmeğini yedi suyunu içti 3-5 kuruşta sivasa kazandırması gerkmezmiydi sözleşmesi biter bitmez gitmesini ona yakıştıramadım.
|
yolun açık olsun hizmetlerin için teşekkürler aldığın paranın hakkını verip giden ender futbolcularımızdansın.
şunuda bilmesinki bu kapı sana her zaman açık olması için servet çetin gibi para kazandırıp gitmelisin. |
[QUOTE=merol67;855096]Erman kılıc Beşiktaşa gitsin hatta avrupayada gittsin helalı hoş olsun .Ama bunca sene sivasın ekmeğini yedi suyunu içti 3-5 kuruşta sivasa kazandırması gerkmezmiydi sözleşmesi biter bitmez gitmesini ona yakıştıramadım.[/QUOTE]
elimizde servet örneği var. biraz karakterli olan ve vefa borcu ödemek isteyen birisi en azından 4 yıl oynadığı kulübe üç beş kuruş verilmesini isteyebilir. bizde sadece bir sezon oynayan servet bunu yapmıştı. giderken gs'nin sivas'a 500 bin dolar vermesini sağlamıştı. şimdi bu haber yalan mı doğru mu bilemiyorum tabii ama en azından doğru ise erman denilen arkadaşın da böyle bir jest yapması çok şık olurdu. dört yıl formasını giydiğin kulübe karşı bunu yapmalısın, çünkü adam gibi oynadığın ve faydalı olduğun sadece iki buçuk sezon. kalan bir buçuk sezonda saç baş yoldurdun erman. neyse önce hoca sonra da çok iyi futbolcular buluruz inşallah... |
Gitsin, yolu açık olsun, fakat Beşiktaş'a yararlı olacağını zannetmem. Bunun örnekleri çok fazla. O Sivasspor'da bir yıldızdı Beşiktaş'ta sıradan biri olacak.
Ayrıca haberin kaynağı pek güvenilir değil. Zaten Samet Hocanın Beşiktaş'taki durumu netlik kazanmadı. |
Erman kılıç siyah beyazlı ekibin gündeminde değil bu bir gazete fiyaskosu
|
[QUOTE=muspol58;855066]Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki orta saha oyuncusuna yılda 1 milyon 150 bin TL ödeneceği öğrenildi
Yeni sezona hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi'ni bir arada götürecek alternatifli bir kadro ile girmeyi hedefleyen Beşiktaş, ilk transferini yaptı. 2010-11 sezonundan bu yana Sivasspor forması giyen Erman Kılıç'a imza attırıldığı ileri sürüldü. Teknik direktör Samet Aybaba'nın yönetime verdiği listenin ilk sıralarında yer aldığı belirtilen 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun yıllık 1 milyon 150 bin TL alacağı vurgulandı. Kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi biteceği için futbolcunun bonservisine para ödenmeyecek olmasının transfere hız kazandırdığı bildirildi. Üç sezon formasını giydiği Sivasspor'da 110 maça çıkan ve 23 gole imza atan Erman Kılıç, orta sahada görev yapmasına karşın gole dönük özelliği ile de dikkat çekiyor. Uzaktan etkili şutlar atabilen tecrübeli futbolcu, bu sezon ligde 32mücadelede görev alırken, tümüne ilk 11'de başladı ve 5 gol kaydetti. Erman, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 8'i ilk 11'de olmak üzere 11 maçta forma giydi ve 4 kez ağları havalandırdı. Hayalini kurduğum forma... Siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attığı ileri sürülen Erman'ın son derece mutlu olduğu ve yakın çevresine, "Yıllardır hayalini kurduğum formaya kavuşmama çok az kaldı. Her zamankinden daha fazla çalışıp, takımın değişmez isimlerinden biri olmaya çalışacağım" dediği öğrenildi. (fotomaç)[/QUOTE] bizden uzakolsunda kime giderse gitsin 3 yıldır takımı spote ediyordu rıza hocayıda yedi yüz kere uyardık rızayı ama inat eti en sonunda başını yedi hayırlısıolsun kendin düşen ağlamaz olan bize oldu 3 yıl kanserolduk neyse sivasımıza geçmişolsun |
[QUOTE=merol67;855096]Erman kılıc Beşiktaşa gitsin hatta avrupayada gittsin helalı hoş olsun .Ama bunca sene sivasın ekmeğini yedi suyunu içti 3-5 kuruşta sivasa kazandırması gerkmezmiydi sözleşmesi biter bitmez gitmesini ona yakıştıramadım.[/QUOTE]
Gardaşım Erman bedava olmasa ne işi olurdu Bjk'nın Ermanla... Ermanı para verir kim alır? Kimse... Bedava olunca Leş Kargaları da üzerine düşeni yapar... |
Erman Kılıç'ın menajeri Beşiktaş'tan bir teklif almadıklarını, böyle bir transfer görüşmesinin gerçekleşmedini açıkladı. Her habere inanmayın ama Erman Kılıç yeni hocanın durumuna göre gidebilir.
|
Sivasspor’un başarılı orta saha oyuncusu Erman Kılıç geçen sezon olduğu gibi bu sezon da Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alıyor. Siyah- Beyazlı idareciler başarılı orta saha oyuncusuyla yaptığı görüşmelerde belli bir aşamaya geldi.
Futbol komitesi ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, “Bazı futbolcularla görüştük ve belli bir noktaya geldi. Gelecek hafta daha somut adımlar atabiliriz” dedi. Kulüplerin anlaşması durumunda ise 29 yaşındaki oyuncu kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Sözleşmesinde ek madde var BUGÜN’e konuşan Erman, "Artık sezon sonundayız, benim için bazı şeyler netleşecek. Birkaç sezondur büyük takımların gündemindeyim. Ama değişik nedenlerle transferim olmadı. Yine transferim söz konusu; öyle tahmin ediyorum ki bu sefer olacak. Kısa bir süre içerisinde her şey netleşir. Geçen sezon Sivasspor ile sözleşme uzattım. Ancak bu sözleşmeyi yaparken, özel bir madde koyduk. Bu maddeye göre, 3 büyük takımdan teklif gelmesi durumunda fesih bedeli olmadan gideceğim. Şimdi böyle bir durum söz konusu" dedi. Efsanelerle veda ediyor Beşiktaş'ın efsane futbolcuları, yıkılıp yeniden yapılacak olan İnönü Stadı'na veda edecek. Cumartesi 14.15'teki ünlüler maçında Metin Tekin, Ali Gültiken, Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Tayfur Havutçu gibi Siyah-Beyazlı formanın efsane isimleri yer alacak. Ayrıca Beşiktaş’a üst üste 3 şampiyonluk kazandıran efsane teknik direktör Gordon Milne de turnuvada eski öğrencilerine taktik verecek. ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN |
[QUOTE=58sinan58;855091]Hayalini kurduğum forma...
Siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attığı ileri sürülen Erman'ın son derece mutlu olduğu ve yakın çevresine, "Yıllardır hayalini kurduğum formaya kavuşmama çok az kaldı. Her zamankinden daha fazla çalışıp, takımın değişmez isimlerinden biri olmaya çalışacağım" dediği öğrenildi. eğer bu açıklamanın doğruluk payı varsa demekki hak ettiği yerde[/QUOTE] her futbolcu 3 büyüklerde oynamak ister gayet doğal bir şey. benim esas dediğim nokta geçen sene yaptığı talihsiz açıklama içindi.. |
[B]Haberi okudum yok şu kadar paraya anlaştı demiş, yok şu kadar yıl anlaştı demiş, yok hakettiğim formaya kavuşuyorum demiş vs vs sallamışta sallamış.
Yorumlara baktım kimi vefasız kimi para kazandırsaydı kimi hakettiğin yer git vs vs. [I]Bende desemki bu haber tamamen asparagas şu an için böyle birşey yok desem bana kimse inanmaz.. Ne diyelim devam ozaman..[/B][/I] [B]Sözleşmesi biten futbolcularla iç transfer görüşmeleri başlar, anlaşma sağlanan futbolcular kalır anlaşma sağlanamayan veya gitmek isteyen her futbolcu gidebilir buda anormal değil normaldir.[/B] |
erman 29 yaşında beşiktaşın atmosferini kaldırabileceğini tahmin etmiyorum öyle ermana sivasspordaki gibi sahada gazete sattırmazlar asparagas haberde olabilir gidersede beşiktaş fazla beklemez devre arası gönderilebilr.
|
Bunlar gazetelerin masa başında yazdığı uydurma haberler inanmayın arkadaşlar.
30 yaşında bir futbolcu bu rahatı başka yerde bulamaz ,bir yere de gitmez. saygılar |
Erman haberinin dogru oldugunu varsayarsak ve eger Eneramo'da Bjk'ye giderse Calimbay'in yeni adreside böylelikle belli olmus olacak...
|
Hayırlı olsun Erman bütün Sivaslılarin sevdigi bir futbolcu inşallah gittiği yerde başarılı olur
|
[QUOTE=Çılgın Türk;855151]Erman haberinin dogru oldugunu varsayarsak ve eger Eneramo'da Bjk'ye giderse Calimbay'in yeni adreside böylelikle belli olmus olacak...[/QUOTE]
yukarda yazdiklarimi dogrularcasina bir haber... [url]http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=9650#.UZSgzY3zNfc.twitter[/url] |
[QUOTE=Çılgın Türk;855156]yukarda yazdiklarimi dogrularcasina bir haber...
[url]http://www.allnigeriasoccer.com/read_news.php?nid=9650#.UZSgzY3zNfc.twitter[/url][/QUOTE] [B]Hocam bu haberler asparagas gerçeği yansıtmıyor diyoruz sen doğrularcasına bir haber diyorsun.:)[/B] |
Allnigeriasoccer: Michael Eneramo will sign a three - year deal with Besiktas this summer. Love Sivas fans but NOT the city.
All Nigeria Soccer'e göre Eneramo Bjk ile 3 yillik anlasmaya vardi. Sivas taraftarlarini seviyor ama Sivas'i sevmiyor.. |
[QUOTE=Salim58;855157][B]Hocam bu haberler asparagas gerçeği yansıtmıyor diyoruz sen doğrularcasına bir haber diyorsun.:)[/B][/QUOTE]
Asparagas olabilir ama ortada bir gercek var: O da Eneramo'nun sözlesmesinin bittigi ve istedigi takima gidebilecegi. Belki menajerleri futbolcuya piyasa yapiyordur ona sözüm yok. |
hiçde üzülmedim öyle si insanlar gider sürünür sivası çok ararlar tek gerçek sivas
|
Radyospor'da Özgür Sancar'ın programına katılan Erman Kılıç'ın açıklamaları
Beşiktaş'la şu ana kadar görüşme yapmadım. Sezon sonu sözleşme bitiyor,gelen teklifleri değerlendirecem. Kendimde, her takımda oynayacak potansiyeli görüyorum. Menajerime bazı teklifler geliyor,tekliflerden birini değerlendirmeyi düşünüyorum. |
Sivas transferlerden ne zaman para kazanacak acaba???
|
Kariyerinde başarılar. keşke onun transferinden kulüpte para kazansaydı :confused:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:01. |